|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
A ja byłam pobiegać ale tylko 3 km, bo pogoda niby 15 stopni ale gardło tak mnie bolało, że już chyb wole biegać jak jest 30 stopni ;/
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Ja leżę, relaksuje sie przed pracą
u nas dzisiaj 26 stopni ale nie chce mi sie na dwór iść jak wiem że na 16 do roboty :-( Dziś jeszcze mecz Niemcy - Ghana i nie obejrzę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
To daj mi troche ciepełka ja pozabierałam sobie letnie rzeczy a tu piździ ;/
|
|
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja w pracy a na dworze upał sie zrobił i pieknie słońce świeci :-( 30 dyszki na termometrze a ja w robocie :-( i w dodatku o 21 mecz :-( ehhh :-(
Mało ludzi i się nudze, siedzę i w telefonie grzebie. Tinek ja to zawsze z rana sie tak gorzej czuje, popoludniu i wieczorem już jest dobrze ale żelazo muszę kupić i łykać bo ja czesto miałam w przeszłości problemy z żelazem. Jeszcze teraz mam ciągle problemy z tym nosem, infekcje w nim mi sie robią od ciągłego kataru i psikaniu Otrivinu. Nie mogę sie już doczekać poniedziałku i wizyty u laryngologa! ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- [/COLOR] Cytat:
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-06-21 o 18:03 |
|
|
|
|
#4655 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny, od dziś zaczynam się odchudzać. Planuję zrzucić 10 kg w 3 miesiące. Myślę, że to sensowne założenie. Czuję, że tym razem mi się uda! Proszę trzymać za mnie kciuki
|
|
|
|
#4656 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki ja juz po pracy i tylko na chwilkę wpadłam żeby się pochwalić bo właśnie sie zważylam po kąpieli i jest uwaga uwaga 50.6!!! Ale się cieszę. Jupi :-D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4657 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wylecz się porządnie Wakacje idą, a Ty chora będziesz ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
O matko, zazdroszczę jak nie wiem co ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
Ile masz lat, wzrostu, jakie masz założenia dietki... Ćwiczysz? Opowiadaj ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
Gratulacje wielkie !!!! ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Wczoraj na noc nałożyłam sobie na skalp jantar, a na długość zwykłą odżywkę bo chcę ją wykończyć już Zastanawiam się nad szamponem, jaki by tu kupić sobie następny ![]() Plan jedzeniowy na dziś dość lichy, ale muszę pokończyć rzeczy które mam w akademiku, na razie zjadłam banana z jogurtem owocowym na śniadanie, na obiad będzie kuskus z sałatką z pomidora i ogórkiem z jogurtem naturalnym, a potem nie wiem... Wiem że na obiad malutko, może wyskoczę w przerwie od nauki do piotra i pawła po krokiety czy pierogi, ale nie wiem sama. Miłego dnia
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę poćwiczyłam:
http://www.youtube.com/watch?v=WvnU4VSYIAQ 8 minut dywanowców na nogi 80 squadów w różnej kombinacji lekkie rozciąganie Na obiad była szklanka kaszy kuskus z ogórkiem,pomidorem w jogurcie naturalnym, w sumie się tym napchałam i nie chciałam już żadnego krokieta ani nic
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki :-*
Ja w pracy siedzę i kawke piję ;-) byłam dzis do 15 na plaży i troche poplywalam i sie opalilam brzuch mam już taki fajny czarny :-D upał straszny i moi chłopcy zostali na plaży a ja wróciłam do domku i do roboty poszłam. Ostatni dzień dzisiaj i znowu tydzień wolnego ;-) Z dietką pieknie i wzorowo choć w pracy wypiłam przed chwilą mokkacino ale ze slodzikiem wiec chyba nie utyje hihi :-P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
Monia Ty z Madzią to normalnie takie murzynki z tym opalaniem
Ale fajnie, zazdroszczę plaży i w ogóle pogody... ![]() E tam, taka kawa to nie kcal Tego się nie liczy ;P
|
#4661 |
|
Zadomowienie
|
hej
dzisiaj zrobiłam sobie zdjęcia i dodałam do albumu szału ni ma ale po brzuszku widać zmiany, tyłek dalej mam duży ale taka uroda i on mi się podoba już jestem zadowolona ![]() dzisiaj sobie pofolgowałam trochę zamiast obiadu była pizza duo z pizzy hut ale taka se no i wpadła mała chałwa pogoda kiepska a kurcze później jak będę weekendy pracowała to będą upały, w ogóle ciekawe kiedy ja się opale na te wesela.... Zosia dziękuję a jaki to sklep Medzik Ci poleciła? za ćwiczenia ![]() Pollien ![]() Monia ale zazdroszczę Ci pogody, ja mam wolne i miałam nadzieję że pojedziemy nad morze się poopalać ale co jak pogoda do super że dietkę trzymasz
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Migotenka http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=27122369
Ten o sklep ![]() Za fotki Łaaaaadneeee !!!!! Zazdroszczę Kurde a jaka różnica w brzuchu A dzisiaj weekend, więc możesz sobie pozwolić na grzeszki Bić nie będę
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2014-06-22 o 20:54 |
|
|
|
#4663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no brzuch i talia zeszło po 5cm a w udach i biodrach tylko 3cm, idealnie nie jest ale jak dla mnie to bardzo dobrze hehe ![]() o zapiszę sobie ten sklepik na przyszłość się przyda ![]() a jak tam egzaminy wszystkie do przodu? to jakoś na dniach wracasz do domku?
|
|
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane moje :-*
Ja siedze w kolejce do laryngologa, mam na 9:30 wiec zaraz pewnie wejdę. Dziś spalam ok5 godzin wiec trochę jak napita sie czuje :-P poza tym mam wielki spuchniety i wzdety brzuch :-( nie wiem od czego, rano mnie nawet lekko bolał tak jak na okres ale to jeszcze za szybko moim zdaniem bo ostatnia miesiaczke miałam 4 czerwca. Dziś upał u nas, dzieci wrócą ze szkoly i przedszkola i jedziemy na caly dzień na basen. Najchętniej poszlabym spać no ale szkoda takiej pogody. Muszę coś z tym brzuchem zrobic bo wygladam jak w ciąży :-/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie... 1 już w plecy - wrzesień, dzisiaj idę na poprawkę, ale nie czuję się na siłach i z jednego wyników nie mam, ale to też dobrych ocen nie wróżę. No nic, przez to przeniesienie do Torunia musiałam strasznie dużo nadrobić w bardzo krotkim czasie, więc i tak cud, że zdałam pozostałych 6 przedmiotów, z których miałam egzaminy ![]() A planowałam wrócić do wrocka jutro pod wieczór ale sama nie wiem jak to będzie Ciągle mi się coś przesuwa, planowałam powrót 18.06 no ale widać jak mi wyszło...---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Wczoraj z jedzeniem ładnie Na dzisiaj mam takie plany: śń: banan, słonecznik (bez dodatków), jogurt owocowy obiad: spagetti (mała przerwa między śń a o) podwieczorek: sałatka- jabłko, kiwi, jog. naturalny kolacja: wieśniak z warzywami coś mi pusto do tego obiadu, postaram się coś dorzucić, bo wiem że mało
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
Operacje mam 11 września!!! Był też wolny termin na 31 lipca ale do PL to bym już nie pojechała na urlop. W sumie wolalabym 31 lipca zrobic tą operacje bo do PL wcale jechać mi sie nie chce ale mój mąż szału dostanie jak usłyszy że do pl nie jedziemy. Dzieciaki też chcą jechać :-/ a ja sie jeszcze 2,5 miecha pomecze z tym katarem :-(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4668 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie waga nadal stoi
jest 68kg ![]() w długi weekend 3 dni imprezowałam, był alkohol, chipsy itp., generalnie nie było zdrowo ;/ sukienkę na wesele kupiłam, ale wyglądam w niej jak babcia, poza tym jest jasna i mam wrażenie, że mnie pogrubia. A czasu coraz mniej... |
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Aleeee nam dobrze :-D
|
#4670 |
|
Zadomowienie
|
Dziewuszki przepraszam, że się nie odzywam , ale wiadomo długi week był więc w domku się nie siedziaiło. Wczoraj po pracy byłam na siłowni a dzis po pracy idę do TŻ na nalesniki więc znowu wrócę wieczorkiem. Buziaki miłego dnia
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Siema kochane moje!!
Wybaczcie długi weekend mialam solidnie załadowany Zaczeło się od tej gali MMA, pozniej było after party Wiec wrociłam dopiero na drugi dzien Tak wiec reszte czasu poswieciłam na relaks i renegeracje![]() Diete trzymam ładnie, zgrzeszyłam tylko kawałkiem pizzy ale była to pora obiadowa wiec uznałam to za obiad ![]() Cwiczen tez nie opuszczam, zaplanowałam krótkie treningi 3 razy w tyg i systematycznie je robie, wczoraj tez dałam sobie wycisk, takze jest dobrze ![]() migotenka a Ty to teraz wygladasz cudownie, chociaz nie mysl w sobie ze wczesniej było zle, teraz jest juz idealnie! Róznice widac ogrmną, szczegolnie jak dziewczyny piszą brzuszek i pupa, cud malina Gratuluje kochana
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mordeczki moje :-*
Przepraszam, że wam nie odpisuje no ale zupelnie nie mam jak i kiedy. Dorwe komputer to siąde i odpisze na wszystkie posty! Postaram sie jeszcze dzisiaj u nas upał i bezchmurne niebo, dziś znowu na basen idziemy. Na wadze bez zmian i w dodatku okres dostałam!!!! w sumie to dopiero sie pomalutku zaczyna wiec opuchnieta dalej jestem :-( wczoraj mialam taką ochote na jedzenie - każde! Jakoś sie ogarnelam i nie zgrzeszyłam ale apetyt miałam okropny. Operacji nie bede przekladala i zostaje tak jak napisalam czyli 11 września. Mąż powiedział że moglam wziac ten wcześniejszy termin żebym już szybciej miała to za sobą i on wcale do PL jechać też nie musi no ale wiem że dzieci chcą jechać do dziadków wiec przeczekam jeszcze ten miesiac dłużej. Przez ten okres jestem taka zdechla że szok :-( na nic siły nie mam :-( wczoraj na moim roweryku przejechalam tylko 20 minut i 6 km. Miałam dzisiaj na siłke jechac no ale nie dam rady, brzuch boli i zasypiam na stojąco. Ide sie położyć troche. Milego dnia dziewuszki :-* Heoinko jak tam po weselu??? I jak sytuacja z WC? Zosia wszystko już zaliczone? Kiedy wakacje zaczynasz? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
A my z Tż zrobiliśmy wczoraj grilla przyszli znajomi oczywiście sami faceci
Także ja po 23 już chrapałam chyba mnie tak alkohol usypia a piłam drinka gotowca mojito jeszcze rozcieńczonego ze spritem. Ale cały dzień wczoraj coś robiłąm umyłam okna w całym mieszkaniu, poodkurzałam pomyłam podłogi wysprzątałam łazienke. W sumie całe szczęście, bo dzisiaj przychodzą oglądać mieszkanie. A my z Tż nie możemy się zdecydować co robić, bo obydwoje kończymy teraz szkoły ;/ Ale chyba tu zostaniemy tylko musimy obgadać warunki z właścicielem, bo tak to są obiecanki cacanki co on nie wymieni a tak naprawdę nie zrobił nic. Eh jeszcze się muszę uczyć do obrony sama mikrobiologia przemysłowa także życzcie mi powodzenia
|
|
|
|
#4674 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laseczki
![]() Na weselu było bardzo fajnie, brzuch mi nie dokuczał, pojadłam trochę, ale nie popiłam... znaczy pół lampki białego winka i trochę szampana na wstępie wpadło... nie chciałam ryzykować, że mnie pogoni było już naprawdę okej, a teraz znów mnie męczy... tzn. nie goni mnie tak jak wcześniej, ale jak pójdę na kibelek to nie jest tak jak być powinno no wiecie dzisiaj w ogóle apetytu nie mam...Miałam luźnego koka na wypełniaczu robionego Cytat:
serio, nie miałam czasu nawet zrobić, wszystko w pośpiechu robiłam Brzuch na wesele się uspokoił, ale teraz znów coś odwala wesele było bardzo udane, dziękuję Cytat:
jak pisałam- na weselu było spoko, nawet w kibelku nie byłam w "tej" sprawie ![]() Fajnie, że jesteś zadowolona z rowerka ja muszę w końcu swój skręcić, bo już zatęskniłam za pedałowaniem super, że masz motywację Cytat:
może znajomi coś podeślą ![]() Trochę pojadłam i się pobawiłam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4675 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz pogoda taka zmienna, że idzie się szybko załatwić ![]() Cytat:
ale powiedz coś więcej o sobie Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki za resztę Cytat:
2,5 miesiąca musisz jeszcze pocierpieć, no ale ważne, że później będzie lepiej Gdzie jest Madzia? i Margot też się coś nie odzywa
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||||
|
|
|
#4676 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważne żeby teraz się ogarnąć i iść do przodu wracaj na dobrą drogę i będzie okej! ![]() Pokaż się kiedy to wesele? ![]() Rzeczywiście ale się wysmażycie na tym słońcu u nas pogoda do ![]() Cytat:
Naleśniczki, mniam mniam ![]() Cytat:
![]() Widzę, że weekend jak najbardziej udany wyhaczyłaś jakiegoś Kliczkę nr 2? Brawo za trzymanie dietki i za treningi! ![]() ![]() I pisz częściej ![]() Cytat:
![]() Brawo za rower ![]() Na weselu, tak jak pisałam- bardzo fajnie ale jest lepiej niż było
|
||||
|
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kto przychodzi oglądać mieszkanie? ![]() Z obroną dasz radę
|
|
|
|
|
#4678 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Jem truskawki, czytam co u Was i próbuje się ogarnąć po wyjeździe - 3 dni bez netu i bez snu praktycznie, dawno tak dobrze się nie bawiłam z przyjaciółka codziennie do 5 rano pogaduchy, potem prysznic i o 9 pobudka i do 22 na mieście/plaży/zoo i "lesie" więc km nakręciłam swoimi krótkimi nóżkami sporo - jednego dnia po plaży 12km zrobiłyśmy Bardzo mi ten krótki wyjazd pomógł, mózg odpoczął
|
#4679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że wypoczęłaś a po wyjazdach ciężko się przestawić :P
|
|
|
|
|
#4680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety nie są zbyt dobrej jakości. pierwsze zdj: jak wygląda na wieszaku - ślicznie drugie: jak wygląda na mnie... trzecie: od boku... czwarte: kiecka jest zdecydowanie do skrócenia, tak jak sobie podwinęłam na tym zdjęciu, no i z biustu też krawcowa musiałaby trochę ściągnąć materiał... aha, no i zapomniałam paska do zdjęcia, w pasku jest trochę lepiej, ale pasek zostawiłam na mieszkaniu, najwyzej zrobię pod koniec tyg jeszcze zdj, jak tam wrócę i piąte: inna moja kiecka z wesela rok temu. kupiłam ją dzień przed weselem, więc nie zdążyłam jej skrócić ale już jest dużo krótsza normalnie ![]() no i się zastanawiam, czy kombinować z tą pierwszą, bo podoba mi się bardzo, ja się wydaje od razu taka bardziej opalona, mam do niej miętowe buty(wygodne), lakier do paznokci, i szukam miętowych dodatków. Do tej drugiej mam niewygodne buty, a ciężko mam z kupnem szpilek ogólnie, no i byłam już na 3 weselach w niej... (na szczęście nikt nie widział mnie w niej dwa razy, nawet partnerów miałam różnych a wesele cóż...w przyszłą sobotę ![]() czy szukać dalej innej kiecki?
Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2014-06-24 o 20:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

u nas dzisiaj 26 stopni ale nie chce mi sie na dwór iść jak wiem że na 16 do roboty :-(

Wylecz się porządnie
Wakacje idą, a Ty chora będziesz 
Ile masz lat, wzrostu, jakie masz założenia dietki... Ćwiczysz? Opowiadaj 

już jestem zadowolona 
Zazdroszczę
Bić nie będę 
Ciągle mi się coś przesuwa, planowałam powrót 18.06 no ale widać jak mi wyszło...
było już naprawdę okej, a teraz znów mnie męczy... tzn. nie goni mnie tak jak wcześniej, ale jak pójdę na kibelek to nie jest tak jak być powinno
? Jakoś wymyślnie, czy jak?
serio, nie miałam czasu nawet zrobić, wszystko w pośpiechu robiłam 
ale powiedz coś więcej o sobie