Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-16, 12:09   #4771
Simran86
Raczkowanie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Jezu...to ja juz oficjalnie jestem trochę w tym 7 miesiącu bo to 29 tydz

Któraś tu pisała o długim oczekiwaniu na wózek (Aneta chyba?). Jestem na aplikacji to zapominam kto i co . Ja na swój tez bede czekać i czekac jeszcze pewnie 2-3 tyg bo dostawa z Hiszpanii ma być...pisałam o tym w sumie kurde nie doczekam zwlaszcza, ze zamówiłam go jakies 2-3 tyg temu

Padlam z tego zdjęcia

Załącznik 5711593

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

hehe zdjecie niezłe Ciekawe jak nasz Sprajt zareaguje na Milenke
Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 12:23   #4772
ircha06
Raczkowanie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Cytat:
Napisane przez Simran86 Pokaż wiadomość
Witamy się w 27 tygodniu, a właściwie to chyba w 28?:P bo mamy 27 i 1 dzień to już 28 leci tak? Nie ogarniam tego :P

W piątek mój walczył w aucie i naprawiał dmuchawę a ja siedziałam na miejscu dla pasażera i to gówno przy włączonej dmuchawie dosłownie wystrzeliło i rozwaliło się na kawałki:/ mam dość głęboką ranę na kciuku i na palcu u stopy... a Małż ma szramę na nosie i policzku... masakra jakaś! Dobrze, że to tylko tak się skończyło.
Wczoraj byliśmy na festynie rodzinnym przy kościele i spędziliśmy naprawdę bardzo miło czas. Dzisiaj rano podjechałam do laboratorium bo w środę mamy wizytę, a dostałam skierowanie na zbadanie tarczycy. W środę na wizycie pewnie dostaniemy skierowanie na tą nieszczęsną krzywą cukrową, HBs, kolejne badania grupy krwi i toksoplazmozę spróbuję wydębić Położna mówiła mi ostatnio, że jak się ma zwierzaki w domu to w każdym trymestrze powinno się robić badania na tokso...
Mi kolejne pranie Milenki właśnie się kończy i nastawiam kolejne. Jeszcze z 4 i będziemy w domu :P pozdrawiamy

O matko, dobrze, że tylko tak się skończyło... A ciuszki przesłodkie

dzanet, aż taka zdolniacha nie jestem Sprzedawałam te kubeczki w sklepie, w którym pracowałam. Razem z sówkami przywieźli w dostawie też kubki w koty z tej serii. O takie:
http://justyna.inkontrahent.pl/produ...tml?ref=g81:s2

agnes, kochana ja i tak jadę po w miarę najniższej linii oporu. Rodzice owego chrześniaka wydumali sobie dla rocznego synka basen ze zjeżdżalnią no bo tak baaardzo lubi przebywać w wodzie ale na takie prezenty rzucać się nie będę. Nad tym jeździkiem się zastanawiam, bo ojciec dziecka kilka dni temu odkupił od kumpla z pracy jeep-a dla syna, taki na akumulator,więc ten wymyślony przeze mnie jeździk to pikuś przy tamtym sprzęcie. Oczywiście dla mnie to przeginka, gdyż podobny pojazd dostał męża siostrzeniec na rok, a dopiero teraz gdy ma 3 lata zaczął nim jeździć, dwa lata stał bezczynnie, no wyrzuć od razu 700zł, także niektórych ostro grzeje. Tak czy inaczej nie zamierzam urządzać pokazówki i ponad wszystko przebijać się prezentami z innymi, kto da więcej! No u nas sami chłopcy byli póki co, to z ubranek nie bardzo skorzystamy, ale od tej kuzynki właśnie po córeczkach są to coś pewnie znajdę.

nmartyna, no mam nadzieję, że jakoś się dogadamy z rodzinką i trochę uda się gadżetów zdobyć, a kasiuty jest jeszcze na co wydawać.

Kurczę, zjadłam 2 kanapki z pomidorem, w sklepie jeszcze nie byłam, co za dzień leniwy...
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 12:25   #4773
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość

Padlam z tego zdjęcia

Załącznik 5711593

Dobre

Mała jak się moja rozszalała

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 12:34   #4774
Aliszcze
Zakorzenienie

witam się, jestem po usg no i znów muszę iść za 2 tygodnie na usg. z nerką jest dobrze, nie powiększyła się. Za to dziecko jest trochę mniejsze niż powinno na ten tydzień ciaży (wymiary ma na 25 tc a jestem w 27 tc), i za 2 tygodnie idę znów przez to na usg. Jeśli dziecko mało będzie rosło no to pewnie pójdę do szpitala, może to oznaczać, że np łożysko przestaje być wydolne. Ech, także zawsze coś. Boję się tylko, bym nie musiała wcześnie urodzić.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 12:36   #4775
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
witam się, jestem po usg no i znów muszę iść za 2 tygodnie na usg. z nerką jest dobrze, nie powiększyła się. Za to dziecko jest trochę mniejsze niż powinno na ten tydzień ciaży (wymiary ma na 25 tc a jestem w 27 tc), i za 2 tygodnie idę znów przez to na usg. Jeśli dziecko mało będzie rosło no to pewnie pójdę do szpitala, może to oznaczać, że np łożysko przestaje być wydolne. Ech, także zawsze coś. Boję się tylko, bym nie musiała wcześnie urodzić.

Kurcze, niedobrze Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z maluszkiem i z Tobą Musi być dobrze

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-06-16, 12:43   #4776
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze moja mała też nie wyrośnięta za bardzo, ale ostatnio jeszcze wymiary były ok, mam nadzieję że nadrobiła teraz. Trzymam kciuki żeby u Was też było wszystko w porządku
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 12:46   #4777
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Kurcze moja mała też nie wyrośnięta za bardzo, ale ostatnio jeszcze wymiary były ok, mam nadzieję że nadrobiła teraz. Trzymam kciuki żeby u Was też było wszystko w porządku
grunt, by rosła. Moja gin mi powiedziała, że to, że trochę mniejsza to jeszcze nic nie znaczy, grunt, by rosła sobie w miarę regularnie, stad usg za 2 tygodnie, by zobaczyć, jak urosła. Miałam 2 badania prenatalne, przepływy zawsze były ok. Teraz chcę sie zapisać na to ostatnie prenatalne w 30 tc co się robi (mniej wiecej), moja gin mi to też doradziła, bo tam m.in. zobaczę, czy przepływy są ok miedzy dzieckiem a łożyskiem.

Dobrze chociaż, że z nerką u malutkiej jest dobrze, bo jakby się znów powiększała to mogłaby ją czekać operacja po urodzeniu.

Stary 2014-06-16, 12:47   #4778
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
miejmy nadzieje ze to tylko na strachu sie skonczy, trzymamy kciuki zeby bylo wwszystko oki

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 12:47   #4779
Mandragorrka
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46900212]Simran brawa za 7 miesiąc i III trymestr tym samym Oj mieliście przygodę z tym autem... Mam nadzieje, że nic poważnego z tego nie wynikło i szybko się zagoi

No musze popytac tak 'oficjalnie' bo jak tam leżałam to dziewczyna z tej samej sali mówiła, że umawiała się z jedną 'prywatnie' 4 lata temu i koszt był 300-400zł. Płaciła po porodzie i dała 400zł bo była bardzo zadowolona. Teraz tez chce skorzystać.[/QUOTE]

Hmm nie słyszałam, żeby u nas można wziąć polozna "na lewo". Ale z drugiej strony tematem położnej się nie interesowałam bo nie brałam prywatnej.
I jak widac po dziewczynach z sali co szpital to zwyczaj.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 12:47   #4780
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję,że jednak maleństwo po prostu rośnie swoim tempem Trzymamy kciuczki z moim maluszkiem !!

Ehhh zamawiam pościel dla maluszka i mam mętlik w głowie co zamówić,bo chcę wszystko łącznie z pieluchami i innymi pierdołkami zamówić od jednego sprzedawcy

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 12:50   #4781
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Witam Was laseczki po weekendzie
Miałam dzisiaj 10 stron do nadrobienia i przez to jadłam ciągle coś bo jak to tak czytać bez zakąski
Widziałam tęskniłyście I owszem sobotę kwiczałam bo Mały rozpychał się między żebrami, nie było to przyjemne... Ale w niedzielę w dzień dał mi odpocząć, umyłam okna w salonie, troszkę sprzątaliśmy, wieczorny wypadzik zrobiliśmy i co???? Oczywiście jak Mały poczuł samochód to dawaj ile sił w nogach skopiemy mamuśkę Miałam wrażenie że wystawia nogi jak Flinston do hamowania albo po chwili rączkami smyrał po pęcherzu i szyjce i robił wszystko chyba żebym się zatrzymała i siusiu chociaż poszłą
W łóżku też dał pokaz sił ale był delikatny i dał mi pospać Noo i się wyspałam dzisiaj, już wyjadłam pół lodówki od rana i idę usmażyć sobie rybkę bo dalej głodna jestem
Śliczne zakupki porobiłyście, ja jeszcze muszę się wstrzymać z większymi rzeczami. Kuchnia za ok tydzień będie do odbioru, przedpokój do malowania i sufit w łazience....Także tylko to mnie powstrzymuje od zakupu łóżeczka itp

Co do stawiania się macicy i skurczy... doświadczyłam tego w weekend. Wypinanie Małego a stawianie macicy to 2 różne rzeczy. Teraz już wiem. Jak mi się naprężył brzuch, skamieniał, wypiął dziwnie, krzywo aż się wystraszyłam. I tak 2 razy wczoraj. No i w sobotę miałam pierwszy skurcz akurat na spacerze z psem Myślałam że zaczynam rodić Mega ból jak na okres, promieniujący dziwnie do krzyża, zgięło mnie trochę ale po 30 sekundach odpuściło. Potem Po godzinie był drugi ale już delikatny. W niedzielę też był jeden delikatny. Jak przepowiadacz mnie wymęczył i był bolesny to jak wyglądają skurcze prawdziwe Pos.ram się chyba z bólów

Zaraz mykam do fryzjera, potem do sklepiku po zakupy do lodówki, A na jutro umówiła się na hybrydę na stopy bo już patrzeć nie mogę na swoje syry. Jak pomaluję jakimś cudem to krzywo i okropnie, jak zmyję to brzydkie, nie mogę ich równo obciąć itp

Aaaa.... Czy któraś miała coś podobnego?
Nie wiem nawet jak to opisać. Chyba Mały mnie ścisnął gdzieś czy co? Ból skóry, Jakby ktoś mnie ścisnął, mocno drapał, jakbym siniaka bolącego miała i go dotykała? No nie wiem. Ale najpierw Mały się ruszył w to miejsce, potem to miejsce było wybrzuszone i tak strasznie skóra mnie bolała Dziwne, śmieszne, i nie do opisania

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 13:07   #4782
nmartyna
Zadomowienie

Dopadają mnie zachcianki ciążowe w 7 m-cu!!!
jak nigdy nie lubiłam placków ziemniaczanych, tak teraz smażę i opycham się nimi jak głupia
Mała Lenka kopie jak szalona, chyba jej smakuje
Oczywiście musiałam się oparzyć, bo inaczej być nie mogło Dotknęłam dłonią gorącej patelni i mam teraz szramę na ręce
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 13:18   #4783
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość

Aaaa.... Czy któraś miała coś podobnego?
Nie wiem nawet jak to opisać. Chyba Mały mnie ścisnął gdzieś czy co? Ból skóry, Jakby ktoś mnie ścisnął, mocno drapał, jakbym siniaka bolącego miała i go dotykała? No nie wiem. Ale najpierw Mały się ruszył w to miejsce, potem to miejsce było wybrzuszone i tak strasznie skóra mnie bolała Dziwne, śmieszne, i nie do opisania
Ja tak czasem mam może nie boli ale jest tak nieprzyjemne uczucie,które po chwili puszcza,że jak się dotknie to właśnie czuję jakbym siniaka miała w tym miejscu Czasem te wybrzuszenie jest tak wielkie,że sobie myślę czy mi brzucha nie rozerwie

Noo,to mamusia zaczyna zakupowe szaleństwo Zamawiam na allegro co trzeba i idę po lumpkach pobuszować a w środę idę w końcu jakąś torebkę i buty kupić po wizycie u ginka
I zadowolona,bo :
a)Mam za co kupić parę rzeczy i mam kupno pościeli z głowy
b)Czekamy z Tż na kasę z nadpłaty za poprzednie mieszkanie i kupujemy łóżeczko
c) Tż wyznał,że po wczorajszej kłótni o której nie pisałam,bo nie chciałam się już żalić zdał sobie sprawę,że kocha mnie jeszcze bardziej niż wcześniej i wie,że jestem tak wspaniałą osobą mimo tego i owego i że nikomu mnie nigdy nie odda,nigdy nie opuści i wie,że jestem tą jedyną No się wzruszyłam aż jak mi dziś to powiedział I cały dzień z pracy mi pisze słodkie smski,których już nie pisał mi chyba z rok czasu

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...

Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-06-16 o 13:21
Stary 2014-06-16, 13:21   #4784
NATALUSIA14
Rozeznanie

Aliszcze będzie dobrze, musi być

Monika już masz skurcz? ja ledwo czuję małą, a Ty już masz takie silne bóle współczuję Ci tych bóli, bądź dzielna, zostało nam już nie dużo czasu do rozwiązania. Ty masz chyba termin na dzień wcześniej niż ja

Meta jak już zamówisz to daj linka sprzedawcy bo ja też jestem na etapie zamówienia pościeli

etusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, miłości dla Was

W szpitalu w którym ja będę rodziła nie ma możliwości opłacenia sobie położnej oficjalnie, a w dwóch innych szpitalach w mieście jest. Także to zależy od szpitala. U mnie można opłacać ale nie oficjalnie

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 13:22   #4785
Latte88
Zakorzenienie

Simran dobrze naprawdę, że tak to się skończyło :/ aż jestem w szoku, że radio wybuchło
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 13:30   #4786
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość

Meta jak już zamówisz to daj linka sprzedawcy bo ja też jestem na etapie zamówienia pościeli
Jeszcze szukam, ale na 90% tu,bo są butelki,w miarę tanie pieluchy itp. A nie kupuję całego kompletu pościeli tylko 2 poszewki+ochraniacz+prześ cieradło+rożek i u mnie akurat wpływ mają względy finansowe i chcę zamówić więcej rzeczy w jednej przesyłce stąd ten wybór,ale może przypadnie Ci do gustu
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?order=p&p=5&u s_id=24529242

Stary 2014-06-16, 13:30   #4787
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Mam nadzieję, że w te 2 tygodnie mała podrośnie sobie i że wszystko będzie ok I pewnie tak też będzie Może być mniejsza o te pare dni niż wskazuje tp, grunt żeby sobie rosła zdrowo A ile waży Twoja córeczka?

U mnie dziś ruch w domu że masakra! Pierw dzwonek o 8 do drzwi, ale się nie wyzbierałam potem kolejny koło 11 - panowie od internetu. Pobiegałam z nimi po schodach tam i spowrotem, ledwo się doczołgałam do wyrka na górze - zaś dzwonek. Facet od liczników elektr. No i znowu schody do góry, spisał co trzeba i mi mówi, że tu jeszcze powinien być drugi licznik. Mieszkam tu rok i nic mi na ten temat nie wiadomo Ale zadzwoniłam do męża, kurde jednak jest drugi licznik w jakiejś szopie za domem, no i schody w dół... Pierwszy raz w tej szopie byłam hehe Spisał i poszedł. Wlazłam na górę i mi się przypomniało, że od 2 godzin wybieram się na pocztę to się zebrałam, schody w doł, w połowie drogi dzwoni telefon, odbieram, koleżanka z pracy. Ja już tak zdyszana, że nie umiałam się z nią dogadać haha kondycha po prostu szał ciał.

Dziewczyny jestem na etapie wybierania pościeli do łóżeczka. Te wzory i kolory są po prostu oszałamiające... Ale jaka pościel będzie lepsza dla dziecka? Taka spokojna, czy mogą być ostre, żywe kolory? Tak się zastanawiam, bo podobają mi sie takie żywe, ale czy dziecko nie dostanie oczopląsu przy tym?
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 13:32   #4788
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Simran dobrze naprawdę, że tak to się skończyło :/ aż jestem w szoku, że radio wybuchło
Kochana to nie radio tylko wewnętrzna dmuchawa w aucie:-( coś nam klima szwankowała i mój Małż pół auta rozebrał:banghead: ale już naprawdę jest ok więcej strachu się najedliśmy bo dostałam w brzuch, ale lekko więc naprawdę szczęście w nieszczęściu. My właśnie jemy obiad i na 15 wioze Małza na szkolenie i później ma egzamin, więc pewnie po chłopaki wybiorą się na piwko;-)
Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 13:33   #4789
Konto usunięte

Ja myślałam o pościeli u tego sprzedawcy:
http://allegro.pl/listing/user/listi...Items-24529242
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 13:42   #4790
Aliszcze
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46902110]Mam nadzieję, że w te 2 tygodnie mała podrośnie sobie i że wszystko będzie ok I pewnie tak też będzie Może być mniejsza o te pare dni niż wskazuje tp, grunt żeby sobie rosła zdrowo A ile waży Twoja córeczka?[/QUOTE]

wazy ok. 800 g. Ale ponoć ważniejszy jest pomiar brzuszka i na tym skupiła się moja ginekolog, no bo wiadomo, jak to usg potrafi źle wagę ocenić no i brzuszek jest mniejszy niż powinien.

dobrze, że mąż wziął dziś wolne i wziął młodą na dwór, grają w piłkę sobie. Bo ja przez to usg nie umiem się dziś odnaleźć, jakaś taka roztargniona jestem i lekko zdenerwowana. No i obiad gotuję

Stary 2014-06-16, 13:44   #4791
Metamfetaminax
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46902110]

Dziewczyny jestem na etapie wybierania pościeli do łóżeczka. Te wzory i kolory są po prostu oszałamiające... Ale jaka pościel będzie lepsza dla dziecka? Taka spokojna, czy mogą być ostre, żywe kolory? Tak się zastanawiam, bo podobają mi sie takie żywe, ale czy dziecko nie dostanie oczopląsu przy tym? [/QUOTE]
Ja chciałam spokojną kremową,ale przemyślałam,że ładna pościel będzie też w żywe kolory I czytałam,że niby pościel bardzo pobudza wyobraźnie u takiego maluszka i ma pozytywny wpływ na jego rozwój oczywiście nie wiadomo jak pstrokatej nie chcę ale w ładnym wzorze
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46902165]Ja myślałam o pościeli u tego sprzedawcy:
http://allegro.pl/listing/user/listi...Items-24529242[/QUOTE]
To chyba ta sama pościel co u mojego sprzedawcy Tzn. te same wzory,bo bardzo wiele tego jest na allegro

Stary 2014-06-16, 13:47   #4792
Asia19x
Zakorzenienie

A ja znów walczę z biegunką
Ugotowałam sobie ryż, bo jestem strasznie głodna, a boję się cokolwiek ruszyć. WYpiłam tylko trochę kawy i się zaczęło Powoli muszę zbierać się na egzamin, nie wiem jak to zrobię

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-06-16, 13:50   #4793
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Ja chciałam spokojną kremową,ale przemyślałam,że ładna pościel będzie też w żywe kolory I czytałam,że niby pościel bardzo pobudza wyobraźnie u takiego maluszka i ma pozytywny wpływ na jego rozwój oczywiście nie wiadomo jak pstrokatej nie chcę ale w ładnym wzorze

To chyba ta sama pościel co u mojego sprzedawcy Tzn. te same wzory,bo bardzo wiele tego jest na allegro
Tak, dużo jest tych pościeli w internecie ja dostałam od siostry tą czerwoną w zające i parasolki, ale bez ochraniacza. Mnie się podobają sówki i dinusie Ale zastanawiam się nad tymi bardziej jasnymi I choć 4 lekarzy powiedziało mi, że mam w brzucholu dziewczynkę, to raczej nie kupie różowej choć mi się podoba

Kiepsko u mnie ostatnio z podejmowaniem decyzji

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
A ja znów walczę z biegunką
Ugotowałam sobie ryż, bo jestem strasznie głodna, a boję się cokolwiek ruszyć. WYpiłam tylko trochę kawy i się zaczęło Powoli muszę zbierać się na egzamin, nie wiem jak to zrobię
To może tak ze stresu Cie wzięło? Mam nadzieję, że szybciutko przyjdzie i trzymam kciuki za egzamin, będzie dobrze
Stary 2014-06-16, 13:57   #4794
elffirka
Rozeznanie

Asia pewnie ze stresu ale spokojnie wszystko się uda... Zdasz i już...
Monika ja miałam tak raz że tak jakby dzidzi mnie drapnęło albo ścisnęło od środka moją skórę...
A ja od rana smarkam krwią ale tylko takimi skrzepami... Muszę chyba pomarańcze kupić albo paprykę...
Mam pytanie do dziewczyn z De czy Wy też macie święto w czwartek bo jutro wyjeżdżam do babci właśnie i się zastanawiam...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 14:00   #4795
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Najważniejsze, ze jesteś pod opieką gina, który będzie trzymał rękę na pulsie.
Trzymam kciuki, aby mała prawidłowo rosła

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 14:04   #4796
Asia19x
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny mozę faktycznie podswiadomie się denerwuje czy coś..
Uciekam, do wieczorka!

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-06-16, 14:08   #4797
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tak czasem mam może nie boli ale jest tak nieprzyjemne uczucie,które po chwili puszcza,że jak się dotknie to właśnie czuję jakbym siniaka miała w tym miejscu Czasem te wybrzuszenie jest tak wielkie,że sobie myślę czy mi brzucha nie rozerwie

Noo,to mamusia zaczyna zakupowe szaleństwo Zamawiam na allegro co trzeba i idę po lumpkach pobuszować a w środę idę w końcu jakąś torebkę i buty kupić po wizycie u ginka
I zadowolona,bo :
a)Mam za co kupić parę rzeczy i mam kupno pościeli z głowy
b)Czekamy z Tż na kasę z nadpłaty za poprzednie mieszkanie i kupujemy łóżeczko
c) Tż wyznał,że po wczorajszej kłótni o której nie pisałam,bo nie chciałam się już żalić zdał sobie sprawę,że kocha mnie jeszcze bardziej niż wcześniej i wie,że jestem tak wspaniałą osobą mimo tego i owego i że nikomu mnie nigdy nie odda,nigdy nie opuści i wie,że jestem tą jedyną No się wzruszyłam aż jak mi dziś to powiedział I cały dzień z pracy mi pisze słodkie smski,których już nie pisał mi chyba z rok czasu
super ze az tak poprawa u was i ze kaska jest na zakupyoby tak dalej

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
Aliszcze będzie dobrze, musi być

Monika już masz skurcz? ja ledwo czuję małą, a Ty już masz takie silne bóle współczuję Ci tych bóli, bądź dzielna, zostało nam już nie dużo czasu do rozwiązania. Ty masz chyba termin na dzień wcześniej niż ja

etusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, miłości dla Was

W szpitalu w którym ja będę rodziła nie ma możliwości opłacenia sobie położnej oficjalnie, a w dwóch innych szpitalach w mieście jest. Także to zależy od szpitala. U mnie można opłacać ale nie oficjalnie
dziękuje

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 14:08   #4798
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marcella_ Pokaż wiadomość
Myślałam że poprzedni post się nie pojawił bo aktualizacja mi się włączyła

muszę się pochwalić wózeczkiem bo jestem zakochana w nim
tylko ciekawe na jak długo
wózek sliczny

Cytat:
Ciuszki przyszły Są w pięknym stanie,normalnie wyglądają jak nowe I kombinezonik mogę brać śmiało na wyjście ze szpitala,bo ani zmechacony,czyściutki,pac hnący i dalej taki cudowny miękki materiał
super

Cytat:
na pewno będzie dobrze
Cytat:
no i bardzo dobrze my ostatnio z Tztem tez mamy jakies dni milosci hehe Tz mnie przytula,całuje, robi mi jedzonko i non stop powtarza ze jestem piękna... moze slonce go przygrzalo?nie wiem
albo moje rozstepy i dupa są aż tak sexi?

jakiś czas temu Ana*** pytala ile cm mamy w brzuszku,ja mam 95cm czyli 23cm na plusie ale brzuch mi troche stanal i od miesiaca praktycznie nie rośnie wiec jest spokoj poki co
Wczoraj moj maluszek kopał mnie caly dzien,ja nie wiem kiedy on spi? chyba ze podczas snu sie tak wierci?
A no i w srode chyba podłączą mi internet

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-16, 14:12   #4799
Metamfetaminax
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46902393]Tak, dużo jest tych pościeli w internecie ja dostałam od siostry tą czerwoną w zające i parasolki, ale bez ochraniacza. Mnie się podobają sówki i dinusie Ale zastanawiam się nad tymi bardziej jasnymi I choć 4 lekarzy powiedziało mi, że mam w brzucholu dziewczynkę, to raczej nie kupie różowej choć mi się podoba

Kiepsko u mnie ostatnio z podejmowaniem decyzji
[/QUOTE]
Ja pół godziny myślałam nad pościelą jaki wzór wybrać... Ale zamówiłam żółtą z misiem i z rybkami Mimo,że chłopak to jakoś nie chcę pościeli niebieskiej,trudno-wytrzyma

Paulina,no u nas musieliśmy pożreć się jak psy,żeby nastała znowu miłość choć jeszcze rano wiele godzin przed kłótnią dostałam śniadanko do łóżka i masaż stópek Ale to chyba dlatego,żebym nie darła ryja,bo on chciał pograć chwilę... Ehh
Zresztą pisałam w klubie jak mi dojechał,że będziemy razem ćwiczyć po porodzie ale się poprawił i dalej twierdzi,że jestem sexy... Ehh... Z tym cellulitem to bardzo !

Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-06-16 o 14:14
Stary 2014-06-16, 14:20   #4800
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Mój wózek ma być w czwartek już u mnie w domu,tak nas poinformowano.Ale się jeszcze nie cieszę,dopóki go nie zobaczę

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości