Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-09, 15:04   #1981
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Sobotnie Dziewczyny Justynkie, Waniliova, Mooniaaa, Lupinka to już tylko 5 dni co oznacza u mnie zmiane kodu na jednocyfrowy!

9 dni do ślubu
!
Tak, 5 dni! Kiedy to zleciało!

pysia cieszę się, że u Was już wszystko w porządku, uf! masz kochanego PRZYSZŁEGO MĘŻA!
Stary 2014-06-09, 15:05   #1982
activelifestyle
Rozeznanie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Czy któraś z Was dostała już Księgę Gości tą z krążkami? Chodzi mi o te PM'ki które zamawiały w zeszłym tygodniu. Bo u mnie cisza
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 15:07   #1983
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was dostała już Księgę Gości tą z krążkami? Chodzi mi o te PM'ki które zamawiały w zeszłym tygodniu. Bo u mnie cisza
Chyba misia zamawiała w tamtym tyg. i już jej przyszły
Stary 2014-06-09, 15:13   #1984
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Bylismy wczoraj na 40leciu po ślubie u Wujka i Cioci i sie z leksza wkurzyłam

Byliśmy kilka tygodni temu u ńich na działce i byl tez ich syn, czyli moj kuzyn z nowa dziewczyną (okolo o,5 roku są ze sobą). Pytali sie kiedy nasz slub i w ogole. Wiedzieli dokladnie, ze w sierpniu przyszlego roku a wczoraj ogłosili na tej rocznicy, ze biora slub i nie omieszkali zaznaczyc, ze jeszcze przed nami bo pod koniec lipca przyszłego roku czyli jakies 3tygodnie przed nami troche sie wkurzyłam bo wyglądało to tak jakby specjalnie "wbili" sie przed nas
Zaznacze ze kilka tygodni temu nie byo nawet mowy o zadnym slubie.
Laska pierscionka nie dostala jeszcze, a moj kuzyn stwierdzil, ze czeka do wrzesnia bo wtedy jest u nich odpust
No comment

Nie mówiac o tym jak moja mama sie ucieszya bo jest dla tego kuzyna chrzestną

Do Naszego ślubu zostało 444 dni
i po pół roku planują już ślub? to chyba faktycznie chcą się specjalnie wcisnąć przed Was.. nie lubię takiego zachowania

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 15:17   #1985
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
ja zamawiałam 8 dni temu i nic
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 15:37   #1986
KaMilka4891
Zadomowienie

no witam witam miało mnie nie być dwa dni, a zrobił się tydzień ponad
TŻ w końcu podjął decyzję, że czas kupić gajer i jutro idziemy dzisiaj zaczął warzyć piwo na poprawiny coraz więcej osób nam potwierdza, co mnie cieszy niezmiernie, ale też są dziwne sytuacje, bo np. kolega najlepszy TŻ chce przyjść z kolegą (ani jeden ani drugi nie są gejami), a TŻ wymyślił, że może zaprosimy tego kolegę-towarzysza dziewczynę, wkurzyłam się, bo gościa lubię tak sobie, ale nawet dokładnie nie wiem jak ma na imię, a jego dziewczyny na oczy nie widziałam (z resztą on ją też rzadko widuje ) no i powiedziałam, że nie ma opcji, żeby zapraszać jakąś laskę nieznaną, że skoro P. chce zaprosić tego kolegę a on się zgodził to ich sprawa, bo w końcu to osoba towarzysząca, ale ja obcej babie sponsorować imprezy nie będę

Zamówiłam ciastka z wróżbą i próbki z bialychbutow.pl, znajomy jedzie do Ikei i kupi mi ramki jak sądzicie ile ich będę potrzebować? wystarczą po 2 na stół przy którym po jednej stronie siedzi 10 osób?

w tygodniu pójdziemy do USC i mojej parafii po dokumenty, zaczyna się dziać

no i chciałabym od Was porady w kwestii oczyszczania twarzy, mikrodermabrazja czy kwasy? tych drugich trochę się obawiam, ze względu na niemożnośc opalania
no chyba, że jeszcze jakaś inna metoda? manualna np??
Stary 2014-06-09, 15:56   #1987
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, dziękuje Wam za wszystkie słowa i porady

Tż przyjechał do domu w so ote na wieczór, zastał mnie zapłakaną.
Przywiózl rzeczy na drinka, ktorego czesto pilismy na początku znajomosci, zeby przypomnialy nam się te wspaniałe czasy.

Powiedział, ze pojdzie ze mną na terapie, ze mi pomoze. Że nie ma dla niego nikogo ważniejszego w zyciu niz ja, ze nie wyobraza sobie zycia beze mnie i kocha mnie bez względu na wszystko
Trzymając mnie w objęciach obiecal mi, ze stworzymy cudowną rodzine: taką w której nie bedzie awantur, krzyków, taką, ktora w weekendy bedzie jezdzic na pikniki za miasto, taką która będzie dla siebie zawsze wsparciem, taką rodzine, ktorej nie miało tak naprawde żadne z nas.
Prosił, zebysmy nie odwoływali ślubu bo chce zebym została jego żoną a wesele tez chce bo wie, ze to jest moim największym marzeniem i chce mnie uszczęśliwić.
No i co ja mam zrobić? tak bardzo Go kocham
Pierścionek znów błyszczy na moim palcu
Ha ! ty ty ty ty takie faceta chciałaś wypuścić ? ??? kochany jest. Taki mąż to skarb !

Pierwsza odmowa boli ale druga boli bardziej. kuzynka w końcu nie przyjeżdża że względu na to że jej mąż nikogo ode mnie nie zna ?? A po drugie wujek jest chory i coraz gorzej z nim. szkoda. Druga odmowa to bliski wujek z ciocia mieli być a dziś zadzwonił że będą na ślubie ale na wesele nie bo są zastarzy i że synowi (mojemu bratu ciotecz. ) zabiorą dzieci a młodzi pójdą się bawić. przykro mi bo bardzo ich lubię

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 15:57   #1988
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
i po pół roku planują już ślub? to chyba faktycznie chcą się specjalnie wcisnąć przed Was.. nie lubię takiego zachowania
czasami po pół roku jest lepiej, niż po 10 latach znajomości, jak moja bliska koleżanka, która dzisiaj mi zakomunikowała, że się rozwodzi...

Wszystkim nowym żonkom życzę przepięknego małżeństwa, żeby Was i nas pozostałe nie spotkało to czego doświadczyła ta moja koleżanka (właściwie dwie, jedna już po rozwodzie z pijakiem, który ją bił i poniżał)
Stary 2014-06-09, 16:04   #1989
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość

no i chciałabym od Was porady w kwestii oczyszczania twarzy, mikrodermabrazja czy kwasy? tych drugich trochę się obawiam, ze względu na niemożnośc opalania
no chyba, że jeszcze jakaś inna metoda? manualna np??
Po zabiegach mikrodermabrazji nie można się opalać - ja miałam zakaz opalania się przez 3 tygodnie po zabiegu...

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 16:09   #1990
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
My się zaręczyliśmy po 5 miesiącach

Mam zaproszenia ale fotki wrzuce dopiero wieczorem.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 16:14   #1991
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
My się zaręczyliśmy po 5 miesiącach

Mam zaproszenia ale fotki wrzuce dopiero wieczorem.
ja nie neguje tego ale oni się nawet nie zaręczyli

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 16:14   #1992
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Jejjjj troszkę mnie nie było a tyle się działo

Przede wszystkim wszystkiego naaaajjjjjj dla nowych mężatek

Gratulacje załatwionych spraw, obrączek, fryzur próbnych, zmiany kodu ... (przepraszam przeleciałam po łebkach i wszystkiego nie zapamiętałam)

Mnie kilka dni temu minęła studniówka więc stres zaczyna być coraz większy że spraw tyle zostało a czas ucieka

pysia1987 cieszę się że z TŻ sprawa się wyjaśniła i już wszystko między Wami oki

W piątek odebraliśmy obrączki wieczorem wrzucę foto do klubu jak TŻ mi je prześle a z takich pierdółek przyszły Nam tablice rejestracyjne i zamówiliśmy m.in kokardy na klamki, naklejki na buty, tabliczki na sesję, tuby strzelające, girlandy, kamyczki/kryształki na stoły, lampiony stojące na stoliki na zewnątrz oraz balony do napełniania helem... no i chyba tyle póki co
Rozdaliśmy kilka zaproszeń więc cały czas do przodu
Najważniejsze że dostaliśmy wycenę od jednej dekoratorki ale cały czas czekamy na tą drugą aby porównać ich ceny i w końcu podpisać umowę bo normalnie spać przez to nie mogę po nocach

Mam pytanie czy któraś z Was słyszała o nowej polskiej wódce "Starosta" (foto w załączniku) teściowie z TŻ kupili na próbę z polecenia i podobno bardzo dobra cena ok 24 zł za 0,5l
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Starosta.jpg (20,4 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-06-09 o 16:16
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 16:33   #1993
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
no witam witam miało mnie nie być dwa dni, a zrobił się tydzień ponad
Długo Cię nie było, ale sporo się zadziało
Fajnie, że juz jesteś

bardorja - odmowy zawsze bolą U mnie też początkowo nie było, ale teraz się zaczynają i to od osób od których bym się nie spodziewała

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
W piątek odebraliśmy obrączki wieczorem wrzucę foto do klubu jak TŻ mi je prześle a z takich pierdółek przyszły Nam tablice rejestracyjne i zamówiliśmy m.in kokardy na klamki, naklejki na buty, tabliczki na sesję, tuby strzelające, girlandy, kamyczki/kryształki na stoły, lampiony stojące na stoliki na zewnątrz oraz balony do napełniania helem... no i chyba tyle póki co
Gratuluję obrączek i pozostałych załatwionych spraw
Stary 2014-06-09, 17:05   #1994
cornflower_girl
Zakorzenienie

lupinka Śwetny wieczór panieński

activelifestyle Fajnie wyrobiliście się z zaproszeniami

mimi Świetne zakupy. Komplecik obłędny, zawieszki i pudełko piękne

S1lc1a Najserdeczniejsze gratulacje - wyszło pięknie

exist A co się dzieje? Faktycznie takie dyżury pod rząd to zabójstwo dla organizmu...

fascinata U nas soki, jestem przerważliwiona na tym punkcie.

Linaewen Słaby ten zespół. Ale o tyle fajnie, że wesele udane.A uwagi bardzo cenne

Elrosa Miło słyszeć o tym, że Wam tak dobrze idzie pierwszy taniec Zmotywuję Cię do winietek, lubię oglądać Twoje prace Długi gładki welon będzie bardzo pasował.

cahmere Jak się udała podróż? Opowiadaj

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Ostatnio Say wrzucała zdjęcie żony Koseckiego. Teraz widzę na fb że miała 2 suknie i jak w pierwszej wyglądała fajnie tak tył 2 sukni powala mnie na kolana.

https://www.facebook.com/ola.chlebic...9007461&type=1
Tak jak przypuszczałam - Galia Lahav, suknia jest obłędna, chciałabym przymierzyć choć na 5 minut Choc trochę mnie śmieszy określenie kameralny ślub, są zdjęcia na fb, dwie kiece (jeśli nie więcej).

Agnessa, anusia4you Zamawiałam z butterfly. Mam katedralny (280 cm) oraz krótszy (100/60).

anusia4you Zamawiałam próbki tiulu z tego sklepu - tkanina bardzo dobrej jakości.

anka Lipa, że nie powiedział wcześniej. Ale jakbyście zostali przy starym układzie, to macie sporo czasu, żeby go przećwiczyć - wtedy będzie pewniejszy swoich możliwości.

pysia Trzymam kciuki za Was - zasługujecie na szczęśliwe rozdziały w Waszej historii Mam nadzieję, że znajdziesz dobrego terapeutę

A propos kuzyna - pierścionek też odpustowy? Jak na moje oko nie wiem, czy te zaręczyny traktować poważnie - nie martw się.

rabbitka Piękne czytanie

kamilka Na mikrodermabrazję za późno - najlepiej robić ją jesienią. Tak samo jak przy kwasach nie można się opalać. Manualnego oczyszczania bym się bała, moze peeling kawitacyjny?

bardorja Szkoda odmów, ale nie ma sensu się przejmować. Nam dość dużo osób odmawia. Najgorsze jednak są takie zjawiska, które przy zapraszaniu kręcą nosem, niby będą, niby nie - ale teraz nie dadzą wiążącej odpowiedzi. Kto ma być u Was, ten będzie i będzie się cieszył z Waszego dnia.

iliy Dużo załatwiliście Trzymam kciuki za wyceny, oby były jak nabardziej korzystne dla Was

Z wieści w temacie makijażystek - znalazłam świetną MUA, która mnie umaluje. Naprawdę duże szczęście, że ma mój termin wolny. W środę rano idę na próbny, dam znać Niestety nie umaluje całej mojej rodziny - może to i dobrze. Mama odmawia makijażu, siostra trochę kręci nosem na make up. Świadkową pomaluję sama, starczy mi na to czasu.

Z innych wieści - byłam na wieczorze panieńskim kolezanki, było fantastycznie. Wybawiłam się, większość z tych dziewczyn będzie też na moim wieczorze i weselu Świadkowa coś się wygadała, że dziewczyny się angażują i mają pomysły na mój wieczór. TŻ podobno ma skoczyć ze spadochronu (skok tandemowy z instruktorem) - jako że był to pomysł z wieczoru kawalerskiego kumpla, który wybrał jednak skok z bungee, spadochron przechodzi na mojego chłopa

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 17:16   #1995
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Po zabiegach mikrodermabrazji nie można się opalać - ja miałam zakaz opalania się przez 3 tygodnie po zabiegu...
o mamo... no i co ja teraz?? w sumie to nie opalam jakoś szczególnie twarzy, ale jak już sobie coś na niej zrobię to musiałabym ją bardziej chronić, a źle wyglądam w kapeluszach wystarczy ogromny filtr??
Cytat:
Długo Cię nie było, ale sporo się zadziało
Fajnie, że juz jesteś
cieszę się, że się cieszysz

tak się gapię na te ramki z ikei, one są dość małe, na numery na stoły spoko, ale na menu wydają mi się za małe... i na dodatek TŻ już wymyśla, że po co nam takie już sama nie wiem
Stary 2014-06-09, 17:24   #1996
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
o mamo... no i co ja teraz?? w sumie to nie opalam jakoś szczególnie twarzy, ale jak już sobie coś na niej zrobię to musiałabym ją bardziej chronić, a źle wyglądam w kapeluszach wystarczy ogromny filtr??
Kosmetyczka mi mówiła, że po mikrodermabrazji SPF 50, a po kwasach 30.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 17:33   #1997
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Duży filtr będzie w sam raz Po prostu po mikrodermabrazji skóra jest wrażliwa na słońce i istnieje ryzyko przebarwień. Ja używałam kremu z filtrem i podkładu z filtrem i dało radę
Mikro jest lepsze niż kwasy dla mojej cery - kosmetyki lepiej się wchłaniają, makijaż lepiej trzyma a przede wszystkim jestem gładka na twarzy jak pupa niemowlęcia Także polecam

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 18:00   #1998
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Hej Dziewczyny!

Przez chwilę mnie nie było, ale nadrobiłam i wracam, postaram się zaglądać tu regularnie
Oczywiście gratuluję wszystkim nowym Żonkom i życzę szczęścia na nowej drodze życia
Mam strasznie urwanie głowy, bo domykam pracę mgr, ciągle jeszcze nanoszę jakieś poprawki i już mam powoli dość Do tego ostatnio mocno przyspieszyliśmy z zaproszeniami, efektem czego jest jeszcze tylko 11 zaproszeń do rozdania. Mój TŻ wymyślił wczoraj, że będziemy jednak robić winietki (mieliśmy zamiar podzielić gości tylko na stoły, a nie rozsadzać ich), więc dołożyliśmy sobie sporo pracy. Sporo gości już potwierdziło przybycie, z czego bardzo się cieszę Było kilka odmów, niektóre z powodów z d*py wziętych (np. "nie przyjdę, bo mam 14.06 wesele kuzyna" albo "nie przyjdę, bo nie mam zębów" <tak, to autentyczna wymówka> ). W czwartek idziemy do USC po zaświadczenie, 17.06 mamy ostatnie spotkanie w poradni i około 20.06 pójdziemy na drugą rozmowę z księdzem. W tym tygodniu postaramy się pojechać też po garnitur, a w przyszłym zaczynamy kurs tańca Mieliśmy zacząć jutro, ale niestety musimy pójść na pogrzeb mojego wujka i wątpię, czy będziemy w nastroju do nauki pierwszego tańca

Zostało 47 dni
Stary 2014-06-09, 18:20   #1999
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Waniliova
lupinka
justynkie
ewaden
5 ddś! W tym tygodniu będziemy żonami!

Spędzam dzisiaj ostatni dzień w pracy przed urlopem ale żeby nie było tak pięknie to rano dostałam odpowiedź, że nie zdążą nam wydrukować winietek. Musimy więc robić sami. Akurat potrzeba mi 5 dni przed ślubem jeszcze nad winietkami siedzieć Ale to nasza wina, zagapiliśmy się z tym
Ja dzisiaj też byłam ostatni dzień w pracy przed urlopem aaaa nie mogę się doczekać, chociaż z drugiej strony jeszcze całkiem sporo mam do ogarnięcia!

alloffkowa też cudownie wspominam ten moment w USC takie oficjalne ale miłe uczucie
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 18:27   #2000
Dotka90
Zakorzenienie

Pozałatwialiśmy dziś co nieco

TŻ zlożył wniosek o dowód - to mega ważne, bo jakby mu nie wyrobili, to nie wzięlibysmy slubu, bo dowód ważny do 18.06

Byłam w kwiaciarni, pokazałam pani inspiracje, pani ma pomyśleć o kwiatach dostępnych, mam przyjechać pod koniec sierpnia.

Cena: 100zł wzwyż (ale nie miliony ), butonierka gratis, deko na auto będą grosze kosztować (bo chcę tylko po 1 kwiatku na każdą klamkę + wstążki).

Byliśmy w Willi Decjusza, zapłaciliśmy za ślub Dowiedzieliśmy się, gdzie mamy podjechać, gdzie iść itd. To ważne, żebyśmy tam w nerwach nie biegali

Do tego koszyczki ratunkowe praktycznie skończone, pozostało tylko do apteki podjechać.

- kosz na wino jest, auto umówione do lakiernika, drugie wystawione na sprzedaż, gości zaczęliśmy zapraszać, zamówiłam kolczyki i księgę gości.
- byliśmy w szkole tańca, dopytaliśmy o kurs, co kiedy, jak. Może w lipcu uruchomią nową grupę. Potrzeba 6 par, więc nie ma źle, bo jestesmy my, moi znajomi i prawdopodobnie Anesthesia Także może jeszcze 3 by się zdecydowały
- byłam ostatnio w salonie z kieckami ślubnymi i mam czekać na tel. pod koniec czerwca/początek lipca. Wtedy też kupię biustonosz.
- dzwonili ze sklepu, że sukienka mamy już przyszła.
- szef dał mi umowę o pracę, będę mieć od lipca lub sierpnia
To super, bo i urlop wezmę itd.

Uff, trochę zluzowałam, teraz pozostaje pocisnąć nam z zaproszeniami i plan na czerwiec mamy praktycznie wykonany
Zostaje okleić literki na tort, wysłać ich foty do cukierni, zrobić zawieszki na wódkę.

Klaudyna, mnie się ta kiecka nie podoba

Cytat:
moim faworytem jest ten taniec klik
To uczniowie 'naszej' szkoły tańca
Mnie się mega ten taniec podoba

Co do Was, to teraz już MUSISZ się ogarnąć! Szukaj terapeuty, walcz z psychiką, zakupami, dietuj, ćwicz i będzie dobrze!

Kamilka, moim zdaniem na kwasy już jest za późno, nie można się opalać, kremy z filtrem trzeba stosować, skóra się łuszczy itd..
Ja niezmiennie polecam spróbować OCM, poczytaj w necie

Active, mi jeszcze nie przyszła

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2014-06-09 o 18:28
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 18:39   #2001
re_nata
Raczkowanie

pochwalę się naszymi osiągnięciami przez weekend, bo bardzo dużo rzeczy udało nam się zrobić,
w czwartek przyszły w końcu zaproszenia, śliczne wszystkim sie podobają,
w piątek pojechałam do narzeczonego, odebraliśmy obrączki- idealnie pasowały , byliśmy też w USC i wybraliśmy zaświadczenia, zostałam przy swoim nazwisku po pauzie nazwisko mojego przyszłego męża, nie potrafiłam zrezygnować z mojego, nawet Panie w USC powiedziały mi, że szkoda pozbywać się tak pięknego nazwiska
Wieczorkiem rozdaliśmy nasze pierwsze zaproszenia.
w sobotę i niedziele następne, zostało nam 4 do rozdania i strona narzeczonego będzie załatwiona. przeszły weekend moja strona

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!

Sporo gości już potwierdziło przybycie, z czego bardzo się cieszę Było kilka odmów, niektóre z powodów z d*py wziętych (np. "nie przyjdę, bo mam 14.06 wesele kuzyna" albo "nie przyjdę, bo nie mam zębów" <tak, to autentyczna wymówka> ). W czwartek idziemy do USC po zaświadczenie, 17.06 mamy ostatnie spotkanie w poradni i około 20.06 pójdziemy na drugą rozmowę z księdzem. W tym tygodniu postaramy się pojechać też po garnitur, a w przyszłym zaczynamy kurs tańca Mieliśmy zacząć jutro, ale niestety musimy pójść na pogrzeb mojego wujka i wątpię, czy będziemy w nastroju do nauki pierwszego tańca
usłyszeliśmy dokładnie taką samą odpowiedź
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 18:53   #2002
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj też byłam ostatni dzień w pracy przed urlopem aaaa nie mogę się doczekać, chociaż z drugiej strony jeszcze całkiem sporo mam do ogarnięcia!
Ja dzisiaj cały dzień wypisuję u siebie karteczki z kolejnymi sprawami do załatwienia. One się mnożą przed ślubem :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 19:13   #2003
olaaa99
Zadomowienie

Cześć, Panny Młode.

Przepraszam, że wyskakuję jak filip z konopi, ale mam dylemat i chciałam zapytać was o zdanie. Wszyscy wokół (rodzina, TŻ, koleżanki najbliższe, wizażanki z wątku o h&m) twierdzą, że bez problemu mogę iść na weselicho jako gość w poniższej sukience. Ja, czytająca na wizażu o różnych wpadkach gości, zdaniu PMek na niektóre tematy itd. obawiam się lekko, że nieźle mogę być obgadana. :P
A jak wam, przyszłym PMkom się wydaje, czy ta sukienka jest ok?

Ewentualnie na panieńskim będę miała okazję podpytać PMkę o to, ale słuchając otoczenia już sama nie wiem, czy powinnam się czymkolwiek przejmować? Dodam, że sukienkę już mam, kupiłam ją na inną okazję. A że tania nie była i super się w niej czuję, chętnie bym się gdzieś jeszcze w niej pobawiła...

http://www.hm.com/pl/product/24653?article=24653-A

olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 19:21   #2004
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

A to jak ktoś nie ma zębów to nie moze sobie dorobić do tego czasu? nie kumam

A ja dziś w błogim nastroju szkicowałam sobie jak bede wygladać w mojej sukni i dodatkach zdj w załączniku (szkic wykonany dugopisem, nie mam w domu ołówka )

A jeśli chodzi o tego kuzyna....ja wiem, ze niektorzy szybko sie zaręczają, ale no...on jest znany z tego, ze co chwila ktos inny więc lekkie zdziwko bylo, poza tym mogli wziąć termin po nas
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (72,5 KB, 130 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 19:22   #2005
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez olaaa99 Pokaż wiadomość
Cześć, Panny Młode.

Przepraszam, że wyskakuję jak filip z konopi, ale mam dylemat i chciałam zapytać was o zdanie. Wszyscy wokół (rodzina, TŻ, koleżanki najbliższe, wizażanki z wątku o h&m) twierdzą, że bez problemu mogę iść na weselicho jako gość w poniższej sukience. Ja, czytająca na wizażu o różnych wpadkach gości, zdaniu PMek na niektóre tematy itd. obawiam się lekko, że nieźle mogę być obgadana. :P

Ewentualnie na panieńskim będę miała okazję podpytać PMkę o to, ale słuchając otoczenia już sama nie wiem, czy powinnam się czymkolwiek przejmować? Dodam, że sukienkę już mam, kupiłam ją na inną okazję. A że tania nie była i super się w niej czuję, chętnie bym się gdzieś jeszcze w niej pobawiła...

Moim zdaniem mozesz iść bardzo fajna kiecka

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-06-09, 19:28   #2006
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Cześć, Panny Młode.

Przepraszam, że wyskakuję jak filip z konopi, ale mam dylemat i chciałam zapytać was o zdanie.
Sama patrzyłam na nią, ale jako PM'ka chciałam założyć na poprawiny... Poszłabym w niej jako świadkowa, ewentualnie najbliższa rodzinna Młodych czyli siostra

Cytat:

A ja dziś w błogim nastroju szkicowałam sobie jak bede wygladać w mojej sukni i dodatkach zdj w załączniku (szkic wykonany dugopisem, nie mam w domu ołówka )
Jaki będziesz miała łańcuszek? To chyba jakaś kolia
P.S. Widzę, że masz NPM
Stary 2014-06-09, 19:30   #2007
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć, Panny Młode.

ładna, ale mi pasuje dla PMki na poprawiny

Wiesz, dużo zależy też od dodatkow, fryzury, makijażu etc.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 19:30   #2008
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

2 miesiące
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 19:32   #2009
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Sama patrzyłam na nią, ale jako PM'ka chciałam założyć na poprawiny... Poszłabym w niej jako świadkowa, ewentualnie najbliższa rodzinna Młodych czyli siostra

Jaki będziesz miała łańcuszek? To chyba jakaś kolia
P.S. Widzę, że masz NPM
Tak, mam NPM, swietna rzecz dostałam od Mamci na Boże Narodzenie dziś go porządnie zaktualizowałam, a naszyjnik bede miała taki
Reserved przecena 29,90 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (34,2 KB, 45 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-06-09 o 19:35
Stary 2014-06-09, 19:39   #2010
olaaa99
Zadomowienie

Zaktualizuję w takim razie swoje pytanie o zdjęcie poglądowe (później usunę). Wyglądałabym jakoś w tym rodzaju.
Proste spięcie w prosty kok z kucyka + z przodu dwa pasma.
Delikatna bransoletka i proste długie kolczyki.

Edytowane przez olaaa99
Czas edycji: 2014-06-09 o 21:41
olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości