Rozstanie z facetem XXXI - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-20, 22:06   #1651
Mort91
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXI

Cytat:
Napisane przez ivy_chance Pokaż wiadomość
Chyba muszę do Was dołączyć.... znowu. Tak Wam pisałam jak jest super, jak się pozbierałam, jak poznałam kogoś nowego i się zakochałam i co? i chujnia.
"nie pasujemy do siebie, kocham Cię jak przyjaciółkę, to nie to"
No ileż można. Czemu wszyscy znajomi mają szczęście w miłości tylko nie ja?

Byłam bardzo zakochana, bardzo zaangażowana, facet był spełnieniem moich marzeń. Jak mam dać mu odejść?

Az sie teraz poplakalam... A obiecalam sobie ze nie bede plakac.

Kurczę, niefajnie... ale przebolejesz i dasz radę! Gdzieś tam czeka ten odpowiedni

zajmuję się zwłokami
Mort91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-20, 23:58   #1652
Onnaa88
BAN stały

Spotykam się codziennie z tym moim kolega,ale wiem,że jak zacznie mi bardzo zależeć to go zostawie.Jego była miała takie duże piersi a mnie nie ma za co złapać.Więc wyleje kilka łez ale chyba lepiej być samej
Jestem beznadziejna nie powinnam nikogo mieć.Tak bardzo bym chciała z kimś być ale boje się i tak angażować.
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 01:00   #1653
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Spotykam się codziennie z tym moim kolega,ale wiem,że jak zacznie mi bardzo zależeć to go zostawie.Jego była miała takie duże piersi a mnie nie ma za co złapać.
Co ma jedno z drugim? Wypomina Ci małe piersi?
Stary 2014-06-21, 01:34   #1654
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Co ma jedno z drugim? Wypomina Ci małe piersi?
Nie bo mówi,że małe jest piękne,w sumie bez stanika mnie nie widział jeszcze tylko na stroju kąpielowym więc wiedział co bierze.To ma jedno z drugim,że przestanie mu zależeć jak zobaczy mnie nago bo się wtedy zawiedzie.
Stary 2014-06-21, 01:54   #1655
ThinkOrange
Zadomowienie

Cytat:
Nie bo mówi,że małe jest piękne,w sumie bez stanika mnie nie widział jeszcze tylko na stroju kąpielowym więc wiedział co bierze.To ma jedno z drugim,że przestanie mu zależeć jak zobaczy mnie nago bo się wtedy zawiedzie.
Szukasz problemu tam, gdzie go nie ma.
Stary 2014-06-21, 02:10   #1656
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ThinkOrange Pokaż wiadomość
Szukasz problemu tam, gdzie go nie ma.
Chyba jednak problem jest skoro mój wcześniejszy facet mówił ( gdy go zapytałam ) co mu ze mnie brakuje to powiedział piersi.Jeszcze wcześniejszy powiedział też,że mam małe piersi i że musi czesciej ze mna chodzić na kebaby bo ja taka chuda jestem.
Stary 2014-06-21, 07:25   #1657
weselna01
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Klaudiad18 Pokaż wiadomość
Miałam raz taką sytuację,że zerwałam z chłopakiem a on wypisywał do mnie, dzwonił, prosił, błagał, obiecywał, przepraszał... to było OKROPNE. Miałam go dość, chciałam jak najszybciej się go pozbyć i nie widzieć go więcej na oczy
Ja 10 lat temu rozstałam się z chłopakiem z którym byłam parę miesięcy jako nastolatka i on mi powiedział, że po mnie nie chce już nikogo.

I do dnia dzisiejszego tego się trzyma

Ogarnijcie taką sytuację. Czego nastolatka szuka w związku? Głównie zabawy. No to się pobawiłam, uznałam, że to nie to, dziękuję i papa a on naprawdę serio tego nie udźwignął

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ----------

Cytat:

Pomyśl logicznie. Laska która ma status jego BYŁEJ ma duże piersi. Nie nasuwa Ci to hipotezy, że one nie były argumentem dla którego chciałby z nią zostać?

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Cytat:
Chyba jednak problem jest skoro mój wcześniejszy facet mówił ( gdy go zapytałam ) co mu ze mnie brakuje to powiedział piersi.Jeszcze wcześniejszy powiedział też,że mam małe piersi i że musi czesciej ze mna chodzić na kebaby bo ja taka chuda jestem.
I to świadczy o tym, że to z Tobą jest coś nie tak ale na pewno nie o tym, że takie teksty świadczą o człowieku, że bliżej mu do buca lub casanowy szukającej w związku wyłącznie seksu, jak partnera do życia we dwoje?

Skoro żywisz przekonanie, że jesteś nic nie warta bez dużych piersi to jest kilka opcji: celibat na resztę życia, zmiana myślenia o sobie albo 10k i idź na operację.
weselna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 10:56   #1658
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
To ma jedno z drugim,że przestanie mu zależeć jak zobaczy mnie nago bo się wtedy zawiedzie.
Masz go chyba za idiotę, skoro myślisz, że do tej pory się nie kapnął, że masz małe piersi
Cytat:
Tak, to jest problem, ale nie z ciałem, tylko z Twoim myśleniem i tendencją do zadawania się z debilami.
Skoro od razu zakładasz, że nic z tego nie będzie, to sobie odpuść.
Stary 2014-06-21, 11:06   #1659
Klaudiad18
Wtajemniczenie

Cytat:
Taka już Twoja natura, co masz teraz się załamać bo masz małe piersi ? też mam małe, też chcialabym miec wieksze no ale coz.. jesli ktos chce ze mna byc to chyba nie dlatego ze mam cycki lub ich nie mam

Cytat:
Napisane przez weselna01 Pokaż wiadomość
Ja 10 lat temu rozstałam się z chłopakiem z którym byłam parę miesięcy jako nastolatka i on mi powiedział, że po mnie nie chce już nikogo.

I do dnia dzisiejszego tego się trzyma
Współczuje.. moj wzial się za 40-45latki

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Masz go chyba za idiotę, skoro myślisz, że do tej pory się nie kapnął, że masz małe piersi

Tak, to jest problem, ale nie z ciałem, tylko z Twoim myśleniem i tendencją do zadawania się z debilami.
Skoro od razu zakładasz, że nic z tego nie będzie, to sobie odpuść.
Malla uwielbiam Twoje wpisy
Klaudiad18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 14:52   #1660
Onnaa88
BAN stały

No tak macie racje jak zwykle
Dobra próbuje dalej się z nim spotykać co ma być to będzie
Stary 2014-06-21, 15:17   #1661
Mort91
Raczkowanie

Na szczęście piersi to nie jest najważniejsza rzecz na świecie powodzenia!
Cytat:
No tak macie racje jak zwykle
Dobra próbuje dalej się z nim spotykać co ma być to będzie

zajmuję się zwłokami
Stary 2014-06-21, 15:32   #1662
Tatty Teddy
Rozeznanie

Hej dziewczyny, jestem nowa na forum, mam nadzieję, że znajdę tu pokrewne dusze Mam dzisiaj bardzo ciężki dzień bo to pierwszy dzień od bardzo dawna, kiedy nie utrzymuję kontaktu z moim ex... Może opowiem wszystko od początku. Ex zostawił mnie po 6 latach związku z powodu... W sumie to skomplikowane. Chodziło o to, że zachorowałam na depresję, nie mogłam się uczyć i zrezygnowałam ze studiów. Ex stwierdził, że nie mam ambicji i desperacji w dążeniu do celów i mnie zostawił. 7 miesięcy nie utrzymywaliśmy kontaktu, ja się z depresji wyleczyłam, choć wiadomo, rozstanie depresję jeszcze bardziej potęguje. Po 7 miesiącach napisał, że chce do mnie wrócić. Ja nie chciałam. Po kilku dniach zmiękłam, wtedy on nie chciał, stwierdził, że była to chwila słabości. Doszliśmy do wniosku, że zostaniemy przyjaciółmi bo super nam się spędza czas razem i jesteśmy pod tym względem jak rodzeństwo. Ze spotkania na spotkanie było jednak coraz dziwniej, od pocałunków aż po seks wczoraj Nie żałuję, ale jeżeli on nie chce być ze mną, to same rozumiecie, że czuję się dziwnie, dlatego powiedziałam mu, że przez miesiąc nie napiszę ani nie zadzwonię i że chciałabym sobie to przemyśleć i żeby on zrobił podobnie i dzisiaj pierwszy dzień kiedy do niego nie piszę. Co o tym wszystkim myślicie dziewczyny? Bo ja już nie wiem co mam myśleć, wiem jedynie, że bardzo go kocham, jak ze mną zerwał to próbowałam się z kimś związać, ale to były same porażki. Aha i mam 22 lata.
Tatty Teddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 15:54   #1663
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez Tatty Teddy Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, jestem nowa na forum, mam nadzieję, że znajdę tu pokrewne dusze Mam dzisiaj bardzo ciężki dzień bo to pierwszy dzień od bardzo dawna, kiedy nie utrzymuję kontaktu z moim ex... Może opowiem wszystko od początku. Ex zostawił mnie po 6 latach związku z powodu... W sumie to skomplikowane. Chodziło o to, że zachorowałam na depresję, nie mogłam się uczyć i zrezygnowałam ze studiów. Ex stwierdził, że nie mam ambicji i desperacji w dążeniu do celów i mnie zostawił. 7 miesięcy nie utrzymywaliśmy kontaktu, ja się z depresji wyleczyłam, choć wiadomo, rozstanie depresję jeszcze bardziej potęguje. Po 7 miesiącach napisał, że chce do mnie wrócić. Ja nie chciałam. Po kilku dniach zmiękłam, wtedy on nie chciał, stwierdził, że była to chwila słabości. Doszliśmy do wniosku, że zostaniemy przyjaciółmi bo super nam się spędza czas razem i jesteśmy pod tym względem jak rodzeństwo. Ze spotkania na spotkanie było jednak coraz dziwniej, od pocałunków aż po seks wczoraj Nie żałuję, ale jeżeli on nie chce być ze mną, to same rozumiecie, że czuję się dziwnie, dlatego powiedziałam mu, że przez miesiąc nie napiszę ani nie zadzwonię i że chciałabym sobie to przemyśleć i żeby on zrobił podobnie i dzisiaj pierwszy dzień kiedy do niego nie piszę. Co o tym wszystkim myślicie dziewczyny? Bo ja już nie wiem co mam myśleć, wiem jedynie, że bardzo go kocham, jak ze mną zerwał to próbowałam się z kimś związać, ale to były same porażki. Aha i mam 22 lata.
Myślę, że niepotrzebnie fundujesz sobie to wszystko - pseudo przyjaźń, propozycje powrotu do siebie itd. Prawda jest taka, że Twój eks zostawił Cię kiedy tylko pojawił się jakiś problem, przy pierwszym poważniejszym kryzysie który Cię spotkał w życiu, naprawdę kretyńsko i niedojrzale interpretując Twoją chorobę (bo trzeba być naprawdę półmózgiem, żeby osobie z depresją zarzucać akurat brak ambicji - gdyby zerwał z powodu tego, że nie radzi sobie z pomocą Tobie, to byłabym w stanie go zrozumieć. Ale on się nawet nie wysilił żeby się dowiedzieć czym jest depresja). To nie jest materiał na partnera. Dodatkowa sprawa to to, że zaproponował Ci powrót a potem się na Ciebie wypiął - dobrze zrobiłaś że mu odmówiłaś, ale dobrze się też stało że okazało się, że jednak się rozmyślił - to też o nim świadczy. Daj sobie spokój z tą "przyjaźnią" i zamiast miesiąca, zerwij kontakt na stałe. Nie musisz koniecznie z kimś być, to że Ci się nie udało znaleźć chłopaka natychmiast po rozstaniu to żaden argument ku temu, żeby się z byłym spotykać. Jesteś młoda, w związku byłaś długo, więc rozumiem że dziwnie Ci teraz samej, ale na Boga daj sobie szansę spotkać kogoś wartościowego i wejść w dojrzałą relację w której otrzymasz wsparcie, zamiast kolejne lata gibać się z byłym, który co najwyżej do seksu się nadaje.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 16:12   #1664
Nathicana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Myślę, że niepotrzebnie fundujesz sobie to wszystko - pseudo przyjaźń, propozycje powrotu do siebie itd. Prawda jest taka, że Twój eks zostawił Cię kiedy tylko pojawił się jakiś problem, przy pierwszym poważniejszym kryzysie który Cię spotkał w życiu, naprawdę kretyńsko i niedojrzale interpretując Twoją chorobę (bo trzeba być naprawdę półmózgiem, żeby osobie z depresją zarzucać akurat brak ambicji - gdyby zerwał z powodu tego, że nie radzi sobie z pomocą Tobie, to byłabym w stanie go zrozumieć. Ale on się nawet nie wysilił żeby się dowiedzieć czym jest depresja). To nie jest materiał na partnera. Dodatkowa sprawa to to, że zaproponował Ci powrót a potem się na Ciebie wypiął - dobrze zrobiłaś że mu odmówiłaś, ale dobrze się też stało że okazało się, że jednak się rozmyślił - to też o nim świadczy. Daj sobie spokój z tą "przyjaźnią" i zamiast miesiąca, zerwij kontakt na stałe. Nie musisz koniecznie z kimś być, to że Ci się nie udało znaleźć chłopaka natychmiast po rozstaniu to żaden argument ku temu, żeby się z byłym spotykać. Jesteś młoda, w związku byłaś długo, więc rozumiem że dziwnie Ci teraz samej, ale na Boga daj sobie szansę spotkać kogoś wartościowego i wejść w dojrzałą relację w której otrzymasz wsparcie, zamiast kolejne lata gibać się z byłym, który co najwyżej do seksu się nadaje.

Dobrze powiedziane- podczytuje sobie was po cichu ją rowniez po rozstaniu 4 miesiące...

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka

I wanna do bad things with you. Okay
Nathicana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 17:06   #1665
malibuuu92
Przyczajenie

hej, mnie zostawił chlopak po 4 latach związku, uznał ze coś wygasło i mam mu już dupy nie zawracać.... zresztą w tel znalazłam chwilę przed tą sytuacją smski wynikalo ze ze się spotyka z panną za miastem przez jakiś tydzień Powiem Wam dziewczynki że pierwsze trzy dni ryczałam pisalam do niego sms jakieś "tęsknie, kocham Cię" itp ale po tych trzech dniach nawalilam się jak stodola, bo idąc ulicą z koleżanką zobaczylam EX gadającego przez tel, mial twarz jak bym mu kogoś z rodziny zabila;d więc jakie kolwiek uczucia do niego i uczucia nadziei automatycznie ustąpiły...został tylko żal i myśl ze kiedyś zostanie sam.
minelo juz 9 dni bez kontaktu.... a jak wytrzymalam tyle? na fb w dzień rozstania pewien nieznajomy wysłał mi buźkę..... Od tej pory rozmawiamy kilka razy dziennie, czuję że jestem szczęśliwa na nowo, jako single lady

Lepiej byś samemu niż z byle kim
malibuuu92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 19:03   #1666
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
To samo podpowiada mi rozum, ale serce wiadomo... właśnie najbardziej wkurza mnie to, że chciał wrócić i się nagle wycofał co spowodowało u mnie myślenie, że jestem winna, że to moja wina, że nie jesteśmy razem, że teraz będę zaczynać studia z 2 letnim opóźnieniem, że nic dziwnego, że nie chce być ze mną... Myślicie, że słusznie się obwiniam? Myślę, że powodem rozstania było również to, że zauważył iż mi na pieniądzach nie zależy aż tak jak jemu i mogę mu przeszkadzać we wspólnym dorabianiu się. On cały czas pnie się po szczeblach kariery w międzynarodowej korporacji, a mnie to nie kręci, przyszłość wiążę z prowadzeniem fundacji więc to zupełnie co innego.

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez malibuuu92 Pokaż wiadomość
hej, mnie zostawił chlopak po 4 latach związku, uznał ze coś wygasło i mam mu już dupy nie zawracać.... zresztą w tel znalazłam chwilę przed tą sytuacją smski wynikalo ze ze się spotyka z panną za miastem przez jakiś tydzień Powiem Wam dziewczynki że pierwsze trzy dni ryczałam pisalam do niego sms jakieś "tęsknie, kocham Cię" itp ale po tych trzech dniach nawalilam się jak stodola, bo idąc ulicą z koleżanką zobaczylam EX gadającego przez tel, mial twarz jak bym mu kogoś z rodziny zabila;d więc jakie kolwiek uczucia do niego i uczucia nadziei automatycznie ustąpiły...został tylko żal i myśl ze kiedyś zostanie sam.
minelo juz 9 dni bez kontaktu.... a jak wytrzymalam tyle? na fb w dzień rozstania pewien nieznajomy wysłał mi buźkę..... Od tej pory rozmawiamy kilka razy dziennie, czuję że jestem szczęśliwa na nowo, jako single lady

Lepiej byś samemu niż z byle kim
On Ci tak powiedział żebyś nie zawracała mu dupy? co za prostak. Ale powiem Ci, że spotykałam się z podobnym chłopakiem, bez powodu patrzył na mnie jakbym mu kogoś zabiła, był chorobliwie zazdrosny a jak przyszło co do czego to okazało się, że prowadzi podwójne życie, a u mnie doszukiwał się zdrad! Niektórzy faceci są wręcz toksyczni, bardzo dobrze, że masz go gdzieś bo z tego co mówisz to nie zasłużył sobie na ani jedną Twoją łzę

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Nathicana Pokaż wiadomość
Dobrze powiedziane- podczytuje sobie was po cichu ją rowniez po rozstaniu 4 miesiące...

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
Nie podczytuj tylko również udzielaj się kochana
Stary 2014-06-21, 20:10   #1667
GhostInTheFog
Zadomowienie

GG do GhostInTheFog

Tatty Teddy, nie wchodź w to, będziesz tylko bardziej cierpiała.
Pisze tak, bo jeszcze niedawno to przerabiałam. I dziewczyny tutaj też mi pisały o konsekwencjach, a ja durna chwilowo poszłam za sercem. I co mi z tego przyszło? Kolejne tygodnie leczenia się z exa, dodatkowe poniżenie.
Daj spokój, serio.

Teraz jestem za granicą (do końca sierpnia), tuż przed wyjazdem poznałam kogoś, spotkaliśmy się kilka razy, a teraz nasza znajomość rozwijamy wirtualnie. I teraz to o nim myslę częściej niż o eksie, to on mi siedzi w głowie. Daj sobie szanse na przyszłość z kimś innym, bo niewiaodmo kiedy się trafi
Stary 2014-06-21, 20:21   #1668
kalana23
Raczkowanie

Cześćstaram się jak najmniej czasu poświęcać na myślenie o Ex chociaż to trudne bo go codziennie widzę;/-wczoraj zrobiłam coś głupiego nie wiem po co chciałam z nim rozmawiać, a on nie chce i udaje, że się nie znamy (pewnie myśli kiedy się wyprowadzę;/a ja czekam aż w końcu to powie, że kogoś ma albo przestanie udawać..wczoraj spotkałam się z koleżankami, a dzisiaj ugotowałam obiad (pierwszy od miesiąca chyba, byłam na wycieczce rowerowej, posiedziałam trochę w parku i jakoś dwa dni wolnego zleciały..
kalana23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 20:28   #1669
Mort91
Raczkowanie

Znalezienie zajęcia to idealna sprawa na zerwanie! Ja myślę głównie jak jestem w domu dlatego właśnie staram się wychodzić- mniej się myśli a i czas szybciej płynie

a codzienne widzenie eksa musi być okropne!

Cytat:
Napisane przez kalana23 Pokaż wiadomość
Cześćstaram się jak najmniej czasu poświęcać na myślenie o Ex chociaż to trudne bo go codziennie widzę;/-wczoraj zrobiłam coś głupiego nie wiem po co chciałam z nim rozmawiać, a on nie chce i udaje, że się nie znamy (pewnie myśli kiedy się wyprowadzę;/a ja czekam aż w końcu to powie, że kogoś ma albo przestanie udawać..wczoraj spotkałam się z koleżankami, a dzisiaj ugotowałam obiad (pierwszy od miesiąca chyba, byłam na wycieczce rowerowej, posiedziałam trochę w parku i jakoś dwa dni wolnego zleciały..

zajmuję się zwłokami
Stary 2014-06-21, 20:35   #1670
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez GhostInTheFog Pokaż wiadomość
Tatty Teddy, nie wchodź w to, będziesz tylko bardziej cierpiała.
Pisze tak, bo jeszcze niedawno to przerabiałam. I dziewczyny tutaj też mi pisały o konsekwencjach, a ja durna chwilowo poszłam za sercem. I co mi z tego przyszło? Kolejne tygodnie leczenia się z exa, dodatkowe poniżenie.
Daj spokój, serio.

Teraz jestem za granicą (do końca sierpnia), tuż przed wyjazdem poznałam kogoś, spotkaliśmy się kilka razy, a teraz nasza znajomość rozwijamy wirtualnie. I teraz to o nim myslę częściej niż o eksie, to on mi siedzi w głowie. Daj sobie szanse na przyszłość z kimś innym, bo niewiaodmo kiedy się trafi
A co się stało? Myślę o ex tylko dlatego, że mam wyrzuty sumienia, że to ja wszystko zepsułam chociaż depresja była tak jakby poza mną, nie miałam na nią wpływu, więc równie dobrze mogę mieć pretensje do niego... Tylko czy są faceci którzy byliby w takiej sytuacji wyrozumiali i wspierający?
Stary 2014-06-21, 21:06   #1671
GhostInTheFog
Zadomowienie

GG do GhostInTheFog

Cytat:
Napisane przez Tatty Teddy Pokaż wiadomość
A co się stało? Myślę o ex tylko dlatego, że mam wyrzuty sumienia, że to ja wszystko zepsułam chociaż depresja była tak jakby poza mną, nie miałam na nią wpływu, więc równie dobrze mogę mieć pretensje do niego... Tylko czy są faceci którzy byliby w takiej sytuacji wyrozumiali i wspierający?
To nie Twoja wina, byłas chora. A on pokazał naprawdę sporą wyrozumiałość z tego, co opisałaś.
Ja miałam na mysli to, zebyś się nie pakowała w przyjaźnie, seks, bo to tylko robi gorzej. Tak, są tacy faceci, ci którzy naprawdę kochają.
Stary 2014-06-21, 21:31   #1672
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
To nie Twoja wina, byłas chora. A on pokazał naprawdę sporą wyrozumiałość z tego, co opisałaś.
Ja miałam na mysli to, zebyś się nie pakowała w przyjaźnie, seks, bo to tylko robi gorzej. Tak, są tacy faceci, ci którzy naprawdę kochają.
Dziękuję Ci bardzo za podzielenie się swoimi doświadczeniami, nie pomogło, ale z czasem może będzie lepiej, chociaż jeśli przez pół roku o nim nie zapomniałam ani to uczucie nie słabło... To nie mam złudzeń, że minie jeszcze spooooooro czasu zanim... Nie wiem czy w ogóle
Stary 2014-06-21, 22:03   #1673
kawa_o
Zadomowienie

Mnie eks po części wpedzil w początek depresji,chociaż wina też jest moja, a potem zostawił...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 22:11   #1674
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
Mnie eks po części wpedzil w początek depresji,chociaż wina też jest moja, a potem zostawił...

Ja myślę, że ogólnie faceci nie są wspierający w takich sytuacjach
Stary 2014-06-21, 22:21   #1675
Figlak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ivy_chance Pokaż wiadomość
Chyba muszę do Was dołączyć.... znowu. Tak Wam pisałam jak jest super, jak się pozbierałam, jak poznałam kogoś nowego i się zakochałam i co? i chujnia.
"nie pasujemy do siebie, kocham Cię jak przyjaciółkę, to nie to"
No ileż można. Czemu wszyscy znajomi mają szczęście w miłości tylko nie ja?

Byłam bardzo zakochana, bardzo zaangażowana, facet był spełnieniem moich marzeń. Jak mam dać mu odejść?

Az sie teraz poplakalam... A obiecalam sobie ze nie bede plakac.
To strasznie przykre ale musisz sie ogarnąć i pomyśleć, że widocznie to nie to. Spotkasz jeszcze kogoś kto poczuje na 100 %, że z Tobą to właśnie "to"

Cytat:
Spotykam się codziennie z tym moim kolega,ale wiem,że jak zacznie mi bardzo zależeć to go zostawie.Jego była miała takie duże piersi a mnie nie ma za co złapać.Więc wyleje kilka łez ale chyba lepiej być samej
Jestem beznadziejna nie powinnam nikogo mieć.Tak bardzo bym chciała z kimś być ale boje się i tak angażować.
Po co spotykasz się z facetem o którym myślisz, ze jedyne na czym mu zależy to duże cycki?

Ja dzisiaj odbyłam krótką rozmowę z exem i tak mnie to wytrąciło z równowagi że chyba 5 papierosów wypaliłam jeden za drugim, żeby ochłonąć. Bezczelny typ.
Figlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 22:25   #1676
GhostInTheFog
Zadomowienie

GG do GhostInTheFog

Cytat:
To zdanie mialo byc mocno ironiczne i slowo wyrozumiałość miało być w cudzysłowie, ale jestem tak zmęczona, ze nie ogarniam. W każdym razie miałam na myśli co innego niż wskazywałaby na to treść
Stary 2014-06-21, 22:29   #1677
kawa_o
Zadomowienie

Ją dziś cały dzień o nim myślę: / a nie chce,chce zapomnieć,moja siostra mi się żaliła na męża i znowu czuje stres, nie mogę słuchać o takich sprawach.

kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 22:49   #1678
eN90
Raczkowanie

Dziewczyny, u eksa zostawiłam kilka swoich rzeczy, jakąś bluzkę, z kilka kosmetyków. Za tydzień się wracam do mojego domu rodzinnego i będzie nas dzieliła odległość 300km.
Pierwotnie miałam się z nim spotkać i odebrać te rzeczy, ale teraz sie zastanawiam, czy to w ogóle ma sens... Moze lepiej mu napisać, zeby je po prostu odesłał pod mój adres?
On mnie zostawił, niby rozstaliśmy się jak "przyjaciele", tylko ja prosiłam o nieutrzymywanie kontaktu, bo za bardzo cierpie i boje się, że rozkleję się przy nim całkowicie.
Z drugiej strony mam ochotę spojrzeć mu tak chłodno w oczy, ale właśnie, chyba nie potrafię..
eN90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-21, 22:52   #1679
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
To zdanie mialo byc mocno ironiczne i slowo wyrozumiałość miało być w cudzysłowie, ale jestem tak zmęczona, ze nie ogarniam. W każdym razie miałam na myśli co innego niż wskazywałaby na to treść
Spoko, zrozumiałam aluzję
Stary 2014-06-21, 22:56   #1680
k_aterina567
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
Ją dziś cały dzień o nim myślę: / a nie chce,chce zapomnieć,moja siostra mi się żaliła na męża i znowu czuje stres, nie mogę słuchać o takich sprawach.

kawa_o każda z nas myśli i chce zapomnieć.. ale sie nie da..trzeba nauczyć sie z tym żyć.. Mi jakoś przez ostanie dni trochę lepiej..co nie znaczy, że nie myęlę, wręcz przeciwnie... ale mam nadzieję, że juz tylko będzie lepiej
k_aterina567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości