|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
![]() Ale jak sprawiedliwie ustalic miejsce spotkania>? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie dziwię Ci się, tez bym chciała nastepne sesje ![]() Wszytsko przed Tobą! Masz bardzo fotogeniczną twarz i piekne ciałko więc to pewnie tylko kwestia czasu jak dostaniesz propozycję kolejnej sesji ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- A ja doczołgałam się do domu i własnie jem kolacje w postaci koktajlu truskawkowego z kefirem i wiórkami kokosowymi Wypilam cały taki kuban plastikowy od blendera, teraz ledwo siedzę ![]() Skoczyłam tez na solarium, przyjarac się troszkę ![]() I meluduję udany dzień dietowy ![]() Powinnam teraz pouczyc się do egzaminu ale tak mi się niechce Nawet nie zagladałam do materiałów a egzamin w sobote ![]() Naszczescie to juz ostatni
|
|||
|
|
|
#4442 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Czbasia jejku wy tu pokazujecie brzuszki dzieciaczki że zaraz będę mężowi marudzić o dziecku
ta Twoja Kruszynka jest taka śliczna!!! wycałuj ją! a śpi w nocy ładnie? a Ty wagą się nie przejmuj skończysz karmić to waga będzie spadać moja sis też chudnąć zaczęła dopiero jak przestała karmić mimo że ćwiczyła Czekoladka czyli nie tylko ja jem kolacje w postaci koktajlu ![]() Madziu Ty szczuplutka więc wystarczy że raz na jakiś czas poćwiczysz zresztą w pracy też się troszkę nalatasz ![]() Cocktail ja niestety nie pomogę co do ciast bo ich nie piekę nie lubię i nie umie heh Zosia za tiffoczki a ja melduję dzisiaj 50min steppera
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaaka cudna niunia!!! <3 zakochałam się, chce taką
![]() Ale brzuch już możesz przecież ćwiczyć? ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Czekoladka To możemy przybić sobie piątkę za niechęć do nauki Ja mam egzamin jutro, ale mam lajtowe podejście, bo wiem że tego po prostu nie zdam, nie umiem i w ogóle zero nic:/Mniam, mniam kooooktajl, jak wrócę do domku to będę sobie blenderować owocki z jogurtami itd w ramach IIśniadań i podwieczorków ![]() za trzymanie diety!---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Taaa... te tifoczki t nic Ale postaram się jeszcze zrobić cokolwiek, chociaż ze 100 brzuszków ![]() Za stepper ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Jutrzejszy plan jedzeniowy: śń: muesli z jogurtem IIśń: bułka razowa z serkiem i warzywami obiad: resztka pierogów z kapustą, resztka zupy z makaronem podwieczorek: jabłko z kefirem i otrębami kolacja: wieśniak z rzodkiewką, bułka razowa z serkiem, warzywami i jajem późnowieczorna przekąska : morze alkoholu <3No i jutro pojeżdżę na rowerku i porobię coś na brzuch bo sadło wisi Wyglądam jak w ciąży jeszcze tym wzdęciem, bleah!A dzisiaj nałożyłam na łepetynę Jantar, a na długość odżywkę Fructis tą rescue damage, jak zmyję to nałoże na dłużej to z olejekiem arganowym z Joanny, a potem dam jedwab.
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2014-06-05 o 22:29 |
|
|
|
#4444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze wracam pozno do domu i lubię coś sobie jeszcze przekąsic i postanowilam zaczac z tymi koktajlami, tyle jest owoców sezonowych trzeba z tego korzystac. No i dzieki temu nie objadam się jak idiotka, tylko jem cos lekkiego pozywnego bo nie raz tak bywa ze przyjdę do domu przed 22 a za chwlilę juz usypialm w ubraniu, wiec dla mnie to chyba jedyna mozliwosc zeby z czystym sumieniem się połozyc![]() brawo za steperek ![]() Cytat:
A kiedys tak nie mialam Człowiek się starzeje i robi się coraz bardziej leniwyJa się tak zapuscilam jezeli chodzi o włosy Moje włosy juz nawet nie wiedzą jak jakis olej wygladaWiecie jak mnie dzisiaj wieczorem na przystanku pogryzły komary? Matkooooo jakaś paranoja, mutanty normalnie mam takie bąble na nogach ze głowa mała Zwariować idzie...
|
||
|
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie wróciłam z piwka dziękuje za przepisy |
|
|
|
|
#4446 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
znaczy póki co to blaty upiekłam, a krem będę jutro robić ![]() Śliczna ta Twoja kruszynka Cytat:
Chcę na solarium... bo truposz jestem straszny ![]() Brawo za ładny dzień ![]() Dasz radę ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
odkąd jestem w Lbl to jeszcze żem komara na oczy nie widziała nie strasz... Melduję 200 brzuszków i 30 przysiadów z kettlebellem szałłłł
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#4447 | ||
|
Zakorzenienie
|
[/QUOTE=migotenka;46772907]Czbasia jejku wy tu pokazujecie brzuszki dzieciaczki że zaraz będę mężowi marudzić o dziecku
ta Twoja Kruszynka jest taka śliczna!!! wycałuj ją! a śpi w nocy ładnie? a Ty wagą się nie przejmuj skończysz karmić to waga będzie spadać moja sis też chudnąć zaczęła dopiero jak przestała karmić mimo że ćwiczyła -)[/QUOTE] Dzieki.. chwalic nie mozna bo sie popsuje ale od jakis 2 tyg spi ladnie. Wlasnie po karmieniu. Poprzednie bylo o 20. To pomarudz m i do roboy.. dzidzia fajna sprawa.. ---------- Dopisano o 04:18 ---------- Poprzedni post napisano o 04:14 ---------- [/QUOTE=zooska;46773138]Jaaaaka cudna niunia!!! [/QUOTE] wiesz jak u mnie z cwiczeniami. Wole 10000 diet niz 1 cwiczenie. Chociaz czekaj czekaj..mala przeciez nosze ![]() ---------- Dopisano o 04:26 ---------- Poprzedni post napisano o 04:18 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 04:32 ---------- Poprzedni post napisano o 04:26 ---------- dzieki w imieniu kruszynki. Wszystko sie poprzestawialo.. boshhh...nienawidze z tele pisac....wrrrrrr... Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2014-06-06 o 08:40 |
||
|
|
|
#4448 |
|
Wtajemniczenie
|
Spowiadam się poranną porą...
![]() moje wczorajsze posiłki: - jogurt naturalny z truskawkami, suszonymi morelami, suszoną żurawiną, płatkami owsianymi, chrupkami z błonnikiem ![]() - sałatka (sałata, pomidor, papryka, ogórek, mozzarella) - ryż z prażonym jabłkiem i cynamonem (taki "obiad" podawali w pracy) - jogurt truskawkowy i 2 wasy - zapiekany kalafior i cukinia iii godzina callanetics-u
|
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja wstałam o 6.30, wyprawiłam TŻ-ta do pracy i wzięłam się roboty jeszcze czeka mnie prasowanie... ciąg dalszy bo wczoraj nie dałam rady wszystkiego nad samą pościelą ślęczałam z godzinę kto to widział pościel prasować i do Lidla bo zapomniałam parę rzeczy oczywiście umyłam łeb i zaraz coś zjem, bo nawet jeszcze nie usiadłam...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- No i tak wogole dzien dobry |
|
|
|
|
#4451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaa...własnie wróciłam z egzaminu, oddałam prawie pustą kartę... A poprawy robi we wrześniu, ekstra, będe musiała uczyć się w sierpniu i przyjeżdżać do Torunia na 1 dzień. bomba :/---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Zawsze coś przecież !!! ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
Już duuużo lepiej ! No i ćwiczenia!!! Super
|
|
#4452 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
ja już mieszkanko ogarnęłam na szczęście dużo sprzątania nie miałam i muszę się spakować jeszcze bo jednak jedziemy na week do domku, spotkamy się ze znajomymi grilla zrobimy a pogoda ma byc super ![]() Heroine ale Ty pyszności pieczesz ![]() dziękuję i Tobie za ćwiczenia a 200 brzuszków to nie takie nic ![]() szybko tak z rana wzięłaś się do roboty ![]() Czbasia wiem że fajna jeszcze czas może za rok hehe teraz wizja niewysypiania się jakoś hmm przeraża, ja jestem śpioch jak mnie ktoś budzi to jestem Zosia e tam wycieczkę sobie zrobisz na jeden dzień , jak tylko jedna poprawka to luzik
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Praca oddana uff
i tak pewnie się nie obędzie bez poprawek ![]() U mnie dzisiaj cieplutko i zaczyna się festiwal wiec pewnie pójdziemy na wały na piwko a przy okazji posłuchamy muzyczki
|
|
|
|
#4454 |
|
Zadomowienie
|
Ja też melduję że u mnie upał uffff. Wczoraj wieczorem pobiegałam prawie 10 km i mało nie umarłam, mimo że późnym wieczorem to skwar doskwiera...
Nie mam sił pisać na razie więcej wybaczcie, gorąco jak fiks ide spać ![]() Wieczorem wybieramy się z TŻ do znajomych ( u których bylismy na weselu miesiac temu ) będziemy oglądac płytę z wesela, trochę pośmiejemy
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
A ja poszłam pobiegać zrobiłam 2,9km w 21 min. Tinek jak Ty dajesz rade biegać w takie ciepło 10km. Ze mnie sie lało jak wróciłam dobiłam się ćwiczeniami na brzuch
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2014-06-06 o 18:09 |
|
|
|
#4456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tak brawa ogromne
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Laski ja to tylko na chwilę
![]() Wymordowana jestem dzisiaj okrutnie Juz jak tylko wstałam mialam tak niskie cisnienie , cudem wytoczyłam się do pracy, pozniej jakoś poszło bo nie mialam nawet chwili żeby się nad sobą poużalać Teraz siedzę i zakuwam ale wróżę jutro czarny sceniariusz, ostatnio jakoś gorzej się organizuję, nie wiem moze mam znowu za duzy luz ![]() Okazuje się że w sytuacjach ekstremalnych o wiele lepiej mi idzie ![]() Dzien pod wzgledem diety zaliczam do udanych, na obiad mialam rybę po grecku w wersji light a na kolację znowu wypiłam koktajl z truskawkami Narazie cwiczen brak, bo chcę zeby troche zeszła ze mnie ta woda wtedy o wiele lepiej technicznie mi wszytsko wychodzi, także poki co spowiedzi z treningów nie bedzie, ale to tylko kwestia czasu jak postaram się działac i na tej płaszczyznie
|
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki :-*
Ja żyję, jeszcze sie trzymam ale już padam i ide zaraz spać... Po 3 dniach pracy i szkoleń i dwóch nieprzespanych nocach nie mam siły :-( jeszcze jutro do roboty i pojutrze :-( do tego mam straszny okres, jade na tabletkach przeciwbólowych i leci ze mnie jak z kranu :-( do tego upały po 35 stopni i dzis przejechalam 20 km rowerem nad jezioro i z powrotem (wczoraj też). Ale kupiłam sobie nowy strój kapielowy wreszcie i nowe białe sandałki :-D jutro fotki wrzucę jak znajdę chwile. Na tym szkoleniu nudy na maksa, walczylam ze sobą bo spać mi sie chciało okropnie, nic nie sluchałam o czym mówili,miałam ich gdzies! do tego brzuch mnie ciągle napierdzielał. Jutro rano musze wstac syna na trening zawieźć rowerem. Jak go odbiore o 12 to idziemy na basen wiec troche poleże i sie opale Przeczytalam wszystko co napisalyscie a jest tego sporo i ide już spać. Z dietką super wzorowo!! Jutro sie zważe Dobranoc kochane i milego weekendu wam życzę :-*
|
#4459 |
|
Zadomowienie
|
TINEK brawa za bieg :-* baw się dobrze na weselu i koniecznie zrób zdjęcie ;-)
COCKTAIL brawo za bieg i oddanie pracy , teraz tylko czekać na obronę ;-) CZEKOLADKA ucz sie ucz na pewno dasz sobie super rade. Brawo za trzymanie dietki. MONIA jeszcze dwa dni w pracy szybciutko zleci. Miłego opalania jutro. Laski ja juz leżę w łóżeczku, wole szybciej dzisiaj położyć sie spać i rano wcześniej wstac żeby nie tracić dnia. Jutro mam napięty grafik hihi umowilam sie z 3 koleżankami w różnych godzinach, jeszcze do tesciow na chwilkę rano i wieczorem grill. Caly dzień będę w rozjazdach heh ale cieszę sie bo z jedną kolezanka nie widziałam sie ponad pół roku...i steskniona już jestem Miłego weekendu życzę Wam cmok :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jade z psem na szkolenie i o 12:30 już mam wolne. Słonko u mnie świeci może się poopalam na balkonie.![]() Jeju co tu takie pustki. Jak mam wolny dzień to nikogo nie ma Ja się chwile poopalałam u mnie dzisiaj 30 stopni było, byliśmy z Plutem nad wodą, żeby sobie popływał i przy okazji ja miałam mini prysznic. A jutro chyba pojade do domu na dwa dni
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2014-06-07 o 18:44 |
|
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
Hej modeleczki moje :-* ja w pracy siedzę :-/ no ale dzis do 15:30 leżałam przy basenie i sie opalałam :-D buzia mnie piecze i łeb lekko boli ale tragedii niema :-P u nas dzisiaj termometry pokazywały 38 stopni a jutro ponoc ma byc ok 40-42. No i mam jutro wolne do godziny 20!!! :-D ide tylko na cztery godzinki
także jutro to sie pewnie spale na tym słońcu :-P ale cieszę sie jak głupia że jutro będę cały dzień nad wodą z moją rodzinką Dziś rano sie ważyłam i jest 65,4 dużo nie spadło mi po okresie no ale pół kilo to i tak dobry wynik ;-) z dietką idealnie! Nie grzesze w ogóle widzę po sobie że te dwa kilo co zgubilam dużooo mi dały! Różnica jest widoczna na nogach oczywiście bo tylko tam mam ten wstrętny tłuszcz :-( poza tym nic nowego u mnie :-P wrzucam fotki sandałków strój jutro wam pokaże i siebie w nim :-P
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cocktail, Tinekk Za bieganie !!!---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Czekoladka Jak tam po egzaminie? Dałaś radę? Za trzymanie dietki ![]() Monia No nie powiem, miałam hardcorowy weekend Że też nie padłaś Jeeeeziorko <3 ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Monia Za trzymanie diety !!!! Musze wziąć z Ciebie przykład ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Aaaaaale nagrzeszyłam Bić mnie...bić Tutaj czipsik, tutaj lody, tam krakersy o matko ![]() Trochę przegięłam z imprezowaniem, ale dzisiaj już grzecznie, obiecuję Planuję: śń: muesli z jogurtem IIśń: 2 kromki razowca z serem żółtym i rzodkiewką obiad : 3 gołąbki podwieczorek: ?? kolacja: wieśniak z warzywai ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Jak w ogóle po weekendzie Odzywać się !!!
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
Siemaaa
![]() Ja wczoraj padłam jak kawka ![]() Wstałam przed 6 zeby wyrobic się na 7.30 na zajecia, na uczelni kisiłam się do 18 Egzamin zdany na 4, ale jestem zła na siebe bo mogło byc lepiej w ogole doktor powiedziała ze się na mnie zawiodła Wsytd straszny przed babą ale najwazniejsze ze mam wszytsko zdane i juz jestem wolna na holiady A jak przyszłam to musialam się zmobilizowac do sprzatania, wypucowałam mieszkanie na błysk i padlam.. ![]() Wlaczylam nawet jakis film zeby się odmóżdżyć ale zasnelam Z dieta wczoraj wszytsko pieknie, zero grzechow tylko wiadomo jak to na uczleni trzeba się ratowac gównianym jedzeniem ja wcinalam wafle ryzowe
|
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladka Najważniejsze, że egzamin zdany i już masz wszystko z głowy
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, juz jestem bez obciążen psychicznych
![]() Dzisiaj zjadlam na sniadanko omleta z pomidorkami ![]() I zaczelam się ogarniac pomalowalam wlosy, robie pazury popijam kawke ![]() Planuję pinik z kolezanka nad zalewem
|
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Sorki, że się nie odzywam, ale czasu u mnie brak przedwczoraj na piwku byliśmy, wczoraj grilla robiliśmy, a dziś taki upał, że nad jeziorkiem byliśmy oczywiście jak mudżyn wyglądam
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Nic, ale zawsze coś - 35 minut na rowerku
![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska dziś trochę za bardzo mnie przyjarało
ale ogólnie byłam już opalona, bo na solarium chodziłam, żeby nie razić bladością po oczach Taa fajny weekend, jak co tydzień a zawsze sobie obiecuję, że ten weekend będę siedziała cały w domu i odpoczywałam brzuchem do góry a kończy się jak zawsze ![]() za rowerek to i tak dużo, ja jezdziłam po 20 minut, bo mnie
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
Haaaalo, laski, co tu taka cisza?!
![]() Heroine Jak tam po weekendzie ?
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
No siema laski
U mnie w miarę ok tak to znazwijmy dałam wczoraj namowic się na loda smietankowegooo bo było tak goraco ze picie wody wcale mi nie pomoagało od tego słonca które tak przygrzało głowy potrzebowałam ochłody i się skonczyło lodem ale kalorycznie to miał tylko 130kcal wiec uznalam ze tragedii nie ma![]() A dzisiaj to pospalam jak szalona, wstalam o 11 Na 14 mam dentyste takze musze sie ogarnac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.

hahahaha bardzo śmieszne 

Nawet nie zagladałam do materiałów a egzamin w sobote 

moja sis też chudnąć zaczęła dopiero jak przestała karmić mimo że ćwiczyła
za tiffoczki 

Ale postaram się jeszcze zrobić cokolwiek, chociaż ze 100 brzuszków 
odkąd jestem w Lbl to jeszcze żem komara na oczy nie widziała 

Ja się chwile poopalałam u mnie dzisiaj 30 stopni było, byliśmy z Plutem nad wodą, żeby sobie popływał i przy okazji ja miałam mini prysznic. A jutro chyba pojade do domu na dwa dni