![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ile dzisiaj zjadłam ? :) II
Ehem...
Ani R, ani U, ani P, ED. Dzisiaj moje urodziny były, tak siedziałam i podjadałam: Ś.: (ok 11 wróciłam ze sklepu) wielki kawał bagietki z twarożkiem i dodatkami, herbata II śn.: jedna maca. Boże, nic nie mogłam zmieścić po tej bagietce. Obiad: ok 60 dag bobu. Deser: ze dwie łyżki lodów bakaliowych. Podwieczorek: dwie cienkie kromki bagietki z żółtym serem 17% Kolacja: kawałek bagietki z drobiowa wędlina, dwa małe plasterki sera żółtego 17% Po kolacji: jakieś 200 mililitrów lodów tiramisu z likierem kawowym (tak łyżka stołowa), trochę podżartego bobu, bo się ostał i trochę borówek amerykańskich. I przed chwilą: kawałek bagietki zapieczonej z żółtym serem 17% i ketchupem. I wiecie co, ja nawet nie umiem powiedzieć, czy to dużo, czy mało. Zapchana jestem po uszy. Po grzyba mi była ta ostatnia grzanka?
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
CinnaMoon - wszystkiego najlepszego!
![]() ![]()
#94 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie przejmuj sie tym co zjadlas, to naprawde nie jest tak duzo ci sie wydaje. Jesli ci poprawi to humor to ja wczoraj na noc(ok 23) zjadlam 2 lody czekoladowe na patyku i 2 paczki... napadlo mnie tak na slodkie,ze musialam poprostu. sciskam ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
już mi gardło dało trochę pożyć na szczęście
![]() oby się i Tobie polepszyło ![]() dziś (U): śniadanie - owsianka z kawałkami suszonego banana obiad - 2 kotlety sojowe, 2 ziemniaki, surówka kolacja - 2 tosty z żółtym serem (rodzina grilla robiła ![]() w międzyczasie - nektarynka i 2 kawałki kruchego ciasta z truskawkami ![]() edit : sto lat CinnaMoon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
♥
|
CINA spóznione zyczonka - wszystekigo naj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Cinna wszystkiego naj;*
Ś: Płatki otrębowe z mlekiem 2%, kawa z mlekiem 2śn: Maliny, 180g serka homo z dżemem papaja-marakuja O: Cała torebka brązowego ryżu,cały kalafior z koperkiem i jajko sadzone ma maśle ![]() No i podjadłam czekolady-moje uzależnienie ![]()
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2007-07-02 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() CinnaMoon wszystkiego naaaj ![]() ![]()
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() BTW, jeśli któraś zna dobrego psychologa w W-wie, proszę o priv. Wolałabym się leczyć u kogoś sprawdzonego.
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
CinnaMoon wszystkiego najlepszego.
jak narazie to niewiele zjadlam: #musli bananowe z czekolada #salatke jarzynowa i 2 kawalki chlebka #czeresnie okolo kilograma ![]()
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie zjadłam znowu kostkę milki budyniowej, mimo iż jej nie lubię ![]() Cinna wszystkiego naj;* Ś: Płatki otrębowe z mlekiem 2%, kawa z mlekiem 2śn: Maliny, 180g serka homo z dżemem papaja-marakuja O: Młode ziemniaki,cały kalafior z koperkiem i jajko sadzone ma maśle P1: 2gałki lodów grycana w dużym waflu- chałwa&biała czekolada P2: Serek homo naturalny 180g K: Serek wiejski 200g z suszonymi podgrzybkami i fit-upem, surówka z porów 200g
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
redukcja
śniadanie: owsianka z łyżka miodu, troche twarogu obiad: 2 gołabki, troche twarogu, małe jabłko pózniej: jajecznica z 2 jaj, 2 kromki razowca, ogórek, łyzka twarogu podwieczorek: serek wiejski, 3 kromki chleba graham, ogórek, małe jabłko kolacja: tunczyk z pomidorem albo ogorkiem i jak?
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Składam spóźnione życzenia dla CinaMoon
![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj: Śn: 2 grahamki : 1 z serem żółtym (13%),sałatą,ketchupem,po midorem,a 2 z twarogiem i dżemem,do tego 250 jogurtu pitnego naturalnego (40kcal/100g) IIŚn: 150g jogurtu naturalnego z 1/4kostki twarogu i 1/2 banana O: 5 kotletów sojowych,warzywa,ziemniak i P: wieśniak z kukurydzą,szczypiorkiem i cebulką K: grahamka z twarogiem i dżemem,pomidor Dzisiaj: Śn: takie samo jak wczoraj ![]() IIŚn: grahamka z serem żółtym (13%),sałatą,ketchupem,po midorem O: makaron fit z lubelli,ryba mintaj,surówka kupna 350g P: wieśniak z słonecznikiem,wiórkami,od robinką dżemu,brzoskwinia K: po treningu grahamka z dżemem,twarogiem,ogórek cały ![]() Ps. Utrzymanie ( ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Też bym sobie zjadła lody grycana ![]() ![]() ![]() Wydaje mi się,że jakoś mniej niż ostatnio Mangośka ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2007-07-02 o 18:26 Powód: Łączę 3 posty - prosze używać edycji i wielo-cytatu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#104 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co jeszcze bym wytknęła... miód - lepiej unikać, twaróg zostawiłabym na noc, a tuńczyk wcześniej... staraj się urozmaicać źródła białka. Za mało warzyw i to jabłko z podwieczorka np. do śniadania. Cinna Moon - Najlepszego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A no mnie też się tak wydaje ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj basenowo
![]() -bułka z plasterkiem sera żółtego i pomidorem - 1 i 1/2zapiekanki z serem, pieczarkami i ketchupem - lody w kubeczku i rożek - na kolację jajecznica do tego troche warzyw. |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Witam ja dzisiaj kiepsko bo mam zly dzien jestm zla na wszystko i wogole bylam z kumpela na miescie bo ona chciala jakies ciuchy kupic i uwierzcie xs bylo na nia za duze a ja nie wcisnelam sie w xxl....
![]() ![]() ![]() ![]() A dzis: S.2 kromki chleba z serem zoltym i pomidorem o:salatka wenecka 0k 40dag p.pol kilo winogron k.jogobella z musli jest mi zle bardzo zle... |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
U
a ja dzis tak; SN; 2 kromki razowego z ziarnami z 2plasterkami polędwicy z indyka, sałatą, papryką, pomidorem, rzodkiewką ![]() IIsn; jog 175 z jagodami (wlasnorecznie uzbieranymi), kromka razowca z plasterkiem serka topionego (z papryką) obiad; 50g makaronu graham polane sosem z kawałkami wołowiny (sosu nie lubie wiec głownie było mięso:P) podwieczorek; pucharek lodów; sorbet jabłkowy + dorzuciłam jagód, jabłko, 70g chudego twarogu kolacja; 100g dorsza z bułką żytnią(60g) i jak? proszę o komentarzyk ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
1)Platki owsiane,kukurydziane i chocapic+mleczko sojowe+bulka owsiankowa z maslem sezamowym+soczek marchewkowy-szklanka
2) drozdzowka z rabarbarem+twarozek wiejski z miodem+kakao 3)W green wayu: ![]() ![]() 4)2banany i 200gr daktyli 5)twarozek wiejski z siemieniem lnianym+bulka owsiana z maslem,pomidorem,szynka,s alata i ogorkiem 6)bulka owsiana z maslem sezamowym+kefir porzeczkowy W miedzyczasie byla herbatka,kawa,orzeszki erkowca ok50gr ![]()
The greatest glory in living lies not in never failing, but rising every time we fall! Wiesz Prosiaczku czasem nawet przyjaźń znika jak miodek Kubusia... Dzięki bezgranicznej mocy mojej podświadomości nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych Wytrwać w dążeniu do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Ś: Płatki otrębowe z mlekiem 2%, kawa z mlekiem
2śn: Maliny, 180g serka homo z dżemem papaja-marakuja O: Młode ziemniaki,cały kalafior z koperkiem i jajko sadzone ma maśle P1: 2gałki lodów grycana w dużym waflu- chałwa&biała czekolada P2: Serek homo naturalny 180g K: Serek wiejski 200g z sosem fit-up, surówka z porów 200g + spore jabłko
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
The greatest glory in living lies not in never failing, but rising every time we fall! Wiesz Prosiaczku czasem nawet przyjaźń znika jak miodek Kubusia... Dzięki bezgranicznej mocy mojej podświadomości nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych Wytrwać w dążeniu do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
mam problem.
przytyłam już tyle, ile chciałam. muszę przyznaćm że w niezbyt zdrowy sposób. i teraz nie wiem jak poradić sobie z wiecznym głodem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
same węgle, brak białk i zdrowych tłuszczy jednym słowem masakra
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#118 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
śn:
*2 kromki czarnego ziarnistego *150g jogurtu migdałowego *kawa *dwa cukierki ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
lody grycana
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.