|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Dla tych co czekają na oświadczyny-zniecierpliwione,desperat ki i wyluzowane
Cytat:
|
|
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla tych co czekają na oświadczyny-zniecierpliwione,desperat ki i wyluzowane
Cytat:
![]() Trzeba dbać o siebie póki jeszcze się dobrze wygląda
|
|
|
|
|
#1473 |
|
zuy mod
|
Ale bez przesady. Mojemu TZ sie przytylo ale nie kaze mu sie odchudzac, namawiam tylko na wspolny ruch
![]() wysłano z mojej Xperii SP
|
|
#1474 |
|
Miss Pudernica
|
Nam się oboje przytyło, ale się teraz ćwiczę i mam zamiar zrzucić z 5 kg. A Tż ma teraz niezdrowe jedzenie w pracy, w sensie przysługuje mu posiłek za darmo i od tego żarcia przytył. Ale mi to nie przeszkadza, bo jak się poznaliśmy to wyglądał jak dziecko z Oświęcimia i zawsze go pasłam, ale dopiero teraz są efekty. W zasadzie teraz to powinien popracować tylko nad rzeźbą i będzie super
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1475 | |||
|
Konto usunięte
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46944737]Dlaczego się boi przy rodzicach?
Mój to przy rodzicach się nie boi mnie dotknąć, wręcz częściej mnie przytula [/QUOTE] Po prostu uważa, że przy rodzicach nie wypada przy znajomych czy na ulicy przytula i całuje, a przy rodzicach sztywny jak kołek Cytat:
![]() Cytat:
) - wtedy twierdził, że jest akurat i teraz tez tak twierdzi ![]() Cytat:
), a w czasie gdy nie ma bólu tyje znowu parę kilo. I tak do kolejnego ataku
|
|||
|
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dieta nie oznacza odchudzania, tylko zdrowe jedzenie. Lepiej teraz dbac o to co jemy jak potem się odchudzac. Ciwczenia tez wskazane nawet u szczupłych ![]() A o nadwadze to mowię, że nie akceptowalabym takiej prawdziwe chorobliwej otylosci, zwały tluszczu mnie nie kręcą, ale brzuszek czy troche wiecej ciała to jest do zakceptowania
|
|
|
|
|
#1477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
oj to malutko wazysz, ja przy 160cm waze 48 a i tak czuję sie za szczupła.
|
|
|
|
#1479 |
|
Konto usunięte
|
ale naprodukowałyście postów
nadrobię was jak wrócę do cywilizacji, póki co jesteśmy z tż u mnie w rodzinnej wiosce i odpoczywamy. no i widzę, że Czarnulka się pojawiła |
|
|
|
#1480 |
|
Konto usunięte
|
Jakby mój TŻ przytył nie miałabym nic przeciwko, jednak on nigdy nie przytyje, jest bardzo szczupły, zawsze uprawiał sport i przytycie byłoby dla niego porażką. Ja natomiast gdy zaczynałam z nim być ważyłam sporo więcej, ale schudłam z czasem
Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2014-06-19 o 13:52 |
|
|
|
#1481 |
|
zuy mod
|
To ja sie nie przyznaje ile waze
![]() wysłano z mojej Xperii SP
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1482 |
|
Konto usunięte
|
ja teraz jestem zadowolona ze swojej wagi, ale ostatnio oglądałam zdjęcia, na których miałam 6 z przodu -
Nigdy więcej (dlatego boję się odstawić tabsy |
|
|
|
#1483 |
|
Japońska rzepa
|
Ja przytyłam w 3 msc 10 kg, po tym jak mi tarczyca siadła
I nie mogę zrzucić do teraz. Dobrze,że wcześniej byłam szczupła,bo pewnie bym ważyła teraz nie wiadomo ile,a tak skończyło się na 61-62 przy 165 wzrostu.
|
#1484 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
pospać trochę dłużej, to człowiek nadrobić nie może ale ostatecznie przebrnelam ![]() Cytat:
Niektórzy ludzie muszą mieć naprawdę nudne życie ![]() Cytat:
![]() któregoś razu wrócił z pracy. ja siedziałam przy fb zaplakana bo mi mój ex dupek dokuczał. no to Tż usiadł przy mnie wyprzytulał, wyglaskał...spojrzał na komputer i pokazując na moje nazwisko mówi "dlaczego tu jeszcze jest Twoje nazwisko? powinno być xxx xxx" (w tym miejscu powiedział moje imie i jego nazwisko) a ja mu na to że to żaden problem zmiana zajmuje 1 minute. a on mówi zmień no mi nie trzeba było dużo mówić, bo to był idealny moment i powód żeby ex sie odwalil raz na zawsze![]() zmieniłam na w związku małżeńskim i moje nazwisko... potem były lajki i gratulacje na fb...a na koniec telefon od mamy dlaczego jej o slubie nie powiedziałam. reszta myśli dalej że my po ślubie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46944961]A no w sumie ![]() Ja ogólnie do swojego też po imieniu mówię, ale tylko gdy sami jesteśmy to Misiaczkami i Kotkami rzucam ![]() Mój akceptuje moje decyzje odnośnie tej kwestii ja mówię kurczaczku (bo jest taki chuderlak), kochanie, Schatz albo Schätzchen ![]() Cytat:
![]() Cytat:
taki mój mały sukces, utuczylam lekko chuderlaka odkąd z nim mieszkam ![]() Cytat:
![]() Miłego wypoczynku
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wrażenie, że ten Wasz związek opiera się tylko na warunkach narzucanych przez Twojego Tż. Nie dusisz się troszkę? Chcesz chudnąć do końca życia "bo on inaczej się nie oświadczy"? Ja przy takim facecie bym się tylko nabawiła kompleksów i po co mi to? Związałam się z kimś na kim mogę polegać, komu ufam i wszystko mogę powiedzieć. Nie chciałabym być wiecznie krytykowana... szczególnie jeśli chodzi o chorobe. Dziwne to dla mnie
|
|
|
#1486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam sie Zycze Ci jak najlepiej i jak najszybszych zareczyn, ale slabo to z boku wyglada ...U mnie nadal bez zmian, oprocz tego ze Tz jest teraz mega slodki, to znaczy zawsze jest, ale ostatnio wychodzi z siebie po prostu chyba przygotowuje grunt a ja nadal zla na siebie bo jednak wolalabym nic nie wiedziec, niz teraz tak czekac...
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;46947902]ja teraz jestem zadowolona ze swojej wagi, ale ostatnio oglądałam zdjęcia, na których miałam 6 z przodu -
Nigdy więcej (dlatego boję się odstawić tabsy ja tak reaguje, gdy patrze na swoje zdjęcia gdy wazyłam mniej o 8 kg. Chyba lubię swoją wagę teraz ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Czarnulka to żeś znajomych w jajo zrobiła
|
|
|
|
|
#1488 | |
|
zniemczona peema
|
Cytat:
Mojemu TŻ-towi też się przytyło, ale nie mówie mu "ej Ty, jak nie schudniesz to zapomnij o ślubie". Jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza, czasem się z niego ponabijam i dyskretnie wyciągam na jakiś wysiłek fizyczny. Choć i tak on ma pracę fizyczną, więc ciężko mi jest go naciągnąć na cokolwiek .marles86 mój przygotował grunt upijając mnie . Wie, że mam słabość do winka, a jeszcze ogólnie słabą głowę. Więc najpierw mnie "upoił" a potem dopiero odważył się mnie zapytać. Ale na drugi dzień chciał się upewnić, czy napewno wszystko pamiętam i jak się obudziłam to wziął moją rękę przed moje oczy i spytał, czy wiem skąd to się tu wzięło (czyli pierścionek) i czy nadal jestem takiego samego zdania jak wczoraj .
a nasze spojrzenia mówią więcej niż słowa" Edytowane przez Madzialena7 Czas edycji: 2014-06-19 o 16:18 |
|
|
|
|
#1489 |
|
Zadomowienie
|
Matko, nie było mnie trochę, a tyle stron już nabiłyście.
![]() Czy jest jeszcze jakiś temat, którego nie poruszałyście? ![]() A ja kurczę obronę ustaloną już mam i zaczynam się bać.
|
#1490 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Lepiej się czułam przy 53,wiec będę do tego dązyć.Dziewczyny, chyba nie znacie jeszcze sytuacji Agusi Jej tż nie chce ślubu,ona przychodzi tutaj na forum,w jednym poście mówi,jak to ona chce ślub,w drugim,że go nie chce albo że śluby są do kitu,tylko w dosadniejszych słowach. Polecam poczytać wątkiek o faux pas młodych jak chcecie zobaczyć popisowe numery.Także serio,rozpoczynanie dyskusji jest bezcelowe,bo zaraz będzie Wam udowadniać,że tak w ogóle to ślubu chcą tylko bezwolne,głupie laski,a ona przecież jest szczęsliwa i po cholerę ślub,ale w sumie chętnie by zobaczyła"jak to jest"
|
|
#1491 | |
|
zniemczona peema
|
Cytat:
|
|
|
#1492 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1493 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moja siostra ma niedoczynność i mimo, że sporo ćwiczy, zdrowo się odżywia nie może schudnąć Wizytę u endokrynologa ma dopiero na listopad Cytat:
" Nie mówi tego po złości, bo oboje mamy dystans do siebie i nie chce mi dociąć, że mam tu i ówdzie fałdkę. Zawsze uważałam, że kocha się kogoś mimo wszystko i chce się dla niego jak najlepiej. Wiem, że nieważne co się stanie z TŻem będziemy się wspierać |
||
|
|
|
#1494 |
|
Japońska rzepa
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46949393]Próbowałaś odstawić pszenicę i nabiał? Przy tarczycy prawie zawsze trzeba pszenicę odstawić i część musi przestać jeść nabiał żeby móc uregulować wagę
Moja siostra ma niedoczynność i mimo, że sporo ćwiczy, zdrowo się odżywia nie może schudnąć Wizytę u endokrynologa ma dopiero na listopad [/QUOTE] Nie,bo mi lekarz powiedziała,że nie powinnam eliminować żadnych składników z diety teraz. Organizm ma się przyzwyczaić do hormonu,którego było za mało i będzie działał lepiej.![]() Ja mam zamiar w wakacje troszkę zmienić dietę,teraz niestety sesja=śmieciowe żarcie. Bo nie mam czasu jeździć,wyszukiwać,zakupy robi tż,wiec jedzenie jest jakie jest ![]() Ruchu też nie mam teraz,bo spędzam po 17 h w łóżku,ucząc się.
|
#1495 |
|
Raczkowanie
|
Madzialena7 wazne, ze metoda poskutkowala i powiedzialas tak
my jak sie poznalismy tez bylismy lzejsi, teraz jest nas ciut wiecej ale jeszcze w normie sie miescimy. Ciezko jest schudnac osobno mieszkajac razem, mialam juz kilka podejsc sama, zeby zrzucic z 3 kg, ale no po prostu nie potrafilam kiedy Tz siedzial obok mnie i wcinal slodycze. Teraz staramy sie juz oboje moze nie tyle schudnac co wprowadzic wiecej zdrowych nawykow zywieniowych i ruchu, dopiero drugi tydzien te nasze starania trwaja ale sie trzymamy u niego te kilka kg wiecej wcale mi nie przeszkadza, ale juz sama lepiej czuje sie w swojej skorze jak jest mnie troche mniej...---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- [QUOTE= W sumie dla mnie też jest niewyobrażalne być z kimś od kogo brak wsparcia, mój czasami się śmieje w stylu łapie mnie za fałdkę tłuszczu na brzuchu i mówi "wszystkie fałdki moje " Nie mówi tego po złości, bo oboje mamy dystans do siebie i nie chce mi dociąć, że mam tu i ówdzie fałdkę. Zawsze uważałam, że kocha się kogoś mimo wszystko i chce się dla niego jak najlepiej. Wiem, że nieważne co się stanie z TŻem będziemy się wspierać nic dodac, nic ujac
|
#1496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz absolutną racjeA no Przynajmniej mam spokój ode exa i facetów wszelkiej maści![]() Cytat:
![]()
|
|
#1497 |
|
Konto usunięte
|
Ech ale mnie rozłożyło.... Leżę w łóżku z gorączką, z 39,4 na razie zeszłam do 38,8, TŻ leżał obok i robił mi okłady, ale teraz musiał już jechać, bo ma dziś nockę...
Najdziwniejsze jest to, że ja prawie w ogóle nie miewam gorączki, a tu raz a dobrze
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;46949596]Ech ale mnie rozłożyło.... Leżę w łóżku z gorączką, z 39,4 na razie zeszłam do 38,8, TŻ leżał obok i robił mi okłady, ale teraz musiał już jechać, bo ma dziś nockę...
Najdziwniejsze jest to, że ja prawie w ogóle nie miewam gorączki, a tu raz a dobrze [/QUOTE]Zdrowiej u mnie też tak jest...jak się temp pojawia (co się dzieje bardzo rzadko) to do tego stopnia że śpie non stop. A jak choruje i nie ma wysokiej gorączki to z reguły mam mocne osłabienie
|
#1499 |
|
Raczkowanie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;46949596]Ech ale mnie rozłożyło.... Leżę w łóżku z gorączką, z 39,4 na razie zeszłam do 38,8, TŻ leżał obok i robił mi okłady, ale teraz musiał już jechać, bo ma dziś nockę...
Najdziwniejsze jest to, że ja prawie w ogóle nie miewam gorączki, a tu raz a dobrze [/QUOTE]Zdrowka |
|
|
|
#1500 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

chociaż jest to miłe 

Mój to przy rodzicach się nie boi mnie dotknąć, wręcz częściej mnie przytula
), a w czasie gdy nie ma bólu tyje znowu parę kilo. I tak do kolejnego ataku 

Nigdy więcej
I nie mogę zrzucić do teraz. 
. musze przebadac tarczyce ponownie bo mialam wysoki wynik jak na moj wiek

Wizytę u endokrynologa ma dopiero na listopad
nic dodac, nic ujac