|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
Powinni budować większe łazienki
|
|
|
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prysznic minimum 60x90 zajmie 1/3.
|
|
|
#2073 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
ijaa a może pralka w kuchni ? Można ją obudować i w pionie również wstawić szafki do przechowywania
Wtedy w łazience musiałby się znaleźć wyłącznie prysznic, umywalka oraz toaleta
|
|
|
|
#2076 |
|
Zadomowienie
|
My tez mamy małą łazienke i czasem po prostu jest sauna przy gorącej kąpieli, że sie zagotować można
no i przy ogarnianiu się często sie o coś uderze przez przypadek, za mało przestrzeni
|
#2077 |
|
only smart shopping
|
Można w łazience upchnąć sporo sprzętów, tylko trzeba z centymetrem wszystko zaplanować. Moja jest świeżo po remoncie (też 4 m kw), dzięki zabudowie na wymiar pomieściliśmy wszystko, co chcieliśmy i dobrze się sprawdza.
Edytowane przez kjd3 Czas edycji: 2014-06-23 o 21:33 |
|
|
|
#2078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuchnia też nie grzeszy wielkością, a właściwie bardziej ustawnością i każda szafka jest na wagę złota. Mamy jeszcze pomysł postawienia pralki w.. przedpokoju bo mamy stosunkowo duży, a i tak będą tam zabudowane szafy. Pion wod-kan jest dokładnie w tym miejscu gdzie by miała ona stanąć, więc.. dlaczego by nie. ![]() Cytat:
Tak z ciekawości jakbyście miały policzyć szafki w kuchni, np. normalnie, narożne i szuflady to ile Wam tego wychodzi? I czy ta ilość którą macie wystarcza?
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-06-23 o 21:49 |
||
|
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2080 | |
|
only smart shopping
|
Cytat:
Szafek w kuchni mam 7 normalnych + 2-metrowe cargo. I właściwie nigdy ta ilość nie jest wystarczająca. Ciągle się coś dokupuje i obrasta w sprzęty. Jeśli ta ilość szafek jest rozsądna, to może dobrze, że narzuca pewne ograniczenia. |
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poniżej nasze projekty łazienki. 1. (od lewej) raczej nie trafiony. Nie otworzą się do końca drzwi oraz pralka będzie w takim miejscu, że bardzo ciężko będzie ją jakoś ruszyć by np. posprzątać. Całkowite jej wysunięcie będzie niemożliwe. 2. (od prawej) moim zdaniem ustawienie najlepsze z możliwych. Ambitnie założyliśmy prysznic 80x120 cm. Jeśli nie da rady będzie ciut krótszy, albo jednak z zaokrąglonym rogiem. W miejscu za prysznicem będą malutkie półeczki w ścianach. Pod zlewem szafka z dwoma szufladami. Lustro otwierane i dodatkowa szafka nad pralką, bo nie ma gdzie umieścić słupka.
|
|
|
#2082 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo dobry pomysl z pralka w przedpokoju. Duza oszczednosc miejsca i chyba bardziej wygodnie, skoro lazienka jest mala. Czasem patrze na plany nowych mieszkan i sobie mysle jak ci architekci je projektuja... kompletnie niepraktyczne :/ A pozniej trzeba sie gimnastykowac zeby wstawic podstawowe sprzety :/
Z innej beczki - biegajace dziewczyny - staram sie odswiezyc moja playliste do biegania Macie swoje ulubione piosenki?
|
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A niektórzy robią jakieś dziwaczne skosy żeby bryła wyglądała tak jak chcieli i mieszkania stoją pusteA to ? https://www.youtube.com/watch?v=xHuE6yAQhg8 |
|
|
|
|
#2084 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie wszystko bez zastrzeżeń, bo jestem od wczoraj współwłaścicielem mieszkania! Wohoo. Pan notariusz ogólnie powiedział później że jesteśmy sympatyczni i pięknie się ubieramy i prezentujemy. Miłe to było W mieszkaniu pralka jest w kuchni i tam zostanie. Myślałam o takich półeczkach jak pokazywała Ilsa ale nad toaletą W poniedziałek będzie przekazanie kluczy, przyjeżdża teść dużym samochodem i kierunek ikea!!! ))Lucy a lubisz latino? Ja mam różne zumbowe reggeatony etc i fajnie się sprawdzają
|
|
|
|
|
#2085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i dzień dobry coś nie miałam za dużodo nadrabiania |
||
|
|
|
#2086 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rise_against - pewnie, dawaj! Lubie tak roznorodna muzyke ze nic mi nie straszne Ostatnio rzadzi u mnie stary klasyk: https://www.youtube.com/watch?v=zKIAuIg-GaE Ugotowalam dzis pycha zupe dyniowa |
|
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle znowu jestem chora i nie jestem dobrą panią domu
nie mam siły na nic |
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja siedze na dupie w domu i czekam na kurierów oczywiscie wczoraj jeden z nich był ale widocznie ma problem telefoniczny,może go gryzie.. i mial problem zeby zadzwonić, napisane na stronie śledzenie,że zostawił awizo a g*wno zostawił, pacan jeden. ![]() ![]() ![]() : pala: wrrr
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do kuriera to ja bym zadzwoniła do firmy i zje ba |
|
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to zdrowiej
|
|
#2091 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
wiszące 3 szafki na dole jedną narożną, jedną szafkę z drzwiczkami i jedną "szufladową" oraz szafkę pod zlewem i jedno wysokie cargo 45 cm szerokości Gdyby nie to cargo to nie wiem gdzie bym trzymała jedzenie Blatu mam tu bardzo mało, ale ogólnie się jakoś mieścimy i gotuję w tej kuchni, czasem tylko muszę wykorzystać stół bo mi blatu brakuje.
|
||
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Moja nowa miłość - ale za 430 tysięcy
Gdybym kupiła mieszkanie z osobną toaletą i wc to w wc na pewno zrobiłabym maleńką garderobę np. na zimowe płaszcze i wszystkie buty a resztę upchnęła w toalecie
|
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy mało szafek w kuchni
Pod zlewem - 1, ale wiadomo na kosze na śmieci i chemię. Nad zlewem 1 podwójna - na talerze, szklanki, miski. Mamy 2x otwierane do góry + 2x dolne (na garnki i pojemniki. Mamy 1 dolną samymi szufladami (4 szuflady) i do tego małą górną. + szafka nad okapem. I jest ciasnawo. |
|
|
|
#2094 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Wygląda na większe niż te 63 metry. A cena praktycznie warszawska
|
|
|
|
|
#2095 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja własnie tak mam, że WC będzie robić za składziko-garderobę ![]() Kurcze, lubię te Niemcy. W Polsce narzekam, że jestem za gruba a tutaj co druga pewnie chciałaby wyglądać tak jak ja
Edytowane przez Miss Saeki Czas edycji: 2014-06-24 o 13:36 |
|
|
|
|
#2097 |
|
Niepoprawna optymistka :)
|
Dzień doberek
![]() tak was podczytuje ale ciężko mi się wbić w te Wasz urządzania mieszkań ![]() swoje urządzone mam od niecałego roku a jak widzę te wszystkie aranżacje to chętnie bym coś pozmieniała ;D co do szafek w kuchni to ja zrezygnowałam ze zmywarki na ich korzyść i mam ich 9. Jestem z tych osób które nie lubią mieć niczego na wierzchu więc roboty kuchenne i inne przybory używane od czasu do czasu mam pochowane. Na blacie tylko czajnik i chlebak między szafkami zamiast płytek mam szybę z truskawkami |
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
Ale teraz mam okna na zachód i po godzinie 10 już cały dzień świeci mi prosto w okna, trzeba zasłaniać do 19 kiedy wreszcie trafia za blok po przekątnej
|
|
|
|
#2099 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dużo Cię kosztowała taka szybka? My się zastanawiamy, ale sama nie wiem czy nas stać
Trudna jest w utrzymaniu, nie włazi za nią kurz, tłuszcz itp? Zachodnie okna są mocno nasłonecznione Latem zdecydowanie nie chciałabym mieć zachodnich okien, bo naprawdę potrafi się robić piekarnik. |
|
|
|
#2100 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

13.03.2008
no i przy ogarnianiu się często sie o coś uderze przez przypadek, za mało przestrzeni 

A niektórzy robią jakieś dziwaczne skosy żeby bryła wyglądała tak jak chcieli i mieszkania stoją puste
nie mam siły na nic