|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Cytat:
. Właściwie jedynym stałym wishem pozostaje Crystal Noir, i chyba trzeba będzie coś z tym zrobić. Doszły niestety nowe sprawy: Loverdose Diesel (mam 5ml i czuję, że to stanowczo za mało!), Ricci Ricci (chociaż chyba jeszcze potestuję), cukrowy Angel (to samo) i boję się, że wpadnę w J'ose Eisenberga...
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
No i mnie dopadło - chcę Tuscan Leather! I jestem zła, bo właśnie promocja w Douglasie, a ja nie mogę sobie teraz pozwolić, nawet na rozbiórkę w promocyjnej cenie...
|
|
|
|
|
#4023 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zostało jeszcze Dune dla męża oraz No5 Eau Premiere EDP. Dune kupię mu w prezencie urodzinowym w sierpniu, a No5 planuję na jesień. |
|
|
|
|
|
#4024 |
|
perfumoholiczka
|
Moja aktualna lista marzeń , niestety TŻ zabronił mi kupować jakiegokolwiek, odwiedzili nas ostatnio znajomi i zapytali czy prowadzimy jakąś perfumerię internetową że tyle tego mam
![]() Viktor & Rolf Bonbon Yves Sant Laurent Elle Nina Ricci Nina Flight Of Fancy Anna Sui Diesel Green ale tylko ze względu na flaszkę
|
|
|
#4025 |
|
Raczkowanie
|
Habanita zamówiona, więc na liście została na ten moment jedna pozycja : Niki de Saint Phalle
) I będzie moja. Prędzej czy później. Wsiąkłam doszczętnie szkoda, że w Polsce tak słabo dostępna. Jeśli będę miała środki bądź trafię na okazję - wtedy pewnie w łapki wpadnie mi Balahe całe ;P
|
|
#4026 |
|
Raczkowanie
|
Si Armaniego
|
|
|
|
|
#4027 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualizacja:
- Bois d'ombrie, - New York Oud, - Prada Intense - jest - Black Aoud - Clair de Musc Wystarczy po odlewce
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2014-05-27 o 21:17 |
|
|
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4030 |
|
Konto usunięte
|
No to na liście musz-mieć znalazł się Grey Vetiver
![]() Musz-mieć: - Tom Ford Grey Vetiver - Escentric Molecules: Molecule 01 (strasznie kusi mała flaszka, ale mam nadzieję, że mi przejdzie) - Comme des Garcons Black (odlew) - Paco Rabanne Black XS L'Exces PH (odlew 10 ml wystarczy) Musz-wąch: - Acqua di Parma: Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi, Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Cipresso di Toscana - Ajmal: Carbon - Amouage: Beloved Man - Annick Goutal: Les Orientalistes - Encens Flamboyant - Bond No 9: Bleecker Street, Bond No. 9 Perfume, Coney Island, Gramercy Park, Great Jones, Riverside Drive, Saks Fifth Ave. Las Vegas, So New York, Texas - Clive Christian: 1872 Men, No. 1 Men, V Men - Comme des Garcons: Amazingreen, Blue Cedrat, Blue Encens, Blue Santal - Creed: Bois de Cedrat, Bois du Portugal, Chevrefeuille, Cypres Musc, Erolfa, Green Valley, Himalaya, Imperial Millesime, Neroli Sauvage, Original Santal, Original Vetiver, Royal Delight, Royal Oud, Royal Water, Santal Imperial, Vetiver - Demeter: Cypress - James Heeley: Agarwood - Maison Francis Kurkdjian: Absolue Pour le Matin, Acqua Universalis, Acqua Universalis Forte - Montale: Aoud Collection - Aoud Flowers, Cashmere Wood, Embruns d'Essaouira, Fougeres Marines, Moon Aoud, Original Aoud, Royal Aoud, Santal Wood, Vetiver des Sables - Olivier Durbano: Jade - Ramon Molvizar: 5elements, Black Goldskin, Smart Goldskin - Robert Piguet: Bois Noir - Serge Lutens: La Vierge de Fer - Profumum Roma: Alba, Ambra Aurea, Aquea Nobilis, Vanitas - Tom Ford: Italian Cypress, London, Moss Breches - Adam Levine: Adam Levine for Men - Avon: O2 PH - Carolina Herrera: Herrera Aqua PH - Chanel: Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - Dior: Dior Homme Eau for Men - DSQUARED²: He Wood Ocean Wet Wood, Potion Royal Black - Eisenberg: J'ose PH - Ermenegildo Zegna: Indonesian Oud - Giorgio Armani: Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Guerlain: Guerlain Homme Intense Pininfarina Collector - Issey Miyake: L’Eau d’Issey Edition Bois PH, L`Eau d`Issey Gold Absolute PH, L’Eau d’Issey Noir Absolu PH, - Jaguar: Vision - Lalique: Encre Noire Sport - Lanvin: Oxygene PH - Oriflame: Dark Wood, Signature Heritage - Roberto Cavalli: Roberto Cavalli Tiger Oud - Shiseido: Zen Sun PH - Thierry Mugler: A*Men Pure Energy, A*Men Pure Wood - Vercase: Oud Noir PH, V/S Homme, Versus Uomo * - priorytety do obwąchania * - lista rezerwowa chciejstw * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania |
|
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie 3 marzenia już zrealizowane Do tego, z wymianki zdobędę Hot Couture ![]() A już wiem: Marzy mi się poznanie ENVY i Molecule 01
moja wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261940 moja fragrantica http://www.fragrantica.com/member/213446/ Arabistka, w sercu i na papierze ...ماتت قلوب الناس ماتت بنا النخوة Edytowane przez Latiha Czas edycji: 2014-05-28 o 19:04 |
|
|
|
|
|
#4032 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Najnowsza lista:
Dirt Agent Provocateur Mitsouko(po kilku testach bardzo polubiłam) Zapas My Queen ![]() 24 Gold OE Crystal Noir Mirage.
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-06-10 o 06:30 |
|
|
|
|
#4033 |
|
Spod wody.....
|
J'adore L'or
a na jesień: SL Ambre Sułtan SL Chergui
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), za to jest flakon Ricci Ricci i odlewki zarówno cukrowego Angela, jak i J'Ose... Ale natchnęła mnie kolekcja właściwie bardziej wizualna (bo większości z tych perfum nie wąchałam - J'Ose Eisenberg - mam odlewkę, flakon by ładniej wyglądał ![]() - L de Lolita - mam! - NOA Perle - mam zwykłą NOA, tej nie wąchałam, ale chyba bardziej by mi się spodobała - Miss Dior Cherie, ta stara, truskawkowo-karmelowa - Dolce Dolce & Gabbana - Dolce Vita Dior czterech ostatnich nie wąchałam, ale to nie szkodzi .Ja jeszcze letniej kolekcji nie uzupełniłam, a Ty już o jesieni .
|
|
|
#4035 |
|
Guerlain Lover
|
Aktualizacja:
1. Chanel Cristalle Eau Verte 2. Balanciaga L'eau rose i L'essence 3. Gucci Guilty Black - nie wiem czy chcę 4. Honey MJ 5. Flowerbomb edt 6. Five o'clock, Ambre Sultan oraz Arabie 7. Jimmy Choo edp 8. Zapas Winter Delice 9. J'adore Voile de Parfum 10. Zapas Black Cashmere stara wersja 11. Angel Aqua Chic 2012 12. Tresor In love i Midnigt rose |
|
|
|
|
#4036 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Od siebie dodaję jeszcze Bombki - zarówno EDP, jak i EDT, ale EDP jest priorytetem. Ewentualnie różana.
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
aktualne chciejstwo:
Dsquared2 Potion |
|
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
Prawie wszystkie chciejstwa już mam w tym Sooud Nur Eau Fine, który tak chciałam
Jeszcze tylko zakup Battito i mogę odwykować do jesieni , ale na poważnie
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Powaga
Mam ok 7/8 litrów, nawet przy moim nieoszczędnym używaniu starczy na wiele lat ![]() A też latem nie jestem aż tak skłonna robić rozbiórki ![]() NAwet all i wizaz będę omijać lekko szerokim łukiem ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Asiu, raz mi się udał odwyk - jak się wyprowadziliśmy na Fuerteventura, a tam było tak ciepło, a jak gorąco, to człowiek taki leniwy ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- A i też prawie wszystkie chciejstwa mam
|
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieźle, ja mam niecały litr i myślałam że to dużo .
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam na kolekcjonerskim Twoje zbiory, faktycznie
.
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz mam z 20/30 flakonow wiecej :P I czas przystopowac
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Rihanna Rogue
Przepadłam.
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Flowerbomb edt jednak koniecznie chce po zużyciu kilku odlewek. I przyszedl czas zrobić zapas Cinemy edp.
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
1. Czekam niecierpliwie na nowe Balenciagi, z nut podobają mi się baaardzo
2. Flaszka Incense Rose i Aliena likierowego 3. Figa ekstremalna, może być odlewka
|
|
#4048 |
|
Konto usunięte
|
Lista jest dosyc dluga, ale mysle ze szybko sie z nia uporam
![]() Amor Amor in flasch Bonbon viktor&rolf Nina Ricci Nina Hugo Boss Intense Gucci edp 2 Cinema edp Escada Magnetism Gucci Rush Gucci Rush 2 Extatic Miss Dior Cherie Loverdose D&G pour femme intense i D&G pour femme
|
|
|
|
|
#4049 |
|
Konto usunięte
|
Grey Vetiver czeka na swoją kolej, natomiast klikły mi się Molekuły pierwsze i drugie
Do tego kilka sampli z zapachami do poznania ![]() Musz-mieć: - Tom Ford Grey Vetiver - Comme des Garcons Wonderoud - Escentric Molecules: Molecule 01 - Comme des Garcons Black (odlew) - Paco Rabanne Black XS L'Exces PH (odlew 10 ml wystarczy) Musz-wąch: - Acqua di Parma: Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi, Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Cipresso di Toscana - Ajmal: Carbon - Amouage: Beloved Man - Annick Goutal: Les Orientalistes - Encens Flamboyant - Bond No 9: Bleecker Street, Bond No. 9 Perfume, Coney Island, Gramercy Park, Great Jones, Riverside Drive, Saks Fifth Ave. Las Vegas, So New York, Texas - Clive Christian: 1872 Men, No. 1 Men, V Men - Comme des Garcons: Amazingreen, Blue Cedrat, Blue Encens, Blue Santal - Creed: Bois de Cedrat, Bois du Portugal, Chevrefeuille, Cypres Musc, Erolfa, Green Valley, Himalaya, Imperial Millesime, Neroli Sauvage, Original Santal, Original Vetiver, Royal Delight, Royal Oud, Royal Water, Santal Imperial, Vetiver - Demeter: Cypress - James Heeley: Agarwood - Maison Francis Kurkdjian: Absolue Pour le Matin, Acqua Universalis, Acqua Universalis Forte - Montale: Aoud Collection - Aoud Flowers, Cashmere Wood, Embruns d'Essaouira, Fougeres Marines, Moon Aoud, Original Aoud, Royal Aoud, Santal Wood, Vetiver des Sables - Olivier Durbano: Jade - Ramon Molvizar: 5elements, Black Goldskin, Smart Goldskin - Robert Piguet: Bois Noir - Serge Lutens: La Vierge de Fer - Profumum Roma: Alba, Ambra Aurea, Aquea Nobilis, Vanitas - Tom Ford: Italian Cypress, London, Moss Breches - Adam Levine: Adam Levine for Men - Avon: O2 PH - Carolina Herrera: Herrera Aqua PH - Chanel: Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - Chopard: Rose Malaki - Dior: Dior Homme Eau for Men - DSQUARED²: He Wood Ocean Wet Wood, Potion Royal Black - Eisenberg: J'ose PH - Ermenegildo Zegna: Indonesian Oud - Giorgio Armani: Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Guerlain: Guerlain Homme Intense Pininfarina Collector - Issey Miyake: L’Eau d’Issey Edition Bois PH, L`Eau d`Issey Gold Absolute PH, L’Eau d’Issey Noir Absolu PH, - Jaguar: Vision - Lalique: Encre Noire Sport - Lanvin: Oxygene PH - Oriflame: Dark Wood, Signature Heritage - Roberto Cavalli: Roberto Cavalli Tiger Oud - Shiseido: Zen Sun PH - Thierry Mugler: A*Men Pure Wood - Vercase: Oud Noir PH, V/S Homme, Versus Uomo * - priorytety do obwąchania * - lista rezerwowa chciejstw * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania |
|
|
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym wypadku jednak poczekam grzecznie, aż ktoś mi sprezentuje.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

. Co mi się powoli udaje, bo zaczynam definiować zapachy na poszczególne okazje i pory. 
. Właściwie jedynym stałym wishem pozostaje Crystal Noir, i chyba trzeba będzie coś z tym zrobić.
Doszły niestety nowe sprawy: Loverdose Diesel (mam 5ml i czuję, że to stanowczo za mało!), Ricci Ricci (chociaż chyba jeszcze potestuję), cukrowy Angel (to samo) i boję się, że wpadnę w J'ose Eisenberga...

Nieźle, ja mam niecały litr i myślałam że to dużo