|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
a kolorowa mucha nie starczy? ![]() ja mam za 3 dni
|
|
|
#2462 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
dziękuję Wam za wszystkie pozytywne komentarze
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Wtajemniczenie
|
Cały czas chciałam dwukolorowe obrączki ze względu na dopasowanie do białego pierścionka zaręczynowego, a teraz zakochałam się w obrączkach Exist i cały dzień kminię, czy cała złota z brylancikami będzie pasować choć trochę do pierścionka
![]() Poza tym strasznie spodobały mi się jedne buty z Deichmanna i chyba je zamówię jak tylko dostanę stypendium - jak będą złe, to zawsze można zwrócić, a naprawdę szalenie mi się spodobały ![]()
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-06-14 o 15:21 |
|
|
|
#2464 |
|
Raczkowanie
|
Waniliova
lupinka moooniaaaa justynkie Wszystkiego najlepszego kochane zabawy do białego rana i miłości do końca świata
|
|
#2465 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pierścionek przełożę po prostu na lewą rękę i nie będzie się to jakoś bardzo gryzło Poza tym, i tak nie nosiłabym pierścionka i obrączki na jednym palcu, bo pierścionek mam dość duży i bałabym się, że porysuje mi obrączkę...Buty świetne!
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez je chcem
|
|
|
|
|
#2467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie wszystko wyjdzie w praniu, na wyciecze do jubilera ![]() Cieszę się, że buty się podobają! Mam nadzieję, że będą wygodne, no i że wysokość będzie ok...
|
|
|
|
|
#2468 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkim dzisiejszym PMkom życzę wymarzonego wesela, wiecznej miłości i spełnienia wszystkich wspólnych marzeń i planów
)My dzisiaj po 3 lekcji tańca, idzie nam coraz lepiej, została nam ostatnia minuta układu do nauczenia i szlifowanie ![]() Kupiliśmy ramki do numerków, papier na winietki i numerki, tuby z płatkami i pudło na koperty, i prezenty dla mam na podziękowanie. przed nami zapowiedzi, spowiedź generalna, sporo drobnych rzeczy do kupienia i do uszycia sukienka na panieński
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś kupiłam Ponczochy więc zostało mi do kupienia z ubioru dla mnie tylko welonu, majtasow i kiecki na poprawiny
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2470 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj kupiłam pończochy z gatty
http://www.gattasklep.pl/product-pl-...usion-w01.html Kolor cielisty. Mierzyłam bo się bałam, że będą spadać, ale ani drgną
|
#2472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2474 |
|
Zadomowienie
|
An buty świetne ! Choć dla mnie bardzo wysoki
Wyglądają na stabile i wygodne. Oby takie były ![]() Dziewczyny, czy Wam też było tak ciepło w nogi w sukni? Pytanie zwłaszcza do mężatek. Ja wczoraj na przymiarce miałam tak spocone nogi, że jak zdjęłam suknię to, aż pot mi po nich poleciał Nie wyobrażam sobie założyć pod nią czegokolwiek na nogi. Nie wiem czy to wina tego, że w salonie było włączone ogrzewanie (nie pytajcie dlaczego, jest czerwiec) i była taka duchota, czy to robi też model sukni?
|
|
#2475 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do "ciepłości" - TAK. Niestety, mierzyłam suknię w dość chłodne, deszczowe sierpniowe przedpołudnie, a i tak w sukni się topiłam i pot mi ściekał po nogach, ech Chyba taki już żywot panien młodych
|
|
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Lg_ago mierzyłam suknię w lecie w zeszłym roku na gołe nogi - koszmarnie pociły mi się od halki, aż wyszły mi krosty dziwne i byłam przerażona.
Później mierzyłam za każdym razem w rajstopach i było ok, nie czułam gorąca, nic się nie działo, nie było krost. W czwartek na przymiarce mierzyłam kieckę znów na gołe nogi, miałam już "swoją" halkę i też w porządku. Także ja taki objaw zauważyłam tylko przy mierzeniu "salonowej" halki. Pisałam Wam jakiś czas temu, że ksiądz na którym nam bardzo zależało, odmówił. Ale nie ma tego złego Zaprosiliśmy dziś księdza - "wujka", który powiedział, że oczywiście będzie, ma wtedy urlop i jeśli będzie trzeba z radością będzie przewodniczył mszy ślubnej, tylko żeby go o tym uprzedzić. Gdyby miał on przewodniczyć, nie ma nic przeciwko temu, że wybierzemy własne czytania i będziemy mieć własną modlitwę wiernych, wręcz się ucieszył! A modlitwa już czeka, napisana jakiś czas temu przez TŻ
|
|
#2478 | ||
|
Zakorzenienie
|
WOW, cudownie wyglądasz
Cytat:
GRATULACJE!!! Cytat:
moje mają mieć 6 cm i już boję się, że będą wyglądać jak pokraki... dzisiejszym PMkom gratuluję i życzę wszystkiego dobrego!!
|
|
#2479 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj uszykowaliśmy się z TŻ na proszenie Jego kolegów... 5 na 8 było dzisiaj na weselu
Z tej racji, że wszyscy mieszkają niedaleko siebie zrezygnowaliśmy i poprosimy może w przyszłym tygodniu
|
|
|
|
#2480 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez wzielam off white
tylko ze 1pare kupilam.. Dokupic druga,co?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam dwie i trzecią białą :P
|
|
|
#2482 |
|
Zadomowienie
|
ANasthesia ja mam pierścionek z białego złota a obrączkę z żółtego złota z diamencikami. Muszę nosić na jednym palcu bo zaręczynowy na inne palce albo jest za duży albo za mały. Mam fotkę w klubie. Mnie się podoba to połączenie
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam cieliste, Gatty Michelle
|
|
|
|
#2484 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo miło z jego strony ![]() Cytat:
zaraz będę obczajać!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2485 |
|
Raczkowanie
|
Odebraliśmy wczoraj obrączki
Niestety obrączka TŻ jest chyba za mała Zresztą moja też wydaje mi się trochę za mała. Niby nie uwiera, ale robią mi się takie małe "buły" na palcu...... Na palec wchodzi gładko, przy ściąganiu wystarczy ją raz delikatnie obrócić, no ale sama nie wiem ![]() Muszę też zdecydować jakie kwiaty chcę do wazonów na stoły na sali weselnej. Kolorami przewodnimi są fiolet, biały i żółty. No i nie wiem jakie wziąć wazony (niskie czy wysokie) i jakie kwiaty do tego - aby były łatwo dostępne w sierpniu i względnie trwałe...
razem od 10.06.2002 ślub 02.08.2014 Edytowane przez fascinata Czas edycji: 2014-06-15 o 09:41 |
|
|
|
#2486 | |
|
Raczkowanie
|
Z serii "jak zarobić na weselu i się przy tym nie namęczyć":
Mój TŻ od czasu do czasu dorabia obsługując wesela. Wczoraj był na jednym i oto, co mi opowiedział po powrocie: właściciel lokalu, w którym odbywało się wesele, zatrudniał zewnętrzny catering, czyli firmę X, w której pracuje mój TŻ. Firma X dostawała od właściciela lokalu 70zł/os, podczas gdy Państwo Młodzi jemu samemu (za jeden dzień z najprostszym menu) płacili 190zł/os (wychodzi 120zł/os za sam wynajem sali). Firma X zapewniała oprócz posiłków także napoje (w dużej ilości), a właściciel lokalu powiedział Młodym, że on z uprzejmości daje im tylko napoje na "pierwszy rzut" po obiedzie, a reszta jest już w ich zakresie (zabrał sobie 80% napoi w litrowych butelkach, a na stoły pozwalał dokładać tylko te w maleńkich szklanych, które zostały osobno doliczone do rachunku PM) ![]() Morał z tego taki, żeby patrzeć usługodawcom na ręce i wszystko dokładnie sprawdzać, bo wiadomo, że muszą na nas coś zarobić, ale takie machloje to już jest przegięcie... ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
|
|
|
#2487 |
|
Zadomowienie
|
hihihi,
![]() Anesthesia, też upatrzyłam sobie te buty. Ale nie widziałam ich w sklepie, aby przymierzyć. Trzeba będzie zamawiać. Zwrócić można ot tak? fascinata, ładne obrączki Jeżeli zdejmują się bez problemu, to chyba są dobre.Też zastanawiam się czy nie zanieść swojej do powiększenia. Zdejmuję ją z trudem, i jak będzie cciepło, to palce pewnie mi spuchną. oluska227887, co za facet ![]() My mamy oddzielnie salę - 3000zł i catering - 100zł/os. Napoje, ciasta i owoce we własnym zakresie. Facet od sali mówił, że kiedyś mieli wspólny biznes (on i cateringi), ale klienci się burzyli, że nie wiedzą za co płacą, więc się rozłączyli. Dziś damy kolejne zaproszenie i zostanie w sumie tylko jedno
Edytowane przez cude Czas edycji: 2014-06-15 o 10:08 |
|
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
kupilismy wczoraj buty dla TZ
W Wojasie 350 zl ale przy zalozeniu karty stalego klienta 15% rabatu.wiec 300 zl w sumie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2490 |
|
Rozeznanie
|
Opium piekny bukiecik mialas!
![]() Wszystkim sobotnim PMka serdeczne gratulacje i najlepsze zyczenia Vel bardzo fajne te butki ![]() Dotka na listonosza szkoda slow ! Ale musze powiedziec, zs sliczne kolczyki Lg_ago pieknie sie prezentujesz w sukni An bardzo zgrabne buty, swietna cena, oby na zywo tez sie prezentowaly dobrze i byly wygodne ![]() U nas dzis 3 dni do ślubu!!! od piatku sa juz rodzice TZta i przez to a takze prace nie mam czasu na nic wiec nadrobilam tak po lebkach dzis ostatnia zmiana, jutro zaczynam urlop w dobrym stylu bo przylatuja moje przyjaciolki i bedzie mini panienski ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

15.09.2014 
ja tez je chcem 

Nie wyobrażam sobie założyć pod nią czegokolwiek na nogi. Nie wiem czy to wina tego, że w salonie było włączone ogrzewanie (nie pytajcie dlaczego, jest czerwiec) i była taka duchota, czy to robi też model sukni?

No i obcas paskudny
Z tej racji, że wszyscy mieszkają niedaleko siebie zrezygnowaliśmy i poprosimy może w przyszłym tygodniu
Zresztą moja też wydaje mi się trochę za mała. Niby nie uwiera, ale robią mi się takie małe "buły" na palcu...... Na palec wchodzi gładko, przy ściąganiu wystarczy ją raz delikatnie obrócić, no ale sama nie wiem
dzis ostatnia zmiana, jutro zaczynam urlop w dobrym stylu bo przylatuja moje przyjaciolki i bedzie mini panienski