|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
|
|
|
|
#452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Byłaś??? ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
Trochę straszno trochę śmieszno ... |
|||
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#454 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Miejsca w pensjonacie są a ja nie mam co na siebie włożyć na takim wyjeździe... Więc chyba muszę kupić szorty, świat się kończy. I bluzkę, do nich bo też nic nie mam, bosz. |
|
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 No to za pół roku ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- A leginsy 3/4 + tunika? Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-06-23 o 12:32 |
|
|
|
|
#456 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Zdjęcie kapitalne! Cytat:
A tak w ogóle to Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-06-23 o 12:46 |
|||
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy to to samo Chyba nie skoro hormony wporzo ? ![]() Powtórzę, miałam "tylko" anty tg i anty TPO ciut przekroczoną normę tsh i hormo ok. ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- o właśnie U mnie to JEDYNA opcja , ale Red może założyć szorty, a wręcz powinna (acz rozumiem nielubienie) Ja nie mogę bo mi się do kolan balerony scalają w jedność Także tunikę zawsze mus przed kolana.
|
|
|
|
|
#458 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Zapiszę serię pytań na karteczce i za tydzień zadam je endo
|
|
|
|
|
#459 |
|
Nindżopesz
|
Próbowałam tj. podciągnęłam zwykłe legginsy ale wyglądałam jak kolarz/biegacz, nie mój stajl.
Wybrałam sobie szorty wyglądające jak spódnica: http://www.kappahl.pl/article/szorty_612648 oby tylko nie były za krótkie. EDIT: ja nie lubię obcisłych bo widać mój plaskaty tyłek i kwadratowe biodra, szukam czegoś luźnego do pół uda. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-06-23 o 13:06 |
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytam o nagraniach ujawnionych przez Wprost i krew mnie zalewa
|
|
#462 |
|
Nindżopesz
|
W połowie sierpnia może być gorunc
Znaczy naprawdę myślałam o hejtowaniu upału i siedzeniu w długich legginsach ale to by chyba idiotycznie wyglądało. Nawet nie mam odpowiednich tunik, wszystko zbyt wyjściowe.Nienawidzę lata! Nienawidzę miejsc, w których nie można nosić obcasów i zwisów! |
|
|
|
#463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#464 |
|
Nindżopesz
|
Nie, tak naprawdę kuszą mnie wieczorne ogniska, leśne polanki, stawy, strumyczki, te sprawy ale to wymaga niewyjściowej garderoby a ja takiej nie mam. No wiesz, inni ludzie w adidasach, dżinsach i polarach a ja wyfiokowana w czarne zwisy, obciachowo. Ale adidasów, dżinsów czy polaru i tak nie włożę, fuble.
|
|
|
|
#465 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolarze mają przed kolano spodenki---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
Śmigaj jak Ci wygodnie ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- A no właśnie |
||
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to nakup odzieży khaki, miękki sweter rozpinany na to parka - może jakiś ciepły szal. Można wyglądać outdorowo a jednocześnie zwiewnie. Coś jak nordycki stajl. skarpety wystające z traperków i bawełniane leggi. Widzę to. Ubierz sie zgodnie z tym jaki Twój styl, nie pacz na resztę Ja od lat uwielbiam lejące się asymetryczne swetry nie zapinane, robiące fale na froncie sylwetki. Mam (stary) ciepły w nordycki wzór IMO lejąca odzież na ognicho sprawdza się świetnie pod warunkiem że pozostajemy w bezpiecznej odległości Ja się nie zbliżam bo mi jest słabo od ognia do tego szal mrrrr no cudo.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-23 o 14:25 |
|
|
|
|
#468 |
|
Nindżopesz
|
Kurcze, zdominowałam Bar głupim tematem
![]() Aileenn, tak jak najbardziej (choć nie mam "zwykłego" swetra tylko jakieś asymetryczne, z wielkim kominem itp. ale nie powinny wyglądać bardzo dziwnie). Mam za to problem z letnimi ciuchami. Nesko, nie mam siły szukać odpowiedniej tuniki, nie ma takich. Są albo za krótkie, albo z za krótkim rękawem, albo zbyt dopasowane, albo z za wielkim dekoltem. Nie jest łatwo być mną bo muszę mieć rękaw 3/4, mały dekolt, długość tuniki 75-80, lejący materiał i kolor czarny bez cekinów itp.Jeśli chodzi o przejmowanie się to matka zawsze mnie dołuje tekstami, że wyglądam śmiesznie lub jestem wystrojona jakbym szła do teatru, "wyfiokowana w czerni" i żebym sobie kupiła coś "normalnego". W końcu jej uwierzyłam ![]() Rejcz, kolory mi się opatrzyły ale ciuchy na chłodne dni akurat mam i nie chcę kupować nic zbędnego, czego potem przez kolejne 5 lat nie włożę. Aaale próby doradzenia mi co kupić i tak nic nie dadzą bo mam straszliwe wymagania odnośnie ciuchów i różne dziwne obiekcje w stylu "najkrótszy dozwolony rękaw to 3/4". |
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Witaj w klubie zakompleksionych z winy rodzicielki . Miałam tak samo i podobnie jak Ty uwierzyłam ale dzięki Negatywowi i ludziom takim jak tu odwierzyłam Pomyśl o swojej Didce Żeby jej nie zakompleksić Bądź sobą i ubierz się żeby Tobie było dobrze ![]() Możesz zapodać męską koszulę w ramach tuniki ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- ![]() Zgadzam się popieram i postuluję Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-06-23 o 14:40 |
|
|
|
|
#470 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
rzuca teksty typu "dobrze, że ja z tobą nie wychodzę na dwór". Niby jej nie słucham i ubieram się po swojemu ale często mam poczucie, że wyglądam śmiesznie i niestosownie, tracę wówczas pewność siebie i przemykam pod ścianami.Prawdziwe problemy prawdziwych ludzi ![]() A w męskiej koszuli czy koszulce + w warkoczu wyglądam jak jakieś biedne dziewczę w okresie dojrzewania, które jeszcze nie wie czy jest kobietą czy niższą formą życia. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-06-23 o 14:42 |
|
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdanie matki na temat wyglądu córki to fundament tego czy dziewcze będzie zadowolone z siebie czy nie. A musi być warkocz? Koszulę można przepasać paskiem i pojawi się talia, Nie trzeba jej zapinać pod spód obcisły top czy cuś.... |
|
|
|
|
#472 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. rozpuszczone muszę układać i tracę na to zbyt dużo czasu plus musiałabym brać ze sobą odżywki itp. Minimalizujemy obciążenie ![]() Co do koszuli to niezła myśl ale i tak nie mam koszuli (a mojego chłopa są duuużo za duże) więc jak już kupować to raczej coś, co się przyda i na codzień. Marudzę jak stara panna ![]() EDIT: a w ogóle rozmyślam nad ściachaniem kłaków bo co to za atrakcja jak i tak są wiecznie splątane i zdredowane. Ale żal
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-06-23 o 15:09 |
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny strasznie współczuję że tak matki po was jeżdżą jak po łysej kobyle, okropność.
O Redziowej wiedziałam, Neskowa niestety wygrywa A mnie nikt nie wpuścił w kompleksy, ja je po prostu mam zasadne i wiem kiedy wyglądam źle mimo niekrzywdzącej rodziny. Miałam taki fajny balans - zawsze mówili prawdę - jak było źle to dali znac, jak było dobrze też.
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włosy w węzeł na głowie w kucyk. Nie ścinaj broń boże
|
|
|
|
|
#475 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Węzeł, warkocz, jeden pies, czuję się nieswojo z profilem wywalonym na wierzch no ale jak trza to trza.Co do ścinania mam nadzieję, że to jakiś bad hair month, już zamówiłam sprawdzoną odżywkę (taa, obecne dwie też są niby sprawdzone) i może będzie lepiej. |
|
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Red- nie tłumacz się z problemów, prącie borze. Ja też mam wymagania co do swojej garderoby bardzo konkretne i basta. Musi być w sumei podobnie jak u Ciebie. Toleruję na sobie, czuję się dobrze tylko w wybranych fasonach i koniec kropka. Także luz.
Rozumiem też jak trudno je zdobyć, bo moda isę zmienia, rzuty sklepowe też a mi się ulubione fasony nie zmieniają od lat Chyba z 10 lat czekałam na koturny i dekolty w łódkę. ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
No ale w upał chadzam jak rasowa klacz, trudno No bo spocony kark jest jednak gorszy Ale cieszę się, bo poooonoć, ponoć lata ma nie byc
|
|
|
|
|
#477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zasadne czy nie zasadne zdrowy rozsądek jest najważniejszy ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- [QUOTE=rachell111;47003535] Chyba z 10 lat czekałam na koturny i dekolty w łódkę. [COLOR="Silver"]QUOTE] a ja na spodnie z wyższym stanem |
||
|
|
|
#478 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Zalotność to moje ostatnie imię
|
||
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#480 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() A propos wymagań: czarne, długie na 82 cm, mały dekolt, tylko rękaw jedynie do łokcia i nie wiem z jakiej tkaniny... KLIK Red, a czy dopuszczasz tego rodzaju hafty KLIK ? O tak! Niech zostanie ciepło, a nie gorąco |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

Taa, z jednej strony niby fajnie mieć jakieś mniej popularne hobby a potem w takim autobusie można je sobie wsadzić. Ponadto tematy nieobciachowe też rozbijają się o mur:
)
). Chuopin kur dwa syn miłosierdzia mówi ze spoko to on dojedzie spotkają sie na dworcu tylko neich zadzwoni jak będzie dojeżdzała pociągiem do miasta. Ona dzwoni że już czeka pod fontanną
Chuopin wtf, no ale chcemy kasę, klient nasz pan, etc, jedzie autem ojca, bo nasze nie działa. No i po powrocie ma minę nietęgą. Byłam pewna że nie sprzedał, ale okazuje się że sprzedał, acz był wstrząśnięty, w sensie zszokowany sytuacją, o której nei wiedział co myśleć.
gópi małż nie wzion lustra
Chyba nie skoro hormony wporzo ?
(acz rozumiem nielubienie) 

Znaczy naprawdę myślałam o hejtowaniu upału i siedzeniu w długich legginsach ale to by chyba idiotycznie wyglądało. Nawet nie mam odpowiednich tunik, wszystko zbyt wyjściowe.