![]() |
#1621 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
Wygl±dasz SSSSSSSuper. ¯yczê wspania³ej zabawy.
![]() |
#1622 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
![]()
Donkje ¶wietnie wygl±dasz w tej kiecce! Nie wiem na co narzekasz
![]() ![]() Dziêki dziewczyny za zagrzewanie do walki ![]() ![]() £atwo powiedzieæ "wyluzuj" albo "znajd¼ inny sposób na siebie", ca³y czas próbujê, wierzcie mi! Tylko ¿e w przypadku ci±g³ego stresu, braku czasu dla siebie i notorycznemu braku snu to wcale nie jest takie proste ... bo nie wiem, czy to w³a¶nie te rzeczy mi szkodz±, czy jednak dieta i æwiczenia powinny byæ zmienione . Póki co bêdê kontynuowaæ to co robiê, a jak bêdê tylko mieæ mo¿liwo¶æ to przeczytam ksi±¿ki o paleo i spróbujê tego. Ale to pewnie tak prêdko nie nast±pi. Póki co szlag mnie trafia, ¿e siê staram, a efektów brak. Przy mojej wadze i wzro¶cie to powinnam bez problemu w pierwszy miesi±c z 10kg zrzuciæ :|. No, ale nic, zobaczymy. W ka¿dym razie, chcia³am tylko daæ znaæ,☠¿e Was nie olewam, kochane moje! ![]() ![]() Natknê³am siê te¿ na ten post: Cytat:
![]() |
#1623 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Sukienka jest wypasiona, sama bym tak± ubra³a jakbym wygl±da³a tak jak Ty
![]() Co do promotora to po prostu poprawiê te kosmetyczne b³êdy i zawiozê po raz kolejny, ale tym razem we¼miemy z T¯ drukarkê, jak mi znowu wyskoczy z jak±¶ kropk± to mu to zmienie na miejscu. ![]() ![]() Ja dzi¶ bez ¶niadania, chcê zwa¿yæ siê na czczo, kanapkê wezmê do prcy ¿eby nie by³o. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I co najwa¿niejsze - poziom ludzi i wyk³adowców na tych zajêciach! Wszyscy siê nawzajem szanuj±, nie ma chamstwa, nie ma "ja tu jestem profesorem, proszê mnie nosiæ na rêkach", jest mi³o, wszystkim zale¿y i przede wszystkim KULTURA czego mi na studiach brakowa³o ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Cytat:
Bzdura, wygl±dasz zjawiskowo. Nie daj siê zwariowaæ, jest bardzo dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Raczkowanie
|
Hej kochane jak tam wa¿enie
![]() U mnie waga bez zmian donkej wygl±dasz odjazdowo ![]() aamidale ciekawy zawód informatyk, który kojarzony jest w szczególno¶ci z facetami :/ najwa¿niejsze,¿e robisz to co lubisz i nikt nie wymy¶la problemów z dupy ![]()
Aby ¿ycie bajk± by³o... By³o: 89kgBêdzie: 50 kg ![]() Jest: 77 kg ![]() II cel: 70kg ![]() Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-06-13 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Zadomowienie
|
Dzisiejsza waga 74
---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Melonade Dziêki dziewczyny za zagrzewanie do walki ![]() ![]() £atwo powiedzieæ "wyluzuj" albo "znajd¼ inny sposób na siebie", ca³y czas próbujê, wierzcie mi! Tylko ¿e w przypadku ci±g³ego stresu, braku czasu dla siebie i notorycznemu braku snu to wcale nie jest takie proste ... bo nie wiem, czy to w³a¶nie te rzeczy mi szkodz±, czy jednak dieta i æwiczenia powinny byæ zmienione . Póki co bêdê kontynuowaæ to co robiê, a jak bêdê tylko mieæ mo¿liwo¶æ to przeczytam ksi±¿ki o paleo i spróbujê tego. Ale to pewnie tak prêdko nie nast±pi. Póki co szlag mnie trafia, ¿e siê staram, a efektów brak. Przy mojej wadze i wzro¶cie to powinnam bez problemu w pierwszy miesi±c z 10kg zrzuciæ :|. No, ale nic, zobaczymy. W ka¿dym razie, chcia³am tylko daæ znaæ,☠¿e Was nie olewam, kochane moje! ![]() ![]() Odno¶nie stresu na stronach internetu znalaz³am co¶ takiegi "zabiegi odchudzaj±ce, które obejmuj± przestrzeganie odpowiedniej diety i zwiêkszenie aktywno¶ci fizycznej, powoduj± wzrost poziomu kortyzolu w organizmie, co os³abia efekty starañ. ...Badacze stwierdzili, ¿e winê za nieefektywne odchudzanie ponosi stres" z innej stronki POTRENINGU " Osoby redukuj±ce zbêdn± tkankê t³uszczow±, przyczyn braku postêpu najczê¶ciej doszukuj± siê wy³±cznie w diecie lub w planie treningowym. Tymczasem istniej± tak¿e inne czynniki mog±ce wp³ywaæ na efektywno¶æ pracy nad sylwetk±. Jednym z nich okazuje siê byæ permanentny stres, zwi±zany z prac±, nauk± w szkole czy skomplikowan± sytuacj± ¿yciow±. Stres utrudnia odchudzanie" ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Proponujê lekturê artyku³u http://potreningu.pl/artykuly/2479/k...ia-odchudzanie
#1627 |
Rozeznanie
|
To sobie kurrrr...cze pojechalam
![]()
![]() |
#1628 | |
Zadomowienie
|
Ach, bo bym zapomnia³a wczoraj æwiczy³am ca³e 6 min dywanówkê od 23:12 do 23:18
![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
A dziadek Ci nie naprawi? Mo¿e mu siê uda.
![]() |
#1629 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Naprawi naprawi, ale ja mam tak± zasadê - jak w jeden dzieñ mi siê popsuje rower, to ju¿ nim tego dnia nie wyjadê. Ot, taka ma³a przes±dno¶æ.
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Rozeznanie
|
U mnie waga pokaza³a 74,5 i jakbym nie robi³a do ca³o¶ci nie zaokr±glê!
aamidale - cisza nocna ju¿ dawno siê skoñczy³a, tak¿e dawaj nie patrz na nic! ![]() Malinka_Malinka - wspaniale ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ok wciskam sie w strój sportowy,bo czeka mnie mel b ![]()
![]() |
#1632 | ||||||||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 410
|
hej hej
![]() Zaczynaj±c od zdjêæ z klubu - gratulujê taaakich spadków! ![]() aamidale masz tak± 'anio³kow±' urodê ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Blender ju¿ wypróbowany? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To rozmiar 36, jakkolwiek to nie brzmi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() trzymaj siê swoich za³o¿eñ, tylko obetnij wêgle, zwiêksz bia³ko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1633 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oni ju¿ kiedy¶ na mnie wezwali stra¿ miejsk± o godzinie 19. ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Blenderem wczoraj zrobi³am pomarañczowy sorbet a dzi¶ kocie jedzenie [przygotowuje kotu je¶æ sama, dwa moje poprzednie bia³asy zesz³y na raka i paranoja jest]. Genialnie urz±dzenie, tego mi by³o trzeba. ¦wietnie robi papkê, z miêsem takim rozgotowanym i lekko pogniecionym radzi sobie suuuper. Nie no ja te¿ trochê mam cellulitu, nie ma cudów, kawka papieroski alkohol i czasami co¶ wiêcej siê zdarza³o - efekty s± niestety ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Haaaa proszê notowaæ 96,5 ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Ej a jakich miejsc pomiary s± do tej tabelki z pomiarami? Nie widzê w pierwszym po¶cie! ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Podam póki co wg swojego kryterium. Poprzednie : 02.06 Biodra - 122 Pas - 91 Ramiê - 36 udo - 69 teraz: 13.06 Biodra - 117 Pas - 88 Ramiê - 32 udo - 63
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Rozeznanie
|
WOW gratulujê tym, którzy ju¿ pochwalili siê spadkami... super widzieæ takie wyniki
![]() ![]() Ja w tym tyg. ma³o schud³am bo ma³o æwiczy³am a du¿o jad³am, ale i tak siê cieszê z tego pó³ kilo. ![]() Ps. 130 wio¶larzy za mn±, zaraz idê po drugi tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja za godzinkê wsiadam na rower, potem kolejny raz i myjê dzi¶ lodówkê bo nied³ugo zacznie sama chodziæ.
![]() ![]() |
![]() |
#1636 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje ![]()
![]() |
#1637 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak Malinko z Twoimi æwiczeniami ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oby tak dalej. ¯yczê Ci aby ca³y czas by³y spadki i zero zastojów. Cytat:
![]() ok ja po godzinnym treningu: a6w,gacka,mel b i rower oraz zakupy. w³asnie wci±gam bu³kê fitness z szynk± z piersi indyka
![]() |
#1639 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziêki wielkie i nawzajem ![]() Nienawidzê myæ lodówki dlatego zawsze to odk³adam w niepamiêtn± przysz³o¶æ ale teraz to ju¿ przegiêcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1640 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
no to tero Jo
![]() nie mam sie czym pochwailc ![]() to wszystko przez T¯ta! ![]() od kiedy wróci³ trochê popusci³am pasa ![]() a to loda a to soki a to pyry ![]() tak mysla³am kurna ze mi wróci³o ![]() ![]() ![]() 86.5kg ale nie naczczo po posi³ku ![]() Jestem z³a sama na siebie ,nie mia³am czasu na cwiczenia ,ale to nie wymówka ![]() od poniedzia³ku zaczynam pe³n± par±, jutro mamy imprzezkê z okazji urodzinek naszego 3latka wspólnie z nasz± 4 rocznic± slubu która wsumie wypada 26.06 ale robimy za jednym zamachem bo u nas ciêzko jest zebarac rodzinke w jednym terminie ![]() takze nie mam humoru ani troche ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- [QUOTE=donkje;46862934]hej hej ![]() dobrze w tej kiecce wygladasz, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bieeeedna, nie dziwie Ci siê, ¿e siê w¶ciekasz, spokojnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
![]() ide na orbitreka bo nie wytrzyma cisnienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja staram siê zawsze wa¿yæ zaraz po przebudzeniu i porannej toalecie,przecie¿ siu¶ki te¿ wa¿± co nie co ![]() ![]()
Aby ¿ycie bajk± by³o... By³o: 89kgBêdzie: 50 kg ![]() Jest: 77 kg ![]() II cel: 70kg ![]() Edytowane przez bebemwls Czas edycji: 2014-06-13 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1644 | |
Rozeznanie
|
za³±czy³am jeszcze dwa zdjêcia, narzeczony dokumentuje obcinanie kotu pazurów. Jedno z maja, drugie z dzisiaj. Dzielê siê bo zobaczy³am wieeelk± ró¿nicê.
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe jaki spokojne kote³ ![]() ![]() ![]() ![]() Lady chylê czo³a co do pomys³u z fotografowaniem-ta metoda dzia³a i mobilizuje do dalszej pracy! ![]()
![]() |
#1646 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ona jest tak spokojna, ¿e potrafi wyci±gn±æ na wierzch ¿y³ê zêbami ![]() Kiedy obcinam jej paznokcie, ¿a³ujê ¿e nie mam szyszaku albo chocia¿ he³mu motocyklowego...
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | ||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() No, to musisz uwa¿aæ, ¿eby za du¿o nie schudn±æ przez te 2 tygodnie, ¿eby kiecka le¿a³a ![]() Cytat:
A co robisz kotu do jedzenia? ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-06-13 o 12:49 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ruszy³am siê wczoraj co prawda dopiero po 23 i tylko 6 minut - ale to by³ czas w którym my¶la³am tylko o sobie - a nie dzieciach, gotowaniu, praniu, lekcjach itd ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Dziewczyny spogl±dacie czasem w kalendarz. Ju¿ tylko dwa tygodnie dziel± nas od wakacji !!!!!!! Wiem, ¿e nie wszystkie chodzimy do szko³y, ale jak moja pociecha bêdzie mia³a wolne to ja to odczujê i to bardzo. Koniec z gonieniem do odrabiania prac domowych, nauki, notorycznym praniem i prasowaniem stroju do WF (3 godz tyg plus basen), plastyk± farbami, kredkami i pomalowanymi przy okazji ¶cianami (m³odsza) Odwo¿eniem rano do szko³y, szykowaniem kanapek, sprawdzaniem tornistra. B³ogo¶æ, koniec roku szkolnego odczuwam jak URLOP.
![]() |
#1649 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
68.2 masakra pierwszy raz przybralam na wadze
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam kochana wakacje odk±d zda³am maturê ![]() ![]() Mam nadzieje,¿e ten czas wakacyjny pomo¿e Ci siê zmobilizowaæ jeszcze bardziej do æwiczeñ. A mo¿e jaka¶ aktywno¶æ fizyczna z dzieæmi ![]() badminton,rower,spacery,s kakanka na czas itp? Dziewczyny mnie znowu nie bêdzie na weekend ![]() ¿yczê udanego,aktywnego i s³onecznego wypoczynku ![]() Do us³yszenia w niedziele ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.