Ciężarówki już na mecie, rozładunek będzie w lecie - mamy lipiec 2014 cz. VI - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-19, 09:08   #151
Ines3037200
Rozeznanie

Dot.: Ciężarówki już na mecie, rozładunek będzie w lecie - mamy lipiec 2014 cz. VI

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
niech sam sobie poszczypie jak fajnie CI je pomasuje i pomizia to wyjdzie na to samo - niech się troche przyczyni do wyganiania dziecia a nie wszystko na kobiete zwala :P
Oj szczypie szczypie jak jest ze mną
Ale wczoraj mnie rozwalił, bo ja się przeszłam do sklepu po drobne zakupy, ale ciężkie jak ziemniaki kazałam mu zrobić jak będzie wracał z pracy. No i dzwoni, że jest na bazarku i kupił to i to i to i czy coś jeszcze. Ja mówię, że nie, wszystko jest, wracaj do domu, rozłączyliśmy się.
10 sekund nie minęło, dzwoni, pytam się co tam zapomniałeś, a on "szczyp się w sutki" i koniec rozmowy
Chciałabym widzieć miny babć na bazarku, które go akurat mijały i słyszały
Ines3037200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 09:16   #152
malwiska
Zakorzenienie

Dot.: Ciężarówki już na mecie, rozładunek będzie w lecie - mamy lipiec 2014 cz. VI

Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość
Ale wczoraj mnie rozwalił, bo ja się przeszłam do sklepu po drobne zakupy, ale ciężkie jak ziemniaki kazałam mu zrobić jak będzie wracał z pracy. No i dzwoni, że jest na bazarku i kupił to i to i to i czy coś jeszcze. Ja mówię, że nie, wszystko jest, wracaj do domu, rozłączyliśmy się.
10 sekund nie minęło, dzwoni, pytam się co tam zapomniałeś, a on "szczyp się w sutki" i koniec rozmowy
hehe dobry jest
niektóre dziewczyny chyba na czerwcowym wątku pisały że świeży ananas też działa przyspieszająco - a jedna napisała że zjadła mc donald pod koniec swoich ciąż i ją tak przeczyściło że następnego dnia rodziła

ja nie mogę ani ananasa ani mc donald ale może pod koniec skusze się na ananasa
Stary 2014-06-19, 09:20   #153
Ines3037200
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
hehe dobry jest
niektóre dziewczyny chyba na czerwcowym wątku pisały że świeży ananas też działa przyspieszająco - a jedna napisała że zjadła mc donald pod koniec swoich ciąż i ją tak przeczyściło że następnego dnia rodziła

ja nie mogę ani ananasa ani mc donald ale może pod koniec skusze się na ananasa
Ooo to idę zaraz do żabki, może ananasa mają
A w puszce się liczy?
Stary 2014-06-19, 09:21   #154
svelta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez robaczek-85 Pokaż wiadomość

Witam
Oto Kingusia, urodziła się o 11.59 waży 3090g i mierzy 55cm
Udało mi się Was nadrobić
Cytat:
Napisane przez debesciara Pokaż wiadomość
Jest mi niezmiernie miło ogłosić iście świąteczną wiadomość! cytuję

Dziś o 1:40 po 3 godz i 40 min od wejścia na porodówkę z wagą 3,540 przyszła na świat moja druga miłość - Franciszek Mirosław - kularek

Serdeczne gratulacje
Jak tylko się budziłam w nocy to myślałam czy któraś się rozpakowała

Cytat:
Napisane przez i like it Pokaż wiadomość
AAAA śliczności GRATULACJĘ!

klask i: GRATULACJĘ i z niecierpliwośćią czekamy na zdjęcia Synka

Ejjj dziewczyny.... może faktycznie jest druga pełnia w tym miesiącu?
To samo pomyślalam.

Edytowane przez svelta
Czas edycji: 2014-06-19 o 09:23
svelta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 09:30   #155
nowa8686
Zakorzenienie

Hej dziewczynki. Jestem mamą pazdz.'mam pytanie czy ktoras Was miala krew w moczu podczas ciazy w sensie fizycznym , a nie ze z badan wyszlo ?

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 09:33   #156
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez i like it Pokaż wiadomość
kochana wypadałoby,że Ty bo ja mam zamiar rodzić tydzień po Tobie a daty wybrałam na koniec czerwca, więc ....
No ja gleboko licze na to ze na weekendzie przyjdzie na mnie pora. Od miesiaca tz ugadywal sie z malym na 21czerwca,mlody kopniakiem zaakceptowal umowe wiec mam nadzieje ze jest slowny i wywiaze sie z umowy :-D

Tak wogole mam zagwozdke bo rano zauwazylam na wkladce takie kropelki i nie wiem czy po sikaniu czy wody zaczynaja sie saczyc. Poki co musze sie poobserwowa bo czasami to ja mialam taki uplawy w ciazy tak ze nie wiem.

Dziewczyny czy czujecie jak dzieci wam ruszaja glowa w kanale rodnym? Trzecia noc kolo 10-11 wieczorem mam silne klucie w pochwie i czuje nad wzgorkiem jak maly rusza glowa takie drganie.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 09:33   #157
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nowa8686 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki. Jestem mamą pazdz.'mam pytanie czy ktoras Was miala krew w moczu podczas ciazy w sensie fizycznym , a nie ze z badan wyszlo ?
Ja nie miałam, ale może buraczków się najadłaś i masz mocz czerwony
Stary 2014-06-19, 09:38   #158
agnes208
Zakorzenienie

malwiska,ines tez pisalam o ananasie bo to sposob na skurcze irlandzkich mamusiek one nie znaja lisci malin. Ananas musi byc swiezy i najlepiej jesc ten rdzen z niego to co wycinane jest z ananasa puszkowego. Tylko i wylacznie swiezy bo bromelina ktora wywoluje skurcze ulatnia sie po obrobce.
Stary 2014-06-19, 09:44   #159
nowa8686
Zakorzenienie

Malwiska nie, nie. Wczoraj sikalam ciemnym mpczem takim zblizonym do czerwonego i czerwone skrzepki mialam na papierze. To nie z pochwy. Dzwonilam na ip wczoraj i lekarz/kazal urafuraginum czy cus ale i tak sie martwie :-[
Jutro musze zrobic bad. Moczu.

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 09:50   #160
i like it
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
No ja gleboko licze na to ze na weekendzie przyjdzie na mnie pora. Od miesiaca tz ugadywal sie z malym na 21czerwca,mlody kopniakiem zaakceptowal umowe wiec mam nadzieje ze jest slowny i wywiaze sie z umowy :-D

Tak wogole mam zagwozdke bo rano zauwazylam na wkladce takie kropelki i nie wiem czy po sikaniu czy wody zaczynaja sie saczyc. Poki co musze sie poobserwowa bo czasami to ja mialam taki uplawy w ciazy tak ze nie wiem.

Dziewczyny czy czujecie jak dzieci wam ruszaja glowa w kanale rodnym? Trzecia noc kolo 10-11 wieczorem mam silne klucie w pochwie i czuje nad wzgorkiem jak maly rusza glowa takie drganie.
no to jesteśmy umówione ja zauważyłam,że mi się coś ogólnie wybrzuszyło tuż nad wzgórkiem nie wiem jak to okreslić inaczej i coraz częściej czuje takie napięcie w kroczu.. a mała ostatnie dwa dni boleśnie strasznie rozpycha a raczej próbuje się rozpychać w brzuchu
ogólnie to czuję,że się cała rozsypuje ból spojenia coraz gorszy: wstanie z krzesła lub co gorsza obrócenie się w nocy zaczyna graniczyć z cudem, do tego mam permanentny ból łydki i zaczyna boleć krzyż
i like it jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 10:48   #161
joanna2228
Wtajemniczenie

Dzień dobry widzę, że hurtowo się rozpakowujemy
Robaczek WSPANIAŁA CÓRA GRATULUJĘ
Kularek BRAWO , DZIELNA MAMA I ZAWROTNE TEMPO , GRATULUJĘ SYNUSIA
Aż się poryczałam z Waszego szczęścia
GRATULUJĘ DZIEWCZYNY Miłego dnia

HEJ LASKI , KTÓRA TERAZ ROBIMY ZAKŁADY
przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem
by każdy poznał dzień narodzin.
Miłością tą największą
zrodzisz się w bólu swej matki,
by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki.
joanna2228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 10:55   #162
bambusiek
Zakorzenienie

Cześć

Póki co tylko

Robaczek, Kularek - wielkie gratulacjek laski:

Potem poczytam, póki co robię po trochu obiad i ciasto a faceci na rowerze śmigają
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 11:20   #163
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo to idę zaraz do żabki, może ananasa mają
A w puszce się liczy?
Musi byc swiezy, ale nie nakrecaj sie, mi nie pomogl
Cytat:
Nie mialam
Zdrowka zycze.

Cytat:

Kropelkami bym sie za bardzo nie przejmowala, nawet jesli to wody, to sladowe ilosci, a skoro na usg mowili ze jest ok
Ja czuje jak mi skacze po szyjce, przyjemne to nie jest, ale co zrobic
I zdaje mi sie, ze przybral odpowiednia pozycje, ciekawe co powie midwife za tydzien

Bambusiek podziel sie ciachem
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 11:32   #164
Yuza
Raczkowanie

Witam się i ja w nowym wątku
Dziewczyny pędzicie jak szalone, weszłam na stary wątek trochę Was ponadrabiać, bo chwilę mnie nie było, a tu co ja paczę...nowy wątek i to 4-ta strona wy chyba nie śpicie
z najważniejszych rzeczy to:
WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH NOWYCH MAM MAMAYA(bo jeszcze nie miałam okazji) KULAREK, ROBACZEK, jesteście mega dzielnie zdrówka dla maluszków.
za wszystkie brzuchatki, które są blisko rozpakowania, będzie dobrze

U nas cały czas coś się dzieje, wykorzystuje jeszcze czas w dwupaku, żeby zaliczyć sesję egzaminacyjną w pierwszym terminie, powybierać kafelki, podłogi i inne rzeczy do domu a w międzyczasie wszystko pięknie przygotować dla maluszka. Wózek już do nas dotrł i póki co bardzo mi się podoba, chociaż nie wypróbowywałam go na dworze, bo na razie jest złożony, mam nadzieję, że będzie się sprawdzał Wszystko mam już poprane i poprasowane, przynajmniej na te pierwsze tygodnie, bo reszta rzeczy jest zapakowana w worki próżniowe i czeka, bo nie mam ich za bardzo gdzie trzymać Odebrałam też zdjęcia z sesji brzuszkowej i nieksromnie muszę przyznać, że wyszły rewelacyjne, a przynajmniej mi się bardzo podobająPrzepowiada cze dają mi mocno w kość i momentami zastanawiam się czy to już czy jeszcze chwilę ale powoli zaczynam się obawiać, że urodzę jak męża nie będzie w domu
Postaram się częściej zaglądać
Miłego dzionka!
Stary 2014-06-19, 11:50   #165
Ines3037200
Rozeznanie

Cytat:
malwiska,ines tez pisalam o ananasie bo to sposob na skurcze irlandzkich mamusiek one nie znaja lisci malin. Ananas musi byc swiezy i najlepiej jesc ten rdzen z niego to co wycinane jest z ananasa puszkowego. Tylko i wylacznie swiezy bo bromelina ktora wywoluje skurcze ulatnia sie po obrobce.
Faktycznie pisałaś już sobie przypominam.
Byłam w żabce, ananasa brak

Cytat:

Pozwolę sobie nazwać się nowym specjalistą od sączenia wód płodowych po wtorkowej wizycie na IP
Jeśli byłyby to wody, to miałabyś wkładkę całkowicie przemoczoną, plus przy każdym ruchu, zmianie pozycji, czułabyś mimowolne wypływanie płynu. Takie kropelki to za mało na wody.
A dzieć to mi się rusza w ten sposób od dawna ale nic z tego na razie nie ma jak widać

Cytat:
Nie pomogę, takich atrakcji to nie miałam
Stary 2014-06-19, 12:27   #166
mamaya
Zakorzenienie

Wow, wchodzę poczytać co u Was a tu takie wieści
kularek, ogromne gratulacje Poród ekspresowy, to moja cesarka trwała łącznie godzinę
mamaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 13:14   #167
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
A ja wreszcie zostalam ciocia dziewczynki 4.380 g dlugosci jeszcze nie znam, ale pewnie ok 60.

Cytat:
Dziewczyny podaja noworotkom w pl wit k po porodzie? Ja dzis mialam sie okreslic czy chce czy nie chce zeby malemu podali.
Podają w szpitalu i potem przy kp też się daje.

Cytat:
Ja czasem czuję.

Cytat:
Bambusiek podziel sie ciachem

G. 9.1O.18

Edytowane przez bambusiek
Czas edycji: 2014-06-19 o 13:16
Stary 2014-06-19, 13:50   #168
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Mamaya bo chyba nie pogratulowałam. Wspaniale że już do domu się wybraliście.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 13:53   #169
mamaya
Zakorzenienie

Celebrifea, dziękujemy Jednak nie ma to jak w domu.
Nawet cisnienie mam o około 20 jednostek niższe w domu
Stary 2014-06-19, 13:54   #170
agnes208
Zakorzenienie

bambusiek mniam widze ze z bloga Dorot pieczesz. Ja uwielbiam z niego piec
Stary 2014-06-19, 14:02   #171
malwiska
Zakorzenienie

ale mi ochote na słodkie robicie a na dole w salonie teściowie zawsze mają wystawione słodycze - dzisiaj też - skusiłam się na mientuska i teraz ciągnie mnie jeszcze bardziej
Stary 2014-06-19, 14:05   #172
agnes208
Zakorzenienie

Tak sobie dzis popatrzylam z ciekawosci w zodiaki i jak moj maly nie przyjdzie na swiat do 21 to bedzie malym rakiem ;-) a jak sie zdecyduje wczesniej to malym blizniakiem.
Stary 2014-06-19, 14:10   #173
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
bambusiek mniam widze ze z bloga Dorot pieczesz. Ja uwielbiam z niego piec
No, zazwyczaj jak nie mam pomyslu to u niej szukam i chyba wszystkie ciacha wyszły idealne
To robię pierwszy raz, w zeszłym roku robiłam coś podobnego, tylko sernik.

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Do tego mężol zrobił musakę na obiad, wiec dzisiaj wypas

Trzeba korzystać z takiego jedzonka i czasu na przygotowanie, bo przy Maleństwie bywa różnie.

A teraz leżę i odpoczywam, mąż i synek poszli do prababci, spotkamy się o 15:30 w Kościele.
G. 9.1O.18
Stary 2014-06-19, 14:57   #174
debesciara
Zadomowienie

Trochę ponadrabiałam, bo jednak mam wolne popołudnie Ale tylko ten wątek na stary już nie zaglądłam..
Cytat:
Napisane przez Yuza Pokaż wiadomość

U nas cały czas coś się dzieje, wykorzystuje jeszcze czas w dwupaku, żeby zaliczyć sesję egzaminacyjną w pierwszym terminie, powybierać kafelki, podłogi i inne rzeczy do domu a w międzyczasie wszystko pięknie przygotować dla maluszka. Wózek już do nas dotrł i póki co bardzo mi się podoba, chociaż nie wypróbowywałam go na dworze, bo na razie jest złożony, mam nadzieję, że będzie się sprawdzał Wszystko mam już poprane i poprasowane, przynajmniej na te pierwsze tygodnie, bo reszta rzeczy jest zapakowana w worki próżniowe i czeka, bo nie mam ich za bardzo gdzie trzymać Odebrałam też zdjęcia z sesji brzuszkowej i nieksromnie muszę przyznać, że wyszły rewelacyjne, a przynajmniej mi się bardzo podobająPrzepowiada cze dają mi mocno w kość i momentami zastanawiam się czy to już czy jeszcze chwilę ale powoli zaczynam się obawiać, że urodzę jak męża nie będzie w domu
Poka fotki, chociaż jedną ;>
Cytat:
Jeśli byłyby to wody, to miałabyś wkładkę całkowicie przemoczoną, plus przy każdym ruchu, zmianie pozycji, czułabyś mimowolne wypływanie płynu. Takie kropelki to za mało na wody.
A dzieć to mi się rusza w ten sposób od dawna ale nic z tego na razie nie ma jak widać
Potwierdzam, kropelki to to nie są..
Cytat:
Napisane przez justynka2992 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy w szpitalach w których będziecie rodzić, ubieracie maluszka w szpitalne czy w swoje rzeczy?????
Polecam ubrać malucha w swoje rzeczy, nawet jeśli szpital oferuje swoje. Moją córę ubrano w beciki szpitalne po porodzie i następnego dnia była całą w wysypce. Później ktoś z personelu mówił mi, że rzeczy dla noworodków prane są ze wszystkimi innymi szpitalnymi rzeczami, pościelami itp i prawdopodobnie wysypka mojej córy była włąśnie tym spowodowana, bo już później nigdy więcej się nie pojawiła..
Cytat:
Napisane przez justynka2992 Pokaż wiadomość
Tytuł wątku jest świetny

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
No bry... Kurka po usg i kontroli krwi jestem. Mój organizm stwierdził że połóg się skończył i czas na okres jak nie urok to przemarsz wojsk.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Ja ciesz pierdziole.. Strasznie szybko, tymbardziej jeśli karmisz piersią U mnie był spokój przez 9 miechów po porodzie...
Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
u mnie w szpitalu można było mieć majtki w ciągu dnia
tylko przed obchodem pielęgniarki latały, że obchód i ściągać majtki bo lekarz idzie po naturalnym porodzie bo po cesarce można cały czas
Hehe u mnie było dokładnie tak samo To chyba jakieś lokalne zwyczaje, bo przecież rodziłyśmy w jednym mieście ale innych szpitalach
Cytat:
Heheheh śmiesznie to brzmi "ściągać majty, obchód idzie"
Ja nie rodzę, czekam na Ciebie
Hehe śmiesznie brzmi, ale dokładnie tak było
Nooo i kularek urodziła, Ines nie bądź gołosłowna ;p
Cytat:
debesciara a ty na kiedy sie umawiasz z synkiem? jakie masz zyczenie?
hehe, ja się umawiam mimo wszystko na 7.07.2014 mam lekkiego fizia na punkcie fajnych dat a że synio mamusi to chyba będzie posłuszny nie? trochę mu pomogę jak przyjdzie czas
A jak tam "wody"? uspokoiło się czy jeszcze miałaś jakieś "wylewy"?

mamaya super że jesteście już w domu! jak tam sobie radzicie, synio nadal jest aniołeczkiem? na mm trochę o to łatwiej, sama jestem przykładem..

---
W ogóle na wizycie popytałam jeszcze gina o kilka rzeczy i np w sprawie hemorojdów przepisał mi jednak czopki i mam sobie codziennie aplikować tak też uczynię, będę miała porównanie, czy da to coś po porodzie..
Zapytany o wizytę w okolicy terminu u innej ginekolożki jak najbardziej polecił, tymbardziej że oni dobrze ze sobą żyją, może szepnie jej słówko o mnie
Jeśli chodzi o ktg na IP, powiedział że absolutie w szpitalu takiej usługi nie wykonują, że nie opędziliby się wtedy od ciężarówek.. Ale wydaje mi się że to tylko kwestia dobrego aktorstwa, jeśli się dobrze pokoloruje rzeczywistość.. No ale ze mnie aktorka żadna, więc zapewne zaniecham takich praktyk.. Powiedział generalnie że mogę sobie ktg darować, jeśli czuję ruchy w odpowiedniej ilości.
Aha i spytałam kiedy jechać do szpitala, co powinno mnie zaniepokoić, powiedział, że 1. odchodzące wody, 2. krwawienie 3. brak ruchów (lub ich niewielka ilość) także w sumie niczym mnie nie zaskoczył, no i w razie skurczy jeśli się pojawią regularnie co 5-10 min
No, to tyle, idę dalej się lenić
debesciara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 15:19   #175
mamaya
Zakorzenienie

debesciara, tak, Mały wciąż super grzeczny od powrotu do domu płakał dwa razy, w nocy od 00:00 do 01:00 (strasznie sie Bidulek mój męczył i nic nie pomagało) i dzisiaj rano przez moment
Generalnie nie przeszkadza Mu praktycznie nic, prędzej ja mam schize, ze cos jest nie tak
Stary 2014-06-19, 15:38   #176
Enary
Raczkowanie

Gratulacje dla Mamusiek
Juz nowy watek, wow ;-)
Od soboty jestem w szpitalu O ZGROZO ;-) Bedzie indukcja w przyszlym tygodniu
Oglaszam- oddam skurcze w dobre rece, u mnie rozwarcia nie powoduja jak do tej pory...
Jak dobrze pojdzie to Jas sie urodzi w swoje imieniny :-P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

JAŚ 25.06.2014
Enary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 15:50   #177
Fame
Zakorzenienie

hej..
a ja nie mogę dzisiaj znaleźć sobie miejsca od rana albo śpię, albo chodzę jak nakręcona (o 6 rano sprzątałam kuchnię ).
jeszcze mnie rano pobolewał brzuch jak na okres, ale ciągle i bez żadnych przerw
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 16:04   #178
rybka13
Zakorzenienie

bambusiek przegielas z tym ciachem no ale sama tego chcialam, pociesze sie czekolada

debesciara czyli swiadomie zgadasz sie na przeterminowanie ja moge rodzic 3, 4, 5, do 7. nie chce juz czekac poza tym jak nie urodze wczesniej to na 3.jestem umowiona na masaz szyjki, jesli bedzie skuteczny jak poprzednio to pewnie urodze 4 lub 5

Dzis rano juz mialam sucho
Za to od kilku dni, kilka razy na dzien samoistnie leci mi siara. W tej ciazy pojawila sie juz jakos w polowie ciazy, ale ostatnio czesto sie pokazuje, myslicie ze moze to cos znaczyc pewnie nie dlugo urodze...

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Fame masz jeszcze te bole? Moze sie cos kreci...
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 16:13   #179
Fame
Zakorzenienie

Cytat:
Fame masz jeszcze te bole? Moze sie cos kreci...
nie mam, rano tylko były..
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 16:14   #180
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
hej..
a ja nie mogę dzisiaj znaleźć sobie miejsca od rana albo śpię, albo chodzę jak nakręcona (o 6 rano sprzątałam kuchnię ).
jeszcze mnie rano pobolewał brzuch jak na okres, ale ciągle i bez żadnych przerw
mnie tak czasami bolą nogi jak na okres ale to już pisałam, dziwne mam te bóle okresowe bo zawsze brdziej na nogi mi idzie niż na brzuch
może za bardzo chcesz urodzic? ogólnie to masz jeszcze dużo czasu ale wiem jak to jest jak się człowiek nastawia że może niedonosić ciąży a pózniej okazuje się się przenosi - oczywiście cały czas aby akcja zaczeła się szybciej bo ja sama po sobie wiem że dostałabym bzika
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości