|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że zdrowi nei poczują się urażeni ![]() Znad szukania pomysłów na soczewice ![]() i podejscia do hummusu nr 2. Kurcze wkurza mnie, że nie umiem złapać proporcji - co przepis w necie to inne. ![]() Teraz robię z tego - macie jakiś komentarza? za mało czosnku za dużo sezamu? http://smakuje.blox.pl/2012/08/Humus.html Sama skomentuję, bo już zrobiłam. Dałam 2 ząbki czosnku - osssstrrrrreee - jednak w knajpie jadam łagodniejsze, trzeba było posłuchać przepisu Przedobrzyłam. 3 łyżki sezamu są ok. z tym że robiłam na puszce cieciorki. Pytanie mam jedynie, ile to można przechowywać? Bo u mnie nikt nie gustuje w takim jedzeniu i na bank nei zjem całości dziś. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-12 o 14:10 |
|
|
|
|
#182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Morfo i żelazo.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2014-06-12 o 14:13 |
|||
|
|
|
#183 |
|
Nindżopesz
|
Siebie oszczędziłam, podcięłam tylko końcówki
![]() No so, przez to mam płaskodoopie i nie umiem się wypiąć w kluczowym momencie |
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
znad kawy i kaca
![]() ode mnie ![]() Red, basen? "Prawdopodobną przyczyną wystąpienia tego typu wady postawy jest mało aktywny tryb życia. Spędzanie czasu wolnego w sposób bierny skutkuje ogólnym obniżeniem kondycji, słabnięciem siły mięśni, a co za tym idzie niemożnością utrzymania prawidłowej postawy ciała."
|
#186 |
|
Nindżopesz
|
Tylko w stroju płetwonurka
![]() Od dziecka mam sztywny kijek w tyłku, szkoda że mnie za młodu żaden lekarz nie uświadomił. Dopiero MTV otworzyło mi oczy, znaczy te wypięte laski |
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chodziłam na gimnastykę korekcyjną parę lat.
|
|
#188 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
tam też piszą, że w lodówce w szczelnym pojemniku do 5 dni
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-06-12 o 15:35 |
|
|
|
|
#189 |
|
Nindżopesz
|
I pomogło? Dopytuję się bo nie wiem czy to możliwe żeby w tym wieku uelastycznić kręgosłup a ćwiczyć nadaremno niezbyt mi się chce.
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
![]() kupiłam se m.in. pieczywo bezgluta i mąkę do wypieku takowego, oj będzie się działo a piękna będę co cut
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-06-12 o 16:54 |
|
|
|
#191 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
z uelastycznieniem może trochę gorzej, no, ale to trzeba ćwiczyć regularnie, a ja raczej tego nie robię
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-06-12 o 16:53 |
|
|
|
|
#192 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wrocilam ze sklepu z luksusowymi artykulami
![]() nabylam szparagi, ocet balsamiczny i pesto...i teraz mysle cobytu z tego wytworzyc
|
|
#193 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#194 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Red, jaszybciej bedzie kupic styropian w markecie ,wystrugac idealny profil i nosis pod bluzka
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-06-12 o 19:45 |
|
|
|
#195 | ||
|
Zakorzenienie
|
oesu - przepraszam
Cytat:
Cytat:
Też się będzie działo, w ogóle jeszcze nie wiem czy dobrze czy źle
|
||
|
|
|
#196 |
|
To ja :)
|
Ale miałam super wieczór :-D Spotkanie z kolegą. Byłym facetem jeszcze bardziej byłej przyjaciółki. I z jego kobietą, którą poznałam dziś -fantastyczna babka. No siedzę w autobusie i się sama do siebie uśmiecham :-D I to nawet nie przez mojito :-D
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no rewelka - takie spotkania uwielbiam, znam ten stan, to szczerzące się pyszczychow autobusie |
|
|
|
|
#198 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w robo już ze 40 stopni było wczoraj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
ad. mohito, b. polecam z wina białego (nawet takiego fuble) na upały bardzo ok. letkie i orzeźwiające, a z wodą/tonikiem doskonale gasi pragnienie
|
|
#200 | ||||||||||
|
Panaroja
|
snad lakieru o właściwym , pudrowo-różowym odcieniu
![]() Cytat:
?2.normalnie zwizualizowałam sobie Tycusia z białymi pierzastymi skrzydłami Cytat:
Ty wiesz ile taka głowa do podniesienia waży ? prawie tyle co reszta dida wiadomo , że są marginesy norm rozwojowych zależnie choćby od rozmiaru i masy dida , bo wiadomo że duże i ciężkie mają prawo osiągać poszczególne etapy ruchowe nieco później , ale są nieprzekraczalne granice , za którymi potrzebna jest interwencja . Rozwój didów ruchowy jest ściśle związany z rozwojem umysłowym , poznawczym , inteligencją itepe , uważa się ,że opóźniony rozwój ruchowy opóźnia rozwój umysłowy , nie w sensie upośledzenia , tylko znacznie wolniejszego rozwoju intelektualnego , co generalnie didowi nie służy .co do ryku pozwolę sobie nadmienić , że oglądane przypadki mogę liczyć w licznych setkach Cytat:
2. na razie mamy epidemię w drugą stronę Cytat:
Cytat:
znaczy na razie jeszcze nic mi nie jest , ale TSH mi powoli rośnie 2.żelazo głównie , morfologię też ale najważniejsze żelazo . Ferrytyna jest nośnikiem żelaza więc jak go nie ma to ona też niska , więc nie ma co badać ![]() Cytat:
![]() 2.rób przysiady przy ścianie . stajesz 5-10 cm od ściany i robisz przysiad trzymając głowę prosto i wyprostowane plecy (wyprostowane czyli bez garbienia się , nie pionowe ) , jak najgłębiej możesz , bez dotykania kolanami ściany . Powinnaś poczuć jak wygina Ci się odcinek naddoopny kręgosłupa i ciężar ciała spoczywa na piętach . I rób tak po kilka-kilkanaście przysiadów co jakiś czas przez cały dzień , codziennie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
?![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||||
|
|
|
#201 | |
|
|
Cytat:
![]() Parabelko, co to za pudrowy różowy?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#202 |
|
Panaroja
|
Paese nr 134 ale na stronie go ni ma
a przynajmniej nie potrafię znaleźć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#203 | |
|
|
Cytat:
Chyba mi się lakieromania włączyła, mam 72 lakiery
|
|
|
|
#204 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. oesu, kettle, boję się tego Straciłabym zęby. Ale na figurę musi cudnie działać, moja eks koleżanka właśnie prowadzi zajęcia dla kobit w Zielonej Górze i jak patrzę na jej obecną figurę to zazdrość tyłek mi ściska.3. nie do końca zczaiłam, tyłem do ściany stawać? Ale tyłem nie dotknę ściany kolanami. A przodem wystarczy 5-10 cm? Toć zaryję nosem w ścianę. W ogóle musi być przy ścianie? I czy musi być po kilkanaście przez cały dzień? Bo wolę poćwiczyć pół godziny hurtem, można tak? Właśnie zbierałam się w sobie żeby zacząć robić przysiady coby podnieść tyłek i wyszczuplić uda, byłoby dwa w jednym Się jeszcze na zapas ewentualnie zapytam - w cionszy można? Bo pewnie skakać na skakance to nie bardzo?4. tymi kettlami? Cytat:
![]() A z nie-garbieniem jak teraz masz, musisz o tym pamiętać i trochę się wysilać przy utrzymaniu takiej postawy czy weszła Ci w nawyk? Bo też się garbię i jeśli pamiętam staram się chodzić prosto a po chwili mi niewygodnie więc znowu się garbię. ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- W obecnym stanie sztywności nic nie dałabym rady zdziałać
|
||
|
|
|
#205 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
przodem nie zaryłam tylko ten przysiad wykonywać trzeba wolniutko lekko opierając ręce nad kolanami (i wskazane jest żeby tego nikt nie widział, bo pozycja jest idiotyczna o niegarbieniu nie muszę pamiętać, weszło, nawet po tej prawie rocznej przerwie w jodze zostało, a niedawno nawet mi laski w pracy powiedziały że pięknie chodzę przy siedzeniu za biurkiem plecy mam nadal w pałąk, ale to chyba dlatego, że chcę nosem wejść w monitor bo źle widzę
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
wow, nieźle
![]() ja mam może z 5-6 ![]() Znad kawy i niewyspania |
|
|
|
#207 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Spróbuję wieczorem bo dziś znowu plenerowe chlanie od rana, ohoho. 2. Lete się pindrzyć i życzę wszystkim równie miłego dnia
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#209 |
|
Wtajemniczenie
|
Pachnącego popołudnia
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
chyba wszyscy się do Ciebie przyłączyli dziś, bo tłum tu taki ze chyba nie nadrobię
![]() Podskoczyłabym z okazji piątku, ale jutro rano do robo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

Przedobrzyłam. 
Nie ma śmichu. 

a przynajmniej nie potrafię znaleźć