Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-06-13, 13:39   #1651
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ

W sumie nie ustali³y¶my nic konkretnego z t± tabelk± z pomiarami.

A co robisz kotu do jedzenia?

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------

A ja przeczyta³am,☠¿e masz problemy z kolanem i siê zaczê³am o Ciebie martwiæ .
Aha, no ale dla potomno¶ci wstawi³am.

Kotu do jedzenia gotujê schab z tymiankiem, rozmarynem, nieco marchwii i selera. Do tej pory ¿ar³a jak maszyna, teraz znowusz nie chce. W konsekwencji jej ostatniego zachowania wobec mnie i jej problemów z b³aganiem o smaczne jedzonko gdy ma pe³n± miskê idê dzi¶ porozmawiaæ z wetem. Kot ma prawdopodobnie problemy behawioralne, przez mojego dziadka który przystaje na ka¿d± koci± zachciankê.

Z kolanami problemy sie uspokajaj±, musia³y siê wyrobiæ i tyle

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Gor±co dziêkujê za pamiêæ.
Ruszy³am siê wczoraj co prawda dopiero po 23 i tylko 6 minut - ale to by³ czas w którym my¶la³am tylko o sobie - a nie dzieciach, gotowaniu, praniu, lekcjach itd

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Dziewczyny spogl±dacie czasem w kalendarz.
Ju¿ tylko dwa tygodnie dziel± nas od wakacji !!!!!!!
Wiem, ¿e nie wszystkie chodzimy do szko³y, ale jak moja pociecha bêdzie mia³a wolne to ja to odczujê i to bardzo. Koniec z gonieniem do odrabiania prac domowych, nauki, notorycznym praniem i prasowaniem stroju do WF (3 godz tyg plus basen), plastyk± farbami, kredkami i pomalowanymi przy okazji ¶cianami (m³odsza)
Odwo¿eniem rano do szko³y, szykowaniem kanapek, sprawdzaniem tornistra.
B³ogo¶æ, koniec roku szkolnego odczuwam jak URLOP.
Ej nie ma sprawy, po to tu jestem ;*

Ja odczujê koniec roku bo dla mnie to koniec kiszenia ogona w sali komputerowej i start pracy mojego lubego. Bêdzie mi ciê¿ko jak diabli, dwa lata ka¿da chwila razem, w dodatku ja mam problem przez moje do¶wiadczenia bo non stop siê bojê ze co¶ mu siê gdzie¶ stanie i umrze... Ale wiem, ¿e on bardzo chce pracowaæ wiêc siedzê cicho a wyæ bêdê jak go nie bêdzie.

Nienawidzê byæ doros³a!!!

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 13:42   #1652
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
I tydzieñ od dnia ojca
Ja mam kochana wakacje odk±d zda³am maturê studia sam relaks i imprezy czasami mam tyle czasu,¿e nie wiem co z nim zrobiæ,a czasami s± takie dni,¿e zamówienia ca³y dzieñ i nie ma nawet czasu pierdn±æ w spokoju.
Mam nadzieje,¿e ten czas wakacyjny pomo¿e Ci siê zmobilizowaæ jeszcze bardziej do æwiczeñ. A mo¿e jaka¶ aktywno¶æ fizyczna z dzieæmi
badminton,rower,spacery,s kakanka na czas itp?

Dziewczyny mnie znowu nie bêdzie na weekend
¿yczê udanego,aktywnego i s³onecznego wypoczynku
Do us³yszenia w niedziele
Co studiujesz, ¿e masz tak lekko?
Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Aha, no ale dla potomno¶ci wstawi³am.

Kotu do jedzenia gotujê schab z tymiankiem, rozmarynem, nieco marchwii i selera. Do tej pory ¿ar³a jak maszyna, teraz znowusz nie chce. W konsekwencji jej ostatniego zachowania wobec mnie i jej problemów z b³aganiem o smaczne jedzonko gdy ma pe³n± miskê idê dzi¶ porozmawiaæ z wetem. Kot ma prawdopodobnie problemy behawioralne, przez mojego dziadka który przystaje na ka¿d± koci± zachciankê.

Z kolanami problemy sie uspokajaj±, musia³y siê wyrobiæ i tyle
Co¶ trzeba ustaliæ z tymi pomiarami .

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 13:57   #1653
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cytat:
Ja odczujê koniec roku bo dla mnie to koniec kiszenia ogona w sali komputerowej i start pracy mojego lubego. Bêdzie mi ciê¿ko jak diabli, dwa lata ka¿da chwila razem, w dodatku ja mam problem przez moje do¶wiadczenia bo non stop siê bojê ze co¶ mu siê gdzie¶ stanie i umrze... Ale wiem, ¿e on bardzo chce pracowaæ wiêc siedzê cicho a wyæ bêdê jak go nie bêdzie.

Nienawidzê byæ doros³a!!!
Nie mo¿esz tak,¿yæ. Wiem i rozumiem, ¿e mia³a¶ bardzo du¿o z³ych wydarzeñ w swoim ¿yciu. Ale nie mo¿esz baæ siê zwyk³ego co dziennego ¿ycia. Tak siê nie da, popadniesz w paranojê.
Wyjd¼ z za³o¿enia, ¿e statystycznie Ty ju¿ odrobi³a¶ wszystko co z³e, teraz zosta³y przed Tob± same dobre i mi³e dni.
Ja trzymam kciuki. Wierzê w Ciebie. A têsknota tylko podkre¶li i umocni ³±cz±ce was uczucie.
Daleko i na d³ugo wyje¿d¿a ?

Edytowane przez Malinka_Malinka
Czas edycji: 2014-06-13 o 14:00
Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 14:20   #1654
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Wstawiam zdjêcia, ¶wie¿utkie... jeszcze ciep³e Ja ró¿nicy nie widzê, ale mo¿e wasze oko co¶ dojrzy!

Za mn± pó³ miski zupy grochowej, a na drugie rybka z surówk± z kapusty kiszonej i nowymi ziemniaczkami.

PS. 260 wio¶larzy zaliczone

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 14:34   #1655
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Nie mo¿esz tak,¿yæ. Wiem i rozumiem, ¿e mia³a¶ bardzo du¿o z³ych wydarzeñ w swoim ¿yciu. Ale nie mo¿esz baæ siê zwyk³ego co dziennego ¿ycia. Tak siê nie da, popadniesz w paranojê.
Wyjd¼ z za³o¿enia, ¿e statystycznie Ty ju¿ odrobi³a¶ wszystko co z³e, teraz zosta³y przed Tob± same dobre i mi³e dni.
Ja trzymam kciuki. Wierzê w Ciebie. A têsknota tylko podkre¶li i umocni ³±cz±ce was uczucie.
Daleko i na d³ugo wyje¿d¿a ?
On nawet nie wyjedza, nie bêdzie go ca³ymi dniami ale praca jest na miejscu. Masz racjê, ja powoli do tego dochodzê, ale co¶ jeszcze takiego we mnie siedzi .
Racja z t± statystyk±, pociesza mnie to

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Wstawiam zdjêcia, ¶wie¿utkie... jeszcze ciep³e Ja ró¿nicy nie widzê, ale mo¿e wasze oko co¶ dojrzy!

Za mn± pó³ miski zupy grochowej, a na drugie rybka z surówk± z kapusty kiszonej i nowymi ziemniaczkami.

Jasne ¿e jest ró¿nica i to naprawdê spora! to¿ w porównaniu do poprzedniego zdjêcia to brzucha praktycznie nie masz

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Co studiujesz, ¿e masz tak lekko?

Co¶ trzeba ustaliæ z tymi pomiarami .

lol, przeczyta³am ze trzeba co¶ ustaliæ "z tymi pomidorami" i siê zastanawiam sk±d do cholery wiesz co jem, szuka³am czy pisa³am czy co

Ja tam kiedy¶ da³am pomys³, przy pisaniu regulaminu, ale nie pamiêtam ju¿ czy nie podszed³ Wam czy zagin±³, mogê odszukaæ ten post jak chcecie

27.02.2012
Stary 2014-06-13, 14:39   #1656
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cytat:
Ty ró¿nicy nie widzisz!!!
To pozwól,¿e ja ci co¶ powiem, potrzebujesz pilnej wizyty u okulisty i to szybciutko, bo z Twoim wzrokiem jest co¶ nie tak.
Dziewczyno zmiana jest ogromna. Wygl±dasz Super
za Twój wk³ad w walkê z kilogramami.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 14:47   #1657
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:

Jest ogromna ró¿nica!!! Super!
Cytat:

lol, przeczyta³am ze trzeba co¶ ustaliæ "z tymi pomidorami" i siê zastanawiam sk±d do cholery wiesz co jem, szuka³am czy pisa³am czy co

Ja tam kiedy¶ da³am pomys³, przy pisaniu regulaminu, ale nie pamiêtam ju¿ czy nie podszed³ Wam czy zagin±³, mogê odszukaæ ten post jak chcecie
Hahaha, nie, pomidory zostawmy w spokoju .

No pamiêtam, tabelka z pomiarami raz w miesi±cu. Nawet wymy¶la³y¶my, co mierzyæ. Ale nie postanowi³y¶my ostatecznie kiedy siê mierzymy itd. Zreszt± chyba ze 3 osoby siê tylko wypowiedzia³y na ten temat.
Tak¿e nie wiem, co o tym my¶leæ. Bo o ile uzupe³niana tabelka jest bardzo motywuj±ca, to tabelka, w której 3/4 pól to znaki zapytania, mnie bardzo zniechêca :/.

Tak¿e oficjalnie: proszê siê wypowiedzieæ kto bêdzie bra³ udzia³ w mierzeniu siê !!

Masakra, dopiero teraz jem pierwszy posi³ek. A i tak nie jestem g³odna. Nie wiem, chyba przez to, ¿e mam takiego do³a, nie mam ochoty ani je¶æ ani nic robiæ :/.

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-06-13 o 14:49
Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 14:52   #1658
aamidale
Rozeznanie

Cytat:

Hahaha, nie, pomidory zostawmy w spokoju .

No pamiêtam, tabelka z pomiarami raz w miesi±cu. Nawet wymy¶la³y¶my, co mierzyæ. Ale nie postanowi³y¶my ostatecznie kiedy siê mierzymy itd. Zreszt± chyba ze 3 osoby siê tylko wypowiedzia³y na ten temat.
Tak¿e nie wiem, co o tym my¶leæ. Bo o ile uzupe³niana tabelka jest bardzo motywuj±ca, to tabelka, w której 3/4 pól to znaki zapytania, mnie bardzo zniechêca :/.

Tak¿e oficjalnie: proszê siê wypowiedzieæ kto bêdzie bra³ udzia³ w mierzeniu siê !!

Masakra, dopiero teraz jem pierwszy posi³ek. A i tak nie jestem g³odna. Nie wiem, chyba przez to, ¿e mam takiego do³a, nie mam ochoty ani je¶æ ani nic robiæ :/.
Nie pamiêtam czy raz w m-cu to by³ mój pomys³ ja my¶lê, ¿e raz na 2 tygodnie te¿ bêdzie dobrze.

No musia³o zagin±æ wtedy, moze teraz wiecej osob sie odniesie

27.02.2012
Stary 2014-06-13, 15:22   #1659
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Jasne ¿e jest ró¿nica i to naprawdê spora! to¿ w porównaniu do poprzedniego zdjêcia to brzucha praktycznie nie masz
Cytat:
Ty ró¿nicy nie widzisz!!!
To pozwól,¿e ja ci co¶ powiem, potrzebujesz pilnej wizyty u okulisty i to szybciutko, bo z Twoim wzrokiem jest co¶ nie tak.
Dziewczyno zmiana jest ogromna. Wygl±dasz Super
za Twój wk³ad w walkê z kilogramami.
Cytat:
Dziewczyny mi³o mi siê czyta takie posty, ale uwie¿cie mi ja wielkiej ró¿nicy nie widzê, jedynie trochê ten brzuch, który dziêki aamidale zauwa¿y³am.
W sumie domy¶lam siê czemu jestem wobec siebie tak krytyczna
Choæby nawet z powodów takich jak dzi¶, gdy te¶ciowa stwierdzi³a ¿ebym nie wywala³a starych du¿ych ciuchów bo mi siê jeszcze mog± przydaæ.

Cytat:
Bêdê bra³a udzia³, moje wymiary z przed chwili to;
Brzuch - 97cm
Udo - 56
Klatka piersiowa - 104
Ramiê - 30
Cytat:
Uuuu a kiedy zjadasz ostatni posi³ek?

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-06-13 o 15:23
Stary 2014-06-13, 15:26   #1660
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny mi³o mi siê czyta takie posty, ale uwie¿cie mi ja wielkiej ró¿nicy nie widzê, jedynie trochê ten brzuch, który dziêki aamidale zauwa¿y³am.
W sumie domy¶lam siê czemu jestem wobec siebie tak krytyczna
Choæby nawet z powodów takich jak dzi¶, gdy te¶ciowa stwierdzi³a ¿ebym nie wywala³a starych du¿ych ciuchów bo mi siê jeszcze mog± przydaæ.

Bêdê bra³a udzia³, moje wymiary z przed chwili to;
Brzuch - 97cm
Udo - 56
Klatka piersiowa - 104
Ramiê - 30
Uuuu a kiedy zjadasz ostatni posi³ek?
Czy Twoja te¶ciowa jest komarem? Bzyczy natrêtnie i wysysa krew. Wystawi³abym za drzwi nawet Papie¿a, gdyby mi czyni³ takie uwagi

27.02.2012
Stary 2014-06-13, 15:46   #1661
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Czy Twoja te¶ciowa jest komarem? Bzyczy natrêtnie i wysysa krew. Wystawi³abym za drzwi nawet Papie¿a, gdyby mi czyni³ takie uwagi
Nie wiem czym jest, ale na pewno nie normalnym cz³owiekiem. Mój m±¿ zamiast poprawiaæ pracê bo we wtorek wieziemy do promotora a 3 lipca siê bronimy to dzieñ w dzieñ je¼dzi do niej i pomaga w ogródku!

Ps. Robiê w³a¶nie pierogi z miêsem drobiowym, zobaczymy co z tego bêdzie.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-13, 15:49   #1662
donkje
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 410

Cytat:
Dziêkuê za gratulacje kochana Co do urody to ja z kolei zawsze chcia³am byæ prostow³os±, opalon± brunetk± o ciemnych, tajemniczych oczach. A jestem jaka jestem, taka...oczywista, ró¿owa, kojarzê siê sobie z bochenkiem chleba Aczkolwiek nauczy³am siê siebie doceniaæ i kochaæ a to ogromnie du¿o daje

Blenderem wczoraj zrobi³am pomarañczowy sorbet a dzi¶ kocie jedzenie [przygotowuje kotu je¶æ sama, dwa moje poprzednie bia³asy zesz³y na raka i paranoja jest]. Genialnie urz±dzenie, tego mi by³o trzeba. ¦wietnie robi papkê, z miêsem takim rozgotowanym i lekko pogniecionym radzi sobie suuuper.

Nie no ja te¿ trochê mam cellulitu, nie ma cudów, kawka papieroski alkohol i czasami co¶ wiêcej siê zdarza³o - efekty s± niestety Kiedy¶ nie mia³am wcale. Polecam kawowe peelingi i zimne prysznice - dzia³aj± cuda.
Ja jestem mieszañcem W³osy falowane, prawie czoorne, ciemna karnacja i jasne oczy A od zawsze marzy mi siê bycie eteryczn± blondynk±

Cytat:
Ona jest tak spokojna, ¿e potrafi wyci±gn±æ na wierzch ¿y³ê zêbami
Kiedy obcinam jej paznokcie, ¿a³ujê ¿e nie mam szyszaku albo chocia¿ he³mu motocyklowego...
Mojemu syjamowi nie da siê obci±æ pazurów, taki temperament

Cytat:

Ró¿nica zdecydowanie widoczna! GRATULUJÊ

Cytat:

Ja chêtnie bêdê siê mierzyæ
I proszê nie biæ,a le wagê podam jutro, bo mi baterie wysiad³y i nigdzie w okolicy nie ma takich pasuj±cych, a samochód zabra³ dzisiaj mój ch³opak

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Robi³am kiedy¶ go³±bki z piersi z kurczaka i kaszy gryczane i wysz³y mega, tak¿e my¶lê, ¿e pierogi tez bêd± ok

Wymianka kosmetyczna LUTY
donkje jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 16:36   #1663
Fragolka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 757

To ja po raz pierwszy podaje u Was wagê, 91.3, co oznacza spadek o 1.5kg od poniedzia³ku. Czesc tego to na pewno woda, ale dobrze,ze w koncu sie cos ruszy³o.

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Fragolka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 16:47   #1664
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Nie wiem czym jest, ale na pewno nie normalnym cz³owiekiem. Mój m±¿ zamiast poprawiaæ pracê bo we wtorek wieziemy do promotora a 3 lipca siê bronimy to dzieñ w dzieñ je¼dzi do niej i pomaga w ogródku!

Wspó³czujê Ci strasznie. Mój narzeczony rodziców mia³ potworów ale siê od nich odci±³. Od razu inny cz³owiek...

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez donkje Poka¿ wiadomo¶æ
Ja jestem mieszañcem W³osy falowane, prawie czoorne, ciemna karnacja i jasne oczy A od zawsze marzy mi siê bycie eteryczn± blondynk±

Mojemu syjamowi nie da siê obci±æ pazurów, taki temperament

Ró¿nica zdecydowanie widoczna! GRATULUJÊ

Ja chêtnie bêdê siê mierzyæ
I proszê nie biæ,a le wagê podam jutro, bo mi baterie wysiad³y i nigdzie w okolicy nie ma takich pasuj±cych, a samochód zabra³ dzisiaj mój ch³opak

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Robi³am kiedy¶ go³±bki z piersi z kurczaka i kaszy gryczane i wysz³y mega, tak¿e my¶lê, ¿e pierogi tez bêd± ok

Hahaha dziêki wielkie Ale eteryczn± mnie nie mo¿na nazwaæ, niestety Mój sposób bycia to wyklucza kompletnie, jestem g³o¶na nawet gdy milczê

Mojej kici siê da, jak siêj± chwyci odpowiednio i przywdzieje ubranie ochronne. Ona na tych zdjeciach tak ladnie powychodzila, w rzeczywisto¶ci to diablica

27.02.2012
Stary 2014-06-13, 17:25   #1665
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fragolka Poka¿ wiadomo¶æ
To ja po raz pierwszy podaje u Was wagê, 91.3, co oznacza spadek o 1.5kg od poniedzia³ku. Czesc tego to na pewno woda, ale dobrze,ze w koncu sie cos ruszy³o.
Gratulacje, ³adnie siê zaczyna... oby tak dalej!

Cytat:
Wspó³czujê Ci strasznie. Mój narzeczony rodziców mia³ potworów ale siê od nich odci±³. Od razu inny cz³owiek...
Te¿ bym siê od nich odciê³a, gdyby mo¿na by³o, ale nie da siê gdy siê jej uzale¿nionym pieniê¿nie.
Zrobi³am pierogi, zjad³am tak na szybko ugotowane a teraz zapycham siê truskawkami... jest co je¶æ Chce kto¶?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140613_182325.jpg (128,2 KB, 5 za³adowañ)

Stary 2014-06-13, 17:32   #1666
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Gratulacje, ³adnie siê zaczyna... oby tak dalej!

Te¿ bym siê od nich odciê³a, gdyby mo¿na by³o, ale nie da siê gdy siê jej uzale¿nionym pieniê¿nie.
Zrobi³am pierogi, zjad³am tak na szybko ugotowane a teraz zapycham siê truskawkami... jest co je¶æ Chce kto¶?
Ja truskawek mam ju¿ nieco dosyæ ja wcinam powolutku s³onecznik

27.02.2012
Stary 2014-06-13, 17:38   #1667
ArcymoneQ
Rozeznanie

No to kto ze mn± to wszystko zje? przecie¿ bêdê musia³a wiêkszo¶æ wywaliæ bo zgnij±... ja po 20 szt. wymiêkam.

Ps. Moja ma³a ¶pi ju¿ prawie 3 h... a w nocy bêdzie dawaæ - czemu ja jej nie zbudzi³am?!

Stary 2014-06-13, 17:43   #1668
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
No to kto ze mn± to wszystko zje? przecie¿ bêdê musia³a wiêkszo¶æ wywaliæ bo zgnij±... ja po 20 szt. wymiêkam.

Ps. Moja ma³a ¶pi ju¿ prawie 3 h... a w nocy bêdzie dawaæ - czemu ja jej nie zbudzi³am?!
To pociapaj i zamró¼, bêdziesz mieæ sorbet jak ja mam pomarañczowy

27.02.2012
Stary 2014-06-13, 17:52   #1669
ArcymoneQ
Rozeznanie

Jutro chyba kompot z nich zrobiê, i mo¿e trochê wodnych lodów... zobaczê!

Spaæ mi siê chce... a tu dopiero 19.oo :/

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-13, 18:10   #1670
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ
Wow! Mega ró¿nica a to zaledwie kilka dni ró¿nicy w zdjêciach.
Hehe jaki spokojne kote³ my z T¯ ogoniaste to we dwoje musieli¶my toaletowaæ szkoda,¿e nie mam zdjêæ w moim "uniformie" bezpieczeñstwa- jestem uczulona na wszelkie sier¶ciuchy i oprócz standardowego kataru czy kichania, to po zadrapaniu pazurkiem robi³ mi siê rumieñ i gwa³towna reakcja alergiczna

Lady chylê czo³a co do pomys³u z fotografowaniem-ta metoda dzia³a i mobilizuje do dalszej pracy!
a mówi³am ciesze siê ze kogo¶ zarazi³am tym ,mi to baaardzo pomaga i wam tez pomo¿e
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 18:13   #1671
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Jutro chyba kompot z nich zrobiê, i mo¿e trochê wodnych lodów... zobaczê!

Spaæ mi siê chce... a tu dopiero 19.oo :/
Ta, mi tez, tylko jak zasnê przed 23 to potem od pi±tej rano siê kulam z boku na bok i jestem w pó³¶nie :/

27.02.2012
Stary 2014-06-13, 18:42   #1672
ArcymoneQ
Rozeznanie

Ja ze wzglêdu na pracê codziennie wstajê przed i o pi±tej Nawet jak mam kaca i dzieñ wcze¶niej pi³am do pó³nocy hehehe

Stary 2014-06-13, 18:47   #1673
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Ja ze wzglêdu na pracê codziennie wstajê przed i o pi±tej Nawet jak mam kaca i dzieñ wcze¶niej pi³am do pó³nocy hehehe
Ja jak mam kaca to ¿yjê i mówiê do ty³u, ciê¿ko by mi by³o tak wstaæ

O tej porze wstawaæ bym mog³a, ale nie mam co robiæ tak wcze¶nie na rower to trochê strach, bo jeszcze te wampiry przyssane do mocnej wi¶ni siê nie po³o¿y³y

27.02.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-13, 19:20   #1674
201709081028
Konto usuniête

no kochane siadam z T¯ tem do winiacza
Stary 2014-06-13, 20:01   #1675
jagoodka21
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 117

Hej dziewczyny!
Po dzisiejszym wa¿eniu 97,3
Tylko 0,5 kg mniej.
Ale za to w tygodniu by³y ciacha i lody. Trochê mi wstyd bo znowu siê z³ama³am....

Co do tabelki z pomiarami, to ja siê chêtnie przy³±cze, tylko uzgodnijcie dzieñ itd. Dostosujê siê w ka¿dym calu

Przej¿a³am wasze zdjêcia w klubie i jestem pod wra¿eniem super zmiany!!!! Jak siê trochê ogarnê to te¿ co¶ wrzucê.

Buziaki

Edytowane przez jagoodka21
Czas edycji: 2014-06-13 o 20:05
jagoodka21 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 20:07   #1676
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

witajcie. ja nie zmierzona - waga mi pad³a. a raczej baterie. pad³y raz, kupi³am w zesz³ym tygodniu, stajê na wadze a tam "LO". bardzo zabawne. uprzedzaj±c pytania: w³o¿y³am t± now±. waga bêdzie jutro albo w niedzielê.
mierzyæ siê bêdê, ale nie bêdê publikowaæ wyników. nie ma siê czym chwaliæ.

dzi¶ odebra³am wyniki rtg. pog³êbiona lordoza odcinka lêd¼wiowego, ko¶æ ogonowa pozioma (¿e niby co? przekrêci³a siê?) i kr±g pierwszy o cechach krêgu przej¶ciowego (¿ebra szcz±tkowe). lekarz kaza³ wmacniaæ krêgos³up i siê nie przed¼wigaæ. dzi¶ æwiczy³am pó³ godziny na krêgos³up na chwilê przesz³o. mam nadziejê, ¿e przy regularnych æwiczeniach minie.

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-13, 20:31   #1677
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
witajcie. ja nie zmierzona - waga mi pad³a. a raczej baterie. pad³y raz, kupi³am w zesz³ym tygodniu, stajê na wadze a tam "LO". bardzo zabawne. uprzedzaj±c pytania: w³o¿y³am t± now±. waga bêdzie jutro albo w niedzielê.
mierzyæ siê bêdê, ale nie bêdê publikowaæ wyników. nie ma siê czym chwaliæ.

dzi¶ odebra³am wyniki rtg. pog³êbiona lordoza odcinka lêd¼wiowego, ko¶æ ogonowa pozioma (¿e niby co? przekrêci³a siê?) i kr±g pierwszy o cechach krêgu przej¶ciowego (¿ebra szcz±tkowe). lekarz kaza³ wmacniaæ krêgos³up i siê nie przed¼wigaæ. dzi¶ æwiczy³am pó³ godziny na krêgos³up na chwilê przesz³o. mam nadziejê, ¿e przy regularnych æwiczeniach minie.
uuu nie chce cie za³amywac ale ja od 17 roku zycia czyli 15 lat ju¿ walcze z kregos³upem i lipaaaa...... nie przesz³o nic a nic po cwiczeniach , lekarz kaza³ nauczyc mi siê ¿yc z bólem albo isc na operacje czesto 1-2 razy do roku siada mi kregos³up tak ze raczkuje jak niemowle orzez kilka dni , lordozê szyjn± mam po skoku do wody(m±dre bardzo) a kegos³up ledzwiowy okrecony wokó³ w³asnej osi , boli i bolec bedzie ,,,,,ale dopóty chodze to nie poddam sie operacji ,za bardzo siê boje
Stary 2014-06-13, 20:47   #1678
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
uuu nie chce cie za³amywac ale ja od 17 roku zycia czyli 15 lat ju¿ walcze z kregos³upem i lipaaaa...... nie przesz³o nic a nic po cwiczeniach , lekarz kaza³ nauczyc mi siê ¿yc z bólem albo isc na operacje czesto 1-2 razy do roku siada mi kregos³up tak ze raczkuje jak niemowle orzez kilka dni , lordozê szyjn± mam po skoku do wody(m±dre bardzo) a kegos³up ledzwiowy okrecony wokó³ w³asnej osi , boli i bolec bedzie ,,,,,ale dopóty chodze to nie poddam sie operacji ,za bardzo siê boje
..i masz racjê, moja babcia po operacji krêgos³upa do koñca ¿ycia ¿y³a w potwornym bólu bo który¶ z debili co¶ zwali³. Oni tu w PL a przynajmniej w naszym województwie nie potrafi± tego robiæ. Jak siê nie posypie odpowiednio oczywi¶cie.

Aha, i gdyby nie m±dre decyzje lekarzy to dzi¶ by³aby tu ze mn±. Operacja - ostateczno¶æ.

27.02.2012

Edytowane przez aamidale
Czas edycji: 2014-06-13 o 20:50
Stary 2014-06-13, 20:58   #1679
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
..i masz racjê, moja babcia po operacji krêgos³upa do koñca ¿ycia ¿y³a w potwornym bólu bo który¶ z debili co¶ zwali³. Oni tu w PL a przynajmniej w naszym województwie nie potrafi± tego robiæ. Jak siê nie posypie odpowiednio oczywi¶cie.
powiem ci ¿e z posypaniem to juz te¿ nie jest tak jak kiedy¶ ;(
mi przypomina sie jak mój dziadek ¦P ;( zachorowa³ na zapalenie p³uc wiem ¿e to nie kregos³up i odbieegam od tematu ale odezwa³ sie rak nagle! wykoñczy³ go w 3 mce leza³ w klinice w berlinie i pieniadze nie pomog³y juz.... podtrzymywali go tylko przez jakis czas opózniajac nieuniknione..... t³umili ból kótrego nie da³o siê u¶mierzyc.... wyczuli kase i ci±gneli babcie porzadnie do smierci dziadka ,wszyscy ³udzilismy siê ¿e jeszcze pozyje 2-3 lata bo to dopiero poczatek choroby i niestety..... mia³ 62lata:cry :

sory ale jako¶ tak mnie wspomnienia nasz³y bo nienawidze ³apówkarzy i kazdemu jakby sugerowa³ czego oczekuje da³abym w morde...
Stary 2014-06-13, 22:32   #1680
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Cytat:
Ach, bo bym zapomnia³a wczoraj æwiczy³am ca³e 6 min dywanówkê od 23:12 do 23:18 - Znowu siê ruszy³am.
Malinka a co konkretnie æwiczysz z dywanówek?

Cytat:

Ja chce braæ udzia³ w mierzeniu
A Tobie znów siê nale¿±c baty za brak ¶niadania i posilek pierwszy o godzinie 15

Co do wagi dzisiejszej to proszê wpisaæ do tabelki 72,5 kg czyli pó³ kilo mniej

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
no kochane siadam z T¯ tem do winiacza
Oho, tylko tam nie za du¿o winka, ale z drugiej strony sama bym siê napi³a co pijecie dobrego?

Dziewczyny gratuluje spadków! No i ArymoneQ super zmiana, jednak 13 kg to du¿a ró¿nica, brzuch spad³, uda zeszczuplaly, naprawde super! I gratulacje za walkê

Wstawiam do klubu siebie obecnie, zdjêcie z przymierzalni sklepu przy okazji prezentuje now± neonow± koszulkê która ma mnie zmotywowaæ do æwiczeñ chocia¿ na zdjêciu nie widaæ dobrze jej koloru niestety no i nie mam zdjêcia przed odchudzaniem, ale to ju¿ po ogólnym spadku 5 kg od stycznia, teraz na bierz±co bêde wstawiaæ jak siê zbiore do robienia zdjêc w koñcu.

Dobrej nocy Dziewczyny i mi³ego weekendu!
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.