|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Kompulsywne życie - codzienność zaburzeń odżywiania"
Cytat:
Tylko widzisz, on ma już wybrane kogo słuchać zawsze to są te same osoby i muszą mu coś naprawdę głupiego doradzić żeby to zrobił. Jak ktoś nawet znany ale stosunkowo obcy mu coś dobrze mówi to jego wzrok robi się tępy jakby się wyłączał i za chwilę zaczyna mówić o zupełnie czymś innym - to relacja paru osób które już nieraz chciały mu przegadać do rozumu. |
|
|
|
|
|
#632 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
No ale jeśli my teraz tego nie zrobimy póki możemy go pilnować i mamy jakiś dostęp do jego środków, to kiedyś być może jego długi spadłyby na TŻ i musielibyśmy wszystko spłacać hurtem. Wiesz odcięlibyśmy się od niego, żyli sobie spokojnie, a za jakiś czas spadłby na nas jak grom z jasnego nieba powiedzmy kilkadziesiąt tysięcy do spłaty, co wtedy robić? Chyba tylko iść się powiesić.
|
|
|
|
|
#634 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jest wiele miejsc gdzie możecie dostać ją za darmo. |
|
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
No byliśmy, wyrzec ojca TŻ jako osoba pełnoletnia się już nie może, jedyne co można zrobić to☠odrzucenie spadku po jego smierci, ale to i tak nie daje 100% pewności że np jakiś przekupiony sędzia nie zasądzi że TŻ ma spłacać jego długi. Można też zawrzeć umowe przed notariuszem ale aby do tego doszlo musza sie stawic obie strony i zlozyc zgodne oswiadczenia woli, a to raczej niemożliwe żeby go do tego namówić.
|
|
|
|
|
#636 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie dzisiaj dzien minął bez napadów. Może przez pogodę, chodzę jakaś "pijana" dzisiaj. W sumie to oprócz śniadania i 2 nektarynek nic nie jadłam. Dopiero teraz gotuję sobie fasolkę.
"jestem duża i silna, sama sobie wiążę sandały i w ogóle" Edytowane przez Little Mia Czas edycji: 2014-06-12 o 16:57 |
|
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zjadłem dziś "aż" dwie kanapki z sarem i to na raty jeszcze, tak mam ściśnięty żołądek że nic nie daje rady przełknąć.
Właśnie z tym ubezwłasnowolnieniem to chyba nie tak prosto bo musiała by być opinia psychiatry pewnie. Musimy się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat bo też już nam to przyszło do głównych niedawno. Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2014-06-12 o 17:07 |
|
|
|
|
#638 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Dokładnie, spokojnie moja kumpela z lo odziedziczyła 50 000 zł długów i dała radę się odpisać od spadku ![]() Właśnie najgorzej jak kiedyś "pójdzie w świat" i będzie balować na kredyt :-/ Ja też dzisiaj bez napadów, śniadanie i obiad nawet bez żadnych słodyczy ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
Bo za samo robienie sobie długów to niezbyt wam pomogą :/ |
||
|
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#640 |
|
Raczkowanie
|
do tej pory dzień udany czyt bez kompulusa
przez myśl przeszło mi wprawdzie 'zjedz, zaczniesz od jutra' ale opamietalam sie
|
|
|
|
|
#641 |
|
Raczkowanie
|
http://szulikowski.blog.onet.pl/2012...i-jego-skutki/ to nie to samo co osobiście iść i się dowiedzieć ale warto poczytać
|
|
#642 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#643 |
|
Raczkowanie
|
tak
kupiłam dzis wage, zważyłam się i waże obecnie 55-56kg to mi pasuje, nie chce przytyć. Dziś jem rozsądnie i wiecej anizeli na 'diecie 600kcal'. Strasznie sie boje przytycia ale musze sprawdzic jaka bedzie reakcja, moze wcale nie 'zgrubne' modle sie abym nie miala tylkko kompulusów, ktore zawsze zwiazane sa z pochlanianiem góry slodyczy
|
|
|
|
|
#644 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#645 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#646 |
|
BAN stały
|
ja mam 155 i przy 55 kg byłam szczupła... chociaż do tych 60 dobij
![]() Ale istotnie nie jest tragicznie Nie wpadaj tylko już więcej na takie pomysły! To tak straszna głupota... wiem bo kiedyś sama takie miałam i nie jedna osoba tutaj może Ci powiedzieć, co takie diety potrafią zrobić z życiem.
|
|
|
|
|
#647 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zawsze juz chcialabym tam wygladac ) dlatego tak bardzo boje sie przytycia. nienawidze grubosci i odrazy do wlasnego odbicia w lustrze
|
|
|
|
|
|
#648 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() I od jutra wracam do ćwiczeń ! Promise ! |
|
|
|
|
|
#649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja w tej kwestii mam ostatnio lenia, muszę się zmuszać no i znowu jem za dużo, dzisiaj bycze śniadanie, bo nie mogłam się najeść i na drugie śniadanie też sporo mam i na bank to zjem. Czuję się źle ze sobą, tak niekobieco...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#651 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mel B |
|
|
|
|
|
#652 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#653 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak widziałam |
|
|
|
|
|
#654 |
|
Zadomowienie
|
bo znowu napisalam tu zamiast na ncj kz
|
|
|
|
|
#655 |
|
Raczkowanie
|
ja robię (od wczoraj hahaha) melb brzuch
mam nadzieję, ze jeśli będę ćwiczyla regularnie to do sierpnia widoczne będą jakieś efekty
|
|
|
|
|
#656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale może spróbuj ćwiczyć z nią rozgrzewkę, cardio, brzuch i rozciąganie chociaż? Fajnie dorzucać cardio przed brzuchem, bo wtedy lepiej spalisz tłuszczyk No i trening wyjdzie już 35-minutowy.
|
|
|
#657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziś zrobię cardio+ brzuch strasznie chciałabym mieć ładnie zarysowane mięśnie
|
|
|
|
|
|
#658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki
|
|
|
#659 |
|
Raczkowanie
|
Tak po czasie, ale Seducer mam 172 cm, żeby spełniać standardy moich koleżanek z pracy <butik z drogą odzieżą> musiała bym jeszcze schudnąć pewnie z 10 kg :P Ty jesteś po anoreksji?
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wyobrażam sobie, żeby osoba z takim wzrostem miała ważyć niecałe 50kg.Nie, na szczęście nie
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

no i znowu jem za dużo, dzisiaj bycze śniadanie, bo nie mogłam się najeść i na drugie śniadanie też sporo mam i na bank to zjem. Czuję się źle ze sobą, tak niekobieco...

Ale może spróbuj ćwiczyć z nią rozgrzewkę, cardio, brzuch i rozciąganie chociaż? Fajnie dorzucać cardio przed brzuchem, bo wtedy lepiej spalisz tłuszczyk
No i trening wyjdzie już 35-minutowy.
nie wyobrażam sobie, żeby osoba z takim wzrostem miała ważyć niecałe 50kg.