![]() |
#391 |
BAN stały
|
Dot.: Łóżkowe"wpadki"cz.2
haha to mnie na spacerku z TŻ-etem zachciało się siusiu... więc szliśmy w stronę krzaczków gdzie na ogół nikt nie chodził a po drodze się wygłupialiśmy , przepychaliśmy lekko itp... na moment zanim opuściłam spodnie wjechał radiowóz... okazało się, że Panowie policjanci myśleli, że mój TŻ-et chce mnie zgwałcić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
Haahhaa i jak się wytlumaczyliscie z siusiania w miejscu publicznym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
Tak czytam ten temat od dłuższego czasu, ale się nie wypowiadałam. Ja z moim teraźniejszym może nie mam jakiś szczególnych wpadek oprócz tego, że niechcący w trakcie dostał z łokcia w nos a ja nawet nie zauważyłam
![]() Za to z poprzednim to się działo. Miał fantazje by spuścić mi się na twarz gdy ja leżę a on nade mną klęczy. No i jako dobrą dziewczyna zgodziłam się xD i to był błąd. Wycelował prosto w oczy i dziurki w nosie... ![]() A inna to jak w pozycji klasycznej się zagalopował i na chwilę wypadł. Niestety z powrotem wszedł w drugą dziurkę ![]() Nie zauważył tego dopóki nie spojrzał na moją minę xD potem wyksztusił tylko "to nie ta...?" ![]() I jeszcze jedna. W trakcie remontu zachciało nam się baraszkować. Robotnicy za ścianą no to jazda. Robie mu dobrze, już ma dochodzić i nagle wchodzi moja babcia. Ja szybko wycieram usta a on biedny szczytuje pod kołdrą xP babcia się nie zorientowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Przyczajenie
|
A inna to jak w pozycji klasycznej się zagalopował i na chwilę wypadł. Niestety z powrotem wszedł w drugą dziurkę
![]() Nie zauważył tego dopóki nie spojrzał na moją minę xD potem wyksztusił tylko "to nie ta...?" ![]() o tak, mialam podobnie, tyle, że na stojaco i byłam w szpilkach, nogi to sie pode mną ugięły momentalnie ![]()
razem od 14.08.2011 ![]() kierowca od 15.05.2014 ![]() praca w Holandii od lipca 2014 ![]() ![]() Edytowane przez cLouxXx Czas edycji: 2014-06-05 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
Szok w takiej sytuacji jest niezły :P
A jeszcze mi się jedna sytuacja z eksem przypomniała. Otóż tak sobie baraszkujemy i postawiliśmy na pozycję na łyżeczkę. Nie byłam jeszcze bardzo mokra ale udało mu się wejść. W pewnym momencie czuje, że nagle jestem za mokra i coś mi nie pasuje. On dalej swoje ale zwalnia. W pewnym momencie mówi, że coś jest nie tak. Dotykam się i widzę krew. No to ja biegiem do łazienki i ze mnie od razu chlusnęło. Myślę sobie, że coś dziwny ten okres bo krew taka za czerwona. Krzyczę do niego z łazienki, że to tylko okres a on "to nie okres...". Ja wracam do pokoju a tam pełno krwi na pościeli. Okazało się, że wędzidełko mu pękło... prawie zemdlałam wtedy. Na szczęście koniec końców nic mu nie było i się zagoiło, ale strach był ogromny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie polecam... xd ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() My nie mielismy zadnych takich wpadek, oprócz tego, że nie raz pies nam siada koło łóżka i szczeka albo się gapi i się cieszy ![]() no albo znajomi jacyś dwa razy wpadli za szybko niż zapowiadali i musieli poczekać z 5 minut aż się ubierzemy i ogarniemy ![]() ![]() Oraz kolega kiedyś przyszedł, Tz mówi ze on na chwile to mam sie nie ubierac, położyłam się pod kołdrą a kolega 2 godziny sobie u nas posiedział... ani sie ruszyc ani nic... jeszcze na fotelu sobie siedzial a na oparciu mój stanik wisiał ![]() No i nie raz walnelam glowa o oparcie łóżka ![]()
![]() |
![]() |
#399 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
Szczerze? Ja do tamtego momentu też nie wiedziałam że to się może stać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
BAN stały
|
Jeżeli już jesteśmy przy takich tematach zapraszam do klubu : https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=1648
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Przyczajenie
|
coś cicho się tu zrobiło.
wpadka z niedzieli : otóż wybrałam się z TŻ na rower wodny, zabrało nam się na amory, a że lubimy "zaliczać pierwsze razy" postanowiliśmy kochać się na tymże rowerku, jezioro było ogromne więc poszukaliśmy ustronnego miejsca niedaleko brzegu. wszystko ładnie pięknie i zachciało się nam zmienić pozycję, niestety wstając straciłam równowagę i wpadłam do wody, na szczęście TŻ podał mi rękę i szybko wgramoliłam się z powrotem na rowerek, ale przez szok termiczny odechciało mi się dalszego baraszkowania ![]()
![]() |
#403 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Przyczajenie
|
Może nie będzie to ogromna wpadka, ale też moje intymne pożycie nie jest jak do tej pory zbyt bogate i długie
![]() Otóż był to nasz Pierwszy Raz, kiedy to poza pieszczotami i seksem oralnym postanowiliśmy pójść na całość, no i wiadomo: ja dość zestresowana, nie wiem czego tak dokładnie mam się spodziewać. No ale ok, pierwsza szybka decyzja - JA na górze, żebym w razie czego miała jakąś tam kontrole nad sytuacją, jakbym chciała przerwać... wszystko malinowo, tylko jeszcze "trafić" by się przydało ![]() Mima TŻ - bezcenna P.S. Jakiś czas później dowiedziałam się, ze jego małym (?) kompleksem jest właśnie wielkość przyrodzenia (a raczej fakt, że nie został przez naturę zbyt hojnie obdarzony) <- dla mnie to w ogóle bez znaczenia! ![]() P.S 2. Po zmianie pozycji wreszcie się udało i tak, tym razem rzeczywiście poczułam jego obecność tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
BAN stały
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;46880350]właśnie sobie to wyobraziłam
![]() ![]() Teraz to się możemy z tego śmiać ale wtedy było mi tak wstyd ![]() ![]() Powiem szczerze, że to prawda, jeżeli się faceta kocha rozmiar nie ma znaczenia, bo nie przeszkadzało mi to ani nie odrażało tylko byłam jakoś dziwnie zaskoczona... no miał z ja wiem ... 12 cm? Tak czy inaczej i tak cieszyła mnie bliskość z nim i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
Tekst roku po prostu
![]() ![]() Mój też jakiegoś za dużego nie ma, ale mnie tam się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio jak rankiem po przebudzeniu zaserwowałam TŻ lodzika, to coś mi skapnęło z pochwy...Okazało się, że resztki z wczorajszego baraszkowania
![]() TŻ mówi: -Ee,chyba coś Ci kapnęło. Ja: E, aaa..Yyy. TŻ ![]() Ja: Ku.wa. Chamówa! Nie gadam z Tobą. Głupia sytuacja strasznie, zważając na fakt, że kapnęło mu na kolano ![]() I można pierdzieć pochwą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio sobie baraszkujemy, tż zachciał mi zrobić dobrze oralnie. Wcześniej się trochę napowietrzyłam, on się zaczyna zabierać do czego trzeba iiii prrrt..
... tak, pierdy z pochwy prosto w twarz ![]() Ale tż rozumie, już mu kiedyś tłumaczyłam. Trochę się pośmialiśmy i dalej w tany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Zadomowienie
|
My dziś analna orgia a Jego świnka morska mało co na łóżko nie wskoczyła,dzikie piski i skacze jak debil.
Chyba zwierzątka zazdroszczą ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Ja już dostałam kilka ostrzeżeń - wizaż mi niestraszny
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#416 |
Raczkowanie
|
Zawsze jak czytam te wszystkie wpadki, to mi się humor poprawia i śmieję się do laptopa
![]()
Słuchaj po prostu głosu swego serca. .Ono wie wszystko. Razem od 13.01.2010r ![]() Prawo jazdy 26.06.2012r. ![]() małe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia Edytowane przez Shebeauty Czas edycji: 2014-06-25 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
Z Tż bardzo dużo podróżujemy a strasznie lubimy sex, więc wpadek też trochę mamy.
Pojechaliśmy ze znajomymi na rejs. Na jachcie 8 osób więc nie bylo za bardzo kiedy się kochać. Przez pierwsze kilka dni ok, ale potem ciśnienie coraz większe. Któregoś dnia przybiliśmy do portu, idziemy na obiad. My z Tż stwierdziliśmy, że dojdziemy do nich później. Oczywiście wszyscy się domyślili o co chodzi, ok poszli, my zostaliśmy. Po akcji, leżymy wygłupiamy się, Tż w końcu mówi do mnie, " to co drugi raz ", ja że ok bo mamy jeszcze czas i nagle z góry słyszymy kolegę " nie proszę, zaczekajcie chwilę, tylko portfel zabiorę". Było mi tak głupio. Okazało się, że zapomniał portfela i się po niego wrócił, dodam, że na jachcie wszystko ale to wszystko słychać a ja nie byłam cicho. Niby jesteśmy zgraną paczką, na wszystkie tematy gadamy ale wtedy było mi niezręcznie bo czułam się jakby był z nami, wszystko slyszał. Zastanawiałam sie czy niczego nie widział bo zostawiliśmy jedne drzwi otworzone a drugie były przeszklone i jak sprawdziłam, jak się stanęło pod kątem to można było coś zobaczyć a chłopak jest taki, ze nie zdziwiłabym się gdyby sobie podglądnął.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kiedyś z byłym mieszkałam w mieszkaniu z jego siostra i jej facetem. Któregoś razu miało ich nie być,my u siebie jedziemy, ja się darlam i w ogóle.. A po wszystkim idziemy się umyć a łazienka zajęta, oni kąpiel brali i wszystko słyszeli. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio miałam taką jakby łóżkową wpadkę
![]() Mój tż postanowił robić mi dobrze. Najpierw ustami, potem ręką. No czułam, że odlatuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.