|
|
#2581 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
i z góry przepraszam, że ten post będzie krótki, ale nie mam siły odpisywać, bo tż znów tak mnie wkurzył, że mam ochotę nie wpuścić go do domu. Jako jedyny jeszcze nie wie o moim newsie... ale po tym, jak kilka godzin nie mogłam się dodzwonić do niego stwierdzam, że i tak ma to w nosie. |
|
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swietnie! Gratulacje |
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow, no to super!! Gratuluje!!
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow, GRATULACJE Ewulko kochna Nasza Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu, i szczyptą soli, i tym co cieszy, i tym co boli. Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie. ![]() Trzymam kciuki aby wszystko się udało i udanej zabawy
|
#2585 |
|
Konto usunięte
|
Yellow, świetne wieści! a pacana olej
![]() Ewulka, rewelacyjnej zabawy
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow gratulacje ! to twraz sie pochwal co to za firma bedzie?
Ewulko wspanialego dnia!!! buziaki ![]() milego dnia dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Puk puk. . Jestem. ..jeszcze mam 3 str do nadrobienia .
Kiepsko tu z netem wiec tak różnie działa. W każdym razie non stop na dworzu wiec nie mam czasu. .. pogoda juz lepsza bo cieplej choc czika to gdzieś zaginęła? Co do lekarza to skoro ma leczyć a nie szkodzić to jego wyznania. . Przekonania itd nie są dla mnie ważne. ... poszedł ja lekarza to ma pomagać i leczyć. ... wiec dla mnie jest jasne. DEBRAH jadąc na to wesele nie myślałas o przejazdach z Blablacar? Polecam gorąco. Czy Ewulka ma dziś wesele....? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2588 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za piękne nockiA sytuacja z kuzynką .................. Cytat:
Cytat:
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-06-20 o 21:25 |
||||
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow gratuacje!!!!!!
Ewulko baw sie dobrze :-* U nas ciezka nocka, chyba katar tak dziala, placzki, niespanie i wstal o 6.30. Ale ja sie dopiero z lozka gramole, takiego mam meza kochanego<3
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
YELLOW, super, ze sie udalo!!!!
U nas tez nocka slaba. Kuba zasnal o 20, nim ja sie polozylam po polnocy to 4 pobudki juz byly. W nocy to samo, pobudek bardzo duzo, na dodatek wszystkie z placzem plus rzucanie sie po calym lozku.Wczoraj Kubus duzo chodzil sam, wiec chyba toto... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka-udanej zabawy
![]() U nas noc cała przespana, mogłoby być tak częściej
|
#2592 |
|
Zadomowienie
|
Od rana mam problem z internetem, nie wiem nawet czy uda mi sie posta dodac Ale wpadlam, zeby zyczyc Tobie Ewulko wspanialego dnia i duuuuzo szczescia i milosci na nowej drodze zycia!!! Zebyscie sie zawsze kochali i szanowali Yellow, gratulacje A co do tzta to... nie raz i nie dwa zostala juz napisana prawda na jego temat wiec przemilcze (ale coraz bardziej wiem co czujesz) ![]() Black tez sie chyba nadal nie pochwalila co to w koncu za dzialalnosc bedzie? A o kciuki to prosic umieja ![]() Szczesliwej podrozy Dziekuje za odpowiedzi w sprawie wolnego czasu Mozna powiedziec, ze kazdy o nim slyszal ale nikt nie widzial ![]() Milego dnia laseczki
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulko kochana Wszystkiego dobrego i udanej zabawy!!!
Yellow gratulacje ![]() Dziewczyny mam pytanie szybkie bo teściowa mi esa pisała wczoraj czy mogę się dowiedzieć czy: Wdowa zatrudniona na pół etatu z dwójką uczących się dzieci może starać się o zasiłek socjalny. Osobiście uważam że jak najbardziej ale pytam te które się znają
|
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
EWULKO KOCHANA ABY WSZYSTKO DZIŚ UDAŁO SIĘ JAK NAJLEPIEJ... Baw się dobrze.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2595 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
sylwia brawa za nocki! Yellow gratulacje ! i podłączam się pod pytanie co to za firma![]() Black szczęśliwej podróży! Lady, nawijko współczuję nocek ![]() Ewulko wszystkiego najlepszego! Bawcie się dobrze u nas dalej problemy z jedzeniem. Hania chętnie je jedynie jajka w każdej postaci a no i jeszcze brokuły:/
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
EWULKA, najlepsze zyczenia dla Ciebie
I oby dzis (i na nowej drodze zycia ) wszystko poszlo zgodnie z planem!MISIA, u nas tez srednio z jedzeniem obiadow. Kroluje wszystko na bazie sosu pomidorowego (pomidorow swiezych niet :/) i szpinaku. Reszta w smiesznych ilosciach. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
To my mamy szczescie: Yae je wszystko i dopoki sie nie skonczy. Szal jest na jogurt, jajka, ryz i winogrona.
Taka sytuacja: Yae wypiela sie z pasow w wozku i stanela w nim. Zatrzymalam sie, zeby ja posadzic, oczywiscie stawiala opor, to jakas pani podeszla pomoc.
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcialam wczesniej zapeszac, ale udalo nam sie dotrzec do kosciola na slub Ewulki
wygladala przeslicznie!!!!! <3
|
#2599 |
|
Zadomowienie
|
Spoko, moja siostra też swojej młodszej córce (7mies.) daje kinderki i się cieszy jak ładnie je
w kościele dziś byłam, na procesji znaczy. Znajoma stoi obok mnie ze swoim 2tyg. dzieckiem. Jakaś dziewczynka obok wzięła do ręki smoczka tego niemowlaka. Na co jego mama że ojej, nie można brać do rączki smoczka, szybko zabrała, wpakowała sobie do buzi, dokładnie oblizała,wyjeła i zakryła ta osłonką. Po czym tłumaczy, że nie można rączkami dotykać, bo dziecko będzie miało w buzi pleśniawki. Lol, ale oblizywać można ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, chyba znamy przyczyne jego fatalnego zasypiania i spania, wyszla nam na pewno jedna dolna czworka (przypominam, ze trojek nie mamy
) reszty mi mlody nie pozwolil zobaczyc![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
|
#2601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brawa za zabka!
|
|
#2602 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
najpierw czwórki
|
|||
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
u nas tak właśnie wyszły(inaczej niż w schemacie),najpierw trójki potem czwórki. u nad idą po kolei
![]() Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka... takie moje skarby
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
.dzieło mojego tz.. pierwszy raz robił takie rzeczy i nawet nawet mu wyszło. .. co prawda nie skończone jeszcze.
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Dojechaliśmy ponad godzinę temu, samochód szedł jak przecinak
, Oliwka grzeczna i daliśmy radę, a katar chyba jej przeszedł. Ewulko, wszystko najcudowniejszego na nowej drodze życia!!!! ![]() Aniu, jak uruchomię fanpejdża, to wszystko będzie jasne. Na razie csiii.
|
|
|
|
#2607 | |||
|
Zakorzenienie
|
Od roku trąbią, a ta nie wie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A Pola ma tylko jedną dwójkę, a żadnej trójki ![]() Yellow, gratuluję! i masz rację - nie informuj go nawet... ![]() Spałyśmy od 12.30 do 16
|
|||
|
|
|
#2608 | ||||
|
Rozeznanie
|
Hej
Dziekuje za zyczenia zdrowka dla Mlodej. Jest juz lepiej. Dzien szybko nam zlecial, glownie na spacerach mimo wietrznej pogody. I w sumie nie mam nic ciekawego do dodania, poza tym, ze obejrzalam wczoraj final Gry o Tron i zaluje bardzo, ze tak dlugo musze czekac na nowy sezon. Problemy pierwszego swiata, heheh ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Super! Black - dobrze, ze juz bezpiecznie na miejscu jestescie ![]() Hje - brawa za nocke ![]() A, i jeszcze Ewulko - slodkiego, milego zycia ![]() Uciekam do tz ![]() Milego! |
||||
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Ewulko sto lat kochana dla Was i duuuużo milości
Cytat:
http://www.zus.pl/default.asp?p=4&id=406 Yellow brawo Sylwietta powiem Ci szczerze,że takie rewelacje o żywieniu mnie nie dziwią jak czasem patrzę czym dorośli się żywią, to skąd oni mogą wiedzieć co jest dla dziecka dobre i zdrowe
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-06-19 o 20:21 |
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulko wszystkiego najlepszego! Duzo milosci i wzajemnego szacunku!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Lady mam nadzieje ze usypianie Wam sie poprawi. Nasze czworki wychodzily bardzo ciezko. Czekamy juz tylko na trojki i te z tylu czyli 5,6,7. Yellow ogromne gratulacje! Nawet nue wiesz jak sie ciesze!!!! Black myslalam o kilku rzeczach dot Twojego biznesu:studio malijazu,wizazu,pearsingu ,tatuazu albo zespol muzyczny. Takze czekam z niecierpliwoscia na rozwianie moich watpluwosci. Powodzenia!! I spokojnego wypoczynku! Z ogromna ciekawoscia czytalam dyskusje o karach i nagrodach. Zycze zdrowka chorym dzieciom! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

))
za piękne nocki
dopiero teraz to dostrzegam. Trzymam kciuki zeby sie rozluznilo i zebys mogla pracowac w normalnym trybie 
Ale wpadlam, zeby zyczyc Tobie Ewulko wspanialego dnia i duuuuzo szczescia i milosci na nowej drodze zycia!!! Zebyscie sie zawsze kochali i szanowali

a no i jeszcze brokuły:/