|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
nie chce tabletek, bo brałam 2 lata i mi wystarczy, żałuje, że w ogóle je brałam i nigdy po nie już nie sięgnę, człowiek uczy się na swojej skórze, mam nadzieje, że stres przesunie okres na po ślubie
|
|
#2972 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
|
|
|
#2973 |
|
Zadomowienie
|
to trochę ruletka może się przesunie a może nie . Ja od kilku lat biorę harmonet , ma mała zawartość hormonów a dzięki niemu normalnie funkcjonuje a nie jak dawniej 9 dni okresu i 2 pierwsze dni wycięte z życia. Ja nie narzekam na tabletki bardzo dobrze się po nich czuję nie mam problemów z wagą , więc póki nie podejmiemy decyzji że czas na dzidziusia to się z nim nie rozstaje:P
Idz do ginekologa może zaproponuje Ci coś. Bo z tym liczeniem na stres to może być różnie
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
zależy jeszcze jaki rodzaj stresu, bo mi zwykle przesuwał, a w tym miesiącu byo mega stresów, a przyszedł dzień wcześniej!
|
#2975 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się
![]() Mam nadzieję, że u mnie okres się nie przesunie... powinnam dostać w niedzielę lub w poniedziałek, chodzę cała nabuzowana, więc raczej przyjdzie w terminie. Chociaż u mnie stres bardzo mocno wpływa na @ - do tego stopnia, że w zeszłym roku po pierwszej w życiu podróży samolotem (którą się stresowałam bardziej, niż teraz ślubem) dostałam 2 tyg za wcześnie ![]() Wkurza mnie wszystko, w środę przyszedł zamówiony welon z Butterfly - wysłali mi ivory zamiast białego i widać jak nie wiem co, kazali odesłać, ale teraz doczytałam, że bez metki nie biorą, a mi ojciec z rozpędu metkę urwał... :/ Do tego wyrasta mi wielki pryszcz na samym środku czoła właściwie to nie pryszcz, tylko taka wielka gula, która siedzi sobie pod skórą i czeka na najbardziej niewłaściwy moment (jakoś zawsze w okolicy @). Już myślałam, że się zagoiła, ale zaczyna się z powrotem powiększać. Nie wiem, co z nią zrobić, żeby ją jakoś przyspieszyć...Wkurzyła mnie też narzeczona kuzyna (mają ślub ponad miesiąc po nas), o wszystko mnie wypytuje, a teraz walnęła tekstem "no, ja po twoim ślubie to bym sobie dekoracje wzięła, bo na pewno będą mi się podobać, a sama takich nie zrobię". Że co? Kupiłam w końcu wina, jakieś chyba mocno wypasione, bo zapłaciłam majątek. Za to facet z winiarni walnął mi fochem, że na 74 osoby biorę tylko 9 sztuk. Mnie się tyle wydaje wystarczająco, w mojej rodzinie mam kilku winopijców - ciocię chrzestną, jej męża i ich pełnoletnie dzieci, moje kuzynostwo, ale oni pijają tylko takie z wysokiej półki. K. nie umie mi nic powiedzieć oprócz "no moje starsze ciocie na pewno będą wolały wino". U kuzynki na 12 sztuk poszło 6, z czego 2-3 były otwarte i niedopite, a u mnie jest o dychę mniej gości. Jeśli pójdą wszystkie, to dobrze, jeśli nie - przynajmniej mało zostanie i jakoś w siebie wmusimy (oboje wolimy piwo).
|
#2976 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziekuje dziewczyny ![]() Lece na lekcje tanca i zakupy, mam nadzieje ze u was lepiej z pogoda u mnie tak leje.. :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez missmalezji Czas edycji: 2014-06-20 o 15:26 |
|||
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu tak źle to wspominasz?
|
|
#2978 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej
Wybaczcie że nie nadrobię ale nie było mnie chyba z 5 dni ![]() Wszystkim środowym i czwartkowym PMkom wszystkiego najlepszego Do ślubu coraz bliżej! Oto co udało się zrobić: - kupiliśmy cukierki na bramy i zapakowaliśmy w folię i zawiązaliśmy wstążkami - zrobiliśmy podziękowania dla gości również z cukierków - kupiliśmy dwa kosze na te słodycze Plan na następne dni: - spowiedź, bo ciągle nie mamy czasu! - szukanie mieszkania - dokupić alkohol - garnitur i wszystkie dodatki dla Tż Jutro moja mama wraz z ciocią i babcią jadą na zakupy po kiecki ![]() Ja od wczoraj jestem na diecie bo nie mieszczę się w żadne ale to żadne ciuchy z tamtego roku. Przytyłam może z 6 kg.. Odstawiłam słodkie napoje, przestałam słodzić, nie będę też jeść chleba ani ziemniaków. Zaczęłam też chodzić na solarium i jestem zachwycona. Byłam dwa razy i już zaczynam mieć ładną opaleniznę. Poszłam też do ginekologa bo okres wypada mi chamsko na ślub i dostałam tabletki- podobno nowej generacji, Daynette coś takiego.. Czekam teraz na miesiączkę i od razu jak ją dostanę mam brać. Zaraz postaram się choć trochę nadrobić
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Pudełko zamiast kartki
![]() Torcik jest otwierany
|
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
ale fajne, mega fikuśne ![]() a ja w robo siedze.... ![]() ale sie ciesze bo za tydzień idziemy na nauki i poradnie ![]() |
|
|
|
#2981 |
|
Wtajemniczenie
|
pysia sukienka jak najbardziej pasuje!
Moja @ powinna pojawić się dzień przed weselem - 27 czerwca a ona przyszła dzisiaj ![]() Gdzie zamawiałyście tuby strzelające i jaką długość? |
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2983 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
podłączona do internetu
|
|
#2984 |
|
Winter is coming
|
anka super
U nas dziś intensywny dzień, dogadywaliśmy szczegóły z salą i foto. Kolejne rzeczy odhaczone
|
#2985 | |
|
Wtajemniczenie
|
TysiaBB1989
za obrączkiLusiija Nie martw się... ja też exist_ No to odliczamy RAZEM. Wtedy jeszcze szybciej zleci ![]() Panna Izabela I jak było? Udało się wszystko? ![]() docik10 Super! PM-ki się jakoś tak wszystkim przejmują, a chyba niepotrzebnie ![]() mimi_77 O, z Tobą też odliczam Ale nas jest alloffkowa welon ![]() Cytat:
![]() paula600324 CUDOWNE!!! A ja kupiłam dzisiaj pończochy tutaj polecane z firmy Gatta... Ojeeeej... Założyłam jedną (nigdy wcześniej nie miałam pończoch ) i czułam się mega seksi Ciekawe co będzie z dwoma... Moja świadkowa ma już full wypas strój! Wygląda jak milion dolarów! |
|
|
|
|
#2986 |
|
Rozeznanie
|
Opiumalfa vixena niulka_1985 Wszystkiego najlepszego Kochane na Nowej Drodze Życia! Na jutro pięknej pogody, a na resztę życia samych uśmiechów, radosnych chwil i dużo dużo dużo miłości! Bawcie się dobrze i nie stresujcie
![]()
|
|
#2987 |
|
Zadomowienie
|
TysiaBB1989 Śliczna marynarka i bardzo ładne obrączki
![]() pysia1987 mi się sukienka bardzo podoba, myślę że spokojnie możesz iść w niej na wesele marlenqa22 Gratuluję załatwionych spraw ![]() ![]() Dziękuje re_nata bardzo ładne butki ![]() paula600324 świetne pudełko ![]() My dzisiaj byliśmy w parafii Tż żeby wygłosili zapowiedzi. I ogólnie rozpoczął się czas rozdawania zaproszeń, na razie mamy rozdanych 6/49 |
|
|
|
#2988 |
|
Rozeznanie
|
na palcu wyglądają bardzo zgrabnie
chcieliśmy obydwoje coś szerszego
|
|
|
|
#2989 |
|
Wtajemniczenie
|
Kliknęłam welon!
Przez chwilę myślałam, czy nie wziąć wariantu nie-gęst0-marszczonego, ale bałam się, że będzie za smętny
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po dluzszej przerwie
![]() ZOSTALY 3 TYGODNIE ![]() A u mnie lista gosci sie kurczy- rodzina 'msci sie', bo moi rodzice nie chodzili na wesela Takze na liscie jest 55 osob, ale mam to gdzies...Stryj sie obrazil, bo nie zaprosilam jego nieznosnych corek. No coz
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2991 |
|
Raczkowanie
|
Tysia
gratuluję obrączek, bardzo ładne są! ![]() Paula świetne pudełko, widziałam już takie u koleżanki, ale bez torcika, a ten jest słodki ![]() wenedka nie przejmuj się, mimo wszystko to będzie najpiękniejszy dzień!
|
#2992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2993 |
|
Rozeznanie
|
Mam 10 stron do nadrobienia, ale dam radę
wenedka - szkoda, że tyle gości odmawia, ale najważniejsze że przyjdą Ci którym na Was zależy i będziecie się świetnie bawić ![]() Anesthesia - gratuluję zakupu welonu ![]() paula600324 - piękne pudełeczko ![]() marlenqa22 - gratuluję załatwionych spraw Powodzenia w szukaniu mieszkania i w pozostałych sprawach ![]() alloffkowa - piękny welon misia880 - welon ładne obrączki i podoba mi się pomysł na makijaż Kate Noir - ale kicha z butami Kurde az się boję jak moje przyjdą... TysiaBB1989 - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Kochana ![]() U nas mega kocioł Przez ostatnie dni nadganialiśmy z remontem i prosiliśmy resztę gości. Udało nam się zaprosić 4 pary w Boże Ciało i jutro też mamy nadzieję, że pójdzie równie dobrze. Z remontem trochę gorzej, bo nam się sufit obsypał i trzeba było kłaść gładzie 2 raz... do tego jeszcze nam farba teraz pokryć nie chce Do ślubu zostały 43 dni a u nas masa rzeczy do załatwienia Jutro muszę przysiąść i ogarnąć wszystko, bo inaczej TŻ pójdzie bez garnituru i na weselu nie będzie wódki
|
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2995 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Jutro idziemy na wesele, fajnie tak pobawić sie u kogoś chwilę po swoim najpiękniejszym dniu. Cytat:
Cytat:
Ja Ci powiem sczerze, że bałam się wizyt w WC w sukni ale serio nie było źle, a powiedziałabym nawet że calkiem dobrze, więc w razie W Ty z tamponem też sobie spokojnie poradzisz. Cytat:
![]() Cytat:
no pewnie, a co będziesz sobie żałować nie? Cytat:
|
|
|
#2996 |
|
Raczkowanie
|
jakie faajne!
![]() allegro, użytkownik Weseliana, 80 cm ![]() http://allegro.pl/konfetti-tuba-wyst...297303801.html |
|
|
|
#2997 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkim dzisiejszym PM szczęścia na nowej drodze życia
|
#2998 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
My garniak i wódkę kupowaliśmy dopiero w tym miesiącu i bez problemu wszystko poszło ![]() Opium niulka!! Wszystkiego najlepszego dla was w dzisiejszym dniu Miałam też brać dziś ślub, więc będę o was myśleć i bliska jest mi wasza data ![]() A my dziś świętujemy 11 rocznicę w związku z tym jestem już po drinku
|
|
#2999 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Wszystkim dzisiejszym PM życzę aby pogoda się poprawiła(nie wiem jak u Was ale u mnie strasznie pada :/ ) aby był to najpiękniejszy dzień w Waszym życiu i żeby każda chwilą spędziła u boku Męża była szczęśliwa pełna miłości i radości, wszystkiego najlepszego DZISIEJSZE PM A ja wreszcie mogę do Was wrócić, sesja zaliczona i już teraz zostało mi tylko to co najprzyjemniejsze, wieczorem pochwałę się też zakupami i załatwionymi sprawami a póki co miłego dnia ![]() Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3000 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny po dłuższej nieobecności
![]() Dotychczasowym młodym żonom życzę wszystkiego najlepszego. Na mnie przyjdzie pora już za tydzień. Do załatwienia zostało mi niewiele, ale za to pracochłonne, czyli : Do zrobienia: -zawieszki na alkohol -kurtyna na ściankę za nami - logo na ściankę za nami, - kotyliony (o ile zdążę) - plan stołów Do kupienia: wyposażenie koszyczków ratunkowych bibułki matujące i może tenisówki ![]() Do tego trochę ciuchów na tydzień poślubny nad morzem (niestety, z planowanej Grecji nici, bo okazało się, że mam o 2 dni za krótki "urlop") Najbardziej stresuję się tym logiem, bo nie mogę mojego TŻ zagonić do wycięcia kształtu. Na drugim miejscu jest pierwszy taniec (jeszcze nie mamy choreografii;x). Zastanawiam się jeszcze nad poduszką na obrączki. Nie mam pomysłu na sesję zdjęciową ślubną.... ogólnie coraz mniej mam pomysłów i czuję się wypruta. Dobrze, że za 7 dni o tej porze już będę siedzieć u wizażystki.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

26.07.2014 

właściwie to nie pryszcz, tylko taka wielka gula, która siedzi sobie pod skórą i czeka na najbardziej niewłaściwy moment (jakoś zawsze w okolicy @). Już myślałam, że się zagoiła, ale zaczyna się z powrotem powiększać. Nie wiem, co z nią zrobić, żeby ją jakoś przyspieszyć...
No i powodzenia na egzaminach! 

Jutro muszę przysiąść i ogarnąć wszystko, bo inaczej TŻ pójdzie bez garnituru i na weselu nie będzie wódki
w związku z tym jestem już po drinku