Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-13, 18:17   #2401
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Dzisiaj równiutko zostało mi
3 miesiące do ślubu
super leci czas, już malutko
Cytat:
hihihi gratki spowiedzi i zamówionego barmana trzymam jeszcze kciuki za księgę i literki aby TŻ dał się przekonać
muszę go ładnie podejść

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 18:20   #2402
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Lg, jak wypelnisz biust bedzie bajecznie!!!

My juz po cywilnym - rozplakalam sie !! a bylam taka wyluzowana!! nie nazywajcie mnie jeszcze zona do przyszlego tygodnia. ALe powiem wam, ze jest fajnie
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 18:26   #2403
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Jestem po pierwszej przymiarce.
Cudowna suknia, pięknie na Tobie leży
Stary 2014-06-13, 18:31   #2404
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
My juz po cywilnym - rozplakalam sie !! a bylam taka wyluzowana!! nie nazywajcie mnie jeszcze zona do przyszlego tygodnia. ALe powiem wam, ze jest fajnie
Na pewno jest fajnie

Lg_ago - wyglądasz bajecznie

Protokół spisany Wszystko poszło gładko i bezproblemowo

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
my mamy już pierwszą spowiedź za sobą, poszło gładko, a tak się bałam
jutro drugie spotkanie z księdze, jeszcze jedno i z głowy i 3 spotkania z poradni nas czekają
i do tego zamówiliśmy barmana
muszę z Tżtem podyskutować jeszcze o księdze gości jeszcze chciałabym te literki drewniane, ale może bez wiedzy Tżta zamówię?
Gratuluję odbytej spowiedzi Dobrze, że gładko poszło
Pogadaj z TŻ Musi się zgodzić
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 18:53   #2405
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Mam sukienkę Vanessa 1306 za 600 zł
Już widziałam PM w tej sukni na jakimś weselu w rodzinie 1-2 lata temu

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 19:25   #2406
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
ja nie, ale chłop używał w górach i chwalił. Na ślub mam ten sztyft i plastry

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Kuźwa, a ja się wkurzyłam jak 150!!!!!!!!
ja pierdziu, co za listonosz Dobrze, że ogarnęłaś!

Cytat:
nareszcie gratuluję poka foty

Cytat:

wszystkiego najlepszego kochana
Anusia na siostrę twojego i teścia nie mam słów, co za buraki! Nie odzywaj się do teścia, póki nie przeprosi, co za cham, żeby do narzeczonej syna dzwonić z wyzwiskami
Dostałam dzisiaj buty z akcesu - zamawiane 8 maja Są spoko, ale mogłam brać obcas 10 cm. Te mają 9 i wydaje mi się, że są niskie No i obcas paskudny a to bardzo wygodne i tańczyć się w nich będzie jak w kapciach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg but 2.jpg (87,1 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg but.jpg (83,4 KB, 86 załadowań)

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 19:31   #2407
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość

Dostałam dzisiaj buty z akcesu - zamawiane 8 maja Są spoko, ale mogłam brać obcas 10 cm. Te mają 9 i wydaje mi się, że są niskie No i obcas paskudny a to bardzo wygodne i tańczyć się w nich będzie jak w kapciach
A mnie się podobają I nie są niskie, a obcas jest normalny, a nie brzydki Wydziwiasz
Stary 2014-06-13, 19:34   #2408
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
A mnie się podobają I nie są niskie, a obcas jest normalny, a nie brzydki Wydziwiasz
No jak się ma złote menbury jako buty nr 1 to można wydziwiać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pol_pl_Szpilki-MENBUR-005608-58783_1.jpg (111,7 KB, 30 załadowań)

Stary 2014-06-13, 19:38   #2409
Anesthesia
Wtajemniczenie

Mam nadzieję, że mogę to napisać: wróciłam! Ostatni egzamin zdaję co prawda za równe 10 dni, ale większość spraw już domknęłam i mam nadzieję znaleźć z powrotem czas na wątek. Wybaczcie, ale musiałabym nadrabiać cały wątek, a to wydaje mi się wręcz fizycznie nie możliwe... wobec tego postaram się być na bieżąco od tego posta

O swoich sprawach pisałam już w klubie, w sumie nic nowego, poza tym, że jedliśmy obiad weselny w "naszej" restauracji z TŻ - schab po góralsku z boczkiem i oscypkiem, a do tego pieczone ziemniaczki - było przepysznie! Znów mi wraca ślubna faza i nie mogę doczekać się wybierania obrączek, planuję to na sam początek lipca

Poza tym, tak jak u innych PM z 13.09 - 3 miesiące do ślubu!
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 19:46   #2410
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy ta biżuteria będzie pasować do mojej sukni ?

tylko ja spotkałam się z naszyjnikiem bez tego "kikuta", i w sumie dobrze, bo mam dekolt prosty i bałabym czy mi się nie schowa

dla przypomnienia moja suknia ( i zbliżenie na gorset)

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-06-13, 19:56   #2411
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Jestem po pierwszej przymiarce. I chyba jest dobrze Jestem dalej trochę oszołomiona.
Pierwsze założenie to był koszmar. Nie wygodna, ciasna. W lustrze nie poznawałam siebie. Ale im dłużej ją miałam na sobie, tym bardziej byłam w niej zakochana
Do skrócenia jest jedynie 0,5 cm ! Jakbym miała wyższy obcas (mam 7 cm), to byłaby za krótka. A podobno dłuższych nie produkują Niestety, ale trzeba ją poszerzyć o 0,5 cm, bo w tali nie potrafie oddychać. Nie wiem, czy nie lepiej było jakby zamówiły babki rozmiar 36, a nie 34 jak jest teraz. Ale chyba wtedy byłoby więcej przeróbek.
W biuście będą wszyste miseczki, które ładnie wypełnią dekolt, bo niestety, ale teraz odstawało. Moim biustem, raczej tego nie wypełnię
Następna przymiarka w przyszłym tyg.
Na zdjęciach wyszła na ciemną, bo głupie światło. Kolor to off white, śmietanka.
Wrzucam też foto moich butów. Dwie pary. Lakierki nude w założeniu na wejście i ile wytrzymie, do nich też jest długość sukni. Te drugie to La Boda 5cm. Różnia między nimi to 2 cm. Najgorzej nie ma.
Bardzo fajnie wyglądasz! Świetny krój sukni! I buty nude są świetne, taki kolor bardzo ładnie wygląda z suknią. Ja takie buty miałam.
Powodzenia z poprawkami sukni

Cytat:
Gratulacje!
Cytat:

Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Szybko zleci!

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy ta biżuteria będzie pasować do mojej sukni ?

tylko ja spotkałam się z naszyjnikiem bez tego "kikuta", i w sumie dobrze, bo mam dekolt prosty i bałabym czy mi się nie schowa

dla przypomnienia moja suknia ( i zbliżenie na gorset)
Mi się nie podoba taki zestaw Ja bym postawiła na kolczyki wkrętki, błyszczące. Bo wydaje mi się że na dekolcie może się za dużo dziać.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 20:02   #2412
anusia4u
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
anusia powiem Ci, że nieciekawa akcja z siostrą TŻ'a... :\ mieć 32 lata i zachowywać się jak dziecko... takich to tylko
dokładnie.. dziś stwierdziła, że nie przyjdzie na wesele..

Cytat:
anusia4u jestem w mega szoku takim nie stosownym zachowaniem Twojego prawie teścia mam nadzieję że przejdzie mu ten wybuch złości i wszystko się jeszcze między Wami ułoży może sam zrozumie swój błąd i przeprosi- przynajmniej chociaż troszkę pokazałby klasy - czego Ci z całego serca życzę bo najważniejsze że żyć będziesz z jego synem a nie z nim
teść jest ogólnie w porządku, zawsze twierdziłam, że takich teściów mogłam sobie tylko wymarzyć.. a tu nagle taki szok..

Cytat:
Jestem po pierwszej przymiarce.
pięęknie nie dziwię się, że zakochałaś się w tej sukni

Cytat:
Anusia na siostrę twojego i teścia nie mam słów, co za buraki! Nie odzywaj się do teścia, póki nie przeprosi, co za cham, żeby do narzeczonej syna dzwonić z wyzwiskami
nie no, nie z wyzwiskami ale fakt faktem, przesadził..
anusia4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 20:03   #2413
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Mi się nie podoba taki zestaw Ja bym postawiła na kolczyki wkrętki, błyszczące. Bo wydaje mi się że na dekolcie może się za dużo dziać.
ale bez tego kikuta w naszyjniku naszyjnik wyglada bardzo delikatnie właśnie.a ja musze miec cos na szyi bo mi będzie łyso
miszcz painta wymazał kikuta

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2014-06-13 o 20:12
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 20:12   #2414
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez anusia4u Pokaż wiadomość

nie no, nie z wyzwiskami ale fakt faktem, przesadził..
wiesz no rzucanie k%&* to dla mnie wyzwiska
Zamówiłam jeszcze prezenty dla mam - perfumy. Jestem straszną pefumiarą, mamy też, więc na pewno się ucieszą. Dla teściowej będzie euphoria, dla mojej mamy bardziej szalony zapach - rush Sama nie wiem, kto się będzie bardziej cieszył z rusha na stanie, ja czy ona
Dla ojców kupimy whisky. Podziękowania będą w domu, bo rodzice nie chcą na sali, nie chcą cudownych rodziców ani tańców w kółeczku, więc nie będziemy ich na siłę uszczęśliwiać.
Poza tym mamy alko W ilościach chorych. 125 butelek wódki na 70 osób... nie pytajcie, nie miałam na to wpływu
A jutro panieński
Czeko, mi się biżu podoba, taka delikatna Wydaje mi się, że nie będzie się gryźć z suknią, tylko ładnie ją uzupełniać.

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2014-06-13 o 20:13
Stary 2014-06-13, 20:51   #2415
ane3kaa
Zakorzenienie

wszystkie jutrzejsze panny młode-
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 20:58   #2416
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Co racja to racja
Baw sie dobrze na panieńskim

Anesthesia - za ostatni egzamin i gratuluję 3-mcy

czekooczekolada - ładna ta biżu, ale nie przemawiają do mnie te wiszące elementy
No właśnie chyba, że bez tych kikutów

anusia4u - no nie mogę z tą siostrą
Stary 2014-06-13, 21:28   #2417
Dotka90
Zakorzenienie

Mam kolczyki, są PIĘKNE!

Foty w klubie!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 21:44   #2418
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Ta koleżanka zaprosiła nas na weselicho a na dodatek druga kolezanka z byłej pracy (no fakt kolegujemy sie bardzo, ale zeby az tak ) zapowiedziała mi dzisiaj, ze bede proszona do nich na chrzestną ide kraść albo zostane panią do towarzystwa plus size inaczej nie wyrobimy

Dwa wesela i bycie chrzestną przed naszym ślubem nas przerasta

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Mam kolczyki, są PIĘKNE!

Foty w klubie!

Poka

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 21:49   #2419
Dotka90
Zakorzenienie

Lg, śliczną masz tę kiecę

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2014-06-13 o 23:13
Stary 2014-06-13, 21:50   #2420
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Piękne dasz linka? moze być pw

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 22:19   #2421
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz no rzucanie k%&* to dla mnie wyzwiska
Zamówiłam jeszcze prezenty dla mam - perfumy. Jestem straszną pefumiarą, mamy też, więc na pewno się ucieszą. Dla teściowej będzie euphoria, dla mojej mamy bardziej szalony zapach - rush Sama nie wiem, kto się będzie bardziej cieszył z rusha na stanie, ja czy ona
Dla ojców kupimy whisky. Podziękowania będą w domu, bo rodzice nie chcą na sali, nie chcą cudownych rodziców ani tańców w kółeczku, więc nie będziemy ich na siłę uszczęśliwiać.
Poza tym mamy alko W ilościach chorych. 125 butelek wódki na 70 osób... nie pytajcie, nie miałam na to wpływu
A jutro panieński
Super prezenty! Ja ciągle mam zagwozdkę, co z rodzicami i pewnie stanie na tradycyjnych koszach...

Panieński - udanej zabawy!
Cytat:
Anesthesia - za ostatni egzamin i gratuluję 3-mcy
Dziękuję! Niestety przede mną jeszcze 3 egzaminy, ale ten ostatni największy

Dotka, czeko - co do Was wypowiedziałam się już w klubie

A ja mam pytanie, bo już się gubię w tych obrączkowych sprawach Czy któraś z Krakowianek miała do czynienia z jubilerem Froart? Przeglądam ich stronę i podoba mi się kilka wzorów, ale nic w sumie nie wiem o tym jubilerze, ale wydaje mi się, że kiedyś się przewijał przez wątek...

---edit---
O ja mądra, szukam sobie na wizażu Froartu i widzę, że Dotka stamtąd ma A nie wiem czemu ubzdurało mi się, że brałaś z Kobe!

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-06-13 o 22:22
Stary 2014-06-13, 22:26   #2422
Dotka90
Zakorzenienie

Ojj An, An

Tak, my mamy z Froartu i mimo przebojów na początku - jesteśmy bardzo zadowoleni
Z tego, co wiem firma ma generalnie dobre opinie.
Jeszcze polecam Red Rubina.
Stary 2014-06-13, 22:28   #2423
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojj An, An

Tak, my mamy z Froartu i mimo przebojów na początku - jesteśmy bardzo zadowoleni
Z tego, co wiem firma ma generalnie dobre opinie.
Jeszcze polecam Red Rubina.
Do Red Rubina zaglądnęliśmy ostatnio przelotem, ale po wstępnym "przeskanowaniu" nic nie rzuciło nam się w oczy, a słyszałam opinie, że mają taaaki duży wybór... za to teraz patrzę na stronę Froartu i podobają mi się bardzo 3 wzory. Ale i to i to na Starym Mieście, więc się z TŻ wybierzemy na spacerek i popatrzymy

A we Froarcie znalazłam swój ideał - wzór identyczny jak wymarzony z Apartu, tylko szerokość lepsza, bo do wyboru

Powiedz mi jeszcze proszę, albo napisz na fb, czy dużo mieliście swojego złota? Bo ja nie wiem, ile mam w gramach, tylko ilościowo - złoty łańcuszek z medalikiem, 3 subtelne pierścionki i solidny sygnet taty... no i nie wiem czy to wystarczy na wykonanie, ile trzeba będzie dopłacać, a chcę choć orientacyjnie wiedzieć

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-06-13 o 22:37
Stary 2014-06-13, 22:44   #2424
paulinamajeczka87
Raczkowanie

która pm sprzeda mi biale pudełeczko na koperty?

15.08.2014 r.
paulinamajeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 22:46   #2425
exist_
Zakorzenienie

An, ja też mam z Froartu i bardzo polecam, nie było żadnych problemów z modyfikowaniem wzoru, zmianą szerokości. Trochę się tylko odbiór przeciągnął, z powodu urlopu pani która nas obsługiwała.
My mieliśmy naszyjnik, bransoletkę i kolczyki i starczyło na obrączki, płaciliśmy za robociznę (500zł?) i diamenty.

Edytowane przez exist_
Czas edycji: 2014-06-13 o 22:48
exist_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 22:47   #2426
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dzizys jaka przygode miała moja przyjaciolka dziś musieli isc do drugiego Kosciola po pozwolenie na ślub, swiadectwo chrztu i bierzm jej męża (po cywilnym) . i wychodzac jej maz spytal skiedza ile sie nalezy, ona mowi ze ani jej nie przyszlo do glowy sie pytac, a on im na to ' połowe z tego co dacie prałatowi ' za co, ja sie pytam ? za co dla niego ta kasa? i na koniec im powiedział, żeby przypadkiem nie zapomnieli, 'jak przyniesiecie kartke z zapowiedziami to przyniescie mi pieniązki '

🤍

Stary 2014-06-13, 22:52   #2427
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

hihihi dziękuję A co do podejścia do TŻ na pewno Ci się uda

Opiumalfa

activelifestyle super że protokół spisany

karolinuuusia suknia piękna a cena rewelacja

velika pisałam już w klubie że buciki są bardzo ładne i najważniejsze że wygodne a te złote menbury
Z tymi butlami wódki to faktycznie chyba zaszalałaś ale będziecie co mieli pić przez najbliższe wieczory jakby czasem coś zostało

Anesthesia no w końcu witaj ponownie z egzaminem na pewno dasz radę i piąteczka za Nasze 3 miesiące

anusia4u jak z reguły jest w porządku to na pewno wszystko dobrze się ułoży, może po prostu miał zły dzień - mężczyźni też takie mają

czekooczekolada biżu bardzo ładna ale zgadzam się z activelifestyle z "kikutami" może być za dużo

Dotka90 kolczyki
Stary 2014-06-13, 23:12   #2428
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulinamajeczka87 Pokaż wiadomość
która pm sprzeda mi biale pudełeczko na koperty?
Na tym forum nie sprzedajemy i nie kupujemy
Stary 2014-06-13, 23:12   #2429
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Kuźwa, a ja się wkurzyłam jak 150!!!!!!!!

Zamówiłam sobie kolczyki ślubne. Zamówiłam do teściów, bo ZAWSZE jest w domu teść, albo teściowa, więc żeby nie latać po pocztach i awizach, zamawiamy często do nich. Zamawiałam w zeszłym tygodniu, a koczyków nie ma i nie ma.

Piszę do babki z prośbą o nr listu i co? I od poniedziałku przesyłka leży na poczcie jako AWIZOWANA. Kuźwa, nie dość, że teściowie byli w poniedziałek w domu i ten cholerny leń - listonosz nie raczył przynieść tej paczki, to nawet w skrzynce nie ma awiza

Już wielokrotnie się zdarzało, że wrzucał do skrzynki awizo, bo mu się nie chce wszystkich listów nosić, ale tym razem to już w ogóle przegięcie, bo ani listu, ani awiza, ani pocaluj mnie w nos

Poza tym sorry, ale paczka z kolczykami to ileż może wazyć? 100-200g?!
złożyłabym chyba skargę na takiego....
Cytat:
Taki sobie bukiecik zrobiłam na dzis. Z białego pachnącego groszku.

Sent from my iPhone using Tapatalk
piękny !!!
Cytat:
a jaki one mają obcas?
Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Ta koleżanka zaprosiła nas na weselicho a na dodatek druga kolezanka z byłej pracy (no fakt kolegujemy sie bardzo, ale zeby az tak ) zapowiedziała mi dzisiaj, ze bede proszona do nich na chrzestną ide kraść albo zostane panią do towarzystwa plus size inaczej nie wyrobimy

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Poka
no, to sporo kaski poleci...
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-13, 23:28   #2430
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:

Protokół spisany Wszystko poszło gładko i bezproblemowo
super nie było się czego bać
Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że mogę to napisać: wróciłam! Ostatni egzamin zdaję co prawda za równe 10 dni, ale większość spraw już domknęłam i mam nadzieję znaleźć z powrotem czas na wątek. Wybaczcie, ale musiałabym nadrabiać cały wątek, a to wydaje mi się wręcz fizycznie nie możliwe... wobec tego postaram się być na bieżąco od tego posta

ostatni egzamin też na pewno super pójdzie! gratuluję 3 miesięcy
Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ale bez tego kikuta w naszyjniku naszyjnik wyglada bardzo delikatnie właśnie.a ja musze miec cos na szyi bo mi będzie łyso
miszcz painta wymazał kikuta
bez kikuta o wiele lepiej!
Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

ojjj lipa. no to może nie idźcie na któreś wesele? a z chrzestną to lipa ;/ ciężko odmówić ;/

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy

Edytowane przez hihihi
Czas edycji: 2014-06-13 o 23:30
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości