![]() |
#1681 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() Nie widzê Twoich zdjêæ w klubie ![]() No to póki co jest 5 osób chêtnych na mierzenie. Jakie ustalamy zasady?
![]() |
#1682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj 1000 to zdecydowanie za ma³o, ale sama to wiesz wiêc tylko musisz postaraæ siê wiêcej je¶æ, aby nie spowolniæ metabolizmu jeszcze bardziej ![]() Ciekawa jestem jak Ty wygl±dasz, bo wagê mamy bardzo podobn±, wzrost te¿ z tego co kojarze, wiêc czekam na Twoje fotki te¿ w klubie ![]() Jutro szerzej zasady pewnie poruszymy, teraz zbieram siê do ³ó¿ka, jutro praca, nie ma weekendu, wiêc mam nadziejê ¿e jeszcze wiêcej osob wypowie siê na temat mierzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tragicznie wygl±dam ![]() Jakby mi siê uda³o schudn±æ, to ju¿ inna sprawa ![]() To ja idê zobaczyæ, co tam w klubie siê dzieje. Tabelka zaktualizowana w pierwszym po¶cie. ¯eby nie wygl±da³a a¿ tak smutno, uporz±dkowa³am kolejno¶æ, jak kto¶ nie poda³ wagi to spada na koniec.
![]() |
#1684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio znalazlam ciekawy blog na ktorym s± bardzo ciekawe jadlospisy na cale tygodnie podane, moze kogos jakies posilki zainspiruja, ja pewnie jakies przepisy podkradne ![]() http://qchenne-inspiracje.blogspot.c...o-2014_25.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podjerzewam, ¿e jakbym doda³a Wam teraz zdjêcie to by¶cie my¶la³y, ¿e wa¿ê ponad 100kg ... Ciekawy blog, poprzegl±dam te przepisy na pewno ![]()
![]() |
#1686 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Witajcie laski
![]() Widzê, ¿e w tym tygodniu du¿o osób po pó³ kilo schud³o ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
![]() ![]() Nie przepraszaj, w ka¿dym z nas siedz± smutne cienie. Gdyby ich nie by³o, rado¶æ nie by³aby tak ¶wietnym uczuciem... ³apówkarzy te¿ nie znoszê. ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Cytat:
![]() Twoje w³osy s± cuuudne! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
ja ostatnio prawie w ogole sie nie odzywam ale na biezaco czytam. waga obecna to 79,2kg a jestes w srodku okresu
![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Rozeznanie
|
ja znowu z problemami z ko³em. Szlag mnie trafi. znowu w domu muszê je¼dziæ.
![]() |
#1690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety wymiary i waga mówi± same za siebie, zarówno spodnie jak i góry kupuje wci±¿ w rozmiarze 42, czaaasem zdarzy siê rozmiar 40 (ostatnio kupi³am dwie pary spodenek krótkich i dalej 42 rozmiar, w mniejszy nie moge ty³ka schowaæ) :/ W ka¿dym razie w przysz³ym tygodniu jade do domu rodzinnego, tam siê dobrze pomierzê i zwa¿ê z samego rana, zobaczymy co wyjdzie ![]() Cytat:
![]() A liczy³a¶ kiedy¶ ile kcal spala siê podczas przeja¿d¿ki tej codziennej u Ciebie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja siê staram nie liczyæ kalorii bo popadam w paranojê ![]() ![]() Odrobi³am ju¿ jazdê na stacjonarnym za ten nieudany wyjazd, za pó³torej godziny kolejne czê¶ci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Rozeznanie
|
Ja dzi¶ chyba nie bêdê zbyt rozmowna, sprz±tam, gotujê i piorê od rana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Mi proszê zapisaæ wagê bez zmian 86,8
postraszy³y¶cie mnie krêgos³upem ¿e nie wiem. na razie jest to po prostu ból. raz wiêkszy raz mniejszy. jak sie nie zmieni to pójdê znów, podobno basen ¶wietnie dzia³a. wprawdzie w miescie basenu nie mamy, ale na rehabilitacji jest. niech mi da skierowanie ![]() ![]() czy to nie wstyd aby baba 25 lat nie umia³a p³ywaæ? dzi¶ na ¶niadanie 3 kromki chleba razowego z wedlin±, jajkiem, szczypiorkiem i odrobin± majonezu. muszê siê nauczyæ je¶æ. caly czas jem za ma³o wêgli. a za du¿o t³uszczy (chudych ale jednak). i jest sukces. le¿y sobie otwarta czekolada, któr± facet podjada a ja nic. ska³a, g³az. twarda. ciekawe jak d³ugo. idê og³adaæ bajkê, bo narzeczony mi dokucza. czasem zadaje sobie pytanie czy wiek w dowodzie nie jest b³êdny
![]() |
#1694 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1695 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Okropny dzi¶ dzieñ, to s³oñce to deszcz, zimno i wilgotno... spaæ siê strasznie chce i w ogóle cz³owiek jaki¶ taki byle jaki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1696 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie, to nie wstyd. Mój narzeczony te¿ nie potrafi p³ywaæ, moja babcia wychowana nad morzem tez nie umia³a p³ywaæ... Jeden lubi i umie drugi nie i nie ma siê czego wstydziæ. Ja akurat p³ywam ¶wietnie, ale mnie od dziecka trudno bylo wyci±gn±æ z ka³u¿y.
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zdarzaj± mi siê takie odpa³y. Ja naprawdê rano nie mam ochoty je¶æ. ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1698 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A we¼ daj spokoj. Wczoraj ze ³azami w oczach ¿ar³am wêdzonego ³ososia i nabra³am wody. W ogole ju¿ przy ostatniej serii rowerowej tak mi siê krêci³o w g³owie ¿e nie wiem, mam ma³e plamienie na bieli¼nie... W dodatku ciê¿ko siê czu³am i wzie³am na przeczyszczenie taki granulat z pestek... Czwart± godzinê bojê siê wyj¶æ z domu bo nie da³ nic. A zapewne ujdê sto metrów, i zeby to elegancko uj±æ "komora maszyny losuj±cej jest pusta, nastêpuje zwolnienie blokady" i bêdê na piêtach zasuwaæ spowrotem. W¶ciek³a jestem, ¿e nie wiem, a¿ g³owa mnie boli.
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 410
|
cze¶æ
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1700 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Biedactwo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Znam ten ból, te¿ jestem mocno uczuciow± osob±, cholernie ciê¿ko siê z tym ¿yje ![]() Spokojnie, daj sobie czas, ¿eby och³on±æ i ogarn±æ ¿ycie ![]()
![]() |
#1702 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po³±czenie mojego do³a ze stresem, tym, ¿e dzisiaj siê fatalnie czuje i pmsem = wielka katastrofa. Nie oceniaæ ![]() Uda³o mi siê kupiæ jedn± z ksi±¿ek, których potrzebujê, ¿eby w 100% wiedzieæ, jak siê od¿ywiaæ, tak¿e mam nadziejê, ¿e w przeci±gu kilku najbli¿szych dni uda mi siê j± przeczytaæ i wprowadziæ w ¿ycie. Chocia¿ przyda³aby siê te¿ druga, ale mo¿e z t± jedn± na razie dam radê. Z dotychczasowych obserwacji wynika, ¿e na 99,9999% nie tolerujê glutenu i ¿e przez problemy z hormonami, jedyn± drog± do tego, ¿ebym schud³a, jest czyste jedzenie przynajmniej w 90%. Czyli nie bêdzie ani weso³o, ani tak ³atwo jak siê mog³o wydawaæ ![]()
![]() |
#1704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i jakie objawy masz ze mowisz ze nie tolerujesz glutenu? Dobrze zapewne bedzie wprowadzic takie czyste jedzenie do jadlospisow, napewno bedzie przynosilo zadowalajace wyniki w gubieniu kilogramow i co najwazniejsze samopoczuciu, ale z drugiej storny balabym sie ze "odchudzanie" kojarzylo by mi sie ze zbyt wieloma wyrzeczeniami, ale to pewnie do czasu az nauczylabym sie gotowac te pyszne potrawy na danej diecie (np posilki bezglutenowe, itp) ![]() Melonade a ubylo cos Ci po wczorajszym wazeniu? ![]() No i oczywiscie za frytki ![]() Choc ostatnio przed lekarzem bylam taka glodna (a bylam juz na miescie, nie w domu) za skusilam sie na BSmarta z KFC z frytkami ![]() Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2014-06-14 o 18:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Praktycznie wszystkie: http://sztukaodzywiania.pl/aktualnos...rancji-glutenu Ju¿ od dawna by³o to u mnie podejrzewane, ale ja ca³y czas by³am przekonana, ¿e to na pewno nie to. No i wychodzi, ¿e chyba jednak tak. Prawda jest taka, ¿e ja nie tylko bardzo chcê schudn±æ, ale chyba nawet jeszcze bardziej chcê po prostu wyzdrowieæ, pozbyæ siê tych wszystkich dolegliwo¶ci. Poza tym jedzenie wg paleo mi pasuje, s± tam rzeczy, które najbardziej lubiê. Jak zjem raz na jaki¶ czas kawa³ek czekolady itp. to nic siê nie stanie ![]() No mo¿e normalnej pizzy ![]() Wszystko widaæ w tabelce ![]() ![]() Mi te¿ siê wpasowa³y te frytki w bilans, tak¿e bywa³o gorzej ![]() A z czym ten b-smart by³? ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-06-14 o 19:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Przepraszam, ale ja na razie nie bêdê siê mierzyæ bo bym za³apa³a za du¿ego do³a. Mam nadziejê, ¿e mi wybaczycie. Jak trochê schudnê, do³±czê do was. Ostatnio jak mierzy³am biodra by³o ponad 120, wiêc za jaki¶ czas. Jeszcze nie teraz.
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem ¿e dieta paleo opiera siê na eliminacji glutenu czy to co innego? Najgorzej jednak ¿e ciê¿ko jest zast±piæ mi produkty m±czne.. nie mieszkam na swoim jeszcze (wynajmuje pokoj studencki), pracuje 12 godzin dziennie, nieregularnie jem i nie potrafie gotowaæ tak jak bym chcia³a wiêc nie wiem jak by³oby z przygotowywaniem posi³ków bezglutenowych, ale mo¿e warto spróbowaæ, oczywi¶cie po przeczytaniu te¿ jakiej¶ ksi±¿ki napierw ![]() BSmart z mini twistem i frytkami ![]() ![]() aaaa, napisz jeszcze kiedy przechodzisz na level 2 shreda, i jak tam po skonczeniu 1 levelu? ![]() Jako¶ cicho tu na weekendy.. ![]() Macie pomys³ gdzie mogê kupiæ miarke krawieck± oprócz oczywistej pasmanterii? Bo nie mam nigdzie w pobli¿u, a chcia³abym zacz±æ siê mierzyæ znow ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Malinka pyta³am tam wy¿ej jakie dywanówki robisz te 6-minutowe? ![]() Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2014-06-14 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
Jak nie umie doceniæ wspania³ej dziewczyny jak± jeste¶, lepiej odpu¶ciæ po co ci ogr. A poza tym nie ma siê do czego spieszyæ. Aby poprzeæ s³owa czynem, przedstawie dzieñ z ¿ycia ma³¿onki z dawno przekroczonym sta¿em 10 lat. Pobudka M±¿ jedzie do serwisu z samochodem przed 9 wraca ok 12 ja w tym czasie ma³a przewin±æ ma³a daæ je¶æ odmra¿am lodówkê nastawiam zmywarkê i pralkê piekê ciasto dla domowników du¿y ¶niadanie wraca m±¿ - siedzi chwilê z dzieæmi ja, lecê do sklepu (piekarnia, miêsny, rynek, biedr.) nastawiam obiad M±¿ wychodzi na dzia³kê Ja, odkurzam dywany rozwieszam pranie koñczê obiad dzwonie po mê¿a, ¿eby przyszed³ na obiad itd. ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
Wstyd siê przyznaæ ale, ja kiedy¶ gimnastykê trenowa³am. Skoñczy³am po liceum, ale co¶ tam w g³owie zosta³o.
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2014-06-14 o 21:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
![]() Ja wydoi³am wczoraj pó³ litra pepsi, kupi³am t± MAX która niby kalorii ma mniej, ale ¶mieæ wpad³ ![]()
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-06-15 o 06:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Wczoraj mocno przegiê³am pa³e, nie bêdê pisaæ ile zjad³am ... wstyd! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.