Dla tych co czekają na oświadczyny-zniecierpliwione,desperat ki i wyluzowane - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-19, 11:53   #1471
aguusia88
BAN stały

Dot.: Dla tych co czekają na oświadczyny-zniecierpliwione,desperat ki i wyluzowane

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
Heheh, no co ty? Boi się czy co?

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Mój mnie często chwyta i trzyma za rękę przy stole , nawet przy rodzicach, a mnie to zawsze jakoś krępuje chociaż jest to miłe

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Biedny twój tezecik, mam nadzieję, że poskutkowała pogadanka

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Co ten internet robi z ludzi

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Gdzie w tym miłość? Smutne to

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Mój mówi: jedz ile chcesz, ale ćwicz
W zasadzie chuda byłam i jak się troche mi przytyło to widać że mu się podobam.Trochę zgrabnage odstajaćego tyłka nie zaszkodzi
A tak na serrio tz nic nie ma do mojej wagi, sam kupuje mi łakocie, aale jak zaczynam na siebie narzekać mówi, żebym zaczela ćwiczyć, nie dla niego ale dla siebie samej.
na logike to malo jest kobiet ktore chcialby by misiaczka z brzuszkiem piwnym, wiec to dziala w dwie strony. a mnie sie tyje...powoli
aguusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 12:19   #1472
Listopadowaa
Zakorzenienie

Dot.: Dla tych co czekają na oświadczyny-zniecierpliwione,desperat ki i wyluzowane

Cytat:
Napisane przez aguusia88 Pokaż wiadomość
na logike to malo jest kobiet ktore chcialby by misiaczka z brzuszkiem piwnym, wiec to dziala w dwie strony. a mnie sie tyje...powoli
Ja tez nie chciałabym grubego tz, taki troche z nadwagą ok, ale jak by mi sie tak na prawde roztył ganiałabym i dieta
Trzeba dbać o siebie póki jeszcze się dobrze wygląda
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 12:19   #1473
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Ale bez przesady. Mojemu TZ sie przytylo ale nie kaze mu sie odchudzac, namawiam tylko na wspolny ruch

wysłano z mojej Xperii SP

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 12:35   #1474
aante_e
Miss Pudernica

Nam się oboje przytyło, ale się teraz ćwiczę i mam zamiar zrzucić z 5 kg. A Tż ma teraz niezdrowe jedzenie w pracy, w sensie przysługuje mu posiłek za darmo i od tego żarcia przytył. Ale mi to nie przeszkadza, bo jak się poznaliśmy to wyglądał jak dziecko z Oświęcimia i zawsze go pasłam, ale dopiero teraz są efekty. W zasadzie teraz to powinien popracować tylko nad rzeźbą i będzie super

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-06-19, 12:40   #1475
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46944737]Dlaczego się boi przy rodzicach? Mój to przy rodzicach się nie boi mnie dotknąć, wręcz częściej mnie przytula
[/QUOTE]
Po prostu uważa, że przy rodzicach nie wypada przy znajomych czy na ulicy przytula i całuje, a przy rodzicach sztywny jak kołek no chyba, że ma w czubie i mu się włącza tryb "tak bardzo Cię kocham" to wtedy nie ważne, czy są rodzice czy nie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
No ja do mojego też mówię Misiek,ale bardziej traktuję to jako skrót od imienia,bo nawet koledzy mówią do niego "Misiaczku" Ale przy ludziach zawsze,zawsze po imieniu.
Ja do mojego mowie Mysu, a on do mnie Mysa infantylne, wiem, ale słodkie
Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
Moj tez akceptuje moja wage, jak schudne to fajnie, a jak nie - tez fajnie.
Ja odkąd się poznaliśmy schudłam jakieś 6kg (cudotwórcze tabletki antykoncepcyjne ) - wtedy twierdził, że jest akurat i teraz tez tak twierdzi
Cytat:
Ale bez przesady. Mojemu TZ sie przytylo ale nie kaze mu sie odchudzac, namawiam tylko na wspolny ruch
Mój cierpi od małego na wciąż niezidentyfikowaną do końca chorobę, która objawia się tym, że co kilka miesięcy ma tygodniowe ataki bólu brzucha, podczas których nie je, nie śpi i tylko żyje na przeciwbólowym Tramalu - po każdym takim ataku strasznie chudnie (teraz miał 68kg ), a w czasie gdy nie ma bólu tyje znowu parę kilo. I tak do kolejnego ataku
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 12:41   #1476
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:

Nikt nie mowi o odchudzaniu Dieta nie oznacza odchudzania, tylko zdrowe jedzenie. Lepiej teraz dbac o to co jemy jak potem się odchudzac. Ciwczenia tez wskazane nawet u szczupłych
A o nadwadze to mowię, że nie akceptowalabym takiej prawdziwe chorobliwej otylosci, zwały tluszczu mnie nie kręcą, ale brzuszek czy troche wiecej ciała to jest do zakceptowania
Stary 2014-06-19, 12:43   #1477
mojchlopakniechce
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
To mój jest jakiś odwrotny, bo on z kolei karze mi przytyć . Bo schudło mi się od jego wyjazdu i jak przyjeżdża to zawsze mnie upasie a jak jedzie to mi automatycznie waga leci. A mi akurat dobrze w takiej wadze, jaką mam teraz ku jego rozpaczy .

A co do okazywania czułości to nie ma na to szans przy rodzicach, ale to z mojej winy. Bo jak tylko są gdzieś w pobliżu to odsuwam go od siebie, puszczam rękę itd. Bo moi nie akceptują okazywania sobie miłości przy innych.
Ja waze zaledwie 45 kg i mam 170 cm wzrostu więc mnie moj tuczy a ja sie z tego ciesze ;D

2016:
mojchlopakniechce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 13:22   #1478
Listopadowaa
Zakorzenienie

oj to malutko wazysz, ja przy 160cm waze 48 a i tak czuję sie za szczupła.
Stary 2014-06-19, 13:26   #1479
201801191006
Konto usunięte

ale naprodukowałyście postów
nadrobię was jak wrócę do cywilizacji, póki co jesteśmy z tż u mnie w rodzinnej wiosce i odpoczywamy.

no i widzę, że Czarnulka się pojawiła
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 13:50   #1480
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Jakby mój TŻ przytył nie miałabym nic przeciwko, jednak on nigdy nie przytyje, jest bardzo szczupły, zawsze uprawiał sport i przytycie byłoby dla niego porażką. Ja natomiast gdy zaczynałam z nim być ważyłam sporo więcej, ale schudłam z czasem Z resztą u niego w rodzinie nie tylko on ma partnera/partnerkę z kilkoma kilogramami więcej Jego rodzeństwo również jest szczupłe, a narzeczona jego brata też nie jest chuda (nie mówię o nadwadze, jest podobnej postury jak ja), a jego siostra ma narzeczonego akurat sporego, bardzo wysoki i ma kilka kilogramów więcej niż powinien

Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Czas edycji: 2014-06-19 o 13:52
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 13:59   #1481
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

To ja sie nie przyznaje ile waze

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 14:14   #1482
Konto usunięte

ja teraz jestem zadowolona ze swojej wagi, ale ostatnio oglądałam zdjęcia, na których miałam 6 z przodu - Nigdy więcej (dlatego boję się odstawić tabsy )
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 14:46   #1483
lolusl
Japońska rzepa

Ja przytyłam w 3 msc 10 kg, po tym jak mi tarczyca siadła I nie mogę zrzucić do teraz. Dobrze,że wcześniej byłam szczupła,bo pewnie bym ważyła teraz nie wiadomo ile,a tak skończyło się na 61-62 przy 165 wzrostu.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 14:55   #1484
Czarnulka7891
Zakorzenienie

pospać trochę dłużej, to człowiek nadrobić nie może
ale ostatecznie przebrnelam
Cytat:
Napisane przez FioletowyAnanas Pokaż wiadomość
Szkoda, że nikt nie pyta osób zainteresowanych tylko tworzy własne historyki
otóż to Niektórzy ludzie muszą mieć naprawdę nudne życie
Cytat:
Ja miałam taką historię z fb. Robiliśmy z tż imprezę i on zapomniał wylogować się z fejsa. Znajomi w przypływie szału alkoholowego zmienili nam status na "zaręczony",gdy tego nie widzieliśmy.Dowiedziałam się dopiero rano,jak zszokowana wchodzę na fb,a tam milion lajków i komentarzy. Dodam,że nasza aktywność na tym portalu nie jest jakaś wybitna, na naszych ścianach nie ma niemal nic, parę zdjeć i tyle,więc wszyscy wzięli to za objawioną informację Ale się wkurzyłam wtedy,musiałam 2 tyg chyba ludziom tłumaczyć.
A najlepsza była moja babcia,która mieszka 4 km ode mnie,ale dowiedziała się od cioci,która dowiedziała się od kuzyna,że jej powiedział,że jestem zaręczona i dzwoni do mnie z pretensjami,że ona się od "Poznania" dowiaduje.
to u mnie podobnie było, z tą różnicą, że my sami odwalilismy maniane. Mamy takie specyficzne poczucie humoru
któregoś razu wrócił z pracy. ja siedziałam przy fb zaplakana bo mi mój ex dupek dokuczał. no to Tż usiadł przy mnie wyprzytulał, wyglaskał...spojrzał na komputer i pokazując na moje nazwisko mówi "dlaczego tu jeszcze jest Twoje nazwisko? powinno być xxx xxx" (w tym miejscu powiedział moje imie i jego nazwisko) a ja mu na to że to żaden problem zmiana zajmuje 1 minute. a on mówi zmień no mi nie trzeba było dużo mówić, bo to był idealny moment i powód żeby ex sie odwalil raz na zawsze
zmieniłam na w związku małżeńskim i moje nazwisko... potem były lajki i gratulacje na fb...a na koniec telefon od mamy dlaczego jej o slubie nie powiedziałam. jedynymi osobami które wiedza, że to był żart sa moi rodzice babcia i brat. reszta myśli dalej że my po ślubie
Cytat:
ale to trochę chamskie nie uważasz?

Schudnij a ja Ci się oświadczę...?
no chamsko
Cytat:
Ja np teraz przytyłam a mój tż się śmieję że "w końcu jest co po ugniatać"
Mój ostatnio mówi do mnie głosem sida z epoki lodowcowej "kluseczko", bo mi brzuszek odstaje
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46944961]A no w sumie
Ja ogólnie do swojego też po imieniu mówię, ale tylko gdy sami jesteśmy to Misiaczkami i Kotkami rzucam

Mój akceptuje moje decyzje odnośnie tej kwestii Gdy chcę schudnąć mówi OK, jak chcę mogę trochę zrzucić jeśli źle się czuję, ale dla niego mogę zostać taka jak jestem [/QUOTE]
ja mówię kurczaczku (bo jest taki chuderlak), kochanie, Schatz albo Schätzchen

Cytat:
Moj tez akceptuje moja wage, jak schudne to fajnie, a jak nie - tez fajnie.

Dzisiaj mi sie snilo, ze jechalismy zarezerwowac sale i babka mowi, ze nie ma terminow na 2016
W ogole niw wiem czemu jechalismy rezerwowac w strojach slubnych

o matko może to taka próba generalna?
Cytat:
powoli to i mi ostatnio przybrało się... a mój kurczak przybrał 7 kg i mu lekko tylko brzuszek odstaje taki mój mały sukces, utuczylam lekko chuderlaka odkąd z nim mieszkam

Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość
ale naprodukowałyście postów
nadrobię was jak wrócę do cywilizacji, póki co jesteśmy z tż u mnie w rodzinnej wiosce i odpoczywamy.

no i widzę, że Czarnulka się pojawiła
siemasz lolo i Ty tutaj? no teraz to czuje sie prawie jak w domu

Miłego wypoczynku

Czarnulka7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 15:36   #1485
VinVinara
Zakorzenienie

Cytat:
no to niezle. moze twoj tz by juz zaakceptowal fakt wymuszonych zareczyn

tz mial przyplyw dobitnej szczerosci, chcialby zebym schudla (wiem to od dawna), ze brak zareczyn jest m.in. tez przez to. juz mam na wadze 78 kg, musialabym zrzucic z 15-20 . musze przebadac tarczyce ponownie bo mialam wysoki wynik jak na moj wiek

mam wrażenie, że ten Wasz związek opiera się tylko na warunkach narzucanych przez Twojego Tż. Nie dusisz się troszkę? Chcesz chudnąć do końca życia "bo on inaczej się nie oświadczy"? Ja przy takim facecie bym się tylko nabawiła kompleksów i po co mi to?
Związałam się z kimś na kim mogę polegać, komu ufam i wszystko mogę powiedzieć. Nie chciałabym być wiecznie krytykowana... szczególnie jeśli chodzi o chorobe. Dziwne to dla mnie
Stary 2014-06-19, 16:01   #1486
marles86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
mam wrażenie, że ten Wasz związek opiera się tylko na warunkach narzucanych przez Twojego Tż. Nie dusisz się troszkę? Chcesz chudnąć do końca życia "bo on inaczej się nie oświadczy"? Ja przy takim facecie bym się tylko nabawiła kompleksów i po co mi to?
Związałam się z kimś na kim mogę polegać, komu ufam i wszystko mogę powiedzieć. Nie chciałabym być wiecznie krytykowana... szczególnie jeśli chodzi o chorobe. Dziwne to dla mnie

Zgadzam sie poza tym dziwne to jest conajmniej, ze mowi Ci, ze slubu nie chce, nie i koniec, a tu teraz wymyslil, ze jak schudniesz to juz wtedy moze tak, poza tym pieszesz, ze mowi, ze to nie chodzi o Ciebie, ze to chodzi o niego, ale teraz kladzie presje na Ciebie no bo schudniesz to wtedy juz jest szansa, czyli to wcale nie chodzi o niego tylko o Ciebie. Emocjonalny szantazysta Zycze Ci jak najlepiej i jak najszybszych zareczyn, ale slabo to z boku wyglada ...
U mnie nadal bez zmian, oprocz tego ze Tz jest teraz mega slodki, to znaczy zawsze jest, ale ostatnio wychodzi z siebie po prostu chyba przygotowuje grunt a ja nadal zla na siebie bo jednak wolalabym nic nie wiedziec, niz teraz tak czekac...

Narzeczona od 28.06.2014

14.08.2015

marles86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 16:07   #1487
Listopadowaa
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;46947902]ja teraz jestem zadowolona ze swojej wagi, ale ostatnio oglądałam zdjęcia, na których miałam 6 z przodu - Nigdy więcej (dlatego boję się odstawić tabsy )[/QUOTE]

ja tak reaguje, gdy patrze na swoje zdjęcia gdy wazyłam mniej o 8 kg. Chyba lubię swoją wagę teraz

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Ja przytyłam w 3 msc 10 kg, po tym jak mi tarczyca siadła I nie mogę zrzucić do teraz. Dobrze,że wcześniej byłam szczupła,bo pewnie bym ważyła teraz nie wiadomo ile,a tak skończyło się na 61-62 przy 165 wzrostu.
Dobrze teraz ważysz

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Czarnulka to żeś znajomych w jajo zrobiła
Stary 2014-06-19, 16:15   #1488
Madzialena7
zniemczona peema

Cytat:
Dobrze prawisz . Przecież to normalne, że człowiek nie będzie miał przez całe życie jednej wagi i wyglądu (no może poza paroma wyjątkami). I co, przyjdzie ciąża, a po ciąży nie jest już tak łatwo zrzucić kilogramy, i ma Cię zostawić, bo będziesz za gruba?.
Mojemu TŻ-towi też się przytyło, ale nie mówie mu "ej Ty, jak nie schudniesz to zapomnij o ślubie". Jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza, czasem się z niego ponabijam i dyskretnie wyciągam na jakiś wysiłek fizyczny. Choć i tak on ma pracę fizyczną, więc ciężko mi jest go naciągnąć na cokolwiek .

marles86 mój przygotował grunt upijając mnie . Wie, że mam słabość do winka, a jeszcze ogólnie słabą głowę. Więc najpierw mnie "upoił" a potem dopiero odważył się mnie zapytać. Ale na drugi dzień chciał się upewnić, czy napewno wszystko pamiętam i jak się obudziłam to wziął moją rękę przed moje oczy i spytał, czy wiem skąd to się tu wzięło (czyli pierścionek) i czy nadal jestem takiego samego zdania jak wczoraj .

"..i że Cię nie opuszczę aż do śmierci.."-> 27.08.2016
,,Bo magia jest wtedy gdy splatamy dłonie,
a nasze spojrzenia mówią więcej niż słowa"

Edytowane przez Madzialena7
Czas edycji: 2014-06-19 o 16:18
Madzialena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 16:17   #1489
yoka
Zadomowienie

Matko, nie było mnie trochę, a tyle stron już nabiłyście.

Czy jest jeszcze jakiś temat, którego nie poruszałyście?

A ja kurczę obronę ustaloną już mam i zaczynam się bać.

yoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 16:19   #1490
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
ja tak reaguje, gdy patrze na swoje zdjęcia gdy wazyłam mniej o 8 kg. Chyba lubię swoją wagę teraz

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Dobrze teraz ważysz

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Ale źle się czuję Lepiej się czułam przy 53,wiec będę do tego dązyć.

Dziewczyny, chyba nie znacie jeszcze sytuacji Agusi Jej tż nie chce ślubu,ona przychodzi tutaj na forum,w jednym poście mówi,jak to ona chce ślub,w drugim,że go nie chce albo że śluby są do kitu,tylko w dosadniejszych słowach. Polecam poczytać wątkiek o faux pas młodych jak chcecie zobaczyć popisowe numery.Także serio,rozpoczynanie dyskusji jest bezcelowe,bo zaraz będzie Wam udowadniać,że tak w ogóle to ślubu chcą tylko bezwolne,głupie laski,a ona przecież jest szczęsliwa i po cholerę ślub,ale w sumie chętnie by zobaczyła"jak to jest"
It never fails.
Stary 2014-06-19, 16:23   #1491
Madzialena7
zniemczona peema

Cytat:

Dziewczyny, chyba nie znacie jeszcze sytuacji Agusi Jej tż nie chce ślubu,ona przychodzi tutaj na forum,w jednym poście mówi,jak to ona chce ślub,w drugim,że go nie chce albo że śluby są do kitu,tylko w dosadniejszych słowach. Polecam poczytać wątkiek o faux pas młodych jak chcecie zobaczyć popisowe numery.Także serio,rozpoczynanie dyskusji jest bezcelowe,bo zaraz będzie Wam udowadniać,że tak w ogóle to ślubu chcą tylko bezwolne,głupie laski,a ona przecież jest szczęsliwa i po cholerę ślub,ale w sumie chętnie by zobaczyła"jak to jest"
to chyba coś mi umknęło, czas nadrobić zaległości

"..i że Cię nie opuszczę aż do śmierci.."-> 27.08.2016
,,Bo magia jest wtedy gdy splatamy dłonie,
a nasze spojrzenia mówią więcej niż słowa"
Madzialena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 16:33   #1492
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:

Dokładnie tak.

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 16:35   #1493
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Cytat:
Próbowałaś odstawić pszenicę i nabiał? Przy tarczycy prawie zawsze trzeba pszenicę odstawić i część musi przestać jeść nabiał żeby móc uregulować wagę
Moja siostra ma niedoczynność i mimo, że sporo ćwiczy, zdrowo się odżywia nie może schudnąć Wizytę u endokrynologa ma dopiero na listopad

Cytat:
W sumie dla mnie też jest niewyobrażalne być z kimś od kogo brak wsparcia, mój czasami się śmieje w stylu łapie mnie za fałdkę tłuszczu na brzuchu i mówi "wszystkie fałdki moje " Nie mówi tego po złości, bo oboje mamy dystans do siebie i nie chce mi dociąć, że mam tu i ówdzie fałdkę. Zawsze uważałam, że kocha się kogoś mimo wszystko i chce się dla niego jak najlepiej. Wiem, że nieważne co się stanie z TŻem będziemy się wspierać
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 16:38   #1494
lolusl
Japońska rzepa

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;46949393]Próbowałaś odstawić pszenicę i nabiał? Przy tarczycy prawie zawsze trzeba pszenicę odstawić i część musi przestać jeść nabiał żeby móc uregulować wagę
Moja siostra ma niedoczynność i mimo, że sporo ćwiczy, zdrowo się odżywia nie może schudnąć Wizytę u endokrynologa ma dopiero na listopad
[/QUOTE]
Nie,bo mi lekarz powiedziała,że nie powinnam eliminować żadnych składników z diety teraz. Organizm ma się przyzwyczaić do hormonu,którego było za mało i będzie działał lepiej.

Ja mam zamiar w wakacje troszkę zmienić dietę,teraz niestety sesja=śmieciowe żarcie. Bo nie mam czasu jeździć,wyszukiwać,zakupy robi tż,wiec jedzenie jest jakie jest
Ruchu też nie mam teraz,bo spędzam po 17 h w łóżku,ucząc się.
It never fails.
Stary 2014-06-19, 16:45   #1495
marles86
Raczkowanie

Madzialena7 wazne, ze metoda poskutkowala i powiedzialas tak my jak sie poznalismy tez bylismy lzejsi, teraz jest nas ciut wiecej ale jeszcze w normie sie miescimy. Ciezko jest schudnac osobno mieszkajac razem, mialam juz kilka podejsc sama, zeby zrzucic z 3 kg, ale no po prostu nie potrafilam kiedy Tz siedzial obok mnie i wcinal slodycze. Teraz staramy sie juz oboje moze nie tyle schudnac co wprowadzic wiecej zdrowych nawykow zywieniowych i ruchu, dopiero drugi tydzien te nasze starania trwaja ale sie trzymamy u niego te kilka kg wiecej wcale mi nie przeszkadza, ale juz sama lepiej czuje sie w swojej skorze jak jest mnie troche mniej...

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

[QUOTE=

W sumie dla mnie też jest niewyobrażalne być z kimś od kogo brak wsparcia, mój czasami się śmieje w stylu łapie mnie za fałdkę tłuszczu na brzuchu i mówi "wszystkie fałdki moje " Nie mówi tego po złości, bo oboje mamy dystans do siebie i nie chce mi dociąć, że mam tu i ówdzie fałdkę. Zawsze uważałam, że kocha się kogoś mimo wszystko i chce się dla niego jak najlepiej. Wiem, że nieważne co się stanie z TŻem będziemy się wspierać [/QUOTE]

nic dodac, nic ujac

Narzeczona od 28.06.2014

14.08.2015

marles86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 16:55   #1496
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Cytat:
Aż chce się amen powiedzieć Masz absolutną racje

Cytat:

A no Przynajmniej mam spokój ode exa i facetów wszelkiej maści

Cytat:

Jak tak czytam to zaczynam mieć podejrzenia, nauczona doświadczeniami z wizażu

Stary 2014-06-19, 16:56   #1497
Konto usunięte

Ech ale mnie rozłożyło.... Leżę w łóżku z gorączką, z 39,4 na razie zeszłam do 38,8, TŻ leżał obok i robił mi okłady, ale teraz musiał już jechać, bo ma dziś nockę...

Najdziwniejsze jest to, że ja prawie w ogóle nie miewam gorączki, a tu raz a dobrze
Stary 2014-06-19, 17:02   #1498
Czarnulka7891
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;46949596]Ech ale mnie rozłożyło.... Leżę w łóżku z gorączką, z 39,4 na razie zeszłam do 38,8, TŻ leżał obok i robił mi okłady, ale teraz musiał już jechać, bo ma dziś nockę...

Najdziwniejsze jest to, że ja prawie w ogóle nie miewam gorączki, a tu raz a dobrze [/QUOTE]

Zdrowiej

u mnie też tak jest...jak się temp pojawia (co się dzieje bardzo rzadko) to do tego stopnia że śpie non stop. A jak choruje i nie ma wysokiej gorączki to z reguły mam mocne osłabienie

Stary 2014-06-19, 17:24   #1499
silk_a
Raczkowanie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;46949596]Ech ale mnie rozłożyło.... Leżę w łóżku z gorączką, z 39,4 na razie zeszłam do 38,8, TŻ leżał obok i robił mi okłady, ale teraz musiał już jechać, bo ma dziś nockę...

Najdziwniejsze jest to, że ja prawie w ogóle nie miewam gorączki, a tu raz a dobrze [/QUOTE]

Zdrowka ja tez mam pare dni wyjętych z życia. Synek chory i ja tez się zarazilam:-( podczytuję Was ale biegam miedzy kuchnia łazienka a pokojem dziecięcym. Co do tolerancji to nie wyobrażam sobie związku bez niej. I bez sztuki kompromisu tez nie.
silk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-19, 17:35   #1500
aguusia88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Madzialena7 Pokaż wiadomość
Dobrze prawisz . Przecież to normalne, że człowiek nie będzie miał przez całe życie jednej wagi i wyglądu (no może poza paroma wyjątkami). I co, przyjdzie ciąża, a po ciąży nie jest już tak łatwo zrzucić kilogramy, i ma Cię zostawić, bo będziesz za gruba?.
Mojemu TŻ-towi też się przytyło, ale nie mówie mu "ej Ty, jak nie schudniesz to zapomnij o ślubie". Jakoś mi to szczególnie nie przeszkadza, czasem się z niego ponabijam i dyskretnie wyciągam na jakiś wysiłek fizyczny. Choć i tak on ma pracę fizyczną, więc ciężko mi jest go naciągnąć na cokolwiek .

marles86 mój przygotował grunt upijając mnie . Wie, że mam słabość do winka, a jeszcze ogólnie słabą głowę. Więc najpierw mnie "upoił" a potem dopiero odważył się mnie zapytać. Ale na drugi dzień chciał się upewnić, czy napewno wszystko pamiętam i jak się obudziłam to wziął moją rękę przed moje oczy i spytał, czy wiem skąd to się tu wzięło (czyli pierścionek) i czy nadal jestem takiego samego zdania jak wczoraj .
Chcialabym schudnac. Patrze z zazdroscia na dziewczyny ktore nosza 36-38. Nie chcialabym kupowac sukienki weselnej w rozm 46. Czuje sie jak pulpecik. Probuje robic zakupy w tanich butikach i duzy wybor jest dla szczuplych. Mam 170 i wage bliska 80. Duzo kobiet spojrzy krytycznie i powie zrob cos ze soba a dlaczego facet ma udawac ze problemu nie widzi
aguusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości