|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Cytat:
![]() A może któraś z Was kupiła staniki z Canpola takie ok 40 zł i może coś o nich napisać. Malwiska dobry patent dziękuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | ||||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Cytat:
![]() A od kiedy próbują ten napletek naciągać? Żebym wiedziała kiedy być ostrożna... A w sprawie tej lekarki postanowiłam że napiszę skargę i pójdę do kierownika, wolę mieć to na piśmie, bo ja w gadce jestem cienka a jak napiszę to nic mi nie ucieknie.. Poza tym zawsze to czarno na białym... ![]() Cytat:
![]() A ta lekarka nie jest właśnie jakaś stara, na oko 40-50 lat Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jaaaa Jeremek zdecydował się zobaczyć mamę, czy znów fallstart przez ciśnienie? Tak czy inaczej ![]() ![]() ![]() Karolinek ![]() ![]() a simka zdaje się że prosi się o lanie skoro nam się nie pochwaliła, a gdzieś indziej tak... ![]() ------ Nadrobiłam i wracam do lenistwa ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Marianna, ta baba ze sklepu niech się puknie w czółko. Wiadomo, w takim usztywnianym z fiszbinami się super biust trzyma,ale jak jednego dnia cyc większy, to ta fiszbina gdzieś uciśnie i zaraz zastój się robi,a na drugi dzień cycki zawieszone w próżni bo za duża miseczka się robi. Moja bratowa ma 2 czy 3 biustonosze te Alles, bardzo sobie chwali. W sklepie stacjonarnym obok nas (mieszkamy niedaleko siebie) są po 109 zł, ale ona mówi, że chce w cenie z allegro, a tam już są po ok 80 zł to jest różnica ![]() Tak jak mówiłam, te staniki za dychę to są beznadziejne, bo pierś w nim nieukształtowana (przynajmniej moje, ale ja to nie mam pięknego biustu), ale chociaż nic nie uwiera, nie uciska, wygodnie i miękko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Rozeznanie
|
A propos simki to chciałam powiedzieć, że wygralysmy z Agnes zakład
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
ehh zła wiadomość... próby wątrobowe podskoczyły. Nie za bardzo chcieli mi powiedzieć ile dokładnie - chyba nie chcą mnie załamywać i straszyć, ale alaty z 540 na 700 ileś...
wzięli wyniki żeby pokazać lekarzowi. nie wiem co zadecydują... ![]()
#4356 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie wyniesiemy bo laski nic nie postawily pod zaklady ze wygra ines ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma co się martwić, dziecku już nic nie będzie, w tym tc to już wszystko będzie dobrze ![]() ja jak się denerwuje albo płacze to moje dziecko w ogóle przestaje się ruszać i wtedy jeszcze bardziej się martwie - zastanawiam się wtedy czy mój stres ją usypia czy jak |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4358 |
Rozeznanie
|
Agnes , dziewczyny po prostu wiedziały, że mamy rację i bały się obstawiać
![]() Ines dzięki za info, jeśli zdążę przed porodem to wybiorę się na wiatraczna, daleko nie mam ![]() Nie chce mi się uczyć. Mój mózg nie wchłania dziś wiedzy... Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Zakorzenienie
|
vegetka trzymam kciuki na tym etapie ciazy nawet jak zdecyduja o porodzie to z dzidzia bedzie juz ok.
Dziewczyny mam pytanie owlosily sie wam brzuchy? Na moim od jakiegos miesiaca pojawily sie takie cieniutkie jasne i sterczace wloski a sie zdziwilam bo wczesniej nie mialam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
U mnie wróciy skurcze w łydkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
agnes dzidzia ulozona glowka w dol, ale twarza do gory, a powinna twarza w dol. Wlasnie ja tez czulam te wybrzuszenia i dzis tez je robi, ale gdyby lezal odwrotnie to musialby je robic brzuchem?
![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- irsin ja biore magnez, a co noc w lewa noge zlapie mnie skurcz :/ agnes tez mam lekkie owlosienie na brzuchu, zwlaszcza wokol pepka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
rybka to moze ci sie odwrocil albo polozna sie walnela w koncu to nie usg. Poszperalam na necie i takie guzowanie na prawym boku to niby swiadczy o prawidlowym ustawieniu ale kto wie. Mi ksztalt tego wybulwienia wyglada albo na pupe albo na glowe takie to okragle jest, brzuszkiem by raczej nie robil tak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Raczkowanie
|
Witam
Co do włosków na brzuchu to ja mam jakiś wysyp, do tego są takie śmiesznie sterczące Co do wybrzuszenia po prawej stronie to ja też tak miałam myślałam że to główka albo jakiś mój narząd ![]() ![]() Edytowane przez elcia_ Czas edycji: 2014-06-13 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
Zaczynają puchnąc mi nogi.... jutro zaczynam 9 miesiąc i w środę wizyta... ciekawe co powie
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wpadlam tylko napisac ze dzis po 19 bede miec cesarskie ciecie. Czekam na tz-ta zeby pojsc sie umyc i ogolic. potem lewatywa i czekamy... 3majcie za nas kciuki zeby z Malym bylo wszystko ok !
#4367 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
LAURA ![]() Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
Cytat:
U mnie to zbyt duza gorka, aby moglo to byc kolano ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4370 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tak jak piszesz.. każda ciąża jest inna i nie ma się co stresować, Mały wyjdzie kiedy mu będzie pasowało ![]() ![]() co oni tak panikują ![]() ![]() trzymam kciukasy! BĘDZIE DOBRZE ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Rozeznanie
|
Vegetka jestem pewna, że wszystko będzie ok i z małym i z Tobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak wogole to gdzie dusia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
ależ mi się nudzi
![]() rzućcie jakiś temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziś mam cały dzień dziecko w domu, więc czasu wcale ![]() Ale od rana poza spacerem zdążyłam upiec placka, kupić truskawek na dżem, zrobić obiad (placuszki cukiniowo-ziemniaczane z sosikiem z fety, jogurtu i koperku ![]() ![]() Potem mąż obiecał zabrać synka do teściów, to będę miała chwilę spokoju na poczytanie. Poki co Vegetka - powodzenia Kochana ![]()
#4375 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4376 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę bić śmietanę ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- mi też się nudzi... mieszkanie już ogarnięte i z tych nudów ciągle bym coś podjadała ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogólnie to nasze hektary ogarnięte jak na razie i po niedzieli tż zacznie robić górę, bo materiały już czekają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Wtajemniczenie
|
Vegetka trzymam kciuki i czekamy na info.
Mamaya dziewczyno uspokój się ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
Celebrinfea poopowiadaj coś! jak tam mała Jagódka?
![]() ![]() mamaya widzę Cię ![]() idę chyba się z psem pobawię.. znowu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.