|
|
#2611 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo wychodzą najpierw 1,2 4 a potem trójeczki (pomijam sytuacje, gdy inna kolejność, ale najczęściej właśnie jak podałam)nadal powiem: cała mama Cytat:
Cytat:
----------------- Po wycieczce na Szyndzielnię i Klimczok :d rodzinnie. Padam! ale Dorka w Tuli super! |
||||||
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale Wam zazdroszczę że nosicie dzieciaczki w nosidłach
![]() też bym chciała ktoraś z Was pisała o parówkach z lidla (Debrah? ) jestem w szoku,że produkt nie zawiera ani troszkę chemii,durne morlinki zawierają całą tablicę mendelejewa, kosztują dużo obklejone pozytywną opinią IMiD i shit! a tu za dobrą cenę naprawdę dobry produkt, ostatnio Leosiowi robiłam ośmierniczki z paróweczek czyli seafood po polsku mały był zachwycony
|
|
|
|
#2613 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za wszystkie miłe słowa
, ale dobrze się w tym czuję i myślę, że jako praca dla mnie będzie to strzał w dziesiątkę Mam ostatnio problem z młodym. Chyba nie ominie nas bunt dwulatka, bo co i rusz mamy histerie z różnych powodów, a w dużej mierze dlatego, że on nie rozumie, dlaczego wcześniej mógł się czymś bawić a teraz mu zabraniają. I tak moja babcia od małego wciskała mu okulary, więc jak ktoś nosi to próbuje mu zerwać z nosa itd... Mam wrażenie, że jestem za mało stanowcza wobec mojej rodziny a oni mieszają mu w głowie. Już kiedyś Wam pisałam, że jak za często się spotykamy to Oli robi się taki "dziki", teraz się to potwierdza. Ogólnie to problem mam raczej sama ze sobą, bo znów z dziecka aniołka mam dziecko diablątko i nie do końca wiem, czy to "taki etap" czy może jednak nie respektowanie przez innych mojego sposobu wychowania może mieć wpływ. A może jedno i drugie. Jeśli to minie to ok, ale nie chce na tym etapie czegoś schrzanić. Ponadto dobijają mnie spojrzenia i komentarze innych ludzi, masakra... Jakby ich dzieci nie płakały, tylko moje. Ewulko kochana, wszystkiego dobrego dla Was!!!
Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2014-06-19 o 21:31 |
|
|
|
#2614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejo
padał, po scianach chodził a na kazdą propozycje przytulenia, uspienia reagował biciem, szarpaniem za wlosy, kopaniem, gryzieniem (moje ramie, ała). Dziadka nawet nie oszczędził, bo jak mu zajumał z piachy to okulary spadły Odpusciłam wiec przytulanie, asekurowałam, zeby sobie krzywdy nie zrobił upadając na kant mebli np, az wreszcie po prostu padł- chodząc zasnął bez mała..... To ja na rece i po minucie spał na amen. Oby do rana![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja tez byłam na procesji, ale bez małego, z babcią został, bo akurat wypadła mu drzemka na tą godzine to nie chciałam go włoczyc, zeby sie meczył, zloscił LADY, gratuluje ząbka ![]() NETI, zdolny facet ten Twój tzt ![]() NAWIJKO, jak u nas był znaczny postep w chodzeniu to tez nocki były okropne BLACK, ale jestes tak nas trzymac w niepewnosci MARSI, niestety, ludzie uwazają, ze dziecko to mały dorosły i moze jesc wszystko, tylko mniej czeka mnie słodki wieczór ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Dziewczyny a pokazcie foto tych lilowskich parówek? bo mama moja ma lidla jak z pracy wraca, u nas całkowicie niet
|
|||
|
|
|
#2615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje dziecko ma niesamowity temperament ale uważam,że taki egzemplarz i nic na to nie poradzę staram się jedynie unikać sytuacji które na niego ewidentnie źle wpływają- np długie zakupy, na nich jest wyraźnie rozdrażniony i jeszcze ciężej mi wtedy nad nim zapanować staram się obserwować mojego malucha, wczoraj szalał na dworze w pewnym momencie nie moglam nad nim zapanować, uciekał,robił rzeczy na które mu nie pozwalalam (właził na starą studnie,zabezpieczona ale ja i tak się boję) ,wywalał krzesła, przewracał wózek,zjedzalnie itp. wzięłam szkraba pod pachę,zaprowadziłam do domu, powiedziałam mu,że kolega musi się wyciszyć, podałam mu podwieczorek i soczek, po pół godzinie wyszliśy znowu- zupełnie inne dziecko,widocznie był przeładowany wrażeniami ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2616 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moje dziecko było do tej pory mega hiper spokojne i uśmiechnięte dlatego dla mnie to coś nowego; teraz ciągle coś się dzieje, co i rusz gdzieś chodzimy z różnymi osobami, no a moja babcia to atrakcja która mogłaby zastąpić całe kino muszę chyba zacząć dawkować nieco te emocje. Poza tym mam pytanko do Was: Oli w ogóle nie boi się obcych, z każdym zostanie, z każdym za rączkę pójdzie, raczej mnie nie szuka jak znikam z pola widzenia... Martwić się? |
|
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wiem co Black ma w zamiarze ... chwaliła się na grupie fb
no ale skoro nic nie mówi to tez siedzę cicho i bardzo ja dopinguje za świetny pomysł na siebie. Tz wrócił dziś do domu a jeszcze do niedzieli zostajemy. ... dziś zabrał dziewczynę do stolicy stąd. .. znacie taka stronkę Blablacar? I tak pomyślałam o DEBRAH.... Wy macie jechać gdzieś na wesele. .. może zamiast pociągiem czy autobusem spróbujcie tak? Moja siostra juz kilkakrotnie wiozla kogoś z Mazur do Warszawy. .. taniej niż PKS. ..inny komfort i wogole polecam. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2618 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz Hania jak widzi u kogoś na głowie to aż się rwie żeby zabrać:/ Cytat:
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah , Nancy mam nadzieję ze uda nam sie spotkac koncem lipca jak tylko dostane info idnosnie przymiarki ortez dam znac
Wogole jaram sie strasznie tymi ortezami ciekawa jestsm strasznie jak beda wygladac bo wiecie teraz to pelna profesja o dlew nozki byl Marsi zazdraszcze kopniakow ale czasbszybko leci juz czujesz ruchy, zrobilam dzis buleczki z twojego przepisu ale zwijanie zupelnie mi nie wyszlo musze jakis patent na to znalesc Yellow gratulacje i powodzenia w biznesie Ewulko Wszystkiego najlepszego czekamy na foto Dziekuje za b opinie odnosnie pchaczy jutro wybieramy sie do kielc moze cos poogladam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
dawno mnie tu nie bylo... melduje ze nadrobilam wszystko ale jakos nie mialam glowy do pisania. w piatek rano, jak szykowalam sie do pracy K. wypadl mi z lozeczka wypadla mu zabawka, chcial ja siegnac i poprostu przewinal sie przez barierki! to wszystko trwalo 2-3 sekundy! akurat malowalam oko i jak spojrzalam katem oka na mlodego to widzialam juz tylko jak stoi na glowie! i opada na plecki! Boze, dziewczyny, no poprostu kolana sie pode mna ugiely, rece zaczely dygotac, myslaam ze tam padne! zdazylam do zlapac jak juz upadal na te plecki... juz mialam wizje skreconego karku, zlamanego kregoslupa itp ![]() nie wiem jak on upadl na ta glowke, wydaje mi sie teraz na spokojnie ze mogl upasc najpierw poprostu na wyciagniete rece a potem na glowke bo gdyby łupnal na glowe to bym cos uslyszala a tu nic... wielam go zaraz na rece, zaczelam cos tam mowic do niego ze niedobre lozeczko, tititit (zawsze tak robi jak cos go uderzy) a ten NIC! ani nie plakal, ani tititi nie robil, za glowe sie nie trzymal no tak jakby nic sie kompletnie nie stalo! tak jakby naturalnie zmienil pozycje z lozeczkowej na podlogowa ![]() balam sie ze moze wstrzasu mozgu dostal ale czego innego ale zachowywal sie tak jak zawsze... ale jak ja dojechalam do pracy to nie wiem! cud ze jakiegos wypadku nie spowodowalam. caly czas mialam przed oczami jak on stoi na tej glowce! w pracy bylam jak zombi i tylko na tel patrzylam czy mama nie dzwoni z domu ze cos z nim nie tak...jak opowiadalam dziewczynom co sie stalo to czywiscie" ojej, jeszcze gorsze wypadki beda itd" - takie niby pocieszanie... pewnie maja racje ale to co ja wtedy przezylam to poprostu nie do opisania jest. patrzysz na dziecko - jest w lozeczku, patzrysz za chwilke a ono na podlodze na glowie stoi ![]() wieczorem jak zasnal to jak to wszystko ze mnie zeszlo to tak ryczalam ze szok... Eh... ![]() Ewulko kochana Wszystkiego dobrego i udanej zabawy!!! Yellow gratulacje ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiejsza tez nie zanosi sie na dobra. Kubus zasnal o 20:30, po 21 obudzil sie z placzem, zaraz jakis katar sie pojawil (od plakania pewnie), nos zapchany i po spaniu. Ponad 1h "usypialismy sie" - tzn lezalam kolo niego na lozku, glaskalam, przytulalam, a on rzucal sie po poscieli... Bida moja ![]() Pospal 10min i znow pobudka... Mysle, ze to kwestia chodzenia - dzis u t.naprawde duzo zapitalal sam. Do tego chyba jakies zebiska sie szykuja, bo kupy dziwne, tony sliny i taki nieswoj sie wydaje. A ja glupia wiem, ze nocka bedzie beznadziejna, a nie umiem odmowic sobie kilku chwil relaksu przy kompie Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-06-19 o 22:34 |
|
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, mój Bartulo kropka w kropkę jak Leos jak go najdzie to robi sie nie do poskromienia.... tylko, ze ja ciagle mam z tyłu głowy te ludzkie spojrzenia, a nawet komentarze w stylu : jak bym mu wlała porzadnie raz i drugi to by tak wiecej nie zrobił- jak w sklepie sprowadził mnie za włosy niemal do parteru bo powiedziałam, ze juz wychodzimy a on nie chciał HJE, Sylwietta o parówki pytała |
|
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie ogladam ten wywiad, co za głupek... https://www.youtube.com/watch?v=iezZaP_VADw
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, Pstryniu, jak dobrze, ze upadek bez konsekwencji
Nawijko, zabieraj sie stąd ja tez mykam |
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Bylismy wczoraj z mlodym m.in. najpierw na placu zabaw a potem po drodze na cmentarzu, zapalic swieczke u mojej babci. ze mlody lubi pokazywac Jezusika w domu (krzyzyk) to wiedzialam ale ze na jezusika jest szal to tego sie nie spodziewalam
![]() Bosz, dziewczyny jakie piski na tym cmentarzu byly to szok. mlody biegal po tych alejkach a ze co i rusz byl Jezusik (krzyz) to mlody nie posiadal sie ze szczescia! cieszyl sie, podskakiwal, machal, smial sie w glos, krzyczal no az mi glupio bylo bo ludzie sie gapili jak na nienormalnych a dzis z mlodym tez bylismy u Bozi i u Jezusika (w kosciele na procesji). wiecie ze on tak na to czekal ze nie zasnal! jak masza byla o 12 tak o tej porze to on przekreca sie nad drugi bok zwyczajnie no wiec nie zasnal, twardowytrzymal prawie cala prosecje - zmylismy sie przy trzecim ołtaru bo mlody glodny byl. Wykaczorowal pol obwazanka od jakiejs babki a jak go zjadl to podletywal do nastepnej zeby tez mu dala no to sie zmylismy w samochodzie jeszcze dobrze sloiczka nie otworzylam a ten miammiammiam ![]() i taka sytuacja wkosciele (tzn przed kosciolem, do srodka nawet nie probuje wchodzic ) - mlody spaceruje sobie miedzy ludźmi, cieszy sie z Bozi i Jezusika (krzyz na wiezy koscielnej), oznajmujac to dobitnie wszystkim dookola ja mu daje swodobe, niech sobie spaceruje... nagle spotkalam znajomych z synkiem ciutkie mlodszym od naszych babli. (nadmienie ze za kazdym razem jak widze go z mama to siedzi spokojnie w wozeczku!!! dzis mialam zaytac sie czy on chodzi w ogole ale jak doczytacie zaraz nie bylo mi to dane ) no i mowie do K. otwoj kolega zrob czesc blablabla, mlody zrobil czesc i dalej do jezusika a ze ja chcialam zadac jedno pytanko bo dziec grzecznie i spokojnie siedzial w wozeczku (patrz wyzej ) to "przytrzymalam" Kube w miejscu, przy tym wozku... no i to sie synusiowi nie spodobalo bo chcial do juz po stokroc wspomnianego Jzusika isc wiec zaczal sie wyrywac... a oni, juz nawet nie wiem ktore, chyba tatus - O, juz pokazuje kto tu rzadzi! nosz kuwa mac, dobrze ze akcja miala miejsce przed kosciolem bo myslalam ze tam a jak mlody spacerowal sobie wzdluz i wszerz i nawet pod prad procesji uwierzcie, naprawde zal mi tego chlopaczka...syt. namber tu - odwiedzilismy sasiadow t. jest tam dziewczynka, 7 miesiecy ma. szersza niz wyzsza ale spox bylismy tam wieczorkiem, godz zblizala sie 20, a wiec czas kaszki na dobranoc. mlody marudzi bo juz spiacy (aha, nie wspomialam ze mlody spal dzis tylko 20 min, po drodze do t.!!!) wiec dziadek dziewczynki czestuje go ciasteczkami. Mowie ze NIE bo za chwilke bedzie jadl kaszke i jak zje ciastko to nie zje mi kaszki a ten O, ciastka mu nie dajesz, tego nie, tamtego nie!!! Zobacz jak mala ladnie je! ja patrze a ta wpierdziela takie kupne ciastko posypane cukrem a raczej sory, cukier posypany ciastkiem! Slabo mi do tej pory ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- a, i chcialam pochwalic tesciowke bo juz ktorys raz jak jestesmy to zawsze sie pyta czy moze dac mlodemu np owocka czy biszkopta! ![]() dobra, spylam spaciu Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-06-19 o 23:03 |
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Pstryczku, jak nawet Kubuś pokazał, że nic się nie stało, to możesz być spokojna ![]() ![]() Usypiałyśmy się z młodą. Jak zazwyczaj, obrócone przodem do siebie, wydoiła pićku i zaczyna szukać pozycji ; i już któryś raz tak z kolei zrobiła, że w końcu obróciła się dupcią do mnie, pleckami przytuliła i zasnęła w 2 minuty ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Sikłam srogo: http://kwejk.pl/obrazek/2080334/janusz-na-plazy.html ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Pstryczku, a'propos kościoła. Wchodzicie w ogóle z Młodym do środka, czy na razie tylko na zewnątrz? My dwa razy próbowaliśmy ( I na razie też koczujemy na polku ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- http://www.pudelek.pl/artykul/68071/..._popularnosci/ - ja pie.dolę!!
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-06-19 o 23:09 |
|
|
|
#2628 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Masz dwa wyjścia : albo zaznaczyć rodzinie granice , albo prędzej czy później projektować swoje emocje.. na dziecko. Tu nie ma przebacz - skoro Oli dostaje sprzeczne komunikaty, to jest nie tyle dzieckiem niegrzecznym co.. zagubionym, bo jego światem żądzą sprzeczne zasady. A co do "buntów" (jakoś be dla mnie to słowo jest, ale w sumie nie wiem na co zamienić) - to można sobie to przełożyć też tak. Dziecko uczy się mówić "nie"? Więc wie już, że nie jest zespolone z rodzicem, tylko ma osobną tożsamość. Może się zgodzić, a może odmówić, może wyrażać chęci lub nie. To ważne i potrzebne, warto uznać to dziecięce "nie" - tam gdzie to możliwe, tam gdzie możliwe dawać wybór i godzić się jeśli padnie odmowa. Bo.. na tym wyrasta asertywność, poczucie sprawstwa, decyzyjności. To jest kamień milowy pt " wow, mam na siebie wpływ! mogę!" Ciężkie dla rodzica bywa, nie powiem, że nie. Ale można to zdusić, albo nazywać dziecięce emocje, pozwalać im się ujawniać i żyć. To potrzebne. Cytat:
Szaja - podpowiesz cos? ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że nic się nie stało. Ja miałam jedną taką sytuację, że idziemy z Tż, tż mnie wiózł - bez Tuli, z małą siedzącą na moich kolanach. Trzymałam ją obiema rękami. Szliśmy chodnikiem, i był krzywy, a Tż szedł dość szybko bo się spieszyliśmy. I co? W pewnym momencie coś wystawało, najechaliśmy i jak mnie nie katapultnęło z wózka. Wyrzuciło mnie z niego po prostu. To ja nie wiele myśląc zamkęłam młodą w swoich rękach i się "podłożyłam" żebym to ja pierwsza upadła na chodnik. Ała, bolało. Małej nic się nie stało, ale rozpłakała się bida, ja trochę potłukłam rękę i nogę. ;/ A co do zachowania małego i tego chłopczyka z wózka : zawsze się zastanawiam jakimi środkami rodzice osiągają takie hiper posłuszeństwo i bierność, brak ciekawości.. Może i są spokojne dzieci, to też pewnie część prawdy. Ale komentarz wobec Kuby pozwala przypuszczać, że jednak trochę dziecku..pomogli;/ |
||||
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
jakby kogoś interesiło ruszyłą wyprzedaż na Zarze
dobranoc ;*
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Pstryniu wiem co przeżyłaś, kiedyś opisywałam jak Leos nauczył się wyłazić (nawet filmik wrzucałam taka byłam podjarana) i w nocy kierunki pomylił i upadł na podłogę, plakaliśmy ja Leos i TZ
Cytat:
i co że niby miałabym się przejmować takim poziomem wypowiedzi????? no proszę Cię....... z drugiej strony ja się cieszę,że ma taki temperament, ja jestem typowym ADHD i wiem,że będę miala kompana do sportu, spacerow i inych tego typou rozrywek bo moj TZ i S to totalne lewusy i we wszystkim zbierają się jak babcia Jasia.....![]() dlatego staram się dostrzegać dobre strony tego charakterku np. mały kompletnie nie chce być noszony na rączkach, to cudnie bo w moim stanie nie wchodzi to w gre,on koiecznie na swoich nogach i koniec
|
|
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja dzisiaj w pracy, nie ma długiego weekendu ![]() Ewulka, mam nadzieję, że wszystko się udało i było cudownie Ifwka, odpisałam na PW; Debrah, do Ciebie też poszło Yellow, gratulacje dobrze, ze tym razem się udałomnie już obczaiłam co nieco, ale może będzie taniej tylko z rozmiarami może być gorzej
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
hejka!
pospalismy dzis do 8.20 ![]() takiem czula ze albo bedziemy dluzej spac albo drzemka bedzie dluga bo osttanie dni krotko spiochal. tak czy siak, fajnie bylo ![]() Cytat:
![]() potem to ja sie w sumie "cieszylam" ze mlody wlasnie "tylko" sie przewinal a nie ze lupnal z calej sily na podloge. chociaz w sumie nie wiem co "lepsze" ehhh, oby nigdy wiecej...
|
|
|
|
|
#2633 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pewnie, że kwestia chodzenia, też taki etap miała Dorka właśnie - zaczęła chodzić i noce masakra, przeszło po jakiś 3 tygodniach. Znam to ![]() Cytat:
Grzeczna T. ![]() wiesz, tak sobie myślę, że ludzie niemający dzieci widzą, co dzieci jedzą i stąd przypuszczenie, że chipsy też się daje, że czekoladę półroczniak może... Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zespół_Münchhausena |
|||||
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/68084/..._twarzy_greya/
Niby taki bogaty a na fryzjera go nie stac w tych wlosach wyglada jak Cwok mam nadziejej ze chociaz w akcji bedzie fajny przypomnialo mi sie cos- lekcja powtorzeniowa w klasie 4, powtarzamy m.in. kolorki i nagle pyt. -a szary jak byl? a ja juz na koncu jezora mialam - E, Greja nie czytaliscie??? |
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
jade zaraz na ostatni egzamin, powiem Wam, biorę Amelke, musze jej kupić jakąś fajną dzokeje i kapelusik plus księgę dźwięków;] trzymajcie kciuki, booo nie czytałam notatek i będzie wielka improwizacja ![]() Aaaaaaaaaaa mam pytanie do użytkowniczek białego/ mega jasnego blatu kuchennego. Jestescie zadowolone? jestem na etapie wybierania kuchni i muszę troche zmienić koncepcje.
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co zrobisz z A. na czas examinu?
|
|
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Bedzie stać pod drzwiami i czekać.
Jejuuuuuuuuu ale wiatr się zerwał;/
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryniu przykro mi bardzo ale widzisz sama Kubuś pokazał, że wszystko ok zazdroszczę dzieciakom takiej przebojowej profesorki ![]() Sylwietta na prawdę na komentarze i spojrzenia nie ma co uwagi zwracać to jest najgorsze bo Cię tylko dodatkowo denerwuje..Nawijko jak nocka? Bokeh widziałam, bo maila dostałąm, ale ja tylko w sinsay'u złożyłam zamówienie na koszulki, bo tych mi wiecznie brak a jest multum po 9,90 ![]() Marsi zazdroszczę kopniaków to ciekawe na kogo trzeci synuś się poda ![]() TZ nauczył Dawida: "Gdzie ma mama cycy?" I młody mnie za cycki łapie i ściska ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Deli za egzamin
|
|
|
|
#2639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w podstawowce mama ciagle dostawala jakies sygnaly ze dziecko nie umie wysiedziec spokojnie itp... ale w naszym zwiazku to ja jestem raczej taka lewuska więc on mnie zawsze popycha do działania i ogólnie uzupełniamy się, bo ja go czasem stopuje :P---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
|
|
#2640 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.tmakcesoria.webserwer.pl/...y/FLAMENCO.jpg w tym stylu mam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

a no i jeszcze brokuły:/

Teraz Hania jak widzi u kogoś na głowie to aż się rwie żeby zabrać:/
wypadla mu zabawka, chcial ja siegnac i poprostu przewinal sie przez barierki!
Boze, dziewczyny, no poprostu kolana sie pode mna ugiely, rece zaczely dygotac, myslaam ze tam padne! zdazylam do zlapac jak juz upadal na te plecki...
tak jakby naturalnie zmienil pozycje z lozeczkowej na podlogowa 

cieszyl sie, podskakiwal, machal, smial sie w glos, krzyczal no az mi glupio bylo bo ludzie sie gapili jak na nienormalnych

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
za egzamin