|
|
#151 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XV
Cytat:
![]() Zamówiłam w końcu, tylko martwi mnie trochę, że nie dostałam potwierdzenia zamówienia na maila.
|
|
#152 | ||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
![]() Cytat:
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-06-21 o 20:35 |
||
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Zniżanie na targu YR do chińskiego Avonu to trochę przesada...
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli co, mówię że chcę skorzystać z ulotki o kodzie 406390 i tyle? ![]() I w pierwszym poście jest napisane, że podwajane są pieczątki za zakupy - ktoś potwierdza, że dostał 2x więcej pieczątek?
|
|
#155 |
|
Ekspert ds. fantastyki
|
Czy któraś z was testowała mystic oil l'oreal? Czy którymś ze soecyfików do włosów yr da się go zastąpić?
|
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#157 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Yves Rocher ma całą linię sprayów do włosów: http://www.yves-rocher.pl/tag/f/30,p...C5%82os%C3%B3w Składy jednak całkowicie inne, no i kosmetyki nietestowane na zwierzętach. Ja wolę Biowax: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...mlecznymi.html Marion miewa też fajne produkty do włosów.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-06-21 o 21:24 |
|
|
|
|
#158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podobno podwójne pieczątki były do 15. czerwca, ale nie mogę potwierdzić, bo w mojej stacjonarce pani o tej akcji nie słyszała. Natomiast dostaniesz 5 gratisowych pieczątek za zakup minimum dwóch produktów. Wg mnie to całkiem dobra oferta. |
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w stacjo nie podwajaja pieczątek. Dostałam 5z mailingu za zakup 2kosm.i standardowo za zakupy.
Co wybieracie na drugim poziomie?nie wiem czy zaczynać 3... Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2014-06-21 o 21:44 |
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe, to widzę, że w YR zmiany, dawno mnie tam nie było i nic o kodach nie wiedziałam.
|
|
#161 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#162 |
|
Makeup challenge winner
|
Co doradzasz w takim razie? Rozcieńczam też jedwab z BU, ale czasem trzeba kupić psikadło.
---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- pyłek za 54 lub pomadkę Grand Rouge za 55 zł
|
#163 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Skoro Biovax, to raczej z innej serii, np. Naturalne oleje jeśli jest tam dwufazowka, aktualnie nie mam możliwości sprawdzenia tego. Gliss Kury też są proteinowe, a nawet bardziej, bo mają keratyne o mniejszych czasteczkach. Ale jeśli koniecznie psikacz musi być, to zostaw ten który masz a odstaw jedwab. Warto włączyć więcej emolientow w dietę wlosowa, czyli oleje raczej z grupy jedno/wielonienasyconych. Z takich produktów maska Biovax z wymienionej serii, bardzo mocno nawilżająca Bioetika (ale z olejem kokosowym, który może puszyć), Garnier awokado i karite, Oleo Repair i wiele wiele innych. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#164 |
|
🦄
|
Dziewczyny, macie jakieś typy jak najtaniej wziąć śródziemnomorskie lato i tę MdB od 99 zł? Bo kombinuję z kodami, ale żaden nie wydaje mi się sensowny.
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Co tam ostatnio YR rozdaje na urodziny w stacjo? Wciąż króluje biżuteria? |
|
|
|
#166 | |
|
Ekspert ds. fantastyki
|
Cytat:
Z serii yr mam spray do loków i fal, a chodzi mi właśnie o coś do rozczesywania/zabezpieczania końców, mam kręcący się bałagan na głowie ;p Z waszej rozmowy wynotowałam rzeczy, których jeszcze nie znam, będę próbować (; |
|
|
|
|
#167 |
|
Makeup challenge winner
|
Dzięki Inspire.
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja w nowej części. Zużywałam przez kilkanaście miesięcy różne zbiory , ale ciągnie wilka do lasu
dlatego się pojawiam. Jestem fanką płukanki octowej, nowej serii do kręconych i samoopalaczy.
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Cosmetix, jak zwykle jesteś niezawodna, wiem czego unikać. Ja byłam pewna, że w klasycznej CuE są szypry . Muszę się bardziej w te szypry zagłębić
|
|
|
|
#170 |
|
Rozeznanie
|
Skusiłam się na małe zamówienie ze względu na promocję 2za1 koncentratu HV.
Koncentrat nawilżający 1 36.00 zł 3 produkty za 26 zł - 2xżel+szampon Torba na zakupy 1 PREZENT Koncentrat nawilżający 1 PREZENT Punkty PAYBACK 1 PREZENT Żel-krem intensywnie nawilżający 24h 1 PREZENT Kod promocyjny / wartość rabatu: RELAKS / -50.00 % / -36.00 zł od ceny najdroższego produktu w koszyku Wartość zamówienia: 62.00 zł W tym miesiącu kupiłam po raz pierwszy ten koncentrat i sprawdził się na mojej skórze, więc póki jest okazja żeby zrabatować jeszcze o 50% to korzystam. Tylko szkoda, że tak szybko się schodzi, po ok.2 tygodniach zużyłam ok. 1/3 buteleczki- ale przyznaję nie oszczędzam. Najpierw myślałam, że będę używać sam koncentrat zamiast kremu, ale lepszy efekt u mnie jest jak dam na niego lekki krem-serum z Planeta Organica- moje ostatnie odkrycie. Na ciepłe dni w sam raz. |
|
|
|
#171 | |
|
Ekspert ds. fantastyki
|
Cytat:
Nie zapycha, nie robi problemów na skórze? Może też bym się skusiła <3 |
|
|
|
|
#172 |
|
Rozeznanie
|
Z tzw. zapychaniem ja nie mam problemu, natomiast przy zmianie kremu moja skóra reaguje coś jakby pieczeniem przy pierwszym użyciu (tutaj tego nie było). Ja mam raczej suchą skórę z rozszerzonymi porami i jestem po 30. Twoja skóra może inaczej się zachowywać, słowem trzeba samemu wypróbować. Może zamów z kimś na spółkę - ja tak zrobiłam poprzednio.
|
|
|
|
#173 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do wody Collection Ete to naprawdę bardzo ładna, tylko, że utrzymuje się u mnie max 4 h Konwalia z UMaJ utrzymuje się u mnie 2 x dłużej. CE nie jest jakimś zaskoczeniem dla nosa, wiele marek wydało podobny zapach, tak mi się wydaje.
|
|||
|
|
|
#174 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie, ja do was z zapytaniem.
zauwyzalym ze pare rzeczy w niemieckim sklepie online i w polskim sie inne. Moze mnie ktos uswiadomi. za ok 3 tyg bede w PL i bede miala mozliwosc wejscia do sklepu stacjonarnego. Czy w PL dostane ten olejek do wlosow tez stacjonarnie? http://www.yves-rocher.pl/olejek_odbudowujacy_do_wlosow u mnie go online nie ma, a do sklepu mam troche daleko, wiec poki co nie sprawdze czy go stacjonarnie dostane. Pomyslalam kupie sobie w PL, skoro niedlugo jade. i czy ta woda kolonska jeszcze jest do dostane stacjonarnie? http://www.yves-rocher.pl/olejek_odbudowujacy_do_wlosow u mnie zostala ona wycofana ze 1-2 lata temu( jak sie wczoraj dowiedzialam ;o( ) i nie mam szans ja nawet stacjonarnie zakupic. w polskim sklepie online jest to jedyna woda w przecenie, wiec wnioskuje ze i w PL ja wycofuja i zostana te dwie pozostale, ktore u mnie jeszcze sa, ale to nie moje zapachy. Orientuje sie ktos, jak to stacjonarnie wyglada? Dorwe te produkty za 3 tyg. w PL? Z gory dziekuje za odpowiedz ;o) a bym zapomniala. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy w PL pojawilo sie stacjonarnie to mleczko do demakijazu? http://www.yves-rocher.de/control/ge...cmSrc=Category online go nie widze. Moze go wogole jeszcze w PL nie ma? Edytowane przez 201608040942 Czas edycji: 2014-06-22 o 14:26 |
|
|
|
#175 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy chodzi Ci o wodę Zielona Herbata? Nie jestem pewna, ale to dość popularny zapach, więc może być na półkach; gorzej na przykład z Werbeną - tej stacjonarnie nie widziałam. Mleczka do demakijażu, o które pytasz, nie widziałam nigdzie, ale ktoś ostatnio dostał je w zamówieniu wysyłkowym (tutaj), więc może chcą je wprowadzić? Chociaż to dziwne, bo przecież ta seria miała debiut rok temu (żel pod prysznic, mleczko do ciała, krem do rąk i balsam do ust). Edytowane przez emilinka Czas edycji: 2014-06-22 o 14:31 |
|
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam ulotkę ze stacjonarki http://coslychac1.blogspot.com/2014/...es-rocher.html
|
|
|
|
#177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#178 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
Ja jakoś też nie... Tylko tą podstawową ulotkę co była przecudnej jakości torba gratis
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
Podczytuję Was od dłuższego czasu, ale dopiero teraz się odzywam. Ja tą ulotkę dostałam w sklepie stacjonarnym Yves Rocher kilka dni temu do zakupów.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

Pastylki dotyczą oferty wysyłkowej. 

Konwalia z UMaJ utrzymuje się u mnie 2 x dłużej. CE nie jest jakimś zaskoczeniem dla nosa, wiele marek wydało podobny zapach, tak mi się wydaje.