Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-06-12, 21:30   #1621
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez donkje Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, przysz³a ta moja kiecka na wesele i wygl±dam w niej traaaaaagicznie, jak w 8miesi±cu ci±¿y
Ty chyba nie widzia³a¶ kobiety w 8 miesi±cu ci±¿y.
Wygl±dasz SSSSSSSuper.
¯yczê wspania³ej zabawy.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 00:47   #1622
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820
Unhappy Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Donkje ¶wietnie wygl±dasz w tej kiecce! Nie wiem na co narzekasz . Kiedy wesele?

Dziêki dziewczyny za zagrzewanie do walki .
£atwo powiedzieæ "wyluzuj" albo "znajd¼ inny sposób na siebie", ca³y czas próbujê, wierzcie mi! Tylko ¿e w przypadku ci±g³ego stresu, braku czasu dla siebie i notorycznemu braku snu to wcale nie jest takie proste ... bo nie wiem, czy to w³a¶nie te rzeczy mi szkodz±, czy jednak dieta i æwiczenia powinny byæ zmienione . Póki co bêdê kontynuowaæ to co robiê, a jak bêdê tylko mieæ mo¿liwo¶æ to przeczytam ksi±¿ki o paleo i spróbujê tego. Ale to pewnie tak prêdko nie nast±pi.
Póki co szlag mnie trafia, ¿e siê staram, a efektów brak. Przy mojej wadze i wzro¶cie to powinnam bez problemu w pierwszy miesi±c z 10kg zrzuciæ :|.
No, ale nic, zobaczymy.
W ka¿dym razie, chcia³am tylko daæ znaæ,☠¿e Was nie olewam, kochane moje! Po prostu mam mniej czasu i bardzo z³y humor

Natknê³am siê te¿ na ten post:
Cytat:
Napisane przez Dotka90
Zapotrzebowanie BMR to jest zapotrzebowanie na kalorie, potrzebne do MINIMUM funkcjonowania, czyli le¿enia i mrugania oczami. ¯eby funkcjonowaæ normalnie, czyli pracowaæ, æwiczyæ, od czasu do czasu my¶leæ- potrzeba Ci wiêcej kcal ni¿ to minimum.
Moje BMR to 1590, a za³o¿y³am sobie 1550 i zazwyczaj jem tyle/mniej. Tak¿e na dobry pocz±tek bêdê próbowa³a je¶æ wiêcej, mo¿e to co¶ zmieni.

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 04:46   #1623
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Sukienka jest wypasiona, sama bym tak± ubra³a jakbym wygl±da³a tak jak Ty

Co do promotora to po prostu poprawiê te kosmetyczne b³êdy i zawiozê po raz kolejny, ale tym razem we¼miemy z T¯ drukarkê, jak mi znowu wyskoczy z jak±¶ kropk± to mu to zmienie na miejscu. Bo on jednej rzeczy nie rozumie, ¿e jazda do niego to jakie¶ 250km w dwie strony, paliwo za 100z³ i urlop w pracy...

Ja dzi¶ bez ¶niadania, chcê zwa¿yæ siê na czczo, kanapkê wezmê do prcy ¿eby nie by³o.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 07:08   #1624
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
Gdañsk ma swój urok, to prawda ale jako¶ na pla¿e ciêzko mi siê wybraæ, w ka¿dym razie jak bêdziesz w Gdañsku kiedy¶ to koniecznie trzeba siê spotkaæ

A jakiego technika robisz? Ja te¿ pewnie posz³abym teraz na zupe³nie inny kierunek ni¿ skoñczy³am, ale od pa¼dziernika zaczynam kurs zwi±zany z tym co chce robiæ, wiêc nic straconego
Robiê technika informatyki na pocz±tku jest bardzo ³atwo, potem zaczyna siê jazda. Ja te¿ bardzo lubiê to robiæ, chocia¿ informatyka to ruletka, ka¿da maszyna jest inna. Najwa¿niejsze to pamiêtaæ, ¿e to TYLKO maszyna, wiêc odpowiedni ruch j± podniesie/naprawi/przywróci najlepsze jest to, ¿e do tego zawodu mogê sobie dorobiæ np kurs graficzny i ju¿ mam ca³kiem ciekawy zawód, do którego podejdê z sercem

I co najwa¿niejsze - poziom ludzi i wyk³adowców na tych zajêciach! Wszyscy siê nawzajem szanuj±, nie ma chamstwa, nie ma "ja tu jestem profesorem, proszê mnie nosiæ na rêkach", jest mi³o, wszystkim zale¿y i przede wszystkim KULTURA czego mi na studiach brakowa³o

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

Cytat:
Dziewczyny, przysz³a ta moja kiecka na wesele i wygl±dam w niej traaaaaagicznie, jak w 8miesi±cu ci±¿y

Bzdura, wygl±dasz zjawiskowo. Nie daj siê zwariowaæ, jest bardzo dobrze

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 07:25   #1625
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Hej kochane jak tam wa¿enie
U mnie waga bez zmian

donkej wygl±dasz odjazdowo

aamidale ciekawy zawód informatyk, który kojarzony jest w szczególno¶ci z facetami :/ najwa¿niejsze,¿e robisz to co lubisz i nikt nie wymy¶la problemów z dupy
Jest: 77 kg
II cel: 70kg

Edytowane przez bebemwls
Czas edycji: 2014-06-13 o 07:29
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 07:40   #1626
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Dzisiejsza waga 74

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Melonade
£atwo powiedzieæ "wyluzuj" albo "znajd¼ inny sposób na siebie", ca³y czas próbujê, wierzcie mi! Tylko ¿e w przypadku ci±g³ego stresu, braku czasu dla siebie i notorycznemu braku snu to wcale nie jest takie proste ... bo nie wiem, czy to w³a¶nie te rzeczy mi szkodz±, czy jednak dieta i æwiczenia powinny byæ zmienione . Póki co bêdê kontynuowaæ to co robiê, a jak bêdê tylko mieæ mo¿liwo¶æ to przeczytam ksi±¿ki o paleo i spróbujê tego. Ale to pewnie tak prêdko nie nast±pi.
Póki co szlag mnie trafia, ¿e siê staram, a efektów brak. Przy mojej wadze i wzro¶cie to powinnam bez problemu w pierwszy miesi±c z 10kg zrzuciæ :|.
No, ale nic, zobaczymy.
W ka¿dym razie, chcia³am tylko daæ znaæ,☠¿e Was nie olewam, kochane moje! Po prostu mam mniej czasu i bardzo z³y humor

Odno¶nie stresu na stronach internetu znalaz³am co¶ takiegi
"zabiegi odchudzaj±ce, które obejmuj± przestrzeganie odpowiedniej diety i zwiêkszenie aktywno¶ci fizycznej, powoduj± wzrost poziomu kortyzolu w organizmie, co os³abia efekty starañ. ...Badacze stwierdzili, ¿e winê za nieefektywne odchudzanie ponosi stres"

z innej stronki POTRENINGU "
Osoby redukuj±ce zbêdn± tkankê t³uszczow±, przyczyn braku postêpu najczê¶ciej doszukuj± siê wy³±cznie w diecie lub w planie treningowym. Tymczasem istniej± tak¿e inne czynniki mog±ce wp³ywaæ na efektywno¶æ pracy nad sylwetk±. Jednym z nich okazuje siê byæ permanentny stres, zwi±zany z prac±, nauk± w szkole czy skomplikowan± sytuacj± ¿yciow±.
Stres utrudnia odchudzanie"

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Proponujê lekturê artyku³u http://potreningu.pl/artykuly/2479/k...ia-odchudzanie

Stary 2014-06-13, 07:41   #1627
aamidale
Rozeznanie

To sobie kurrrr...cze pojechalam znowu mam problemy z ko³em. Zaraz wsiadam na stacjonarny, troche g³upio bo pi±tek i s±siedzi mog± jeszcze spaæ...

27.02.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-06-13, 07:44   #1628
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Ach, bo bym zapomnia³a wczoraj æwiczy³am ca³e 6 min dywanówkê od 23:12 do 23:18 - Znowu siê ruszy³am.

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
To sobie kurrrr...cze pojechalam znowu mam problemy z ko³em. Zaraz wsiadam na stacjonarny, troche g³upio bo pi±tek i s±siedzi mog± jeszcze spaæ...
Hej.
A dziadek Ci nie naprawi?
Mo¿e mu siê uda.

Stary 2014-06-13, 07:48   #1629
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Ach, bo bym zapomnia³a wczoraj æwiczy³am ca³e 6 min dywanówkê od 23:12 do 23:18 - Znowu siê ruszy³am.

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Hej.
A dziadek Ci nie naprawi?
Mo¿e mu siê uda.

Naprawi naprawi, ale ja mam tak± zasadê - jak w jeden dzieñ mi siê popsuje rower, to ju¿ nim tego dnia nie wyjadê. Ot, taka ma³a przes±dno¶æ.

27.02.2012
Stary 2014-06-13, 08:11   #1630
ArcymoneQ
Rozeznanie

U mnie waga pokaza³a 74,5 i jakbym nie robi³a do ca³o¶ci nie zaokr±glê!

aamidale - cisza nocna ju¿ dawno siê skoñczy³a, tak¿e dawaj nie patrz na nic!

Malinka_Malinka - wspaniale , gratulujê spadku i ruszenia pupy.

Stary 2014-06-13, 08:15   #1631
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Gratuluje mobilizacji do æwiczeñ

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Od 6 po ciszy nocnej, a w blokach od 8 ¿ebym mia³a tak± s±siadkê co przejmuje siê innymi u¿ytkownikami blokowiska ja mam niestety samych przyg³upów wczoraj znowu wiercili do 23
ok wciskam sie w strój sportowy,bo czeka mnie mel b

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-13, 08:36   #1632
donkje
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 410

hej hej
Zaczynaj±c od zdjêæ z klubu - gratulujê taaakich spadków!

aamidale masz tak± 'anio³kow±' urodê Blond w³osy, jasna karnacja. Zawsze tak± chcia³am mieæ

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
zauwa¿y³am,¿e w ogóle nie widaæ podpisów na zdjêciach-s± tylko czerwone kreski. Nie umiem tego z mieniæ mo¿e T¯ co¶ zaradzi jak wróci.
Podrzucam Was jeszcze sesyjkê z sesji plenerowej na yt

http://www.youtube.com/watch?v=R5tp_36LWX4
fajne zdjêcia

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Hej dziewczyny, wybaczcie, ¿e ostatnio ma³o piszê, ale nie do¶æ, ¿e mam zapieprz straszny i ma³o czasu, to z³apa³ mnie straszny smutek, ¿e mi kompletnie nie idzie.
Mam strasznie du¿o stresu i rozregulowany tryb ¿ycia, brak snu, nie wiem czy to tego wina . W ka¿dym razie trzymam siê limitu kalorii (nie makro), æwiczê i efektów brak. Chyba ju¿ kompletnie zw±tpi³am w swoje mo¿liwo¶ci.
Nie ma co w siebie w±tpiæ, bo jeszcze siê nakrêcacasz. Ja ca³y czas jestem przed @, ok. 1.5tygodnia przed zaczynam puchn±æ i poch³aniac wszyyyyystko, to dopiero do³uj±ce. Obetnij wêgle, zwiêksz bia³ko. Powinno byæ ok

Cytat:
Ale blender jest
Blender ju¿ wypróbowany?

Cytat:
Syreny u¿ywam od lat, dlatego przy wadze statku wycieczkowego mam bardzo znikom± ilo¶æ cellulitu
Zazdroszczê z ca³ego serca, ja mam okropny na udach i ty³ku, i æwiczê, i u¿ywam syreny, a teraz chyba zmuszê kogo¶ do masowania mnie bañk± chiiñsk±, bo juz ne mogê patrzeæ na te grudy

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
Wedlug mnie wygl±dasz naprawdê ladnie, zgrabne nogi, fajne wciêcie w talii, dopasowany krój i ³adnie komponuje siê z karnacj± i w³osami
A jaki rozmiar tej sukienki masz je¶li mogê spytac? Fajnie uda³o Ci siê dopasowaæ rozmiar przez neta, ja zawsze kupuje za ma³e lub za du¿e ubrania, musze wszystko mierzyæ
Dziêkujê bardzo Dziwnie siê w niej czuje, taka wielka jak jaka¶ beza
To rozmiar 36, jakkolwiek to nie brzmi Do wyboru by³o 36 i 38, ale 38 by³oby za du¿e w biu¶cie, wiêc zaryzykowa³am 36. AKurat ta sukienka dopasowana jest tylko od talii w górê(czyli tam gdzie jestem drobna) na dole rozkloszowana wiêc zmie¶ci³am swoje dupsko
Cytat:
Ty chyba nie widzia³a¶ kobiety w 8 miesi±cu ci±¿y.
Wygl±dasz SSSSSSSuper.
¯yczê wspania³ej zabawy.

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Donkje ¶wietnie wygl±dasz w tej kiecce! Nie wiem na co narzekasz . Kiedy wesele?

No, ale nic, zobaczymy.
mo¿e jednak przekonam siê do tej kiecki, wesele 27 czerwca

trzymaj siê swoich za³o¿eñ, tylko obetnij wêgle, zwiêksz bia³ko

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Sukienka jest wypasiona, sama bym tak± ubra³a jakbym wygl±da³a tak jak Ty
chyba siê przekonam do tej kiecki

Cytat:
Bzdura, wygl±dasz zjawiskowo. Nie daj siê zwariowaæ, jest bardzo dobrze

Cytat:
donkej wygl±dasz odjazdowo

Wymianka kosmetyczna LUTY
donkje jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 09:06   #1633
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
U mnie waga pokaza³a 74,5 i jakbym nie robi³a do ca³o¶ci nie zaokr±glê!

aamidale - cisza nocna ju¿ dawno siê skoñczy³a, tak¿e dawaj nie patrz na nic!

Malinka_Malinka - wspaniale , gratulujê spadku i ruszenia pupy.
Nikt siê nie pojawi³. Nie no ja nie lubiê ha³asu to i nie chcê go powodowaæ a poza tym wyznajê zasadê "¯yj i daj ¿yæ innym"

Oni ju¿ kiedy¶ na mnie wezwali stra¿ miejsk± o godzinie 19.

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
hej hej
Zaczynaj±c od zdjêæ z klubu - gratulujê taaakich spadków!

aamidale masz tak± 'anio³kow±' urodê Blond w³osy, jasna karnacja. Zawsze tak± chcia³am mieæ

Blender ju¿ wypróbowany?

Zazdroszczê z ca³ego serca, ja mam okropny na udach i ty³ku, i æwiczê, i u¿ywam syreny, a teraz chyba zmuszê kogo¶ do masowania mnie bañk± chiiñsk±, bo juz ne mogê patrzeæ na te grudy
Dziêkuê za gratulacje kochana Co do urody to ja z kolei zawsze chcia³am byæ prostow³os±, opalon± brunetk± o ciemnych, tajemniczych oczach. A jestem jaka jestem, taka...oczywista, ró¿owa, kojarzê siê sobie z bochenkiem chleba Aczkolwiek nauczy³am siê siebie doceniaæ i kochaæ a to ogromnie du¿o daje

Blenderem wczoraj zrobi³am pomarañczowy sorbet a dzi¶ kocie jedzenie [przygotowuje kotu je¶æ sama, dwa moje poprzednie bia³asy zesz³y na raka i paranoja jest]. Genialnie urz±dzenie, tego mi by³o trzeba. ¦wietnie robi papkê, z miêsem takim rozgotowanym i lekko pogniecionym radzi sobie suuuper.

Nie no ja te¿ trochê mam cellulitu, nie ma cudów, kawka papieroski alkohol i czasami co¶ wiêcej siê zdarza³o - efekty s± niestety Kiedy¶ nie mia³am wcale. Polecam kawowe peelingi i zimne prysznice - dzia³aj± cuda.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Haaaa proszê notowaæ 96,5

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Ej a jakich miejsc pomiary s± do tej tabelki z pomiarami? Nie widzê w pierwszym po¶cie!

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Podam póki co wg swojego kryterium.

Poprzednie : 02.06

Biodra - 122
Pas - 91
Ramiê - 36
udo - 69

teraz: 13.06

Biodra - 117
Pas - 88
Ramiê - 32
udo - 63

27.02.2012
Stary 2014-06-13, 09:52   #1634
ArcymoneQ
Rozeznanie

WOW gratulujê tym, którzy ju¿ pochwalili siê spadkami... super widzieæ takie wyniki

Ja w tym tyg. ma³o schud³am bo ma³o æwiczy³am a du¿o jad³am, ale i tak siê cieszê z tego pó³ kilo.

Ps. 130 wio¶larzy za mn±, zaraz idê po drugi tyle

Stary 2014-06-13, 09:59   #1635
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
WOW gratulujê tym, którzy ju¿ pochwalili siê spadkami... super widzieæ takie wyniki

Ja w tym tyg. ma³o schud³am bo ma³o æwiczy³am a du¿o jad³am, ale i tak siê cieszê z tego pó³ kilo.

Ps. 130 wio¶larzy za mn±, zaraz idê po drugi tyle
Schud³a¶ ju¿ 13 kilo, nie zadrêczaj siê. Pó³ kg to te¿ jest wynik i tyle powinno siê chudn±æ na tydzieñ.

Ja za godzinkê wsiadam na rower, potem kolejny raz i myjê dzi¶ lodówkê bo nied³ugo zacznie sama chodziæ.

27.02.2012
Stary 2014-06-13, 10:24   #1636
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Nikt siê nie pojawi³. Nie no ja nie lubiê ha³asu to i nie chcê go powodowaæ a poza tym wyznajê zasadê "¯yj i daj ¿yæ innym"

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Dziêkuê za gratulacje kochana Co do urody to ja z kolei zawsze chcia³am byæ prostow³os±, opalon± brunetk± o ciemnych, tajemniczych oczach. A jestem jaka jestem, taka...oczywista, ró¿owa, kojarzê siê sobie z bochenkiem chleba Aczkolwiek nauczy³am siê siebie doceniaæ i kochaæ a to ogromnie du¿o daje

Blenderem wczoraj zrobi³am pomarañczowy sorbet a dzi¶ kocie jedzenie [przygotowuje kotu je¶æ sama, dwa moje poprzednie bia³asy zesz³y na raka i paranoja jest]. Genialnie urz±dzenie, tego mi by³o trzeba. ¦wietnie robi papkê, z miêsem takim rozgotowanym i lekko pogniecionym radzi sobie suuuper.

Nie no ja te¿ trochê mam cellulitu, nie ma cudów, kawka papieroski alkohol i czasami co¶ wiêcej siê zdarza³o - efekty s± niestety Kiedy¶ nie mia³am wcale. Polecam kawowe peelingi i zimne prysznice - dzia³aj± cuda.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Ej a jakich miejsc pomiary s± do tej tabelki z pomiarami? Nie widzê w pierwszym po¶cie!

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Biodra - 122
Pas - 91
Ramiê - 36
udo - 69

Biodra - 117
Pas - 88
Ramiê - 32
udo - 63
Dziewczyno ty chudniesz szybko i gwa³townie jak burza
Gratulacje

Stary 2014-06-13, 10:31   #1637
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyno ty chudniesz szybko i gwa³townie jak burza
Gratulacje
Dziêkujê ogromnie! Ja siê martwiê czy nie za szybko, bo potem bêdê mieæ skórê jak pies rasy bokser

Jak Malinko z Twoimi æwiczeniami ?

27.02.2012
Stary 2014-06-13, 10:37   #1638
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:

Biodra - 122
Pas - 91
Ramiê - 36
udo - 69

Biodra - 117
Pas - 88
Ramiê - 32
udo - 63

Oby tak dalej. ¯yczê Ci aby ca³y czas by³y spadki i zero zastojów.

Cytat:
Schud³a¶ ju¿ 13 kilo, nie zadrêczaj siê. Pó³ kg to te¿ jest wynik i tyle powinno siê chudn±æ na tydzieñ.

Ja za godzinkê wsiadam na rower, potem kolejny raz i myjê dzi¶ lodówkê bo nied³ugo zacznie sama chodziæ.
tak jak moja przed chwil± ja otworzy³am prze¿egna³am siê i zamknê³am
ok ja po godzinnym treningu: a6w,gacka,mel b i rower oraz zakupy.
w³asnie wci±gam bu³kê fitness z szynk± z piersi indyka
Stary 2014-06-13, 10:39   #1639
aamidale
Rozeznanie

Cytat:

Oby tak dalej. ¯yczê Ci aby ca³y czas by³y spadki i zero zastojów.

tak jak moja przed chwil± ja otworzy³am prze¿egna³am siê i zamknê³am
ok ja po godzinnym treningu: a6w,gacka,mel b i rower oraz zakupy.
w³asnie wci±gam bu³kê fitness z szynk± z piersi indyka

Dziêki wielkie i nawzajem

Nienawidzê myæ lodówki dlatego zawsze to odk³adam w niepamiêtn± przysz³o¶æ ale teraz to ju¿ przegiêcie

27.02.2012

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-13, 11:36   #1640
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

no to tero Jo
nie mam sie czym pochwailc
to wszystko przez T¯ta!
od kiedy wróci³ trochê popusci³am pasa
a to loda a to soki a to pyry wrrrrrrrr jestem wsciek³a
tak mysla³am kurna ze mi wróci³o

86.5kg ale nie naczczo po posi³ku

Jestem z³a sama na siebie ,nie mia³am czasu na cwiczenia ,ale to nie wymówka
od poniedzia³ku zaczynam pe³n± par±, jutro mamy imprzezkê z okazji urodzinek naszego 3latka wspólnie z nasz± 4 rocznic± slubu która wsumie wypada 26.06 ale robimy za jednym zamachem bo u nas ciêzko jest zebarac rodzinke w jednym terminie

takze nie mam humoru ani troche

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

[QUOTE=donkje;46862934]hej hej

dobrze w tej kiecce wygladasz,
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 11:39   #1641
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
no to tero Jo
to wszystko przez T¯ta!

od poniedzia³ku zaczynam pe³n± par±, jutro mamy imprzezkê z okazji urodzinek naszego 3latka wspólnie z nasz± 4 rocznic± slubu która wsumie wypada 26.06 ale robimy za jednym zamachem bo u nas ciêzko jest zebarac rodzinke w jednym terminie

Bieeeedna, nie dziwie Ci siê, ¿e siê w¶ciekasz, spokojnie Tyle ju¿ zesz³a¶, mia³a¶ ma³e zmiany, co z tego! Nie przerywasz, pora¿ki zdarzaj± siê najlepszym, wyluzuj, to nie obóz pracy Nie masz kontuzji wiêc po imprezkach mo¿esz lecieæ dalej! Powiedz sobie "nie!", wypoæ siê ostro przez dwa dni i ju¿ bêdzie Ci lepiej i zobaczysz zmianê !

27.02.2012
Stary 2014-06-13, 11:46   #1642
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
Bieeeedna, nie dziwie Ci siê, ¿e siê w¶ciekasz, spokojnie Tyle ju¿ zesz³a¶, mia³a¶ ma³e zmiany, co z tego! Nie przerywasz, pora¿ki zdarzaj± siê najlepszym, wyluzuj, to nie obóz pracy Nie masz kontuzji wiêc po imprezkach mo¿esz lecieæ dalej! Powiedz sobie "nie!", wypoæ siê ostro przez dwa dni i ju¿ bêdzie Ci lepiej i zobaczysz zmianê !
no wiem
ide na orbitreka bo nie wytrzyma cisnienia
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 11:58   #1643
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
no to tero Jo
to wszystko przez T¯ta!

dobrze w tej kiecce wygladasz,
Lady nie ma tragedii tym bardziej,¿e nie wa¿y³a¶ siê na czczo
Ja staram siê zawsze wa¿yæ zaraz po przebudzeniu i porannej toalecie,przecie¿ siu¶ki te¿ wa¿± co nie co nie wspominaj±c o drugiej opcji wypró¿niania siê

Edytowane przez bebemwls
Czas edycji: 2014-06-13 o 12:03
Stary 2014-06-13, 12:01   #1644
aamidale
Rozeznanie

za³±czy³am jeszcze dwa zdjêcia, narzeczony dokumentuje obcinanie kotu pazurów. Jedno z maja, drugie z dzisiaj. Dzielê siê bo zobaczy³am wieeelk± ró¿nicê.

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Lady nie ma tragedii tym bardziej,¿e nie wa¿y³a¶ siê na czczo
Ja staram siê zawsze wa¿yæ zaraz po przebudzeniu i porannej toalecie,przecie¿ siu¶ki te¿ wa¿± co nie co nie wspominaj±c o drugiej opcji wypró¿niania siê
Ja po tym i jeszcze po wypoceniu siê na rowerze

27.02.2012
Stary 2014-06-13, 12:29   #1645
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
za³±czy³am jeszcze dwa zdjêcia, narzeczony dokumentuje obcinanie kotu pazurów. Jedno z maja, drugie z dzisiaj. Dzielê siê bo zobaczy³am wieeelk± ró¿nicê.
Wow! Mega ró¿nica a to zaledwie kilka dni ró¿nicy w zdjêciach.
Hehe jaki spokojne kote³ my z T¯ ogoniaste to we dwoje musieli¶my toaletowaæ szkoda,¿e nie mam zdjêæ w moim "uniformie" bezpieczeñstwa- jestem uczulona na wszelkie sier¶ciuchy i oprócz standardowego kataru czy kichania, to po zadrapaniu pazurkiem robi³ mi siê rumieñ i gwa³towna reakcja alergiczna

Lady chylê czo³a co do pomys³u z fotografowaniem-ta metoda dzia³a i mobilizuje do dalszej pracy!
Stary 2014-06-13, 12:32   #1646
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Wow! Mega ró¿nica a to zaledwie kilka dni ró¿nicy w zdjêciach.
Hehe jaki spokojne kote³ my z T¯ ogoniaste to we dwoje musieli¶my toaletowaæ szkoda,¿e nie mam zdjêæ w moim "uniformie" bezpieczeñstwa- jestem uczulona na wszelkie sier¶ciuchy i oprócz standardowego kataru czy kichania, to po zadrapaniu pazurkiem robi³ mi siê rumieñ i gwa³towna reakcja alergiczna

Lady chylê czo³a co do pomys³u z fotografowaniem-ta metoda dzia³a i mobilizuje do dalszej pracy!

Ona jest tak spokojna, ¿e potrafi wyci±gn±æ na wierzch ¿y³ê zêbami
Kiedy obcinam jej paznokcie, ¿a³ujê ¿e nie mam szyszaku albo chocia¿ he³mu motocyklowego...

27.02.2012
Stary 2014-06-13, 12:48   #1647
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Nie ma co w siebie w±tpiæ, bo jeszcze siê nakrêcacasz. Ja ca³y czas jestem przed @, ok. 1.5tygodnia przed zaczynam puchn±æ i poch³aniac wszyyyyystko, to dopiero do³uj±ce. Obetnij wêgle, zwiêksz bia³ko. Powinno byæ ok

mo¿e jednak przekonam siê do tej kiecki, wesele 27 czerwca

trzymaj siê swoich za³o¿eñ, tylko obetnij wêgle, zwiêksz bia³ko
Ja w³a¶nie te¿ przed @ i te¿ ok. 1.5 tygodnia przed puchnê bleeee .

No, to musisz uwa¿aæ, ¿eby za du¿o nie schudn±æ przez te 2 tygodnie, ¿eby kiecka le¿a³a .

Cytat:

Biodra - 122
Pas - 91
Ramiê - 36
udo - 69

Biodra - 117
Pas - 88
Ramiê - 32
udo - 63
W sumie nie ustali³y¶my nic konkretnego z t± tabelk± z pomiarami.

A co robisz kotu do jedzenia?

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Dzisiejsza waga 74

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Odno¶nie stresu na stronach internetu znalaz³am co¶ takiegi
"zabiegi odchudzaj±ce, które obejmuj± przestrzeganie odpowiedniej diety i zwiêkszenie aktywno¶ci fizycznej, powoduj± wzrost poziomu kortyzolu w organizmie, co os³abia efekty starañ. ...Badacze stwierdzili, ¿e winê za nieefektywne odchudzanie ponosi stres"

z innej stronki POTRENINGU "
Osoby redukuj±ce zbêdn± tkankê t³uszczow±, przyczyn braku postêpu najczê¶ciej doszukuj± siê wy³±cznie w diecie lub w planie treningowym. Tymczasem istniej± tak¿e inne czynniki mog±ce wp³ywaæ na efektywno¶æ pracy nad sylwetk±. Jednym z nich okazuje siê byæ permanentny stres, zwi±zany z prac±, nauk± w szkole czy skomplikowan± sytuacj± ¿yciow±.
Stres utrudnia odchudzanie"

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Proponujê lekturê artyku³u http://potreningu.pl/artykuly/2479/k...ia-odchudzanie
Dziêki za wyszukanie . W³a¶nie wiem, ¿e to mo¿e byæ przyczyna, ale prêdko siê tego nie pozbêdê ...
Cytat:
A ja przeczyta³am,☠¿e masz problemy z kolanem i siê zaczê³am o Ciebie martwiæ .

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-06-13 o 12:49
Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 13:06   #1648
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Dziêkujê ogromnie! Ja siê martwiê czy nie za szybko, bo potem bêdê mieæ skórê jak pies rasy bokser

Jak Malinko z Twoimi æwiczeniami ?
Gor±co dziêkujê za pamiêæ.
Ruszy³am siê wczoraj co prawda dopiero po 23 i tylko 6 minut - ale to by³ czas w którym my¶la³am tylko o sobie - a nie dzieciach, gotowaniu, praniu, lekcjach itd

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Dziewczyny spogl±dacie czasem w kalendarz.
Ju¿ tylko dwa tygodnie dziel± nas od wakacji !!!!!!!
Wiem, ¿e nie wszystkie chodzimy do szko³y, ale jak moja pociecha bêdzie mia³a wolne to ja to odczujê i to bardzo. Koniec z gonieniem do odrabiania prac domowych, nauki, notorycznym praniem i prasowaniem stroju do WF (3 godz tyg plus basen), plastyk± farbami, kredkami i pomalowanymi przy okazji ¶cianami (m³odsza)
Odwo¿eniem rano do szko³y, szykowaniem kanapek, sprawdzaniem tornistra.
B³ogo¶æ, koniec roku szkolnego odczuwam jak URLOP.

Stary 2014-06-13, 13:15   #1649
misha8787
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

68.2 masakra pierwszy raz przybralam na wadze
misha8787 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 13:17   #1650
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
Gor±co dziêkujê za pamiêæ.
Ruszy³am siê wczoraj co prawda dopiero po 23 i tylko 6 minut - ale to by³ czas w którym my¶la³am tylko o sobie - a nie dzieciach, gotowaniu, praniu, lekcjach itd

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Dziewczyny spogl±dacie czasem w kalendarz.
Ju¿ tylko dwa tygodnie dziel± nas od wakacji !!!!!!!
Wiem, ¿e nie wszystkie chodzimy do szko³y, ale jak moja pociecha bêdzie mia³a wolne to ja to odczujê i to bardzo. Koniec z gonieniem do odrabiania prac domowych, nauki, notorycznym praniem i prasowaniem stroju do WF (3 godz tyg plus basen), plastyk± farbami, kredkami i pomalowanymi przy okazji ¶cianami (m³odsza)
Odwo¿eniem rano do szko³y, szykowaniem kanapek, sprawdzaniem tornistra.
B³ogo¶æ, koniec roku szkolnego odczuwam jak URLOP.
I tydzieñ od dnia ojca
Ja mam kochana wakacje odk±d zda³am maturê studia sam relaks i imprezy czasami mam tyle czasu,¿e nie wiem co z nim zrobiæ,a czasami s± takie dni,¿e zamówienia ca³y dzieñ i nie ma nawet czasu pierdn±æ w spokoju.
Mam nadzieje,¿e ten czas wakacyjny pomo¿e Ci siê zmobilizowaæ jeszcze bardziej do æwiczeñ. A mo¿e jaka¶ aktywno¶æ fizyczna z dzieæmi
badminton,rower,spacery,s kakanka na czas itp?

Dziewczyny mnie znowu nie bêdzie na weekend
¿yczê udanego,aktywnego i s³onecznego wypoczynku
Do us³yszenia w niedziele
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.