Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-10, 18:29   #2101
mojakaren
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

paula600324
daj dalszą część i choć jedną malutką foteczke

justynkie to dziś masz dzień pełen emocji!
daj znać jak suknia i cała reszta

Opiumalfa wrzucisz fotę jakie Ci zrobiła te pazurki?
Ja się wybieram za tydzien i zapuszczam paznokcie modląc się zeby się nie złamały

Kochane, plis doradźcie. Wiecie, że ja mam problem z biustonoszem do ślubu bo mam koronkową górę i plecy sukni
Z tych trzech modeli, jak myślicie, a może same testowałyście, który będzie najlepiej trzymał?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cpz09d.jpg (22,0 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l48pu2.jpg (16,5 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tpmhnl.jpg (31,6 KB, 49 załadowań)

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 18:37   #2102
asiulek8
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Kochane, plis doradźcie. Wiecie, że ja mam problem z biustonoszem do ślubu bo mam koronkową górę i plecy sukni
Z tych trzech modeli, jak myślicie, a może same testowałyście, który będzie najlepiej trzymał?
Ja używam tego na trzecim zdjęciu. U mnie się sprawdza bardzo dobrze, z tym że ja mam dość mały biust. Ogólnie te silikonowe "biustonosze" nie są drogie, więc radziłabym na spróbowanie sobie kupić. A jeśli chodzi o przyczepność, wszystko jest ok, byłam na weselu w tym w upalne lato i nic się ni odklejało ani nie przesuwało.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 18:54   #2103
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość
w ogóle to mam coraz większe obawy co do tego ślubu, wszystko jest na mojej głowie , a narzeczony jakby się nie przejmował, tylko mówi, że wszystko będzie dobrze, nie martw się jakoś sobie poradzimy...
Mój też tak mówi. Ale niespecjalnie się przejmuję Nie martw się, głowa do góry! Jeśli się nie angażuje w wybór każdej rzeczy i nie chce z Tobą przeglądać miliona stron ślubnych, to jeszcze nie znak, że przestał Cię kochać Jeśli więc np. wybieracie stroik na samochód, to wybierz pięć i poproś o zdanie, jeśli jakąś usługę - tak samo. Z doświadczenia wiem, że facet nie może za dużo mieć opcji do wyboru, bo go to znudzi, zmęczy i i tak nic nie wybierze...
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 19:24   #2104
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy u którejś z Was będzie taniec ze świeciami?
Ja chcę zrobić świece do tego chcę kupić prawosławne - te cieniutkie.
Cytat:
Napisane przez S1lc1a Pokaż wiadomość
Wracam już jako żonka - póki co napiszę krótko - było cudownie -
Gratulacje! :0
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dziewczyny, polecicie mi jakiś sklep lub użytkownika allegro (oprócz weddingmarket, bo to już znam), gdzie można się zaopatrzyć w gadżety typu podwiązka, płatki róż, bańki mydlane, tablice rejestracyjne itp? chciałabym wszystko kupić w jednym miejscu, żeby nie przepłacać za wysyłkę
ja będę chyba zamawiać stąd: http://slubnybazaar.pl/pl/
Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość

Missmalezji - za biżu
dziękuję

W niedzielę załatwiliśmy Panią organistkę i skrzypaczkę tak się cieszę że jednak będą skrzypce..
Wczoraj kupiłam perfumy dla siebie i tżta i pończochy. jutro jadę na poszukiwania sukienki i sandałków na panieński i może kupię bieliznę bo w intimissimi za zwykłe gatki bawełniane 40zł.. oszaleli

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 19:31   #2105
Agnessssa
Rozeznanie

A ja szukam biżuterii bo chcę ją już kupić i mieć z głowy, no i nic nie moge znaleźć co mi w oko by wpadło... znaczy jeden komplet mi się spodobał, ale kosztował 400zł u jubilera (w Aparcie podobny 900 ). Troche za dużo jak na moją kieszeń.

Muszę coś znaleźć do 200-250zł max Polecicie jakieś strony internetowe lub gdzie się udać?
Stary 2014-06-10, 19:39   #2106
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Relacja część 1
cdn
proszę dalej
Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Zdjęcia zaproszeń
i makijażu (nie wiem dlaczego na zdjęciach jest taki ciemny- jest mocny ale nie aż tak)
śliczne zaproszenia
a makijaż bardzo dobrze, że na zdjęciach wygląda na mocny, a na żywo mniej, gorzej jakby było na odwrót
Cytat:
dziewczyny pomóżcie
razem z sukienką dostałam welon w tym styluhttp:// http://butterfly-dodatkislub...wka-p-146.html ale ja chciałabym mieć włoski na bok pokręcone i może jakiegoś kwiatka z boku, a wydaję mi się, że ten welon to nie będzie pasował do takiej fryzury... i teraz przeglądam internet w poszukiwaniu innego może coś takiego http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...ami-p-341.html

w ogóle to mam coraz większe obawy co do tego ślubu, wszystko jest na mojej głowie , a narzeczony jakby się nie przejmował, tylko mówi, że wszystko będzie dobrze, nie martw się jakoś sobie poradzimy...
z welonem nie pomogę, bo nie wyświetla mi się pierwszy link, ale moim zdaniem welon nie pasuje do fryzury na bok

a co do stosunku narzeczonego do spraw ślubnych to sie nie denerwuj, faceci tak mają po prostu, zawsze to my większość spraw załatwiamy a oni często budzą się dwa miesiące przed godzina zero (jak mój) i biegają z obłędem w oczach

co za dzień dzisiaj mieliśmy
poszliśmy do USC, zostaliśmy oficjalne dopuszczeni do ślubu konkordatowego ja z mojej parafii dostałam akt chrztu i pojechaliśmy do kościoła, w którym bierzemy ślub, a tam nas ksiądz zaskoczył protokołem i to osobno spisywanym ale poszło szybko i bezboleśnie, wręcz wesoło, szczególnie przy pytaniu czy nikt nie był zmuszany do zawarcia związku małżeńskiego, gdzie ja powiedziałam, że w sumie odrobinę przymusiłam go do tego na co ksiądz powiedział, że pewnie patelnia poszła w ruch i to na pewno co drugi dzień TŻ powiedział, że nie był przymuszany, na co ksiądz oświadczył, że teraz jak już podpisaliśmy te papiery to nie możemy się rozmyślić nic nie mówił na temat tego, że mieszkamy razem
TŻ poprzymierzał gajery, ale wszędzie ceny były takie, że nic nie kupiliśmy, ale dowiedzieliśmy, że wymiary mu się odrobinę zmieniły i zamówi przez internet, z vistuli TAKI
a ja kupiłam sobie sukienkę na poprawiny foto w załączniku

PYTANIE DO DZIEWCZYN POSIADAJĄCYCH BUTY Z BIALEBUTY.PL
napisali mi, że jak zamówię z tym tygodniu to będą na początku sierpnia, czyli dość późno, i tu moje pytanie, czy się opyla, czy są wygodne?? chcę zamówić obcas 5 - 5,5 cm

wrzucam też tablice rejestracyjne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0626.jpg (59,6 KB, 116 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0628.jpg (66,3 KB, 31 załadowań)

Edytowane przez KaMilka4891
Czas edycji: 2014-06-10 o 19:42
KaMilka4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 19:48   #2107
niulka_1985
Zadomowienie

Coś mi się wydaje, że nie pokazałam Wam zdjęć mojej sukienki. Mam już ją w domu. Na tych fotkach nie jestem do końca zasznurowana i bolerko nie jest zapięte na wszystkie guziczki - stąd te różne zmarszczenia.
Madziara - piękne rzęsy co do makijażu - ja nie lubię niebieskiego (czy to grafit jest? Na moim monitorze wyświetla się niebieski), ale Ty wyglądasz fajnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0437.jpg (70,3 KB, 147 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0440.jpg (70,1 KB, 133 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0441.jpg (65,5 KB, 92 załadowań)

Edytowane przez niulka_1985
Czas edycji: 2014-06-10 o 20:00
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 19:55   #2108
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
obrączki nr 2 podobne do naszych, tylko my mamy płaskie
W takim razie będziemy mieć podobne

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
stanika który nie pasuje się nie bierze a jak już to ten z mniejszym obwodem bo skóra się rozciaga a razem z Nią stanik. Natomiast miska musi być dobrze dobrana ! Ani za dużą ani w mała.
Z tym że na mnie 65 jest idealny a 70 za luźny. A rozmiar
65F miał za małą miskę a 70F ciut za dużą no i za luźny był, tak więc chyba na allegro dziś poszukam dokładnie i zamowię coś większego niz dostepne w sklepie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
monidot, ja jestem z Turku, to do Konina mam rzut kamieniem Ja bym na twoim miejscu zamówiła ten stanik z allegro. Sama swój kupiłam w necie, bo stacjonarnie nie było szans.
Dziękuję za opinię

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
monidot Piękny model - 4 mm będą się idealnie prezentować na dłoni.
Dziękuje . Dziś zamówione.

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Monidot, to zamow w takim razie z allegro, tylko zobacz zeby sklep sprzedawal.
Zaraz będę szukać dokładnie sprzedawców

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Obwód stanika się rozciągnie, ale zawsze możemy kupić przedłużkę za max. 5 zł. Wtedy i miska będzie mniej przyciśnięta do piersi przez co być może będzie lepiej dopasowana. Najlepiej od razu w sklepie przymierzyć z przedłużką, jeśli jest taka potrzeba
Z tym że na mnie 65F był dobry ale miska za ciasna , a 70 F juz za luźny.

paula600324 Piękna relacja, czekamy na ciąg dalszy

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
dziewczyny bylam dzis pierwszy raz na hybrydzie., probnie. Fajnie to nawet wyglada
Pokaż jeśli możesz

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
monidot Środkowe najlepsze!
Zamówione dzisiaj

Tak więc dziś zamówiłam obrączki - wstępnie odbiór 30.07 dlatego , że w lipcu są urlopy, jeśli się wyrobią wcześniej dadzą znać.
Co grawerujecie na swoich obrączkach? Tylko datę czy imiona też lub jakiś tekst. U nas literka płytkiego graweru kosztuje 1,80zł, natomiast głębszego kosztuje 3 zł.

Byliśmy też w USC po zaświadczenie, ale kasa była zamknięta więc dopiero jutro odbiorę dokument po pokazaniu wpłaty.

Zaakceptowałam też projekt zaproszeń i już się drukują , za jakiś tydzień będą .

Byłam też u okulistki na badaniu pod kątem soczewek, których nigdy nie nosiłam (zawsze nosiłam tylko okulary a na ślub chcę mieć soczewki aby okulary mi się nie odbijały na zdjęciach i żeby makijaż lepiej było widać).

Tak więc powoli do przodu, chociaż na pewno jest jeszcze mnóstwo drobiazgów o których zapomniałam w tej chwili

Jutro jak się wyrobimy to idziemy do księdza spisać protokół przedślubny.

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

KaMilka4891 śliczna sukienka na poprawiny

niulka_1985 cudna , wygladasz bosko
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 20:16   #2109
re_nata
Raczkowanie

Cytat:
Mój też tak mówi. Ale niespecjalnie się przejmuję Nie martw się, głowa do góry! Jeśli się nie angażuje w wybór każdej rzeczy i nie chce z Tobą przeglądać miliona stron ślubnych, to jeszcze nie znak, że przestał Cię kochać Jeśli więc np. wybieracie stroik na samochód, to wybierz pięć i poproś o zdanie, jeśli jakąś usługę - tak samo. Z doświadczenia wiem, że facet nie może za dużo mieć opcji do wyboru, bo go to znudzi, zmęczy i i tak nic nie wybierze...
tylko,że my nie mieszkamy razem, widujemy sie w weekendy i to nie w każdy, ja mu wysyłam różne rzeczy na skype, wzory zaproszeń, przypinki dla gości, kieliszki, nalepki na wódkę a potem dzwonie i pytam co myśli, a on ze nie patrzył jeszcze ale ostatnio mnie zaskoczył, bo wysłałam mu stronkę na której można zaprojektować własne nalepki na butelki różnych marek, a my mamy żubrówkę i tam są właśnie w jej kształcie i bardzo mu się spodobały i nawet sam zaprojektował

KaMilka4891- z welonem nie pomogę, bo nie wyświetla mi się pierwszy link, ale moim zdaniem welon nie pasuje do fryzury na bok

poprawiłam ten link, mi fryzjerka też powiedziała, że średnio ale ja chcę welon.... patrzyłam na fryzury ślubne z welonem to były też i takie na bok i nawet całkiem ładnie to wyglądało

KaMilka4891-co do stosunku narzeczonego do spraw ślubnych to sie nie denerwuj, faceci tak mają po prostu, zawsze to my większość spraw załatwiamy a oni często budzą się dwa miesiące przed godzina zero (jak mój) i biegają z obłędem w oczach

tylko, że nam właśnie zostało 2 miesiące do ślubu i ani nie mamy garnituru ani samochodu do ślubu, transportu dla gości a to wszystko Piotruś miał załatwiać

tablice i sukienka fajne

niulka_1985 - ładniutka ta sukienka

monido - soczewki to super rzecz, właściwie dobrane dają niesamowity komfort noszenia, tylko żeby TZ cię poznał bez okularów my grawer mielismy juz w cenie obrączek i mamy nasze imiona i datę ślubu, miałam tez pomysł aby były inicjał mój + narzeczonego = serduszko i data ślubu

Edytowane przez re_nata
Czas edycji: 2014-06-10 o 20:23
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 20:27   #2110
Dotka90
Zakorzenienie

Karen, kiedyś w innym wątku dziewczyny pisały na temat 'stanika' nr 2 i ponoć jest beznadziejny.

A nie wolałabyś kupić sobie w miarę taniego biustonosza i wszyć go w przód sukni, a tył obciąć? Jak porządnie zasznurujesz suknię, to będzie okej, a te silikonowe cuda i tak nie są zbyt porządne..
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 20:40   #2111
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
napisali mi, że jak zamówię z tym tygodniu to będą na początku sierpnia, czyli dość późno, i tu moje pytanie, czy się opyla, czy są wygodne?? chcę zamówić obcas 5 - 5,5 cm
Ja mam od nich buty i wg mnie są fantastyczne! Bawiłam się w nich na weselu koleżanki - ja - antyszpilkowa - zdjęłam je dopiero o 4 rano, w domu

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Coś mi się wydaje, że nie pokazałam Wam zdjęć mojej sukienki. Mam już ją w domu. Na tych fotkach nie jestem do końca zasznurowana i bolerko nie jest zapięte na wszystkie guziczki - stąd te różne zmarszczenia.
Piękna!!!! Uwielbiam koronki!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 20:45   #2112
Konkardia
Wtajemniczenie

niulka_1985 Tren...

Cytat:
Napisane przez manidot
Dziękuje . Dziś zamówione. :kwiatek:

Cytat:
Napisane przez manidot
Co grawerujecie na swoich obrączkach? Tylko datę czy imiona też lub jakiś tekst.
My mamy króciutki tekst i datę ślubu. Wiemy jak mamy na imię

Cytat:
Napisane przez re_nata
ale ostatnio mnie zaskoczył, bo wysłałam mu stronkę na której można zaprojektować własne nalepki na butelki różnych marek, a my mamy żubrówkę i tam są właśnie w jej kształcie i bardzo mu się spodobały i nawet sam zaprojektował
Czyli jest postęp!
Stary 2014-06-10, 20:46   #2113
Agnessssa
Rozeznanie

Dziewczyny, który welon wybrać?
Wpadły mi w oko 4 welony:
1
http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...ola-p-348.html
2
http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...zka-p-474.html
3
http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...zka-p-112.html
4
http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...ony-p-115.html
Stary 2014-06-10, 20:50   #2114
Konkardia
Wtajemniczenie

Agnessssa Mi się podobają trzy pierwsze
Stary 2014-06-10, 20:59   #2115
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
Owszem można, ale seks przed ślubem to grzech ciężki . Za to od razu biorą do piekła i to z miejscem w pierwszym rzędzie

Oczywiście wiem, że przyjemniejszym sposobem na spalanie kalorii od samego spacerowania jest spacerowanie z pączkiem w ręce (w ostatecznym rozrachunku z pączkiem w brzuchu) Pączek może występować zamiennie z lodami w okresie letnim

Taki ten tego żarcik na rozładowanie napięcia :P
Masz fantastyczną umiejętność rozładowywania napięcia
Cytat:
Relacja część 1
Dalej, dalej!

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Jak ja się stresuję przy zapraszaniu, to co będzie na ślubie
Dobrze będzie!
Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Dodatkowo powiedział że nasi świadkowie jeśli chcą być świadkami to muszą mieć zaczęty kurs przedmałżeński
Coo?! Takich cudów nie słyszałam chyba nigdy
Cytat:
Ehh... no dobra, małe zdjęcie z załączniku. Miały być klasyczne, są płaskie, ale cóż - małżeństwo to sztuka kompromisów.
Bardzo ładne! Będziemy mieć podobne
Cytat:
Mam trzeci- do kitu jest
Cytat:
TŻ poprzymierzał gajery, ale wszędzie ceny były takie, że nic nie kupiliśmy, ale dowiedzieliśmy, że wymiary mu się odrobinę zmieniły i zamówi przez internet, z vistuli TAKI
a ja kupiłam sobie sukienkę na poprawiny
za zakupy!
Cytat:
Coś mi się wydaje, że nie pokazałam Wam zdjęć mojej sukienki.

Cytat:
Napisane przez monidot Pokaż wiadomość
Co grawerujecie na swoich obrączkach? Tylko datę czy imiona też lub jakiś tekst.
Na mojej będzie "Misiek", a na TŻta "Pysiek"

Na poprawę humoru po dzisiejszej stypie ( ) poszliśmy na zakupy i... kupiliśmy garnitur!! W końcu zrezygnowaliśmy z sieciowych salonów i kupiliśmy go w małej, prywatnej firmie w naszej okolicy. Wysokoskrętna wełna, kolor grafitowy (wybiłam z głowy mojemu B. czarny kolor ). Panie muszą tylko trochę zwęzić i skrócić spodnie i w poniedziałek odbieramy całość Bardzo się cieszę, bo już myślałam, że do lipca będę się stresować brakiem garnituru Pana Młodego
Stary 2014-06-10, 21:02   #2116
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ja używam tego na trzecim zdjęciu. U mnie się sprawdza bardzo dobrze, z tym że ja mam dość mały biust. Ogólnie te silikonowe "biustonosze" nie są drogie, więc radziłabym na spróbowanie sobie kupić. A jeśli chodzi o przyczepność, wszystko jest ok, byłam na weselu w tym w upalne lato i nic się ni odklejało ani nie przesuwało.
ja też mam mały czyli warto go wypróbować, dzięki wielkie za Twoją opinię!

KaMilka4891 super sukieneczka

Cytat:
Madziara - piękne rzęsy co do makijażu - ja nie lubię niebieskiego (czy to grafit jest? Na moim monitorze wyświetla się niebieski), ale Ty wyglądasz fajnie
piękna suknia, a jaki tren

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Karen, kiedyś w innym wątku dziewczyny pisały na temat 'stanika' nr 2 i ponoć jest beznadziejny.

A nie wolałabyś kupić sobie w miarę taniego biustonosza i wszyć go w przód sukni, a tył obciąć? Jak porządnie zasznurujesz suknię, to będzie okej, a te silikonowe cuda i tak nie są zbyt porządne..
serio? a właśnie on mi się wydawał taki najbardziej akuratny
wiesz co myślałam o opcji wszycia, ale jakoś babeczka w salonie nie była do tego rozwiązania chętna .. mówiła, że większość dziewczyn decyduje się właśnie na te samonośne .. całe szczęście, że są tanie - nie zaszkodzi wypróbować i przekonać się na własnej skórze

zdecydowanie pierwszy i trzeci!

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2014-06-10, 21:20   #2117
niulka_1985
Zadomowienie

Dziewczyny, dziękuję za opinie o sukience
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 22:06   #2118
Buczorek
Raczkowanie

Konkardia śliczne obrączki, mamy prawie takie same
Stary 2014-06-10, 22:08   #2119
cude
Zadomowienie

Welony, drugi i trzeci
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 22:46   #2120
cornflower_girl
Zakorzenienie

Paula Ta pomyłka przy przysiędze była bardzo urocza

mysza Nie chcę Cię martwić, ale Twój ksiądz jest bardzo nadgorliwy. Obyście nie mieli problemów z nim; jak pisały dziewczyny - świadkowie nie muszą być katolikami...

Konkardia Gratuluję obrączek

re_nata Zdecydowanie ten drugi welon będzie pasował do Twojej fryzury. Widziałam połączenia z upięciem na bok z welonem i wygladało to świetnie. Z narzeczonym pogadaj, na pewno są rzeczy, którymi on się może zająć

mojakaren A co chcesz zrobić z pazurkami ?

missmalezji Ale super, że będą skrzypce

Agnessssa Rozejrzyj się na ebay-u, można znaleźć ładne komplety z cyrkoniami. Przypomnisz sukienkę? Łatwiej będzie doradzić z welonami.

Kamilka Ale ksiądz ma poczucie humoru Gratuluję zakupów, bardzo ładna sukienka

niulka Przepiękna sukienka, świetnie w niej wyglądasz

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 23:04   #2121
activelifestyle
Rozeznanie

Dziś już niestety nie nadrobię, bo padam z nóg. Wpadłam tylko się pochwalić

Obroniłam się Jestem Panią Inżynier
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 23:10   #2122
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość

Gratulacje!!
Stary 2014-06-10, 23:14   #2123
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
[
mojakaren A co chcesz zrobić z pazurkami ?
hybrydy! ale muszę wyhodować te moje nieszczęsne pazury bo inaczej czekają mnie tipsy

Cytat:

gratulacje!

dziewczyny, czy Wy to ogarniacie? natknęłam się w poszukiwaniu inspi na sesję ...........

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2014-06-10, 23:18   #2124
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:

Relacja część 1
czekamy dalej
Cytat:
co za dzień dzisiaj mieliśmy
poszliśmy do USC, zostaliśmy oficjalne dopuszczeni do ślubu konkordatowego ja z mojej parafii dostałam akt chrztu i pojechaliśmy do kościoła, w którym bierzemy ślub, a tam nas ksiądz zaskoczył protokołem i to osobno spisywanym ale poszło szybko i bezboleśnie, wręcz wesoło, szczególnie przy pytaniu czy nikt nie był zmuszany do zawarcia związku małżeńskiego, gdzie ja powiedziałam, że w sumie odrobinę przymusiłam go do tego na co ksiądz powiedział, że pewnie patelnia poszła w ruch i to na pewno co drugi dzień TŻ powiedział, że nie był przymuszany, na co ksiądz oświadczył, że teraz jak już podpisaliśmy te papiery to nie możemy się rozmyślić nic nie mówił na temat tego, że mieszkamy razem
a ja kupiłam sobie sukienkę na poprawiny foto w załączniku

wrzucam też tablice rejestracyjne
haha fajny ksiądz
sukienka śliczna
ja jestem zadowolona z butów
Cytat:
piękna suknia boski tren!!!
3 jest świetny
Cytat:

gratulacje!!!

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 23:27   #2125
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
hybrydy! ale muszę wyhodować te moje nieszczęsne pazury bo inaczej czekają mnie tipsy
A ja nie wiem dokładnie na czym to polega ale podobno jak nie będę mieć ładnych paznokci to kosmetyczka może je akrylem wydłużyć bez doklejania tipsów:P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 23:30   #2126
Konkardia
Wtajemniczenie

Buczorek, cornflower_girl

activelifestyle Serdeczne gratulacje!!!
Stary 2014-06-10, 23:32   #2127
cornflower_girl
Zakorzenienie

activelifestyle Gratulacje Udanego świętowania i odpoczynku, należy Ci się

mojakaren Ja właśnie na hybrydzie hoduję szpony, wcześniej miałam straszne ogryzki, do tego łamliwe. Teraz pazurki zaczynają mieć sensowną długość.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-10, 23:53   #2128
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
A ja nie wiem dokładnie na czym to polega ale podobno jak nie będę mieć ładnych paznokci to kosmetyczka może je akrylem wydłużyć bez doklejania tipsów:P
No pewnie ! na szablonie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 00:06   #2129
monidot
Zadomowienie

Cytat:
monido - soczewki to super rzecz, właściwie dobrane dają niesamowity komfort noszenia, tylko żeby TZ cię poznał bez okularów my grawer mielismy juz w cenie obrączek i mamy nasze imiona i datę ślubu, miałam tez pomysł aby były inicjał mój + narzeczonego = serduszko i data ślubu
Zupelnie inaczej sie patrzy przez soczewki niż przez okulary. Dostałam w cenie badania soczewki dwutygodniowe więc będę się przyzwyczajać . A co do Tż to poznał mnie

Cytat:
Gratulacje
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-11, 00:31   #2130
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monidot Pokaż wiadomość
Zupelnie inaczej sie patrzy przez soczewki niż przez okulary. Dostałam w cenie badania soczewki dwutygodniowe więc będę się przyzwyczajać . A co do Tż to poznał mnie
Ja na początku znajomości z TŻ miałam okulary, ale zawsze... ZAWSZE je ściągał jak chciał mnie pocałować Od 5 lat noszę więc soczewki, co by się dało pobuziać z doskoku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości