![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
ale nie okolice Rejowca Fabrycznego?
#662 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
#664 |
MBZ♥
|
Dragusiu, a na co konkretnie lekarka zwróciła uwagę?
![]() Jak szczepisz priorixem na mmr to możesz ospę dołączyć ![]() Brawo za wzrost ![]() Pani, a jak oczy Torresowego? ![]() Moderna dobrze, że ten obrzęk/ślad po ukąszeniu schodzi ![]() Zosia w stosunku do obcych zaczęła się wstydzić-9 maja ![]() Cathlyn jak dziś nastrój? ![]() Zosia też czasem płacze jak idziemy do domu, na szczęście łatwo odwrócić uwagę szukając kotka ![]() ![]() ![]() Oliwka, fajnie, że Anielka zajęła się butelkosami ![]() ja wsypałam kiedyś Zosi ryż do małej butelki po wodzie. Też szał. Teraz ma z fasolą. Tylko jak słabiej zakręcone to umie otworzyć/odkręcić więc bawimy się pod nadzorem we wsypywanie fasolki do butelki. Kasia dobrze, że zmywara działa ![]() Nie piszcie tyle bo się wbić nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Moderna fajny pomysł w tej blibliotece ![]() ![]() ![]() Anika dalej kciuki za kuzynkę ![]() ![]() brawo za wagę i wzrost Oliwci ![]() Monika, u Ciebie to najgorsze, że na zmiany pracujecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Pojechalam po "bandzie" z ranaca telefon do pracy i Dzien Wolny - zostalo mi jeszcze 19ktore moge wziasc na Milusia
![]() Mame wyslalam an wycieczke ![]() Milus dzis niegrzeczny :-/ diabel wcielony - usnol dopiero 15min temu. Chyba upieke ciasto ![]() Kocham Cie Emilianku <3. ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Aaaa no i ![]() ![]() Byou - ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
M. juz kilkakrotnie sie wstydzil, ale dzsiiaj rano bylo to bardzo czytelne - doslownie chowal mi glowe w moich ramionachi tak zerkal i sie znowu chowal - no ale sliczna 2-latka Wloszka, wiec co sie dziwic ![]() w Niemczech bardzo popularne sa pchle targi - sa bardzo czesto i tez mozna trafic na perelki ![]() a tu w tej bibliotece ksiazki byly zapakowane w papier, wiec czytsa niespodzianka co tam sie w srodku znajduje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
interesujesz sie dwujezycznoscia? Cytat:
![]() ja doszlam do xxx i powiedzialam sobie Schluss - wystarczy! ![]() jedynie ta Twoja me be kukuryku mnie kusi jeszcze.. ale no trudno, przy nastepnym zamowieniu - mam nadzieje, ze nastapi to dopiero za kilka miiesiecy, nie wczesniej ![]() ![]()
![]() |
#667 |
Wtajemniczenie
|
Moderna, no za tą cenę tez bym wzieła z ciekawości
![]() Pani, ja też przez Was tak nabiłam ![]() A to tak dla rozluźnienia ![]() http://bezlitosne.pl/static/content/...5c7ab0204e.jpg |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#668 |
Zakorzenienie
|
Hej, ja dziś zgłupiałam doszczętnie, byłam wczoraj ujednego dermatologa i mówi, ze Kacper ma zmiany alergiczne, ze przez 2,5 roku bedziemy musieli jesc hitaxa lub co w tym stylu a potem testy i zobaczymy (idstawialam nabial, jaja, mm i nic) dzis mama poszla z nim do innego, bo zwolnilo sie akurat i babka zadzwonila i ta mowi, ze gnie alergia lylko rzybiczne lub liszajowate i dała inne leki...i wez tu czlowieku badz mądry!
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |||
Wtajemniczenie
|
miłego wypoczynku
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- odwiedziła mnie dziś w pracy koleżanka. przyszła ze swoją 9-cio dniową córeczką - jaka ona jest śliczna i malunia ![]() ![]() aż mi się chwilowo zachciało takiego dzidziunia ![]() ![]()
![]() |
#670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pogrubione ![]() OTJ, wypoczywajcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
MBZ♥
|
Moderna, podejrzewam, że to wstydzenie było spowodowane naszym wyjazdem do ludzi, do miasta
![]() ![]() Kasia zaraz skrobnę pw ![]() Anika, ja dziś widziałam prawie miesięcznego synka sąsiadki i nie wierzę, że Zosinek był taki maleńki ![]() ja z drugm dzieckiem to i chciałabym i boję się ![]() ![]() Demeter ![]() Pani ja narazie przystopowałam z książkami bo chcielibyśmy zmienić mieszkanie i jak pomyślę o pakowaniu tego co jest to mam ochotę ![]() ![]() Klementyna to faktycznie:/bądź mądry pisz wiersze:/ Jeśli to faktycznie miałyby być zmiany grzybiczne to można zrobić jakieś badanie potwierdzające bądź wykluczające pobierając naskórek czy jakoś tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
OTJ w takim razie wypoczywajcie
![]() ![]() ![]() anika_s to chwilowo nie trzymam kciuków jak będzie potrzeba to pisz ![]() Ja póki co dziękuję ![]() BYou mieszkanko na większe zmieniacie? wy macie wojskowe czy swoje własnościowe ? Kciuki za nowe mieszkanko ![]() Pani Ciebie kobieto to na ołtarze powinni wynieść ![]() ![]() ![]() ![]() My dziś cały dzień na wyjeździe tak więc miły dzień dziecko późnio drzemkę i późno spać poszła ale jutro jedziemy do moich rodziców na weekend więc będę się relaksować z kodeksem a mała będzie z dziadkami wojować. Dziś miałyśmy ostatnią rehabilitację niestety nic więcej nie powiem bo ostatnio wychodziłam i dziecko same zostawiałam bo jak mnie widziała jeszcze gorzej było no i lekarz miał przyjść przed lub po a przyzedł w trakcie gdzie ja akurat poszłam do sklepu po coś do picia (co mi się pierwszy raz zdarzyło bo pierwszy raz i ostatni była z nami moja przyjaciółka) poinformowała mnie tylko pani z recepcji poczułam się jak wyrodna matka która zostawia dziecko ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Despa gdzie się podziewasz?? Kwiatuszku fajnie że się odezwałaś wpadaj częściej ![]() ![]() Ostatnio coraz mniej nas tutaj ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Klementyna z tymi diagnozami to faktycznie nie fajnie bo nie wiadomom czego się zaczepić ale tak jak tu już dziewczyny piszą na grzyby można zrobić jakieś badania i powinno wyjśc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Klementyna a ty pracujesz w państwowym czy prywatnym przedszkolu? Moja mama pracuje w państwowym i ma wakacje cały miesiąc zawsze mają tak że jeden miesiąc mają wolne a drugi miesiąc mają dyżur i pracują normalnie ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Moderna i co tam za skarby masz? |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
dobije was
![]() ![]()
#675 |
MBZ♥
|
Oliwko, żadna wyrodna
![]() ![]() i jak postępy w reh? Tu gdzie teraz mieszkamy to w wojskowym i na większe wojskowe chcemy zmienić. W rodzinnym mieście mamy swoje. Kiedyś tam wrócimy. Dragusiu, że Ci tak powiem:nara ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zmiana mieszkania i zmiana miejsca?! ![]() ![]() ![]() hehe, jak kupiłam tą książkę, to ją zalałam i stwierdziłam, że T. ma takich wiele (co co robi ![]() ![]() ![]() ![]() już jakiś czas trwa ta promo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Mi sie dla odmiany chwilowo zachcialo drugiego dziecka jak robilam test ale nie zanosi sie ani na ciaze ani na @ :/ kilka cykli temu to samo mialam z @, co za cholerstwo tak mi wszystko rozregulowalo?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#679 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cześć ![]() Z niusów: Krzysiowi wyszedł piąty ząbek i idzie szósty ![]() ![]() Kąpiel w wannie polubiona, ba! pokochana ![]() ![]() O puzzlach nie myślałam... hmmmm, może? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Upały mnie męczą, nie mam na nic siły. Na spacery chodzimy na max godzinkę, bez wózka, na podwórko lub blisko do parku. Jestem ciężka, mam ucisk na pęcherz, bolą mnie żebra i ogólnie uroki 8 mca ciąży ![]() ![]() ![]()
![]() |
#680 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() aaaaa ale zleciało. to kiedy dokładnie masz tp? a widzę 12.08. a wiadomo już czy znowu CC? nie pamiętam czy mówilaś ![]()
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2014-06-13 o 07:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Tasia
- dasz rade ...!! To juz naprawde tuz tuz ![]() ![]() Eh no i Dzis OST DZIEN w pracy przed urlopem - skromne 6h 11-17 oby jakos Milo czas zlecial. Jutro wielkie pakowanie a na wieczor Randka ![]() Kupilam Milusiowi pilke taka wieksza bo ciagle sie za taka oglada na podworku zwykla z gumy - mam nadzieje ze dzis po mne przyjada po pracu to sobie pojdziemy na bajerancki plac zabaw com wyczaila ost razem i dam mu sie "wyszalec" hihi. To papa Milego PIATKU 13 ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | ||
Zakorzenienie
|
hej wam
lecę ostatnią stronę ![]() Tasia - ale zleciał ten czas ![]() co do wstydzenia u nas Karol do wszystkich się uśmiecha i zaczepia kto by nie szedł mówi "Pan" i macha "papa" potem "Pani" i znów "papa" i tak cały spacer ;P Cytat:
![]() ja też sie nie mogę wbić ![]() Cytat:
![]() niestety jak sie wróci do pracy to ciężko być tu na bieżąco i codziennie ![]() ![]()
![]() |
#683 | ||||||
Rozeznanie
|
Dzień doberek
![]() Jaki przystojniak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A to ranny ptaszek z Toresika ![]() Jak tam spojówki?? ![]() Cytat:
Brawo dla mamusi za inwencję twórczą ![]() ![]() Cytat:
My też tęsknimy ![]() Bardzo mocne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I coś jeszcze miałam ale oczywiście poucinało mi cytaty. Tak to jest jak się odpisuje przez kilka dni, a nie na bieżąco. Mikołajowi wylazła wysypka na brzuszku. Byliśmy u lekarza, ponoć jedzeniowe coś. A że nie robię zapisków co Mikul jadł, raczej nie jestem w stanie wymyslić co to takiego. Nic nowego nie jadł wydaje mi się. Dostaliśmy Aerius i zalecenie kąpieli w Oliatum. Nareszcie dziś chłodek ![]() ![]() Nadrabiam dalej ....
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bylam w empiku zakupiłam 6książek ![]() jedna na ur dla babci tż o papieżu ![]() jedna dla tż na dzień ojca od florka jedna dla chrześnicy tż i 3 dla FLorka uzupełniam kolekcje ![]() babcia też wczoraj 3 książki dla FLorka kupiła także będzie sporo do pakowania przy przeprowadzce apropo BYou. widzę że na forum już weekend buu
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Dzień dorby
![]() Malpko to pisz co u Was? Pisz jak tam nasz 4 latek Karolek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dragusia to żeś całą rodzinę prawie książkami obdarowała ![]() A jakie kupiłaś książeczki dla Florka i jakie dostał od Babci? Ja dziś akcja sprzątanie, gotowanie obiadu i wyjazd ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Żeby nie było dziecko mi śpi już dwie godzinki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Szczoteczka taka chyba od 2 roku zycia. W rosmanie widzialam ale zostawilam ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Hej, moze wieczorkiem zajrze jeszcze. Niedlugo ide na urlop i bede przebywala na swojej dzialeczce w domku.. jeszcze troche i przeprowadzka ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- piękna i bestia - księga dżungli i zakupione teraz - kopciuszek a od babci - król lew - 101 dalmatyńczyków - zakochany kundel brakuje nam jeszcze 4 (Królewna śnieżka, aladyn, piotruś pan i mała syrenka) i Biblioteka Maluszka dziś Zwierzaki i ich mamy i Dbamy o ząbki. jeszcze chyba 5 nam brakuje ![]()
![]() |
#688 |
Rozeznanie
|
A wiesz, że ja tak się cieszę, że u TŻ własnie jest możliwa praca na zmiany - bo dzięki temu jak ja do pracy na część etatu wrócę, to on będzie z L. Tylko wtedy rzadko będziemy się widywać - sama nie wiem, czy to dobrze czy nie...
![]() ![]() Ja mało piszę, bo L. idą czwórki. I żeby nie było - nie narzekam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
![]() tu coś a propos ogrodowych intruzów ![]() http://deccoria.pl/warto-zobaczyc/po...lock=lifestyle |
![]() ![]() |
![]() |
#690 | ||||||
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() niezły numer odwaliłaś z tymi kluczami w drzwiach ![]() ![]() Janek miał okres nerwusowania, ale jakoś ostatnio mu przeszło, tzn są chwile ze się wścieka, ale zdecydowanie rzadziej. ![]() zdrówka dla Mamy ![]() nie wiem czy przeczytasz, ale zapytam: polecasz ten traktor ze zwierzakami, który Karol dostał na urodziny? Cytat:
![]() mnie to chyba na razie (tfu tfu) nie dotyczy, odkąd odstawiłam J. od cyca je dużo i prawie wszystko. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() Anika, brawo dla Oliwki za wymiary. Kciuki mocne za kuzynkę. I bardzo mi przykro z powodu kolegi ![]() Wczoraj przeglądałam watki na Mamie z klasą, spojrzałam ze juz są mamusie lutowe 2015, i znalazłam na nich naszą Tajgusie ![]() ![]() Moje dziecko pokochało ksiązeczki, więc robie zakupy w arosie ![]() a później chyba kupię to: http://aros.pl/ksiazka/zlota-ksiega-bajek-8 A tak w ogóle zaczął sie Mundial, więc sobie mecza oglądam jednym okiem. Uwielbiam jak pokazuja kibicow na trybunach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Pani, Szpaku właśnie mówi że Torres wejdzie na boisko ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.