Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-15, 18:17   #4621
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Haha, oby nie

Ja jak czasem oglądałam Małą Miss w Polsat Cafe to się nadziwić nie mogłam, to nie była zabawa, ale wyścig szczurów masakra, sztuczne rzęsy, wybielanie zębów, ludzie no
Dokładnie najgorzej,że to mamuśkom bardziej zależy niż tym dziewczynkom
Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczynki
Coś nie potrafię się na nowo wkręcić w wątek...
Czytam Was na bieżąco, ale po tygodniowej nieobecności jakoś tak obco się czuję...
Za chwilę podjedzie po nas brat Tżta z żoną na grilla i znów nie będę w temacie...
Coś mam humor nie za ciekawy dzisiaj. Małż się stara jak może, żeby mi go poprawić, ale nic nie działa.

A macie parę fotek wakacyjnych (nawet żółwik się załapał )
Oo pięknie tam aż ból tyłka mam,że nie mogę tam spędzić wakacji

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Nic mi nie mów o tych programach, bo mi ze złości to para uszami leci Dla mnie to poprostu krzywdzenie dziecka i zabieranie mu dzieciństwa. A te matki, tudzież ojców powinno się zamykać w pokojach bez klamek. Oni sobie nawet nie zdają sprawy z następstw takiego postępowania, nie tylko fizycznych jak np. szybsze starzenie się skóry po solariach i opaleniźnie natryskowej, pudrach i podkładach ale także psychicznych. A te są dużo gorsze...
W ogóle to wrrrrrrrrrrrrrrrr

Ja się dlatego cieszę,że mi została jakaś tam mentalność,że dziecko ma być jak najdłużej dzieckiem i wolę swoje dziecko ubierać w typowe dzieciowe rzeczy typu śpiochy,pajace niż kupować Air Maxy za 300 zł,gdzie dziecko ma zaledwie pół roku Tak samo jakbym miała córkę też bym jej nie stroiła na pokaz przed ludźmi ubierając ją w lateksowe legginsy czy obcisłą bluzeczkę i malować jej przy tym usta..
A tak w ogóle ja raz w życiu byłam w solarium i nigdy nie użyłam samoopalacza a te misski robią to już nawykowo... Niech robią co chcą ale niech potem nikt nie ma do nikogo pretensji,że ktoś zgwałcił taką 10-latkę,bo to dobry żer dla pedofila.

Wtrąbiłam całą czekoladę karmelową Nie mogłam rąk opanować,żeby nie zapakować jej do koszyka. Aż mnie zęby bolą

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...

Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-06-15 o 18:18
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 18:18   #4622
Misstic
Wtajemniczenie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
co do yorkow mam identyczne zdanie jak Niestabilna
Misstic ja juz nie raz wspominalam o piersiach ale Tz by sie nie zgodzil na operacje.Za zadne skarby nie chce o tym slyszec...za to po porodzie i po karmieniu bardzo sie boje ze beda znowu malutkie i do tego sflaczałe
Asia19x odstające uszy to sie u nas robi już na komunię

Witam się,wypiłam pierwszą w tym roku kawę a i tak zasypiam
A i mama mi kupila dla maluszka piekny zolty kocyk z kubusiem puchatkiem i kłapouchym takze kocyki mam juz dwa

Ja pamiętam że na komunię dostałam biżuterię,tv i rower
Ale moje dziecko do komuni nie będzie szło...
Lepiej mieć sflaczałe A niż sflaczałe D i cycki do kolan hahaha
Nie no luuuz napewno nie będziemy miały złych cycuszków

Moje dziecko tez nie będzie szło do komunii ani nie będzie miało chrztu więc jeden problem z głowy hehe

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 18:32   #4623
Metamfetaminax
Zakorzenienie

o wy szataniści,dzieci do komunii nie posyłają
Na dobrą sprawę ja tam wierząca jestem,ale jak mnie ksiądz nie wkurzy to dziecko chrzest będzie miało a jak zacznie wyliczać kasę jak na chrzcinach mojego chrześniaka to będzie miał lipę wielką

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-06-15, 18:41   #4624
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Witam Was dziewczynki
Czytam Was na bieżąco, ale po tygodniowej nieobecności jakoś tak obco się czuję...
Za chwilę podjedzie po nas brat Tżta z żoną na grilla i znów nie będę w temacie...
Coś mam humor nie za ciekawy dzisiaj. Małż się stara jak może, żeby mi go poprawić, ale nic nie działa.

Kochana, z czasem się tutaj znowu wkręcisz. mam nadzieję, że humorek Ci dzisiaj poprawią na grilu.
A widoki... Jak widokówki! Super!

Kurde dziewczyny siedzę i sobie Was podczytuję i nagle mi coś śmiga z boku. Olałam to bo zwykle mam omamy takie mąż siedzi obok i nic nie widział to spoko. I nagle znowu cos czarnego... mówię mojemu, że koło komutera coś śmiga. Niechętnie wstał i odsunął karton i jep... MAMY W DOMU MYSZ Uciekła do kuchni, chyba zaraz umrę...
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 18:42   #4625
Aliszcze
Zakorzenienie

wybory małej Miss to dla mnie dowód, że niektórzy rodzice mają nierówno pod sufitem. Oglądałam kiedyś program, gdzie do agencji zajmującej się promowaniem nowych gwiazd przyszła matka z 6-7 letnią córeczką. I pokazywała na ta matka na filmie występy jej córeczki w wyborach Małej Miss. I wiecie za kogo mamusia przebrała swoja córeczkę? za Julie Roberts z Pretty Woman!! czyli za prostytutkę!!! szefowej tej agencji kopara opadła w dół.

co do prezentów, to ludzie naprawdę szaleją, a potem się dziwią, że dzieci rosną na materialistów i tylko im mało kasy,ciuchów i gadżetów. A tacy rodzice w ogóle nie zastanowią się nad tym, co im wpoili do głów, urodziny-kasa i drogie prezenty, komunia-kasa i jakieś elektroniczne drogie gadżety.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 18:45   #4626
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Lepiej mieć sflaczałe A niż sflaczałe D i cycki do kolan hahaha
Nie no luuuz napewno nie będziemy miały złych cycuszków
To jest takie przykre i jednocześnie bardzo chore, bo to niespełnione ambicje matek Myślę sobie, że tak łatwo się mówi, ale jest pewna granica, jak we wszystkim oczywiście, tylko czy te dziewczynki naprawdę tego chcą Weź im później tłumacz, dlaczego przegrała, bo co? Bo jest brzydsza od innych?
Ja np. zawsze chciałam tańczyć i żałuję, że tego nie zrobiłam. Być może gdybym mieszkała w większym mieśćie i miała lepsze możliwości. Może nawet będę chciała by moje dziecko kiedyś tańczyło, bo to piękna sprawa, ale tylko i wyłącznie wówczas, gdy sama zechce.
Ja wiem, że tak się łatwo pisze i w ogóle Ale ja naprawdę rozsądnie podchodzę do takich rzeczy.

Weźcie nic nie mówcie, bo jak się okaże, że Wszystkim Nam cycki spadną, to chirurdzy plastyczni nie nadążą robić

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 18:46   #4627
agnes 20
Zadomowienie

Ja na komunię dostałam 2 złote łańcuszki, złote kolczyki i od babci zegarek. Od reszty gości w sumie uzbierałam 70 zł których i tak nie zobaczyłam bo rodzice zapłacili nimi za nagranie kasety VHS jako pamiątki.
I strasznie nie podoba mi się dawanie takich drogich prezentów. Może jestem czarną owcą w rodzinie ale ja tam nie mam zamiaru dawać jakiś mega drogich prezentów, zawsze daję coś ręcznie robionego i jakiś naprawdę drobny wkład w kopertę albo jakiś drobny upominek.
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 18:47   #4628
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Was dziewczynki

Cuuuuudowne zdjęcia
Pisz z nami i opowiadaj jak było!

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Ja na komunię dostałam 2 złote łańcuszki, złote kolczyki i od babci zegarek. Od reszty gości w sumie uzbierałam 70 zł których i tak nie zobaczyłam bo rodzice zapłacili nimi za nagranie kasety VHS jako pamiątki.
I strasznie nie podoba mi się dawanie takich drogich prezentów. Może jestem czarną owcą w rodzinie ale ja tam nie mam zamiaru dawać jakiś mega drogich prezentów, zawsze daję coś ręcznie robionego i jakiś naprawdę drobny wkład w kopertę albo jakiś drobny upominek.

Ja chyba 100zł zebrałam

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-06-15, 18:53   #4629
Aliszcze
Zakorzenienie

no ja na komunię mogłam dostać kilka tysięcy zł..... tylko, że moja komunia była jeszcze przez denominacją złotego

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 18:55   #4630
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam Was dziewczynki

ja ci dam obco
Pięknie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-06-15, 19:10   #4631
Konto usunięte

Mąż poleciał po pułapki na myszy do mojego tatusia... Ja się boję zejść z łóżka... Kurde!

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Ja na komunię dostałam złote pierścionki i rower różowy składak tak się cieszyłam, że zaraz w tej kiecce weszłam na niego i na zakręcie sąsiadowi o auto zahaczyłam
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 19:13   #4632
Niestabilna
Wtajemniczenie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46892540]Mąż poleciał po pułapki na myszy do mojego tatusia... Ja się boję zejść z łóżka... Kurde!

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Ja na komunię dostałam złote pierścionki i rower różowy składak tak się cieszyłam, że zaraz w tej kiecce weszłam na niego i na zakręcie sąsiadowi o auto zahaczyłam [/QUOTE]

Hehehehehe ja to n moim tak szalalam ze jedna nige mi wkrecilo a w drugiej n kolnie dziura :p ale człowiek wstal i dalej jechał. .. i jeszcze w dupsko dostałam bi poobdzierana do domu wrocilam hehe ja chce tamte czasy

Stary 2014-06-15, 19:15   #4633
elffirka
Rozeznanie

Dzanet czyżby Twój Tż nie spełnił jakiejś Twojej zachcianki i teraz macie myszkę??
Ja uzbierałam nawet sporo kaski ale dostałam tylko to i zegarek a za pieniądze rodzice kupili mi rower i meble do pokoju... Także nie było drogich zabawek...
A powiem Wam że chrzestny który nie szasta kasą jest 100 razy lepszy. Mój najmłodszy brat ma chrzestną która ma od groma kasy ale moi rodzice nie dlatego Ją wybrali a dlatego że nie mogła mieć swoich dzieci i tak ogólnie szkoda było trochę i widział Ją ostatni raz na swoich 3 urodzinach a w tym roku kończy 8. Na 4 urodziny miała przyjechać wszyscy czekali i mój tato zadzwonił a Ona stwierdziła że jednak nie przyjedzie... I od tamtej pory kontakt się urwał...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 19:23   #4634
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Dzanet czyżby Twój Tż nie spełnił jakiejś Twojej zachcianki i teraz macie myszkę??
Ja uzbierałam nawet sporo kaski ale dostałam tylko to i zegarek a za pieniądze rodzice kupili mi rower i meble do pokoju... Także nie było drogich zabawek...
A powiem Wam że chrzestny który nie szasta kasą jest 100 razy lepszy. Mój najmłodszy brat ma chrzestną która ma od groma kasy ale moi rodzice nie dlatego Ją wybrali a dlatego że nie mogła mieć swoich dzieci i tak ogólnie szkoda było trochę i widział Ją ostatni raz na swoich 3 urodzinach a w tym roku kończy 8. Na 4 urodziny miała przyjechać wszyscy czekali i mój tato zadzwonił a Ona stwierdziła że jednak nie przyjedzie... I od tamtej pory kontakt się urwał...
Co to, jakis przesąd? Nie znam
Ja mam właśnie taką chrzestną... Choć daleko nie mieszka widuję ją raz na parę lat. Obiecywała kilka razy że przyjedzie na urodziny, my czekaliśmy, a jej nie było. Potem ją rodzice przestali zapraszać. Na szczęście na moim weselu się pojawiła
Stary 2014-06-15, 19:34   #4635
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
no ja na komunię mogłam dostać kilka tysięcy zł..... tylko, że moja komunia była jeszcze przez denominacją złotego
Haha, dowaliłaś

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-06-15, 19:42   #4636
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
wybory małej Miss to dla mnie dowód, że niektórzy rodzice mają nierówno pod sufitem. Oglądałam kiedyś program, gdzie do agencji zajmującej się promowaniem nowych gwiazd przyszła matka z 6-7 letnią córeczką. I pokazywała na ta matka na filmie występy jej córeczki w wyborach Małej Miss. I wiecie za kogo mamusia przebrała swoja córeczkę? za Julie Roberts z Pretty Woman!! czyli za prostytutkę!!! szefowej tej agencji kopara opadła w dół.

co do prezentów, to ludzie naprawdę szaleją, a potem się dziwią, że dzieci rosną na materialistów i tylko im mało kasy,ciuchów i gadżetów. A tacy rodzice w ogóle nie zastanowią się nad tym, co im wpoili do głów, urodziny-kasa i drogie prezenty, komunia-kasa i jakieś elektroniczne drogie gadżety.
Też to słyszałam... A ja się na bal przebierańców przebierałam za batmana albo motylka,teraz to chyba takie nie cool i trzeba od razu dziecko przebrać za panienkę lekkich obyczajów
Mnie od jakoś 15 roku życia też cieszyły stówki na urodziny ale jako dziecko dostając lalkę Barbie kupioną w kiosku na rogu to był taki szał,że zasnąć nie mogłam grunt,żeby nasze dzieciaki miały coś w głowach i żeby nie liczyły tylko na korzyści materialne

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46892289]

Kurde dziewczyny siedzę i sobie Was podczytuję i nagle mi coś śmiga z boku. Olałam to bo zwykle mam omamy takie mąż siedzi obok i nic nie widział to spoko. I nagle znowu cos czarnego... mówię mojemu, że koło komutera coś śmiga. Niechętnie wstał i odsunął karton i jep... MAMY W DOMU MYSZ Uciekła do kuchni, chyba zaraz umrę... [/QUOTE]
Wrrrrrrr... ciarki mnie przeszły

Stary 2014-06-15, 19:47   #4637
elffirka
Rozeznanie

Dzanet niom niby jak się odmówi ciężarnej to będzie się miało myszy w domu... Jeny kopnij mnie ktoś w tyłek i pogoń z łóżka... Muszę się wykąpać i zacząć pakować bo jedziemy na 3 dni do mojej babci do Berlina i odwiedzimy tatę w sanatorium. Jest gdzieś 100km za Berlinem nad jeziorem... A ja nie mam nawet stroju ani nic... Musze chyba coś kupić... Bo basen u nas niedługo otwierają...
Stary 2014-06-15, 19:51   #4638
Konto usunięte

Właśnie doczytałam A i że jak się kobieta w ciąży wystraszy i dotknie np brzucha to dziecko będzie miało znamię Dobre!

kupuj kochana jakiś strój, masz okazję zaszaleć to szalej
Stary 2014-06-15, 20:05   #4639
Metamfetaminax
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46893108]Właśnie doczytałam A i że jak się kobieta w ciąży wystraszy i dotknie np brzucha to dziecko będzie miało znamię Dobre!

kupuj kochana jakiś strój, masz okazję zaszaleć to szalej [/QUOTE]
Boże! to mój mały będzie cały w znamionach,bo ja zawsze jak się wystraszę to odruchowo dotykam brzucha... a wystraszyłam się już 727873712 razy

Stary 2014-06-15, 20:07   #4640
małaPaulina
Wtajemniczenie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46892289]Kochana, z czasem się tutaj znowu wkręcisz. mam nadzieję, że humorek Ci dzisiaj poprawią na grilu.
A widoki... Jak widokówki! Super!

Kurde dziewczyny siedzę i sobie Was podczytuję i nagle mi coś śmiga z boku. Olałam to bo zwykle mam omamy takie mąż siedzi obok i nic nie widział to spoko. I nagle znowu cos czarnego... mówię mojemu, że koło komutera coś śmiga. Niechętnie wstał i odsunął karton i jep... MAMY W DOMU MYSZ Uciekła do kuchni, chyba zaraz umrę... [/QUOTE]
padlabym

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Dzanet niom niby jak się odmówi ciężarnej to będzie się miało myszy w domu... Jeny kopnij mnie ktoś w tyłek i pogoń z łóżka... Muszę się wykąpać i zacząć pakować bo jedziemy na 3 dni do mojej babci do Berlina i odwiedzimy tatę w sanatorium. Jest gdzieś 100km za Berlinem nad jeziorem... A ja nie mam nawet stroju ani nic... Musze chyba coś kupić... Bo basen u nas niedługo otwierają...
proszę

Mam od wczoraj chyba zgagę no nie wytrzymam

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 20:11   #4641
Asia19x
Zakorzenienie

Mam zapalenie dziąseł, krwawią i ledwo myje zęby bo mnie tak boli Jakieś rady na to?

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-06-15, 20:18   #4642
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Mam zapalenie dziąseł, krwawią i ledwo myje zęby bo mnie tak boli Jakieś rady na to?
Poleciłabym szałwię ale w ciąży to nie powinno się szałwii używać...
Może przejdź się do apteki i zapytaj o jakąś pastę albo żel na to,który można stosować w ciąży?

Stary 2014-06-15, 20:18   #4643
Mandragorrka
Zakorzenienie

Dzanet to macie gościa ale przynajmniej mąż będzie mógł się wykazać.

Cytat:
Współczuję. W poprzedniej ciąży jak krwawiły mi dziasla dentystka poleciła mi paste do zebow meridol.chyba też miałam płyn do plukania ust meridol.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 20:20   #4644
elffirka
Rozeznanie

Asia też przez to ostatnio przechodziłam ale ja niestety czekałam aż przejdzie a zęby myłam bardzo delikatnie...
Stary 2014-06-15, 20:22   #4645
nmartyna
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny
Mam nadzieję, że jutro wrócę do swojego normalnego rytmu dnia, bo wariuje już, wszystko takie rozpierniczone...
Co do myszy, to też słyszałam ten przesąd, ale chyba się nie sprawdza, bo inaczej miałabym całą masę gryzoni w domu

A jak coś gorącego kapnie na brzuch, to Maluch nie będzie miał znamienia?
Bo wczoraj trochę gotującej się zupy mi kapnęło na brzuch...
Mała chyba się wystraszyła, bo zaczęła szaleć w brzuchu. Zaczęłam głaskać brzuch i mówić do niej, to troszkę się uspokoiła...
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 20:24   #4646
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Może zmień szczoteczkę na bardziej delikatną i miękką? Mi w ciąży dziąsła nie krwawiły ale ostatnio zaczęły krwawić i zmieniłam szczoteczkę i jest lepiej

Martyna,nie wierz w przesądy Ja już tyle razy parą od ziemniaków się poparzyłam czy olejem gorącym i nie wierzę,że dziecko może mieć przez to znamię Choć czytałam i wiele kobiet stwierdziło,że im się to zdarzyło ale nie żyjemy w średniowieczu żeby wierzyć,że zdarzy się to każdej z nas To tak samo jak wierzyć w złe oko i zdejmować uroki przez spluwanie w cztery strony świata

Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-06-15 o 20:26
Stary 2014-06-15, 20:25   #4647
Asia19x
Zakorzenienie

Dzięki za rady
A ten płyn do płukania Meridol w aptece jest ? Może bym jutro poszła po coś, myję bardzo delikatnie, ale i tak bolą jak diabli
I chyba rzeczywiście przyda się nowa szczoteczka

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-06-15, 20:37   #4648
Latte88
Zakorzenienie

Jestem dziś dzień placzliwy, cały prawie Przeryczalam przez te psy..
Co do yorków - to tez nie moja wymarzona rasa, chociaż kiedyś nienawidzilam jajników, a teraz.jak w domu rodzinnym jest Toffie to wiem, że są super a dla dzieci jaki kochany jednak on ma nadwagę i waży sporo nie da rady go wnosić i to z dzieckiem. York byłby optymalny dla mnie właśnie ze względu na rozmiar. A jak to mówi nasz weterynarz, nawet labradora można wychować na mordercę. Zobaczymy jak to będzie. Dla mnie dom bez psa to nie dom. Ale mówię, zobaczymy jak to będzie, dla mnie pies to nie obowiązek, to miłość i przyjemność
Ale ja jestem z tych dziwnych
Co do operacji to osobiście gdyby mi rodzice zafundowali korekcję uszu nawet jako 7 latce to byłbym im wdzięczna do końca.życia i nie nasluchalabym się wszystkich wyzwisk, że wyglądam jak dambo, łoś, albo że uszy wychodzą mi na spacer ( a to.juz wtedy gdy zaczęłam je zasłaniać włosami) kiedyś byłam tak zdesperowana że przykelilam je na super glue. Teraz jest jakoś lepiej jestem dorosła moi rówieśnicy nabrali kultury i nikt mi tego nie wypomina, ale zrobię sobie zabieg, niech pójdę do pracy tylko..
Martynko wkrecisz się na pewno, niczym się nie przejmuj pisz jak zawsze zdjęcia boskie aż bym chciała tam być
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 20:44   #4649
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Jestem dziś dzień placzliwy, cały prawie Przeryczalam przez te psy..
Co do yorków - to tez nie moja wymarzona rasa, chociaż kiedyś nienawidzilam jajników, a teraz.jak w domu rodzinnym jest Toffie to wiem, że są super a dla dzieci jaki kochany jednak on ma nadwagę i waży sporo nie da rady go wnosić i to z dzieckiem. York byłby optymalny dla mnie właśnie ze względu na rozmiar. A jak to mówi nasz weterynarz, nawet labradora można wychować na mordercę. Zobaczymy jak to będzie. Dla mnie dom bez psa to nie dom. Ale mówię, zobaczymy jak to będzie, dla mnie pies to nie obowiązek, to miłość i przyjemność
Ale ja jestem z tych dziwnych
Co do operacji to osobiście gdyby mi rodzice zafundowali korekcję uszu nawet jako 7 latce to byłbym im wdzięczna do końca.życia i nie nasluchalabym się wszystkich wyzwisk, że wyglądam jak dambo, łoś, albo że uszy wychodzą mi na spacer ( a to.juz wtedy gdy zaczęłam je zasłaniać włosami) kiedyś byłam tak zdesperowana że przykelilam je na super glue. Teraz jest jakoś lepiej jestem dorosła moi rówieśnicy nabrali kultury i nikt mi tego nie wypomina, ale zrobię sobie zabieg, niech pójdę do pracy tylko..
Martynko wkrecisz się na pewno, niczym się nie przejmuj pisz jak zawsze zdjęcia boskie aż bym chciała tam być
Super glue przepraszam

Stary 2014-06-15, 20:48   #4650
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Dzanet to macie gościa ale przynajmniej mąż będzie mógł się wykazać.

Współczuję. W poprzedniej ciąży jak krwawiły mi dziasla dentystka poleciła mi paste do zebow meridol.chyba też miałam płyn do plukania ust meridol.

Ja ostatnio jak byłam u dentysty i pokazałam mu swoje też krwawiące dziąsło to powiedział że w ciąży niestety może się tak dziać i też mi właśnie kazał kupić w aptece ten płyn co napisała Mandi.
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości