|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Wszystkie zaproszenia rozdane!!
ciasteczka z wróżbą zapakowane ![]() mam też podwiązkę (na co to komu to ja nie wiem ) foto jutro, bo już dzisiaj jestem umęczona za bardzo i idę spać, bo jutro do roboty ![]() no i tak na dobranoc, czy na dzień dobry ![]() http://www.slubnaglowie.pl/inspiracj...jest-zarazliwy dziewczynom, które już jutro zostaną żonami życzę przepięknego ślubu, wspaniałego wesela, cudownego męża, mnóstwa dzieci
![]() aby ten dzień był najpiękniejszy!!!!
|
#2432 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
Szukałam w klubie, ale nie znalazłam Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2433 |
|
Winter is coming
|
10 cm. Te z akces 9, ale na nodze wydają się dużo niższe.
Ale mecz był dzisiaj, szczenę zbierałam z podłogi.
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane dzisiejsze PMki życzę Wam wymarzonego ślubu oraz aby ten dzień był niezapomniany i wyjątkowy
|
|
|
|
#2435 | ||
|
Zadomowienie
|
Twoje kciuki dały radę! Mamy pierwszą spowiedź za sobą
![]() Masz przepiękną suknię! Mimo, ze nie ma koronki - a ja jestem maniakiem koronkowym - to uważam, ze jest prześliczna! A z Twoją figurą możesz sobie pozwolić na taka suknię! Cudo!! Cytat:
![]() Cytat:
No i jaka wygoda! ![]() Waniliova
lupinka moooniaaaa justynkie Dziewczyny! Życzę Wam cudownego Dnia, który na zawsze pozostanie w pamięci jako ten najpiękniejszy w życiu! Dużo szczęścia i miłości na nowej drodze życia!!
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. 30.08.2014 ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2014-06-14 o 08:57 |
||
|
|
|
#2436 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehehe ale Twoja już w ogóle jest śliczna Cytat:
z tego co się dowiedziałam, to siostra TŻ nagadała głupot i to nieźle, i się wkurzył.. no i właśnie wcześniej chodził jakiś wkurzony, skumulowało się i mi się oberwało.. :/Waniliova
lupinka moooniaaaa justynkie ewaden wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia! ![]() |
||
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Ewaden nie bierze przecież jednak dzisiaj ślubu
|
|
|
|
#2438 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje każdej za miłe słowa odnośnie sukienki
Jestem zakochana Waniliova lupinka moooniaaaa justynkie Dziewczyny, żeby Wasze śluby były tymi wymarzonymi, a małżeńskie życie było pełne miłości, szczęścia i miłośći ! ewaden z Tobą też jestem myślami
|
|
#2439 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
na pewno jest fajnie A macie już palcach obrączki? A na kościelnym to jak? Cytat:
Cytat:
Co najlepsze ją z Nią widuje się raz na rok roku a tu taka propozycja Nie było mi ciężko odmówić. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
moooniaaaa Waniliova lupinka justynkie Kochane dziś jest Wasz dzień! ![]() Trzymam też kciuki za pogodę! Ja też dziś mam ślub i wesele znajomych, ale będę też myślami z Wami!
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie też tak myślałam, ale mówie nie odzywam się bo moze o czyms nie wiem bo nie zawsze na bieżąco jestem
![]() Ale Kochana, jesteśmy dziś z Tobą Bardoraja nie kazdy jest materialistą a dziecku się nie odmawia ![]() ta kolezanka z męzem na pewno nie są, mimo, ze nic im nie brakuje ![]() Pracowałyśmy ze sobą przez 5lat, od dwóch juz nie pracujemy a kontakt nadal mamy i to taki solidny tymbardziej, ze ona wie, ze dzieci kocham bardzo....miala jedną przyjaciółke z dzieciństwa i wiem, ze pierwotnie o niej myslala, ale ta kolezanka delikatnie mowiac troche ja ostatnimi czasy olewa (po slubie w ogóle przestala sie kontaktowac z nią ja wiem, ze ona po prostu stwierdzila, ze ja beda fajną, dobrą chrzestną mimo, ze nie mam milionów na koncie nie widujemy sie często bo mieszkamy w innym mieście, ale raz na pare miesiecy staramy sie spotkać. A kontakt telefoniczny mamy bardzo często :tak: o dziwo częściej ńiz z moja przyjaciółka, ktora będzie świadkową ![]() Moją chrzestną tez jest kolezanka rodziców i uwielbiam ją, jest wspaniała chrzestną ![]() Ale do tej kolezanki co nas wczoraj zaprosiła tez chcialabym isc mimo wszystko Tż nie za bardzo z kolei chce....A w czerwcu za rok juz musimy isc bo to mój najblizszy kuzyn ![]() Moze poszukam sobie dodatkowo zajecia jakiegos, zeby pare groszy dorobic, tylko sie zastanawiam czym bym mogla sie zajac Wszystkim dzisiejszym PMkom zycze wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-06-14 o 09:28 |
|
|
|
#2442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo rzadko pamiętali o moich urodzinach, nawet w dzieciństwie. Może dlatego inaczej podchodzę do tego. Poza tym dla swojego ją wybierałam chrzestna Więc nie rozumiem zdania 'dziecku się nie odmawia' i wybrałam ją pod kątem dobrej cioci i tego że często się widujemy żeby z chrzestnymi był częsty kontakt. Moja mama wielokrotnie odmawiała bycia chrzestna bo już ma trójkę dzieciakow adoptowanych A co do wesela to przekonaj tż ją bym się chętnie pobawiła przed swoim weselem i popatrzyła co i jak Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2443 |
|
Zadomowienie
|
Życzę dzisiejszym PM udanego dnia
|
|
|
|
#2444 |
|
Rozeznanie
|
justynkie Vaniliova mooniaaaa lupinka Kochane Wszystkiego dobrego, dużo miłości, ogromu szczęścia na nowej drodze, a dzisiaj wielu kresek na termometrze, słońca, pogody ducha i wspaniałej zabawy Będzie tak jak sobie wymarzyłyście A za kilka dnia wracać z relacjami |
|
|
|
#2445 |
|
Wtajemniczenie
|
Waniliova
lupinka moooniaaaa justynkie Wszystkiego najlepszego na Nowej drodze życia
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
magdalenka_w_86 Ale szczęście
Miło czytać takie relacje ![]() fascinata Bardzo podobają mi się niskie koczki - pierwsze pięć fryzur jest pięknych. 21klaudyna Dziękuję U nas jak się okazało, degustujemy 2 propozycje na zupę, dwie na danie główne i dwie na deser. Do tego odpłatnie się zdecydujemy na degustację pierwszej kolacji.mojakaren Zostaw siostrę TŻ-ta z panieńskim, niech się jeszcze nim nacieszy (przynajmniej ja tak emocjonalnie przeżywam te wszystkie formalności/ podpisy na ostatkach panieńskiego ![]() Kamilka Piękny komplet - jestem na tak dla tej kolii ![]() mimi Ale fajnie, że będzie orkiestra Trzymam kciuki za organistę i autko ![]() jumapili Długa lista zakupów, tymn bardziej trzymam kciuki, żeby udało Ci się wszystko załatwić TŻ wyrabiał dowód 3 miesiące temu, normalny bez chipa.anusia Nie podoba mi się zachowanie siostry i teścia. Wg mnie słusznie zwróciłaś uwagę. Oby siostra zmądrzała, a teśc podejrzewam ma u Ciebie ogromny minus. Mopslik Świetne te klipsy - kokardki są obłędne ![]() Elrosa Teraz to możesz do woli cieszyć się sukienką. Piękne okulary Buczorek W sklepach jest multum jasnych kiecek koktajlowych wieczorowych. Na ostatnie wesele miałam białą, ale z granatowymi, widocznymi wzorami. Winem nikt mnie oblał, więc wielkiego fo pa nie było. Gorzej, jakby przyjść w białej, długiej ![]() Kasiulenkowo Ale piękne buciki - idealnie leżą. No i kolor Kasiulenkowo, Oluska Sztyftu używałam i używam, działa ![]() Opium Cudny bukiet, taki delikatny Wcale się nie dziwię, że było wzruszająco ![]() madziara Gratki za sukienkę ![]() pysia Zapytaj koleżanki, czego oczekuje od chrzestnej. Ja chrzestną zostałam jak byłam totalnie bez kasy i nawet teraz mam zasadę, że nie daję drogich prezentów młodej (bo jest trochę rozpieszczona ), bardziej czas i wsparcie. Osobiscie uważam, że dla dziecka najważniejszy jest chrzestny, z którym ma się relację, można liczyć na ciepło i czas. Moja chrzestna ma mnie głęboko w A co do wesel - powiedz koleżankom, jaka jest sytuacja. Ja bym naprawdę zrozumiała, przecież nie wszystkim młodym parom chodzi o grube koperty, a o obecność. Anesthesia Froart ma ciekawe wzory, jest też sporo tańszy od red rubina. Vel Lekko offtopując, też zbieram szczenę... ewaden Jak się trzymasz? Waniliova lupinka moooniaaaa justynkie Wszystkiego najpiękniejszego dla Was - wymarzonego ślubu i wesela, a w życiu małżeńskim samych szczęśliwych dni
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2014-06-14 o 10:05 |
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udała mi sie tylko chrzestan. No chyba, logiczne jest, ze kilkumiesięczne dziecko samo sobie chrzestnej/chrzestnego nie wybiera, tylko rodzic robi to w jego imieniu. Chrzestny jest dla dziecka, nie dla rodzica, więc odmawiając- odmawiasz dziecku, takie jest moje zdanie ![]() A co do Tżta...nie wiem czy czytałas mój poprzedni post ze zrozumieniem sami zbieramy na wesele, dlatego zastanawiamy sie czy isc na wesele do kolezanki bo poprostu kasowo nie wyrobimy, a nie dlatego, ze nie chcemy isc bo nie ![]() Ale koniec off topu
|
|
|
|
|
#2448 |
|
Winter is coming
|
justynkie
lupinka, Waniliova monia Wszystkiego najlepszego! Oby ten dzień był dla was niezapomniany i piękny, a po ślubie było jeszcze lepiej niż jest!!
|
#2449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Waniliova
lupinka moooniaaaa justynkie Wszystkiego najcudowniejszego! ![]() |
|
|
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
Bardorja, nie wymienialismy sie obraczkami.
Waniliova lupinka moooniaaaa justynkie Spelnienia malzenskich marzen, szczescia milosci i znakomitej pogody kochane!!! |
|
|
|
#2451 |
|
Raczkowanie
|
KaMilka4891 gratki prawie rozdanych zaproszeń i gotowych ciasteczek
![]() Anesthesia nie ma za co fajnie że już jesteś Ad rem bardzo się cieszę anusia4u na pewno będzie dobrze - sama zobaczysz tak to jest jak ktoś "trzeci" miesza ![]() Waniliova Dziewczynki Wszystkiego Najlepszego w Dniu Ślubu i pięknej słonecznej pogody lupinka moooniaaaa justynkie ps. przez weekend rozdawania zaproszeń ciąg dalszy oby poszło szybko i sprawie to do poniedziałku dziewczynki
|
#2452 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym ją tego typu kwestie biore na poważnie i albo coś robię na200% albo wcale. Chrzestnym się jest od początku do końca. I trzeba temu sprostać. Póki co mam jednego chrzesniaka i dbam o niego. Zawsze znajduje czas żeby pogadać i nawet na drobiazgowy prezent bez okazji. Ale wiem teraz że nie stać mnie będzie na kolejnego chrzestniaka przez kilka dobrych lat. Więc moim zdaniem nie jest nic złego w odmawianiu bycia chrzestna.czytałam. Zrozumiałam że ty chcesz a on nie bardzo. Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, widziałyście może ten reportaż? Para młoda i plener na tle płonącego nieba, niesamowite zdjęcie.
|
#2454 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Masz super figurę ![]() Cytat:
![]() Bez "kikuta" raczej tak My dziś idziemy do poradni na 18.30 ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Waniliova
lupinka moooniaaaa justynkie Wszystkiego najlepszego! Pięknej pogody, wspaniałej zabawy, wzruszającej przysięgi |
|||
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
dziesiejsze PMki!!!!!
Życzę Wam wspaniałych ślubów, niezapomnienej weselnej zabawy i gorącej nocy poślubnej
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
justynkie Vaniliova mooniaaaa lupinka wszystkiego dobrego na Nowej Drodze ! ![]() u nas tez sie dziecku nie odmawia. i tak, dziecku, bo rodzice proszą chrzestnych żeby byli chrzestnymi, fakt, ale to DZIECKO przyjmuje chrzest a nie rodzice. i tez znam jedną fajną materialistke, która nie chciała wziąć swojej szwagierki na chrzestną, bo ' ona chce zeby jej dziecko dostawało prezenty, a tamta jej nie kupi' my sie jakos wychowaliśmy bez prezentów i żyjemy, a teraz dzieci muszą mieć prezenty na każda okazje, a jesli ktos malo zarabia, to nie zasługuje na to zeby byc chrzestnym
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
Opiumalfa na pewno świetnie wyglądałaś, macie jakieś foty?
Gratuluję już tej "próby generalnej" ![]() cude skoro Twojemu TŻ-owi podeszła to mam nadzieję, że mój też nie będzie marudził nad tą piękną muszką ![]() madziara889 śliczna suknia w świetnej cenie, gratulacje! iliy, Anesthesia gratuluję 3 miesięcy dś !! ![]() Lg_ago kochana wyglądasz obłędnie w swojej sukni! Kilka szlifów i będzie doskonale! Bardzo Ci ten model pasuje, dokonałaś świetnego wyboru! Ale Ci zazdroszczę, że masz już swoją kiecuszkę i zostały tylko ostatnie szlify! Góra sukni jest przepięknie zdobiona ![]() velika udanego panieńskiego!! ![]() czekooczekolada mi się niezbyt ta biżu podoba masz tak pięknie zdobiony gorset sukni, że zostań przy delikatnych kolczykach i będzie idealnie! [QUOTE=Ad rem;46876017]Twoje kciuki dały radę! Mamy pierwszą spowiedź za sobą ![]() Waniliova lupinka moooniaaaa justynkie ![]() I ta jak dziewczyny, ewaden jestem ciekawa jak sie masz i jak Wasze sprawy?
|
#2458 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj TŻ powiedział, żebym wzięła sobie jakiś kolor do sukni, bo chciałby mieć kolorową muchę, poszetke i pas
Powiedzcie, czy pas smokingowy pasuje do garniaka? Za 10 dni mam egzamin magisterski
|
|
|
|
#2459 |
|
Zadomowienie
|
Waniliova
lupinka moooniaaaa justynkie Kochane moje I czekamy na relację!!! Przeżyłam wczorajsze imieniny teścia ![]() Chyba przetrawili wiadomość że będziemy mieszkać oddzielnie bo wczoraj już przestali nas tym gnębić. Ogólnie rozmawialiśmy o rzeczach organizacyjnych i jest ok ![]() Tż chodził wczoraj zdenerwowany bo czekał na wyniki z egzaminu, no ale na szczęście zdał i został mu tylko jeden ![]() Dzisiaj pomagam mamie trochę w domu. A jutro wracam na stancję bo w poniedziałek mam tą rozmowę o pracę ![]() Plan na ten tydzień: - zamówić sękacze - zapłacić zaliczkę za tort - spowiedź bo się nie wyrobiliśmy jeszcze - dalej szukamy mieszkania - dokupić alkohol i cukierki ![]()
|
#2460 | |||
|
Raczkowanie
|
Gratki!
![]() O, dzięki za opinię, trzeba będzie się zaopatrzyć ![]() Super, że poszło bezboleśnie ![]() piękne te Twoje buty nr 1 Ale drugie też niczego sobie, na pewno docenisz je w tańcu ![]() Szczerze mówiąc nie bardzo mi się podoba Ale to tylko moje zdanie Za to suknia Cytat:
![]() Cytat:
Ale Ci zazdroszczę, że już wszystkie zaproszenia masz rozdane. Nam niby zostało tylko 10, ale jakoś nie możemy się zebrać ![]() (Co do podwiązki- jak ją kupowałam, to moja mama do mnie "a co to, studniówka?" )Cytat:
Rany, złapałam potężnego lenia... Nic mi się nie chce i tylko się zastanawiam co by tu zjeść Jeszcze kilka takich dni i będę szersza niż dłuższa ![]() Do tego chyba zawiało mi ucho, bo strasznie mnie boli
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.

) foto jutro, bo już dzisiaj jestem umęczona za bardzo i idę spać, bo jutro do roboty 

Szukałam w klubie, ale nie znalazłam
i piąteczka za Nasze 3 miesiące 

No i obcas paskudny
30.08.2014 

Tż nie za bardzo z kolei chce....

my sie jakos wychowaliśmy bez prezentów i żyjemy, a teraz dzieci muszą mieć prezenty na każda okazje, a jesli ktos malo zarabia, to nie zasługuje na to zeby byc chrzestnym