Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X2013 czXI - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytułkolejnego wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 0 0%
Mama bardzo kocha mnie, daje buziaki całe dnie 2 6,90%
Była wiosna, przyjdzie lato, coraz większy jestem tato! 4 13,79%
Stoję, siadam lub raczkuję i na zloty podróżuję 10 34,48%
Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo 10 34,48%
Nowych rzeczy się uczymy, w nocy grzecznie sobie śpimy 0 0%
Dzień Mamy Minął, teraz Dzień Ojca, a my kochamy naszego brzdąca 3 10,34%
Głosujący: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-09, 08:10   #3361
83monia
Zakorzenienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

matal - ja codziennie o 6:20 na nogach bo... budze chlopaow i wyprawiam do przedszkola/pracy

czemu nati ciagle sie drze?

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 08:10   #3362
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Moje dziecko wstalo o 7.40
Zeby nie bylo to pobudki w nocy byly

Zbieramy sie zaraz na spacer. A po poludniu idziemy do Zuzi do przedszkola na piknik rodzinny Malz jz ciacho zawiozl bo teraz moja "kolejka" wypadla

W sobote spedzilismy popoludnie nad jeziorkiem. A wczoraj prawie caly dzien u Malza babci na ogrodzie. Lubie taki dni
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 08:17   #3363
Aaamelkaa
Zakorzenienie

welmanowa powiedziała że prokop dedykowany jest do innych zadań,może castingi do mam talent
mam tylko nadzieję że po wakacjach będzie jak poprzednio

a tak w ogóle to
hej

w sobotę byliśmy na weselu,wybawiliśmy się super, Misiek trochę dał babci w kość, w niedziele wypoczywaliśmy razem na pikniku w mieście fajny weekend

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2014-06-09 o 08:20
Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 08:24   #3364
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Hej
Witam się z kawką, nic mi się nie chce, a mogłabym okna pomyć, bo już mało co widać. Ale przez tę pogodę nie mam siły na takie wyczyny Miłosz zrobił kolejną pobudkę o 5 i śpi już ponad pół godziny, no nie było opcji żeby go przetrzymać.

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
My dziś byliśmy cały dzień na dworze fajnie bo moj ojczym ma duży ogród więc mały szalał. I próbuje raczkować
brawo

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Hej

Jestem dzisiaj tak pozytywnie nastawiona,że normalnie żyć mi się chcę
Miałam dzisiaj zajęcia w klasie 5 i dzieciaki były tak fajne i mądre,że pod sam koniec stwierdziłam,że chyba jednak pisana jest mi podstawówka,a nie przedszkole
Na dodatek prawdopodobnie będą mnie chcieli od przyszłego roku szkolnego na etat Ale się cieszę
Zawsze to jakiś dodatkowy grosz,no i oczywiście doświadczenie zawodowe
super wieści

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Pozdrawiam Was serdecznie z Łeby
Dziś przyjechalismy.
Podróż minela bezproblemowo.
Pogode mamy piekna i oby tak pozostalo

Niestety nie miałam ostatnio w ogóle czasu na wizaz i choć pewnie nie zauważylyście mojej nieobecności to mi się bardzo za Wami tęskni i źle mi bardzo, że nie wiem co u Was

Na pewno nie uda mi się nadrobić, ale postaram się choć troszkę Was podczytywać na tel.

Ogólnie jestem bardzo zmeczona ostatnio, nawet nie miałam czasu zjeść i schudlam w tydzień chyba ze 3kg... nie mam na nic siły. I w ogóle nie bardzo nam się układa z tz
Ale nie chce mi się nawet o tym pisać
Mam nadzieje ze chociaż wyjazd będzie w miarę.

Przepraszam, że tylko o sobie.
Trzymajcie się cieplutko i do uslyszenia w krotce
anutka wypoczywajcie i cieszcie się piękną pogodą

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Witam po dość ciężkiej nocce. U nas zęby idą pełną parą. Wczoraj wyszła prawa górna jedynka, także na stanie mamy już 5 Wieczorem Emilka miała problemy z zaśnięciem, w nocy kilka razy się budziła, a o 5 zaczęła dzień Ja już wysiadam, nie mam siły Od nikogo pomocy, od porodu wszystko sama ogarniam-Emilkę, Kamila, małża i psa wszystko ja, a oni nawet nie powiedzą dziękuję. Ostatnio w nocy złapałam się na tym, że zasypiam na stojąco z Emilką na rękach ani rodzice, ani teściowie nie wezmą małej na spacer, żebym mogła posprzątać w domu, już nawet nie myślę o odpoczynku, choć przyznam, że marzy mi się chwila relaksu
za kolejnego ząbka
a Tobie Kochana bardzo współczuję, jesteś przemęczona po prostu, bo wszystko na Twojej głowie a jakbyś poprosiła rodziców albo teściów żeby wzięli małą to też nic z tego?

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Ja właśnie "wyciskam" haha potem wyprawa do parku, a później mąż robi carbonare mniam
Wczoraj byla szwagierka z dzieciakami, grill i ogólny zaciesz
Adam kończy dziś 9 m-cy omg dlatego Adam napisałam, bo to już duży facet

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
najlepsze życzenia dla Adasia

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 08:26   #3365
kahunia
Zadomowienie

hej, hej

U nas kolejny upalny dzień ma być, więc Amela po pobudce o 6 poszła już na drzemkę na balkon

Nie lubię upałów Nie mogłoby być po prostu ciepło, tak 25st?

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 08:26   #3366
kaska87
Zakorzenienie

Gorgulek super ja wstałam o 6:00 ale chciałam jeszcze kimnąć- niestety moje dziecko miało inne plany

crocsy w ddtvn

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-06-09 o 08:32
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 08:38   #3367
ja-ika
Zakorzenienie

nawet się dziś wyspałam Oczywiście Emi budziła się w nocy, rano o 5:30 trochę się pobawiła i zasnęła. Właśnie słyszę w niani, że się obudziła, ale zdążyłam zjeść śniadanie
Dziękuję Wam za słowa otuchy trochę mi lepiej

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość

za kolejnego ząbka
a Tobie Kochana bardzo współczuję, jesteś przemęczona po prostu, bo wszystko na Twojej głowie a jakbyś poprosiła rodziców albo teściów żeby wzięli małą to też nic z tego?
Nie wiem, może daliby radę tylko, że moja mama jest słaba i ma skoki ciśnienia, t. też nie jest w pełni sił a poza tym nie chcę później, żeby mi ktoś coś wypominał

Po tej wczorajszej imprezie bolą mnie mięśnie brzucha Byłam w sukience dość opiętej i musiałam wciągać cały czas brzuchola
Stary 2014-06-09, 08:40   #3368
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
no ja juz chcialam wiazac tetre ale mowie do tz dawaj idziemy do tego sklepiku co zawsze w rozne swieta jest otwarty itp, i byly tam pampersy nawet na sztuki wiec tetry uratowane
a w ogole to u nas taki upal zero wiatru nawet cien nie ratuje, tylko po te pampersy wyszlismy i dalej siedzimy w domu.
w aptece zawsze dostaniesz, nawet u moich rodziców na wsi można na sztuki kupić a jakaś apteka musi mieć dyżur w święto

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Nienawidzę upałów
a ja uwielbiam, nie mam mocy ale i tak bardzo lubię

Cytat:
już kilka razy miałam napisać, że mi źle, ale dziś poczułam taką niemoc, że musiałam się wygadać

no muszę z Kamilem pogadać na ten temat, choć przyznam, że on więcej mi pomaga przy Emilce niż małż, tzn. przypilnuje jak coś robię, albo biegnę po zakupy, a stary tylko gra na kompie i żyje w wirtualnym świecie nawet dziś nie poszedł ze mną na uroczystość 25-lecia kapłaństwa mojego wujka. Cała rodzina była 30 osób razem z dziećmi a tylko ja bez męża
strasznie przykre to co piszesz jesteś ze wszystkim sama... a ten tekst o dziecku to już w ogóle dno i sto metrów mułu

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Ona sie po prostu w ogole nie zajmuje domem. Zanim sie wprowadziłam gotowala babcia a sprzątala siostra tz. Teraz ja to obrabiam.
masakra i tak było od początku jak się tam wprowadziłaś?

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
No i mamy załamkę, bo planowo właśnie wyjeżdżalibyśmy na wakacje do Chorwacji...:mu r:
motyl a gdzie konkretnie mieliście jechać? dasz jakiś namiar?

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
no to napewno pogoda na mnie strasznie zle dzialają upały

Rano wstalam lewa noga i ogolnie darlam sie na małza nie wiadomo o co, trzasnelam 2 razy drzwiami i szpulałam wszystkim czym mozna przy ubieraniu soczewek i popłakalam sie przy lustrze
Zdarzylam malzowi 4 razy powiedziec ze nie jedziemy nad wodę, nie wiedzialam co mi jest jakos nie skojarzylam ze @ sie zbliza....
Oczywiscie jak dojechalismy nad wode to dostalam a tu doopa bo nie mam podpasek a sklepy zamkniete....i w takich momentach fajnie jest miec dziecko bo pampy sie przydaly
potem małż mi pojechal 20km na stacje ale jakos wczesniej sie uratowalam
no nie mogę to jest najlepsza akcja o jakiej ostatnio słyszałam

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
w sobotę byliśmy na weselu,wybawiliśmy się super, Misiek trochę dał babci w kość, w niedziele wypoczywaliśmy razem na pikniku w mieście fajny weekend
super

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 08:47   #3369
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
niezła cena tego mleka, które reklamują co chwilę
http://promobaby.pl/promocja-19272.html
w rossmanie kosztuje ponad 70 zl
ja przerzucam Amelke na bebiko.

Witam sie z ranca i spadam. bosko jest bo jestem chora taki upal a mi zatoki trzasnely

a burza taka w nocy byla ze poezja :/
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 08:49   #3370
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

Witam sie z ranca i spadam. bosko jest bo jestem chora taki upal a mi zatoki trzasnely

skąd ja to znam ja jak choruję to w większości w lecie po zlocie we Wro mi zatoki poszły i do wczoraj mnie trzymało

ile ja myślę nad bebiko jak Miki skończy rok, ale nie wiem jeszcze na 100%

Stary 2014-06-09, 08:52   #3371
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
nawet się dziś wyspałam Oczywiście Emi budziła się w nocy, rano o 5:30 trochę się pobawiła i zasnęła. Właśnie słyszę w niani, że się obudziła, ale zdążyłam zjeść śniadanie
Dziękuję Wam za słowa otuchy trochę mi lepiej

Nie wiem, może daliby radę tylko, że moja mama jest słaba i ma skoki ciśnienia, t. też nie jest w pełni sił a poza tym nie chcę później, żeby mi ktoś coś wypominał

Po tej wczorajszej imprezie bolą mnie mięśnie brzucha Byłam w sukience dość opiętej i musiałam wciągać cały czas brzuchola
Może trochę pomarudź, to sami powinni się skapnąć, by pomóc.
Miałaś przynajmniej ćwiczenia
Stary 2014-06-09, 08:55   #3372
ja-ika
Zakorzenienie

czaszka ale masz pomysły zaradna jesteś
Stary 2014-06-09, 09:00   #3373
gorgulek
Zakorzenienie

Dziewczyny, w jakim czasie trzeba zuzyc puszke mleka? Najbardziej interesuje mnie enfamil. Chyba ze wszystkie tak samo.
Kasia a dlaczego po roku na bebiko? Cena?
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 09:01   #3374
teacherka
Zakorzenienie

Witam się po intensywnym weekendzie.

Wreszcie jesteśmy po chrzcie
Upał był niesamowity, na szczęście w samym kościele w miarę przewiewnie. Zuzka trochę marudziła, najgorzej było gdy podeszliśmy do ołtarza, ale tatuś ją przytulił i momentalnie odpłynęła i spała do końca mszy w wózku. a jest to osiągniecie, bo msza trwała 1:55h! Odpust, 10 chrztów, masakra!
W lokalu super, przepyszne jedzonko, cudowny tort (czekoladowy ale na zewnątrz biały), lody chałwowe

Zuzia i rodzice zachwyceni prezentami Zuzia zwłaszcza Małpką z FP i Arką Noego (do Małpki się uśmiecha szeroko, a Arka ma tyle drobnych przedmiotów do dotykania, cudo), rodzice fotelikiem (Romer King Plus, w kropeczki, śliczny) i spacerówką (Baby Design Mini).

Upał okropny, niby dopiero 9, ale chyba się nigdzie nie ruszamy na razie...

Postaram się już być bardziej na bieżąco ;*
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 09:02   #3375
butterfly20
Zakorzenienie

Czeeeeść

A Natka pospała do 6.30 bezz budenia w nocy, dostała cyca, pobawiła się coś w łóżeczku i małż ją przejął jak się zbierał do pracy. Więc pospałam do 8

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hejo

Matal piona....ja wstałam o 6:00 a poszłam spać przed 1:00 a później będę zasypiać na stojąco

na dzisiaj mam w planie umycie okien chłopaków wyślę na spacer i jazda
też powinnam umyć, ale nie ma mi kto dziecka wziąć
a u mnie z jednej strony las i badziewia z drzew lecą, z drugiej strony zapylona ulica...jeszcze okna dachowe. no masakra,prawie świata nie widać

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Kornelowi nie da się zmienić pampa na leżąco już, nie wiem jak mam to robić. Nie ogarniam.
Kooochana, przeżywam to od jakichś 3 miesięcy. To samo z ubieraniem, katorga jakaś. Najfajniej jak jest druga osoba i ją trzyma,a jak nie to jakoś sobie radzę jak stoi lub siedzi (ale często mi ucieka, więc się napocę). a z Pampami samej na stojąco mi ciężko,więc daję jej coś do łapy, zajmie się na minutę więc ja na speeda zmieniam

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Zbieramy sie zaraz na spacer. A po poludniu idziemy do Zuzi do przedszkola na piknik rodzinny Malz jz ciacho zawiozl bo teraz moja "kolejka" wypadla

W sobote spedzilismy popoludnie nad jeziorkiem. A wczoraj prawie caly dzien u Malza babci na ogrodzie. Lubie taki dni
ooo fajny taki piknik

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
w aptece zawsze dostaniesz, nawet u moich rodziców na wsi można na sztuki kupić a jakaś apteka musi mieć dyżur w święto

a ja uwielbiam, nie mam mocy ale i tak bardzo lubię

strasznie przykre to co piszesz jesteś ze wszystkim sama... a ten tekst o dziecku to już w ogóle dno i sto metrów mułu

masakra i tak było od początku jak się tam wprowadziłaś?

motyl a gdzie konkretnie mieliście jechać? dasz jakiś namiar?

no nie mogę to jest najlepsza akcja o jakiej ostatnio słyszałam

super
Na Istrię, do Puli, ale ja rezerwowałam z Booking

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

ja też mam katar i gardło mnie pobolewa

Aaaa w ogóle to Natka wcześniej robiła brawo machając dwiema łapkami w górę i w dół (bardziej jak kosi kosi) a od wczoraj ładnie bije brawo rączkami o siebie

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 09:08   #3376
papalinka83
Zakorzenienie

Hej Witam się po super weekendzie. Dawno tak nie wypoczęłam psychicznie, mimo że bardzo mało spałam. Byli znajomi i okazało się, że 6 dorosłych, 3 dzieci i 3 wózki to całkiem fajny zestaw na cały dzień w mieście. Byliśmy w zoo, potem na rynku do późna. Ola pierwszy raz poszła bardzo późno spać, ale ogólnie dała radę Jem śniadanko i trochę Was poczytam, o ile dziecko pozwoli, bo widać, że zostanie tylko ze mną w domu to noooda po takim weekendzie

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 09:10   #3377
misia332
Zakorzenienie

Motyl jak jestesmy z TŻtem to on trzyma Korna, ale ten wtedy ryczy jak opętany.A nie chce, żeby się bał ubierania. Też się napocę teraz. Ubieram zazwyczaj na siedząco, ale pampa trudno tak założyć.

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Korn się nauczył dawać cześć

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 09:15   #3378
kaska87
Zakorzenienie

Teacherka super, że chrzciny udane, ten fotelik też jest w mojej bazie- myślę nad rwf ale zobaczymy

Motyl ja właśnie chłopaków wyprawiłam- pojechali do centrum rehabilitacji a ja idę pucować

Stary 2014-06-09, 09:18   #3379
rusałka_1
Zakorzenienie

hej

witamy sie z domu dziadków Jasiek miał wczoraj tyle wrazen ze spał przez cały dzien ok. 1h! niestety nie wiem czy to, czy nadmiar wrazen był powodem do tragicznej nocy usypianie od 20 do 23 sen do 1.00 później nieustanny płacz do 4.00 i drzemka z trzema pobudkami do 7
jestem p0o kawie ale ewo zipię.
mam nadzieje ze to kwestia nowego miejsca /łóżka (pierwszy raz spał poza domem) chociaz kiepsko to rokuje na wakacje

u nas tez skwar i upał!

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość

Amelka zaczęła wędrówki na śpiocha po łóżeczku i naszym łóżku też Masakra to jest...
witamy w klubie
moj sie nie przebudzi do konca a juz na raczkach jest i zasuwa do przodu

Cytat:
Ja właśnie "wyciskam" haha potem wyprawa do parku, a później mąż robi carbonare mniam
Wczoraj byla szwagierka z dzieciakami, grill i ogólny zaciesz
Adam kończy dziś 9 m-cy omg dlatego Adam napisałam, bo to już duży facet

spoznoione dla Adama

Cytat:
To też nie masz za ciekawie

kilka razy mówiłam, że jestem zmęczona to mi powiedział, że wiedziałam w co się pakuję i sama chciałam drugie dziecko

przykro mi ze nie masz w nim wsparcia

Cytat:
Kornelowi nie da się zmienić pampa na leżąco już, nie wiem jak mam to robić. Nie ogarniam.
ja juz sie nauczyłam zakładam pampa w pozycji na raczki, lub na stojaco. gorzej jak zaczyna uciekac i najgorzej z kupa zabawka interesuje sie max. z minute

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość

super ze sie udało

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość

Upał był niesamowity, na szczęście w samym kościele w miarę przewiewnie. Zuzka trochę marudziła, najgorzej było gdy podeszliśmy do ołtarza, ale tatuś ją przytulił i momentalnie odpłynęła i spała do końca mszy w wózku. a jest to osiągniecie, bo msza trwała 1:55h! Odpust, 10 chrztów, masakra!
W lokalu super, przepyszne jedzonko, cudowny tort (czekoladowy ale na zewnątrz biały), lody chałwowe

Zuzia i rodzice zachwyceni prezentami Zuzia zwłaszcza Małpką z FP i Arką Noego (do Małpki się uśmiecha szeroko, a Arka ma tyle drobnych przedmiotów do dotykania, cudo), rodzice fotelikiem (Romer King Plus, w kropeczki, śliczny) i spacerówką (Baby Design Mini).

czekamy na fotorelacje
a prezenty super Zuzia dostała

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Aaaa w ogóle to Natka wcześniej robiła brawo machając dwiema łapkami w górę i w dół (bardziej jak kosi kosi) a od wczoraj ładnie bije brawo rączkami o siebie

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 09:22   #3380
teacherka
Zakorzenienie

Oooo taki fotelik:

teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 09:23   #3381
misia332
Zakorzenienie

A ja muszę się pochwalić, że Kornel usnął wczoraj po 10 minutach placzu sam w łóżeczku, dzisiaj tak samo w południe, popłakał chwilę i zasnął sam.

Stary 2014-06-09, 09:30   #3382
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
No niestety. Gotuje jak śpi, a na zakupy biorę wozek do samochodu i tak obchodze sklepy. Mieszka tu jeszcze siostra tz ale ona ciągle gdzieś jeździ i malo jest w dzień domu.
A ja myślałam, ze to super mieszkac z rodziną, bo pomoga przy dziecku...a tu odwrotnie może być. To juz nie narzekam, ze mieszkamy sami, zwlaszcza ze mąż duzo pomaga zarówno w domu, jak i przy dziecku.
Jade dzis po basen dmuchany dla młodego od rana siedzimy na kocu, teraz zasnal, wiec uciekam ogarnac troche spraw domowych i zamowic w koncu wózek.

Stary 2014-06-09, 09:32   #3383
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

to chyba sie jakoś zgadali to Korn się obudził jak nigdy o 7 z jedną pobudką w nocy o 3.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
A ja myślałam, ze to super mieszkac z rodziną, bo pomoga przy dziecku...a tu odwrotnie może być. To juz nie narzekam, ze mieszkamy sami, zwlaszcza ze mąż duzo pomaga zarówno w domu, jak i przy dziecku.
Jade dzis po basen dmuchany dla młodego od rana siedzimy na kocu, teraz zasnal, wiec uciekam ogarnac troche spraw domowych i zamowic w koncu wózek.

jaki wózek zamawiasz ? ja też dzisiaj jadę kupić basen.

Stary 2014-06-09, 09:34   #3384
dodinha
Wtajemniczenie

Dzień dobry!Teacherka,super że chrzciny udane,fajne prezenty.Czaszka,ale miałaś pomysł z tym pampem hehe.Ja używam chusteczek młodej do zmywania makijażu Pochwalę się.Helenka się turla po całym pokoju i łóżku i nauczyłam ją robić papa

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
A ja muszę się pochwalić, że Kornel usnął wczoraj po 10 minutach placzu sam w łóżeczku, dzisiaj tak samo w południe, popłakał chwilę i zasnął sam.
Brawo,może idzie ku lepszemu

Stary 2014-06-09, 09:43   #3385
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość

super, że chrzciny udane i bardzo fajne prezenty Zuzinka dostała
Cytat:
Motyl jak jestesmy z TŻtem to on trzyma Korna, ale ten wtedy ryczy jak opętany.A nie chce, żeby się bał ubierania. Też się napocę teraz. Ubieram zazwyczaj na siedząco, ale pampa trudno tak założyć.

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Korn się nauczył dawać cześć
Misia oszczędzaj się i dla Kornelka za nową umiejętność

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Dzień dobry!Teacherka,super że chrzciny udane,fajne prezenty.Czaszka,ale miałaś pomysł z tym pampem hehe.Ja używam chusteczek młodej do zmywania makijażu Pochwalę się.Helenka się turla po całym pokoju i łóżku i nauczyłam ją robić papa

super, teraz pójdzie już szybciutko, moja zaczęła robić foczkę, tzn leży na boczku jak modelka Emi coś niekumata do papa, uczymy się już 2 miesiące i nie robi ale fajnie bije brawo- odwrotnie
Stary 2014-06-09, 09:43   #3386
83monia
Zakorzenienie

dla narzekajacych na oponkę http://powerworkout.blog.pl/2014/06/...u-na-brzuszki/

btw - wlasnie dlatego ze mam ten miesien taki krotki mam i oponke i masakryczne bole plecow...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 10:00   #3387
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
super, że chrzciny udane i bardzo fajne prezenty Zuzinka dostała

Misia oszczędzaj się i dla Kornelka za nową umiejętność

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

super, teraz pójdzie już szybciutko, moja zaczęła robić foczkę, tzn leży na boczku jak modelka Emi coś niekumata do papa, uczymy się już 2 miesiące i nie robi ale fajnie bije brawo- odwrotnie
Hehe,dobra ta foczka,Helka też tak robi.Mówisz,że teraz już w końcu ruszy?Ja brawa bić jeszcze nie uczyłam

Stary 2014-06-09, 10:07   #3388
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Teacherka za chrzciny
w ten upał myślałam o Was, jak tam Zuzia daję radę
świetne prezenty

aaa i czekam na fotki ! z niecierpliwością

Asiek jak tam w pracy ?
do sdl na wakacje przyjadę w lipcu w drugiej połowie

dla Kornelka

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2014-06-09 o 10:14
Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 10:12   #3389
kama1987
Rozeznanie

nie nadrobię, na ma szans postaram się wieczorem coś poczytać i jak tu się wbić
Napiszę narazie co u nas
Zuzia w od czwartku po kilka kroczków na czworaka robi i w końcu je posiłki w swoim foteliku i jej się bardzo podoba.
No i moje dziecko dało mi pospać dziś, 1 raz od nie pamiętam kiedy. Poszła spać o 21, o północy dałam jej mleko, obudziła się o 6, wzięłam do siebie do łóżka, dałam jeść i pospała do 9.30
No i 25.06 do okulisty jedziemy, bo ma zeza i pediatrze ciężko stwierdzić czy to fizjologiczny czy nie, bo na oko jest więcej niż 5%. Ciesze się że udało nam się taki termin załatwić, bo w innym miejscu na przyszły rok były terminy

Pogoda piękna u nas, zaraz się zbieramy na zakupy i na spacer.
kama1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 10:21   #3390
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Ale upał ledwo dycham a leo to dopiero zazdroszczę wam basenikow leo jeszcze nie siedzi na tyle pewnie wiec jak przyjdzie krytyczna godzina bede go chodzić w wanience bo co innego wymyślić.

Kaska akurat w taki upał bedziesz myć okna

teacherka super ze chrzciny udane ale prawie dwie godziny?! Nieźle prezenty

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości