|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 20+
Ale kochane........
Cytat:
moze nic nie zauwazy ze stroj jest delikatnie ciasnawy glowka do gory zapewne masz boskie cialo na ktorym bedzie sie skupial :P...napisz koniecznie jak po randce NAVI---> dla ciebie spencjalnie moje zdjecie z TZ...( tamto o ktore pytalas .....to ja na nim jestem z moi mtz , ale nie za ladnie wygladalismy , w koncu to ognisko .....) Qrde a ja znow sie rozszalalam z tymi zdjeciami ![]()
|
|
#1262 |
|
Wtajemniczenie
|
szalej szalej, miło sie patrzy na taaakie fajne foty! piękna z was para !!!!!!!!! ja byłam z moim TŻ nad jeziorem, właśnie wróciliśmy, zmiana planów, jutro jedzie nad morze ~~~~ hiii, ja jadłam zielone jabłuszko a on pochłonął prawie całego litra algidy śmietankowo-śmietankowej! psy mu pomogły szajby !teraz zamierzam mu zrobić spaghetti po bolońsku, na jutro do pracy ...niech chłoapki wiedzą, że nie ma źle mój tż-cik
|
|
#1263 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1264 |
|
Wtajemniczenie
|
komplement jak komplement ! szczera prawda! bardzo pasujecie do siebie!
kurcze poćwiczyłabym sobie ten trening siłowy, ale po nim musiałabym coswciamać, a czuję się taaaka pełna. odłożę to na jutro. he he
|
|
#1265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zresztą duży też nie daje o sobie zapomnieć Szkoda, że tylko w weekendy mogę się nimi nacieszyć. Twoje fotki też są super - ale jak ludzie są fajni, to i zdjęcia muszą być super
|
|
#1266 |
|
Wtajemniczenie
|
ciuchutko mówię dobranoc i ide się pitulac do mojego TŻ-ta i dwóch kłaczków, które uwielbiają wylegiwać się na sypialnianym łóżku
dobranoc pa pa pa ........
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
żyję heheh
![]() basen był zamknięty z powodu remontu ![]() ![]() Cytat:
![]() kurcze zamiast tego basenu romantyczny spacer... fajnie było jedna sprawa mi tylko przeszkadza, glupia to bardzo, aż wstyd, więc nic nie powiem, kasi ależ Ty rozpieszczasz tego Tż, dobrze ma z Tobą
|
|
|
#1268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bardzo ladnie razem wygladacie.i pamietaj, ze tutaj zdjec nigdy za duzo!!! ![]() a te Stany przypominaja Polske na tycj zdjeciach bejbik tez wasz?? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a czym sie Twoj TŻecik zajmuje jesli moge zapytac? ![]() Cytat:
to fajnie ze bylo fajnie ![]() teraz mnie nurtuje co to za wstydliwa sprawa nie chcesz to nie dopytuje ale pewnie by sie okazalo ze nie jestes w tym sama
|
|||
|
|
|
#1269 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale psiaki wklejacie boskie
Kocham zwierzęta, więc jak ktoś jeszcze ukrywa jakieś mordki to dawać ![]() Marzena śliczne zdjęcia, jak już ktoś pisał wcześniej świetna z was para
|
#1270 |
|
Raczkowanie
|
kumpela ma teraz 5-tygodniowego psiaka jak bede u niej to stzrele foty. jest tak słodki ze można sie posiusiać
|
#1271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mały bokserek, za dużo skóry, i gruby złoty łańcuch na karku Ale kiedy to było... 9 lat temu
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Ecstasy koniecznie zamawiamy zdjecia!!!
ja nie mam zadnych zwierzat kiedys mialam psa, ale to daaawno no i pare lat temu chomika (plec meska) ktory mi niespodziewanie jak na facecika urodzil 3 małe tzn urodzila 5 ale dwoje zjadła... ale byly takie slodziutkie jak sie urodzily ojejjj
|
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() navi z tymi chomikami to masakra, jak to zżarła młode ....:/
|
|
|
#1274 |
|
Wtajemniczenie
|
Oreganka ale śliczny av
Taki wakacyjno-nostalgiczny ![]() W świecie zwierząt zdarza się zjadanie młodych. Psiak mojej znajomej zeżarł swojego młodego. Podobno dzieje się tak, kiedy matka czuje, że nie będzie umiała wykarmić szczeniaka albo, że szczeniak jest chory.
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co by im cierpienia zaoszczedzic.brutalne, ale taka natura. dziewczynki doradzcie! ktory kostium? sklaniam sie ku jednemu z nich, ale podpowiecie cos moze EDIT: no wlasnie Aneczko, dokladnie ![]() oreganki avek ladny, ale poprzedni mi sie bardziej podobał mowiac szczerze ![]() ale te laski w kostiumach maja figury.. ehh to na pewno photoshop ![]() ![]()
Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-07-04 o 11:47 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1276 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewuchy!
robi maszyny rozrywkowo siłowe, kopacze, boxery do klubów, dyskotek itd. NAVi mi osobiście się podobają czarne stroje, więc jestem za panią w kapeluszu
Edytowane przez ka.si Czas edycji: 2007-07-04 o 11:53 Powód: dopisek |
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się te paseczki bardziej podobają, choc ten czarny tez niczego sobie avatar chyba zmienię na coś weselszego
|
|
|
#1278 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli miałabym wybrać z tych dwóch, to chyba nr 2.
Hihi nie wiem czy photoshop, ale ja wam mówię, za niedługo my też takie lasie będziemy Daję sobie rok :P
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() choc czarny strasznie mi sie podoba i mialam nielada dylemat ![]() mam 4.5 z egzaminu tata przylatuje 15.10 juupiiiiii
|
||
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i no kolejne spotkanie z tatą się szykuje - fajnie
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1283 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi gratuluję
W paseczki też śliczny.Oj tam Oreganka czepasz się :p Naturalne lepsze, nie chcemy takich silikonów, nie
|
#1284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja z moim bratem mieliśmy dwa chomiki, chłopca i dziewczynkę. Dziewczynka była moja i sie nazywała Buli (jak ten bałwanek ) a że to kobieta to była bardzo mądra i potrafiła sie wygramolić z klatki. zawsze jak uciekała to siedziała za szafą i pewnej nocy wydreptała, weszła mi na łózko i siedziała sobie na moich pierwsiach (pomińmy fakt ze wtedy miałam zalązki ). Fajnie jest sie obudzić w środku nocy i zobaczyc białą puchatą kulke co sobie liże tyłek na swojej klatce ![]() EDIT: a Navi ma 1000 wiadomości
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-07-04 o 12:27 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ze naturalne lepsze. choc moj mnie meczy o powiekszanie ale i tak sie nie dam ![]() Cytat:
![]() to ja Ci nie mowilam o tym chomiku moim?? moze zapomnialam
|
||
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
ooo 1001 post
|
|
|
|
#1287 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam sobie szamponetkę, orzechowy brąz. Bo mój brąz nakładałam na jasny blond, i są już gdzieniegdzie przebicia. I moja fryzjerka mi doradziła, żebym w razie prześwitywania koloru, kupiła saszetkę z jasnym brązem, zafarbowała, a do niej dopiero po wakacjach przyszla. Kolor na zdjeciu ok wygląda, ale się boję, że bardzo ciemny wyjdzie. Ale się wkurzę wtedy. Chyba spróbuję potrzymać krócej na włosach? Jak myślicie? Niby to się zmywa po 5-8 myciach, ale znając swoje szczęście....
|
#1288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chomika też kiedyś miałam, paskudny był, wychodził z swojego lokum w nocy, gryzł wszysktko i wszystkich, zginął śmiercią tragiczną, uciekł, wlazł za szafę, nie dało się go wyciągnąć...
|
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej ![]() ![]() biedny.....w sumie tez sprawilabym sobie jakiegos zwierza....za chomikami nigdy nie przepadalam,a pies lub kot bylby klopotliwy zwlaszcza,ze nie byloby go z kim zostawic....gdybym leciala do domku ![]() a ja mam mysze.....pozniej zdjecie wkleje,bo aparat gdzies mi zaginal
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

zapewne masz boskie cialo na ktorym bedzie sie skupial :P...napisz koniecznie jak po randce 

szajby !

Mały bokserek, za dużo skóry, i gruby złoty łańcuch na karku

kiedys mialam psa, ale to daaawno no i pare lat temu chomika (plec meska) ktory mi niespodziewanie jak na facecika urodzil 3 małe
co by im cierpienia zaoszczedzic.