Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-04, 08:48   #601
tola3804
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Tola piękne zdjęcia, dziekuje bardzo!!! Miałas bardzo ładną fryzurkę - gdzie sie czesałas?
Akademia Piękna, pl. Dworcowy 1

Agusiar! Wysyłałam do Ciebie zdjęcia, nie dotarły? Zaraz wyślę jeszcze raz.
Stary 2007-07-04, 09:03   #602
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
Wracajac do tematu paznokci - bardzo dobra manikiurzystka jest na ul. turkusowej (jeżeli dobrze pamiętem). Moja siostra robiła u niej francuski manikiur i mimo, że miała słabe i łamliwe paznokietki wyszło moim zdaniem idealnie i to na własnych paznokciach Wykonanie jest niedrogie bo 20zł (sama się zdziwiłam) ale naprawdę warto. Cyrkonie miała tylko na paznokciach palców wskazujących - wyglądało bardzo delikatnie ale jednocześnie elegancko. W sumie bardzo tanio więc warto udac się na próbny manikiur a miła pani napewno dostosuje się do Waszych gustów [IMG]

Jeżeli któras z Was bedzie zainteresowana wykonaniem tam manikiuru to dowiem sie o dokładny adres i podam na forum

http://pretty.wizaz.pl/forum/images/icons/icon7.gif
to ja poproszę o namiary

Cytat:
Napisane przez szczęśliwa_82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z was dostała moje zdjęcia??bo miałam problemy z wysyłaniem i nie wiem czy w końcu poszły.
ja tez nie dostałam, i ślicznie prosze o zdjęcia schwester@buziaczek.pl

Tola wyglądaliście prześlicznie serdeczne gratulacje dla was
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 09:06   #603
skrzatek24
Rozeznanie

Dziewczyny tak się zachwycają Twoimi zdjęciami Tola, że i i ja chętnie je zobaczę dziękuję z góry

moj e-mail: schimmer@wp.pl

Malpka własnie pytałam siostrę o namiary na kobitkę od manikiuru. Nie ma jej w tej chwili na gg ale jak tylko się dowiem dam znac

Edytowane przez skrzatek24
Czas edycji: 2007-07-04 o 09:10 Powód: dopisek
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 09:51   #604
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak się zachwycają Twoimi zdjęciami Tola, że i i ja chętnie je zobaczę dziękuję z góry

moj e-mail: schimmer@wp.pl

Malpka własnie pytałam siostrę o namiary na kobitkę od manikiuru. Nie ma jej w tej chwili na gg ale jak tylko się dowiem dam znac
Proszę bardzo, poszły.
Stary 2007-07-04, 10:15   #605
Anex
Rozeznanie

szczęśliwa_82 , tola3804 dziękuję za zdjęcia, pięknie wyglądałyście, nieźle się wzruszyłam podczas ich oglądania, szczególnie z Boboli...

szczęśliwa_82 też mam ślub w Boboli Widzę, że ks.Tadeusz udzielał ślubu, jak wrażenia? Pisz, pisz Kościół dekorowała pani z kwiaciarni na Harnasie? Piękne kwiaty, napiszesz mi w wolnej chwili jaki był koszt dekoracji kościoła i czy składaliście się z innymi parami tego dnia? Może być na PW 25 sierpnia w Boboli jest 6 ślubów i jakoś nie możemy się wszyscy zgadać co do tej dekoracji, wszyscy patrzą na innych-"zgodzimy się jak reszta też", normalnie wkurzające

Dopisek: Tola Twoje zdjęcia są boskie!!! Chociaż "boskie" to dużo za słabe określenie !!!

Edytowane przez Anex
Czas edycji: 2007-07-04 o 10:40 Powód: dopisek
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 10:17   #606
skrzatek24
Rozeznanie

Wink Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Dziękuję Tola
Nigdy nie byłam przekonana do pozowanych zdjęć i wspólnie z moim TŻ ustaliliśmy, że nie będzie profesjonalnych zdjęć w plenerze i zdamy sie tylko na znajomych, ale po obejrzeniu Twoich poważnie zastanawiam się nad wynajęciem fotografa. Bardzo podobało mi się zdjęcie 32 no i oczywiście 29 (zreszta wszystkie są sliczne) Wyglądałaś pięknie

http://pretty.wizaz.pl/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]http://pretty.wizaz.pl/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
Stary 2007-07-04, 10:34   #607
magdulec
Zadomowienie

Dziewczyny dziękuje za zdjęcia. Wszystkie CUDOWNE, tak Wam już zazdroszczę, chciałabym aby wszystko juz było za mną.

Jutro idę na przymiarkę, tylko nie wiem czy mam brać buty
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 10:40   #608
nicky_1981
Rozeznanie

Buty - oczywiście, ze musisz je wziąść. Na tej podstawie okreslą Ci długość sukni, np skrócą. Ale buty musisz wziąść koniecznie .
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 10:57   #609
Wojtusia
Zakorzenienie

I ja podziwiałam zdjęcia, przepiękne, gratuluję!!!
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 10:58   #610
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwunia_p Pokaż wiadomość
Martuko jeżeli chodzi o walca to piosenką jak dla mnie wymarzoną jest Fiddler on the roof- Sunrise, sunset mmm piękna, tylko głosy trochę przeszkadzają, ale sama melodia...
sylwunia, my próbowalimy tańzyć do tego utworku i chyba najlepiej nam wychodziło, a głosy właśnie pomagały, bo po słowach się orientujemy w którym miejscu jesteśmy Tyle że tak się zastanawiam czy ten tekst pasuje, bo to jest o tym jak nagle z dzieci się stali dorośli i to śpiewają rodzice , nadawałoby się świetnie na piosenkę dla rodziców, z tym,że w naszym przypadku nietrudno było zauważyć jak staliśmy się dorośli, bo już swoje latka mamy
Zdaję sobie sprawę że większość gości nie będzie rozpoznawała słów po angielsku, ale z kolei Skrzypek na dachu dość smutno się kojarzy - tam jest bieda i wojna. Więc mam dylemat Ale po 6tygodniowym kursie tańca dla nowożeńców muszę powiedzieć że podstawowy układ nam wychodzi coraz lepiej
Cytat:
Napisane przez kwiatussek Pokaż wiadomość
Witam Kochane

Właśnie wróciłam z zakupów po Olimpie miałam fascynującą rozmowę z moim Tż otórz, wytłumaczyliśmy sobie że nie ma co przyśpieszać ślubu tylko wszystko musi być ***** i wogóle idealne i wyszło że weźmiemy ślub 11.07.2009r do tego czasu powinniśmy pozałatwiać pewne prywatne sprawy ... Tylko jest pewien problem bo w lipcu tego roku tzn 2009 mój narzeczony jedzie na 2 lata do Ameryki i albo wtedy czyli 11 lipca 2009r albo będziemy musieli sporo poczekać tzn. aż do 23 lipca 2011 !!!!!!!!! szok przykry szok
kwiatussek, może Wy po prostu poczekajcie z ta organizacją, pobądźcie sobie na spokojnie i zdecydujecie. Nie wyobrażam sobie żeby tużpo ślubie mój mąż wyjechał mna dwa lata beze mnie, albo zdecydujecie się razem jechac jako małżeństwo albo lepiej poczekać rzeczywiście. oczywiście to moje prywatne zdanie i nikt nie musi się ze mna zgadzac. Nie pamiętam twoich poprzednich postów i nie znam Waszej sytuacji, więc pisze tylko na podstawie tego co teraz czytam
w kazdym razie powodzenia w podejmowaniu dobrych decyzji

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Mam chwilkę czasu, więc szybko piszę...

Martulko! Na Słowacji byliśmy w Popradzie i Liptowskim Mikulaszu w Aqua Parkach. Mieszkaliśmy w Popradzie na kwaterze prywatnej. Płaciliśmy 250 koron za osobę za noc. Warunki były dobre, ale bez rewelacji. Między Popradem a Liptowskim Mikulaszem jest jakieś 70 km, więc można być i tu i tu, a poza tym droga między tymi dwoma miejscowościami jest rewelacyjna (taka jakby autostrada), więc jedzie się szybciutko.
tola, dzięki za info, jak będziesz miała chwilke czasu to opowiedz mi jakis szczegóły ,może na priv - my się wybieramy w te same okolice, więc warto wiedziec co gdzie i za ile, jaki dojazd jakie parkingi, jakie rozrywki bede wdzięczna
a zdjęcia masz piękne, nas nie było stac na Zomera ale mam nadzieję,ze będziemy mieć tez fajne fotki

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Wyslalm juz wam moje zawieszki
brunetko, piękne masz zawieszki, chyba będe robic coć podobnego, pasuje do moich zaproszeń, a i wódka ta sama mam tylko problem bo z zaproszeń zostały mi takie małe kwadraciki które chciałam wykorzystac na zawieszki, ale na tym się juz nie da drukowac, chyba wydrukuje tekst na kalce i tak połączę jak TWoje.

Cytat:
Napisane przez szczęśliwa_82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z was dostała moje zdjęcia??bo miałam problemy z wysyłaniem i nie wiem czy w końcu poszły.
ja też nie dostałam twoich zdjęć, może zapomnialas o likwidacji spacji w adresach???

SŁONKO WYCHODZI NAD CZECHOWEM ))
dobrze, bo zaplanowałam dzis zakupy
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 11:48   #611
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Dziewczyny dziękuje za zdjęcia!Wyglądałyście baaaardzo ładnie!Super zdjecia.Tak sobie pomyślałam,że ja moge Wam swoje wysłac na poczte skoro nie moge wkleic na forum.Kto chce zobaczyć?
Freciu ja miałam strasznie wymięty welon i moja mama mi go prasowała letnik żelazkiem przez ściereczke.Tak tez mi radziła pani z salonu.Wyszło ok.
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-04, 11:50   #612
nicky_1981
Rozeznanie

Wink Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Alusiu, ja poprosze o zdjęcia!!!!! madziara_b@op.pl

Pozdrawiam
Stary 2007-07-04, 11:52   #613
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam. Byłam dzisiaj na próbnym w Babskim Świecie, a raczej miałam być. Poszłam sobie spokojnie na Chopina, szczesliwa weszłam do salonu, leze juz sobie na lezanec kiedy pani Renia pyta mnie "kiedy ślub". Ja odpowiadam zgodnie z prawda, ze w 04.08 a ona na to, ze ma urlop Co robić????????
Pani Renia podała mi namiary na p.Marte z salonu "On i ona, ona i on", w związku z tym mam pytanie do Eemili (o ile dobrze pamietam). Czy byłas juz u tej kobitki??? Mozesz mi podac jakies szczegóły, bede bardzo wdzieczna.

Witaj Miko! Byłam na weselu w Bosmanie. Do samgo lokalu nie mam az tylu zastrzezen, natomiast co do zespołu to totalne dno. Nikomu nie polecam. Jedzenie w miare, ale mogłoby być lepsze, śliska podłoga i kawałek sali w widokiem na ściane i kibel. A mozez zabukowałaś juz ten lokal?? Jezeli chcesz to zrobic to nigdy w zyciu z tym zespołem!!!!!!!!!!!!!
Mielismy zaklepany termin w Bosmanie ,zrezygnowalismy właśnie z powodu tego,że zespół tam jest stały i nie wiadomo jak gra.Czytałam i odetchnełam z ulga...Dobrze ,że nie robilismy weela w tamtym lokalu!Naszczęście zepłół Alien nas nie zawiódł i bylo super.polecam
Stary 2007-07-04, 11:54   #614
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym wolała na forum swoich zdjęć nie umieszczać, ale jeśli podasz mi maila, to chętnie wyślę.
Dobrze, poszedł na PW

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-07-04 o 18:43 Powód: lierowa
m.a.r.t.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 11:54   #615
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
SŁONKO WYCHODZI NAD CZECHOWEM ))
dobrze, bo zaplanowałam dzis zakupy

Dziś chyba jakiś dzień zakupowy. Przed chwilą Lenka pobiegła na zakupy, a ja idę po południu

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 11:55   #616
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Alusiu, ja poprosze o zdjęcia!!!!! madziara_b@op.pl

Pozdrawiam
Oki wyśle napewno jak wróce z pracy bo mam na płytce i na kompie w domu.Jeszcze nie zdążyłąm wszystkich wywołac.Powiedziałam sobie ,że zdjęcia ze ślubu ,wesela,poprawin ,podrózy bede miala w jednym duzym albumie a nie na kompie bo to zadna pamiątka.
Stary 2007-07-04, 11:57   #617
nicky_1981
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
Dziś chyba jakiś dzień zakupowy. Przed chwilą Lenka pobiegła na zakupy, a ja idę po południu

A ja po pracy jade do Olimpu
Stary 2007-07-04, 12:02   #618
Sylwia_84
Raczkowanie

ja równiez poprosze o zdjęcia wosiaksylwia84@o2.pl
Sylwia_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 12:05   #619
aurelia-aurita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alusia* Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuje za zdjęcia!Wyglądałyście baaaardzo ładnie!Super zdjecia.Tak sobie pomyślałam,że ja moge Wam swoje wysłac na poczte skoro nie moge wkleic na forum.Kto chce zobaczyć?
to ja też poprosze aurelia-aurita @ tlen.pl

4.VIII.2007 r. Nasz Ślub
aurelia-aurita jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-04, 12:07   #620
brunetka2000
Zakorzenienie

Dziekuje bardzo Sliczne te fotki mi sie najbardziej podoba to na sianku
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 12:12   #621
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
ja chcę
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 12:27   #622
Sylwia_84
Raczkowanie

Tola śliczne zdjęcia dzieki dziekuje równiez Ashanti za zdjecia tez fajne. Pozdrawiam
Sylwia_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 12:46   #623
tola3804
Zakorzenienie

Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Freciu ja miałam strasznie wymięty welon i moja mama mi go prasowała letnik żelazkiem przez ściereczke.Tak tez mi radziła pani z salonu.Wyszło ok.
Alusia!
Po co każda ma pisać post pod postem: "ja chę", "ja chcę".
Na pewno wszystkie dziewczyny chcą! Wyślij wszystkim! Po to jest lista mailowa. Ja też chcę!

Cytat:
Napisane przez lalunia105 Pokaż wiadomość
Tola3804 mam pytanie bo ty śpiewałaś piosenkę dla rodziców czy mogłabyś napisać jak sie do tego przygotowywałaś? bo ja też chcę ale nie wiem czy sie nie rozpłacze gdy zobaczę łzy mojej mamy. Powiedz czy wystarczy samej w domu poćwiczyc czy gdzieś sie zapisac??? proszę o pomoc jeśli któraś sie orientuje jeszcze w tym temacie.
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale jakoś zapomniałam... Miałam sam podkład muzyczny moojego zespołu tej piosenki i słowa i ćwiczyłam sobie sama w domu. Myślałam, że będę tak zestresowana, że nie wyduszę ani słowa, ale powiem Ci szczerze, że nie stresowałam się wcale. Zawsze chciałam zaśpiewać dla rodziców na swoim weselu. Wszyscy byli zachwyceni. Bardzo spodobał się ten akcent.

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-16 o 17:35 Powód: post pod postem
tola3804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 13:21   #624
skrzatek24
Rozeznanie

Smile Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Alusia i ja poproszę o zdjęciaZresztą od Was wszystkich chętnie poogladam bo akurat mam spooooro czasu - dopadła mnie ospai jak na złość zaraziłam się ostatniego dnia w mojej poprzedniej pracy co najgorsze w poniedziałek mam rozmowę rekrutacyjną na studia doktoranckie i pójdę cała fioletowa (będę straszyc komisję i konkurencję hihihi) No ale lepiej przejśc tę nieszczęsna ospę teraz niz np. przed slubem

e-mail: schimmer@wp.pl

http://pretty.wizaz.pl/forum/images/icons/icon7.gif
Stary 2007-07-04, 13:24   #625
nicky_1981
Rozeznanie

Nad Politechniką mamy urwanie chmury!!!!!!!!!!!!
Skrzatku a na jakie studia doktoranckie sie wybierasz?????
Stary 2007-07-04, 13:30   #626
Neiti
Raczkowanie

Cytat:
Alusia!
Na pewno wszystkie dziewczyny chcą! Wyślij wszystkim! Po to jest lista mailowa. Ja też chcę!

Baaaaaaaaaaaaaardzo ładne zdjęcia !!! właśnie zobaczyłam że jednak je dostałam bo myslalam juz że nie DZIĘKUJĘ Tola Alusia o zdjęcia !!!!! neiti1@o2.pl
Neiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 13:42   #627
*kasieńka*
Zadomowienie

Tola, dziękuję za śliczne zdjęcia, bardzo mi się podoba Wasz garbusek
Możesz mi powiedzieć, czy zdjęcie w wodzie jest "prawdziwe", czy zmontowane ? Naprawdę wchodziliście do wody? Bo ja też bym chciała, ale boję się trochę o suknię
*kasieńka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 13:50   #628
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Wyslalm juz wam moje zawieszki
dostałam, dziękuję.bardzo mi sie podobaja i pomysł na pewno zaczerpnę

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
Słuchajcie dziewczyny, a czy słyszałyście cos o zespole on-line???Podobno oni maja kilka grup na wesela, czy któraś z Was była na weselu gdzie grali albo korzystała z ich usług???
w ubiegłym roku byłam na weselu,na którym grali.wszytsko było ok, fajnie prowadzą oczepiny i śpiewanie przy stołach.co do składu to jnie jestem pewna ale podobno była tam żona właściciela zespołu.

Cytat:
Właśnie wysłałam do Was zdjęcia. Poszło 5 maili.
Chyba musicie poopróżniać skrzynki. Pozdrawiam Was cieplutko i ponawiam pytanie o pioseneczki na płytkę z wesela. Chętnie przyjmę ciekawe sugestie.
dziękuję za zdjęcia.są super, wyglądaliście cudnie. poproszę o namiary na makijażystkę

Cytat:
ja bardzo bym chciała
silvershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 13:54   #629
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Alusia!
Dokładnie po to jest lista meilowa.
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 14:05   #630
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *kasieńka* Pokaż wiadomość
Tola, dziękuję za śliczne zdjęcia, bardzo mi się podoba Wasz garbusek
Możesz mi powiedzieć, czy zdjęcie w wodzie jest "prawdziwe", czy zmontowane ? Naprawdę wchodziliście do wody? Bo ja też bym chciała, ale boję się trochę o suknię
Własnie garbus zawalisty ,dekoracja śliczna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości