Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-15, 22:37   #4681
Mandragorrka
Zakorzenienie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Wierze w To jak oglądałam właśnie w sekretach chirurgii, jak w pierwszym sezonie był chłopak, później dziewczyna, jak oni to przeżywali, a po wszystkim jaka odmiana, wierze im, że Wszytsko się zmienia cały świat po takim zabiegu. Mam nadzieje ze tego doświadcze też. A bolało ją później mocno? Mojej mamy znajoma miała nos robiony, to powiedziała ze 3 porody to nic przy tym, ale w sumie nos łamią, Chrząstki przenoszą jak trzeba a ucho natnie, naciąganie i zszyje ale też może bolało
Czuła dyskomfort po zabiegu, i przez kilka dni musiała nosić opatrunek. Jednak myślę, że o operacji nie powie złego słowa i z marszu poddałaby się jej kolejny raz

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 22:38   #4682
201610121609
Konto usunięte

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Podczytuję ale jakos nic nie miałam do powiedzenia :p
Tylko mówicie tak i tym stawianiu macicy i chyba tez nie myślami chociaż czasem widze, ze z prawej strony pępka mam wybrzuszenie i teraz nie wiem czy to malutka czy to stawianie?
A tak w ogole to gdzie Monika? Chyba nie ma jej drugi czy trzeci dzień albo cis pomyliłam? Ale chyba pisała ostatnio o złym samopoczuciu i dzwoniła do lekarki i nagle zniknęła... chyba, ze cos ominelam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 22:42   #4683
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Tylko mówicie tak i tym stawianiu macicy i chyba tez nie myślami chociaż czasem widze, ze z prawej strony pępka mam wybrzuszenie i teraz nie wiem czy to malutka czy to stawianie?
A tak w ogole to gdzie Monika? Chyba nie ma jej drugi czy trzeci dzień albo cis pomyliłam? Ale chyba pisała ostatnio o złym samopoczuciu i dzwoniła do lekarki i nagle zniknęła... chyba, ze cos ominelam

A to nie wczoraj pisala o tym żołądku ? i faktycznie chyba dziś nic nie pisała albo może z samego rana , coś mi sie kojarzy
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 22:45   #4684
201610121609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
A to nie wczoraj pisala o tym żołądku ? i faktycznie chyba dziś nic nie pisała albo może z samego rana , coś mi sie kojarzy

A to moze sie pogubiłam bo na telefonie jeden dzień to czasem kilkanaście stron :p ale tak pomyślałam o niej jak o tym stawianiu sie macicy było i o wypuklosciach na brzuchu bo ona takie wypukłości opisywała często ale jako maluszka i sobie pomyślałam, ze nic od niej nie widze

Stary 2014-06-15, 22:47   #4685
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
A to moze sie pogubiłam bo na telefonie jeden dzień to czasem kilkanaście stron :p ale tak pomyślałam o niej jak o tym stawianiu sie macicy było i o wypuklosciach na brzuchu bo ona takie wypukłości opisywała często ale jako maluszka i sobie pomyślałam, ze nic od niej nie widze

hehe no Monia jak pisze o tych ruchach to czasem się aż boję za nią bo ona pisze ze ten jej mały to jak by chciał wyjść z brzucha a u mnie to takie po prostu ruchy
nasz kawałek nieba

Stary 2014-06-15, 22:54   #4686
Ana***
Zakorzenienie

Monika pisała wczoraj rano po 8. Mam nadzieję, że u niej ok.

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:

Myślę, ze malutka u mnie jak robiła się ta kula (te dwa razy) to ciągnęło, bolało, jakby skóra z dookoła brzucha miała się w tym miejscu skumulować... dziwne uczucie...

a jak malutka się wypchnie to takie delikatne napieranie czuję i tyle i przy zmianie pozycji już tego nie ma
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 22:59   #4687
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Monika pisała wczoraj rano po 8. Mam nadzieję, że u niej ok.

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Myślę, ze malutka u mnie jak robiła się ta kula (te dwa razy) to ciągnęło, bolało, jakby skóra z dookoła brzucha miała się w tym miejscu skumulować... dziwne uczucie...

a jak malutka się wypchnie to takie delikatne napieranie czuję i tyle i przy zmianie pozycji już tego nie ma
Sprawdziłam , ostatnią aktywność miała po 14 ale bez wpisu na forum , wiec nas pewnie tylko podczytuję
nasz kawałek nieba

Stary 2014-06-15, 23:06   #4688
Asia19x
Zakorzenienie

Strasznie wciągnęło mnie to przeglądanie ciuszków dla małej, szkoda tylko, że kasa się kończy a do końca mca daleko
Naprawdę perełki znaleźć można! A ja naprawdę nie mam niewiadomo ile ubrać dla maluszka

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 23:11   #4689
Misstic
Wtajemniczenie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46892540]
Ja na komunię dostałam złote pierścionki i rower różowy składak tak się cieszyłam, że zaraz w tej kiecce weszłam na niego i na zakręcie sąsiadowi o auto zahaczyłam [/QUOTE]

Przepraszam

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Hehehehehe ja to n moim tak szalalam ze jedna nige mi wkrecilo a w drugiej n kolnie dziura :p ale człowiek wstal i dalej jechał. .. i jeszcze w dupsko dostałam bi poobdzierana do domu wrocilam hehe ja chce tamte czasy

Następna hehehe

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Mam zapalenie dziąseł, krwawią i ledwo myje zęby bo mnie tak boli Jakieś rady na to?
Ja nawet ostatnio płukałam dziąsła szałwią i z dzieckiem wszystko ok. Grunt to jej nie pić, a płukanie nie jest szkodliwe

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Mi też coś ostatnio macica się stawia, no i też wydaje mi się, że to te skurcze HB. Jednak wolę się wtedy położyć i czekam aż przejdzie, Jest to bezbolesne, ale czasami brzuch mi się przy tym deformuje i z jednej strony robi się wybrzuszenie...

Moje Maleństwo zaczęło własnie swój wieczorny maraton kopania
A słyszałyście coś o liczeniu ruchów dziecka? Podobno powinno ich być ok. 1o na godzinę. Zastanawia mnie tylko to, kiedy Maluch ma spać skoro ma kopać co godzinę
Na ostatniej wizycie własnie troszkę rozmawiałam o tym z ginkiem i on powiedział, że po mału odchodzi się od tego liczenia ruchów tak intensywnie. Własnie kiedyś tak było, że niby 10 ruchów w godzinie w której dzidzia jest aktywna, potem zmienili że minimum 6 ruchów przez 2 godziny. A teraz to nie wiadomo tak naprawdę jak to jest. Grunt to czuć to dziecko jak się rusza i wszystko będzie wporządku

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 23:11   #4690
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Strasznie wciągnęło mnie to przeglądanie ciuszków dla małej, szkoda tylko, że kasa się kończy a do końca mca daleko
Naprawdę perełki znaleźć można! A ja naprawdę nie mam niewiadomo ile ubrać dla maluszka
Myślę Asiu, że będzie w końcu ta wymarzona.paka w odpowiedniej cenie. Najczęściej tak jest
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 23:14   #4691
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Sprawdziłam , ostatnią aktywność miała po 14 ale bez wpisu na forum , wiec nas pewnie tylko podczytuję
pewnie tak

Moja mama zaczyna szaleć ostatnio kupiła wnusi sukieneczkę 68/74cm, 2 pary rajstopek 68/74cm i 3 szt body na 80cm
a dzisiaj przywiozła dwa zestawy kaftanik+śpiochy i 9 (!) sztuk białych kaftaników po 3szt na 56, 62, 68

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2014-06-15 o 23:16
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 23:20   #4692
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę Asiu, że będzie w końcu ta wymarzona.paka w odpowiedniej cenie. Najczęściej tak jest
Też tak myślę
Póki co szukam pojedynczych sztuk, perełek bo na pakę muszę mieć trochę kasy, bo te wypasione przynajmniej 200zł

Uciekamy spać laseczki, dobranoc

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-06-15, 23:34   #4693
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak myślę
Póki co szukam pojedynczych sztuk, perełek bo na pakę muszę mieć trochę kasy, bo te wypasione przynajmniej 200zł

Uciekamy spać laseczki, dobranoc
Uda się musi się udać
Śpij słodko

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Mandi dziękuję za info
Stary 2014-06-15, 23:50   #4694
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem dziś dzień placzliwy, cały prawie Przeryczalam przez te psy..
Co do yorków - to tez nie moja wymarzona rasa, chociaż kiedyś nienawidzilam jajników, a teraz.jak w domu rodzinnym jest Toffie to wiem, że są super a dla dzieci jaki kochany jednak on ma nadwagę i waży sporo nie da rady go wnosić i to z dzieckiem. York byłby optymalny dla mnie właśnie ze względu na rozmiar. A jak to mówi nasz weterynarz, nawet labradora można wychować na mordercę. Zobaczymy jak to będzie. Dla mnie dom bez psa to nie dom. Ale mówię, zobaczymy jak to będzie, dla mnie pies to nie obowiązek, to miłość i przyjemność
Ale ja jestem z tych dziwnych
Co do operacji to osobiście gdyby mi rodzice zafundowali korekcję uszu nawet jako 7 latce to byłbym im wdzięczna do końca.życia i nie nasluchalabym się wszystkich wyzwisk, że wyglądam jak dambo, łoś, albo że uszy wychodzą mi na spacer ( a to.juz wtedy gdy zaczęłam je zasłaniać włosami) kiedyś byłam tak zdesperowana że przykelilam je na super glue. Teraz jest jakoś lepiej jestem dorosła moi rówieśnicy nabrali kultury i nikt mi tego nie wypomina, ale zrobię sobie zabieg, niech pójdę do pracy tylko..
Martynko wkrecisz się na pewno, niczym się nie przejmuj pisz jak zawsze zdjęcia boskie aż bym chciała tam być
super glue
Moja kolezanka na 18stke sobie zrobila uszy bo miala odstające i mowila ze to najlepsza decyzja w zyciu
Ja mam problem z nosem a to juz nie jest taki lajtowy zabieg

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dzanet pisałaś o krzywej przegrodzie nosowe i operacji to aż mi dreszczyk przeleciał. Mój mąż ma krzywą właśnie, na basenie w dzieciństwie sobie skrzywił ale nie miał operacji. Boi się i ja też się boję...
ale za to zatoki mu się zatykają co jakiś czas

nmartyna świetne zdjęcia! jaka czyściutka woda

małaPaulina
kocyk z kubusiem? weź no powstawiaj zdjęcia tych wszystkich rzeczy

hej
masa osob ma krzywą przegrode nosową i nic sie z tym nie robi mi laryngolog powiedzial w tamtym roku ze mam krzywą,w zyciu bym na to nie wpadla

A co do zdjec jak pozycze aparat od tesciow to wstawie

Dziewczyny z tym praniem ubranek juz zwariowalam
Jak to jest ze niektorzy nie piorą nie prasują i sie nic nie dzieje a inne dzieci mają uczulenia po proszku dla niemowląt?
Mam dwie kolezanki ktorych maluszki dostaly uczulenia po proszku lovely...nie wiem jak to mozliwe skoro to jest specjalny proszek dla niemowlat hipoalergiczny? Kolezanki mi polecaly szare mydlo albo płatki mydlane...ja juz nie wiem nic
A ostatnio wam opisywalam jak moja kumpela urodzila to wlasnie polozna ją zrąbała że nie mozna prac ciuszkow proszkami dla niemowlat ocipieć idzie...
I gadalam z kumpela o laktatorach to powiedziala ze po porodzie przyszla polozna i uczyla dziewczyny odciągać pokarm rękoma i kolezanka sobie bardzo chwali tą metodę
No nic mykam spać

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-15, 23:55   #4695
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:

A dziś pojechaliśmy na zakupy do Cerafoura bo tam często jest tak że można coś kupić a druga rzecz jest za 1 zł lub za 1 grosz i zrobiliśmy zakupów za 300 złoty ale sporo zredukowało i kupiliśmy patelnie tefal 3 sztuki za 79 złoty a chcieliśmy kupić na allegro i wychodziło ze 130 z przesyłką tak więc promocja jak dla nas i do tego kupiliśmy jeszcze Wok. Kilka rzeczy już na wyjazd i kupiłam sobie zgrzewkę piwka warka 0,33 ml będę mieć na plażę będę wzbudzać sensację

Mąż poszedł na nockę a ja kibicuję naszym siatkarzom
Ewka Ty tu jesteś chyba największą degustatorką Warki 0,00 % Ale z patelnią udała wam się promocja

Cytat:

Jak to jest z tą stawiającą się macicą? Bo nie wiem Ja czuję ostatnio spory opór jak mam się schylić, dyskomfort jak diabli
Ja jak gwałtownie zmieniam pozycję albo się wystraszę to mam taki kamień w brzuchu i to czasem tak odstaje,że jedna strona brzuszka płaska a druga ma górkę nawet na 8 cm I to taki dziwny dyskomfort,że czuć,że ta macica się napina,ale nie boli Może jeszcze doczekasz,najłatwiej zauważyć to jak leży się na wznak

Cytat:
Takie śpiochy wylicytowałam
Cudne Mam słabość do pasków
Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Mi też coś ostatnio macica się stawia, no i też wydaje mi się, że to te skurcze HB. Jednak wolę się wtedy położyć i czekam aż przejdzie, Jest to bezbolesne, ale czasami brzuch mi się przy tym deformuje i z jednej strony robi się wybrzuszenie...

Moje Maleństwo zaczęło własnie swój wieczorny maraton kopania
A słyszałyście coś o liczeniu ruchów dziecka? Podobno powinno ich być ok. 1o na godzinę. Zastanawia mnie tylko to, kiedy Maluch ma spać skoro ma kopać co godzinę
Może od ruchów tak się robi Albo faktycznie skurcze braxtona
Ja tam nie wiem od kiedy mam liczyć,niektóre źródła podają,że od 28 tc ale nie wierzę,że dziecko w 28 tygodniu aż tak się rusza

Ehhh przyjdzie co do czego liczyć ruchy i czuję,że będzie niezły stres na forum będzie tylko narzekanie,że było 8 ruchów a nie 10 I ja pewnie będę na czele z tym narzekaniem i zmartwieniami

Paulina,nawet Lovela może uczulać,nie ma na to reguły Wystarczy jeden składnik i uczulenie gotowe.Na dobrą sprawę wiele mam używa "naszych" proszków i płynów do płukania i dzieci mają się po tym dobrze,nie zawsze jest powiedziane,że trzeba koniecznie dzidziusiowych detergentów używać Ja użyję na pierwsze miesiące ale nie wiem czy dam radę cały czas tak prać,bo niestety taka Lovela czy Jelp tanie nie są...

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...

Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-06-15 o 23:59
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 00:30   #4696
Denaris
Rozeznanie

Dobranoc laseczki, poczytałam i padam

Meta
bo zazwyczaj te "hipoalergiczne" rzeczy które wymyślił nasz kochany marketing ma z tym nie wiele.. lub nic wspólnego Ale to tyczy się wszystkiego, nie tylko proszków.
Stary 2014-06-16, 01:04   #4697
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
super glue
Moja kolezanka na 18stke sobie zrobila uszy bo miala odstające i mowila ze to najlepsza decyzja w zyciu
Ja mam problem z nosem a to juz nie jest taki lajtowy zabieg

masa osob ma krzywą przegrode nosową i nic sie z tym nie robi mi laryngolog powiedzial w tamtym roku ze mam krzywą,w zyciu bym na to nie wpadla

A co do zdjec jak pozycze aparat od tesciow to wstawie

Dziewczyny z tym praniem ubranek juz zwariowalam
Jak to jest ze niektorzy nie piorą nie prasują i sie nic nie dzieje a inne dzieci mają uczulenia po proszku dla niemowląt?
Mam dwie kolezanki ktorych maluszki dostaly uczulenia po proszku lovely...nie wiem jak to mozliwe skoro to jest specjalny proszek dla niemowlat hipoalergiczny? Kolezanki mi polecaly szare mydlo albo płatki mydlane...ja juz nie wiem nic
A ostatnio wam opisywalam jak moja kumpela urodzila to wlasnie polozna ją zrąbała że nie mozna prac ciuszkow proszkami dla niemowlat ocipieć idzie...
I gadalam z kumpela o laktatorach to powiedziala ze po porodzie przyszla polozna i uczyla dziewczyny odciągać pokarm rękoma i kolezanka sobie bardzo chwali tą metodę
No nic mykam spać
Dokładnie. Juz operacja nosa jednak w narkozie :/ a uszy w znieczuleniu miejscowym parę minut i do domu.

Ale i tak jestem dumna z siebie, kolejny krok na drodze do pełnej akceptacji siebie zaliczony, przyznałam się publicznie do największego kompleksu

Ja wypralam ubranka właśnie w loveli, ale później planuje juz pracy w szarym mydle, im mniejszy skład tym lepiej
Stary 2014-06-16, 05:39   #4698
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie. Juz operacja nosa jednak w narkozie :/ a uszy w znieczuleniu miejscowym parę minut i do domu.

Ale i tak jestem dumna z siebie, kolejny krok na drodze do pełnej akceptacji siebie zaliczony, przyznałam się publicznie do największego kompleksu

Ja wypralam ubranka właśnie w loveli, ale później planuje juz pracy w szarym mydle, im mniejszy skład tym lepiej
Ja tak czy siak jak będą pieniądze chce sobie zrobić piersi hihi

Mam misję imposible.... muszę zabić koguta i współlokatora. .. obydwoje nie biorą poprawki na to ze ktoś śpi. Z kogutem będzie większy problem.

Nastawilam budzik na 7 ale coś czuję że juz nie zasne dzisiaj o 9 szkoła rodzenia

Stary 2014-06-16, 06:50   #4699
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hej moje dziecko dzisiaj obudziło się po 5. Istne szalenstwo. Na.ogol wstaje grubo po 7

Cytat:
[/COLOR]Mandi dziękuję za info
Proszę bardzo
Jeśli kiedys zdecydujesz się na operacje na pewno będziesz zadowolona

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 07:49   #4700
ZygaEffka
Zadomowienie

witam
Moje dziecko dziś całą noc rządziło brzuchem
Co chwilę dostawałam kopy z prośbą o zmianę pozycji , pasowało jej dziś tylko jak spałam na plecach
nasz kawałek nieba

Stary 2014-06-16, 08:19   #4701
201610121609
Konto usunięte

Hej

Ana-no to chyba faktycznie malutka a nie macica bo ostatnio tak sobie pływa i czuje jak mi sie przemieszcza i wczoraj czy przedwczoraj tak czułam jak dużo ruchów robi w środku i jakos sie tak fajnie ułożyła, ze w żebrach mnie nie boli drugi dzień

Paulina-no ja tez zgłupialam z tym praniem ale cos czuje,ze np rozka czy ochraniacza na lozeczko prac nie bede bo np tez nie bede prac od razu wnętrza wózka czy lezaczka bujaczka a takie ciuszki jak body czy inne blisko skory wypiore w proszku persil sensitiv

Dziewczyny miałam taki sen, ze szok...najpierw latałam po domu z laktatorem i odciągałam sobie pokarm a pózniej byłam w szpitalu i nagle zaczęli mi wywoływać poród tabletkami i zastrzykami a ja sie darlam bo to 29 tydz ale nie udało sie wywołać porodu a ja pózniej sie zaczaiłam pod domem tego lekarza co próbował i go zbilam

Stary 2014-06-16, 08:36   #4702
Asia19x
Zakorzenienie

Dzień dobry

Moje dziecko mnie kopie od rana, chyba każe mi coś zjeść, bo umieram z głodu i pora na śniadanko

Jaki poniedziałek, taki cały tydzień, więc jak nie zaliczę dzisiejszego egzaminu, będzie kiepsko

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-06-16, 08:38   #4703
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Hej

Ana-no to chyba faktycznie malutka a nie macica bo ostatnio tak sobie pływa i czuje jak mi sie przemieszcza i wczoraj czy przedwczoraj tak czułam jak dużo ruchów robi w środku i jakos sie tak fajnie ułożyła, ze w żebrach mnie nie boli drugi dzień

Paulina-no ja tez zgłupialam z tym praniem ale cos czuje,ze np rozka czy ochraniacza na lozeczko prac nie bede bo np tez nie bede prac od razu wnętrza wózka czy lezaczka bujaczka a takie ciuszki jak body czy inne blisko skory wypiore w proszku persil sensitiv

Dziewczyny miałam taki sen, ze szok...najpierw latałam po domu z laktatorem i odciągałam sobie pokarm a pózniej byłam w szpitalu i nagle zaczęli mi wywoływać poród tabletkami i zastrzykami a ja sie darlam bo to 29 tydz ale nie udało sie wywołać porodu a ja pózniej sie zaczaiłam pod domem tego lekarza co próbował i go zbilam
oj to nie ciekawy miałaś sen
co do prania dziewczyny to wydaję mi się że nie ma co panikować jak z tymi płynami do kąpieli , wszystko wyjdzie dosłownie w praniu
ja popiorę wszystko w dziecięcych ale nie wiem czy później nie kupię jakiejś zwykłej chemii lub tez popiorę fifty fifty , zrobię test na własnym dziecku , bo tak jak pisała Paulina te dziecięce proszki to ceny są kosmiczne za nie ...
nasz kawałek nieba

Stary 2014-06-16, 08:39   #4704
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:

Aleś Ty waleczna
Ja mam codziennie takie porąbane sny, nie wiem skąd się to bierze

Ja kupiłam LOvele, ale mleczko do prania, nie proszek, mam nadzieję, że mała nie będzie miała żadnych skłonności po mamie, bo ja mam dość wrażliwą skórę i jak byłam mała lubiło się coś do mnie przypałętać

Aleś Ty waleczna
Ja mam codziennie takie porąbane sny, nie wiem skąd się to bierze

Ja kupiłam LOvele, ale mleczko do prania, nie proszek, mam nadzieję, że mała nie będzie miała żadnych skłonności po mamie, bo ja mam dość wrażliwą skórę i jak byłam mała lubiło się coś do mnie przypałętać

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-06-16, 08:39   #4705
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Witam po weekendzie ☺
Jestem kompletnie spłukana z kasy, ale mam wszystko, od wózka i mebli po waciki i kosmetyki skończywszy.Jeszcze tylko bujaczek zamówię i czekam😊 a to dopiero 7 miesiąc.Kupiłam także ozdoby na ściany, cały pokój małego będzie biało - niebiesko - żółty w kubusie puchatki.Wszystko pod chłopca robię więc mam nadzieję, że żadna Natalka mi się nie urodzi😊
Miłego dnia dziewczyny, ja idę sprzątać😐

Stary 2014-06-16, 08:40   #4706
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry

Moje dziecko mnie kopie od rana, chyba każe mi coś zjeść, bo umieram z głodu i pora na śniadanko

Jaki poniedziałek, taki cały tydzień, więc jak nie zaliczę dzisiejszego egzaminu, będzie kiepsko

Dasz radę
Ja zjadłam jajecznicę z szyneczką i pomidorami
nasz kawałek nieba

Stary 2014-06-16, 08:40   #4707
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
oj to nie ciekawy miałaś sen
co do prania dziewczyny to wydaję mi się że nie ma co panikować jak z tymi płynami do kąpieli , wszystko wyjdzie dosłownie w praniu
ja popiorę wszystko w dziecięcych ale nie wiem czy później nie kupię jakiejś zwykłej chemii lub tez popiorę fifty fifty , zrobię test na własnym dziecku , bo tak jak pisała Paulina te dziecięce proszki to ceny są kosmiczne za nie ...
Kosmiczne, a tego prania będzie dużo, im starsze tym więcej
Ja kupiłam 1,5l tego mleczka, a jak zacznę w lipcu wszystko prać to pewnie zabraknie

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-06-16, 08:43   #4708
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aneta??? Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie ☺
Jestem kompletnie spłukana z kasy, ale mam wszystko, od wózka i mebli po waciki i kosmetyki skończywszy.Jeszcze tylko bujaczek zamówię i czekam😊 a to dopiero 7 miesiąc.Kupiłam także ozdoby na ściany, cały pokój małego będzie biało - niebiesko - żółty w kubusie puchatki.Wszystko pod chłopca robię więc mam nadzieję, że żadna Natalka mi się nie urodzi😊
Miłego dnia dziewczyny, ja idę sprzątać😐

Aneta a pochwalisz się zdobyczami ?
milego sprzątania

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Kosmiczne, a tego prania będzie dużo, im starsze tym więcej
Ja kupiłam 1,5l tego mleczka, a jak zacznę w lipcu wszystko prać to pewnie zabraknie
Ja mam jakiś niemiecki płyn z targu do prania za 7 zł , może bedzie dobry to bede kupowac bo jednak cena zachęca ;-) a co do loveli to mam płyn do płukania , ale tez jestem zwolenniczką płynów ogólnie bo proszków nie używam , mam do nich uraz i wszystko co jest sproszkowane jest dla mnie trujące ale każdy lubi co innego hihi
nasz kawałek nieba

Stary 2014-06-16, 08:47   #4709
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Cytat:
milego sprzątania
Pochwalę😊, jak mi wózek przywiozą,miał być już w sobotę, liczę że dziś się zjawią😒

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
milego sprzątania

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Ja mam jakiś niemiecki płyn z targu do prania za 7 zł , może bedzie dobry to bede kupowac bo jednak cena zachęca ;-) a co do loveli to mam płyn do płukania , ale tez jestem zwolenniczką płynów ogólnie bo proszków nie używam , mam do nich uraz i wszystko co jest sproszkowane jest dla mnie trujące ale każdy lubi co innego hihi
Ooo płyny muszę też kupić by to wszystko poprać😯

Stary 2014-06-16, 08:48   #4710
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]

O, do płukania też mają? Muszę zobaczyć, bo lubię jak wszystko tak łądnie pachnie, takie moje małe zboczenie

Któraś coś mówiła o Persil Sensitive, jest coś takiego czy mi się pomyliło? Może potem warto spróbować, ale wszystko i tak wyjdzie w proszku. Oby dzieci nie miały skórnych problemów, bo to straszne. Koleżanki córcia ma 9 mcy i ma atopowe zapalenie skóry bidulka, kurfffa, no takie małe dziecko, masakra

Idę robić żarło

Przyszła Pani Magister
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości