|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki i Mamusie cz. 7 (szczęsliwa)
Cytat:
![]() ![]() Pracujesz gdzieś? ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Tak, to ja ![]()
![]() |
#3512 |
Zakorzenienie
|
nie na razie
dlugi czas bylam opiekunka,raz mialam umowe,potem we wro obiecali mi umowe troche w zlobku pracowalam-nie doplinowalam i ![]() troche kryzysu bylo jak kupowalismy mieszkanie,teraz jest w miare ok,no i w sumie to dorabiam sobie to kilka dni w miesiacu mam chlopczyka do pilnowania-zapomnialam o tym bo ostatnio go nie bylo u mnie ![]() aaa pytalam bo mi kolezanke przypominasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Wtajemniczenie
|
KONSTERNACJA- ja na kartce a4 w kratkę, rysowałam plan pomieszczenia, a meble wycinałam z drugiej kartki i podklejałam taśmą od spodu. Potem sobie przesuwałam, patrzyłam, czy się zmieści. Wszystko w skali zrobiłam
![]() BUU- im jestem starsza, tym bardziej gorzknieje, złośliwa się robię, a i czasem kąsam. Co to będzie po trzydziestce ![]() Z przygotowaniem ślubu jest dużo spraw, wiele możliwości do starć z rodziną, ogromna ilość poglądów, jaką zupę podawać, żeby zadowolić gości. Ludziom nie dogodzisz, a sobie można próbować ![]() ZŁOŚNICA- jak są rybki to już lecę ![]() CALINECZKA- zaczęłam czytać "dlaczego kobiety płaczą, a mężczyźni kłamią". Polecane, podobno super humorystyczne ukazania ról męskich i damskich. Ja sceptycznie podchodzę, ale na pewno pisane dla tłumów, bo język prosty, a przekaz czasem czysto psychologiczny. |
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Zakorzenienie
|
Ty jesteś z Wrocławia? Gdzie studiujesz jeśli mogę spytać?
#3515 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze, że zatamowali...uf... Cytat:
Mam tylko nadzieję, że ja też jestem trochę "Waszą" mamusią mimo, że zostałam nią już wcześniej ![]() Cytat:
![]() ![]() A w sumie na kiedy planujesz wizytę? Dziś znów robię tą lasagne z naleśników, idę ją w końcu wrzucić do klubu bo jest pyszna.
![]() |
#3516 |
Zakorzenienie
|
Aggo już Ci robie miejsce na kocyku
![]() Magiusa pewnie że jesteś naszą mamusią.
#3518 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
glowa mnie boli i slabo mi na sloncu Wyslane z Samsunga Galaxy S3 ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() Wyslane z Samsunga Galaxy S3 ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- mielismy jechac nad jezioro i nie ma jeziora. mielisny isc na spcer i nie ma spaceru. ide sama z psem na dwor.. ![]() oczywiscie jeszcze sie czepiam bo on 6dni w tyg pracuje i w ndz chce odpoczac.ech. kto mnie przygarnie z Kaprysem? Wyslane z Samsunga Galaxy S3 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
czekam na przepis ![]() ago ja też chce zdjęcie Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zakorzenienie
|
Agoo tez chce foto
Wyslane z Samsunga Galaxy S3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3522 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
wiedzial ze bedzie zmeczony a jezioro proponowal :/
liczylam na dzien razem a on lezy barlog taki ze masakra. no jak woli. ja spaceruje z psem. matko za goraco jest Wyslane z Samsunga Galaxy S3 ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- ja tez nie ogarniam "mezczyznow" ![]() Wyslane z Samsunga Galaxy S3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Zadomowienie
|
cześć laseczki
![]() ciężko mi być z wami na bieżąco ledwo nadążam, żeby was choć nadrobić, więc też trudno trochę wbić mi się w rozmowę, ale jestem i czytam ![]() mlebi, pięknie rośnie beta miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój pojechał na uczelnie (nie ma, że święto, zajęcia są!) KONSTERNACJA- ta kartka to mi się kojarzyła z takimi lalkami papierowymi, co się ubierało zakładając papierowe ubranka. Pamiętacie to? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyslane z Samsunga Galaxy S3 ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najpierw to ja na studia musze zaczac cos.. potem moj crosik czeka ale to ciazowo tylko i jeslo nie wyjdzie to wezme sie za takoe ksiazki Wyslane z Samsunga Galaxy S3 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
ago nawet teraz sa takie zabawki,wraca sie do nich
![]() nic uciekam sie uczyc i na obiad milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
buzka
![]() kaprys sie polozyl bo nie ma juz sily isc. wracamy do domu bo i ja musxe sie napic:/ Wyslane z Samsunga Galaxy S3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3532 |
Zadomowienie
|
całkiem przyzwoicie, z tym, że ja nie lubię takich upałów i strasznie mnie one męczą, a że brzuchol coraz większy to i trochę mi ciężej
ale póki co, nie narzekam i coraz częściej zgaga daje o sobie znać niestety ![]() soniu, trzymam kciuki za twoje II krechy ![]() wykres masz bardzo ładny i szanse duże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby sie udalo ![]() ja nienawidze takiej pogody!!!:/ wspolczuje z brzuszkiem w takie upaly: ![]() jutro zatestuje.. Wyslane z Samsunga Galaxy S3 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry kochane
![]() Lwica mam nadzieje ze z Twoim mezem wszystko ok Calineczko swietnie Cie rozumiem.mnie to tez wzburzylo jak czytalam :/ Kanwa przykro mi ze wredna @ przyszla ![]() &&&&&&**&&&*&&&& takze prosze swieze zbierac ![]() Gryzia daj znać jak wizyta taty przebiegła .nie stresuj sie - bedzie dobrze ![]() Simonee dobrze ze lepiej.wlasnie mialam pytac czy ktoś jakieś wieści ma od Ciebie Mlebi pieknie rosnie !! Gornek oo ja od 2 lat wybieram sie wladnie na Korfu i doleciec nie moge :/ Ale Wam zazdroszcxe upalu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas jest patelnia!!!:/ lapie fluidki. a Ty jak tam? Wyslane z Samsunga Galaxy S3 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() no a z tą pogodą, po raz drugi tak mi się trafiło, że na lato akurat 3 trymestr przypadnie ![]() z młodą było o tyle lepiej, że mogłam sobie dogorywać w domu przy wentylatorze, a teraz to niestety tak się nie będzie dało mam nadzieję, że jakoś podołam teraz to Hania jeszcze do żłobka chodzi, więc luz blues, ale lipiec ma wolne i wtedy będzie się działo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Zakorzenienie
|
Sonius to dawaj zamieniamy sie
![]() A u mnie dobrze - dziekuje ![]() Kasik no takie upalne lato to chyba meka na te 3 ostatnie miesiace ciazy ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3538 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde no z tym zlobkiem to bedzie problem, bedzie bieganie ;P Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
bo termin miałam na koniec sierpnia, a urodziłam pod koniec lipca, a było mega upalnie wtedy pamiętam, że chodziłam pod prysznic po kilka razy dziennie i leżałam na kanapie, bo ledwo dychałam z tego gorąca, a pot i tak ze mnie płynął ![]() nawet wieczorem jak już temp spadała normalnie takie uderzenia gorąca, jakbym menopauzę przechodziła ![]() teraz będzie trudniej trochę, bo całe lato przede mną, no i za małą będę musiała latać ![]() no nic, jakoś to trzeba będzie przeżyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.