|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
Cytat:
Jak tam maj u was? U mnie stuknelo 200km i inne cwiczenia. Ostatnio poprawilam czas na 800m o 9 sekund w ciagu tylko 3 tyg, w ogole szyskosc sie poprawia wiec jestem zadowolona- plan treningowy dziala ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maj u mnie kolo 140km, plus joga. Jestem pewna ze bez jogi nie dala bym rade tyle biegac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nike + 468 Endomondo 658 dodam, że wszędzie mam ustawioną tą samą wagę i wzrost. Dzisiaj porównam jeszcze z ilością kcal na pulsometrze ![]()
![]() Edytowane przez tekila901 Czas edycji: 2014-06-08 o 18:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | ||
Zakorzenienie
|
Brawo
![]() Kiedy masz polmaraton? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakiś miesiąc temu bylam z małżem w Wiedniu i oboje mieliśmy włączone gpsy - ja Endo, on Polara. Przy zwiedzaniu lubię mieć włączone Endo bo potem oglądam trasę jaką chodziliśmy ![]() W każdym bądź razie mi Endo pokazało dużo większe ilości spalonych kalorii. O ile kilometry były podobne, tak ilość splonych kalorii u mnie dużo wyższa, wręcz kosmiczna właśnie. Dodam jeszCze że malż jest wysoki i waży ponad 100 kg wieć tych spalonych kalorii powinien mieć dużo więcej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2406 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Biega mi się coraz ciężej
Cytat:
Skoro szybciej się męczysz może to być niedoczynność. Od momentu rozpoczęcia leczenia niedoczynności tarczycy mam więcej energii i w końcu chudnę. Jakie masz TSH ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Zakorzenienie
|
Mi Garmin dobrze mierzy dystans, jak i endomondo pro na telefonie(kolega mi bezpłatnie przysyła)Sprawdzane na zawodach od startu do mety. Są pewne różnice, ale to zależy którą strona ulicy się biegnie, itp. Mimo to często na rozrysowanej mapie biegnę np. chodnikiem, lub przez jakiś staw, ale wyliczenie prawidłowe.
Kalorie różnie wychodzą, im szybciej biegnę tym mniej mi schodzi ![]() cacajuate ja w maju miałam około 120km przebiegniętych, najmniej w ciągu całego roku. Ale miałam problem ze stopą(po raz kolejny) Mam teraz super fizjoterapeutę bo pokazał mi ćwiczenia na stopy i samodzielne masaże dzięki czemu po tygodniu już rewelacja. Powiedział że mam za mało wyćwiczone stopy i stąd te kontuzje. Ponad 200 to robiłam przed maratonem, a teraz po prostu nie ma takiej potrzeby bo starty na góra 10 km mnie czekały, teraz jeden półmaraton się szykuje to troszkę zwiększam kilometry.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2408 |
Zakorzenienie
|
Cacajuate, jakie masz zyciowki na 800? I polowke? Juz dawno mialam pytac wylatywalo mi z glowy
![]() Ja nie patrze szczerze mowiac na kalorie. Ostatnio na garminie, z pulsometrem po 16km mi pokazalo niemal 1000, sporo co? :P Oye, brawo!!! Powodzenia na polowce!!!
#2409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przy maratonie straciłam 3000, heh to jest porównanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, butki kupiłam takie jak w załączniku. To jest jakiś bardzo ubogi model adidasa, ale mają wzmcnienie na supinacje i duża amoryzacje
![]() Uwaga idę za ciosem. Zapisałam się na bieg na 8 km. www.biegwpogonizazubrem.pl ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2014-06-09 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Zakorzenienie
|
Chciałam Wam jeszcze moje partnerki biegowe przedstawić, Kostka i Lola
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2412 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze jedno założyłam fp na fejsie, zapraszam do polubienia
![]() https://m.facebook.com/profile.php?id=242420365966554 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
21 Czerwiec, jeszcze dwa tyg treningu
ale juz z TZ zapisalismy sie na 10K po lesie w lipscu i myslimy na jakas polowka w podkoniec Lipca Moj Garmin dystans mierzy bardzo dobrze, kalorii sadze ze za duzo. [quote] Oye, brawo!!! Powodzenia na polowce!!! [quote] Dziekuje! Ja dzis wybieram sie na joge i do jacuzzi, musze wymoczy cialo bo mnie dzis wszystko dalej boli |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | ||
Zakorzenienie
|
LadyWhisper bylismy wczoraj na biegu dzielnicowym i widziłam 3 osoby z NR. Dobry kolor koszulek, widoczny z bardzo daleka.
![]() Cytat:
![]() Masz super towarzyszy do biegania. Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
Czarna kawa, ale super!!!
Mandragorrka o jaaaaa, a ja sie rozlozylam, wirusowka na maksa, mialam byc w obsludze i nie dalam rady ![]() ![]() Jak Ci poszlo? Jedna z naszych dziewczyn na podium byla ![]()
#2417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko teść na nic się nie załapal ![]() Ogólnie impreza mi się podobała, kameralna i bardzo przyjemna. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na 21k 1h 53min. Ja sie generalnie nie nadaje do niczego ponizej 21k. Ja wiem, koledze pokazuje tysiaka po 10k :P
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
Zrob badanie tsh, ft3 i ft4- wszystko z krwi, z jednego pobrania i podrzuc wyniki na forum- bedzie mozna cos doradzic.
Sama borykam sie z autoimmunologiczna choroba tarczyc i biegam, wiec sie da ![]() Co wazne, nie biegaj codziennie- raz,ze tak jak pisaly dziewczyny, potrzebny jest czas na regeneracje,a dwa,ze codzienny duzy wysilek nie jest wskazany przy np. hashimoto,ktorego bez wynikow badan nie mozna u ciebie 100% wykluczyc. Takze marszobiegi, 3-4 trening tygodniowo i stopniowe zwiekszanie czasu i dystansu powinny zaczac przynosic sukcesy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2420 |
Raczkowanie
|
Właśnie u mnie zdiagnozowano Hashimoto...z tego co pamiętam ja mam tsh cos ok 3 , a anty TPO cos ok. 500...Kontrole mam pod koniec lipca wiec okaże się czy tabletki mam dobrze dobrane...ale już widzę ze jest poprawa ...nie jestem już ciągle zmęczona no i waga trochę spadła.
#2421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Zakorzenienie
|
LadyWhisper zapewne slyszalas o biegu na kąpielisku lesnym - Leśne Run, 5 km, 20.07. My raczej się wybieramy. Będzie biegał mój malż i teść. Ja kibicuje
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Zadomowienie
|
Ja piędolem, kto wymyśla te nazwy. Najlepiem źdźbło chrząszcz brzózka RUN, no bicz pliz.
#2424 |
Zakorzenienie
|
Mandragorrka znam, kojarze, jestem w grupie organizacyjnej
![]() Cacajuate ![]() ![]()
#2425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba dopiero co zaczęliście to organizować. Nie widziałam nic na maratonachpolskich w kalendarzu imprez, ani na stronie mosiru. Biegać nie mogę to przynajmniej sobie patrzę, gdzie są biegowe imprezy w pobliżu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
![]()
Juz po. Klimat ciekawy mgla 9 stopni i mrzawka
Z wyniku jestem szczesliwa 2:08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
dziewczny dzis pierwszy raz sprobóje pobiec wiecej niz 5 km (wiem żenua) plan zaklada 10 :0 w tym dosyc duzy podbieg, trzymajcie kciuki
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Konto usunięte
|
Żadne żenua, jest mnóstwo dziewczyn dla których 5tka jest jeszcze mało realna. Ja wczoraj cynkęłam prawie ósemkę ;-) (7,56km)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja w niedzielę ostatnie zawody (półmaraton Oborniki), i 2 tyg roztrenowania jak dam radę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.