|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
Cytat:
niby jak z nim jestem to jest oki, ale jednak nie do końca.. a widzę że on wpadł po uszy... jak wracam do domu i zaczynam o tym wszystkim myśleć to wszystko mi się miesza i już sama nie wiem czego chcę
|
|
|
#1172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może spróbuj nie skupiać się nad tym tak bardzo i poczekać, zobaczysz jak się to rozwinie, ale rozumiem że nie jest to takie proste bo jeżeli nic z tego nie będzie to po co dawać facetowi jakieś złudzenia ale jeśli znowu będzie z tego wielka miłość to szkoda to przeoczyć .... ehh trudna sprawa sama nie wiedziałabym co zrobić, ale myślę że podejmiesz odpowiednią decyzje ale w sumie to Ty dałaś mu jasno do zrozumienia co czujesz to może on zdaje sobie sprawę z tego wszystkiego czy nie bardz?? |
|
|
|
|
#1173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi sie, ze Twoj problem polega na tym, ze za mocno sobie obiecujesz w efekcie czego,kiedy sie nie udaje to moze troche wyolbzymiasz? nie wiem, ale to tak jak ze slodyczami na diecie chyba.. zastanow sie nad tym Cytat:
nie martw sie, co ma byc to bedzie.. nie czujesz sie gotowa to sie nie pakuj, jak Cie strzeli piorun to nie bedziesz miala watpliwosci zadnych |
||
|
|
|
#1174 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny macie racje.
za bardzo czegoś pragnę a kiedy wypiję 1 piwko mam wrażenie że po umowie i upijam się! w tym tygodniu piłam od wtorku ... wszystko dla ludzi z umiarem. jestem w pracy i mam big urwanie glowy ---- wyprzedaż
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyprzedaz? wspolczuje ...
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Rozeznanie
|
nie no zdjecia obejrzane 1000 razy ale z nas fajne lachy no nie Baska i Anka
bardzo plakalyscie wczoraj jak pojechalam, jak sie zeganlyscie w trojke?? Ja sie nastawiam ze jednak sie bedziemy spotykac itp bo inaczej to zycie jest bezsenu.. tyle lat pod jednym dachem i to mijania sie wk orytarzy ale wspolnego zycia.. to nie moze sie tak skonczyc prawda??
|
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie obawiam się że ja zawsze będę miała jakieś wątpliwości....
ja mu wyłożyłam kawę na ławę, powiedziął że dobrze zrobiłam, bo inaczej on byłby całkiem skołowany i nie rozumiałby dlaczego raz jest ok a raz mniej ok... powiedział że stara się zrozumieć moje zachowanie że nie będzie popędzał itd., ale i tak widzę że go już wzięło na maxa ![]() no nic pożyjemy zobaczymy a wogóle to się nawet nie przywitałam
|
|
#1178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
urocze jest jak chłopcy się tak zakochują po uszy ![]() no własnie dziendobry, apropo kawy KAWA! ![]()
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko mi się wydaje że on tylko tak mówi a niewiele z tego rozumie... on teraz wyjeżdża na weekend i pytał mnie czy ja nie mam nic przeciwko ???a ja mu na to że kim ja jestem żeby go ograniczać w jakikolwiek sposób, od razu oczywiście palnęłam że mnie też nikt ograniczać nie ma prawa- tak profilaktycznie ja mam już schiza na tym punkcie a on może siedzieć 2 godziny i gapić się na mnie....??dziwne zjawisko??
|
|
|
#1180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hej robaczku |
||
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
navi śliczny avatar
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kobietki
![]() Dziś już jest ok, choć dostałam smutną wiadomość bardzo, więc humor nie lepszy. Ale stęskniłam się też za domkiem, za rodzinką, psiakiem i kotem Mam małe jaskółki w garażu, wrzucę później jakieś fotki mojego zwierzyńca Dużo mnie ominęło, mój pies złapał szczura wodnego i oczywiście zagryzł :/ I miałam małe nietoperze, ale niestety pozdychały, nie wiemy czemu. Także zostały jaskółki,których trzeba pilnować, bo kotu już ślinka leci
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie ![]() to dawaj fotki jak bedziesz miala!!! mam nadzieje ze zla wiadomosc nie az taka zla.. |
|
|
|
|
#1185 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nic więcej nie wiem. Na miejscu jest ten kolega i wspólna znajoma, załatwiają powrót do Pl. Koszmar.Fotki wrzucę później
|
|
#1186 |
|
Wtajemniczenie
|
Kota nie ma bo gdzieś się włóczy jak zwykle
![]() P6070016.JPG P6070018.JPG P6070020.JPG P6070021.JPG P6070022.JPG
|
#1187 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to może być wkurzające... ki edyś mój pijany kolega, teraz już przyjaciel, usiadł na podłodze i takim zapijaczonym głose powiedział:haassiaa (Kasia ) jakaa Ty jezdeeś szysta ak anioołchodził za mną 3 lata ![]() oj bedą ploteczki ![]() masz super zwierzyniec chciałabym mieć psiulka. przez weekend opiekowałam sie sznałcerkiem znajomych mojego brata - Supra się wabi, kochana jest i pełna energii..teraz juz jest u siebie w domku i został po niej tylko koc z wygryzioną dziurą
|
|
#1188 |
|
Wtajemniczenie
|
No zwierzyniec mały, ale kochany. Szczególnie psiak, którego kocham baaardzo
A głuptas taki, że szkoda gadać
|
#1189 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fiu fiu
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
to samo co pod spodem
Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-07-02 o 12:29 Powód: podwojny post |
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wasnie dziewczyny wstawiamy swoje zdjecia!! ja zaraz czegoś poszukam
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
moje sa na 30+
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1197 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() :pazurk i: Oj tyle komplementów Ja również jestem za wklejaniem zdjęć ![]()
|
|
#1198 |
|
Wtajemniczenie
|
Oooo aż cała czerwona jestem
![]() ![]() Pingwin z Ciebie to dopiero lufa
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie, że ze mnie lufa ...
armatnia
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1200 |
|
Raczkowanie
|
witam wszysciutkich :P
Qrcze mnie znow dawno nie bylo;/.....dziewczyny chcialabym tak regularnie pisac z wami , ale duzo rzeczy na to nie pozwala ;/ .......Navi--> masz sliczny avatarek....jejq....ale masz cudowna twarzyczke ![]() Aneczka--> Sliczne foteczki...... Slicznego psiaka masz mam tez Amstaffa zreszta mam bzika na punkcie tyhc psow ![]() Dziewczyny mizostaly tylko 12 dni do bermudy ![]()
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

i jest mi z tym źle. teraz obiecuję sobie że od 1 lipca do 31 sierpnia nie dotknę i nie poczuję jak smakuje alkohol!

ki edyś mój pijany kolega, teraz już przyjaciel, usiadł na podłodze i takim zapijaczonym głose powiedział:![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

:pazurk i: Oj tyle komplementów