Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-11, 12:03   #2191
szklaneczka25
Rozeznanie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez anusia4u Pokaż wiadomość
bardzo ładne pazurki naturalne, delikatne

kochane, czy możecie polecić jakieś fajne i niedrogie winko na wesele?
mieliśmy z TŻtem w planach Varnę, ale kosztuje ok. 18-20 zł, a ostatnio trochę przerosły nas wydatki ślubne.. znajoma poleciła nam Fresco, ale ja wcześniej o nim nie słyszałam..
Anusia My mieliśmy Carlo Rossi ale nie pamiętam ile kosztowalo

Opiumalfa piękne paznokcie, takie uwielbiam
Stary 2014-06-11, 12:16   #2192
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy Wy to ogarniacie? natknęłam się w poszukiwaniu inspi na sesję ...........
Nie, ale widziałam sesję ślubną na złomowisku

Szklaneczka, pięknie wyglądałaś

Opium, piękne pazurki!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 12:26   #2193
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny, ja jednak caly czas wolalbym mleczne. Zobaczymy czy pani taki bedzie miala.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 12:49   #2194
Agnessssa
Rozeznanie

No więc udało się i dostałam w końcu pracę.
Zarobki lepiej nie mówić ale od czegoś trzeba zacząć. Zresztą zarobki pielęgniarki są fatalne.
Stary 2014-06-11, 12:54   #2195
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
Zarobki lepiej nie mówić ale od czegoś trzeba zacząć. Zresztą zarobki pielęgniarki są fatalne.
Kochana, gratuluję pracy
Zarobki są kiepskie ale ważne, ze będziesz nabywać doświadczenia.

KaMilka
mi bardziej podoba się szpilka.

Kurcze, szukam już dłuższy czas butów i nigdzie jeszcze nie znalazłam wygodnych w kolorze nude. Tzn, znalazłam dwie wygodne pary ale obcas mają w kolorze jakby drewna (wiecie o co chodzi) i się zastanawiam czy nie będą głupio wyglądały.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 12:59   #2196
re_nata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
już dopatrzyłam welon, drugi lepszy zdecydowanie, te z lamówką mi się nie podobają
z tego co napisałaś o tych zawieszkach na wódkę, to widać, że TŻ jednak nie jest taki "bezrobotny" oni uważają, że mają czas na wszystko, mój zamówił gajer wczoraj, ale po buty mu się nie spieszy transport dla nas jest, ale nie ma dla mamy, brata i ciotek

pomóżcie laski, bo chyba się na te bialebuty zdecyduję, ale nie wiem jaki obcas wybrać SZPILKA czy SŁUPEK ??
dzięki za opinię, chyba wybiorę welon z drugiego załącznika, albo jakiś dłuższy.

chyba miałam wczoraj gorszy dzień i tak ponarzekałam na mojego, a w sumie dużo rzeczy sam ogarnął wybrał zespół, fotografa i pokrowce na krzesła załatwił, kochany jest, tylko daleko i nie siedzi ze mna przy necie i nie buszuje. Może to i lepiej, bo by oszalał, męczą go takie rzeczy, jak chyba każdego faceta

szpilki wybierz, ja będę miała szpilki, sąsiadka mi przyniosła swoje ślubne bo były na nią za ciasnę i ma nieużywane, ale są na platformie i ok 10 cm, a ja nie umiem w takich chodzić na przebranie będę miała na koturnie butki, które kupiłam sobie teraz na wiosnę i są mega wygodne i każda ciotka która je zobaczy pyta czy to weselne haha

szklaneczka25 wspaniała relacja wyglądaliście przepięknie, coraz bardziej podobają mi się granatowe garniaki muszę namówić mojego, on jest blondyn i niebieski oczka i bedzię mu pasował

szklaneczka25 o której godzinie mieliście ślub? my mamy o 16 i przyszła teściowa uważa,że to za późno, bo u nich biorą o 14-15. Czy u Ciebie goście nic nie mówili,że za późno?
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 13:03   #2197
anusia4u
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
powiedzą ci wszyscy tutaj ze Fresco jest za tanie. Ja mam fresco i wszyscy chwala u mnie to wino i nie przejmuje sie tym ze jest tanie.
ja właśnie tego wina nie znam, jedni je chwalą, drudzy nie znoszą.. dlatego spytałam..

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
anusia4u jeżeli chcecie Varnę to w sklepach Żabka do 17 czerwca jet w promocji - 2 sztuki za 27 złotych
ooo, zajrzę na pewno! dziękuję pięknie za inf

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
jak dla mnie koronkowe

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Ja tam fresco lubie ale faktycznie nie wiem, czy bym dala na weselny stół je nie mowie, ze nie, ale musiałabym to przemyslec
My bedziemy miec wina z restauracji ktore w karcie kosztuje 60zł za butelke nam spuszczają do ceny hurtowej czyli 30zł-butelke. Licze ze na 80 osób z 10-12 butelek moze pojsc bo oprócz tego wódka i piwo b/o. Ale sie tym nie przejmuje bo to beda nam dopiero następnego dnia rozliczac

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Masakra ewidentnie ich wina, też bym nie zapłacila
no właśnie ja cały czas byłam nastawiona na to, że kupię Varnę, ale na czymś musimy zaoszczędzić, ale dzięki Ani zajrzę do Żabki i może uda mi się kupić ją w tej cenie

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Anusia My mieliśmy Carlo Rossi ale nie pamiętam ile kosztowalo
Carlo Rossi jest bardzo dobre, ale chyba droższe od Varny :P

Cytat:
gratuluję pracy
anusia4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 13:14   #2198
szklaneczka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość

szklaneczka25 o której godzinie mieliście ślub? my mamy o 16 i przyszła teściowa uważa,że to za późno, bo u nich biorą o 14-15. Czy u Ciebie goście nic nie mówili,że za późno?
Ślub był o 17. To taka standardowa godzina u nas w okolicach. Biorą też o 16 i 18. W zależności ile ślubów jest.
Nasz był jeden. A o 18 było nabożeństwo majowe.
Nikt nie narzekał, dla gości była to idealna godzina
Stary 2014-06-11, 13:20   #2199
Konkardia
Wtajemniczenie

szklaneczka25 Ehh... Genialna relacja! Cudowne były te Twoje dwa tygodnie. Babcia z pewnością załatwiła pogodę Dziękuję Ci za chwilę i śmiechu i wzuszeń (najbardziej to, że Twoja siostra przyszła wieczór do Twojego łóżka się przytulić... ). Wyglądałaś cudownie! Fryzura ekstra, przystrojenie sali bomba i już widzę, że chyba sobie zgapię te literki na głównym stole Gratulacje! (p.s Fajny wikary! )

anusia4u Te pierwsze, gładkie są śliczne. Choć wydaje mi się, że jak ma się chociaż super lekki, malusi obcasik to jest bardziej elegancko Ja będę miała swoje z firmy Witt - mają tutaj też jakieś prawie płaskie. http://www.witt.com.pl/?niski-obcas,44

misia880 Dzięki za info!

docik10

anusia4u Moi ostatnio wyczaili takie: http://www.bdsklep.pl/gfx/600x600/48...skie-biale.jpg nie jest drogie, jest za to całkiem smaczne. Będziemy mieć w karafkach, więc i tak nikt nie będzie wiedział co to jest... chyba, że się bardziej zaangażuje i zechce się dowiedzieć

Buczorek Oj, nieładnie się zachowali Zobaczysz, też w innym kościele będzie pięknie!

Cytat:
Napisane przez re-nata
My mamy 17 i mój TŻ uważa, że za wcześnie Z kolei moja koleżanka ma na 12 i jej mama uważa, że za późno... No nie dogodzisz Zależy od regionu

Agnessssa za pracę
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 13:23   #2200
Buczorek
Raczkowanie

Cytat:
My mamy ślub na 16.30 i w sumie to taka optymalna godzina

Ostatnio znajoma powiedziała mi, że spotkała się z opinią, że młodzi wybierają 18sta godzinę po to by mniej dań zaserwować czyli po to by wydać mniej na wesele
Stary 2014-06-11, 13:31   #2201
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość

Ostatnio znajoma powiedziała mi, że spotkała się z opinią, że młodzi wybierają 18sta godzinę po to by mniej dań zaserwować czyli po to by wydać mniej na wesele
My mamy na 18 ale głównie po to żeby w miarę wszystko ogarnąć i ze wszystkim zdążyć ( w tym karmienie i drzemki małego)
Ją z reguły chodziłam na śluby na godz 17lub 18 i się cieszyłam bo nie zawsze mogłam wziąć wolna sobotę a pracowałam do 15/16 i miałam czas żeby się wyszykowac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 13:33   #2202
Buczorek
Raczkowanie

bardorja

sama się ździwiłam, że ludzie tak myślą
Stary 2014-06-11, 13:33   #2203
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Nie mieszkasz w K. L. ? Czy całkowicie pomyliłam
Chodzi o Kosów L. ? Jeśli tak, to nie jestem stamtąd, ale tam mam wesele. A mieszkam całkiem niedaleko

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam? Ja się wstydzę zadzwonić do wujka, którego nie widziałam tydzień...
Dobrze, że nie jestem jedyną osobą z taką "przypadłością"

Cytat:
Napisane przez monidot Pokaż wiadomość
Co grawerujecie na swoich obrączkach? Tylko datę czy imiona też lub jakiś tekst. U nas literka płytkiego graweru kosztuje 1,80zł, natomiast głębszego kosztuje 3 zł.
My mielismy grawer w cenie, mamy MIŁOŚĆ WSZYSTKO ZWYCIĘŻY, tylko po łacinie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Obroniłam się Jestem Panią Inżynier
Gratulacje jak ja już bym chciała mieć obronę za sobą...

Cytat:
ale będą nas przeżywać 3 dni pod rząd wesela
ja 28, Ty 29, bardorja 30
Ja też 30.08 !!!

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Poza tym sam Tż i jego rodzina są bardziej dominujący a oni kochają totalną biesiade i wies (w tym zlym znaczeniu tego słowa), więc no.....
U mnie rodzina tż ma tak samo, z tym, że są mało dominujący Właściwie chyba ja jestem najbardziej dominująca

Ja mam mieć suchy lód do pierwszego tańca - do ciężkiego dymu w tańcu będzie to wyglądało tak, jakbyśmy tańczyli w chmurach

Nie mogę się jakoś zebrać, żeby iść do poradni, tż dzwonił do jednej warszawskiej, z parafii blisko nas, i terminy mają wolne dopiero w sierpniu, a mój proboszcz się domaga NA JUŻ ja nie wiem, jak ja to ogarnę, u nas, w okolicach gdzie bierzemy ślub, jest poradnia, która nie ma nawet nr telefonu, a przychodzi się z ulicy, bez zapisów. I przyjmują w I i III niedzielę i czwartek miesiąca, co nam nijak nie pasuje, poza tym możemy pojechać ponad 100km na darmo, bo może się okazać, że przed nami "w kolejce" jest sporo par. Normalnie jak do lekarza na NFZ, tylko że się płaci i nie można zadzwonić

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 13:37   #2204
Opiumalfa
Zakorzenienie

A my mamy slub na 13.30 bo chce miec ten DZIEN a nie noc dla siebie. Zreszta juz jestem za stara na zabawy do 6 rano. A czym wczesniej sie zaczyna wiadomo, ze sie wczesniej konczy.
Stary 2014-06-11, 13:50   #2205
S1lc1a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anusia4u Pokaż wiadomość

kochane, czy możecie polecić jakieś fajne i niedrogie winko na wesele?
mieliśmy z TŻtem w planach Varnę, ale kosztuje ok. 18-20 zł, a ostatnio trochę przerosły nas wydatki ślubne.. znajoma poleciła nam Fresco, ale ja wcześniej o nim nie słyszałam..
U mnie było Fresco, goście chwalili że bardzo smaczne i delikatne. Jakoś nie przywiązywałam wagi do jego ceny, sama bardzo lubię to wino a piłam różne rodzaje, to mi bardzo smakuje więc dlatego wybraliśmy je na nasze przyjęcie.

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość

Ja miałam ślub na 17:00 jakoś tak mi się wydaje to najlepszą godziną, łatwo się wyrobić ze wszystkim.

Chwalę się: zarezerwowaliśmy wczoraj podróż poślubną, w sobotę lecimy na Lanzarote
S1lc1a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 13:54   #2206
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Nie mogę się jakoś zebrać, żeby iść do poradni, tż dzwonił do jednej warszawskiej, z parafii blisko nas, i terminy mają wolne dopiero w sierpniu, a mój proboszcz się domaga NA JUŻ ja nie wiem, jak ja to ogarnę, u nas, w okolicach gdzie bierzemy ślub, jest poradnia, która nie ma nawet nr telefonu, a przychodzi się z ulicy, bez zapisów. I przyjmują w I i III niedzielę i czwartek miesiąca, co nam nijak nie pasuje, poza tym możemy pojechać ponad 100km na darmo, bo może się okazać, że przed nami "w kolejce" jest sporo par. Normalnie jak do lekarza na NFZ, tylko że się płaci i nie można zadzwonić
Spróbuj w Kościele Św. Krzyża na KP. Powiedz, że jesteś z polecenia, że bardzo wam zależy i powinni was wcisnąć

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
My mamy na 16, bo 17 była już zajęta
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 13:56   #2207
Konkardia
Wtajemniczenie

My najpierw byliśmy w jednym kościele (fakt, takim obleganym ) i ksiądz nam powiedział, że możemy mieć ślub na 12 albo... 19 Wszystkie pozostałe godziny zajęte... Także się przenieśliśmy do innego.
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 13:58   #2208
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Moja hybryda z wczoraj w kolorze bardzo lekkiego różu bez zdobień. Zdobienia bede juz na sam slub. Chciałam bardziej mleczny ale pani nie miała akurat. Wyglada jak normalny lakier. Mam nadzieje ze mi urosnąć paznokcie troche przez tydzień. tu mam bardzo krótkie. [/IMG]

To jest hyrbyda? Jak to naturalnie wygląda
Opium pięknie !
A na ślub będziesz miała ściągane i robione na nowo?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
powiedzą ci wszyscy tutaj ze Fresco jest za tanie. Ja mam fresco i wszyscy chwala u mnie to wino i nie przejmuje sie tym ze jest tanie.
Ja tam Fresco bardzo lubię. Przypominają mi się lata młodości
Teraz już wcale nie jest takie tanie. Pamiętam jak kupowało je się w biedrze, za niecałe 8 zł !

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 14:00   #2209
re_nata
Raczkowanie

Buczorek- a moja przyszła teściowa właśnie mówi odwrotnie, że za późno bierzemy, a nasz katering ma dużo jedzenia i nie zdąży wszystkiego podać...

Pierwsze szłyszę, żeby ktoś brał ślub po 16. Widać zależy od regionu. u nas zwykle jest tak ,że ślub jest o 14 gdy młodzi mają daleko salę. a gdy sala i Kościół blisko i młody do młodej też ma blisko to 15.

Opiumalfa- a to będziesz miała ciężki poranek żeby wszystko ogarnąć, ja bym się nie wyrobiła, do Kościoła mam ponad godzinę drogi, a Pan Młody musiałby z domu wyjechać o 10 rano. Ale z drugiej strony, gdy my będziemy się stresować ty już będziesz mieć to za sobą i będziesz się świetnie bawić na weselu
Stary 2014-06-11, 14:03   #2210
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Pierwsze szłyszę, żeby ktoś brał ślub po 16. Widać zależy od regionu. u nas zwykle jest tak ,że ślub jest o 14 gdy młodzi mają daleko salę. a gdy sala i Kościół blisko i młody do młodej też ma blisko to 15.
Ja natomiast jeszcze nigdy nie byłam na ślubie, który byłby na godzinę wcześniejszą niż 16
W sierpniu jedziemy na wesele za Wrocław i ślub jest na 17
Jak widać, naprawdę zależy to od regionu
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 14:04   #2211
Buczorek
Raczkowanie

re_nata

hehe, co region to obyczaj
Stary 2014-06-11, 14:05   #2212
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

Opiumalfa- a to będziesz miała ciężki poranek żeby wszystko ogarnąć, ja bym się nie wyrobiła, do Kościoła mam ponad godzinę drogi, a Pan Młody musiałby z domu wyjechać o 10 rano. Ale z drugiej strony, gdy my będziemy się stresować ty już będziesz mieć to za sobą i będziesz się świetnie bawić na weselu
Czemu ciezki? Wstaje rano, biore prysznic, jem sniadanie. Przygodzi fryzjerka, makijazystka, foto, video. Florystka dowozi bukiet. Wychodze o 12.45. Nie ruszam sie z hotelu, wszytsko na luzaku. Rodzice po mnie przyjezdzaja, jedziemy do kosciola. Tz przygotowuje sie u siebie w domu, widzimy sie pod oltarzem. Gdzie tu ciezki poranek?

Nie sadze, ze bylabym w stanie spac dlugo w takim dniu, jezeli bym miala slub o 16 na przyklad, wiec nie widze roznicy, a tak mozna nacieszyc sie DNIEM

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Ja tam Fresco bardzo lubię. Przypominają mi się lata młodości
Teraz już wcale nie jest takie tanie. Pamiętam jak kupowało je się w biedrze, za niecałe 8 zł !
Tak bede miala sciagane i robione nowe. RObie je w w nastepny czwartek przed slubem.
Stary 2014-06-11, 14:12   #2213
cornflower_girl
Zakorzenienie

mojakaren Masz sporo czasu, naprawdę dasz radę wyhodować piękne pazurki

szklaneczka Gratulacje Piękna z Was para. Zachwycam się Twoją sukienką i fryzurą. Bukiet w moich ulubionych kolorach

Agnessa Zastanawiam się, czy welon 100/80 nie będzie za długi dla Ciebie (on sięga za pośladki) - bardziej mi pasuje ten 70/50.

anusia Obie pary są odpowiednie, choć pierwsza bardziej praktyczna Co do tanich win, w Biedronce są często bardzo dobra a tanie wina.

kamilka Słupek. Wygląda na bardziej proporcjonalny i stabilny.

anka 3 godziny Oby się ładnie wyrównało.

pysia Może tylko na ślub?

Buczorek Ja też bym nie płaciła...

Madziara Nie przejmuj się obcasem, geo nie będzie widać za dużo.

S1lc1a Piękne miejsce na podróż poślubną

Jestem po próbnym makijażu - jestem zachwycona. Kamień spadł mi z serca, bo makijażystka świetna, uporała się z moją cerą nastolatki; to jeszcze bardzo rzetelna - widziałam, jak wpisywała mnie do kalendarza, zapłacona zaliczka

Fotki zamieszczę później

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 14:14   #2214
Buczorek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

Fotki zamieszczę później
koniecznie
Stary 2014-06-11, 14:19   #2215
21klaudyna
Zadomowienie

Ja mam też takie zdanie jak Opium - na dzień ślubu nie zostawiam już żadnych prac . Mamy dekoratorkę więc ona zajmie się salą i jedyne co to odbierzemy bukiety ale to po drodze od fryzjera.
Ślub mam o 15 - wychodzę z założenia że płace takie straszne pieniądze za ten jeden dzień to chce aby ten dzień trwał jak najdłużej.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 14:49   #2216
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
ale będą nas przeżywać 3 dni pod rząd wesela
ja 28, Ty 29, bardorja 30 [COLOR="Silver"]
Ja od pojawienia się na wątku liczyłam na to, że się ktoś jeszcze pojawi z moim terminem ale chyba teraz nie ma już szans
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 14:55   #2217
re_nata
Raczkowanie

Cytat:
Czemu ciezki? Wstaje rano, biore prysznic, jem sniadanie. Przygodzi fryzjerka, makijazystka, foto, video. Florystka dowozi bukiet. Wychodze o 12.45. Nie ruszam sie z hotelu, wszytsko na luzaku. Rodzice po mnie przyjezdzaja, jedziemy do kosciola. Tz przygotowuje sie u siebie w domu, widzimy sie pod oltarzem. Gdzie tu ciezki poranek?

Nie sadze, ze bylabym w stanie spac dlugo w takim dniu, jezeli bym miala slub o 16 na przyklad, wiec nie widze roznicy, a tak mozna nacieszyc sie DNIEM
to ci zazdroszczę, ja muszę wszędzie dojechać i to po około 20-35 km, w mojej okolicy jest 2-3 fryzjerki które są bardzo dobre, a ponieważ w moim dniu jest pełno innych wesel, a ja trochę zaspałam to mam późną godzinę, potem makijaż, wogóle babka mi powiedziała ze zejdzie jej z godzine-półtora według mnie to strasznie długo. Potem powrót do domu, przebranie sie i czekanie na Pana Młodego i do Kościoła.

ja to pewnie mało, będę spać, przed zwykłym egzaminem nie spałam całą noc z nerwów, a co dopiero ślub
Stary 2014-06-11, 15:17   #2218
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Normalnie nie wytrzymam z tymi ludźmi (czyt. z gośćmi)

W piątek byliśmy z zaproszeniami m.in u wujka TŻ i jego żony, oczywiście wszystko super pięknie ładnie... w niedziele wieczorem telefon do rodziców TŻ że między Nimi jakaś afera, wujek wyrzuca żonie ciuchy przez okno... że ma już jej dosyć że dzieci jej odbierze itd.... - jednym słowem maskara mieliśmy ich za "pewniaków" a tu takie cyrki że jak tak dalej pójdzie to raczej na ślub nie przyjdą

To samo z moją bliską (tak mi się chyba tylko wydawało) koleżanką.... już miała kieckę na wesele kupować a nagle wyjeżdża mi z tekstem do kiedy mają dać potwierdzenie bo oni nie wiedzą czy przyjdą ponieważ jej rodzice sponsorują im wycieczkę na wakacje i nie wie czy czasem nie wypadnie w Nasz termin wesela Jak się później "wygadała" to stąd jej taki "miły" plan bo ona nikogo nie będzie znała na Naszym weselu... co jest kompletą bzdurą bo zna i moją siostrę i Naszą wspólną koleżankę - kosmetyczkę do której lata co 2-3 tyg .... porażka na maxa

Przyjemne to to że odebraliśmy obrączki chociaż nie byłam za bardzo do tego wzoru przekonana bo to wybór TŻ, to teraz bardzo mi się podobają i swoją przymierzam jak tylko mam okazję zachowując się jak głupia

Stary 2014-06-11, 15:37   #2219
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Ja od pojawienia się na wątku liczyłam na to, że się ktoś jeszcze pojawi z moim terminem ale chyba teraz nie ma już szans
no a co ja mam powiedzieć chociaż doszła jedna czwartkóweczka - Pysia ale na przyszły rok
Pysiu mam coś dla Ciebie KLIK

Okazało się, że z szału moich przygotowań wpadnę w kolejny, bo koleżanka widząc mój zapał i organizację poprosiła mnie o pomoc w przygotowaniach do jej ślubu i wesela mój pierwszy klient
Stary 2014-06-11, 15:38   #2220
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
[
Rozpoczęłam wczoraj wybielanie zębów paskami crest i na początek przegięłam - zamiast 30 minut trzymałam 3 godziny Efekt jest taki, że jedna jedyna jest biała a druga kremowa Mam nadzieję, że równica się wyrówna Dzisiaj czuję, że zęby są bardziej wrażliwe.
Zamówiłam kolczyki i bransoletkę na ślub. Jakby nie pasowały to mam również upatrzone kolczyki w Aparcie.
Tż produkuje bimber dalej. Dzisiaj kolejna lekcja tańca.
3 godz dałaś czadu! :p ja zamowilam i czekam na przesyłkę mojansiostra stosowała i efekty super!

Co do wszywania miseczek w suknie pani w salonie nie byla jakoś specjalnie chętna do tego nienwiem o co kaman ...

Cytat:
Moja hybryda z wczoraj w kolorze bardzo lekkiego różu bez zdobień. Zdobienia bede juz na sam slub. Chciałam bardziej mleczny ale pani nie miała akurat. Wyglada jak normalny lakier. Mam nadzieje ze mi urosnąć paznokcie troche przez tydzień. tu mam bardzo krótkie.

Sent from my iPhone using Tapatalk

fajne paznokcie podobają mi się te mleczne odcienie! Ja tez bede miec takie krótkie na razie wrzucę moją fote za tydzien

Cytat:
Gratulacje! Ale moja siostra tez jest pielęgniarka i zarabia w porządku

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Jestem po próbnym makijażu - jestem zachwycona. Kamień spadł mi z serca, bo makijażystka świetna, uporała się z moją cerą nastolatki; to jeszcze bardzo rzetelna - widziałam, jak wpisywała mnie do kalendarza, zapłacona zaliczka

Fotki zamieszczę później
Super nie mogę nie doczekać fot!

Wysłane z mojego GT-I8260

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości