Przyszłe styczniowe mamusie 2015 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-09, 19:33   #2371
dusiolka
Zakorzenienie

Dot.: Przyszłe styczniowe mamusie 2015

A masz dokument potwierdzający ze wlasnie ten lekarz Cie przyjął wtedy? Bo bez tego moze sie nie przyznać;/ bardzo mi przykro..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 19:42   #2372
teja1
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj na badaniach, właśnie do mnie dzwonili, że wszystkie wyniki super, ale wyszła mi odrobinę podniesiona glukoza bo w ciąży są zaostrzone normy i mam się skontaktować z lekarzem prowadzącym :/ No i teraz się martwię...
Stary 2014-06-09, 19:54   #2373
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj na badaniach, właśnie do mnie dzwonili, że wszystkie wyniki super, ale wyszła mi odrobinę podniesiona glukoza bo w ciąży są zaostrzone normy i mam się skontaktować z lekarzem prowadzącym :/ No i teraz się martwię...
Bardzo dobrze, że to wylapali, pójdziesz do lekarza to sie dowiesz co z tym dalej.
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 20:12   #2374
Kinqaa
Zakorzenienie

Jak mnie ten zatkany nos męczy. Chryste

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 20:19   #2375
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Jak mnie ten zatkany nos męczy. Chryste

Woda morska mozesz przemyc

Stary 2014-06-09, 20:38   #2376
teja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
Bardzo dobrze, że to wylapali, pójdziesz do lekarza to sie dowiesz co z tym dalej.
Pewnie że tak, ale mocno mnie to zaskoczyło, nigdy nie miałam problemów z cukrem, a badałam już nie raz. A to dopiero początek ciąży :/
Stary 2014-06-09, 20:57   #2377
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:
Pewnie że tak, ale mocno mnie to zaskoczyło, nigdy nie miałam problemów z cukrem, a badałam już nie raz. A to dopiero początek ciąży :/
Będziesz teraz pod czujnym okiem lekarza, który na pewno zadba o to żeby wszystko było dobrze i żeby ciąża przebiegała w jak najlepszym porządku!
akrolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 21:04   #2378
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
ale nieinwazyjne czy inwazyjne?
O to też pytam - na jakie badania się decydujecie?

cropka - strasznie mi przykro

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 21:26   #2379
Zmienna kobieta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
a kiedy zamierzacie obwieścić radosną nowinę w pracy tudzież ewentualnie brać zwolnienia (zakładając, że wszystko będzie OK, jedynie doskierwa duże zmęczenie, mdłości, senność, itp)?
Ja już powiedziałam mojej zmienniczce, ale do szefostwa to się boję dzwonić Szefowa jest bardzo narwaną babką, chyba nie myśli co mówi, często dostajemy opieprz nie wiedząc o co kobiecie chodzi, a kultury nie ma za grosz Także nie wiem jak to zrobić i kiedy, tym bardziej że jeśli wszystko będzie ok na jutrzejszym badaniu, to niedługo pójdę na L4... I najgorsze jest to, ze wiem że po porodzie nie mam czego w tej firmie szukac

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
nie wczesniej niż po pierwszym usg czyli po 12tyg,ja myśle,że mogę zostać zwolniona,a po 12tyg u nas ciężarnej nie można zwolnic.
Bedę pracowała do 29tygodnia,wczęsniej moge iść ale bedzie to okres niepłatny na co nas nie stać,zreszta ja pracuje tylko 2 dni (ale juz pisałam,że te dwa dni to niekiedy katorga,bo nie mam jak iśc na przerwe ani do Wc).
Czy wracam po macierzyńskim-za wcześnie na decyzje.

Aha zapomniałam powiedzieć,że w środe skoncze 11tygodni i czuje sie od 4 dni super,żądnych mdłości ani zmęczenia,mam energii jak zwykle,wczoraj tylko mnie przeorało ale to chyba z tych smrodów w pracy,może to i lepiej zwymiotować i pozbyć sie tego z organizmu
Oby już nie powróciły mdłości Widocznei już wchodzisz w ten lepszy czas ciąży

Cytat:
Napisane przez allgoodthings Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny byłam dziś na wizycie u gin miałam usg i moja dzidzia ma ręce, nogi i nimi ruszała jezu co za przeżycie. Wcześniej jak widziałam tylko pulsujaca kropkę, jakoś nie wywarło na mnie takiego wrażenia. Stworek ma 3.3 cm i mówię do lekarza czy mnie czasem nie oszukuje, bo to wygląda na ogromne dziecko
Za 2, 5tygodnia mam badania genetyczne na przezierność karku i czy wszystkie narządy są w dobrym miejscu. 260 zł nie moje...
Wrzucam zdjęcie bobasa

Przepiękny bobas
Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość

Ja też się zastanawiam czy nie poprosić gin o tydzien zwolnienia. Tylko co mam jej powiedziec?
Powiedz, że źle się czujesz i tyle, albo że jesteś zmęczona

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Kurde tak sobie Was podczytuję i stwierdzam że jestem bardzo w tyle ze wszystkim... O kompletowaniu wyprawki na razie zupełnie nie myślę... Byłam dziś u ginekologa z wynikami badań. Stresowałam się bo wyszło że miałam cytomegalię Na szczęście jest różnica między MIAŁAM a MAM

Jestem w 9tc a nie mam też karty ciąży założonej Następna wizyta za tydzień...

Ja mam zamiar pracować do końca września i w pracy się jeszcze nie pochwaliłam. Czekam aż minie I trymestr...

Mam też pytanie:
Robicie badania prenatalne?
Ja już jestem w 10 tyg i też nie mam karty założonej.
Nie wiem jeszcze jak to jest z tymi badaniami, inwazyjnych na pewno nie będę robić, nieinwazyjne to chyba wszyscy robią Nie jestem jeszcze zorientowana.

Cytat:
Napisane przez croppka23 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam ze szpitala.. muszę się z Wami pożegnać, nie dane było żyć mojemu Dzieciątku.. dziś przeszłam zabieg łyżeczkowania w pierwszym szpitalu lekarz powiedział, że nie mam się martwić, a w drugim okazało się, że jestem w trakcie poronienia.. mam zamiar złożyć skargę na pierwszego lekarza, który bez usg stwierdził, że jest ok.. mój tata już przygotował artykuł na pierwszą stronę w lokalnej gazecie.. jedyne co mnie pociesza to to, że mam możliwość pochówku, z racji tego, że jest za wcześnie na ustalenie płci pozwolono mi zdecydować i jest to Kornelia.. prawdopodobnie za dwa tyg. ją pochowamy.. dodatkowo dowiedziałam się w internecie, że mam możliwość skorzystania z dwumiesięcznego urlopu macierzyńskiego o czym nikt mnie nie poinformował, mam więc zamiar skorzystać z tego bo należy się to kobietom niezależnie od tyg. w którym poroniła.. mam nadzieję, że ten czas pozwoli mi dojść do siebie psychicznie jak i fizycznie.. życzę Wam szczęśliwych ciąż i pomyślnych rozwiązań!! Niestety mi nie było to dane...
Trzymaj się kobieto! Doskonale rozumiem co czujesz, tak bywa w życiu i wie jak to brzmi, ale musisz się z tym pogodzić i wierzyć, że niedługo znów będziesz się cieszyć ciążą!

Jutro mam wizytę i się okropnie stresuję, jeśli dziecko żyje i serduszko przyspieszyło, to powiemy jutro rodzicom męża. Do tego zażyczyłam sobie od męża kremu na rozstępy i nowej bluzki, bo w nic nie wchodzę Spodnie zresztą też by się przydały Czy Wam też jest we wszytskim ciasno?

Zmienna kobieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 21:31   #2380
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
O to też pytam - na jakie badania się decydujecie?

cropka - strasznie mi przykro

O ile wiem to inwazyjne tycza sie kobiet po 35r.z lub młodszych jeśli wyszły jakies nieprawidłowości w badaniu nieinwazyjnym

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Nie wiem jak to bedzie u mnie z tym badaniem bo narazie nie mam prawa ruszać sie z łóżka..eh

Stary 2014-06-09, 21:36   #2381
Pandorcia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez croppka23 Pokaż wiadomość
W takim razie chyba wszystkie możemy się przy Tobie schować z całym szacunkiem ale chyba w takim przypadku do nasz szaraczków nie pasujesz więc może powinnaś zmienić forum na takie które Tobie dorówna i nie będziesz musiała się denerwować z powodu "głupot" tu wypisywanych
Popieram

Wysłane z mojego PSP5457DUO przy użyciu Tapatalka
Pandorcia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 21:36   #2382
ellyunia
Wtajemniczenie

Croppka tak mi przykro

allgoodthings piękny dzidziuś

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
Ja tez byłam na usg dzis i wreszcie widziałam serduszko. Wkurzył mnie tylko bo powiedział ze bije ok ale nie zmierzył ile dokładnie. Moze w uk tak sie robi, tu wszystko inaczej. W każdym razie dzidzi ma 6 mm i ma sie dobrze. Na kolejne usg pójdę w 8/9 tyg prywatnie to sie wiecej dowiem.
mi też gin nie mówił w jakim tempie bije...widziałam na monitorze zapis

Cytat:
Ja już nie mogę się doczekać uwielbiam burzyć, malować, układać panele i patrzeć jak mój projekt nabiera kształtu no i musimy wymyślić z tż co chcemy zrobić z mieszkaniem, czy zostawić je w takim układzie, czy jak ja chciałam wyburzyć dwa małe pokoje i zrobić taki openspace
ja też uwielbiam remonty w sierpniu planujemy remont łazienki

Cytat:
Napisane przez Zmienna kobieta Pokaż wiadomość
Do tego zażyczyłam sobie od męża kremu na rozstępy i nowej bluzki, bo w nic nie wchodzę Spodnie zresztą też by się przydały Czy Wam też jest we wszytskim ciasno?
witaj w klubie, ja w weekend musiałam zrobić porządki w szafie- cała sterta spodni poszła w odstawkę Musiałam kupić kilka luźniejszych sukienek/tunik Jak mam na sobie bardziej przylegającą bluzkę czy sukienkę to się nie wyprę że ktoś tam zamieszkał

Ja się wybieram na badania prenatalne za 18 dni badania nieinwazyjne USG+badania krwi ( ocena budowy anatomicznej: budowa i wymiary główki (BPD), klatki piersiowej i brzuszka, kończyn górnych i dolnych (FL), budowę i przepływy w sercu, przewodzie żylnym i pępowinie, obecność żołądka i pęcherza moczowego, położenie kosmówki. A także NB (kość nosowa), NT (przezierność karkowa), TV (przepływ w zastawce trójdzielnej w sercu), DV (przepływ w przewodzie żylnym), FHR (tętno płodu).
No i może okaże się kto zamieszkał u mnie w brzuszku

Edytowane przez ellyunia
Czas edycji: 2014-06-09 o 21:48
ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 21:39   #2383
Zmienna kobieta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
O ile wiem to inwazyjne tycza sie kobiet po 35r.z lub młodszych jeśli wyszły jakies nieprawidłowości w badaniu nieinwazyjnym

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Nie wiem jak to bedzie u mnie z tym badaniem bo narazie nie mam prawa ruszać sie z łóżka..eh

To ty cały czas leżysz plackiem?

Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość
Croppka tak mi przykro

allgoodthings piękny dzidziuś

mi też gin nie mówił w jakim tempie bije...widziałam na monitorze zapis

ja też uwielbiam remonty w sierpniu planujemy remont łazienki

Ja się wybieram na badania prenatalne za 18 dni badania nieinwazyjne USG+badania krwi ( ocena budowy anatomicznej: budowa i wymiary główki (BPD), klatki piersiowej i brzuszka, kończyn górnych i dolnych (FL), budowę i przepływy w sercu, przewodzie żylnym i pępowinie, obecność żołądka i pęcherza moczowego, położenie kosmówki. A także NB (kość nosowa), NT (przezierność karkowa), TV (przepływ w zastawce trójdzielnej w sercu), DV (przepływ w przewodzie żylnym), FHR (tętno płodu).
No i może okaże się kto zamieszkał u mnie w brzuszku
Ile takie badania kosztują?

Stary 2014-06-09, 21:52   #2384
ellyunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja się wybieram do Szczecina na te badania i płacę 370 zł
3 znajome pary też tam były na badaniach więc wiem że warto chociaż mam prawie 200 km

Stary 2014-06-09, 21:57   #2385
Zmienna kobieta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość
Ja się wybieram do Szczecina na te badania i płacę 370 zł
3 znajome pary też tam były na badaniach więc wiem że warto chociaż mam prawie 200 km
Aha A dlaczego aż tam? Sprawdzony gabinet, tak?
Musze sobie o tych badaniach poczytać, bo na razie zielona jestem

Stary 2014-06-09, 22:02   #2386
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Ja nie bede miała badań prenatalnych bo mam 32 lata, wykonuje sie je po 35r życia
Stary 2014-06-09, 22:08   #2387
elvira44
Wtajemniczenie

Ellyunia to mozna tak wczesnie poznać płeć?

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 22:12   #2388
dusiolka
Zakorzenienie

Przyszłe styczniowe mamusie 2015

Cytat:
To ty cały czas leżysz plackiem?

Niestety narazie tak od pewnego czasu

Ellyunia a duzo przed umawialas sie na badania?

Stary 2014-06-09, 22:19   #2389
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:

Jutro mam wizytę i się okropnie stresuję, jeśli dziecko żyje i serduszko przyspieszyło, to powiemy jutro rodzicom męża. Do tego zażyczyłam sobie od męża kremu na rozstępy i nowej bluzki, bo w nic nie wchodzę Spodnie zresztą też by się przydały Czy Wam też jest we wszytskim ciasno?
Ja niestety nie mieszczę się w ŻADNE spodnie i spodenki, poza jednymi boyfriendami, zostały mi sukienki i bluzki które zawsze lubiłam nosić zwiewne i luźniejsze więc one pewnie jeszcze długo mi posłużą
Też zamierzam po kolejnej wizycie udać się na zakupy i zaopatrzyć się w spodnie, w których nie będę musiała chodzić z rozpiętymi rozporkami i guzikami...

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Ja już powiedziałam mojej zmienniczce, ale do szefostwa to się boję dzwonić Szefowa jest bardzo narwaną babką, chyba nie myśli co mówi, często dostajemy opieprz nie wiedząc o co kobiecie chodzi, a kultury nie ma za grosz Także nie wiem jak to zrobić i kiedy, tym bardziej że jeśli wszystko będzie ok na jutrzejszym badaniu, to niedługo pójdę na L4... I najgorsze jest to, ze wiem że po porodzie nie mam czego w tej firmie szukac
Jestem w tej samej sytuacji... co prawda moja praca nie jest pracą marzeń, ale czuje się z tym miejscem jakoś związana, bo dużo z siebie włożyłam w te wszystkie zmiany jakie miały tam miejsce w ciągu ostatniego roku to wiem, że szef na pewno nie wpadnie na tak szalony pomysł, by przedłużyć mi umowę po porodzie...
akrolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 22:23   #2390
justynalyp
Zadomowienie

A u kogo w Szczecinie? Ale to są te badania co się robi między 11 a 13 tygodniem?
justynalyp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 22:30   #2391
ellyunia
Wtajemniczenie

Cytat:
Aha A dlaczego aż tam? Sprawdzony gabinet, tak?
Musze sobie o tych badaniach poczytać, bo na razie zielona jestem
sprawdzony i mój gin też mi polecił to miejsce. To jest specjalistyczna klinika która tym się właśnie zajmuje

dusiolka ja się umawiałam 3 tyg wcześniej, ale nie trzeba chyba z takim wyprzedzeniem. Przy umawianiu podaje się termin ostatniej @ i oni sami proponują termin-chodzi o to żeby zmieścić się w odpowiednim przedziale rozmiarowym bobaska CRL – czyli odległość od czubka głowy do pośladków musi zawierać się pomiędzy 45-84 mm, czyli między 11 a 13t 6d
ps. nie zazdroszczę Ci leżenia

elvira jedna para poznała płeć na tych właśnie badaniach, u drugiej dzidziuś tak się ułożył że nei było widać a u trzecich lekarz powiedział że nie jest pewien że widzi wary które mogą zmienić się w męskie przyrodzenie ale nie muszą ostatecznie tak się stało

Katerina ja mam 25 Po prostu chcę zrobić te badania. Poza tym mój gin też powiedział żebym pojechała jak już jestem taka dociekliwa (zawsze się go wypytuję szczegółowo co i jak)

Przed chwilą na TLC leciał program o kobiecie która zaraziła się toksoplazmozą w ciąży coś strasznego jakie spustoszenie to dziadostwo wywołało

Edytowane przez ellyunia
Czas edycji: 2014-06-09 o 22:43
Stary 2014-06-09, 22:36   #2392
dusiolka
Zakorzenienie

Ellyunia idziesz moze do dr węgrzynowskiego? Czy co to za klinika?

Stary 2014-06-09, 22:48   #2393
Princes 18
Raczkowanie

Jak tak czytam to zdaje sobie sprawe z tego jak ja jestem w tyle.. Jestescie juz po badaniach, znacie termin porodu, myslicie o wyprawkach a ja tylko do tej pory potwierdzilam ciaze i nic pozatym.. Kolejna wizyta dopiero za tydzien to moze sie cos dowiem. Wedlug moich obliczen to 8 tc. Czy tylko ja tak mam?
Princes 18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 22:56   #2394
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Princes 18 Pokaż wiadomość
Jak tak czytam to zdaje sobie sprawe z tego jak ja jestem w tyle.. Jestescie juz po badaniach, znacie termin porodu, myslicie o wyprawkach a ja tylko do tej pory potwierdzilam ciaze i nic pozatym.. Kolejna wizyta dopiero za tydzien to moze sie cos dowiem. Wedlug moich obliczen to 8 tc. Czy tylko ja tak mam?
To i tak masz starsza ciaze ode mnie. U mnie 7 tydzien. Dzis miałam usg i widziałam serduszko! Badan zadnych nie miałam poza usg. Dzis tylko prywatnie zrobiłam progesteron. Ale jestem w Anglii wiec tu jest inaczej.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

A termin porodu możesz na necie obliczyć. U mnie pokryło sie co do dnia z tym co doktor powiedział.

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-09, 23:07   #2395
Kinqaa
Zakorzenienie

A mnie nikt nie oglądał i nie miałam jeszcze usg...

you have lost a diamond

Stary 2014-06-09, 23:15   #2396
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez Princes 18 Pokaż wiadomość
Ja mialam jedno 50minutowe spotkanie z położną, zadnego badania tylko wzrost, waga, krew i mocz.
Usg mam 23 czerwca i nie moge sie doczekać, tylko sie zamartwiam, czy wszystko jest ok.

Cytat:
A mnie nikt nie oglądał i nie miałam jeszcze usg...
Piona kiedy masz pierwsze spotkanie z położna?

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

ellyunia jasne jak chcesz, masz czas i kase to rob badania.
Stary 2014-06-09, 23:17   #2397
Kinqaa
Zakorzenienie

Katerina czaisz,że przed moim zajściem wyrejestrowali mnie z przychodni ,bo adres mialam stary i confirmation letter jakis mi wyslali i ja nie odpowiedzialam. A moje dziecko mialo nowy adres (nie wiem czemu nie zmienilam u siebie) i jej nie wyrejestrowali,wszystko cacy. Więc zarejestrowalam sie tydzień temu,babka postraszyla,ze do paru tygodni moze rejestracja potrwać, ale jej wyjasnilam,ze jestem w ciąży i nie mogę dlugo czekac. Na następny tydzień zadzwonili,ze mam na health check się stawic. No i bylam w zeszły piatek,babka do mnie,ze powinnam schudnac,a ja do niej,ze wiem,ale zaszlam w ciążę. No to zrobila mi pomiary różne, i test na chlamydie. A i zrobilam wizytę z gp,ale dopiero mam na 19.06 ,czyli wyśle wtedy list do szpitala,do poloznej. ..takze w lipcu dopiero ktos mnie w tej UK łaskawie obsłuży
Ale pod koniec czerwca! Jadę do PL- tam pójdę do ginekologa prywatnie

Ot. Cała ma historia

you have lost a diamond

Stary 2014-06-09, 23:24   #2398
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Katerina czaisz,że przed moim zajściem wyrejestrowali mnie z przychodni ,bo adres mialam stary i confirmation letter jakis mi wyslali i ja nie odpowiedzialam. A moje dziecko mialo nowy adres (nie wiem czemu nie zmienilam u siebie) i jej nie wyrejestrowali,wszystko cacy. Więc zarejestrowalam sie tydzień temu,babka postraszyla,ze do paru tygodni moze rejestracja potrwać, ale jej wyjasnilam,ze jestem w ciąży i nie mogę dlugo czekac. Na następny tydzień zadzwonili,ze mam na health check się stawic. No i bylam w zeszły piatek,babka do mnie,ze powinnam schudnac,a ja do niej,ze wiem,ale zaszlam w ciążę. No to zrobila mi pomiary różne, i test na chlamydie. A i zrobilam wizytę z gp,ale dopiero mam na 19.06 ,czyli wyśle wtedy list do szpitala,do poloznej. ..takze w lipcu dopiero ktos mnie w tej UK łaskawie obsłuży
Ale pod koniec czerwca! Jadę do PL- tam pójdę do ginekologa prywatnie

Ot. Cała ma historia
To sie porobiło, przez ten adres masz takie opoznienia, ale mam nadzieje, ze jakos sie to wyprostuje.
Ostatnio maz bral urlop zeby zostac z malym bo mialam wizyte w szpitalu dt zęba i mi odwołali pół godz przed jak juz wchodziłam do budynku.
Sluzba zdrowia wszędzie zostawia wiele do życzenia.
Słyszałam, ze w Norwegii jest jeden usg 17-19 tyg i nara.
Stary 2014-06-09, 23:27   #2399
Kinqaa
Zakorzenienie

Katerina to w Norwegii już totalnie byśmy chodziły jak na szpilkach
Ale wiesz, juz sobie poczekam. Jedynie co w PL będę to pojde do gin a tak teraz wydać w polskiej przychodni 90f. Nie widzi mi się

you have lost a diamond

Stary 2014-06-09, 23:39   #2400
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Katerina to w Norwegii już totalnie byśmy chodziły jak na szpilkach
Ale wiesz, juz sobie poczekam. Jedynie co w PL będę to pojde do gin a tak teraz wydać w polskiej przychodni 90f. Nie widzi mi się
Fajnie masz, ze jedziesz.
Właśnie wygooglowalam, ze najblizsza przychodnia polska z usg jest.....w Manchester
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości