|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V
Cytat:
skórę mam grubą, całkowicie niewrażliwą i też niestety niepiękną ![]() gratulacje |
|
|
|
|
#3152 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V
Cytat:
![]() Ja na razie mam tylko rosnącą listę rzeczy do kupienia, ale jakoś czasu brak i do wypłaty trzeba czekać ![]() Orientuje się któraś z Was ile kosztowałby wyjazd autem do Chorwacji w 4 osoby? |
|
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do sklepu idę tylko po odbiór paczki lub jeśli na stronie nie było mojego rozmiaru/koloru ![]() Madzia_M77 - gratulacje !!
|
|
|
#3154 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny, jesteście kochane
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
Nasze pierwsze wątkowe dziecko, pewnie dziewczynka
|
#3156 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
Też może być
Dużo zdrowia dla ciebie i malucha
|
#3158 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madzia, gratulacje!! |
||
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Madzia_M77;46994540]
GRATULUJĘ Na kiedy masz termin?
|
|
#3165 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
strasznie się cieszę, że zostaniesz Mamą i bardzo Ci gratuluję i życzę Ci dobrego samopoczucia przez całą ciążę ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- |
|
|
|
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Kilka dni nie zaglądałam, a tu takie wiadomości Madziu, serdeczne gratulacje!!! Ale super wiadomość Nasze pierwsze wątkowe maleństwo U mnie w rodzinie też się pojawi dziecko, ale jakoś niespecjalnie się cieszę, bo to od małżona brata, a my z nimi kontaktu nie mamy. Teściowa tylko poinformowała małżona, że zostanie chrzestnym i ma już kasę szykować Nie wiem, co niektórzy sobie wyobrażają, że skoro chrzestny, to od razu krowa dojna Bo jeszcze się nie urodziło, już, że małżon ma pamiętać, że dziecku się należy Ja pierdziele Zrobiłam oczywiście małe zakupy w Zarze Jak na razie czekam, czy zamówione ciuszki jeszcze nie spadną A poza tym, to nic mi się nie chce Weekend znowu minął za szybko, a tydzień zapowiada się ciężko
|
#3167 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny raz jeszcze!
Czuję się już dobrze, chociaż pierwszy trymestr był kiepski mdłości, senność, wyostrzony zapach nie pamietam która z Was pytała - dzidziuś urodzi się gdzieś na przełomie września i październikaKociak chcesz jechać w ciemno czy rezerwujesz coś? Mnie taki spontaniczny wyjazd z Tż na jakiś tydzień kilka lat temu kosztował ok 3000pln za cały pobyt, nie rezerwowaliśmy niczego, na miejscu było sporo ofert, zatrzymaliśmy się tam, gdzie się nam najbardziej podobało. Będziesz miała drożej bo jesteś z północy/Trójmiasta(tak mi się coś kojarzy ), ja jestem z południa więc sporo czasu i kilometrów mniej. Znajomi jadą za tydzień do wynajętego domku, płacą podobnie, oczywiście musisz doliczyć koszt jedzenia, ale Chorwaci w większości wynajmują tzw apartamenty, czyli sypialnię z kuchnią (zwykle dobrze wyposażoną - można samemu gotować) i łazienką. Uwielbiam ChorwacjęNa koszty składają się +/-: -koszty dojazdu - benzyna, autostrady, winiety - zależy którędy chcesz jechać -zakwaterowanie - wyżywienie, nocleg, opłata klimatyczna -kieszonkowe - tanio tam nie jest-atrakcje - skutery wodne, nurkowanie, nawet surfing, jakieś rejsy, sporo tam tego -plaże są kamieniste - więc buty do kąpieli w morzu -koniecznie ubezpieczenie - zapłacisz ok 100zł a komfort bezcenny, Chorwacja ma horrendalne ceny leczenia dla obcokrajowców, nawet w błahych przypadkach medycznych -bardzo polecam spróbować kuchni - owoce morza, pasty, sery, świeże figi, arbuzy, do dziś czuję zapach tych owoców i warzyw kupiona najlepiej spod lady ceny żywności są podobne lub troszkę wyższe niż w PLEhhhh, ale mi zafundowałaś powrót do przeszłości.... Cytat:
A takie "wrobienie" w chrzestnego strasznie mnie wkurza sama kiedyś tak zostałam wkręcona, z tym że jak zmądrzałam to po prostu ucięłam kontakt - brutalne, ale skuteczne. Zniechęciłam się, jak prawie w każdym miesiącu dostawałam zaproszenie na jakieś święto - w domyśle "przynieś coś ze sobą". Z tym, że moja chrzestna córka, która już jest prawie nastolatką nie wpadła nigdy na to, żeby mi przysłać chociaż smsa z życzeniami swiątecznymi ehhhh.. .., "rodzina"....![]() A poza tym muszę powiedzieć, że chłopcy są "dyskryminowani ubraniowo" - dziewczynkę ubrałabym od stóp do głów w takie cuda i jak się kończy rozmiar to cześć - nie ma i nie będzie
|
|
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ubranek to ja zawsze kiedy jestem na dziale dzieciecym, mam ochote wykupic polowe rzeczy ![]() Macie juz imie? Jesli to nie tajemnica oczywiscie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
'Cause for all we know we might be dead by tomorrow. Edytowane przez a34 Czas edycji: 2014-06-23 o 10:59 |
|
|
|
|
#3169 | |||
|
AGA :)
|
Cytat:
wanka jak się zdecydujesz na jakąś to daj znać, też się rozglądam Cytat:
Wspaniała wiadomość!Czekamy na malucha! Cytat:
![]() Ja jeszcze nie byłam na wyprzedażach, jadę w sobotę do Poznania to się rozejrzę, ale nie mam parcia na ciuchy. Skuszę się może na coś jak ceny jeszcze bardziej spadną, póki co mam zawaloną szafę (zwłaszcza letnimi rzeczami) więc zachowuję spokój Widzę, że temat wakacji został poruszony. Gdzie się wybieracie (oprócz wspomnianej tu Chorwacji Ja szukam wycieczki, nie mam obranego kierunku, po prostu czekam na jakąś fajną ofertę i lecimy!
|
|
|
#3170 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w przyszlym tygodniu jade na open'era do gdyni, w sierpniu z mama nad morze a z TZ nie mamy jeszcze zadnych konkretnych planow.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My już jesteśmy oboje chrzestnymi dziecka mojej siostry Też ak bez sensu, ale rodzina szwagra stwierdziła, że nie chcą dodatkowych kosztów i im odmówiła Siora miała problem i wzięła mnie i mojego małżona. Teraz dojdzie małżonowi drugie dziecko Ale już powiedziałam, szaleństw nie będzie. Bez pzesady Co niektórzy rodzice wyobrażają sobie, że skoro się jest chrzestnym, to od razu trzeba kupować nie wiadomo jakie prezenty Wolę nie myśleć, co takiemu dziecku na ślub by trzeba było dać Moja siora dba, żeby mała nam też dwała jakieś upominki Brat małżona na bank nie będzie na takie cosik zwracał uwagi, tylko będzie pamiętał, że jego dziecku się należy Rodzina małżona w tym temacie jest dziwna A mi się wydaje, że dla dziewczynek, to wszędzie róż i nic więcej
|
|
#3173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziecięce ciuszki mnie rozczulają Wczoraj weszłam na stronę Zary i od razu pokupowałam troszkę dla chrześnicy, takie tam cuda były Cytat:
Ja czekam na paczki ze Zary i chcę zaraz skoczyć zwroy porobić, bo jedna rzecz na bank pójdzie do zwrotu ![]() A w Poznaniu na jaką galerię uderzasz? ![]() My w tym roku do Tunezji lecimy Urlop dopiero we wrześniu, ale i tak tak myśl, że się wygrzejemy jakoś pozytywnie mnie nastraja A co do Chorwacji, to byliśmy tam kilka lat temu i chcemy kiedyś tam wrócić
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie do Tunezji lecisz? Ja byłam 2 lata temu i tak średnio wspominam.
|
|
|
|
|
#3175 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o imię to jest wstępny plan na Adasia Mnie też ![]() Cytat:
nie pracuję już, jak na razie nie przybrałam jakoś bardzo na wadze, tylko w środku normy, więc mam nadzieję że przetrwam upały na leżaku, w cieniu. Oby tak dalej![]() Ominą mnie tylko wakacyjne wyjazdy, bo mam przeciwwskazanie do dalekich podróży, ale cóż, w przyszłym roku się odkuję ma nadzieję
|
||
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, serdeczne gratulacje
Mi zostały jeszcze dwa spore egzaminy Ale wczoraj o 24 (kto normalny wrzuca wyniki egzaminu w niedziele o 24 ?!) dowiedziałam się, że zdałam egzamin, który pisałam w środę, więc jupiiiijeeej Co do zakupów, nie poluję na nic na wyprzedażach, ale kupiłam tę sukienkę : http://www.mohito.com/pl/pl/collecti...x/ladies-dress aczkolwiek ciągle nad nią dumam
|
|
|
|
#3177 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja akurat jestem przeciwna dawaniu kasy, bo wiadomo, że zasila ona konto rodziców, a nie dziecka Na szczęście kupowaniem prezentów i szaleństw na pewno nie będzie!! A teściowa niech lata po rodzinie i nam tyłki obgaduje, jak to na dziecko barata dawać nie chcemy, ale ja to marnotrawić na ciuchy to mogę Dokładnie, teraz chrzestnych sie traktuje jak krowy dojne Jakoś nie przypominam sobie, że jak byłam mała moja chrzestna non stop mi cosik kupowała, o tym, że prezenty były drobne już nie wspomnę! A teraz... ![]() Dobrze pamietasz, z moją siostrą oczywiście też był ten problem Uspokoiła się, jak jej wygarnęłam, bo kiedyś stwerdziła, że jest zdziwiona, że mała dosaje tak mało prezentów Ja powiedziałam wprost, raz na jakiś czas mogę kupić, ale niech się ode mnie nie wymaga, żebym przylatywała z prezentem co miesiąc, bo też mam swoje wydatki i mi jakoś nikt nie daje Od tamtej pory się uspokoiła, ale kto wie, co sobie ze szwagrem w domu na nasz temat mówią My do Tunezji drugi raz lecimy Cena była przyjemna, a nam kasiora teraz jest potzebna Zobaczymy, jak to będzie ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
Cytat:
Czy to ta słynna sukienka instagramowa?
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z TŻ planujemy jakiś mały wypad we wrześniu na last minute
marzy mi się Hiszpania, bo tam mnie jeszcze nie poniosło nigdy ![]() ![]() Tak, to słynna instagramowa Już chciałam ją nawet na allegro wystawiać, ale w dalszym ciągu nie wiem.
|
|
|
|
#3179 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A sukienka bardzo fajna, dlaczego się zastanawiasz, nie czujesz się w niej dobrze?może fotkę wstaw? I gratuluję zdanego egazminu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyznam się, że po prostu się na nią "napaliłam" kiedy zobaczyłam jak świetnie dziewczyny w niej wyglądają, a szczerze mówiąc nie lubię siebie w jasnych kolorach, będę się bała w niej chodzić, bo zaraz ją ubrudzę i w sumie mam już podobną z Mohito tylko czarną I bądź tu kobietą.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

ja się nie odważyłam, ale moja koleżanka owszem, efektem jest rezygnacja z zakupu

a do sklepu idę tylko po odbiór paczki lub jeśli na stronie nie było mojego rozmiaru/koloru 

Nie wiem, co niektórzy sobie wyobrażają, że skoro chrzestny, to od razu krowa dojna
Bo jeszcze się nie urodziło, już, że małżon ma pamiętać, że dziecku się należy

Ja akurat jestem przeciwna dawaniu kasy, bo wiadomo, że zasila ona konto rodziców, a nie dziecka