Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-20, 14:31   #2971
karolinuuusia
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość

Coś o tym słyszałam, nie wiem tylko, czy to rzeczywiście jest skuteczne... Może lepiej pójdź do lekarza po tabletki?

nie chce tabletek, bo brałam 2 lata i mi wystarczy, żałuje, że w ogóle je brałam i nigdy po nie już nie sięgnę, człowiek uczy się na swojej skórze,

mam nadzieje, że stres przesunie okres na po ślubie

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 14:39   #2972
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
nie chce tabletek, bo brałam 2 lata i mi wystarczy, żałuje, że w ogóle je brałam i nigdy po nie już nie sięgnę, człowiek uczy się na swojej skórze,

Na pocieszenie powiem Ci, że w tym miesiącu stres przesunął mi okres o 2 tygodnie
Stary 2014-06-20, 14:43   #2973
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
to trochę ruletka może się przesunie a może nie . Ja od kilku lat biorę harmonet , ma mała zawartość hormonów a dzięki niemu normalnie funkcjonuje a nie jak dawniej 9 dni okresu i 2 pierwsze dni wycięte z życia. Ja nie narzekam na tabletki bardzo dobrze się po nich czuję nie mam problemów z wagą , więc póki nie podejmiemy decyzji że czas na dzidziusia to się z nim nie rozstaje:P

Idz do ginekologa może zaproponuje Ci coś. Bo z tym liczeniem na stres to może być różnie
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 14:44   #2974
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Na pocieszenie powiem Ci, że w tym miesiącu stres przesunął mi okres o 2 tygodnie
zależy jeszcze jaki rodzaj stresu, bo mi zwykle przesuwał, a w tym miesiącu byo mega stresów, a przyszedł dzień wcześniej!

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 15:08   #2975
Elrosa
Zadomowienie

Melduję się

Mam nadzieję, że u mnie okres się nie przesunie... powinnam dostać w niedzielę lub w poniedziałek, chodzę cała nabuzowana, więc raczej przyjdzie w terminie. Chociaż u mnie stres bardzo mocno wpływa na @ - do tego stopnia, że w zeszłym roku po pierwszej w życiu podróży samolotem (którą się stresowałam bardziej, niż teraz ślubem) dostałam 2 tyg za wcześnie

Wkurza mnie wszystko, w środę przyszedł zamówiony welon z Butterfly - wysłali mi ivory zamiast białego i widać jak nie wiem co, kazali odesłać, ale teraz doczytałam, że bez metki nie biorą, a mi ojciec z rozpędu metkę urwał... :/

Do tego wyrasta mi wielki pryszcz na samym środku czoła właściwie to nie pryszcz, tylko taka wielka gula, która siedzi sobie pod skórą i czeka na najbardziej niewłaściwy moment (jakoś zawsze w okolicy @). Już myślałam, że się zagoiła, ale zaczyna się z powrotem powiększać. Nie wiem, co z nią zrobić, żeby ją jakoś przyspieszyć...

Wkurzyła mnie też narzeczona kuzyna (mają ślub ponad miesiąc po nas), o wszystko mnie wypytuje, a teraz walnęła tekstem "no, ja po twoim ślubie to bym sobie dekoracje wzięła, bo na pewno będą mi się podobać, a sama takich nie zrobię". Że co? odpisałam jej, że dekoracją będą głównie żywe kwiaty, a resztę kupiłam z koleżanką na spółkę (w sumie tylko trochę się tu minęłam z prawdą, kilka rzeczy naprawdę kupiłyśmy razem). Gdyby mnie spytała albo poprosiła jakoś milej, to pewnie bym jej pożyczyła, lubię ją i kuzyna, a że mają dwójkę dzieci, w tym jedno dwumiesięczne, to na pewno z kasą krucho. Ale jak z góry założyła, że będzie je mogła sobie wziąć, to włączyło się we mnie wredne babsko.

Kupiłam w końcu wina, jakieś chyba mocno wypasione, bo zapłaciłam majątek. Za to facet z winiarni walnął mi fochem, że na 74 osoby biorę tylko 9 sztuk. Mnie się tyle wydaje wystarczająco, w mojej rodzinie mam kilku winopijców - ciocię chrzestną, jej męża i ich pełnoletnie dzieci, moje kuzynostwo, ale oni pijają tylko takie z wysokiej półki. K. nie umie mi nic powiedzieć oprócz "no moje starsze ciocie na pewno będą wolały wino". U kuzynki na 12 sztuk poszło 6, z czego 2-3 były otwarte i niedopite, a u mnie jest o dychę mniej gości. Jeśli pójdą wszystkie, to dobrze, jeśli nie - przynajmniej mało zostanie i jakoś w siebie wmusimy (oboje wolimy piwo).
Stary 2014-06-20, 15:25   #2976
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Pysiu mi się sukienka podoba

Corn tańczycie super, więc z nowym wyzwaniem też na pewno sobie poradzicie Ja osobiście bardzo lubię takie rockowe aranżacje

Miss super pomysł na spinki! No i powodzenia na egzaminach!

Cytat:
O, mam dokładnie takie same wymagania

Dziękuję

Coś o tym słyszałam, nie wiem tylko, czy to rzeczywiście jest skuteczne... Może lepiej pójdź do lekarza po tabletki?

Sukienka jest ok i o ile będzie w miarę ciepło, to spokojnie we wrześniu możesz w niej iść na wesele

Wszystko piękne!

No widzisz, po co było tyle stresu? Super, że wszystko jest w porządku

Ooo, to świetnie, że jesteście zadowoleni

Piękne Tata na pewno będzie wzruszony

Łoooo! Piękny ten welon Aż sama zaczynam się nad kupnem welonu zastanawiać

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Mi się podoba taka sukienka

Dziewcyzny jak czytam o tych rpzygodach z pustymi kopertami albo z gazetami w środku albo z paragonem za garnitur () to myślę sobie, że to już szczyt prostactwa i buractwa. Dla mnie w momencie kiedy nie mam kasy na ślub to nie idę, albo idę z kwiatami i do domu. Nie wyobrażam sobie zrobić takiego ,,prezentu " Młodym

TysiaBB1989 te obrączki wydają się być bardzo masywne, prawda?

Panna Izabela trzymam mocno!! A tak poza tym to w Twoim Avatarze jest Twoje zdjęcie?

docik10 to moze czas się pochwalić jak wyglądasz w swojej suknej sukni?

missmalezji cudowne te spinki!

Witam nowe pmki )

Dziekuje dziewczyny
Lece na lekcje tanca i zakupy, mam nadzieje ze u was lepiej z pogoda u mnie tak leje.. :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez missmalezji
Czas edycji: 2014-06-20 o 15:26
missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 15:30   #2977
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:

a czemu tak źle to wspominasz?

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 16:52   #2978
marlenqa22
Zadomowienie

Hej hej

Wybaczcie że nie nadrobię ale nie było mnie chyba z 5 dni

Wszystkim środowym i czwartkowym PMkom wszystkiego najlepszego

Do ślubu coraz bliżej!

Oto co udało się zrobić:
- kupiliśmy cukierki na bramy i zapakowaliśmy w folię i zawiązaliśmy wstążkami
- zrobiliśmy podziękowania dla gości również z cukierków
- kupiliśmy dwa kosze na te słodycze

Plan na następne dni:
- spowiedź, bo ciągle nie mamy czasu!
- szukanie mieszkania
- dokupić alkohol
- garnitur i wszystkie dodatki dla Tż

Jutro moja mama wraz z ciocią i babcią jadą na zakupy po kiecki

Ja od wczoraj jestem na diecie bo nie mieszczę się w żadne ale to żadne ciuchy z tamtego roku. Przytyłam może z 6 kg..
Odstawiłam słodkie napoje, przestałam słodzić, nie będę też jeść chleba ani ziemniaków.

Zaczęłam też chodzić na solarium i jestem zachwycona. Byłam dwa razy i już zaczynam mieć ładną opaleniznę.
Poszłam też do ginekologa bo okres wypada mi chamsko na ślub i dostałam tabletki- podobno nowej generacji, Daynette coś takiego..
Czekam teraz na miesiączkę i od razu jak ją dostanę mam brać.

Zaraz postaram się choć trochę nadrobić

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 17:22   #2979
paula600324
Zakorzenienie

Pudełko zamiast kartki
Torcik jest otwierany
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pudełko 2.jpg (35,0 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pudełko 3.jpg (48,0 KB, 85 załadowań)
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 18:58   #2980
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Pudełko zamiast kartki
Torcik jest otwierany

ale fajne, mega fikuśne

a ja w robo siedze....
ale sie ciesze bo za tydzień idziemy na nauki i poradnie juz mi się TZ po tym nie wywinie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 19:59   #2981
anka1897
Wtajemniczenie

pysia sukienka jak najbardziej pasuje!

Moja @ powinna pojawić się dzień przed weselem - 27 czerwca a ona przyszła dzisiaj Pierwszy raz cieszę się, że przyszła z takim wyprzedzeniem

Gdzie zamawiałyście tuby strzelające i jaką długość?

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 20:08   #2982
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
pysia sukienka jak najbardziej pasuje!

Moja @ powinna pojawić się dzień przed weselem - 27 czerwca a ona przyszła dzisiaj Pierwszy raz cieszę się, że przyszła z takim wyprzedzeniem

ja zamawiałam na allegro 60cm chyba

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 20:50   #2983
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Zaprosiliśmy trochę osób, jeden kolega potwierdził i koleżanka - od razu. Ciężarna siostra tż "my nie potwierdzimy ale musicie nam zaklepać 2 miejsca i tak". Byłabym wyrozumiała, gdybym usłyszała:"na pewno będziemy, chyba że będę w szpitalu". A tak dla mnie było to mega chamskie i powiedziałam że mają do połowy sierpnia potwierdzić.

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
dziwne..

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ja byłam świadkową i nie uważam że było prze☠☠☠ane fajnie było. to pomaganie sprawiało mi radość, ale znowu bez przesady, aż taka zalatana nie byłam. głównym moim obowiązkiem było pomaganie PMce z ubiorem, dbaniem o to żeby ludzie się bawili, i bawienie sie razem z nimi
fakt faktem - piłam mało, więc byłam trzeźwa w podobieństwie do innych, ale sama tak chciałam - miałam pilnować ludzi żeby się bawili, więc nie chciałam bełkotać do nich po pijaku a wybawiłam się i tak za wszystkie czasy
no wieeeeeesz chodzilo mi oto, zebylam zmeczona ostro, ale rowniez cieszylam sie przy tej pomocy i rowniez sie wybawilam tylko troche po północy

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Melduję się

Wkurzyła mnie też narzeczona kuzyna (mają ślub ponad miesiąc po nas), o wszystko mnie wypytuje, a teraz walnęła tekstem "no, ja po twoim ślubie to bym sobie dekoracje wzięła, bo na pewno będą mi się podobać, a sama takich nie zrobię". Że co? odpisałam jej, że dekoracją będą głównie żywe kwiaty, a resztę kupiłam z koleżanką na spółkę (w sumie tylko trochę się tu minęłam z prawdą, kilka rzeczy naprawdę kupiłyśmy razem). Gdyby mnie spytała albo poprosiła jakoś milej, to pewnie bym jej pożyczyła, lubię ją i kuzyna, a że mają dwójkę dzieci, w tym jedno dwumiesięczne, to na pewno z kasą krucho. Ale jak z góry założyła, że będzie je mogła sobie wziąć, to włączyło się we mnie wredne babsko.
hahah we mnie tez włącza sie wredne babsko jak takie cos slysze, a wystarczy zwykla uprzejmość , sympatia i wyczucie taktu

podłączona do internetu i robimy griiiila-na elektrycznym i na balkonie, ale cieszesie jak glupia

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 20:52   #2984
velika
Winter is coming

anka super
U nas dziś intensywny dzień, dogadywaliśmy szczegóły z salą i foto. Kolejne rzeczy odhaczone

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 20:53   #2985
Konkardia
Wtajemniczenie

TysiaBB1989 za obrączki

Lusiija Nie martw się... ja też

exist_ No to odliczamy RAZEM. Wtedy jeszcze szybciej zleci

Panna Izabela I jak było? Udało się wszystko?

docik10 Super! PM-ki się jakoś tak wszystkim przejmują, a chyba niepotrzebnie Pokaż się w sukni!

mimi_77 O, z Tobą też odliczam Ale nas jest

alloffkowa welon

Cytat:
Napisane przez Elrosa
to włączyło się we mnie wredne babsko
Czasem musi, warto sobie dać nieco luzu i wywalić z siebie wszystkie żale, fochy, itp.

paula600324 CUDOWNE!!!

A ja kupiłam dzisiaj pończochy tutaj polecane z firmy Gatta... Ojeeeej... Założyłam jedną (nigdy wcześniej nie miałam pończoch ) i czułam się mega seksi Ciekawe co będzie z dwoma...
Moja świadkowa ma już full wypas strój! Wygląda jak milion dolarów!
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 20:59   #2986
nasturcja1308
Rozeznanie

Opiumalfa
vixena
niulka_1985
Wszystkiego najlepszego Kochane na Nowej Drodze Życia!
Na jutro pięknej pogody, a na resztę życia samych uśmiechów, radosnych chwil i dużo dużo dużo miłości!
Bawcie się dobrze i nie stresujcie

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 22:23   #2987
monidot
Zadomowienie

TysiaBB1989 Śliczna marynarka i bardzo ładne obrączki

pysia1987 mi się sukienka bardzo podoba, myślę że spokojnie możesz iść w niej na wesele

marlenqa22 Gratuluję załatwionych spraw

velika Gratki za kolejne załatwione sprawy

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Monidot Gratuluję zaproszeń - bardzo ciekawa kolorystyka.
Dziękuje

re_nata bardzo ładne butki

paula600324 świetne pudełko

My dzisiaj byliśmy w parafii Tż żeby wygłosili zapowiedzi.
I ogólnie rozpoczął się czas rozdawania zaproszeń, na razie mamy rozdanych 6/49
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 22:33   #2988
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość

TysiaBB1989 te obrączki wydają się być bardzo masywne, prawda?
na palcu wyglądają bardzo zgrabnie chcieliśmy obydwoje coś szerszego
Stary 2014-06-20, 22:35   #2989
Anesthesia
Wtajemniczenie

Kliknęłam welon! W końcu wzięłam gładki, 60/40, gęsto marszczony, czyli ten sam, co ma Say Przez chwilę myślałam, czy nie wziąć wariantu nie-gęst0-marszczonego, ale bałam się, że będzie za smętny
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 22:55   #2990
wenedka
Zakorzenienie

Witam po dluzszej przerwie

ZOSTALY 3 TYGODNIE

A u mnie lista gosci sie kurczy- rodzina 'msci sie', bo moi rodzice nie chodzili na wesela Takze na liscie jest 55 osob, ale mam to gdzies...
Stryj sie obrazil, bo nie zaprosilam jego nieznosnych corek. No coz
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 23:06   #2991
Buczorek
Raczkowanie

Tysia
gratuluję obrączek, bardzo ładne są!

Paula

świetne pudełko, widziałam już takie u koleżanki, ale bez torcika, a ten jest słodki

wenedka
nie przejmuj się, mimo wszystko to będzie najpiękniejszy dzień!
Stary 2014-06-20, 23:22   #2992
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Witam po dluzszej przerwie

ZOSTALY 3 TYGODNIE

A u mnie lista gosci sie kurczy- rodzina 'msci sie', bo moi rodzice nie chodzili na wesela Takze na liscie jest 55 osob, ale mam to gdzies...
Stryj sie obrazil, bo nie zaprosilam jego nieznosnych corek. No coz
Nie martw się u tz się obrazili (wujek z żona i dwójka dorosłych córek) bo jego brat w zeszłym roku ich nie zaprosił na wesele, więc na nasze mimo że dostali zaproszenie to nie przyjdą bo CYTUJE 'takie zaproszenie z łaski to możemy sobie wsadzić..'

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 23:36   #2993
activelifestyle
Rozeznanie

Mam 10 stron do nadrobienia, ale dam radę

wenedka - szkoda, że tyle gości odmawia, ale najważniejsze że przyjdą Ci którym na Was zależy i będziecie się świetnie bawić

Anesthesia - gratuluję zakupu welonu

paula600324 - piękne pudełeczko

marlenqa22 - gratuluję załatwionych spraw Powodzenia w szukaniu mieszkania i w pozostałych sprawach

alloffkowa - piękny welon

misia880 - welon ładne obrączki i podoba mi się pomysł na makijaż

Kate Noir - ale kicha z butami Kurde az się boję jak moje przyjdą...

TysiaBB1989 - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Kochana

U nas mega kocioł Przez ostatnie dni nadganialiśmy z remontem i prosiliśmy resztę gości. Udało nam się zaprosić 4 pary w Boże Ciało i jutro też mamy nadzieję, że pójdzie równie dobrze. Z remontem trochę gorzej, bo nam się sufit obsypał i trzeba było kłaść gładzie 2 raz... do tego jeszcze nam farba teraz pokryć nie chce Do ślubu zostały 43 dni a u nas masa rzeczy do załatwienia Jutro muszę przysiąść i ogarnąć wszystko, bo inaczej TŻ pójdzie bez garnituru i na weselu nie będzie wódki
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 23:48   #2994
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Kliknęłam welon! W końcu wzięłam gładki, 60/40, gęsto marszczony, czyli ten sam, co ma Say Przez chwilę myślałam, czy nie wziąć wariantu nie-gęst0-marszczonego, ale bałam się, że będzie za smętny
super, oby ci się spodobał
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 00:36   #2995
Atomoowka
Wtajemniczenie

Hej

Jutro idziemy na wesele, fajnie tak pobawić sie u kogoś chwilę po swoim najpiękniejszym dniu.

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Ja od świadków oczekuję tylko podpisu i nakażę im się dobrze bawić I poproszę o pomoc przy odbieraniu prezentów, a potem niech sobie robią co chcą. Ale co region i PM to inaczej, nie ma się co spierać
O to to. U Nas świadkowie musimy tylko złożyć podpisy, odbierać koperty pod kościołem i rzymac koszyczki jak było zbieranie na wózek. Dodatkowo mi świadkowa pomagała się ubrać, no ale już butonierki i mojego bukietu zapomniała

Cytat:
dziewczyny okres mi przyszedł dzień przed, mimo mega stresów, teraz wychodzi na to że dostane na 2 dni przed ślubem.. maasakraaa

słyszała któraś o tym że wit c przesuwa okres? nie wyobrażam sobie zmiany tampona w sukni, gdy ciężko bede miała dostać się tam..
Nie masz pewności że przesunie więc nie ryzykuj.
Ja Ci powiem sczerze, że bałam się wizyt w WC w sukni ale serio nie było źle, a powiedziałabym nawet że calkiem dobrze, więc w razie W Ty z tamponem też sobie spokojnie poradzisz.

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
pokaże Wam nasze obrączki mój welon, spinki TŻ i makijaż jaki planuje mieć

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Odebrałam w środę suknie z pralni. Tak się bałam a okazało się, że niepotrzebnie Suknia jest czyściutka, wszystko nawet te plamy z błota zeszły co mnie mega zdziwiło bo byłam pewna na 99%, że one zostaną i trzeba będzie coś na nie innego poradzić bo wyglądały jak smar. Przymierzyłam ją nie skurczyła się Jestem mega szczęśliwa, że te pranie jest już za mną
No i co sie było bać.

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
kliknełam 3 metry na butterfly
no pewnie, a co będziesz sobie żałować nie?

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Hej hej

Wybaczcie że nie nadrobię ale nie było mnie chyba z 5 dni

Wszystkim środowym i czwartkowym PMkom wszystkiego najlepszego

Do ślubu coraz bliżej!

Oto co udało się zrobić:
- kupiliśmy cukierki na bramy i zapakowaliśmy w folię i zawiązaliśmy wstążkami
- zrobiliśmy podziękowania dla gości również z cukierków
- kupiliśmy dwa kosze na te słodycze

Plan na następne dni:
- spowiedź, bo ciągle nie mamy czasu!
- szukanie mieszkania
- dokupić alkohol
- garnitur i wszystkie dodatki dla Tż

Jutro moja mama wraz z ciocią i babcią jadą na zakupy po kiecki

Ja od wczoraj jestem na diecie bo nie mieszczę się w żadne ale to żadne ciuchy z tamtego roku. Przytyłam może z 6 kg..
Odstawiłam słodkie napoje, przestałam słodzić, nie będę też jeść chleba ani ziemniaków.

Zaczęłam też chodzić na solarium i jestem zachwycona. Byłam dwa razy i już zaczynam mieć ładną opaleniznę.
Poszłam też do ginekologa bo okres wypada mi chamsko na ślub i dostałam tabletki- podobno nowej generacji, Daynette coś takiego..
Czekam teraz na miesiączkę i od razu jak ją dostanę mam brać.

Zaraz postaram się choć trochę nadrobić
to nie jest dobre założenie.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 08:42   #2996
anusia4u
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Pudełko zamiast kartki
Torcik jest otwierany
jakie faajne!

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
allegro, użytkownik Weseliana, 80 cm
http://allegro.pl/konfetti-tuba-wyst...297303801.html
anusia4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 08:53   #2997
Agnessssa
Rozeznanie

Wszystkim dzisiejszym PM szczęścia na nowej drodze życia Niech będzie to Wasz najwspanialszy dzień
Stary 2014-06-21, 08:58   #2998
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
U nas mega kocioł Przez ostatnie dni nadganialiśmy z remontem i prosiliśmy resztę gości. Udało nam się zaprosić 4 pary w Boże Ciało i jutro też mamy nadzieję, że pójdzie równie dobrze. Z remontem trochę gorzej, bo nam się sufit obsypał i trzeba było kłaść gładzie 2 raz... do tego jeszcze nam farba teraz pokryć nie chce Do ślubu zostały 43 dni a u nas masa rzeczy do załatwienia Jutro muszę przysiąść i ogarnąć wszystko, bo inaczej TŻ pójdzie bez garnituru i na weselu nie będzie wódki
Spokojnie zdążycie My garniak i wódkę kupowaliśmy dopiero w tym miesiącu i bez problemu wszystko poszło
Opium niulka!!
Wszystkiego najlepszego dla was w dzisiejszym dniu Pięknej pogody, wzruszającej ceremonii i wesela do białego rana!!

Miałam też brać dziś ślub, więc będę o was myśleć i bliska jest mi wasza data
A my dziś świętujemy 11 rocznicę w związku z tym jestem już po drinku

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 09:05   #2999
kiss12550
Zadomowienie

Hej dziewczyny

Wszystkim dzisiejszym PM życzę aby pogoda się poprawiła(nie wiem jak u Was ale u mnie strasznie pada :/ ) aby był to najpiękniejszy dzień w Waszym życiu i żeby każda chwilą spędziła u boku Męża była szczęśliwa pełna miłości i radości, wszystkiego najlepszego DZISIEJSZE PM

A ja wreszcie mogę do Was wrócić, sesja zaliczona i już teraz zostało mi tylko to co najprzyjemniejsze, wieczorem pochwałę się też zakupami i załatwionymi sprawami a póki co miłego dnia

Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 09:12   #3000
Magheru
Raczkowanie

Cześć dziewczyny po dłuższej nieobecności

Dotychczasowym młodym żonom życzę wszystkiego najlepszego. Na mnie przyjdzie pora już za tydzień.

Do załatwienia zostało mi niewiele, ale za to pracochłonne, czyli :

Do zrobienia:
-zawieszki na alkohol
-kurtyna na ściankę za nami
- logo na ściankę za nami,
- kotyliony (o ile zdążę)
- plan stołów

Do kupienia:
wyposażenie koszyczków ratunkowych
bibułki matujące
i może tenisówki

Do tego trochę ciuchów na tydzień poślubny nad morzem (niestety, z planowanej Grecji nici, bo okazało się, że mam o 2 dni za krótki "urlop")

Najbardziej stresuję się tym logiem, bo nie mogę mojego TŻ zagonić do wycięcia kształtu. Na drugim miejscu jest pierwszy taniec (jeszcze nie mamy choreografii;x).

Zastanawiam się jeszcze nad poduszką na obrączki.

Nie mam pomysłu na sesję zdjęciową ślubną.... ogólnie coraz mniej mam pomysłów i czuję się wypruta. Dobrze, że za 7 dni o tej porze już będę siedzieć u wizażystki.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości