|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
Cytat:
![]() Dekant MR FMalle też, więc moja żądza poznania tego zapachu została zaspokojona. Na liście w dalszym ciagu są: - L LL, acz raczej jesienną porą, a odlewka już wypita - Poeme edp, również raczej jesienią - Musc Ravageur cała flaszka (albo chociaż z 30ml) ... ![]() Bez Soir de Lune żyć mogę na razie, chociaż wynika to chyba bardziej z tego, że przeżywam aktualnie fazę na ekstremalne słodziaki. O Knowing EL poważnie myślę na zimę, ale przetestuję jeszcze raz w niższych temperaturach. Coco na razie mam jeszcze, więc priotytet to zapachy, których nie mam w ogóle. No to do dzieła, wątku magiczny!
|
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Może się po raz pierwszy nieśmiało wpiszę tutaj- a nuż wątek okaże swą moc.
Wątku, wątku, przynieś mi: Jardins de Bagatelle małe jabłuszko Lolity edp Knowing Zagorsk. Gdybys był jeszcze, wątku, tak łaskawy, to może: Cristalle Romę może Poeme... Bardzo proszę... |
|
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To pełnym głosem trza! |
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
1. Scent Intense
2. ekstrakt Must 3. Skin Trussardi Wyleczyłam się z choroby pt. "Liberte" - za słodki na moją wysładzającą skórę. Ufff
|
#1746 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Incensi
2. Rose de Feu 3. Idole 4. Zagorsk 5. Ambre Sultan
|
#1747 |
|
Wtajemniczenie
|
Niby chwilowo jestem zaspokojona zapachowo
![]() Ale nie byłabym perfumomaniakiem, gdybym nie myślała jeszcze o kilku zapachach - które raczej są na porę jesienno zimową (całe szczęście, bo chciałabym do końca sierpnia nie wydawać kasy na perfumy). A są to:Jil Sander no 4 Femme Mont Blanc Must EDT Cartier Któryś z Incensów CdG: Jaisaimer, Ouarzazate, wielkie nadzieje pokładam też w Kyoto, które dopiero poznam ![]() Ciągnie mnie też do zapachów, których się pozbyłam po ostatniej zimie (chyba kupię po jakimś maluchu): Addict Dior - czasem potrzebuję takiej nieskomplikowanej ciepłej slodyczy... Le Baiser du Dragon Cartier - najpiękniej pasował do jesieni (wtedy go ubóstwiałam), zimą mnie zmęczył i poszedł w świat...
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okzało się, że Passage D'Enfer wystarczy mi 4 ml. Nevegar odpadł, tak samo z Dilmun - jakoś przestały mi się podobać ... ![]() Zamiast JPG kupiłam sobie Casmir i to jest to! ![]() zostają mi tylko wiadra smoczych wyziewów ![]() To może tak ze cztery 50 litrowe ? hmmm ? zobaczymy czy coś się nie zmieni jak dolecą do mnie próbeczki ... hihi
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie niczego tak mocno nie pożądam aby planować zakup
W odległych planach, ale to dopiero na jesień, zimę chciałabym jakiegoś maluszka Addict, Wish, Amor Amor Elixir. Zresztą zobaczymy jakie nowości pojawią się w perfumeriach
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Cała linia uzupełniająca Organza Indecence
) i cała linia uzupełniająca Black Cashmere W sumie - kremem do ciała Euphoria też nie pogardzę...
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Ambre Narguile Hermessence - jak najwięcej, ile się da - ale raczej szans wielkich nie ma ![]() 2. Statkus - jw. 3. Santal Blanc - choćby troszkę 4. Ambre Soie 5. Gaiac - pełna flacha 6. Aoud klasyk - chociaż z 10 ml. 7. Aoud waniliowy - choćby ze 20 ml. HELP
|
|
#1752 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1754 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
1. Kenzo Amour
![]() 2. Lancome Hypnose 3. Flowerbomb ![]() 4. Ghost 5. Chocolovers 6. Joop! All about Eve 7. Apparition Ungaro 8. Moschino I love love 9. Pure Wish Chopard 10. Lolita Lempicka EDT 11. Escada Sentiment 12. Miami Glow J.Lo 13. Love at first glow J.Lo 14. Princess Vera Wang na zielono - NOWOśCI ![]()
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4682966]E, o ile mnie pamięć nie myli miałaś odpocząć od nałogu, a Ty w ukryciu nowe plany zakupowe robiłaś
No miałam ![]() Przepiękne kadzidło, na bazie wanilii
|
#1756 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Angela Innocenta zdobylam, ale 50 ml nie 75ml, ale za to z balsamem i zelem Addict 20 ml spelniony Dopisuje Kenzo Amour 30 ml i la rosa Angel 25 ml- i az do wrzesnia- pazdziernika postaram sie nic nie kupowac Na jesien mam kolejna liste marzen m.in. Lolta L, Lolita EDP, Flowerbomb, zapas Angela i Aliena, no i jakies nowosci moze mnie zaurocza
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403232 Edytowane przez angel23 Czas edycji: 2007-07-01 o 14:48 Powód: liter |
|
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostaje: XS Black meskie Aniłek rożany dochodzi: Blonde Versace
|
|
#1758 |
|
Raczkowanie
|
Aktualna lista marzeń (oraz uzupełnień):
1. Givenchy - Organza Indecence 2. Bvlgari - Omnia 3. Yves Rocher - Neonatura Cocon 4. Cartier - Le Braiser du Dragon 5. Chanel - Coco Mademoiselle 6. Moschino - I love love (większą pojemność) 7. Gosh - It's Kaos (skończył się)
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Zbijam do buteleczek 30 ml
![]() - Anglomania - Poison, ktorego kupuje od ponad roku... - na slepo: B-men Muglera, wierze w "czern" opakowania ![]() ...i to wlasciwie wszystko na wrzesien: Midnight Poison
|
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
kiepska ze mnie perfumoholiczka
![]() nic już nie chcę może tylko powąchać Gres Cabaret i żeby mi się Aniołek nie skończył zbyt szybko, bo nie chcę kupować nowego
|
|
|
|
#1761 |
|
Raczkowanie
|
Feminite de Bois (chyba tak się to pisze) Shiseido - są fantastyczne!! Po prostu uwielbiam ten zapach. Myślę tez o Theoremie Fendi, ale nie mogę jej nigdzie znalezc- czy ktoś może cos doradzić. Marzy mi sie też jakis klasyk Guerlaina - Samasara albo Shalimar.
I to by było na tyle. |
|
|
|
#1762 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item209575387_...p_100_ml_.html A FdB edp też bym sobie życzyła |
|
|
|
|
#1764 |
|
Zadomowienie
|
Ja cichutko marzę o obu wspaniałych ogrodach Hermesa, a także o używanych kiedyś przeze mnie Laguna Salvador Dali. Nieprędko jednak to marzenie się ziści...
|
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Słodkie marzenia perfumeryjne
![]() -Heliotrope -Curious/Fantasy -Coco Extreme albo Coco Vanille CSP (w ciemno ale nuty tak apetyczne,że nie chcą mi wyjsc z głowy )-100tkę Pink Sugar -Halloween -może powrót do Miami Glow i mała 30stka? i sama nie wiem co,pewnie połowę rzeczy jak zwykle zapomniałam ![]()
|
|
|
|
#1766 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Zadomowienie
|
Marzą mi się: (małe poszerzenie listy)
- oba ogródki Hermesa - Laguna Salvador Dali (używałam kiedyś i teraz bardzo chcę do nich wrócić) - Eclat D'Arpege - Agent Provocateur Maitresse Nieprędko się pewnie moje marzenie ziści, oj nieprędko. Ale pomarzyć zawsze można Pozdrawiam wszystkie wizażanki z głowami w perfumach
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Rozpaczliwie pragne...Etro Messe de Minuit
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Tumulte i Miss Dior Cherie.
Ale to dopiero po wakacjach. Albo chociaż w sierpniu. Nie wyrabiam z kasą, no i na jakiś wakacyjny wyjazd by się przydało. Ja chcę jakąś stałą pracę na te 2 miesiące.
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

, czuję, że to będzie uczucie na miarę Shalimara

) i cała linia uzupełniająca Black Cashmere
)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)