|
|
#1651 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Cytat:
Kurczę, niefajnie... ale przebolejesz i dasz radę! Gdzieś tam czeka ten odpowiedni
|
|
|
#1652 |
|
BAN stały
|
Spotykam się codziennie z tym moim kolega,ale wiem,że jak zacznie mi bardzo zależeć to go zostawie.Jego była miała takie duże piersi a mnie nie ma za co złapać.Więc wyleje kilka łez ale chyba lepiej być samej
![]() Jestem beznadziejna nie powinnam nikogo mieć.Tak bardzo bym chciała z kimś być ale boje się i tak angażować. |
|
|
|
#1653 |
|
Nie depcze krokusów
|
Co ma jedno z drugim? Wypomina Ci małe piersi?
|
|
#1654 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1655 |
|
Zadomowienie
|
Szukasz problemu tam, gdzie go nie ma.
|
|
#1656 |
|
BAN stały
|
Chyba jednak problem jest skoro mój wcześniejszy facet mówił ( gdy go zapytałam ) co mu ze mnie brakuje to powiedział piersi.Jeszcze wcześniejszy powiedział też,że mam małe piersi i że musi czesciej ze mna chodzić na kebaby bo ja taka chuda jestem.
|
|
|
|
#1657 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I do dnia dzisiejszego tego się trzyma Ogarnijcie taką sytuację. Czego nastolatka szuka w związku? Głównie zabawy. No to się pobawiłam, uznałam, że to nie to, dziękuję i papa a on naprawdę serio tego nie udźwignął ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Cytat:
Pomyśl logicznie. Laska która ma status jego BYŁEJ ma duże piersi. Nie nasuwa Ci to hipotezy, że one nie były argumentem dla którego chciałby z nią zostać? ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Cytat:
Skoro żywisz przekonanie, że jesteś nic nie warta bez dużych piersi to jest kilka opcji: celibat na resztę życia, zmiana myślenia o sobie albo 10k i idź na operację. |
|||
|
|
|
#1658 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Skoro od razu zakładasz, że nic z tego nie będzie, to sobie odpuść.
|
|
|
#1659 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1660 |
|
BAN stały
|
No tak macie racje jak zwykle
Dobra próbuje dalej się z nim spotykać co ma być to będzie
|
|
|
|
#1661 |
|
Raczkowanie
|
Na szczęście piersi to nie jest najważniejsza rzecz na świecie
powodzenia!
|
|
#1662 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, jestem nowa na forum, mam nadzieję, że znajdę tu pokrewne dusze
Mam dzisiaj bardzo ciężki dzień bo to pierwszy dzień od bardzo dawna, kiedy nie utrzymuję kontaktu z moim ex... Może opowiem wszystko od początku. Ex zostawił mnie po 6 latach związku z powodu... W sumie to skomplikowane. Chodziło o to, że zachorowałam na depresję, nie mogłam się uczyć i zrezygnowałam ze studiów. Ex stwierdził, że nie mam ambicji i desperacji w dążeniu do celów i mnie zostawił. 7 miesięcy nie utrzymywaliśmy kontaktu, ja się z depresji wyleczyłam, choć wiadomo, rozstanie depresję jeszcze bardziej potęguje. Po 7 miesiącach napisał, że chce do mnie wrócić. Ja nie chciałam. Po kilku dniach zmiękłam, wtedy on nie chciał, stwierdził, że była to chwila słabości. Doszliśmy do wniosku, że zostaniemy przyjaciółmi bo super nam się spędza czas razem i jesteśmy pod tym względem jak rodzeństwo. Ze spotkania na spotkanie było jednak coraz dziwniej, od pocałunków aż po seks wczoraj |
|
|
|
#1663 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
|
|
|
#1664 | |
|
Raczkowanie
g
|
Cytat:
Dobrze powiedziane- podczytuje sobie was po cichu ją rowniez po rozstaniu 4 miesiące... Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1665 |
|
Przyczajenie
|
hej, mnie zostawił chlopak po 4 latach związku, uznał ze coś wygasło i mam mu już dupy nie zawracać.... zresztą w tel znalazłam chwilę przed tą sytuacją smski
wynikalo ze ze się spotyka z panną za miastem przez jakiś tydzień Powiem Wam dziewczynki że pierwsze trzy dni ryczałam pisalam do niego sms jakieś "tęsknie, kocham Cię" itp ale po tych trzech dniach nawalilam się jak stodola, bo idąc ulicą z koleżanką zobaczylam EX gadającego przez tel, mial twarz jak bym mu kogoś z rodziny zabila;d więc jakie kolwiek uczucia do niego i uczucia nadziei automatycznie ustąpiły...został tylko żal i myśl ze kiedyś zostanie sam. minelo juz 9 dni bez kontaktu.... a jak wytrzymalam tyle? na fb w dzień rozstania pewien nieznajomy wysłał mi buźkę..... Od tej pory rozmawiamy kilka razy dziennie, czuję że jestem szczęśliwa na nowo, jako single lady ![]() Lepiej byś samemu niż z byle kim
|
|
|
|
#1666 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
właśnie najbardziej wkurza mnie to, że chciał wrócić i się nagle wycofał co spowodowało u mnie myślenie, że jestem winna, że to moja wina, że nie jesteśmy razem, że teraz będę zaczynać studia z 2 letnim opóźnieniem, że nic dziwnego, że nie chce być ze mną... Myślicie, że słusznie się obwiniam? Myślę, że powodem rozstania było również to, że zauważył iż mi na pieniądzach nie zależy aż tak jak jemu i mogę mu przeszkadzać we wspólnym dorabianiu się. On cały czas pnie się po szczeblach kariery w międzynarodowej korporacji, a mnie to nie kręci, przyszłość wiążę z prowadzeniem fundacji więc to zupełnie co innego.---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
co za prostak. Ale powiem Ci, że spotykałam się z podobnym chłopakiem, bez powodu patrzył na mnie jakbym mu kogoś zabiła, był chorobliwie zazdrosny a jak przyszło co do czego to okazało się, że prowadzi podwójne życie, a u mnie doszukiwał się zdrad! Niektórzy faceci są wręcz toksyczni, bardzo dobrze, że masz go gdzieś bo z tego co mówisz to nie zasłużył sobie na ani jedną Twoją łzę---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1667 |
|
Zadomowienie
|
Tatty Teddy, nie wchodź w to, będziesz tylko bardziej cierpiała.
Pisze tak, bo jeszcze niedawno to przerabiałam. I dziewczyny tutaj też mi pisały o konsekwencjach, a ja durna chwilowo poszłam za sercem. I co mi z tego przyszło? Kolejne tygodnie leczenia się z exa, dodatkowe poniżenie. Daj spokój, serio. Teraz jestem za granicą (do końca sierpnia), tuż przed wyjazdem poznałam kogoś, spotkaliśmy się kilka razy, a teraz nasza znajomość rozwijamy wirtualnie. I teraz to o nim myslę częściej niż o eksie, to on mi siedzi w głowie. Daj sobie szanse na przyszłość z kimś innym, bo niewiaodmo kiedy się trafi
|
|
#1668 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
staram się jak najmniej czasu poświęcać na myślenie o Ex chociaż to trudne bo go codziennie widzę;/-wczoraj zrobiłam coś głupiego , byłam na wycieczce rowerowej, posiedziałam trochę w parku i jakoś dwa dni wolnego zleciały..
|
|
|
|
#1669 | |
|
Raczkowanie
|
Znalezienie zajęcia to idealna sprawa na zerwanie! Ja myślę głównie jak jestem w domu dlatego właśnie staram się wychodzić- mniej się myśli a i czas szybciej płynie
![]() a codzienne widzenie eksa musi być okropne! Cytat:
|
|
|
#1670 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja miałam na mysli to, zebyś się nie pakowała w przyjaźnie, seks, bo to tylko robi gorzej. Tak, są tacy faceci, ci którzy naprawdę kochają.
|
|
|
#1672 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1673 |
|
Zadomowienie
|
Mnie eks po części wpedzil w początek depresji,chociaż wina też jest moja, a potem zostawił...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1674 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1675 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dzisiaj odbyłam krótką rozmowę z exem i tak mnie to wytrąciło z równowagi że chyba 5 papierosów wypaliłam jeden za drugim, żeby ochłonąć. Bezczelny typ. |
||
|
|
|
#1676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1677 |
|
Zadomowienie
|
Ją dziś cały dzień o nim myślę: / a nie chce,chce zapomnieć,moja siostra mi się żaliła na męża i znowu czuje stres, nie mogę słuchać o takich sprawach.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1678 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, u eksa zostawiłam kilka swoich rzeczy, jakąś bluzkę, z kilka kosmetyków. Za tydzień się wracam do mojego domu rodzinnego i będzie nas dzieliła odległość 300km.
Pierwotnie miałam się z nim spotkać i odebrać te rzeczy, ale teraz sie zastanawiam, czy to w ogóle ma sens... Moze lepiej mu napisać, zeby je po prostu odesłał pod mój adres? On mnie zostawił, niby rozstaliśmy się jak "przyjaciele", tylko ja prosiłam o nieutrzymywanie kontaktu, bo za bardzo cierpie i boje się, że rozkleję się przy nim całkowicie. Z drugiej strony mam ochotę spojrzeć mu tak chłodno w oczy, ale właśnie, chyba nie potrafię.. |
|
|
|
#1679 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1680 |
|
Raczkowanie
|
kawa_o każda z nas myśli i chce zapomnieć.. ale sie nie da..trzeba nauczyć sie z tym żyć.. Mi jakoś przez ostanie dni trochę lepiej..co nie znaczy, że nie myęlę, wręcz przeciwnie... ale mam nadzieję, że juz tylko będzie lepiej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

co za prostak. Ale powiem Ci, że spotykałam się z podobnym chłopakiem, bez powodu patrzył na mnie jakbym mu kogoś zabiła, był chorobliwie zazdrosny a jak przyszło co do czego to okazało się, że prowadzi podwójne życie, a u mnie doszukiwał się zdrad! Niektórzy faceci są wręcz toksyczni, bardzo dobrze, że masz go gdzieś bo z tego co mówisz to nie zasłużył sobie na ani jedną Twoją łzę