Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-09, 19:41   #2011
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez olaaa99 Pokaż wiadomość
Zaktualizuję w takim razie swoje pytanie o zdjęcie poglądowe (później usunę). Wyglądałabym jakoś w tym rodzaju.
Proste spięcie w prosty kok z kucyka + z przodu dwa pasma.
Delikatna bransoletka i proste długie kolczyki.

Jest ok, ale po co komu te dwa pasma? uroku nie dodają

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-06-09 o 19:44
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 19:46   #2012
lupinka
Zadomowienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj cały dzień wypisuję u siebie karteczki z kolejnymi sprawami do załatwienia. One się mnożą przed ślubem :P
Noooo, dokładnie! I tylko Mama przez telefon: "zapisuj sobie wszystko na kartce!"

Aktualnie próbujemy zmontować film dla Rodziców z podziękowaniem, dopracować nasz pierwszy taniec, niby już mam urlop a jeszcze tyle do załatwienia
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 19:46   #2013
olaaa99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Jest ok, ale po co komu te dwa pasma? uroku nie dodają
Emotka sprzed edycji była milsza. Dzięki za wyśmianie.
W tym wypadku pasma pasowały do ryjca i dodawały uroku, ale w sumie niepotrzebnie opisywałam tak dokładnie to, co mam na głowie na zdjęciu, bo fryzura może ulec modyfikacji, jednak chciałam podkreślić, że raczej będzie prościutka.

Edytowane przez olaaa99
Czas edycji: 2014-06-09 o 19:48
olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 19:48   #2014
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Cześć, Panny Młode.

Przepraszam, że wyskakuję jak filip z konopi, ale mam dylemat i chciałam zapytać was o zdanie. Wszyscy wokół (rodzina, TŻ, koleżanki najbliższe, wizażanki z wątku o h&m) twierdzą, że bez problemu mogę iść na weselicho jako gość w poniższej sukience. Ja, czytająca na wizażu o różnych wpadkach gości, zdaniu PMek na niektóre tematy itd. obawiam się lekko, że nieźle mogę być obgadana. :P
A jak wam, przyszłym PMkom się wydaje, czy ta sukienka jest ok?

Ewentualnie na panieńskim będę miała okazję podpytać PMkę o to, ale słuchając otoczenia już sama nie wiem, czy powinnam się czymkolwiek przejmować? Dodam, że sukienkę już mam, kupiłam ją na inną okazję. A że tania nie była i super się w niej czuję, chętnie bym się gdzieś jeszcze w niej pobawiła...

http://www.hm.com/pl/product/24653?article=24653-A

Nie widzę nic złego w tej sukience wg mnie możesz śmiało w niej iść
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 19:50   #2015
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
mysza93 katedralny do twojej sukni zdecydowanie nie za dużo- długi welon i falbanki.

Cytat:
No i co ja mam zrobić? tak bardzo Go kocham
Pierścionek znów błyszczy na moim palcu
Być szcześliwa z nim! Super że wszystko się ułóżyło Wierzę że znajdziesz dobrego specjalistę i on Ci pomoże

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Gratuluję wszystkim pmkom sobotnim!! Ja czekam na przesyłki. Byłam na pobraniu krwi i siedzę u babci :-D

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
Ja ostatnio byłam u Ciebie w mieście gości prosić

Cytat:
A jak wam, przyszłym PMkom się wydaje, czy ta sukienka jest ok?
Dla mnie jest ok

Dziewczyny sierpniowe czy u Was ksiądz wymaga żeby podpisać oświadczenie (my i rodzice) że nie będziemy pili alkoholu?
Dziś byliśmy spisywać protokół i nam wyskoczył z takim czymś
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 19:56   #2016
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość

Być szcześliwa z nim! Super że wszystko się ułóżyło Wierzę że znajdziesz dobrego specjalistę i on Ci pomoże

Ja ostatnio byłam u Ciebie w mieście gości prosić

Dla mnie jest ok

Dziewczyny sierpniowe czy u Was ksiądz wymaga żeby podpisać oświadczenie (my i rodzice) że nie będziemy pili alkoholu?
WTF poproście o dyspenze moze Wam da...a jak nie to bezsens a zresztą co? Przyjdzie Was sprawdzic?

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-06-09, 19:56   #2017
kiss12550
Zadomowienie

Oluska- zanim przeczytałam co napisałaś też przez chwilę o tym pomyślałam , biżuteria jest bardzo delikatna i może faktycznie zginie chyba po prostu poczekam na przymiarke i zobaczę jaką biżuterie mają tam w salonie może cos innego mi wpadnie w oko Przykro mi z powodu wujka

Missmalezji - za biżu

Konkardia – pokaż obrączki !

Kasiulenkowo – zdrówka dla Twojego żołądka

Say – usta PM – tragedia , i u mnie od razu ją to skreśla jako piękną PM Niestety jeszcze nie zamawiałam nic oprócz zaproszeń z all więc niestety ni epomoge

Cude – piękną będziesz mieć suknię

Lupinka – super że panieński był tak udany

Mimi – buty i pudełko – super! Ślubujesz dzień przede mną a nie mam jeszcze żadnej rzeczy z tych które wstawiłaś

S1lc1a- jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego na nowej Drodze Życia
Linaewen- dzięki za wszystkie rady

Pysia- i Ty zostawiłaś takiego faceta??? Powinnaś dostać normalnie lanie a tak na poważnie , nie pozwól nigdy odejść swojemu Mężczyźnie ,wygląda na to ze po prostu jesteście sobie przeznaczeni , a spróbuj jeszcze raz miec takie mysli jak wcześniej to zbierzemy się wszystkie kobity wizażowe wpadniemy do Ciebie i zrobimy z Tobą pożądek! Cieszę się że wszystko już dobrze

Corn- za MUA , a skok ze spadochronem

Dotka - za wszystkie załatwione sprawy

Mysza – nigdy nie słyszałam o takim oświadczeniu a ksiądz określił kiedy macie nie pić ? tzn przed ceremonią na weselu czy wgl przez całe życie ?

Edytowane przez kiss12550
Czas edycji: 2014-06-09 o 20:16
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 20:05   #2018
cornflower_girl
Zakorzenienie

oluska Powodzenia z mgr i kursem tańca Ta odmowa z zębami mnie rozwaliła

Dotka Gratuluje umowy o pracę Liczba załatwioncyh spraw też robi wrażenie
Gdzie wybieracie się na kurs tańca? Jak dla mnie ten filmik uczniów Twojej szkoły to świetna rekomendacja

Olaaa9 Ja bym Cię z mojego wesela nie wyrzuciła, gdybyś przyszła w tej sukience Podpytaj pannę młodą, jaką ma sukienkę. Przy zdobnej księżniczce Twoja nie będzie szokować. Też się nad nią zastanawiałam na wesele znajomych, ale nie na moją figurę ona,a Tobie wygląda swietnie

pysia Jestem bardzo ciekawa Twojej stylizacji - naszyjnik jest świetny

mysza O ile dobrze wiem, nie ma obowiązku abstynencji. Kto chce, ten podejmuje takie wyrzeczenie. Na sierpniowym weselu moich znajomych (praktykujących katolików) alkohol był.

Offtopując, kojarzycie program "Awantura o wesele"? Miałam przyjemność obejrzeć jeden odcinek. Chodzi o to, że mamy państwa młodych przedstawiają swoje wizje na ich wesele, młodzi mają wybrać jedną z nich. Czasami te wizje są straszne

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 20:12   #2019
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
WTF poproście o dyspenze moze Wam da...a jak nie to bezsens a zresztą co? Przyjdzie Was sprawdzic?
Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Mysza – nigdy nie słyszałam o takim oświadczeniu a ksiądz określił kiedy macie nie pić ? tzn przed ceremonią na weselu czy wgl przez całe życie ?
jak on to sobie wyobraża. No nie pić całe wesele i poprawiny bo są w sierpniu a sierpień jest miesiącem trzeźwości
A dyspensa za drogo u niego kosztuje
Stary 2014-06-09, 20:17   #2020
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Zaktualizuję w takim razie swoje pytanie o zdjęcie poglądowe (później usunę). Wyglądałabym jakoś w tym rodzaju.
bardzo ładna sukienka, ślicznie w niej wyglądasz! jak najbardziej możesz tak wystąpić, ja na pewno bym się nie obraziła jeszcze się upewnię - na żywo sukienka nie wygląda na białą? bo czasem te jasne róże są tak jasne, że prawie białe.

Cytat:
Emotka sprzed edycji była milsza. Dzięki za wyśmianie.
W tym wypadku pasma pasowały do ryjca i dodawały uroku, ale w sumie niepotrzebnie opisywałam tak dokładnie to, co mam na głowie na zdjęciu, bo fryzura może ulec modyfikacji, jednak chciałam podkreślić, że raczej będzie prościutka.
a mnie się fryzura akurat podoba

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
jak on to sobie wyobraża. No nie pić całe wesele i poprawiny bo są w sierpniu a sierpień jest miesiącem trzeźwości
wtf?! pierwsze słyszę o tym sierpniu jako miesiącu trzeźwości... a za dyspensę macie płacić?! ale cyrk... nie wierzę... ksiądz wydaje pozwolenia na picie za pieniądze?!
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 20:21   #2021
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
mysza O ile dobrze wiem, nie ma obowiązku abstynencji. Kto chce, ten podejmuje takie wyrzeczenie. Na sierpniowym weselu moich znajomych (praktykujących katolików) alkohol był.

Offtopując, kojarzycie program "Awantura o wesele"? Miałam przyjemność obejrzeć jeden odcinek. Chodzi o to, że mamy państwa młodych przedstawiają swoje wizje na ich wesele, młodzi mają wybrać jedną z nich. Czasami te wizje są straszne
Czyli wcale nie MUSIMY tego podpisywać, jak to ksiądz określił?

Oglądałam kiedyś Zawsze strasznie się różniły obie wizje i niektóre były straszne

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
wtf?! pierwsze słyszę o tym sierpniu jako miesiącu trzeźwości... a za dyspensę macie płacić?! ale cyrk... nie wierzę... ksiądz wydaje pozwolenia na picie za pieniądze?!
Na to wygląda. Dlatego przyszłam tu zapytać bo też o tym nigdy nie słyszałam.
Stary 2014-06-09, 20:25   #2022
cornflower_girl
Zakorzenienie

mysza To taka sama sytuacja jak z płaceniem 1 200 za sam ślub w kościele. Wg papieża nie powinno się pobierać opłat za sakramenty, a są tacy księża i takie parafie, gdzie wyskoczą Ci z obowiązkiem płacenia.
Może być tak, że ksiądz będzie przymuszał do deklaracji (czego Ci nie życzę).Ale trzymam kciuki, żeby udało się to racjonalnie wyjaśnić.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 20:28   #2023
Opiumalfa
Zakorzenienie

Olaaa - super kiecka, jak najbardzije sie dla goscia nadaje.

Mi wyskoczyla kuzynka wczoraj czy moze przyjsc w sukience ze swojego cywilnego:krotka kremowa. Powiedzialam, ze raczej nie Chamska jestem?
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 20:35   #2024
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

activelifestyle & cornflower_girl dziękuję

cornflower_girl gratki znalezienia makijażystki koniecznie się pochwal jak będzie już po próbnym
Super że impreza się udała Twój wieczór na pewno też będzie super

Dotka90 gratki że tyle udało się załatwić - idziesz jak burza

Kasiulenkowo już tylko 2 miesiące - łooo matkooo

Opiumalfa wcale nie jesteś chamska - nic a nic
Stary 2014-06-09, 20:39   #2025
Elrosa
Zadomowienie

Opium, to jeszcze nic - do mojej koleżanki jej własna starsza siostra wybiera się w białej, długiej sukience ze swojego ślubu. Ma chyba identyczną, jak na tym zdjęciu - koleżanka też ma dość skromną, co prawda koronkową, ale WTF!

Na delikatną sugestię, że może jednak wybrałaby coś innego, siostra fochnęła się i powiedziała, że ma małe dziecko i nie stać jej na nową sukienkę, a poza tym i tak ją przerobi (sznurowanie wymieni na zamek) i będzie trochę inna
Koleżanka ostatecznie machnęła ręką, stwierdziła, że to jej siostra sobie wstydu narobi i to z tej siostry będą się śmiać, ale co się mi po drodze napłakała, to tylko my obie wiemy.
Stary 2014-06-09, 20:44   #2026
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Pierwsze słyszę o czymś takim... U nas nic nie mówił... i mam nadzieję, że nie powie

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Opium, to jeszcze nic - do mojej koleżanki jej własna starsza siostra wybiera się w białej, długiej sukience ze swojego ślubu. Ma chyba identyczną, jak na tym zdjęciu - koleżanka też ma dość skromną, co prawda koronkową, ale WTF!
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 20:44   #2027
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
mysza To taka sama sytuacja jak z płaceniem 1 200 za sam ślub w kościele. Wg papieża nie powinno się pobierać opłat za sakramenty, a są tacy księża i takie parafie, gdzie wyskoczą Ci z obowiązkiem płacenia.
Może być tak, że ksiądz będzie przymuszał do deklaracji (czego Ci nie życzę).Ale trzymam kciuki, żeby udało się to racjonalnie wyjaśnić.
U nas sobie zażyczył 900zł plus organista, kościelny, dekoracja.

Dzięki
Stary 2014-06-09, 20:50   #2028
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość

Mi wyskoczyla kuzynka wczoraj czy moze przyjsc w sukience ze swojego cywilnego:krotka kremowa. Powiedzialam, ze raczej nie Chamska jestem?
Nie ja na taki ubiór zgodziłabym sie tylko dla mamy, siostry i świadkowej moja swiadkowa za to ostatnio mi wysłala foto czerwonej kiecki czy moze w niej isc na wesele to wprost jej powiedzialam, ze wolalabym, zeby miala jasną ecru albo fioletową, bo czerwona bedzie sie gryzła z kolorem prżewodnim po za tym moim zdaniem niezbyt elegancka ta kiecka, ale wybiore sie z nią na zakupy i ok bedzie ona nigdy nie miała zbyt fajnego gustu tzn na elegancko nie miala wyczucia, bo na co dzien ubiera sie spoko :P

Cytat:

Na delikatną sugestię, że może jednak wybrałaby coś innego, siostra fochnęła się i powiedziała, że ma małe dziecko i nie stać jej na nową sukienkę, a poza tym i tak ją przerobi (sznurowanie wymieni na zamek) i będzie trochę inna
Koleżanka ostatecznie machnęła ręką, stwierdziła, że to jej siostra sobie wstydu narobi i to z tej siostry będą się śmiać, ale co się mi po drodze napłakała, to tylko my obie wiemy.

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-06-09 o 20:52
Stary 2014-06-09, 20:53   #2029
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Beznadziejny zespół - w życiu bym się nie zgodziła aby zespół któremu płacę nie male pieniądze więcej siedział niż grał. To przecież ich praca. I płacimy im za granie...
dokładnie!
ja sobie zapisałam w umowie z nimi, że na 45 minut grania 15 minut przerwy

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Elrosa ja nie mogę czytać Twoich postów !! Jesteś tak do przodu Aż się boję !!
Kiecki na oczy jeszcze nie widziałam, a co dopiero przymiarki. Baa, zaraz dzwonie, czy w ogóle moja suknia już przyszła.
Naukę tańca dopiero załatwiamy.
kochana szuruj po kieckę! nie mogę sie doczekać zdjęć

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Melduję się po cudownej podróży poślubnej
Przybyło nam tu żonek, mam mnóstwo do nadrobienia! Jestem strasznie ciekawa najnowszych relacji!
czekamy na opowieści i foteczki żeby padać tu z zazdrości

Cytat:
Kieckę mogę odebrać w piątek, muszą mi jeszcze przeszyć zatrzaski na plecach, bo góra leżała tak sobie (widać na zdjęciu z boku, że się marszczy). W ogóle jakoś dzisiaj tak sobie wyglądam, nie dość bad hair day, to jeszcze bad face day

No, i rzecz najważniejsza - myślicie, że mogę do niej założyć długi welon? Bez żadnych ozdób i mereżki, gładki tiulowy. Kiecka ma tren (zapinany na guzik z tyłu - trochę widać).
super wyglądasz w suknie
welon będzie pasował!

pysia1987 Twój facet wie co robi!

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Sobotnie Dziewczyny Justynkie, Waniliova, Mooniaaa, Lupinka to już tylko 5 dni co oznacza u mnie zmiane kodu na jednocyfrowy!

9 dni do ślubu
!

Wybralismy drugie 'czytanie' na ceremonie bedzie z Duet Enta i Żony z Władcy Pierścieni klik zamowilam tez ekstra prezent dla TZta - perfumy, wiec w dzien slubu bedzie pachnial Jean Paul Gaultier - Le Male jego ulubiony zapach ogolem jest dobrze
dziewczyny, ale szał! to już kolejna "partia" PM-ek niesamowite!
te perfumy są boskie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Mam pytanie czy któraś z Was słyszała o nowej polskiej wódce "Starosta" (foto w załączniku) teściowie z TŻ kupili na próbę z polecenia i podobno bardzo dobra cena ok 24 zł za 0,5l
nie słyszałam... ale najtańsza nie jest

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Po zabiegach mikrodermabrazji nie można się opalać - ja miałam zakaz opalania się przez 3 tygodnie po zabiegu...
dzisiaj byłam na mikrodermabrazji i mi babeczka powiedziała, żeby nie wystawiać buzi na słońce przez 3 dni tylko

Cytat:
co????

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość

nie jesteś - skoro zapytała to mogłaś tak powiedzieć

moja mama i siostry już odziane
wszystkie mają kremowe sukienki, na początku miałam troche mieszane uczucia, ale wyglądają super i fajnie się razem prezentują mam nadzieję, że ja w mojej sukience też będę do nich pasować

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 20:54   #2030
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Cześć, Panny Młode.

Przepraszam, że wyskakuję jak filip z konopi, ale mam dylemat i chciałam zapytać was o zdanie.
Myślę, że jest ok Chyba że PMka będzie miała bardzo skromną suknię- wtedy dałabym sobie spokój

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Oluska- zanim przeczytałam co napisałaś też przez chwilę o tym pomyślałam , biżuteria jest bardzo delikatna i może faktycznie zginie chyba po prostu poczekam na przymiarke i zobaczę jaką biżuterie mają tam w salonie może cos innego mi wpadnie w oko Przykro mi z powodu wujka
Dziękuję
A z biżuterią zrób dokładnie tak, jak napisałaś- poczekaj na przymiarkę i jeżeli nie zaproponują Ci czegoś, co Ci się spodoba, to zdążysz zamówić ten komplet
Cytat:
oluska Powodzenia z mgr i kursem tańca Ta odmowa z zębami mnie rozwaliła
Dziękuję
Haha, jak usłyszałam ten argument, to ledwo się powstrzymałam, żeby nie parsknąć śmiechem
Cytat:
bardzo ładna sukienka, ślicznie w niej wyglądasz! jak najbardziej możesz tak wystąpić, ja na pewno bym się nie obraziła jeszcze się upewnię - na żywo sukienka nie wygląda na białą? bo czasem te jasne róże są tak jasne, że prawie białe.

a za dyspensę macie płacić?! ale cyrk... nie wierzę... ksiądz wydaje pozwolenia na picie za pieniądze?!
Sukienka, którą pokazała olaaa99 jest w kolorze takiego brudnego pudrowego różu i daleko jej do bieli (wiem, bo ją mierzyłam ostatnio z myślą o poprawinach )
Cytat:

Zabiłabym...
Stary 2014-06-09, 20:56   #2031
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
2 miesiące
Dziś po 19 mama do mnie "za dwa miesiące to już będzie po pierwszym tańcu?"

Cytat:
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę... A tu zdecydowanie "nie wiadomo"... Nie rozumiem jak można na młodych wymuszać taką deklarację...

Cytat:

Szczerze? Nie wierzę... mogłaby ją chociaż skrócić jak jej nie stać na nową... "wymieni zamek" nooo faktycznie, przeróbki po pieronie... Ale racja, że to jej siostra sobie narobi wstydu.
Stary 2014-06-09, 21:04   #2032
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

ze what???? matko, co za tupet
Stary 2014-06-09, 21:04   #2033
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was dostała już Księgę Gości tą z krążkami? Chodzi mi o te PM'ki które zamawiały w zeszłym tygodniu. Bo u mnie cisza
u mnie przyszla po 2 dniach. kurierem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 21:05   #2034
Dotka90
Zakorzenienie

Corn, do Skalski Dance Studio na Tatarskiej A Wy chodzicie już?
Zbieramy chętnych

Cytat:
Wyglądasz ładnie, ale wybacz szczerość, moim zdaniem źle wyglądasz bez stanika
Sukienka sama w sobie wygląda okej, ten róż wygląda raczej na przygaszony, nie na biały, więc jest ok, ubieraj na wesele śmiało Pomyśl tylko może o jakimś straplessie, żeby uniósł biust

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
Noooo, dokładnie! I tylko Mama przez telefon: "zapisuj sobie wszystko na kartce!"
Kartki, karteczki, karteluszki!
Jak tak siedzę w pracy caly dzień, to co chwilę mam inną kartkę, na każdej kartce coś innego i potem wrzucam to szybko do torebki, która jest pełna świstków różnych
Ostatnio spisałam wszystko na dużej kartce A4

Elrosa, masakra z tą siostrą Twojej koleżanki

Rozumiem, że ma małe dziecko, ale kurde: o ślubie nie wie od wczoraj, to raz. Dwa, że nawet na wyprzedażach kupiłaby kieckę do 100zł. Bzdurne tłumaczenia, nie wiem, że ludzie w ogóle nie mają mózgu
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 21:06   #2035
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
cos czuje ze ksiadz na glowe upadl i chce wyciagnac od was kase. Pierwsze slysze o takich praktykach. Ksiedza pogielo.:brzydal :
Stary 2014-06-09, 21:12   #2036
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Corn, do Skalski Dance Studio na Tatarskiej A Wy chodzicie już?
Zbieramy chętnych
my tam chodziliśmy na pierwszy stopień!

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 21:39   #2037
olaaa99
Zadomowienie

Cytat:
Tak jak już napisała say-hello, sukienka jest wyraźnie różowa. Gdyby zalatywała bielą, nawet nie myślałabym o założeniu jej na wesele, biel jest tylko PMki.

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Wyglądasz ładnie, ale wybacz szczerość, moim zdaniem źle wyglądasz bez stanika
Sukienka sama w sobie wygląda okej, ten róż wygląda raczej na przygaszony, nie na biały, więc jest ok, ubieraj na wesele śmiało Pomyśl tylko może o jakimś straplessie, żeby uniósł biust
Tu muszę się wytłumaczyć - nie ma na zdjęciu mojej twarzy i partnera, przez to nie widać, że jestem roześmiana i mam tak jakby uniesione ramiona ze śmiechu (co za głupie tłumaczenie, ale muszę, bo zaraz popadnę w kompleksy). Sukienka była na miejscu przez całą imprezę, teraz dopiero widzę, że na tym zdjęciu wygląda trochę, jakby ledwo zakrywała to, co powinna.
Mam dwa straplessy, ale zarówno wonderbra ultimate i panache porcelain nie były tak wygodne, jak sukienka na gołym ciele. Tym bardziej, że weselicho pod koniec czerwca, pewnie bym się ugotowała. Chociaż wiadomo - w straplessie wyglądałaby jeszcze lepiej, nie ma co się oszukiwać, biust w pewnym rozmiarze lepiej wygląda z podporą.

BTW, po wielu latach niewstawiania jakiegokolwiek swojego zdjęcia na forum przypomniałam sobie jak to jest być komentowanym w szczegółach, następnym razem wybiorę po prostu nie pierwsze-lepsze zdjęcie, a NAJlepsze. Ja to jednak nieodporna na krytykę jestem...

W każdym razie dzięki wam wielkie za wszelkie uwagi i że były raczej takie, jakie chciałam usłyszeć.
Tym samym życzę wam, żeby wasze śluby i wesela wasze były wymarzonymi!

olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 21:44   #2038
say-hello
Zakorzenienie

olaaa99, nie przejmuj się naprawdę ślicznie wyglądasz!
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 21:45   #2039
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Pierwsze słyszę o czymś takim... U nas nic nie mówił... i mam nadzieję, że nie powie
mysza93 ten ksiądz jest jakis walnięty;P To że miesiąc trzeźwości to wymysł kościoła ale w żaden sposób nikogo nie mogą zmuszać do tego... Chyba bym go wyśmiałaa , że mi zabrania pić alkoholu na własnym weselu...

A co do alkoholu dla orkiestry - mi menager na spotkaniu zadał pytanie czy podajemy alko usługodawcom . Więc zapytałam jaka jest praktyka , w odpowiedzi uslyszałam , że zależy od zespołu ale ten ktory my mamy jest w pełni profeska i żeby się nie obawiać.
Mała czarna jak u was było ??
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 21:47   #2040
Dotka90
Zakorzenienie

Karen, dobrze wspominacie?
O tyle lipa jest, że teraz kurs zaczyna się 16.06, ale 16-18.06 nie ma mojego TŻta, bo jedzie na szkolenie :/ Niby babeczka mówi, że moglibyśmy bez problemu nadrobić, bo to takie organizacyjne zajęcia i podstawy podstaw, ale my jesteśmy kompletnie nietańczący i jednak trochę się boję, że bylibyśmy w tyle bez tych jednych zajęć

A z kolei w lipcu nie wiadomo, czy się utworzy grupa, czy nie. Do grupy potrzeba 6 par, gdyby zdecydowała się An i moi znajomi, to mamy już 3, czyli nie tak źle, ale żeby to wypaliło, bo jak nie, to jesteśmy w tyłku

Olaa, daj spokój, nie popadaj w kompleksy Na zdjęciu nie widać wielu szczegółów, ja oceniłam to, co widzę akurat w tym momencie
Skoro nikt na żywo nie zwrócił Ci na to uwagi, to widocznie było okej.

Co do biustu w pewnym rozmiarze, to Cię rozumiem Ja niestety unikam kiecek, do których nie mogę ubrac biustonosza Nawet strapless nie sprawia, że czuję się komfortowo
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości