![]() |
#1651 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
Kotu do jedzenia gotujê schab z tymiankiem, rozmarynem, nieco marchwii i selera. Do tej pory ¿ar³a jak maszyna, teraz znowusz nie chce. W konsekwencji jej ostatniego zachowania wobec mnie i jej problemów z b³aganiem o smaczne jedzonko gdy ma pe³n± miskê idê dzi¶ porozmawiaæ z wetem. Kot ma prawdopodobnie problemy behawioralne, przez mojego dziadka który przystaje na ka¿d± koci± zachciankê. Z kolanami problemy sie uspokajaj±, musia³y siê wyrobiæ i tyle ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
Ja odczujê koniec roku bo dla mnie to koniec kiszenia ogona w sali komputerowej i start pracy mojego lubego. Bêdzie mi ciê¿ko jak diabli, dwa lata ka¿da chwila razem, w dodatku ja mam problem przez moje do¶wiadczenia bo non stop siê bojê ze co¶ mu siê gdzie¶ stanie i umrze ![]() Nienawidzê byæ doros³a!!!
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1653 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
Wyjd¼ z za³o¿enia, ¿e statystycznie Ty ju¿ odrobi³a¶ wszystko co z³e, teraz zosta³y przed Tob± same dobre i mi³e dni. Ja trzymam kciuki. Wierzê w Ciebie. A têsknota tylko podkre¶li i umocni ³±cz±ce was uczucie. Daleko i na d³ugo wyje¿d¿a ?
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2014-06-13 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Wstawiam zdjêcia, ¶wie¿utkie... jeszcze ciep³e
![]() ![]() Za mn± pó³ miski zupy grochowej, a na drugie rybka z surówk± z kapusty kiszonej i nowymi ziemniaczkami. PS. 260 wio¶larzy zaliczone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Racja z t± statystyk±, pociesza mnie to ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
lol, przeczyta³am ze trzeba co¶ ustaliæ "z tymi pomidorami" i siê zastanawiam sk±d do cholery wiesz co jem, szuka³am czy pisa³am czy co ![]() Ja tam kiedy¶ da³am pomys³, przy pisaniu regulaminu, ale nie pamiêtam ju¿ czy nie podszed³ Wam czy zagin±³, mogê odszukaæ ten post jak chcecie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1656 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
To pozwól,¿e ja ci co¶ powiem, potrzebujesz pilnej wizyty u okulisty i to szybciutko, bo z Twoim wzrokiem jest co¶ nie tak. Dziewczyno zmiana jest ogromna. Wygl±dasz Super ![]() ![]()
![]() |
#1657 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No pamiêtam, tabelka z pomiarami raz w miesi±cu. Nawet wymy¶la³y¶my, co mierzyæ. Ale nie postanowi³y¶my ostatecznie kiedy siê mierzymy itd. Zreszt± chyba ze 3 osoby siê tylko wypowiedzia³y na ten temat. Tak¿e nie wiem, co o tym my¶leæ. Bo o ile uzupe³niana tabelka jest bardzo motywuj±ca, to tabelka, w której 3/4 pól to znaki zapytania, mnie bardzo zniechêca :/. Tak¿e oficjalnie: proszê siê wypowiedzieæ kto bêdzie bra³ udzia³ w mierzeniu siê !! Masakra, dopiero teraz jem pierwszy posi³ek. A i tak nie jestem g³odna. Nie wiem, chyba przez to, ¿e mam takiego do³a, nie mam ochoty ani je¶æ ani nic robiæ :/.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-06-13 o 14:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1658 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No musia³o zagin±æ wtedy, moze teraz wiecej osob sie odniesie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
W sumie domy¶lam siê czemu jestem wobec siebie tak krytyczna ![]() Choæby nawet z powodów takich jak dzi¶, gdy te¶ciowa stwierdzi³a ¿ebym nie wywala³a starych du¿ych ciuchów bo mi siê jeszcze mog± przydaæ. ![]() Cytat:
Brzuch - 97cm Udo - 56 Klatka piersiowa - 104 Ramiê - 30 Cytat:
Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-06-13 o 15:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1660 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1661 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ps. Robiê w³a¶nie pierogi z miêsem drobiowym, zobaczymy co z tego bêdzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1662 | |||||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 410
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I proszê nie biæ,a le wagê podam jutro, bo mi baterie wysiad³y i nigdzie w okolicy nie ma takich pasuj±cych, a samochód zabra³ dzisiaj mój ch³opak ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1663 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 757
|
To ja po raz pierwszy podaje u Was wagê, 91.3, co oznacza spadek o 1.5kg od poniedzia³ku. Czesc tego to na pewno woda, ale dobrze,ze w koncu sie cos ruszy³o.
Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
Hahaha dziêki wielkie ![]() ![]() ![]() Mojej kici siê da, jak siêj± chwyci odpowiednio i przywdzieje ubranie ochronne. Ona na tych zdjeciach tak ladnie powychodzila, w rzeczywisto¶ci to diablica ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1665 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobi³am pierogi, zjad³am tak na szybko ugotowane a teraz zapycham siê truskawkami... jest co je¶æ ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1666 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Rozeznanie
|
No to kto ze mn± to wszystko zje?
![]() Ps. Moja ma³a ¶pi ju¿ prawie 3 h... a w nocy bêdzie dawaæ - czemu ja jej nie zbudzi³am?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Rozeznanie
|
Jutro chyba kompot z nich zrobiê, i mo¿e trochê wodnych lodów... zobaczê!
![]() Spaæ mi siê chce... a tu dopiero 19.oo :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1670 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Rozeznanie
|
Ta, mi tez, tylko jak zasnê przed 23 to potem od pi±tej rano siê kulam z boku na bok i jestem w pó³¶nie :/
![]() |
#1672 |
Rozeznanie
|
Ja ze wzglêdu na pracê codziennie wstajê przed i o pi±tej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O tej porze wstawaæ bym mog³a, ale nie mam co robiæ ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1674 |
Konto usuniête
|
no kochane siadam z T¯ tem do winiacza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 117
|
Hej dziewczyny!
Po dzisiejszym wa¿eniu 97,3 ![]() ![]() ![]() Tylko 0,5 kg mniej. Ale za to w tygodniu by³y ciacha i lody. Trochê mi wstyd bo znowu siê z³ama³am.... Co do tabelki z pomiarami, to ja siê chêtnie przy³±cze, tylko uzgodnijcie dzieñ itd. Dostosujê siê w ka¿dym calu ![]() Przej¿a³am wasze zdjêcia w klubie i jestem pod wra¿eniem ![]() Buziaki ![]() ![]() ![]() ![]()
...Czas na zmiany... Edytowane przez jagoodka21 Czas edycji: 2014-06-13 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
witajcie. ja nie zmierzona - waga mi pad³a. a raczej baterie. pad³y raz, kupi³am w zesz³ym tygodniu, stajê na wadze a tam "LO". bardzo zabawne. uprzedzaj±c pytania: w³o¿y³am t± now±. waga bêdzie jutro albo w niedzielê.
mierzyæ siê bêdê, ale nie bêdê publikowaæ wyników. nie ma siê czym chwaliæ. dzi¶ odebra³am wyniki rtg. pog³êbiona lordoza odcinka lêd¼wiowego, ko¶æ ogonowa pozioma (¿e niby co? przekrêci³a siê?) i kr±g pierwszy o cechach krêgu przej¶ciowego (¿ebra szcz±tkowe). lekarz kaza³ wmacniaæ krêgos³up i siê nie przed¼wigaæ. dzi¶ æwiczy³am pó³ godziny na krêgos³up na chwilê przesz³o. mam nadziejê, ¿e przy regularnych æwiczeniach minie.
![]() |
#1677 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1678 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Aha, i gdyby nie m±dre decyzje lekarzy to dzi¶ by³aby tu ze mn±. Operacja - ostateczno¶æ.
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-06-13 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1679 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
mi przypomina sie jak mój dziadek ¦P ;( zachorowa³ na zapalenie p³uc wiem ¿e to nie kregos³up i odbieegam od tematu ale odezwa³ sie rak nagle! wykoñczy³ go w 3 mce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sory ale jako¶ tak mnie wspomnienia nasz³y bo nienawidze ³apówkarzy i kazdemu jakby sugerowa³ czego oczekuje da³abym w morde... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Tobie znów siê nale¿±c baty za brak ¶niadania i posilek pierwszy o godzinie 15 ![]() ![]() Co do wagi dzisiejszej to proszê wpisaæ do tabelki 72,5 kg czyli pó³ kilo mniej ![]() Oho, tylko tam nie za du¿o winka, ale z drugiej strony sama bym siê napi³a ![]() Dziewczyny gratuluje spadków! No i ArymoneQ super zmiana, jednak 13 kg to du¿a ró¿nica, brzuch spad³, uda zeszczuplaly, naprawde super! I gratulacje za walkê ![]() Wstawiam do klubu siebie obecnie, zdjêcie z przymierzalni sklepu przy okazji prezentuje now± neonow± koszulkê która ma mnie zmotywowaæ do æwiczeñ ![]() ![]() Dobrej nocy Dziewczyny i mi³ego weekendu! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.