|
|
#301 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny nam do was pytanie czy te kremy mozna jeszcze kupic czy je wycofali? dawno temu gdy sama zajmowalam avonem to namietnie je kupowalam-przegladalam katalogi ktore macie na stronce-ale ich nie widze(chyba multi w kat .11 jest na wysprzedazy ale pewna nie jestem)
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1119 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1170
|
#303 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś odebrałam zamówionko z 08 no i tak:
-SO FREE żel pod prysznic mi się bardzo podoba, ale to już anane - tak samo TROPICAL ZING też był opisywany - wrażenia pozytywne ![]() - pełnia rzęs - moje 4 opakowanie - waniliowy spray naturals - lubię ten zapach a i wanilia podobno odstrasza komary więc w lecie też znajdzie zastosowanie ![]() -spray z wit. C po opalaniu - świetny ale to już wiecie ![]() -maseczka jogurtowa - mniam mniam muszę jeszcze wypróbować...jeśli jej nie zjem ![]() -mam jeszcze próbki szminek z błyszczykiem kolory : champagne glow, coral gables i mauve moon zaraz wstawie fotki ![]() - próbka szminki UCR kolor POUT... taki naturalny, wstawię fotke...a wy co o nim myślicie? bo mi się spodobał tym bardziej ze w starej wersji mogę kupic za 12,90 ![]() - próbki WINK przeleję do jakiegoś atomizerka ![]() edit: jednak nie przeleję bo tego nie moge wylac... :O Braki z katalogu: poduszeczki pod stopy... FW oraz kolczyki ZENIA ale to już wiecie![]() z netto: Tropikalny żel pod prysznic ale z netto przychodzi szampon Papaja kiwi
|
|
|
|
#304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli chodzi o ten kremik pomranczowy, to jest on zamieniony na http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18106
|
|
#305 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dostałam kosmetyki Spa MM z konkursu ale oczywiście żeby nie było musiały być problemy Dzwoni dzisiaj do mnie jakaś kobietka na kom ,coś mówi, przerywa na linii cały czas...no ale w końcu zrozumiałam że chodzi o paczkę avonu że ona ją ma. I się okazało że na paczce był źle zapisany mój adres zamiast 7/6 było 5/7 (a wysyłając smsa z adresem sprawdziłam 10 razy czy dobry adres podałam). Ok to się pomylili przy drukowaniu ( i tak ochrzanie ich w mailu) ale żeby kurier oddał przesyłke osobie która ma inne nazwisko ? ![]() Kurier kobietkę obudził to ta zaspana podpisała dopeiro później patrzy że to nie do niej...dobrze że na paczce był mój nr kom ..bo gdyby nie to to kosmetyki dostałby ktoś inny .. zadzownie jutro do DHL i powiem że tak się nie robi
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
sklad i wlasciwosci ma takie same?fajny byl na tradzik.....
|
#307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
avon przedstawil te kremiki jako "udoskonaloną i technologicznie zaawansowaną kontynuację poprzednej serii" wsrod skladnikow: -kompleks aqua-calcium -aframon rajski -kompleks borani-y -ekstrakty roslinne phyto-boost -SPF 15
|
|
#308 |
|
Wtajemniczenie
|
Najpierw fotki szminek z błyszczykiem
![]() po kolei: champagne glow potem coral gables a na końcu mauve moon ![]() FENRIS miałaś rację żę Coral Gables jest zbyt jaskrawa Trzeba się Ciebie słuchac
|
|
|
|
#309 |
|
Wtajemniczenie
|
Na koniec fotka szminki UCR kolorek POUT. Co o nim myślicie bo mi się spodobal ?
|
|
|
|
#310 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak dla mnie najładniejsza ze wszystkich szminek nablyszczających jest champagne glow
|
|
|
|
|
#311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#313 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#314 | ||
|
Rozeznanie
|
Dziewczęta, ale musicie przyznać, że wyszedł on na tych zdjęciach zupełnie inaczej
W rzeczywistości jest przecież właśnie złoty, żółtawy, a nie taki koralowy Cytat:
Jeszcze się zastanowię nad tymi klapkami do kat.9 ![]() Dobrze masz, dla mnie kupno klapek jest koszmarem, który powraca co lato W każdych, ale to w absolutnie w każdych klapkach, sandałach, japonkach, WYSTAJE MI PALEC Z PRZODU!!! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#315 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#316 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#317 |
|
Rozeznanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4698867]Dla mnie najgorsza chyba
Muszę ją zużyć prędko. Moje usta są od niej nawet ciemniejsze i dziwnie to wygląda ale nie jest źle, jakoś ją wykończę [/quote]wiesz...to zalezy od ust...na kazdych ustach inaczej dany kolorek wygląda
|
|
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
Uważacie, że warto zainwestować w szczotkę lub grzebień a Avonu (AT)?
Są dobre jakościowo (pękają, opadają kuleczki od szczotki, wypadają zęby?)? Jak je macie, to pochwalcie się które i czy warte są pieniędzy |
|
|
|
#319 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki
![]() Byłam dzisiaj w łódzkim COKu, oczywiście nie było mojej maseczki, tej jogurtowej, do włosów, tej za 4,50 zł. Ale mogę wpaść tam z fakturką, i jesli dostarczą te maseczki, to ją dostanę... (to znaczy bede mogła kupić za te 4,50) Tylko ciekawe czy dostarczą ją :/ Wąchałam wszystkie wody - London, NY, Paris... Szczerze? Żadna mi się nie podoba:/ A ta fioletowa to już w ogóle... Całe szczęście, że ich nie wzięłam w ciemno:P
|
|
#320 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na święta szczotkę składaną i jest bardzo fajna, sama ją wezmę ale dopiero za tydzień, bo w czwartek składam zamówienie na III termin z 08
|
|
|
|
|
#321 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Koral ma calkiem inny kolor. Moj Golden jest dokladnie taki jak na tych zdjeciach
|
|
#322 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja troszkę nie na temat, ale... Masz bardzo fajny kształt paznokci![]() Zazdroszczę (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu )Cytat:
Jak ja się umaluję tą szminką (mam tylko próbki, no ale tu chyba nie ma znaczenia próbka czy wersja normalna) to dojdę na przystanek, przejadę dwa przystanki tramwajem i już czuję (i widzę) że z tej szminki niewiele zostało... a szkoda... Też mi się tak wydaje
|
|
|
#323 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam szczotkę składaną, którą kupiłam w zestawie świątecznym z szamponem i ze sprayem nabłyszczającym i jestem z niej bardzo zadowolona. Zawsze mam ją przy sobie, zajmuje malutko miejsca i dobrze rozczesuje włoski. Mam też grzebień taki z szeroko rozstawionymi ząbkami z końcówką do układania włosów. Jest super, bo bardzo dobrze rozczesuje moje włoski po myciu, a z tym mam naprawdę duży problem, bo mam długie włosy. Mam go już bardzo długo i nie zawiodłam sie na nim. ![]() Polecam!!! ![]() ![]()
|
|
#324 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Widocznie masz taki odcień ust jak ja.Cytat:
|
||
|
|
|
#325 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale chyba w życiu by mi się tego nie udało uchować gdyby nie STRONG RESULTS ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam juz bardzo dlugo ta, ktora w katalogach nazywa sie "ukladajaca" i jestem z niej bardzo zadowolona - super rozczesuje i wygladza wlosy, nie elektryzuje, jest trwala - jedyny mankament to fakt, ze kilka "kolcow" wcisnelo sie do srodka i nie moge ich tak calkiem wyciagnac (bo one sa tak jakby zawiniete na koncach i teraz ta czesc nie chce przejsc przez otworki), ale jak na razie nie przeszkadza to w czesaniu, wiec moim zdaniem to drobnostka. Ze swojej strony - polecam.
|
|
|
|
#327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam szczotki: stylizującą---mam ją bardzo długo i nadal dobrze się sprawuje; z tym, że nie zauważyłam sczególnej stylizacji, po prostu dobra szczotka prostująca--- wprawdzie nie prostuje zbyt efektownie,ale da się nią ujarzmić poszczególne, odstające kosmyki. Minusem jest to, że bardzo mocno trzyma włosy i bolą przy rozczesywaniu ![]() Mam ochotę wypróbiwać jeszcze składaną, do modelowania suszarką i podkręcającą
|
|
#328 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny napiszcie coś o zegarku Blanca. Czy ta bransoletka sie nie urwie, nie pęknie? Jak duża jest? Jaka jest jej średnica? (czytaląm że jest dosyć spora). Te kamyczki czy koraliczki nie łamią się? Jest solidnie zrobiony? I efektowny na żywo? Może jakiej fotki jak ktoś może?
A co sądzicie o zegarku Cristal? |
|
|
|
#329 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() paulinkosia dzięki za info..
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po dłuższej nieobecności!
i na nowym wątku ;Ddziś odebrałam od cioci paczkę z katalogu 8 i tak: - woda Paris - jak dla mnie śliczna. - woda New York - okropna... - spray do ciała mango - cudowny zapach - spray Island Vibe - też super - nowa maseczka Naturals - obłędny zapach, ładniejszy niż w katalogu - pierścionek Poppy - po prostu śliczny - woda Full Speed Intense - ładna - walentynkowa kosmetyczka - wygląda jakoś inaczej niż w katalogu i myślałam, że będzie większa ![]() - tusz Pełnia rzęs - super opakowanie - nowy zapach Senses - nie widzę różnicy między nim a tropical zing I to by było chyba na tyle ![]() Tyle do nadrobienia mam Z 20 stron... Ale przeczytam wszystko! ;D
Edytowane przez pAtiŚ Czas edycji: 2007-07-03 o 23:37 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

zaraz wstawie fotki
oraz kolczyki ZENIA ale to już wiecie

Dzwoni dzisiaj do mnie jakaś kobietka na kom ,coś mówi, przerywa na linii cały czas...no ale w końcu zrozumiałam że chodzi o paczkę avonu że ona ją ma. I się okazało że na paczce był źle zapisany mój adres zamiast 7/6 było 5/7 (a wysyłając smsa z adresem sprawdziłam 10 razy czy dobry adres podałam). Ok to się pomylili przy drukowaniu ( i tak ochrzanie ich w mailu) ale żeby kurier oddał przesyłke osobie która ma inne nazwisko ? 

W rzeczywistości jest przecież właśnie złoty, żółtawy, a nie taki koralowy
)

Z 20 stron... Ale przeczytam wszystko! ;D