|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Bokeh, wpis na blogu -
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Heja!
U nas dni marudy, chyba idą trójki... i do tego bunt dwulatka chyba nas odwiedził;] Wczoraj byłam jeszcze u Pana co nam projektuje i raczej będzie nam robił kuchnie. Nie mam forsy na cały połysk, więc wzięlam góre połysk a dół mat, teraz ciągle myśle jakie kolory, na 80% będzie biala góra połysk, dół grafitowy mat. Ale nie mam pomysłu na płytki nad blatem/ewntualnie szkło i na płytki na podłodze, a jeszcze ściany nie wiem jaki kolor ;/
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj brat teraz sobie zrobił kuchnie w połysku, po tygodniu miał dość, każdy ślad, plameczkę i odcisk palca widać a jesli chodzi o płytki do kuchni to mi się strasznie podobają kafelki w stylu metro moja znajoma teraz kupila w promocji w leroy są w kolorze czarnym białym i wrzosowym coś jak tu na zdjęciu tylko,ze te są w kiblu ![]() http://summerhouse-kalinki.blogspot....-bathroom.html kosmetykomaniaczki pomozcie był kiedyś taki podkład loreal summer coś tam ale już go wycofali, teraz dorwałam summer glow rimmela ale do dupy jest brązuje ale smugi zostawia i śmierdzi znacie cos jeszcze? przekopałam kwc ale niewiele znalazłam, może być z każdej półki cenowej- ma si,ę błyszczeć i dawać brązowy kolor z góry dziękuję |
|
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja tylko 4 szafki na połysku bede miec. Tylko nie wiem jak z tymi kolorami na ścianie, może jakąś fuksje walnąć,żeby ożywić bardziej.. a co do tych płytek co pokazałaś, piękne są, też mi się bardzo podobają, ale przerażają mnie fugi, ja bym chyba wolała szkło, ale nie wiem jak cenowo wyjdzie, bo u nas musi być hartowane.Są tu jeszcze mamy, które nie wprowadziły jeszcze mleka krowiego? ja jeszcze nie wprowadziłam.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-06-23 o 10:24 |
|
|
|
|
#2796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałabym sobie zrobić budyń taki torebkowy i zastanawiam się, czy dac Oli, dawałyscie dzieciom takowy?
|
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do kolorow to kwestia gustu, ja wychodzę z założenia,że kolory na ścinach zdecydowanie stonowane, wolę wyraźne dodatki, ponieważ taniej jest zmienić dodatki niż na nowo malować ściany moja siostra zrobiła sobie wściekłą zielen do klasycznej kuchni, powiem Ci szczerze meble ma piękne ale kolor ścian naprawdę się nudzi w kuchni powinnu być kolory naturalne- tak żeby zachęcały do jedzenia, kiedyś czytałąm taką teorie ale nie wiem na ile to prawda ![]() Deli to oczywiście tylko moja opinia sama musisz zadecydować w jakich kolorach czujesz się najlepiejja mam meble białe, kafeki i ściany beżowe ale za to w kuchni dominuje czerwona kratka vichy teraz myślę o zmianie dodatków na kolor lawendy ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- tak ja dale pudding z torebki z lidla, ma świetny skład i zero chemii |
|
|
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, ja marzyłam o białej kuchni, no ale musiałam zmienić plany, dwie sciany nie będą zabudowane, przy jednej będzie stół i nie mam pomysłu. Myślałam nawet o czarnej ;p ale to raczej zły pomysł, a sciana szara to się zleje z meblami , biała to moment bedzie brudna .. tak więc jestem w d.pie nie koniecznie czarnej
|
|
|
#2799 |
|
Wtajemniczenie
|
tress no właśnie u Rodziców też nie chciała jeść:/
a budyniu z torebki nie dawałam ale mleko tak bokeh wpis na blogu ![]() silver ale żeście się wyspały ![]() nawijko współczuję, przechodziłam to 3 tygodnie temu:/ potem Hania i tż:/ zdrowia!! Dziewczyny macie przepis sprawdzony na hummus?
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą popatrz w google https://www.google.pl/search?q=czarn...w=1366&bih=645 sprawdzony, choć nie przepradam za hummusem ![]() http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...s/przepis.html |
|
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój Tż lubi, więc zrobię ![]() a czarną kuchnię ma moja koleżanka i jest pięknaa
|
|
#2803 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
teraz myślę tak samo
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Deli tutaj masz białe, szare, czarne i fioletowe-strona 16 !!!!!! http://www.remonty.obi.pl/#strona-16,popup-1 |
|
|
|
|
#2805 |
|
Wtajemniczenie
|
heeeej!!misiael, ja mam chyba podobny przepis co marsi podała, ale i tak paprykarz wymiata nie ? :P
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2014-06-23 o 11:06 |
|
|
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ajjj super są. Wklejam mój projekt kuchni, tylko jeszcze jak jest ta scianka gdzie piekarnik, to bedą szafki po sam sufit.
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki piękny avatarek, co u Was? i o jakim paprykarzu mówisz? ![]() Deli, spoko, fajny projekt i masz piekarnik tak jak zawsze marzyłam |
|
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz ile ja się nagłówkowałam przy tym, żeby był i stół w kuchni i piekarnik na wysokośći? masakra...ogólnie chciałam mieć 3 zabudowane sciany, ale nie dało rady, bo gdzie my byśmy jedli?;p ale wydaje mi się, że ten projekt jest super, tzn najbardziej korzystny i spełnia moje oczekiwania
|
|
|
#2809 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziekuje kochane bardzo mi miło, pisalam wczoraj wieczorem padl mi net i dopiero przeczytalam ponownie i sprawdzilam rano i tez sama siebie wzruszylam hah. Cytat:
pieknie to wyglada Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2810 |
|
Wtajemniczenie
|
Deli też marzyłam o piekarniku wysoko, no ale oczywiście nie wyszło;p
może następnym razem;p cała paprykarz najlepszy
|
#2811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mamy tajniacki przepis Jak chcecie to wrzucę. Tylko mam go na kartce i będę musiała spisać. Misiael, może potwierdzić, ze jest pyyyyyyyycha! Marsi, pytasz co u nas. Jarek właśnie dostał telefon, że przyjmują go do pracy. Bo ostatnio latał po rozmowach kwalifikacyjnych ![]() ![]() klask i:![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- o to to!
|
|
|
#2812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje! ja mam ta karteczkę cały czas na pulpicie zapisaną co by nie zginęła
|
|
#2813 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrzucam przepis.
Mam nadzieję, że rozczytacie. Jak nie to pisać, przetłumaczę
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cała nawet nie wiesz jak się cieszę, to hyba jesteście bardzo szczęśliwi co? a napiszesz w klubie co to za robota? jak wróci Jaakaja z Serbii to spotkanko nadal aktualne w mamgnolii co????? w ko,ńcu zobaczysz moj zabójczo wielki brzuchol- no dziś równo 19 tydzień wskoczył |
|
|
|
|
#2815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
baaardzo się cieszymy,bo moze w koncu się odkujemy a praca zwiazana z serwerami.spotkanie aktualne
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
nie Ty
a w ogóle to pisałaś kiedyś, że nie lubisz ;i nie ja pytam, tylko S. Marsi ![]() Cytat:
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba,że pomyślisz o własnej działalności i jakies dotacji to tez jest zawsze pomysł jeszcze raz bardzo gratuluję, mówiłam,że po burzy jest zawsze słońce |
|
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Melduję się po weselu. Jechaliśmy jak pisałam w sobotę, ze znajomymi autem - ponieważ Młodzi załatwili nam nocleg na sobotę i transport się pojawił to nie było sensu jechać w piątek. Na miejscu za to wszystko było tak poplanowane, że nie miałam żadnej luki, żeby móc się spotkać z dziewczynami ;( Szkoda mi bardzo, rozglądałam się za znajomymi twarzami ciągle. Oby jednak kiedyś się udało, chociażby u mnie w Krk. Na bieżąco jestem. Zdrówka Nawijko! De;li : piękny projekt, Marsi podrzuca cudne pomysły 0 bardzo mi się taki styl podoba Zaraz podskoczę do Bokeh, zobaczyć wpis. Zaraz napiszę co u nas. Fewcia: jak Blanka, jak nocki?
|
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, przepraszam że tak truje ale jak u Ciebie jest z użytkowaniem białej kuchni? Teraz sie boje, ze zarosnę brudem
![]()
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
Deli, szybko Ci się koncepcje zmieniaja
takie tempo masz, że ja Cię za nic nie dogonię![]() nie chce któraś szczeniaczka? ![]() teściowa ma suczkę, która jakieś 3 tygodnie temu się oszczeniła, tylko nie wiadomo było gdzie dokładnie, bo wchodziła pod taką wielką starą stodołę i nie można było nic podpatrzeć; i od jakiegoś czasu bardzo rzadko tam zaglądała, mysleliśmy, że coś się z małymi stało, teściowa nawet była zadowolona no i wczoraj dumna mama wyprowadziła 7 szczeniaków![]() ![]() pierwsze słowa teściowej: "za duże, żeby potopić"
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

ale ja tylko 4 szafki na połysku bede miec. Tylko nie wiem jak z tymi kolorami na ścianie, może jakąś fuksje walnąć,żeby ożywić bardziej.. a co do tych płytek co pokazałaś, piękne są, też mi się bardzo podobają, ale przerażają mnie fugi, ja bym chyba wolała szkło, ale nie wiem jak cenowo wyjdzie, bo u nas musi być hartowane.
sama musisz zadecydować w jakich kolorach czujesz się najlepiej

klask i: