III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-24, 07:42   #1051
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Otworzyli podłogę :sciana: wszystko muszą otworzyć bo taka katastrofa. .. dziś tego nie skończą ;(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-06-24, 07:43   #1052
wpaula
Wtajemniczenie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

ja sie witam mialam wczoraj ciezka noc , na plecach nie dalo sie elzec bo nie moglam oddychac na boku to zoladek mi tak sciskalo ze szok , w 28 tyg mala chyba jeszce nie powinna napierac na zoladek hmm , do tego mialam zawroty glowy i cisienie 104/45 a puls 87 , czy ktoras z was orietuje sie czy czasem to drugie cisnienie nie jest za niskie ? myslalam ze nie dozyje ranka , a teraz powoli zbieram sie na wizyte u lekarki zobaczyc co z szyjka czy dalej mi sie skraca i czy dalej musze lezec w lozku
http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371ffv9k4cd.png
wpaula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 07:47   #1053
allckarola
Zadomowienie

Niestabilna wspolczuje Ci no ale co poradzisz bedziecie musieli jakos noc wytrzymac

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Paula troszkie niskie to cisnienie mialas a teraz juz lepiej?? ja czasami mam niskie ale 100/60 mysle ze nizszego nie mialam hymm moze z dwa razy i czulam sie tak jak Ty. Spytaj sie lekarza co z takim cisnieniem zrobic i mam nadzieje ze z szyjka wszystko w porzadku i sie nie skraca. Moja poki co sie jeszcze miesci chodz mowil ze moglaby byc dluzsza i nie wiem czy bedzie sprawdzal za tydzien na wizycie. Czuje sie super i nie wyobrazam sobie lezenia w lozku do konca ciazy
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 07:49   #1054
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Elffirka=przykro mi,że masz teraz taki ciężki czasPostaraj się zbytnio nie denerwować.Myślę,że po jkaimś czasie znajdą się rozwiązania tej sytuacji.

Byłam dziś na wizycie.Synek waży w 28 tyg. 1500g.Wyniki mam bardzo dobre,a tak bałam się krzywej cukrowej
Brawo - niezły kolosik

Dziewczynki witamy się z rana ciśnienie zmierzone, śniadanie zjedzone i teraz buszuję po internecie W piątek ruszamy do Wrocławia. Poodwiedzamy znajomych i jedziemy po komodę do Ikei dla Milenki) bardzo się cieszę, bo już te poprane rzeczy sobie pochowam do komody muszę też zabrać się za seksi zakupy dla mnie wczoraj już patrzyłam na te majtochy i podpaski to na ten dzień sobie tego nie wyobrażam :P zwłaszcza, że podpasek od paru lat nie używam
Simran86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 07:50   #1055
Marcella_
Raczkowanie

Witajcie Mamuśki
nadrobiłam wszystko
ja mam już prawie wszystko dla Małej teraz tylko czekają mnie zakupy kosmetyków i rzeczy potrzebnych dla mnie czyli sexi majtki i podkłady poporodowe na razie to czekam na przelew z zusu mam nadzieję że się zlitują i w tym tyg dostanę pieniądze. Już i tak sama zaczęłam nosić l4 do księgowej żeby to szybciej szło
Marcella_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 08:01   #1056
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Dzięki,dziewczyny,za gratulacjeOstatnio brzuch mi też czasem boleśnie twardnieje,ale gin mówi, że to normlane i może się zdarzyć nawet kilka razy w ciągu dnia.Tylko,że wtedy muszę bardzo wolno iść,czasem nawet się zatrzymać,bo komfortowe to to nie jest i pewnie człapię już jak pingwin
U nas wszyscy przeziębieni,córcia przez to marudna,więc czasem jest lekka masakra
Za to mam pięknie zrobiony przedpokój,no i pokoik dla córci jest odgruzowany i czyściutki,gotowy na urządzenie.Szafa dla córci i komodA dla synka będą w tym tygodniu skręcone,więc będę powoli prać rzeczy dla synka i układać je w nowiutkiej komodzie.Już się nie mogę doczekaćA prać będę w Dzidziusiu i mam też taki sam płyn do płukania

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

a jeśli chodzi o gadżety to mam już:
-pieluchy tetrowe i flanelowe
-butelki avent,szczotka i smoczek=zestaw startowy
-sterylizator
-szczoteczka i grzebyk
-płyn do mycia butelek i smoczków
-proszek i płyn Dzidziuś
-ceratka wielorazowa do przewijania
-przewijak
-obcinaczka do paznokci
-łóżeczko turystyczne
-materac
Dla mnie:
-majtki poporodowe
-klapki do szpitala
-koszule do karmienia i porodu
-szlafrok
-wkładki laktacyjne
-staniki do karmienia
-podkłady poporodowe

Muszę kupić:
-Octanisept
-pieluchy
-sudocrem
-płyn do kąpieli malucha
-prześcieradła z ceratką
-śpiworek/pościel do gondoli
-chusteczki nawilżane
-tantum rosa i płyn do higieny intymnej
-podpaski poporodowe

i będzie już raczej wszystko,bo wózki,foteliki samochodowe itp. już mam-ufff

Moja fragrantica

WYMIANA

Edytowane przez golgie
Czas edycji: 2014-06-24 o 08:03
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 08:08   #1057
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))

Witam się z rana wypiłam kakao i unylam głowę a tera leze sobie w łóżku. A dziś mnie takie pra ujacy dzień czeka oby do czwartku się skończyło bo nie wytrzymam.
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-24, 08:10   #1058
wpaula
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Niestabilna wspolczuje Ci no ale co poradzisz bedziecie musieli jakos noc wytrzymac

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Paula troszkie niskie to cisnienie mialas a teraz juz lepiej?? ja czasami mam niskie ale 100/60 mysle ze nizszego nie mialam hymm moze z dwa razy i czulam sie tak jak Ty. Spytaj sie lekarza co z takim cisnieniem zrobic i mam nadzieje ze z szyjka wszystko w porzadku i sie nie skraca. Moja poki co sie jeszcze miesci chodz mowil ze moglaby byc dluzsza i nie wiem czy bedzie sprawdzal za tydzien na wizycie. Czuje sie super i nie wyobrazam sobie lezenia w lozku do konca ciazy
wlasnie nie czuje sie lepiej dalej mi sie w glowie kreci a cisnienie juz mam wyzsze troszke niz wczoraj, dobrze ze mnie tesciowa zawiezie bo bym sie chyba nie doczlapala do tego lekarza dam znac jak bede po
http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371ffv9k4cd.png
wpaula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 08:16   #1059
allckarola
Zadomowienie

Koniecznie daj znac mysle ze to tylko chwilowe oslabienie skoro juz cisnienie jest w normie
Stary 2014-06-24, 08:21   #1060
Marcella_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malgosia1051 Pokaż wiadomość
Witam się z rana wypiłam kakao i unylam głowę a tera leze sobie w łóżku. A dziś mnie takie pra ujacy dzień czeka oby do czwartku się skończyło bo nie wytrzymam.
tak żebyś się Małgosiu nie przepracowała, trzeba uważać na siebie
Marcella_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 08:35   #1061
Misstic
Wtajemniczenie

Witam sie z rana

Wstalam pozbieralam brudne naczynia wpakowalam do zmywarki i juz uskuteczniaja kapiel, pranko tez sie robi, ogarnelam jeszcze co nieco i wskoczylam z powrotem do wyrka hehe a co sobie bede zalowac odpoczywania
Mala wlasnie zaczela fikac wiec mama moze byc spokojna

Udanego dnia

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-24, 08:55   #1062
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Witam sie z rana

Wstalam pozbieralam brudne naczynia wpakowalam do zmywarki i juz uskuteczniaja kapiel, pranko tez sie robi, ogarnelam jeszcze co nieco i wskoczylam z powrotem do wyrka hehe a co sobie bede zalowac odpoczywania

Udanego dnia
U mnie sytuacja podobna zmywarka i pralka już chodzą ja właśnie zaczęłam prasowanie ubranek Milenki - jak przywieziemy komodę w sobotę to sobie już popakuję
Stary 2014-06-24, 09:00   #1063
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wpaula Pokaż wiadomość
wlasnie nie czuje sie lepiej dalej mi sie w glowie kreci a cisnienie juz mam wyzsze troszke niz wczoraj, dobrze ze mnie tesciowa zawiezie bo bym sie chyba nie doczlapala do tego lekarza dam znac jak bede po
Daj znać...

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Witam sie z rana

Udanego dnia
U mnie na razie tylko zmywarka bo z pralką jednocześnie chodzić nie może hehw
A co do fikania maly sie nie odzywa od rana.

Stary 2014-06-24, 09:18   #1064
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Simran86 Pokaż wiadomość
Brawo - niezły kolosik

Dziewczynki witamy się z rana ciśnienie zmierzone, śniadanie zjedzone i teraz buszuję po internecie W piątek ruszamy do Wrocławia. Poodwiedzamy znajomych i jedziemy po komodę do Ikei dla Milenki) bardzo się cieszę, bo już te poprane rzeczy sobie pochowam do komody muszę też zabrać się za seksi zakupy dla mnie wczoraj już patrzyłam na te majtochy i podpaski to na ten dzień sobie tego nie wyobrażam :P zwłaszcza, że podpasek od paru lat nie używam
mi tez zostaly zakupy dla mnie i jeszcze tylko butelki i kosmetyki dla malutkiej

Cytat:
Dzięki,dziewczyny,za gratulacjeOstatnio brzuch mi też czasem boleśnie twardnieje,ale gin mówi, że to normlane i może się zdarzyć nawet kilka razy w ciągu dnia.Tylko,że wtedy muszę bardzo wolno iść,czasem nawet się zatrzymać,bo komfortowe to to nie jest i pewnie człapię już jak pingwin
U nas wszyscy przeziębieni,córcia przez to marudna,więc czasem jest lekka masakra
Za to mam pięknie zrobiony przedpokój,no i pokoik dla córci jest odgruzowany i czyściutki,gotowy na urządzenie.Szafa dla córci i komodA dla synka będą w tym tygodniu skręcone,więc będę powoli prać rzeczy dla synka i układać je w nowiutkiej komodzie.Już się nie mogę doczekaćA prać będę w Dzidziusiu i mam też taki sam płyn do płukania

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

a jeśli chodzi o gadżety to mam już:
-pieluchy tetrowe i flanelowe
-butelki avent,szczotka i smoczek=zestaw startowy
-sterylizator
-szczoteczka i grzebyk
-płyn do mycia butelek i smoczków
-proszek i płyn Dzidziuś
-ceratka wielorazowa do przewijania
-przewijak
-obcinaczka do paznokci
-łóżeczko turystyczne
-materac
Dla mnie:
-majtki poporodowe
-klapki do szpitala
-koszule do karmienia i porodu
-szlafrok
-wkładki laktacyjne
-staniki do karmienia
-podkłady poporodowe

Muszę kupić:
-Octanisept
-pieluchy
-sudocrem
-płyn do kąpieli malucha
-prześcieradła z ceratką
-śpiworek/pościel do gondoli
-chusteczki nawilżane
-tantum rosa i płyn do higieny intymnej
-podpaski poporodowe

i będzie już raczej wszystko,bo wózki,foteliki samochodowe itp. już mam-ufff
za ukonczone remonty i tez juz wyprawka prawie gotowa

ja dzis troszke odpoczywam tesciowa juz od 7 rano gotuje obiad wiec mam spokoj czeka mnie sprzatnie jedynie ale to dopiero wieczorem jak skoncza sie dalsze prace na balkonie

a pozatym mam okropny bol watroby albo malutka mi uciska na nia albo kopie po niej no poprostu masakra nie mam jak lezec bo w kazdej pozycji boli, siedziec tez zle mam nadzieje ze niedlugo sie przeniesie troszke w inne miejsce

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 09:21   #1065
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Elffirka=przykro mi,że masz teraz taki ciężki czasPostaraj się zbytnio nie denerwować.Myślę,że po jkaimś czasie znajdą się rozwiązania tej sytuacji.

Byłam dziś na wizycie.Synek waży w 28 tyg. 1500g.Wyniki mam bardzo dobre,a tak bałam się krzywej cukrowej
kawał chłopa

Witam się Dziewczyny tak sie zastanawiam jak to będzie... my z Tztem mieszkamy w kawalerce i jak dziecko bedzie plakac w nocy to jak ten moj TZ sie wyspi do pracy
Bo np nasi znajomi to od razu tak robia ze dziecko spi z mama w pokoju a tata spi w pokoju z ich drugim dzieckiem... no ale my w kawalerce wyboru nie mamy chyba ze matę sobie Tz w kuchni rozlozy

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-24, 09:24   #1066
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Witam Was dziewczynki

ja miałam iść dzisiaj na glukoze...i przełożyłam to obie na jutro Mąż prosił żebym z nim poszła do naszej przychodni, bo nie jest tu zadeklarowany, no to poszłam Ale już jutro pójdę na glukozę
W piątek do lekarza więc czas zrobić to nieszczęsne badanie
Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
https://play.google.com/store/apps/d...azetki.gazetki Dzanet przejrzałam wszystkie możliwe gazetki w tej aplikacji o nie trafiłam na drylownice oprócz tej w carrefourze. Pewnie w dużych hipermarketach są dostępne i nie zawsze je umieszczają w gazetce mam nadzieje ze coś znajdziesz
Dziękuję za zaangażowanie Będę szukać po marketach
Cytat:
Napisane przez wpaula Pokaż wiadomość
ja sie witam mialam wczoraj ciezka noc , na plecach nie dalo sie elzec bo nie moglam oddychac na boku to zoladek mi tak sciskalo ze szok , w 28 tyg mala chyba jeszce nie powinna napierac na zoladek hmm , do tego mialam zawroty glowy i cisienie 104/45 a puls 87 , czy ktoras z was orietuje sie czy czasem to drugie cisnienie nie jest za niskie ? myslalam ze nie dozyje ranka , a teraz powoli zbieram sie na wizyte u lekarki zobaczyc co z szyjka czy dalej mi sie skraca i czy dalej musze lezec w lozku
Nieskie cisnienie chyba nie jest powodem do obaw, ja juz kilka razy u mojej ginki miałam 90/50 z tym że ja czuję się dobrze z takim cisnieniem - zawsze miałam niskie.
Koniecznie daj znać co tam u lekarza
Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość

U mnie na razie tylko zmywarka bo z pralką jednocześnie chodzić nie może hehw
A co do fikania maly sie nie odzywa od rana.

Hehe też macie tak super zrobioną instalację elektryczną w domu, że jak za dużo urządzeń włączonych to korki wybija?

Edytowane przez 41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Czas edycji: 2014-06-24 o 09:27
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 09:30   #1067
allckarola
Zadomowienie

No i wrocilam bylam po arbuza i nektarynki w sklepie i wybralam sobie sklep hymm 4 km ode mnie hehe w sumie specjalnie musze sie ruszac bo jak siedze to mnie tylek boli. I chyba sie rozchodze w biodrach bo mnie bola

Co do spania to sie zastanawiam jak moj maz wytrzyma placz w nocy dziecka skoro wstaje rano do pracy hymm no dwa tyg na pewno bedzie musial, mieszkamy u moich rodzicow akurat siostra bedzie jeszcze w domu dopiero w pazdzierniku zaczyna rok akademicki wiec jedynie mu tam zostaje spanie od pazdziernika chodz mam nadzieje ze nie zostawi mnie samej w lozku
Stary 2014-06-24, 09:35   #1068
Niestabilna
Wtajemniczenie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47013547]Witam Was dziewczynki

ja miałam iść dzisiaj na glukoze...i przełożyłam to obie na jutro Mąż prosił żebym z nim poszła do naszej przychodni, bo nie jest tu zadeklarowany, no to poszłam Ale już jutro pójdę na glukozę
W piątek do lekarza więc czas zrobić to nieszczęsne badanie

Dziękuję za zaangażowanie Będę szukać po marketach

Nieskie cisnienie chyba nie jest powodem do obaw, ja juz kilka razy u mojej ginki miałam 90/50 z tym że ja czuję się dobrze z takim cisnieniem - zawsze miałam niskie.
Koniecznie daj znać co tam u lekarza

Hehe też macie tak super zrobioną instalację elektryczną w domu, że jak za dużo urządzeń włączonych to korki wybija? [/QUOTE]

U nad nie problem z elektryka tylko z ciśnieniem wody...
Jak leci zmywarka to ciśnienie zimnej wody spada i wtedy ani nic umyc ani nic wyprać bo oralka nie może pobrac wody hihi. A jak idziesz sie kąpać zo leci gorąca woda. Takze ten... uroki zycia na wsi hehehe

A tak wygląda moja podłoga :sciana:

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1403598842475.jpg (59,6 KB, 28 załadowań)
Stary 2014-06-24, 09:39   #1069
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
No i wrocilam bylam po arbuza i nektarynki w sklepie i wybralam sobie sklep hymm 4 km ode mnie hehe w sumie specjalnie musze sie ruszac bo jak siedze to mnie tylek boli. I chyba sie rozchodze w biodrach bo mnie bola

Co do spania to sie zastanawiam jak moj maz wytrzyma placz w nocy dziecka skoro wstaje rano do pracy hymm no dwa tyg na pewno bedzie musial, mieszkamy u moich rodzicow akurat siostra bedzie jeszcze w domu dopiero w pazdzierniku zaczyna rok akademicki wiec jedynie mu tam zostaje spanie od pazdziernika chodz mam nadzieje ze nie zostawi mnie samej w lozku
My na kursie jak ćwiczymy to położna każe bujac bioderkami by dzidzie ladnie sie układaly w kanale rodnym.
A wczoraj jak robiłam krążenia biodrami to czułam dokładnie gdzie Justek ma głowę. ... masakra

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-24, 09:39   #1070
Simran86
Raczkowanie

Cytat:
Jak leci zmywarka to ciśnienie zimnej wody spada i wtedy ani nic umyc ani nic wyprać bo oralka nie może pobrac wody hihi. A jak idziesz sie kąpać zo leci gorąca woda. Takze ten... uroki zycia na wsi hehehe

podłoga piękna
Przychodzi tylko na myśl "Dziury w podłodze!!! O mój Boże, jeszcze trochę i....." nie mam dalszego rymu
Stary 2014-06-24, 09:41   #1071
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:

Hehe z ciśnieniem wody to zaś był problem w domu u moich rodziców. Jak się ktoś na dole kąpał, to u góry pod prysznicem się marzło
Także potwierdzam, nie ma to jak życie na wsi

Podłoga jak podłoga, pokaż tych panów którzy ją naprawiają

Edytowane przez 41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Czas edycji: 2014-06-24 o 09:42
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 09:43   #1072
agnes 20
Zadomowienie

Witam się z rana
Miałam dziś kiepski poranek, mała jakoś ostatnio mniej się rusza i oczywiście sobie wkręciłam że się coś dzieje i ryczałam jak głupiaAle dla uspokojenia mnie chyba dostałam kopa więc mam nadzieję że to tylko moje wymysły.
Na dworze słonko świeci to mąż zabrał się za malowanie łóżeczka
Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
kawał chłopa

Witam się Dziewczyny tak sie zastanawiam jak to będzie... my z Tztem mieszkamy w kawalerce i jak dziecko bedzie plakac w nocy to jak ten moj TZ sie wyspi do pracy
Bo np nasi znajomi to od razu tak robia ze dziecko spi z mama w pokoju a tata spi w pokoju z ich drugim dzieckiem... no ale my w kawalerce wyboru nie mamy chyba ze matę sobie Tz w kuchni rozlozy
A u nas maż miałby gdzie spać bo mamy swój dom i mógłby się nawet przenieść na inne piętro, ale już mu zapowiedziałam że niech sobie nie myśli że się wyniesie z naszego łóżka.Też chciał dziecka i wiedział że to nie będą wczasy, więc niech przeżywa wszystkie uroki rodzicielstwa ze mną.
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 09:48   #1073
allckarola
Zadomowienie

Niestabilna chyba bede musiala bioderkami troche poruszac cza cza cza ale to jak maz wroci hehe
Stary 2014-06-24, 09:51   #1074
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Simran86 Pokaż wiadomość
podłoga piękna
Przychodzi tylko na myśl "Dziury w podłodze!!! O mój Boże, jeszcze trochę i....." nie mam dalszego rymu

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;47013840]Hehe z ciśnieniem wody to zaś był problem w domu u moich rodziców. Jak się ktoś na dole kąpał, to u góry pod prysznicem się marzło
Także potwierdzam, nie ma to jak życie na wsi

Podłoga jak podłoga, pokaż tych panów którzy ją naprawiają [/QUOTE]

nic ciekawego. .. typowy Niemiec co mu ciągle cos nie pasuje bo szef zle obliczyl i mały pan z Indii który ni rozumi dobzu niemiecki nie ma na czyn oka zawiesić :p

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Witam się z rana
Miałam dziś kiepski poranek, mała jakoś ostatnio mniej się rusza i oczywiście sobie wkręciłam że się coś dzieje i ryczałam jak głupiaAle dla uspokojenia mnie chyba dostałam kopa więc mam nadzieję że to tylko moje wymysły.
Na dworze słonko świeci to mąż zabrał się za malowanie łóżeczka

A u nas maż miałby gdzie spać bo mamy swój dom i mógłby się nawet przenieść na inne piętro, ale już mu zapowiedziałam że niech sobie nie myśli że się wyniesie z naszego łóżka.Też chciał dziecka i wiedział że to nie będą wczasy, więc niech przeżywa wszystkie uroki rodzicielstwa ze mną.
Może sie buntuje mała hehe... nie przejmuj sie zawsze jak coś to mozna podjechać na Ip po to sa tam oni.
A do września jeszcze trochę wiec musimy się oszczędzać z nerwami.

Stary 2014-06-24, 09:51   #1075
aa2
Zakorzenienie

dzień dobryy

wstalismy o uwaga uwaga 10

dziewczyny wiem wiem, co do opisywanych sytuacji, sama sie po pewnym czasie smieje, najgorzej jets jak on histeryzuje a my jestesmy bez mocy bo nic nie działa

dzis troche popaduje wiec musimy sobie czas jakos zorganizowac

Niestabilna na pocieszenie powiem: juz jutro bedziesz sie cieszyć super podłogą teraz sie pomeczysz ale bedzie super

Mała Paulina mój maz wstaje do pracy przed 5 i jak mały sie urodził to spalismy wszyscy w jednym pokoju-dało rade, oczywiscie duzo zalezy tez jakie dziecko bo mój to nawet jakos zbytnio sie nei darł, ale na poczatku jasne ze sie budził i maz sie tez przebudzał, ale dało rade
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-24, 09:52   #1076
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Niestabilna chyba bede musiala bioderkami troche poruszac cza cza cza ale to jak maz wroci hehe
Hehhehe ja to nie wiem kiedy poruszam bioderkami na tz :p

Stary 2014-06-24, 09:53   #1077
allckarola
Zadomowienie

[/B]Niestabilna[/B] uwazaj zebys nie wpadla do tej dziury piekna masz podloge
Stary 2014-06-24, 09:55   #1078
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
[/B]Niestabilna[/B] uwazaj zebys nie wpadla do tej dziury piekna masz podloge
Dziury już zamknięte uffff etap drugi sie zaczyna muszą korek położyć moze i dzisiaj skończą

Stary 2014-06-24, 09:58   #1079
allckarola
Zadomowienie

Niestabilna to dobrze oby zdarzyli. Ja za to czekam na blache bo dzisiaj maja przywiesc i od jutra klada blache na naszym domku ach jak dobrze. Wiec tez bede miala troszkie roboty bo i obiad trzeba zrobic i kawe nie bedzie mi sie nudzi
Stary 2014-06-24, 10:01   #1080
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Niestabilna to dobrze oby zdarzyli. Ja za to czekam na blache bo dzisiaj maja przywiesc i od jutra klada blache na naszym domku ach jak dobrze. Wiec tez bede miala troszkie roboty bo i obiad trzeba zrobic i kawe nie bedzie mi sie nudzi
Komu obiad ??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości