III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-23, 20:40   #1021
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

jenny obok łóżeczka stawiamy komodę a na niej przewijak choć w pierwszych dniach, łóżeczko zamierzam dostawić blisko swojego łóżka, potem już w ciągu komoda, łóżeczko przy ścianie.
W łazience będą kąpiele, tam jest cieplutko, grzejnik i ogrzewanie podłogowe. Ponad to łazienka duża i wstawimy tam podkręcaną ławę i na niej będziemy wycierać, ubierać itp a wanienkę chyba zamontujemy na stelażu... ostatecznie na ławie też się zmieści jakbyśmy ze stelaża zrezygnowali

ircha
świetny wózeczek pochwal się swoim

elffirka
przykro mi, że tak się u podziało... mam nadzieję, że jednak znajdziecie wyjście sytuacji i nie wygląda to aż tak źle jak piszesz

Misstic hoho ile pani tego ma wózek i łóżeczko już też?

-

Pochwaliłam się w k. zdjęciami z naszego niedzielnego wyjazdu i niespodzianką dla tż :P

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2014-06-23 o 20:48
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 20:41   #1022
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Ta glukoza mnie tak zmulila ze dopiero teraz czuje ze żyje a moja koleżanka musiała powtarzać ja nie wiem czy bym powtórzyła jest to takie nie dobre a najgorze jest to ze mi się tak strasznie pić chciało ze pielęgniarka się ulitowala i mi dala pol szklanki wody bo takie spieszchniete usta miałam jakbym wogole nic nie pila.
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 20:47   #1023
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Elffirka=przykro mi,że masz teraz taki ciężki czasPostaraj się zbytnio nie denerwować.Myślę,że po jkaimś czasie znajdą się rozwiązania tej sytuacji.

Byłam dziś na wizycie.Synek waży w 28 tyg. 1500g.Wyniki mam bardzo dobre,a tak bałam się krzywej cukrowej
Golgie brawo .ale piękna waga
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 20:48   #1024
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam dziś na wizycie.Synek waży w 28 tyg. 1500g.Wyniki mam bardzo dobre,a tak bałam się krzywej cukrowej
gratuluję duży facet już z Niego
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 20:54   #1025
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Elffirka=przykro mi,że masz teraz taki ciężki czasPostaraj się zbytnio nie denerwować.Myślę,że po jkaimś czasie znajdą się rozwiązania tej sytuacji.

o prosze kawala chlopaka

a ja sie tak strasznie ciesze bo kolezanka z pracy jest w ciazy, a co najlepsze ja bylam u niej na imprezie i w sumie pozniej zaraz bylam w ciazy a teraz ona byla u mnie na imprezie i teraz ona jest w ciazy, u niej to drugi dzieciaczek

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 21:03   #1026
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Witam się i ja...
Co za dzień paskudny... Już ze 3 razy płakałam dzisiaj... W sumie to jestem załamana... Mój tato mi narobił strasznych problemów z mieszkaniem i może być tak że zostanę z niczym ale nie chcę opisywać wszystkiego dokładnie bo wiadomo jak to jest... A na dodatek okazało się że 4tysiące które mieliśmy u Małża na wyprawkę i remont zmalały do 1800 i teraz to już się całkiem dobiłam. Bo sobie nie żałowaliśmy niczego a On mi nie chciał mówić że już coraz mniej, bo ja się denerwować nie mogę... A najlepsze jest to że nie mogę zadzwonić do taty i powiedzieć mu o wszystkim bo jest miesiąc po dwóch zawałach i nie może się denerwować... Boję się że coś się mu może stać i nie chcę dzwonić... Wszystko co jest w mieszkaniu jest moje bo większość tato zostawił jak się wyprowadzał a część kupiłam ale nie mam na to faktur imiennych i nic się nie da zrobić... Wszystko może mi zostać zabrane ponieważ tato jest współwłaścicelem mieszkania a i ta jego część też jest już zajęta... No tragedia... Małż mnie pociesza ale ja nie wiem co będzie... Nawet nie mamy znikąd pomocy. Rodzice Małża by nam w życiu na nic nie dali pieniędzy a jak pożyczę od kogoś to nie będę miała z czego oddać bo płacimy miesięcznie ponad 1000zł kredyt i jeszcze rachunki do tego a jeść też coś trzeba... Dzisiaj powiedziałam w nerwach do Małża że nasz synek chyba sobie wybrał zły moment na przyjście na świat i teraz strasznie mnie to boli i żałuję bo wcale tak nie myślę... Nie chcę tak myśleć ale to wszystko mnie załamało... I znowu się poryyczałam... Się rozpisałam ale musiałam to z siebie wyrzucić...
No faktycznie nieciekawie... :/ Współczuję sytuacji i mam nadzieję,że coś się poprawi Niby tylko kasa ale potrafi wiele zmartwień przynieść,szczególnie teraz...
Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość

A jeśli chodzi o ciążę, to jak odczuwacie te skurcze kogoś na B? (nigdy nie mogę zapamiętać). W pierwszej ciaży nie odczułam, nie wyłapałam, a teraz zastanawiam sie czy mnie to nie spotyka...

No to do napisania
Mi brzuch twardnieje,robi się taka górka nawet na kilka centymetrów,która po max. 2 min. znika i jest twarda jak kamień. Czasem boli ale to raczej takie nieprzyjemne coś

golgie,o matko,ale pulpecika wyhodowałaś gratulacje !

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...

Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-06-23 o 21:05
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 21:05   #1027
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:

No pięknie I już 1,5 kg

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-23, 21:12   #1028
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
jenny obok łóżeczka stawiamy komodę a na niej przewijak choć w pierwszych dniach, łóżeczko zamierzam dostawić blisko swojego łóżka, potem już w ciągu komoda, łóżeczko przy ścianie.
W łazience będą kąpiele, tam jest cieplutko, grzejnik i ogrzewanie podłogowe. Ponad to łazienka duża i wstawimy tam podkręcaną ławę i na niej będziemy wycierać, ubierać itp a wanienkę chyba zamontujemy na stelażu... ostatecznie na ławie też się zmieści jakbyśmy ze stelaża zrezygnowali

ircha

elffirka
przykro mi, że tak się u podziało... mam nadzieję, że jednak znajdziecie wyjście sytuacji i nie wygląda to aż tak źle jak piszesz

-

Pochwaliłam się w k. zdjęciami z naszego niedzielnego wyjazdu i niespodzianką dla tż :P
Znając życie my spać będziemy we czwórkę w jednym łóżku....

Elffirka mam nadzieje,ze niedługo się u Was poprawi, ze będzie ok.

Chyba my tez musimy powoli zacząć cos kupywac;p
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 21:31   #1029
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))

Dobranoc życzę wszystkim bo ledwo żyje taki ciężki dzień mialam a jutro mnie jeszcze gorszy czeka
Elffirka: będzie dobrze zobaczysz. Płacz pomaga a zobaczysz sama ze czas leczy rany i wszystko się poprawi z czasem choć teraz żadnych perspektyw na przyszłość nie widzisz. Będzie dobrze kochana
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 21:39   #1030
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:

Dzanet ja kupowałam sczzoteczkę i grzebyczek jak były artykuły niemowlęce w biedronce (z disneya) i w sumie jeszcze nie odpakowywałam, dopiero po Twoim komentarzu szczoteczka podobno jest z miękkiego nylonowego włosia i w sumie w dotyku nie jest ani jakoś bardzo miękka, ani twarda
a i właśnie patrzę że grzebyczek ma na końcu każdego zęba taką kuleczkę, Twój też?
Ten grzebyczek też ma takie kuleczki
Koleżanka kupiła w biedronce i była tak samo twarda jak ta moja
Ale dzisiaj byłam po glukoze w aptece i stoję w kolejce i patrzę, a tam różowa szczotka z grzebykiem z canpolu Macam... i mięciutka taka jak chciałam!!!!! To naturalne włosie ma inny kolor, takie bardziej żółtawe jest. Całkiem inna od tej z akuku którą też niby można używac od pierwszych dni życia maluszka!
Tak się cieszę, mam co chciałam!!!
Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Dlatego mam nadzieję, że zacznie śpiewać od sierpnia .

Tak sobie myślę, że nasze dzieciaczki na sam koniec ciąży dostają wszystko co najlepsze świeże owoce i warzywa prosto z krzaczka, witamina D naturalna, będą zdrowe i rumiane mają ciepło w brzuszkach, tylko sobie pływają jak w basenie. Raj
I Warka Radler 0,0%
Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość

Kupiłam dziś te pampersy w Netto, wzięłam 7-11 kg, wiec takie większe to prezent może trochę postać i pocieszyć oko, zanim ktoś go rozpieczętuje W Pepco nabyłam kilka gadżetów i będę kręcić motor z pieluszek oraz zamierzam się na taki wózeczek:
http://drobiazgicociesza75.blogspot....pieluszek.html
Oba prezenty będą dla chłopców, więc pewnie będzie przewaga niebieskiego.
Mam jeszcze skarpetki małe, rajstopki, chusteczki nawilżane, body to uzupełnię środek wózeczka, będzie cięższy i pokaźniejszy Do motoru jeszcze mi maskotki brakuje, ale to już końcowe kosmetyczne sprawy.
Piękny ten wózeczek, jak zrobisz, to też się pochwal efektem!

Byłam w L'Eclercu i nie było ani drylownic, ani szatkownicy wszystko wykupione już

Byliśmy u tatusiów i teraz dopiero wróciłam Nadrabiam dalej
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 21:56   #1031
Latte88
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47010197]Ten grzebyczek też ma takie kuleczki
Koleżanka kupiła w biedronce i była tak samo twarda jak ta moja
Ale dzisiaj byłam po glukoze w aptece i stoję w kolejce i patrzę, a tam różowa szczotka z grzebykiem z canpolu Macam... i mięciutka taka jak chciałam!!!!! To naturalne włosie ma inny kolor, takie bardziej żółtawe jest. Całkiem inna od tej z akuku którą też niby można używac od pierwszych dni życia maluszka!
Tak się cieszę, mam co chciałam!!!

I Warka Radler 0,0%

Piękny ten wózeczek, jak zrobisz, to też się pochwal efektem!

Byłam w L'Eclercu i nie było ani drylownic, ani szatkownicy wszystko wykupione już

Byliśmy u tatusiów i teraz dopiero wróciłam Nadrabiam dalej [/QUOTE]

Kochana ja znalazłam w gazetce w carrefourze taką. Do dziś niby promocja ale poszukam dalej w innych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1403557214855.jpg (92,4 KB, 14 załadowań)
Stary 2014-06-23, 21:57   #1032
Konto usunięte

Elffirka przytulam Cie mocno Postaraj sie kochana tak nie denerwować Tez nie napisze nic mądrego, ale wiedz, że tu możesz zawsze się wygadać

Misstic ładne zakupki Jakie wrażenia po zobaczenia tych majteczek? Gdzie je kupiłaś, w rossmanie? Tam chyba widziałam czarne... Jak oceniasz ich jakość?

Też widziałam że w mamach lipcowych już conajmniej dwie mają porody za sobą... Przeraża mnie to wszystko....

Cytat:

ładnie Konkretna waga już super, że wyniki masz bardzo dobre!
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 22:00   #1033
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Znając życie my spać będziemy we czwórkę w jednym łóżku....

Elffirka mam nadzieje,ze niedługo się u Was poprawi, ze będzie ok.

Chyba my tez musimy powoli zacząć cos kupywac;p
Poranki na mur beton będą w 4 w łóżku Teraz mamy w 3, drugie dziecko też gdzieś się zmieści.
Co zamierzasz kupować? Kurcze ja kupiłam kilka ciuszków, planuję kupić paczkę pampków newborn z dalej stoję z zakupami.
Nie wiem od czego zacząć i co jeszcze dokupić bo teoretycznie wszystko mamy

Stary 2014-06-23, 22:01   #1034
Niestabilna
Wtajemniczenie

Golgie :klaski: dla synusia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-06-23, 22:05   #1035
Konto usunięte

Latte tą promocję też przegapiłam ale zerknę do carrefoura chyba w środę, może się jeszcze coś ostało, a może bez promocji nie kosztują dużo więcej Na allegro też są w tych cenach, ale koszt przesyłki drugie tyle

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Poranki na mur beton będą w 4 w łóżku Teraz mamy w 3, drugie dziecko też gdzieś się zmieści.
Co zamierzasz kupować? Kurcze ja kupiłam kilka ciuszków, planuję kupić paczkę pampków newborn z dalej stoję z zakupami.
Nie wiem od czego zacząć i co jeszcze dokupić bo teoretycznie wszystko mamy
Jeszcze dla siebie jakieś cuś może jakas sexi koszulka....poporodowa i sexi bielizna...siateczkowa do tych sexi podpasek
Stary 2014-06-23, 22:11   #1036
Niestabilna
Wtajemniczenie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47010522]Latte tą promocję też przegapiłam ale zerknę do carrefoura chyba w środę, może się jeszcze coś ostało, a może bez promocji nie kosztują dużo więcej Na allegro też są w tych cenach, ale koszt przesyłki drugie tyle

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Jeszcze dla siebie jakieś cuś może jakas sexi koszulka....poporodowa i sexi bielizna...siateczkowa do tych sexi podpasek [/QUOTE]

I pończochy

Stary 2014-06-23, 22:12   #1037
Latte88
Zakorzenienie

https://play.google.com/store/apps/d...azetki.gazetki Dzanet przejrzałam wszystkie możliwe gazetki w tej aplikacji o nie trafiłam na drylownice oprócz tej w carrefourze. Pewnie w dużych hipermarketach są dostępne i nie zawsze je umieszczają w gazetce mam nadzieje ze coś znajdziesz
Stary 2014-06-23, 22:17   #1038
Niestabilna
Wtajemniczenie

Ja pamięta jak bylam mlodsza z moja sis ubieralysmy stare ciuchy i zrywanie wisni a potem drylowanie klamrą biurową. .. dwa dni chidzluam z bordowymi rękoma

Stary 2014-06-23, 22:18   #1039
Mandragorrka
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47010522]
Jeszcze dla siebie jakieś cuś może jakas sexi koszulka....poporodowa i sexi bielizna...siateczkowa do tych sexi podpasek [/QUOTE]

z koszulki zrezygnuję, ale te sexi siateczkowe, prawie koronkowe majteczki i wielgachne podpaski przemawiają do mnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-23, 22:27   #1040
aa2
Zakorzenienie

heja heja
melduje że żyje i podczytuje tylko na odpisywanie czasu brak
dziś od rana mielismy mały sajgon, mały miał jakie snapady złości i histerii o 6 rano wstał z rykiem z eon chce siusiu no to mówie chodz kochanie idziemy i co? ryk na pół godziny bo on chce iśc siusiać na dwór...no masakritoo

pogoda ogólni ebyła dzis hmm taka se do połudi azachmurzenie mega a jak wybralismy sie na wycieczke to wyszło słonko i było ok

Latte widziałam fote gołąbkó i pysznego sniadanka za sniadanie brawo dla ciebi e a za obiad dla meża
Elffirka mam nadzijej ze jakos sie to wszytko poukłada
Mistic ty to juz gotowa chyba na przyjscie dzieciątk ana świat? masz juz wszytko co?

ja nawet nei zaczełam rzeczy przeglądac bu hahaha
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 22:39   #1041
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Też już mam i jedno i drugie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47010468]
Misstic ładne zakupki Jakie wrażenia po zobaczenia tych majteczek? Gdzie je kupiłaś, w rossmanie? Tam chyba widziałam czarne... Jak oceniasz ich jakość?
[/QUOTE]

Akurat majteczki kupowałam w takim sklepie z art. dziecięcymi z firmy babyono 2szt w opakowaniu, koszt 8,50zł
Majteczki są meeeega seksi i napewno idealnie się skomponują z podkładami bella mama hihi

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47010522]

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
heja heja
dziś od rana mielismy mały sajgon, mały miał jakie snapady złości i histerii o 6 rano wstał z rykiem z eon chce siusiu no to mówie chodz kochanie idziemy i co? ryk na pół godziny bo on chce iśc siusiać na dwór...no masakritoo

pogoda ogólni ebyła dzis hmm taka se do połudi azachmurzenie mega a jak wybralismy sie na wycieczke to wyszło słonko i było ok

Latte widziałam fote gołąbkó i pysznego sniadanka za sniadanie brawo dla ciebi e a za obiad dla meża
Mistic ty to juz gotowa chyba na przyjscie dzieciątk ana świat? masz juz wszytko co?

Hehe prawie wszystko Ale ja lubie mieć wszystko wczesniej pozalatwiane i przygotowane Taka moja natura
Za to nie wiem kiedy się wezmę za to pranie Niech mnie ktoś kopnie w tyłeczek Ale najpierw musi przyjść w sumie proszek do prania więc chyba jestem usprawiedliwona co?

Asiu twój synus jest poprostu przesłodki Jak piszesz tak o nim i niektóre takie zabawne sytuacje to mam banana na ustach hihi

Cytat:

Gratuluje synusia dużego

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 22:48   #1042
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Też już mam i jedno i drugie

Akurat majteczki kupowałam w takim sklepie z art. dziecięcymi z firmy babyono 2szt w opakowaniu, koszt 8,50zł
Majteczki są meeeega seksi i napewno idealnie się skomponują z podkładami bella mama hihi

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Hehe prawie wszystko Ale ja lubie mieć wszystko wczesniej pozalatwiane i przygotowane Taka moja natura
Za to nie wiem kiedy się wezmę za to pranie Niech mnie ktoś kopnie w tyłeczek Ale najpierw musi przyjść w sumie proszek do prania więc chyba jestem usprawiedliwona co?

Asiu twój synus jest poprostu przesłodki Jak piszesz tak o nim i niektóre takie zabawne sytuacje to mam banana na ustach hihi

Gratuluje synusia dużego
nam rano jak sie darł do smiechu nei było hehe bo serio histeria taka ze nei dał sobie nic wytłumaczyći powiedzieć , a w dodoatku myslałam ze pobudzi wszytkich mieszkańców, zamiast odpoczywac w wakacje mieli budzik w postaci krzyku ze Melek chce iśc siusiu na dwór
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-23, 22:56   #1043
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
heja heja

Moja Ty Kochana
Marcelek woli nature
Stary 2014-06-23, 23:18   #1044
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
nam rano jak sie darł do smiechu nei było hehe bo serio histeria taka ze nei dał sobie nic wytłumaczyći powiedzieć , a w dodoatku myslałam ze pobudzi wszytkich mieszkańców, zamiast odpoczywac w wakacje mieli budzik w postaci krzyku ze Melek chce iśc siusiu na dwór
Nie, no zdaje sobie sprawę z tego, że niektóre sytuacje wcale nie są śmieszne, ale jak tak opisujesz je tutaj i to juz po fakcie to przepraszam ale nie potrafie się nie uśmiechnąć hehe

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 06:03   #1045
allckarola
Zadomowienie

No i tyle spania. I tak jakoś spac nie mogłam w nocy byłam w ubikacji chyba pierwszy raz poczułam ten skurcz tak mi stwardnial brzuch ze sie przestraszyłam jeszcze potem mała nie kopala to juz nie spalam w ogóle. A teraz fika sobie ;-) całe szczęście, jak nie czuje ruchów wtedy co zawsze to dostaje jakiegoś szału od razu. Ale juz wszystko ok. Teraz wstaje bo jestem glodna
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 06:14   #1046
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Zaraz będzie podłoga. ..
Trzymajcie kciuki by sie wyrobili dzisiaj bo nie chce spać na kanapie

Stary 2014-06-24, 06:21   #1047
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Co za noc
Sikalam co godzinę, od 4 spać nie mogłam i budzika nie usłyszałam i tż di pracy zaspał.... Tak ja go budze bo on to wiertarki przez sen nie usłyszy teraz jak się położę to będę spała do 10 a to bez sensu, kurde dzień do

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 06:24   #1048
ircha06
Raczkowanie

Cytat:

ircha
Oki, jak tylko ukręcę to dam znać. Jeszcze teraz moja babcia ma 90 urodziny to choć nie pojadę to mieliśmy z rodzeństwem kupić kosz i uzupełnić jakimiś smakołykami, kawą, może nalewką babuni ale wieczorkiem udumałam, ze może zapodam jej tort Tak jak robię z pampersów tylko tu jakieś ręczniki kupię i ukręce, uzupełnię środek pozostałymi gadżetami i poślę kurierem. Kosze już oklepane i mozna je gotowe dostać, a ten mój pomysł będzie oryginalny i raczej pozostali wnukowie nie są tak pomysłowi

elfirrka, trzymam kciuki, by się sprawa jakoś rozwiązała

golgie, brawo dla dzidziulka, spory już

dzanet, doczytałam, ze zakupków wyszły nici Może jeszcze gdzieś dostaniesz. W sumie czasem te ceny promocyjne robią niewiele niższe niż dany produkt kosztuje na co dzień, także warto się rozejrzeć. Ja nawet kilka razy spotkałam się, że coś było tańsze przed promocją

aa2, słodziak z tego twojego Melcia nawet z tymi fochami

Misstic
, widzę, już w miarę ogarnięta pod względem zakupowym

allckarola, smacznego śniadanka

Niestabilna, co by ci się wyrobili z podłogą

Ja już po śniadaniu, zaraz zmykam do sklepu po zakupki, bo i obiad trzeba zrobić i ten babciny tort... Ehhh, ja sobie zawsze poprzeczki wyżej podnoszę, ale lubię to szalona od nowości Także dziś dzień pod znakiem bieganiny, ale takiej swobodnej w miarę, zgodnej do mojego stanu.
Miłego dnia No, a Asiulki jak nie było tak nie ma
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 06:31   #1049
allckarola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Zaraz będzie podłoga. ..
Trzymajcie kciuki by sie wyrobili dzisiaj bo nie chce spać na kanapie

Trzymamy kciuki ;-) oby sie wyrobili, jak nie zapraszam do mnie. Nie będziemy spac obydwie ;p

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość
Oki, jak tylko ukręcę to dam znać. Jeszcze teraz moja babcia ma 90 urodziny to choć nie pojadę to mieliśmy z rodzeństwem kupić kosz i uzupełnić jakimiś smakołykami, kawą, może nalewką babuni ale wieczorkiem udumałam, ze może zapodam jej tort Tak jak robię z pampersów tylko tu jakieś ręczniki kupię i ukręce, uzupełnię środek pozostałymi gadżetami i poślę kurierem. Kosze już oklepane i mozna je gotowe dostać, a ten mój pomysł będzie oryginalny i raczej pozostali wnukowie nie są tak pomysłowi

elfirrka, trzymam kciuki, by się sprawa jakoś rozwiązała

golgie, brawo dla dzidziulka, spory już

dzanet, doczytałam, ze zakupków wyszły nici Może jeszcze gdzieś dostaniesz. W sumie czasem te ceny promocyjne robią niewiele niższe niż dany produkt kosztuje na co dzień, także warto się rozejrzeć. Ja nawet kilka razy spotkałam się, że coś było tańsze przed promocją

aa2, słodziak z tego twojego Melcia nawet z tymi fochami

Misstic
, widzę, już w miarę ogarnięta pod względem zakupowym

allckarola, smacznego śniadanka

Niestabilna, co by ci się wyrobili z podłogą

Ja już po śniadaniu, zaraz zmykam do sklepu po zakupki, bo i obiad trzeba zrobić i ten babciny tort... Ehhh, ja sobie zawsze poprzeczki wyżej podnoszę, ale lubię to szalona od nowości Także dziś dzień pod znakiem bieganiny, ale takiej swobodnej w miarę, zgodnej do mojego stanu.
Miłego dnia No, a Asiulki jak nie było tak nie ma
Pochwal sie potem tym tortem ;-) na pewno bedzie pyszny, Asi nie ma ale mam nadzieję ze u niej wszystko ok i niedługo napisze co u niej ;-)

Wysłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Co za noc
Sikalam co godzinę, od 4 spać nie mogłam i budzika nie usłyszałam i tż di pracy zaspał.... Tak ja go budze bo on to wiertarki przez sen nie usłyszy teraz jak się położę to będę spała do 10 a to bez sensu, kurde dzień do

Monika mialam podobną noc chyba za bardzo sie chwaliłam ze dobrze mi się śpi. Bo ta noc była okropna co chwilę siku to znów skurcz no i jeszcze chyba biodra mi się rozchodzą bo mnie bolą

Wysłane z mojego HTC Sensation XE with Beats Audio przy użyciu Tapatalka
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 07:03   #1050
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hej

Dzisiaj ide odebrac wyniki z ostatnich badań, najbardziej jestem ciekawa glukozy. Wyniki są już od środy, ale nie spieszy mi. Grunt, żeby odebrać przed poniedziałkiem bo wtedy ide do gina.

Cytat:
heja heja

Dzieci są urocze. Na pewno nie było Wam do śmiechu kiedy oznajmił, że siusiu chce na dworze jednak takie opisy zawsze wywołują uśmiech na twarzach czytających.
Ciuchy przejrzalam juz, bo miałam dużo różowych, które dla chłopca niekoniecznie będą odpowiednie.
Wypoczywajcie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości