|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
I jak? Zasnęła?
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1654 |
|
Zadomowienie
|
silver cudowna Daria
Fajnie Wam, u nas cieplo ale nie az tak pstryczku filmu wstawic nawet nie umiem ale moze to i lepiej Generalnie z tego co widzialam przez 20 sekund to jakas sucz bije na nim placzace niemowle Mam nadzieje, ze ktos sie juz tym zajal jak nalezy. Pol nocy spac nie moglam po obejrzeniu tego. marsi bylismy dzisiaj na carbootsie i patrzylam za tymi SwaddleMe ale nie bylo Mysle, ze za pozno pojechalismy Ale sezon w pelni takze nie trace nadziei
|
#1655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baaardzo lubi, dostała od moich rodzców na dzien dziecka, z carrefoura za 9,99 ![]() Cytat:
ja dodatkowo znamię na nóżce 2x bardziej ![]() ![]() DZiewczyny :partytime: mamy jedynke na górze a 3 dni temu odkryłam górną czwórke także mamy już 4 zęby
|
|
#1656 |
|
Zadomowienie
|
Silver ale Daria się fajnie kąpie
Bokeh brawa za zębolka ![]() Hje to dobrze, że te oparzenie nie było groźne Meneq współczuję problemów z zasypianiem. Mam nadzieję, że chociaż nocka spokojnie minie Charliz sto lat kochana ![]() Widziałyście wątek mam lutowych 2015? I kolejna z naszych mamuś dołączyła Lubcia
|
|
|
|
#1657 | ||
|
Zakorzenienie
|
przesłodka jest
![]() Cytat:
za zębolki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Spędziliśmy przecudny dzień Nie moge się nadziwić jakaBlanka jest mądra Silver Daria slucznie się pluska! Nancy dobrze,że jesteś ![]() Szkoda że Lubcia nas zdradziła ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
my dzis caaaaaaly dzien u tesciow. mlody spal tylko w drodze do, jakies 20 min a tak szalal calusienki bozy dzien. padl w aucie przed 20 jak zwykle. ciekawe do ktorej pospi jutro ![]() spylam i ja dobrej nocki! |
||
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Hello!!!!!
Bokeh brawa za zeby!!! Silver, mamy ten sam basen Piekna Darunia!!! <3 Meneq jak zasypianie?? U nas 21,30 mlody dalej nie spi. Chyba przedwczesnie go pochwalilam pare dni temu Zlapalam wirusa od M., lapie mnie goraczka i co chwile latam do wc i kiszki mi jezdza jak szalone ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Charlizz sto lat!!! :-*
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, to był gorący dzien
Fewci pewnie przypasowało a po drzemce w południe buszowalismy na podwórku, w całkowitym cieniu ofkors Teraz sie relaksuje po długim dniu, znów pobudka o 6 była mam redsa malinowego i Was ![]() NANCY, fajnie, ze juz jestes MENEQ, mam nadzieje, ze Yae szybko dała sie spacyfikowac DEBRAH, zawsze czekam na Twoje posty ![]() HJE, pokazuj Polencje ![]() ![]() SILVER, mam nadzieje , ze szybko uda Ci sie umówic na wizyte a Daria przesłodka MISIAEEL, pokaz Hanie z wycieczki BOKEH, brawa z ząbki teraz juz z górki ![]() chyba wsio
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy-na żółto jest napisane
z resztą Fewcia też już wspomniała o tej osobie Dzisiaj caluśki dzień spędziliśmy na dworze,wszystko mnie swędzi bo słonko nie omieszkało mnie ominąć ![]() Nawet uchale mnie swędzą ![]() Dziś mój synek pozbył się swoich pięknych loków-szkoda mi ich (miał włosy identyczne jak Hania Bokehowa takie fajne kręciołki). Ale musiałam mu obciąć bo już przeszkadzały, no i będzie miał trochę chłodniej bo w takie upały to cały upocony był. No i zaskoczona jestem że mój syn usiedział spokojnie przez cały ten czas strzyżenia Męża przy okazji też opitoliłam ale to już w standardzie Jestem jego osobistym fryzjerem przecież![]() Powiedzcie mi czy wasze dzieciaki też jedzą dużo mniej w te upały? Oskar wczoraj rano wypił butle mleka,zjadł trochę makaronu z truskawkami,troszkę chleba z masłem (to było po południu)i dużo dużo picia, dopiero na noc wypił 210ml mleka i przespał całą Dzisiaj to samo z jedzeniem tylko jeszcze podziubał trochę obiadu od nas (wczoraj odmówił) i na noc mleka nie chciał,dopiero jak go uspałam to dałam mu przez sen i wypił też 210ml,celowo robię więcej jak jedzenie w dzień wygląda mizernie (zawsze pije 180)-czyli był głodny,tylko czemu nie chciał? Woła jedzenie ale jak mu przyniosę to odmawia,albo podziubie trochę i zostawia. Nie wiem o co chodzi. Daje mu jeść w porach kiedy normalnie już powinien być głodny (albo z małym opóźnieniem tak żeby zgłodniał) ,upał upałem ale raczej żołądek się dopomina swojego. Rozumiem że dużo pije i to pewnie stanowi główną przyczynę że potem nie chce jeść ale przecież pić też musi tym bardziej w takie ciepło. Jak to u was wygląda? Chyba coś jeszcze miałam napisać ale mąż non stop mi gdera do ucha
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do jedzenia to mój zjadł dzisiaj: jajecznicę z 1 jajka (bez chleba) banana (jednego albo trochę więcej) z Amelką Debrah dwa banany jedli razem ![]() kilka łyżeczek zupy kalafiorowej brzoskwinię 3 gryzy chlebka i mi mi mi czyli mleczko moje, bo innego picia nadal nie pije w wystarczającej ilości
|
|
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie mam, na all jest uzytkowanik ModoMania. Z wyglądu fajne ciuchy, za małą kase, tylko ciekawa jestem jak z jakoscią. Zetknęła sie któras z Was?
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
), na noc 150 mleka. Jak normalnie zjada 10x wiecej i pije, fakt. Wczoraj w ogole nie zjadł obiadu, troche kajzerki tylko poskubał z pomidorem.... LADY, kochana, zeby Ci szybko przeszlo! Dieta sucha ![]() ![]() ![]() Jutro bede umawiac dziecia na pierwsze strzyzenie trzeba mu te pióra troche wyrównac, bo rosną jak chca Długosci szałowej nie ma, o gęstosci to ja moge pomarzyc, ale fryzure trzeba ujarzmic
|
|
|
|
|
#1665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn nie wiem czy to kwestia upalow czy mniejszego zapotrzebowania na jedzenie w tym wieku, ale faktycznie Kuba je mniej Zawsze byly 2 dania, a od jakiegos czasu ledwo jedno zjada. Kaszke tez czesto zostawia (albo je na dwa razy). Za to wiecej pije Cytat:
Unikaj za to ubran z miejscowosci Kobylnica. Tez maja niskie ceny, a podobno kiepska jakosc/naciagane zdjecia/problemy z wysylka. nancy, witaaaj ponownie ![]() Ale sie dalam dzis zrobic Ja dawna filtromaniaczka dalam sloncu spiec plecy i ramiona na purpurowego raka ![]() Nie posmarowalam sie (dlugo nie plazowalismy) i mam Frajerka ze mnie!!TZ tak samo, tez placze biedny. Modle sie, zeby Kuba przespal cala noc w lozeczku, bo inaczej jego kopniaki noca moga sie zle skonczyc
|
||
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do jedzenia to Hania ogólnie mało je w upały przechodzi sama siebie, chociaż teraz to połączyłam dodatkowo z zębami chociaż dziś i tak zjadła więcej niż wczoraj, bo wczoraj jadła, serek na śniadanie, słoiczek mały gerbera na obiad... paluszki na przegryzkę i mleko na noc ale to pewnie ząb bo wydaje mi się, że w nocy wyszedł
|
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje za info spokojnej nocy zycze i bezbolesnej uciekam, bo jak mi Bartulo zarządzi w nocy tak jak dzis (2 godz) to jutro zasne na siedząco
|
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Mała, nawijka współczuję bolesnego opalenia się
|
|
|
|
#1669 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W porównaniu do zoo we wrocławiu to niebo a ziemia. Tam te zwierzęta są blizej ludzi, wszystko oznakowane, widac pracowników, że coś robią/pracują/sprzątają. Nie polecam ChorzowaCytat:
gratulujemy zębaMy sie wieki temu zatrzymalismy na 6 i nic dalej w tym temacie ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Dziewczyny, które sprzedawały wózek kurierem, jak je opakowaliście? ile wyszła przesyłka? Co do jedzenia w upały, to Ola nie m z tym problemu, rzekłabym nawet, że je więcej niż zwykle
|
||
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
A no to widzę że nie ma się raczej czym martwić skoro to zbiorowe takie niejedzenie
![]() Bokeh-jutro wrzuce fotkę ale powiem Ci że całkiem inny chłopak,taki już duży ![]() Nancy- Lubci nie kojarzysz? Nawijko-podobno na takie "raki" dobry jest balsam z garniera "after sun" czy jakoś tak. Niby fajnie chłodzi. Szczerze współczuję,ja się opaliłam ale nie cierpię z tego powodu na szczęście Tylko skóra swędzi ale nie pieczea to najgorsze ![]() Jutro zapisuje małego na szczepienie mmr i już sram żarem jak mój chłopczyk to zniesie.
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także raczej słabo, ale dla nas norma, bez spadków. Wody piła dość dużo na szczęście ( bo mamy zwiększoną dawkę żelaza do wody dawać) Cytat:
Jak napisałaś jak Bartulo spokojnie siedział to ja szok - co prawda do kościoła nie chadzam, ale wiem, że wyglądałoby to inaczej, zdecydowanie mam ostatnio dziecko high need. nancy: a właśnie ci jeszcze zapomniałam powiedziećb dzisiaj, że u nas się nasila faza mama (poza spacerem, bo amelka przyzwyczajona że na spacerze prowadzi ją tata lub babcia, a u mamy na wózku to się jedzie jak się chce przytulić lub się zmęczy ) - bo np tż nie może jej usypiać, nie może jej nosić. Nie chce, wyrywa się do mnie. A miał mnie dziś zmienić bo chciałam odsapnąć i poleżeć kwadrans - nie dało się. Pobiegła do mnie - głaskała mnie, aż się popłakała gdy Tż do niej, że "mamusia śpi" i chciał się pobawić. Poszłam do wc i jakoś odruchowo drzwi zamknęłam przekonana, że ona zostanie z Tż się bawić - nie, płakała pod drzwiami, łzy jak grochy.
|
||
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
A no nie ma bo ona już od dawna z nami nie pisze
Ale należała do naszej "elyty" ![]() Dobra,zmykam już. Dobrej nocy Wam życzę
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=ZZqs...ature=youtu.be Hania na dobranoc i zmykam spać
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Darunia Silver z baseniku też |
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
Yae w koncu usnela, nie wiem, ile czasu nam to zajelo, ale ja jestem w oplakanym stanie: siniaki, zadrapania i slady po ugryzieniach. Rzucala sie jak ryba wyrzucona na brzeg, by w pewnym momencie doslownie pasc; uwierzcie mi, ze sprawdzalam, czy przytomnosci nie stracila, bo tak to wygladalo. Noc o dziwo wspaniala, pobudki o 2 i 5 na uu i wstalysmy pare minut przed 7. szaja, debrah myslicie, ze moze to byc wina cukru, ktory byl w niemowlecych ciasteczkach? Podobne cyrki byly, kiedy jadla dzieciece ciastka, stad odstawilam. Wczoraj zabralam za malo jedzenia i z braku laku dostala ciastka dla niemowlat... Od rana sprzatam; dostalam od t. odkurzacz do materacy i poscieli. Tyle syfu wyszlo mimo codziennego sprzatania, ze szok! marsi dla Samiego by sie przydal przy astmie. gojka dla P. chyba tez! |
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane trzymajcie kciuki tz z Julo pojechal na rehaba ja sue pakuje i jade do Zakopanego wracam jutronpo poludniu ale mam stresa juz 3 razybw wc bylam , nmleczko odciagniete czeka w lodowce ciekawe czy ruszy wogole bedzie musial z lyzeczki wypic
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1679 |
|
Zadomowienie
|
dzieki za odpowiedzi odnosnie rybnych konserw
Podajecie juz wode nieprzegotowana? albo z cytryna (moze sa jakies zastrzezenia, ktorych nie znam To pewnie Meneq bedzie wiedziała )? Mika za tz, ale na pewno da sobie rade ![]() Daria i Hania są przeurocze |
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Mika kaciuki!!!
Bokeh Hania Moje dziecko jest terminatorem. Zasnal o 22, wstal o 6 na mleko, o 7.30 byl na nogach juz. Padam! I zuczyslaw z truskaweczka przypominam, ze 2mies temu bylismy u fryzjera ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

Generalnie z tego co widzialam przez 20 sekund to jakas sucz bije na nim placzace niemowle Mam nadzieje, ze ktos sie juz tym zajal jak nalezy. Pol nocy spac nie moglam po obejrzeniu tego.
Mysle, ze za pozno pojechalismy
za zrzucenie kg. I super że jesteś tak pozytywnie nastawiona 

Fewci pewnie przypasowało
a Daria przesłodka 

ale to pewnie ząb bo wydaje mi się, że w nocy wyszedł
za tz, ale na pewno da sobie rade