|
|
#211 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LIII
A ja dziś miałam kociokwik w pracy, a ostatnia godzina wydaje się wręcz leniwa, bo można było zwolnić...
Lecę wieczorem do teatru, jutro przed południem na warsztaty, po południu na koncert, a najchętniej bym się po prostu wyspała...
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#213 |
|
|
Ale wiesz, jak się nie chce ruszyć z ciepłego domku? W Wwie rada, wieje i jest ponuro...
Za to rano było cudnie, byłam na świetnej sesji jogi, z moim ulubionym prowadzącym, w pracy lekki kociokwik, ale w przelocie widziałam się z Ju, a to zawsze daje kopa energii, fajny dzień
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też ponuro, ale podoba misie to, albowiem wreszcie widzę świat. Słońce oślepia. Inhalator |
|
|
|
|
#215 | ||
|
Panaroja
|
snad namysłu co by tu zjeść
![]() Cytat:
ale kuferek mam wypchany i kolejnych 12 stoi luzem ![]() Cytat:
![]() 2.tak , kettle , a Twoja koleżanka w RKC prowadzi zajęcia ? Kurczę , że też nie ma w Wawie ośrodka RKC są pojedynczy instruktorzy i se można prywatnie na zajęcia chodzić zębów byś nie straciła , chyba że umyślnie byś się trzasła jak się przestrzega podstawowych zasad bezpieczeństwa to jest to zupełnie bezpieczny sport . A figurę kobitki ćwiczące mają taką że zazdrość żre 3.przodem do ściany , stopy na szerokość ramion , ręce luźno zwisają z przodu , nie podpierać się na udach ! Jeżeli chce się wzmocnić uda i ukształtować doopsko , żadnego wspomagania podpieraniem rękami , bo mają pracować uda , biodra i zad wyłącznie no i plecy , które trzeba utrzymać prosto ![]() starczy 5-10 cm , bo właśnie w takiej pozycji musisz się trzymać na tyle prosto i z wygiętym kręgosłupem , żeby nie zaryć w ścianę nosem a uruchomić nieczynne mięśnie grzbietu ) i stopniowo starasz sie schodzić do pełnego przysiadu . Takie robienie po kilka-naście przez cały dzień jest nieobciążające bo to dwie-trzy minuty za każdym razem jak koło ściany przechodzisz , a szybciutko nabierasz wprawy i wyrabiasz mięśnie a przy ścianie musi być, bo inaczej nie utrzymasz prawidłowej pozycji - łydki pionowo , uda pod kątem 90 stopni do łydek , wygięty kręgosłup lędźwiowy , bez ściany autoamtycznie się pochylisz w przód i zrobisz zwykły przysiad z okrągłymi plecami ![]() w cionszy myślę że spokojnie można póki się daje , ale lepiej zacząć przed cionszą a w cionszy skakać to nie 4.tymi kettlami 5.ja nie Kam , ale żeby się nie garbić muszę o tym pamiętać i co czuję że się zgarbiłam to się muszę prostować a od czasu kiedy zaczęłam ćwiczyć znacznie łatwiej jest mi się utrzymać prosto i rzadziej muszę pamiętać żeby sie wyprostować plecy się same zaczynają automatycznie prostować .A na uelastycznienie kręgosłupa jeszcze dobre jest też naprzemienne wypychanie do przodu i cofanie klatki czyli maksymalne wygięcie kręgosłupa na zmianę w przód i w tył , kilkanaście razy pod rząd . dziś na kolację spożyłam :dwa plasterki pomidora z cebulką , miskę truskawek z bitą śmietaną z aerozolu , miskę truskawek bes śmietany , plasterek salami , plasterek szynki sama dietetyczność chyba czy u Was truskawki też takie kwaśne ? U mnie strasznie chociaż niby słońce więc powinny byś słodkie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#216 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. dzięki, teraz wsio jasne A można ręce założyć sobie z przodu albo złączyć na wysokości cycków? Tak mi wygodnie.3. do pełnego czyli 90 stopni? |
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
beznadziejne są ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Jeśli ktoś ma ochotę na dobrze zagrany, rozrywkowy, w sensie lajtowy film do hmmm "groteskowego" scenariusza to polecam obrazek pt "Dom Hemingway" Za aktorstwo - Karpio może pucować Judowi nie powiem co Film należy traktować z przymrużeniem oka, jako robi to i scenariusz. Miło popatrzeć na sztukę odgrywania, no i brytyjskość. Dla mnie rarytas aktorstwa. Przewijałam sceny wstecz dla podwójnej frajdy ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- A i po wizycie u przyjaciółki z niemowlaczkiem już jestem pewna że nei boję się być mamą. Tzn naturalnie się obawiam tego srego i owego ale już nie boję się zostać, już mam w sobie poczucie że przyjmę na klatę. A test był ponoć ostry, bo ponoć hardcore a ja odebrałam to jako normę. Także teoretycznie jest dobrze. Strasznie go chciałam wziąć ze sobą do domu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-13 o 22:36 |
|
|
|
|
#218 |
|
|
Teatr był boski! Kasprzyk w roli rydzykowej babci i Małaszynski, w roli geja. Na dodatek się gotował co chwila, sztuka świetna. Jestem pod wrażeniem,że obydwoje zdecydowali się na takie role i tak się świetnie w nich odnaleźli :-D
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo byśmy z Mam pojszli - jeśli na Śląsk zajadą |
|
|
|
|
#220 |
|
|
Upiór, czyli potwór w moherze :-D
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze brzmi znajomo - obawiam się czy juz nie było u nas gdzies
Ależ musi być boskie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-14 o 00:12 |
|
|
|
#222 | |
|
|
Cytat:
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Otóż to!!! Bo ja już słyszłam od kogoś na bank ten sam tekst o Kasprzykowej i Małaszyńskim w roli geja.
Moja Mam, w całym swym wstręcie do chuopa, przyznała mu szacun właśnie jak się wcielił w geja u Szymona Majewskiego w programie. To była perełka. Być może później była na tym - bo ona chadza w miarę często i relacjonuje mi telefonicznie, ale ja nie pamiętam kiedy bywa na czym
|
|
|
|
#224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego spożywam tylko jako koktajl, najchętniej z dodatkiem banana żeby słodsze było ![]() Cytat:
moja Siss na tym była, bodajże na karnawale komedii w Śląskim ![]() Znad kawy |
||
|
|
|
#225 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a gdzie jakieś przeważenie żeby nie lecieć do tyłu? Cytat:
i jeszcze przypomniało mi się takie bardzo fajne - ale długie ćwiczenie - na stojąco, roluje się kręgosłup stopniowo w dół, ale baaaaardzo wolniutko, tak żeby ruch był wręcz niezauważalny, jak się tylko poczuje jakieś napięcie to parę oddechów na rozluźnienie tego miejsca, potem jak się dojdzie już do zwisu to tak samo wolniutko roluje się w górę, oprócz tego że uelastycznia to jeszcze uspokaja i odstresowuje Cytat:
zależy od odmiany pewnie, w tym roku polka i honey i obie są superCytat:
brzmi świetnie!!!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#226 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyż bad habits die hard Wrodzonej i utrwalonej przez tyle lat nieodpowiedzialności się tak łatwo nie pozbędę ale bardziej stąpa po ziemi chuopin - ten który-nie-spali-chaty bo akurat leci fajny kawałek w chilli zet etc. ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
i że Małaszyński zasłabł na scenie. Cóż, nie tylko mnie jest duszno jak widać No ale szkoda, może jeszcze się uda. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-14 o 11:36 |
||
|
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dida jeszcze będziesz mieć
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#229 |
|
|
Wróciłam z warsztatów z nowym chciejstwem... A zaraz trzeba na koncert, a tu co chwila deszcz...
|
#230 | ||
|
Panaroja
|
snad bólu guowy
![]() Cytat:
zauważ , jak jej się przy tym plecy w krzyżu wyginają , a łydki są pionowo pełny oznacza najgłębszy , do pełnego kucnięcia ale to stopniowo ![]() Cytat:
2.zazdraszczam słodkich , u mnie kwasota masakryczna ![]() lete bo mnie gonioo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#231 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Spróbuję przed lustrem robić tak jak ona.
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#233 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
przynajmniej mam takie wrażenie ![]() a zresztą, mniejsza o to, chyba te przysiady nie są dla mnie bo ja mam przegięcie w krzyżu aż za bardzo i powinnam pracować w drugą stronę, tzn. ogon pod siebie raczej niż wypinać go
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#234 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#235 |
|
grozi wypollizowaniem
|
spzratamy didowy pokój....tzreci dzien po 3 godziny...i jestesmy tak w połowie
4 wory 60 l smieci i kilka reklamówek
|
|
#236 |
|
Nindżopesz
|
Uhm.
Macham znad obejrzenia Medicusa. Film słaby ale główny ciastek... Aż poświęciłam dla niego 155 min swego cennego czasu
|
|
|
|
#237 |
|
|
Powróciłam, nogi mam do wymiany. Mózg też -bogowie mnie chyba opuścili, że na Prodigy pod scenę poszłam...
|
#238 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zrobiłam z nimi znów ciasto z obłędną masą truskawkową, co wklejałam chyba rok temu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba wystawię Jade na allegro, bo na fejsie i straganiku się nie sprzedał. Brr, to ostateczność, bo nic nie sprzedawałam nigdy i nie umiem
|
|
#239 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Na początku wszyscy są sztywni
![]() Piątek trzynastego był szczęsliwym dniem dla pewnego stwora, przyszła pani, która od dawna przychodzi do nas z kotami, szczepi odrobacza itp. Pani jest dentystką, gabinet ma na parterze domu, no i mówi, że zeszła rano ogarnąć poczekalnię przed pracą, patrzy, a na środku jakieś małe szare coś porządkuje futerko. Mysz? Podeszła bliżej - a to chomik! Spakowała i przyniosła do gabinetu, chomik okazał się po przejściach, bez oka, z gojącą się raną na pół boku, chudziutki, ale poza tym ok. No i tak twardziel znalazł sobie nowy dom... A ja wczoraj kupiłam błyszczyk w douglasie, przy kasie pani odsunęła szufladę, żeby mi wybrać próbkę, myśli, myśli, przeprosiła na chwilę, wyszła na zaplecze, przyniosła coś w fioletowym kartoniku. Strasznie byłam ciekawa, co uznała za tak bardzo stosownego dla mnie, patrzę, a tu... Justin Bieber!!!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#240 |
|
Piers do przodu
|
Mursz ja bylam pod scena na Aerosmith i bylo superancko - do dzis dochodze do formy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.

U nas też ponuro, ale podoba misie to, albowiem wreszcie widzę świat. Słońce oślepia. 
ale kuferek mam wypchany i kolejnych 12 stoi luzem 

są pojedynczy instruktorzy i se można prywatnie na zajęcia chodzić

beznadziejne są 

4 wory 60 l smieci i kilka reklamówek
Aż poświęciłam dla niego 155 min swego cennego czasu